Lediga jobb Simplified Recruitment Sweden AB i Örnsköldsvik

Se alla lediga jobb från Simplified Recruitment Sweden AB i Örnsköldsvik. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Örnsköldsvik som finns inom det yrket.

Engaleda söker dig, människan, inom elektronik och elsystem!

Inledning Välkommen till nästa generations konsultföretag. Vi sätter människan först, och vårt mål är att varje person hos oss, varje relation vi har, och hela vårt värdeskapande ska vara både långsiktigt och hållbart. Våra medarbetare är det viktigaste vi har Vi vet att välmående medarbetare är grunden till framgångsrik utveckling, lyckade projekt och nöjda kunder. Vi gör därför allt vi kan för att ge de bästa möjligheterna att skapa en bättre vardag oc... Visa mer
Inledning
Välkommen till nästa generations konsultföretag. Vi sätter människan först, och vårt mål är att varje person hos oss, varje relation vi har, och hela vårt värdeskapande ska vara både långsiktigt och hållbart.


Våra medarbetare är det viktigaste vi har
Vi vet att välmående medarbetare är grunden till framgångsrik utveckling, lyckade projekt och nöjda kunder. Vi gör därför allt vi kan för att ge de bästa möjligheterna att skapa en bättre vardag och värld för våra anställda.
Vi arbetar bland annat från grunden med kompatibilitet, psykisk och fysisk hälsa och ger varje människa rätt förutsättningar att skapa trygghet varje dag. Vi har ett antal samarbetspartners som hjälper oss att förvandla de orden till konkret handling och göra verklig skillnad för våra anställdas välmående.
Det vi främst söker efter för att säkerställa en bra matchning mellan oss är dina personliga egenskaper och värderingar. De tekniska kompetenserna och erfarenheterna är såklart viktiga, men med rätt personliga förutsättningar som grund så är vi trygga i att det tekniska kommer att utvecklas snabbt. Bli en del av Team Engaleda, tillsammans utvecklar vi nu ett fantastiskt företag och skapar de bästa förutsättningar för att alla ska lyckas!


Konsultrollen
Som medarbetare hos Engaleda har du ett jobb med varierande uppdrag då Engaleda har stor branschbredd inom industrin och erfarenhet inom bland annat Life Science, jordbruk- & skogsbruksmaskiner, motorfordon, förnybar energi/batteri- och ackumulatortillverkning, livsmedel, försvarsindustri, offentlig verksamhet, med flera.
Som konsult inom elektronik och elsystem kommer du att att kunna jobba inom flera kompetensområden och mot flera olika branscher. Detta innefattar allt genom hela kedjan, från första skissen och idén till färdig produkt, och mycket mer.
I vissa uppdrag ingår det att leda kundens utvecklingsprojekt och team, i andra ingår du i kundens utvecklingsteam.


En liten inblick i det våra olika uppdrag kan innefatta:
? utveckling av framtidens elsystem
? komponentval samt upprättande av utvecklingsspecifikationer
? ansvara för provmaterial och deltagande vid konstruktionsprovning
? ta fram tillverkningsunderlag för kablage
? schematisk design mot fordon, instrument etc
? marknadsanalys av terande komponenter och delsystem
? analys och provning mot militära standarder
? integration av kundutrustning i tex fordon
För att lyckas hos oss behöver du vara engagerad, visa på gott ledarskap och god självmotivation. Att du är serviceinriktad och proaktiv är även de goda egenskaper för att lyckas och något vi på Engaleda söker.


Vårt företag
Vi på Engaleda vet att det personliga engagemanget och ledarskapet är centralt för att utvecklas positivt, som individ och som grupp.
Engaledas tre V - Vardag, Verksamhet och Värld - är vår mission, och i den finner du även våra värderingar. Med engagemang och ledarskap inspirerar vi människor till en mer hållbar vardag, verksamhet och värld.
På Engaleda vet vi att dessa tre begrepp är centrala för att lyckas i det vi tar oss an. Balansen i vardag-verksamhet uppnår vi bland annat genom att Engaleda är ett flexibelt, digitalt och modernt företag. Vi har en flexibel inställning kring varifrån vi arbetar och vi praktiserar tillitsbaserad styrning.
För att lyckas med balansen i livet behövs ibland, i verksamheten såsom i vardagen, professionell coaching och stöd i olika frågor. På Engaleda har alla anställda tillgång till stöd och rådgivning av professionella terapeuter och coacher.
När vi har vardagen och verksamheten i balans har vi även de bästa förutsättningarna att skapa positiva avtryck på världen, både individuellt och som företag.


Krav och önskemål
För att lyckas som medarbetare på Engaleda och i våra konsultuppdrag hos kund behöver du ha:
? ett starkt engagemang för din yrkesroll och nyfikenhet att lära dig mer
? god självmotivation
? stark förmåga att strukturera din vardag och ditt arbete
? teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
? minst 5 års yrkeserfarenhet från tjänsterna vi representerar, eller kommer göra i framtiden med dig
? flytande tal och skrift i både svenska och engelska
? B-körkort


Har du dessutom några av dessa erfarenheter så är det meriterande:
? från branscherna vi arbetar med
? från kunderna vi arbetar med på orten
? arbetat med utveckling av kompletta system, gärna inom fordonsindustrin eller annan tyngre maskinindustri
? specialistkompetens inom exempelvis kraftsystem och EMC
? E-CAE, tex E³.series m.fl.
? 3D CAD, tex Catia, Inventor, ProE m.fl.
? PDM-system, tex Arasl, Smarteam, Teamcenter m.fl
? erfarenhet av konsultverksamhet
? yrkes-, högskole- eller civilingenjörsutbildning


Om oss
Hos oss på Engaleda kommer du att ha en långsiktig och stark utveckling, det vet vi med säkerhet.
Den kultur vi står för är positiv, varm och vänlig, paketerat med stort och personligt engagemang. Vi tror på din förmåga att göra skillnad, där av vår tillitsbaserad styrning i verksamheten. Från första dagen kommer du känna dig välkommen och en i gänget. Vi är organiserade i små, agila team, då vi tror att det är bäst för din och verksamhetens utveckling.
Lön och förmåner skräddarsys för att passa dig, oavsett i vilken fas i livet du befinner dig i. Givetvis är vi kollektivavtalsanslutna.


För mer information, kontakta;
Ellen Lektorp
Sourcing Partner Simplified
073-073 18 87
[email protected]


Joachim Jillehed
VD Engaleda
+46 70 266 14 00
[email protected]


Engaleda har gjort sitt mediaval och partner för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av denna typ av media eller andra rekryteringstjänster.
Tillsammans blir vi ett
Vi jobbar inte med dig som söker slit-och-släng-relationer. När du är beredd att ta relationen flera steg längre med ett troget konsultbolag är vi det bästa valet för dig.
ÖMSESIDIG RESPEKT När vi bottnar i respekt för varje individ och roll flyter det mesta. Förstår vi varandra kan vi också göra varandra bättre.
KOMPETENS Vi har kompetensen att lösa en stor bredd av olika tekniska utmaningar och skapa resultat i er verksamhet.
VILJA ATT UTVECKLAS Vi skapar de bästa förutsättningarna för att du ska lyckas och stöttar dig hela vägen fram till en trygg leverans. Visa mindre

Contrado söker Redovisningskonsult till Örnsköldsvik!

Information om tjänsten Har du tidigare arbetat med, eller studerat ekonomi? Är du eller längtar du efter att bli en riktigt vass redovisningskonsult? Då är det just dig vi söker! Ansök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Contrado har sina lokala kontor på 11 orter runtom i landet, från Örnsköldsvik i norr till Kalmar i söder. Arbetstiderna är 8-17, fredagar 8-15. Introduktionen anpassas efter dina tidigare erfarenh... Visa mer
Information om tjänsten

Har du tidigare arbetat med, eller studerat ekonomi? Är du eller längtar du efter att bli en riktigt vass redovisningskonsult? Då är det just dig vi söker! Ansök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Contrado har sina lokala kontor på 11 orter runtom i landet, från Örnsköldsvik i norr till Kalmar i söder. Arbetstiderna är 8-17, fredagar 8-15. Introduktionen anpassas efter dina tidigare erfarenheter. Om du är intresserad av att utvecklas i din roll har du goda möjligheter till detta i denna tjänst. Om du inte redan är auktoriserad redovisningskonsult så finns möjligheten att på sikt bli auktoriserad samt mycket mer.

Arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult kommer du vara delaktig tillsammans med erfarna kollegor i arbetet med löpande bokföring, bokslut, deklarationer samt årsredovisningar. Redovisningssystemet som används är Briljant samt Fortnox och bokslutssystemet är Wolters Kluwer. Ansvaret och kundkontakten kommer att trappas upp allt eftersom du blir varm i kläderna och på sikt ansvarar du på egen hand över dina kunder.

Vi söker dig som:

Har en ekonomiutbildning från YH-utbildning, universitet/högskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Meriterande är erfarenhet från branschen. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift då dina kunder till största delen är svensktalande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Contrado. För att komma in i rollen på ett bra sätt bör du vara noggrann, ordningsam samt ha ett sinne för siffror.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Stad: Örnsköldsvik
Tillträde: Enligt överenskommelse
Kontakt: Klara Andersson, [email protected] Visa mindre

Kundmottagare till Bilinorr i Örnsköldsvik!

Inledning Vi på Bilinorr strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster och utmärkt kundservice. Nu söker vi en engagerad och serviceinriktad kundmottagare som kan hjälpa oss att fortsätta att uppfylla våra kunders behov och förväntningar i Örnsköldsvik! Information om tjänsten Bilinorr driver Toyota fullserviceanläggningar i Luleå, Piteå, Umeå, Skellefteå, Sundsvall, Gävle och Örnsköldsvik. Vi sätter våra kunder och deras bilägande i fokus och vår mål... Visa mer
Inledning
Vi på Bilinorr strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster och utmärkt kundservice. Nu söker vi en engagerad och serviceinriktad kundmottagare som kan hjälpa oss att fortsätta att uppfylla våra kunders behov och förväntningar i Örnsköldsvik!
Information om tjänsten
Bilinorr driver Toyota fullserviceanläggningar i Luleå, Piteå, Umeå, Skellefteå, Sundsvall, Gävle och Örnsköldsvik. Vi sätter våra kunder och deras bilägande i fokus och vår målsättning är att erbjuda ett bekvämt bilägande.
Som kundmottagare kommer du att vara en otroligt viktig del i att ge kunderna en bra upplevelse och service. Det handlar om att vara vänlig, hjälpsam och serviceinriktad i alla interaktioner med våra kunder för att ge en positiv upplevelse!
 Vanligt förekommande arbetsuppgifter: Välkomna och assistera kunder.
Ge kunder information om våra tjänster, prissättning och tidsplaner.
Registrera kunders servicebehov och boka tider för reparationer och underhåll.
Samarbeta med resterande team för att säkerställa att kundernas behov tas om hand på bästa sätt.
Det här uppdraget är inledningsvis 3 månader och du blir du anställd som konsult via Simplified.
Vi erbjuder dig
Hos oss erbjuds du en arbetsplats med god laganda där du förutom kontakt med våra kunder kommer att spendera en stor del av dina dagar tillsammans med en kompetent kollega inom området. Du kommer att arbeta måndag-fredag, 7-16.Vi söker dig som
Vi söker dig som drivs av att ge kunder bra service, och gör det där lilla extra för att kunden ska bli nöjd! Du har en god kommunikativ förmåga och är noggrann i ditt arbete samt har god datorvana. Det är meriterande om du har erfarenhet av kundservice samt ett intresse för bilar och bilservice men inget krav för tjänsten.
B-körkort är meriterande.

Störst vikt kommer att läggas på dina personliga förmågor och vi ser fram emot att välkomna en engagerad kundmottagare till vårt team, för att fortsätta att erbjuda högkvalitativ service till våra kunder!
Övrigt
Stad: Örnsköldsvik
Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående
Kontaktperson för rekryteringen: Klara Andersson, [email protected] Visa mindre

Engaleda söker dig, människan, inom produktionsteknik!

Inledning Välkommen till nästa generations konsultföretag. Vi sätter människan först, och vårt mål är att varje person hos oss, varje relation vi har, och hela vårt värdeskapande ska vara både långsiktigt och hållbart. Våra medarbetare är det viktigaste vi har Vi vet att välmående medarbetare är grunden till framgångsrik utveckling, lyckade projekt och nöjda kunder. Vi gör därför allt vi kan för att ge de bästa möjligheterna att skapa en bättre vardag oc... Visa mer
Inledning
Välkommen till nästa generations konsultföretag. Vi sätter människan först, och vårt mål är att varje person hos oss, varje relation vi har, och hela vårt värdeskapande ska vara både långsiktigt och hållbart.


Våra medarbetare är det viktigaste vi har
Vi vet att välmående medarbetare är grunden till framgångsrik utveckling, lyckade projekt och nöjda kunder. Vi gör därför allt vi kan för att ge de bästa möjligheterna att skapa en bättre vardag och värld för våra anställda.
Vi arbetar bland annat från grunden med kompatibilitet, psykisk och fysisk hälsa och ger varje människa rätt förutsättningar att skapa trygghet varje dag. Vi har ett antal samarbetspartners som hjälper oss att förvandla de orden till konkret handling och göra verklig skillnad för våra anställdas välmående.
Det vi främst söker efter för att säkerställa en bra matchning mellan oss är dina personliga egenskaper och värderingar. De tekniska kompetenserna och erfarenheterna är såklart viktiga, men med rätt personliga förutsättningar som grund så är vi trygga i att det tekniska kommer att utvecklas snabbt. Bli en del av Team Engaleda, tillsammans utvecklar vi nu ett fantastiskt företag och skapar de bästa förutsättningar för att alla ska lyckas!


Konsultrollen
Som medarbetare hos Engaleda har du ett jobb med varierande uppdrag då Engaleda har stor branschbredd inom industrin och erfarenhet inom bland annat Life Science, jordbruk- & skogsbruksmaskiner, motorfordon, förnybar energi/batteri- och ackumulatortillverkning, livsmedel, försvarsindustri, offentlig verksamhet, med flera.
Som konsult inom produktionsteknik kommer du att att kunna jobba inom flera kompetensområden. Detta innefattar allt från projektdeltagande till beredning, tidsstudier, utredningar, analyser av kravuppfyllnad, kostnads-, flöde- och processsoptimeringar och mycket mer.
I vissa uppdrag ingår det att leda kundens utvecklingsprojekt och team, i andra ingår du i kundens utvecklingsteam.
En liten inblick i det våra olika uppdrag kan innefatta:
? flödesanalyser, tid - och metodstudier
? optimeringar, analyser och utredningar i produktion
? avvikelsehantering
? arbetsmiljö, hälsa och säkerhet
? verksamhetsutvecklande frågor
? säkerställande av produktkvalitet
? logistik och lager
? support till produktion
? ständiga förbättringar, LEAN och 5S
? förändringsprojekt
? leverantörskvalitet
? kapacitetssäkringsarbete
? leda och delta i investerings-, utvecklings- och produktutvecklingsprojek
? leda tvärfunktionella problemlösningsaktiviteter kopplade till främst kvalitet
och tillgänglighet
För att lyckas hos oss behöver du vara engagerad, visa på gott ledarskap och god självmotivation. Att du är serviceinriktad och proaktiv är även de goda egenskaper för att lyckas och något vi på Engaleda söker.


Vårt företag
Vi på Engaleda vet att det personliga engagemanget och ledarskapet är centralt för att utvecklas positivt, som individ och som grupp.


Engaledas tre V - Vardag, Verksamhet och Värld - är vår mission, och i den finner du även våra värderingar. Med engagemang och ledarskap inspirerar vi människor till en mer hållbar vardag, verksamhet och värld.
På Engaleda vet vi att dessa tre begrepp är centrala för att lyckas i det vi tar oss an. Balansen i vardag-verksamhet uppnår vi bland annat genom att Engaleda är ett flexibelt, digitalt och modernt företag. Vi har en flexibel inställning kring varifrån vi arbetar och vi praktiserar tillitsbaserad styrning.
För att lyckas med balansen i livet behövs ibland, i verksamheten såsom i vardagen, professionell coaching och stöd i olika frågor. På Engaleda har alla anställda tillgång till stöd och rådgivning av professionella terapeuter och coacher.
När vi har vardagen och verksamheten i balans har vi även de bästa förutsättningarna att skapa positiva avtryck på världen, både individuellt och som företag.
Krav och önskemål
För att lyckas som medarbetare på Engaleda och i våra konsultuppdrag hos kund behöver du ha:
? ett starkt engagemang för din yrkesroll och nyfikenhet att lära dig mer
? god självmotivation
? stark förmåga att strukturera din vardag och ditt arbete
? teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
? minst 5 års yrkeserfarenhet från tjänsterna vi representerar, eller kommer göra i framtiden med dig
? flytande tal och skrift i både svenska och engelska
? B-körkort


Har du dessutom några av dessa erfarenheter så är det meriterande:
? från branscherna vi arbetar med
? från kunderna vi arbetar med på orten
? arbetat med utveckling av kompletta system, gärna inom fordonsindustrin eller annan tyngre maskinindustri
? specialistkompetens inom exempelvis kraftsystem och EMC
? E-CAE, tex E³.series m.fl.
? 3D CAD, tex Catia, Inventor, ProE m.fl.
? PDM-system, tex Arasl, Smarteam, Teamcenter m.fl
? erfarenhet av konsultverksamhet
? yrkes-, högskole- eller civilingenjörsutbildning


Om oss
Hos oss på Engaleda kommer du att ha en långsiktig och stark utveckling, det vet vi med säkerhet.
Den kultur vi står för är positiv, varm och vänlig, paketerat med stort och personligt engagemang. Vi tror på din förmåga att göra skillnad, där av vår tillitsbaserad styrning i verksamheten. Från första dagen kommer du känna dig välkommen och en i gänget. Vi är organiserade i små, agila team, då vi tror att det är bäst för din och verksamhetens utveckling.
Lön och förmåner skräddarsys för att passa dig, oavsett i vilken fas i livet du befinner dig i. Givetvis är vi kollektivavtalsanslutna.


För mer information, kontakta;
Ellen Lektorp
Sourcing Partner Simplified
073-073 18 87
[email protected]


Joachim Jillehed
VD Engaleda
+46 70 266 14 00
[email protected]


Engaleda har gjort sitt mediaval och partner för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av denna typ av media eller andra rekryteringstjänster.


Tillsammans blir vi ett
Vi jobbar inte med dig som söker slit-och-släng-relationer. När du är beredd att ta relationen flera steg längre med ett troget konsultbolag är vi det bästa valet för dig.


ÖMSESIDIG RESPEKT När vi bottnar i respekt för varje individ och roll flyter det mesta. Förstår vi varandra kan vi också göra varandra bättre.


KOMPETENS Vi har kompetensen att lösa en stor bredd av olika tekniska utmaningar och skapa resultat i er verksamhet.


VILJA ATT UTVECKLAS Vi skapar de bästa förutsättningarna för att du ska lyckas och stöttar dig hela vägen fram till en trygg leverans. Visa mindre

Engaleda söker dig, människan, inom mekanikkonstruktion!

Inledning Välkommen till nästa generations konsultföretag. Vi sätter människan först, och vårt mål är att varje person hos oss, varje relation vi har, och hela vårt värdeskapande ska vara både långsiktigt och hållbart. Våra medarbetare är det viktigaste vi har Vi vet att välmående medarbetare är grunden till framgångsrik utveckling, lyckade projekt och nöjda kunder. Vi gör därför allt vi kan för att ge de bästa möjligheterna att skapa en bättre vardag oc... Visa mer
Inledning
Välkommen till nästa generations konsultföretag. Vi sätter människan först, och vårt mål är att varje person hos oss, varje relation vi har, och hela vårt värdeskapande ska vara både långsiktigt och hållbart.


Våra medarbetare är det viktigaste vi har
Vi vet att välmående medarbetare är grunden till framgångsrik utveckling, lyckade projekt och nöjda kunder. Vi gör därför allt vi kan för att ge de bästa möjligheterna att skapa en bättre vardag och värld för våra anställda.
Vi arbetar bland annat från grunden med kompatibilitet, psykisk och fysisk hälsa och ger varje människa rätt förutsättningar att skapa trygghet varje dag. Vi har ett antal samarbetspartners som hjälper oss att förvandla de orden till konkret handling och göra verklig skillnad för våra anställdas välmående.
Det vi främst söker efter för att säkerställa en bra matchning mellan oss är dina personliga egenskaper och värderingar. De tekniska kompetenserna och erfarenheterna är såklart viktiga, men med rätt personliga förutsättningar som grund så är vi trygga i att det tekniska kommer att utvecklas snabbt. Bli en del av Team Engaleda, tillsammans utvecklar vi nu ett fantastiskt företag och skapar de bästa förutsättningar för att alla ska lyckas!


Konsultrollen
Som medarbetare hos Engaleda har du ett jobb med varierande uppdrag då Engaleda har stor branschbredd inom industrin och erfarenhet inom bland annat Life Science, jordbruk- & skogsbruksmaskiner, motorfordon, förnybar energi/batteri- och ackumulatortillverkning, livsmedel, försvarsindustri, offentlig verksamhet, med flera.
Som konsult inom mekanikkonstruktion kommer du att att kunna jobba inom flera kompetensområden. Detta innefattar allt från konceptframtagning, nyutveckling, kundanpassningar och produktförbättringar, analyser av kravuppfyllnad, kostnadsoptimeringar, detaljkonstruktion, hållfasthetsberäkningar och mycket mer. I vissa uppdrag ingår det att leda kundens utvecklingsprojekt och team, i andra ingår du i kundens utvecklingsteam.


En liten inblick i det våra olika uppdrag kan innefatta:
? svetsade konstruktioner
? maskinbearbetade detaljer
? tekniskt formgods
? hydraulik
? additiv tillverkning och Rapid Manufacturing Prototyping
? pressning
? tunnplåt
För att lyckas hos oss behöver du vara engagerad, visa på gott ledarskap och god självmotivation. Att du är serviceinriktad och proaktiv är även de goda egenskaper för att lyckas och något vi på Engaleda söker.


Vårt företag
Vi på Engaleda vet att det personliga engagemanget och ledarskapet är centralt för att utvecklas positivt, som individ och som grupp.
Engaledas tre V - Vardag, Verksamhet och Värld - är vår mission, och i den finner du även våra värderingar. Med engagemang och ledarskap inspirerar vi människor till en mer hållbar vardag, verksamhet och värld.
På Engaleda vet vi att dessa tre begrepp är centrala för att lyckas i det vi tar oss an. Balansen i vardag-verksamhet uppnår vi bland annat genom att Engaleda är ett flexibelt, digitalt och modernt företag. Vi har en flexibel inställning kring varifrån vi arbetar och vi praktiserar tillitsbaserad styrning.
För att lyckas med balansen i livet behövs ibland, i verksamheten såsom i vardagen, professionell coaching och stöd i olika frågor. På Engaleda har alla anställda tillgång till stöd och rådgivning av professionella terapeuter och coacher.
När vi har vardagen och verksamheten i balans har vi även de bästa förutsättningarna att skapa positiva avtryck på världen, både individuellt och som företag.


Krav och önskemål
För att lyckas som medarbetare på Engaleda och i våra konsultuppdrag hos kund behöver du ha:
? ett starkt engagemang för din yrkesroll och nyfikenhet att lära dig mer
? god självmotivation
? stark förmåga att strukturera din vardag och ditt arbete
? teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
? minst 5 års yrkeserfarenhet från tjänsterna vi representerar, eller kommer
göra i framtiden med dig
? flytande tal och skrift i både svenska och engelska
? B-körkort


Har du dessutom några av dessa erfarenheter så är det meriterande:
? från branscherna vi arbetar med
? från kunderna vi arbetar med på orten
? 3D CAD (Catia V5, ProE/Creo, Solid Edge, Solidworks, NX)
? PDM-system (Windchill, PDMLink, Smarteam, Enovia, Aros, Teamcenter)
? erfarenhet av konsultverksamhet
? yrkes-, högskole- eller civilingenjörsutbildning

Om oss
Hos oss på Engaleda kommer du att ha en långsiktig och stark utveckling, det vet vi med säkerhet.
Den kultur vi står för är positiv, varm och vänlig, paketerat med stort och personligt engagemang. Vi tror på din förmåga att göra skillnad, där av vår tillitsbaserad styrning i verksamheten. Från första dagen kommer du känna dig välkommen och en i gänget. Vi är organiserade i små, agila team, då vi tror att det är bäst för din och verksamhetens utveckling.
Lön och förmåner skräddarsys för att passa dig, oavsett i vilken fas i livet du befinner dig i. Givetvis är vi kollektivavtalsanslutna.

För mer information, kontakta;
Ellen Lektorp
Sourcing Partner Simplified
073-073 18 87
[email protected]


Joachim Jillehed
VD Engaleda
+46 70 266 14 00
[email protected]
Engaleda har gjort sitt mediaval och partner för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av denna typ av media eller andra rekryteringstjänster.


Tillsammans blir vi ett
Vi jobbar inte med dig som söker slit-och-släng-relationer. När du är beredd att ta relationen flera steg längre med ett troget konsultbolag är vi det bästa valet för dig.


ÖMSESIDIG RESPEKT När vi bottnar i respekt för varje individ och roll flyter det mesta. Förstår vi varandra kan vi också göra varandra bättre.


KOMPETENS Vi har kompetensen att lösa en stor bredd av olika tekniska utmaningar och skapa resultat i er verksamhet.


VILJA ATT UTVECKLAS Vi skapar de bästa förutsättningarna för att du ska lyckas och stöttar dig hela vägen fram till en trygg leverans. Visa mindre

Engaleda söker dig, människan, inom projektledning!

Inledning Välkommen till nästa generations konsultföretag. Vi sätter människan först, och vårt mål är att varje person hos oss, varje relation vi har, och hela vårt värdeskapande ska vara både långsiktigt och hållbart. Våra medarbetare är det viktigaste vi har Vi vet att välmående medarbetare är grunden till framgångsrik utveckling, lyckade projekt och nöjda kunder. Vi gör därför allt vi kan för att ge de bästa möjligheterna att skapa en bättre vardag och ... Visa mer
Inledning
Välkommen till nästa generations konsultföretag. Vi sätter människan först, och vårt mål är att varje person hos oss, varje relation vi har, och hela vårt värdeskapande ska vara både långsiktigt och hållbart.
Våra medarbetare är det viktigaste vi har
Vi vet att välmående medarbetare är grunden till framgångsrik utveckling, lyckade projekt och nöjda kunder. Vi gör därför allt vi kan för att ge de bästa möjligheterna att skapa en bättre vardag och värld för våra anställda.
Vi arbetar bland annat från grunden med kompatibilitet, psykisk och fysisk hälsa och ger varje människa rätt förutsättningar att skapa trygghet varje dag. Vi har ett antal samarbetspartners som hjälper oss att förvandla de orden till konkret handling och göra verklig skillnad för våra anställdas välmående.
Det vi främst söker efter för att säkerställa en bra matchning mellan oss är dina personliga egenskaper och värderingar. De tekniska kompetenserna och erfarenheterna är såklart viktiga, men med rätt personliga förutsättningar som grund så är vi trygga i att det tekniska kommer att utvecklas snabbt. Bli en del av Team Engaleda, tillsammans utvecklar vi nu ett fantastiskt företag och skapar de bästa förutsättningar för att alla ska lyckas!
Konsultrollen
Som medarbetare hos Engaleda har du ett jobb med varierande uppdrag då Engaleda har stor branschbredd inom industrin och erfarenhet inom bland annat Life Science, jordbruk- & skogsbruksmaskiner, motorfordon, förnybar energi/batteri- och ackumulatortillverkning, livsmedel, försvarsindustri, offentlig verksamhet, med flera.


Som konsult inom projektledning kommer du att att kunna jobba inom flera kompetensområden och inom produktions- eller produktutveckling. Projektledarrollen innefattar tex att vara ansvarig för att planera och övervaka projekt inom en organisation, från den första idén till slutförandet, att samordnar människor och processer för att leverera projekt i tid, inom budget och med de önskade resultaten anpassade till målen.
Som projektledare fungerar du också som en kontaktpunkt mellan projektgruppen och den högsta ledningen och rapporterar regelbundet till intressenter om projektets framsteg. En annan viktig del är att identifiera och mildra risker som kan påverka framgångsrika leveranser av projekt.
I vissa uppdrag ingår det att leda kundens utvecklingsprojekt och team, i andra ingår du i kundens utvecklingsteam.


En liten inblick i det våra olika uppdrag kan innefatta:
?framtagning av nya produkter
? leda installationsprojekt och investeringsprojekt
? delaktig i utvecklingsprocessen
? affärsutveckling och merförsäljning
? skapa processer för kvalitetssäkring
? arbeta med modifieringar och uppgraderingar
För att lyckas hos oss behöver du vara engagerad, visa på gott ledarskap och god självmotivation. Att du är serviceinriktad och proaktiv är även de goda egenskaper för att lyckas och något vi på Engaleda söker.


Vårt företag
Vi på Engaleda vet att det personliga engagemanget och ledarskapet är centralt för att utvecklas positivt, som individ och som grupp.
Engaledas tre V - Vardag, Verksamhet och Värld - är vår mission, och i den finner du även våra värderingar. Med engagemang och ledarskap inspirerar vi människor till en mer hållbar vardag, verksamhet och värld.
På Engaleda vet vi att dessa tre begrepp är centrala för att lyckas i det vi tar oss an. Balansen i vardag-verksamhet uppnår vi bland annat genom att Engaleda är ett flexibelt, digitalt och modernt företag. Vi har en flexibel inställning kring varifrån vi arbetar och vi praktiserar tillitsbaserad styrning.
För att lyckas med balansen i livet behövs ibland, i verksamheten såsom i vardagen, professionell coaching och stöd i olika frågor. På Engaleda har alla anställda tillgång till stöd och rådgivning av professionella terapeuter och coacher.
När vi har vardagen och verksamheten i balans har vi även de bästa förutsättningarna att skapa positiva avtryck på världen, både individuellt och som företag.


Krav och önskemål
För att lyckas som medarbetare på Engaleda och i våra konsultuppdrag hos kund behöver du ha:
? ett starkt engagemang för din yrkesroll och nyfikenhet att lära dig mer
? god självmotivation
? stark förmåga att strukturera din vardag och ditt arbete
? teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
? minst 5 års yrkeserfarenhet från tjänsterna vi representerar, eller kommer göra i framtiden med dig
? flytande tal och skrift i både svenska och engelska
? B-körkort
Har du dessutom några av dessa erfarenheter så är det meriterande:
? från branscherna vi arbetar med
? från kunderna vi arbetar med på orten
? MS Project, Smartsheet
? PDM-system (Windchill, PDMLink, Smarteam, Enovia, Aros, Teamcenter)
? erfarenhet av konsultverksamhet
? yrkes-, högskole- eller civilingenjörsutbildning
Om oss
Hos oss på Engaleda kommer du att ha en långsiktig och stark utveckling, det vet vi med säkerhet.
Den kultur vi står för är positiv, varm och vänlig, paketerat med stort och personligt engagemang. Vi tror på din förmåga att göra skillnad, där av vår tillitsbaserad styrning i verksamheten. Från första dagen kommer du känna dig välkommen och en i gänget. Vi är organiserade i små, agila team, då vi tror att det är bäst för din och verksamhetens utveckling.
Lön och förmåner skräddarsys för att passa dig, oavsett i vilken fas i livet du befinner dig i. Givetvis är vi kollektivavtalsanslutna.
Ansökan
Engaleda samarbetar i dessa rekryteringar med Simplified.
För mer information, kontakta;
Ellen Lektorp
Sourcing Partner Simplified
073-073 18 87
[email protected]


Joachim Jillehed
VD Engaleda
+46 70 266 14 00
[email protected]
Engaleda har gjort sitt mediaval och partner för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av denna typ av media eller andra rekryteringstjänster.
Tillsammans blir vi ett
Vi jobbar inte med dig som söker slit-och-släng-relationer. När du är beredd att ta relationen flera steg längre med ett troget konsultbolag är vi det bästa valet för dig.
ÖMSESIDIG RESPEKT När vi bottnar i respekt för varje individ och roll flyter det mesta. Förstår vi varandra kan vi också göra varandra bättre.
KOMPETENS Vi har kompetensen att lösa en stor bredd av olika tekniska utmaningar och skapa resultat i er verksamhet.
VILJA ATT UTVECKLAS Vi skapar de bästa förutsättningarna för att du ska lyckas och stöttar dig hela vägen fram till en trygg leverans. Visa mindre

Contrado söker redovisningskonsult till Örnsköldsvik

Information om tjänsten Har du tidigare arbetat med, eller studerat ekonomi? Är du eller längtar du efter att bli en riktigt vass redovisningskonsult? Då är det just dig vi söker! Ansök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Contrado har sina lokala kontor på 11 orter runtom i landet, från Örnsköldsvik i norr till Kalmar i söder. Arbetstiderna är 8-17, fredagar 8-15. Introduktionen anpassas efter dina tidigare erfarenh... Visa mer
Information om tjänsten

Har du tidigare arbetat med, eller studerat ekonomi? Är du eller längtar du efter att bli en riktigt vass redovisningskonsult? Då är det just dig vi söker! Ansök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Contrado har sina lokala kontor på 11 orter runtom i landet, från Örnsköldsvik i norr till Kalmar i söder. Arbetstiderna är 8-17, fredagar 8-15. Introduktionen anpassas efter dina tidigare erfarenheter och du kommer till en början gå bredvid en erfaren kollega. Om du är intresserad av att utvecklas i din roll har du goda möjligheter till detta i denna tjänst. Om du inte redan är auktoriserad redovisningskonsult så finns möjligheten att på sikt bli auktoriserad och mycket mer.


Arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult kommer du vara delaktig tillsammans med erfarna kollegor i arbetet med löpande bokföring, bokslut, deklarationer samt årsredovisningar. Redovisningssystemet som används är Briljant samt Fortnox och bokslutssystemet är Wolters Kluwer. Ansvaret och kundkontakten kommer att trappas upp allt eftersom du blir varm i kläderna och på sikt ansvarar du på egen hand över dina kunder.

Vi söker dig som:

Har en ekonomiutbildning antingen från gymnasiet eller universitet/högskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Meriterande är erfarenhet från branschen. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift då dina kunder till största delen är svensktalande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Contrado. För att komma in i rollen på ett bra sätt bör du vara noggrann, driven samt ha ett sinne för siffror.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Stad: Örnsköldsvik
Tillträde: Enligt överenskommelse
Kontakt: Klara Andersson, [email protected] Visa mindre

Utvecklingsingenjör till Engaleda

Inledning Vi sätter människan först och är nästa generations konsultbolag inom management, projektledning, produkt- och produktionsutveckling. Vi på Engaleda vet att det personliga engagemanget och ledarskapet är centralt för att utvecklas positivt, som individ och som grupp. Nu söker vi en utvecklingsingenjör för ett specifikt uppdrag hos en av våra kunder! Information om tjänsten Som utvecklingsingenjör tillhör du kundens team som utvecklar, un... Visa mer
InledningVi sätter människan först och är nästa generations konsultbolag inom management, projektledning, produkt- och produktionsutveckling. Vi på Engaleda vet att det personliga engagemanget och ledarskapet är centralt för att utvecklas positivt, som individ och som grupp.

Nu söker vi en utvecklingsingenjör för ett specifikt uppdrag hos en av våra kunder!

Information om tjänsten

Som utvecklingsingenjör tillhör du kundens team som utvecklar, underhåller och ibland även ger support till produkterna. Du kommer att utveckla produkter för deras spetsteknik och vara en del i deras strävan att med teknik i framkant stärka kundernas processer.

Arbetet sker i projektform och kan vara både interna utvecklingsprojekt och specialuppdrag direkt mot någon av kunderna, vilka finns inom pappers- och massaindustrin. Uppgifter som ingår är specificering/kravnedbrytning, implementering, testning/verifiering, dokumentation och skarp idrifttagning av de olika komponenter som kan ingå i en analysmodul eller mjukvara. Interaktion mellan mjukvara och hårdvara är en viktig del i våra utvecklingsprojekt. Det kan gälla helt nya produkter och tjänster eller förbättringar av redan befintliga.

Då produkter är unika kommer du arbeta nära utvecklingschefen, med en inskolning anpassad efter din erfarenhets- och kunskapsnivå.

Du jobbar i huvudsak från kundens kontor, men resor till kunder (externa), samarbetspartners och leverantörer sker relativt frekvent. Kontoret är placerat i Örnsköldsvik där du spenderar dagarna med 14 kollegor i olika roller. I grunden arbetar du 08:00-17:00 och minst 3 dagar i veckan från kontoret.


Din profil

Vi söker dig som är nyfiken och vill utveckla ny teknik och har en förmåga att snabbt komma in i nya tekniska plattformar och programmeringsmetoder. Du har högskoleutbildning eller annan meriterande erfarenhet. Svenska är ett krav och då vi är ett internationellt företag krävs också goda kunskaper i engelska.

Erfarenhet av , Scada-programmering, PLC-programmering C#, C++ och olika kommunikationslösningar är meriterande. Meriterande är även om du har viss erfarenhet av mekanikkonstruktion samt goda elkunskaper.

Du har en god kommunikationsförmåga och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Vidare ser vi att du har ett intresse för tekniska lösningar och att bidra till utvecklingen av den unika teknik som kunden levererar inom främst pappersmassaindustrin!

• Ort: Örnsköldsvik
• Anställningsform: Heltid
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Kontaktperson för rekryteringen: Elin Eriksson, [email protected] Visa mindre

Servicetekniker till Engaleda

Inledning Här är tjänsten för dig som trivs med att vara på resande fot och vill jobba tekniskt med världsledande produkter, nära kunderna! Arbetet innebär besök hos olika kunder, som är pappers- och massabruk i Sverige samt i ytterligare femton länder. Fokus i tjänsten ligger på förebyggande service av specifika produkter, liksom att hjälpa till med support och felsökning hos kund. Produkterna är analysatorer för kvalitetsstyrning online och produktio... Visa mer
Inledning

Här är tjänsten för dig som trivs med att vara på resande fot och vill jobba tekniskt med världsledande produkter, nära kunderna!

Arbetet innebär besök hos olika kunder, som är pappers- och massabruk i Sverige samt i ytterligare femton länder. Fokus i tjänsten ligger på förebyggande service av specifika produkter, liksom att hjälpa till med support och felsökning hos kund.

Produkterna är analysatorer för kvalitetsstyrning online och produktionsoptimering inom pappersmassaindustrin. Kunderna finns till stor del i Sverige samt i ytterligare arton länder i Europa, Nordamerika, Sydamerika och Asien.


Information om tjänsten

Produkterna innehåller mekanik, elektronik samt dator- och processteknik. Felsökning och reparation av de olika produkterna kan därför komma att omfatta alla dessa delar. Till en början arbetar du tillsammans med en kollega för att introduceras på ett bra sätt, vilket innefattar gemensamma kundbesök med erfaren servicetekniker. Internt sker utbildning och instruktioner för de olika analysatorerna. Därefter kommer du att själv göra de olika uppdragen hos kund.

Oftast sträcker sig resorna över några dagar i stöten men vid vissa tillfällen kan det bli längre perioder utomlands. Tjänsten innefattar upp till cirka 150 resdagar per år. Övrig tid spenderar du på kontoret tillsammans med erfarna kollegor. Då större delen av tjänsten går ut på att resa är vi öppen för att din utgångspunkt är vart som helst Sverige, gärna med nära anslutning till flyg och enkla transportvägar.

Mer information om tjänsten och företaget som tillhandahåller produkterna till kunderna, berättar vi mer om i intervjuskedet.

Arbetsuppgifter

Rollen som Servicetekniker innebär att du utför serviceuppdrag på analysatorer vilka finns i kundernas pappersmassabruk. Tjänsten kan även innefatta service och support av andra produkter. Vid serviceuppdragen är du ute hos kund och har kontakt med ansvariga på plats.

Uppdragen innefattar bland annat:

• Förebyggande servicearbete hos kund
• Uppstart av ny PulpEye-utrustning hos kund
• Felsökning
• Reparation


Vi söker dig som

Du har ett teknikintresse, tycker om att ha kundkontakt, är lösningsfokuserad samt gillar att resa. Du bör ha kunnande inom mekanik, elektronik, process- och datoranvändning. Erfarenhet från processindustrin är meriterande. Tillräckliga kunskaper i svenska och engelska är krav då tjänsten innebär kommunikation såväl med svenska som internationella kunder.

Vi lägger stor vikt vid eget driv, ansvar för eget arbete och inte minst lyhördhet och förståelse för kundbehov.

• Ort: Flexibelt, kontoret är placerat i Örnsköldsvik.
• Anställningsform: Heltid.
• Tillträde: Enligt överenskommelse.
• Kontaktperson för rekryteringen: Elin Eriksson, [email protected]. Visa mindre

Servicetekniker till Engaleda

Här är tjänsten för dig som vill jobba med teknik, världsledande produkter och nära kunder. Arbetet innebär besök hos kunder, som är pappers- och massabruk i Sverige samt i ytterligare femton länder. Fokus är på förebyggande service av produkter liksom att hjälpa till med support och felsökning hos kund. Produkterna är analysatorer för kvalitetsstyrning online och produktionsoptimering inom pappersmassaindustrin. Kunderna finns till stor del i Sverige sam... Visa mer
Här är tjänsten för dig som vill jobba med teknik, världsledande produkter och nära kunder. Arbetet innebär besök hos kunder, som är pappers- och massabruk i Sverige samt i ytterligare femton länder. Fokus är på förebyggande service av produkter liksom att hjälpa till med support och felsökning hos kund.

Produkterna är analysatorer för kvalitetsstyrning online och produktionsoptimering inom pappersmassaindustrin. Kunderna finns till stor del i Sverige samt i ytterligare arton länder i Europa, Nordamerika, Sydamerika och Asien.

Arbetsuppgifter

Rollen som Servicetekniker innebär att du utför serviceuppdrag på analysatorer vilka finns i kundernas pappersmassabruk. Tjänsten kan även innefatta service och support av andra produkter. Vid serviceuppdragen är du ute hos kund och har kontakt med ansvariga på plats.

Uppdragen innefattar bland annat:

• Förebyggande servicearbete hos kund
• Uppstart av ny PulpEye-utrustning hos kund
• Felsökning
• Reparation

Kundsupport

Till en början arbetar du tillsammans med en kollega för att introduceras på ett bra sätt, vilket innefattar gemensamma kundbesök med erfaren servicetekniker. Internt sker utbildning och instruktioner för de olika analysatorerna. Därefter kommer du att själv göra de olika uppdragen hos kund.

Produkterna innehåller mekanik, elektronik samt dator- och processteknik. Felsökning och reparation av de olika produkterna kan därför komma att omfatta alla dessa delar.

Oftast sträcker sig resorna över några dagar i stöten men vid vissa tillfällen kan det bli längre perioder utomlands. Tjänsten innefattar upp till ca 150 resdagar per år. Övrig tid spenderar du på kontoret tillsammans med erfarna kollegor.

Kompetens

Du har ett teknikintresse, tycker om att ha kundkontakt, är lösningsfokuserad samt gillar att resa. Du bör ha kunnande inom mekanik, elektronik, process- och datoranvändning. Erfarenhet från processindustrin är meriterande. Tillräckliga kunskaper i svenska och engelska är krav då tjänsten innebär kommunikation såväl med svenska som internationella kunder.

Vi lägger stor vikt vid eget driv, ansvar för eget arbete och inte minst lyhördhet och förståelse för kundbehov

Placeringsort

Kan vara flexibelt – Örnsköldsvik alternativt regionerna kring Mälardalen Visa mindre

Eltel söker fibertekniker till Örnsköldsvik!

Inledning Arbetar du idag som fibertekniker och är redo att ta dig an nya utmaningar i ett spännande företag inom en expansiv bransch? Då är det dig vi söker till vårt team på Eltel beläget i Örnsköldsvik! Ta chansen och var med på Eltels tillväxtresa i en bransch där vi ligger i framkant! Information om tjänsten Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatöre... Visa mer
Inledning

Arbetar du idag som fibertekniker och är redo att ta dig an nya utmaningar i ett spännande företag inom en expansiv bransch? Då är det dig vi söker till vårt team på Eltel beläget i Örnsköldsvik! Ta chansen och var med på Eltels tillväxtresa i en bransch där vi ligger i framkant!

Information om tjänsten

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Vi erbjuder dig

Som fibertekniker på Eltel erbjuds du ett varierande arbete med frihet under ansvar tillsammans med kompetenta kollegor inom området. Du kommer i huvudsak befinna dig på inplanerade serviceuppdrag men även akuta uppdrag främst inom Ångermanland. Du kommer att tillhöra ett team med stor teknisk bredd och kompetens där ni ansvarar för drift, underhåll och felavhjälpning avseende fibernät. Vi arbetar i en varierad miljö, både inomhus och utomhus hos företag såväl som privatpersoner. Tjänsten kan komma att innehålla beredskapstjänstgöring på sikt.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta ute hos våra kunder med fiberinstallationer. Du kommer bli tilldelad olika uppdrag av en produktionsplanerare tillsammans med de underlag du behöver för arbetet. Ditt ansvar är sedan att installera, skarva, och terminera fibernätet hos de olika kunderna. Du kommer även att arbeta med blåsning, felsökning och mätning.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

• Installation, skarvning och terminering av optisk fiber
• Felavhjälpning och felsökning
• Blåsning och felsökning/mätning
• Konfigurering av aktiv utrustning
• Ansvar för dokumentation

Vi söker dig som

Vi söker dig som har några års erfarenhet som fibertekniker samt har en avslutad gymnasieutbildning inom teknikområdet. Det är meriterande om du har certifiering inom fiber sedan tidigare. För att trivas i rollen tror vi att du som person har en känsla för service samt är kommunikativ och lösningsorienterad.

Krav för tjänsten är B-körkort och goda kunskaper i svenska tal och skrift.

Övrigt

• Ort: Örnsköldsvik
• Anställningsform: Heltid
• Tillträde: Omgående
• Kontaktperson för rekryteringen: Klara Andersson, [email protected]

I den här rekryteringsprocessen använder vi oss av löpande urval. Visa mindre

Eltel söker fibertekniker till Örnsköldsvik!

Inledning Arbetar du idag som fibertekniker och är redo att ta dig an nya utmaningar i ett spännande företag inom en expansiv bransch? Då är det dig vi söker till vårt team på Eltel beläget i Örnsköldsvik! Ta chansen och var med på Eltels tillväxtresa i en bransch där vi ligger i framkant! Information om tjänsten Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatöre... Visa mer
Inledning

Arbetar du idag som fibertekniker och är redo att ta dig an nya utmaningar i ett spännande företag inom en expansiv bransch? Då är det dig vi söker till vårt team på Eltel beläget i Örnsköldsvik! Ta chansen och var med på Eltels tillväxtresa i en bransch där vi ligger i framkant!

Information om tjänsten

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Vi erbjuder dig

Som fibertekniker på Eltel erbjuds du ett varierande arbete med frihet under ansvar tillsammans med kompetenta kollegor inom området. Du kommer i huvudsak befinna dig på inplanerade serviceuppdrag men även akuta uppdrag främst inom Ångermanland. Du kommer att tillhöra ett team med stor teknisk bredd och kompetens där ni ansvarar för drift, underhåll och felavhjälpning avseende fibernät. Vi arbetar i en varierad miljö, både inomhus och utomhus hos företag såväl som privatpersoner. Tjänsten kan komma att innehålla beredskapstjänstgöring på sikt.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta ute hos våra kunder med fiberinstallationer. Du kommer bli tilldelad olika uppdrag av en produktionsplanerare tillsammans med de underlag du behöver för arbetet. Ditt ansvar är sedan att installera, skarva, och terminera fibernätet hos de olika kunderna. Du kommer även att arbeta med blåsning, felsökning och mätning.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

• Installation, skarvning och terminering av optisk fiber
• Felavhjälpning och felsökning
• Blåsning och felsökning/mätning
• Konfigurering av aktiv utrustning
• Ansvar för dokumentation

Vi söker dig som

Vi söker dig som har några års erfarenhet som fibertekniker samt har en avslutad gymnasieutbildning inom teknikområdet. Det är meriterande om du har certifiering inom fiber sedan tidigare. För att trivas i rollen tror vi att du som person har en känsla för service samt är kommunikativ och lösningsorienterad.

Krav för tjänsten är B-körkort och goda kunskaper i svenska tal och skrift.

Övrigt

• Ort: Örnsköldsvik
• Anställningsform: Heltid
• Tillträde: Omgående
• Kontaktperson för rekryteringen: Klara Andersson, [email protected]

I den här rekryteringsprocessen använder vi oss av löpande urval. Visa mindre