Lediga jobb som Industriell tillverkning i Örnsköldsvik

Se lediga jobb som Industriell tillverkning i Örnsköldsvik. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Örnsköldsvik som finns hos arbetsgivaren.

Industriarbetare till Dockstavarvet AB

Ansök    Apr 15    Konsultia AB    Fordonsmontör
Nytt
Om kundföretaget Dockstavarvet är ett världsledande företag som tillverkar strids-, patrull- och lotsbåtar. Företaget har över 100 års erfarenhet i branschen. De är sedan 2018 en del av SAAB-koncernen. Kunder finns världen över och båtarna kännetecknas av den högsta kvalitén och av senaste tekniken. Dockstavarvet står själva för allt från design, konstruktion och produktion till driftsättning, leverans och eftermarknad. De är inne i ett expansivt skede med... Visa mer
Om kundföretaget
Dockstavarvet är ett världsledande företag som tillverkar strids-, patrull- och lotsbåtar. Företaget har över 100 års erfarenhet i branschen. De är sedan 2018 en del av SAAB-koncernen. Kunder finns världen över och båtarna kännetecknas av den högsta kvalitén och av senaste tekniken. Dockstavarvet står själva för allt från design, konstruktion och produktion till driftsättning, leverans och eftermarknad. De är inne i ett expansivt skede med god orderingång och många spännande projekt. Huvudkontor och produktionsanläggning ligger i Docksta, Kramfors kommun, mitt i natursköna Höga Kusten, nära Örnsköldsvik, Kramfors och Härnösand.

Dina arbetsuppgifter
Som industriarbetare på Dockstavarvet bygger och reparerar du främst stridsbåtar och lotsbåtar. Arbetsuppgifterna kan bestå av svetsning i aluminium, montering och eldragning, beroende på din profil och kunskap.

Din profil
Vi söker dig som är intresserad av att vara med och skapa framtidens båtar. Du är en kreativ problemlösare, som är villig att lära och utvecklas i ditt yrke. För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som har ett eget driv, är positiv och ansvarstagande. Du ska kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra. Tror du att detta är något för dej, berätta då vem du är och vilka skills du har inom området och vad just du skulle bidra med på Dockstavarvet. Tveka inte att söka till oss, vi värdesätter personerna framför ett väl formulerat CV.

Övrig information
Den här tjänsten innebär att du blir anställd av Konsultia men tillbringar dina arbetsdagar på Dockstavarvet. Arbetstiden är förlagd heltid och dagtid. Tjänsten är till en början en visstidsanställning på 6 månader men behovet är långsiktigt och möjligheterna till en tillsvidareanställning är mycket stora.

Körkort B är en förutsättning för att kunna arbeta som konsult hos oss.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Magnus Ekedahl på telefonnummer 070-517 00 78 eller via e-post: [email protected].

Placeringsort är Docksta som ligger mitt i natursköna Höga Kusten, nära Örnsköldsvik, Kramfors och Härnösand.
Besök gärna http://www.ornskoldsvik.se/flyttahit, http://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html och https://harnosand.se/mittharnosand/flytta-till-harnosand.html för mer information om dina möjligheter i Höga Kusten.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Mekmontör till vår kund i Örnsköldsvik

Nytt
Om tjänsten Vi söker en erfaren mekmontör med kunskaper inom montering och installation av mekaniska komponenter. Du kommer att arbeta med att montera och installera olika mekaniska delar och system enligt ritningar och specifikationer. Vi letar efter dig som är noggrann, tekniskt kunnig och har tidigare erfarenhet av mekmontage. Om du är en skicklig mekmontör som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög kvalitet på dina monterade komponenter, så är... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en erfaren mekmontör med kunskaper inom montering och installation av mekaniska komponenter. Du kommer att arbeta med att montera och installera olika mekaniska delar och system enligt ritningar och specifikationer. Vi letar efter dig som är noggrann, tekniskt kunnig och har tidigare erfarenhet av mekmontage.

Om du är en skicklig mekmontör som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög kvalitet på dina monterade komponenter, så är du den vi söker. Ta chansen att bli en del av vårt team och bidra till våra kunders framgång!

Arbetstider: Dagtid/Skift
Starttid: Enligt överenskommelse

Din profil
Krav:
-Erfarenhet av mekmontage och installation
-Kunskap om olika mekaniska komponenter och system
-Förmåga att läsa och förstå ritningar och specifikationer
-Noggrannhet och hög kvalitetsmedvetenhet
-God teknisk förståelse och problemlösningsförmåga

Meriterande:
-Truckkort
-Travers

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Jobba som Däckskiftare i vår ?

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi på Northern Skill söker nu flertalet Däckmontörer, för uppdrag på plats ute hos våra kunder i Öviksområdet! Planerad start för uppdraget är runt mitten på April och förväntas pågå 4-6 veckor Som Däckmontör kommer du att ha följande ansvarsområden... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi på Northern Skill söker nu flertalet Däckmontörer, för uppdrag på plats ute hos våra kunder i Öviksområdet!

Planerad start för uppdraget är runt mitten på April och förväntas pågå 4-6 veckorSom Däckmontör kommer du att ha följande ansvarsområden:

Däckmontage: Du kommer att ansvara för att demontera och montera däck på kundernas bilar ( Du kör in bilen i verkstaden )

Däckservice: Det kan förekomma däckreparationer

Kundservice: Ge våra kunder en högklassig service genom att svara på deras frågor och ta väl hand om dom

Säkerhet: Utföra ditt jobb efter arbetsplatsens säkerhetsrutiner


För att vara framgångsrik i rollen som Däckmontör är följande meriterande men inte ett krav:

Erfarenhet av däckmontage och service.

Kunskap om däcktyper, däckdimensioner och däckmönster.

Förmåga att använda däckmaskiner och balanseringsutrustning.

Ha ett vaket säkerhetstänk.

Utmärkt kundserviceförmåga.

Fysiskt stark och kapabel att lyfta och hantera däck och utrustning.

Ansvarstagande och noggrann i arbetsutförandet.


B-körkort är ett krav ( Manuell växel )

Arbetstider 07-16, Måndag till Fredag Visa mindre

CNC-operatör till Sanco!

Sanco växer och vill ha med dig på resan! Här blir du en del av ett företag med stora expansionsplaner som bygger sin organisation utifrån medarbetarna. Har du erfarenhet från CNC och vill bli en del av en spännande utvecklingsresa? Då är detta en möjlighet för dig - hoppa på framgångståget nu! Information om tjänsten Professionals Nord söker i samarbete med Sanco en CNC-operatör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av... Visa mer
Sanco växer och vill ha med dig på resan! Här blir du en del av ett företag med stora expansionsplaner som bygger sin organisation utifrån medarbetarna. Har du erfarenhet från CNC och vill bli en del av en spännande utvecklingsresa? Då är detta en möjlighet för dig - hoppa på framgångståget nu!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Sanco en CNC-operatör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sanco under 6 månader. Därefter är intentionen och tanken, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet, att du blir direkt anställd hos Sanco för en långsiktig roll.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sancos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter
Som CNC-operatör hos Sanco arbetar du med styrda maskiner, som fleroperationsfräsar och svarvar från bland annat Mazak, Deckel och Okuma. Du ansvarar för att ställa maskiner utifrån ritningar och program, samt tillsammans med programmerare utför du löpande kvalitetskontroller, avgör verktygsval och säkerställer rätt uppspänningsmetod. Har du erfarenhet från Edgecam, Mazatrol eller liknande program är detta meriterande.

Sanco jobbar idag dagtid men planerar utöka till tvåskift inom närmsta framtiden med förmånliga arbetstider.

Vi söker dig som
har tidigare arbetslivserfarenhet inom CNC och kan kommunicera bra på svenska i tal och skrift. Som person är du ansvarstagande, har en god teknisk förståelse och en hög kvalitetsmedvetenhet. Du är flexibel, tycker om utmaningar och tar gärna ansvar. Sanco ser positivt på att utvecklas internt och beroende på din erfarenhet finns stora möjligheter att ta ett mer ledande ansvar. 

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik (Arnäsvall)
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Steen

#sanco #cnc #operatör #produktion #industri

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Jobba som Däckskiftare i vår ?

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi på Northern Skill söker nu flertalet Däckmontörer, för uppdrag på plats ute hos våra kunder i Öviksområdet! Planerad start för uppdraget är runt mitten på April och förväntas pågå 4-6 veckor Som Däckmontör kommer du att ha följande ansvarsområden... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi på Northern Skill söker nu flertalet Däckmontörer, för uppdrag på plats ute hos våra kunder i Öviksområdet!

Planerad start för uppdraget är runt mitten på April och förväntas pågå 4-6 veckorSom Däckmontör kommer du att ha följande ansvarsområden:

Däckmontage: Du kommer att ansvara för att demontera och montera däck på kundernas bilar ( Du kör in bilen i verkstaden )

Däckservice: Det kan förekomma däckreparationer

Kundservice: Ge våra kunder en högklassig service genom att svara på deras frågor och ta väl hand om dom

Säkerhet: Utföra ditt jobb efter arbetsplatsens säkerhetsrutiner


För att vara framgångsrik i rollen som Däckmontör är följande meriterande men inte ett krav:

Erfarenhet av däckmontage och service.

Kunskap om däcktyper, däckdimensioner och däckmönster.

Förmåga att använda däckmaskiner och balanseringsutrustning.

Ha ett vaket säkerhetstänk.

Utmärkt kundserviceförmåga.

Fysiskt stark och kapabel att lyfta och hantera däck och utrustning.

Ansvarstagande och noggrann i arbetsutförandet.


B-körkort är ett krav ( Manuell växel )

Arbetstider 07-16, Måndag till Fredag Visa mindre

Industriarbetare till kund i Örnsköldsvik

Är jobb inom industri något som passar dig? Då kanske vi har jobbet du söker. Just nu söker vi industripersonal till vår kund i Örnsköldsvik.   Dina arbetsuppgifter Montering - både finmontering och större monteringar Slutkontroll Truckkörning, pack och plock.   Din profil Vi tror att du som söker har ett tekniskt kunnande och intresse och du har gått en teknisk eller praktisk utbildning på gymnasiet. Som person är du noggrann, strukturerad och flexibe... Visa mer
Är jobb inom industri något som passar dig? Då kanske vi har jobbet du söker. Just nu söker vi industripersonal till vår kund i Örnsköldsvik.
 
Dina arbetsuppgifter
Montering - både finmontering och större monteringar
Slutkontroll
Truckkörning, pack och plock.

 
Din profil
Vi tror att du som söker har ett tekniskt kunnande och intresse och du har gått en teknisk eller praktisk utbildning på gymnasiet. Som person är du noggrann, strukturerad och flexibel. Vi tror också att du är en problemlösare och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Du är bra på att se helhetslösningar och kan prioritera dina arbetsuppgifter efter rådande förhållanden. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
 
Det är meriterande om du:
Har arbetat med kvalitetskontroll sen tidigare
Har kunskap om ISO9000
 
Krav:
Truckkort
Ritläsning

 
Anställningsomfattning
Heltid
 
Anställningsform
Visstidsanställning, start enligt överenskommelse.
 
Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön
 
Din ansökan
Dina ansökningshandlingar bestående av cv och personligt brev skickar du in via OnePartnerGroup.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 
 
Observera att vi inte behandlar ansökningar inkomna via mejl med anledning av GDPR.? Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Ewelina Lindström, Konsultchef OnePartnerGroup Örnsköldsvik, på 0660-689 606 eller [email protected]
 
Om oss
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig. Visa mindre

Jobba som Däckskiftare i vår ?

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi på Northern Skill söker nu flertalet Däckmontörer, för uppdrag på plats ute hos våra kunder i Öviksområdet! Planerad start för uppdraget är runt mitten på April och förväntas pågå 4-6 veckor Som Däckmontör kommer du att ha följande ansvarsområden... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi på Northern Skill söker nu flertalet Däckmontörer, för uppdrag på plats ute hos våra kunder i Öviksområdet!

Planerad start för uppdraget är runt mitten på April och förväntas pågå 4-6 veckorSom Däckmontör kommer du att ha följande ansvarsområden:

Däckmontage: Du kommer att ansvara för att demontera och montera däck på kundernas bilar ( Du kör in bilen i verkstaden )

Däckservice: Det kan förekomma däckreparationer

Kundservice: Ge våra kunder en högklassig service genom att svara på deras frågor och ta väl hand om dom

Säkerhet: Utföra ditt jobb efter arbetsplatsens säkerhetsrutiner


För att vara framgångsrik i rollen som Däckmontör är följande meriterande men inte ett krav:

Erfarenhet av däckmontage och service.

Kunskap om däcktyper, däckdimensioner och däckmönster.

Förmåga att använda däckmaskiner och balanseringsutrustning.

Ha ett vaket säkerhetstänk.

Utmärkt kundserviceförmåga.

Fysiskt stark och kapabel att lyfta och hantera däck och utrustning.

Ansvarstagande och noggrann i arbetsutförandet.


B-körkort är ett krav ( Manuell växel )

Arbetstider 07-16, Måndag till Fredag Visa mindre

CNC-operatör till Sanco!

Sanco växer och vill ha med dig på resan! Här blir du en del av ett företag med stora expansionsplaner som bygger sin organisation utifrån medarbetarna. Har du erfarenhet från CNC och vill bli en del av en spännande utvecklingsresa? Då är detta en möjlighet för dig - hoppa på framgångståget nu! Information om tjänsten Professionals Nord söker i samarbete med Sanco en CNC-operatör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av... Visa mer
Sanco växer och vill ha med dig på resan! Här blir du en del av ett företag med stora expansionsplaner som bygger sin organisation utifrån medarbetarna. Har du erfarenhet från CNC och vill bli en del av en spännande utvecklingsresa? Då är detta en möjlighet för dig - hoppa på framgångståget nu!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Sanco en CNC-operatör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sanco under 6 månader. Därefter är intentionen och tanken, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet, att du blir direkt anställd hos Sanco för en långsiktig roll.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sancos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter
Som CNC-operatör hos Sanco arbetar du med styrda maskiner, som fleroperationsfräsar och svarvar från bland annat Mazak, Deckel och Okuma. Du ansvarar för att ställa maskiner utifrån ritningar och program, samt tillsammans med programmerare utför du löpande kvalitetskontroller, avgör verktygsval och säkerställer rätt uppspänningsmetod. Har du erfarenhet från Edgecam, Mazatrol eller liknande program är detta meriterande.

Sanco jobbar idag dagtid men planerar utöka till tvåskift inom närmsta framtiden med förmånliga arbetstider.

Vi söker dig som
har tidigare arbetslivserfarenhet inom CNC och kan kommunicera bra på svenska i tal och skrift. Som person är du ansvarstagande, har en god teknisk förståelse och en hög kvalitetsmedvetenhet. Du är flexibel, tycker om utmaningar och tar gärna ansvar. Sanco ser positivt på att utvecklas internt och beroende på din erfarenhet finns stora möjligheter att ta ett mer ledande ansvar. 

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik (Arnäsvall)
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Steen

#sanco #cnc #operatör #produktion #industri

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Industriarbetare till kundföretag

Ansök    Mar 20    Konsultia AB    Montör, metallprodukter
Om kundföretaget Vi söker industriarbetare för kommande uppdrag hos våra kunder i Örnsköldsvik! Vi har många industrikunder runt om i Örnsköldsvik, arbetsuppgifterna varierar mellan arbetsplatserna vilket gör att vi söker medarbetare med olika kompetenser och erfarenheter. Dina arbetsuppgifter Här får du chansen att söka flera intressanta och utvecklande jobb samtidigt! Vi tillsätter tjänster som exempelvis montörer, maskinoperatörer, svetsare, och lager... Visa mer
Om kundföretaget
Vi söker industriarbetare för kommande uppdrag hos våra kunder i Örnsköldsvik!

Vi har många industrikunder runt om i Örnsköldsvik, arbetsuppgifterna varierar mellan arbetsplatserna vilket gör att vi söker medarbetare med olika kompetenser och erfarenheter.

Dina arbetsuppgifter
Här får du chansen att söka flera intressanta och utvecklande jobb samtidigt! Vi tillsätter tjänster som exempelvis montörer, maskinoperatörer, svetsare, och lagerpersonal löpande.

Din profil
Vissa typer av tjänster kräver att du har en specifik utbildning, medan andra tjänster inte kräver någon erfarenhet eller utbildning inom området. När vi anställer kommer din personlighet och inställning vara en stor del av det vi tar hänsyn till. Vi ser gärna att du som person är driven, ansvarsfull och engagerad. Vidare ser vi att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp.

Berätta i din ansökan om dina tidigare erfarenheter och vilket typ av uppdrag du önskar jobba med i framtiden.

Övrig information
B-körkort och tillgång till bil är ett krav, skiftarbete kan förekomma. Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Konsultia men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos någon av våra kunder.

Urval sker löpande utifrån förfrågningar från våra kunder, välkommen med din ansökan!

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Erfaren svetsare till vår kund i Örnsköldsvik

Om tjänsten Nu söker vi en erfaren svetsare med kunskaper inom MIG, MAG och TIG-svetsning. Du kommer att arbeta med svetsning av olika material och utföra högkvalitativa svetsarbeten enligt ritningar och specifikationer. Vi letar efter dig som är noggrann, ansvarstagande och har tidigare erfarenhet av svetsning. Om du är en skicklig svetsare som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög kvalitet på dina svetsarbeten, så är du den vi söker. Ta chansen... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi en erfaren svetsare med kunskaper inom MIG, MAG och TIG-svetsning. Du kommer att arbeta med svetsning av olika material och utföra högkvalitativa svetsarbeten enligt ritningar och specifikationer. Vi letar efter dig som är noggrann, ansvarstagande och har tidigare erfarenhet av svetsning.

Om du är en skicklig svetsare som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög kvalitet på dina svetsarbeten, så är du den vi söker. Ta chansen att bli en del av vårt team och bidra till våra kunders framgång!

Arbetstider: Dagtid/Skift
Starttid: Enligt överenskommelse

Din profil
Krav:
-Erfarenhet av MIG, MAG och TIG-svetsning
-Kunskap om olika material och svetsmetoder
-Förmåga att läsa och förstå ritningar och specifikationer
-Noggrannhet och hög kvalitetsmedvetenhet
-God fysisk styrka och uthållighet

Meriterande:
-Truckkort
-Travers

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

BAE Systems Hägglunds söker erfarna CNC-programmerare/CNC-operatörer

Din framtida utmaning Vill du jobba med den nyaste tekniken inom CNC? Vid vår avdelning arbetar 25 personer, vi arbetar i tvåskift med att tillverka detaljer till prototyper, serie- och förseriefordon. Hos oss finns en väldigt mångsidig maskinpark, bland annat en helt ny maskin en PAMA Speedram 2000, ett golvverk/fräsverk som kan arbeta inom arbetsområdet x=20000mm, y=5000mm, z=1600mm och w=1200mm. Maskinen kan bearbeta 5m höga och 20 meter långa deta... Visa mer
Din framtida utmaning

Vill du jobba med den nyaste tekniken inom CNC?

Vid vår avdelning arbetar 25 personer, vi arbetar i tvåskift med att tillverka detaljer till prototyper, serie- och förseriefordon.

Hos oss finns en väldigt mångsidig maskinpark, bland annat en helt ny maskin en PAMA Speedram 2000, ett golvverk/fräsverk som kan arbeta inom arbetsområdet x=20000mm, y=5000mm, z=1600mm och w=1200mm. Maskinen kan bearbeta 5m höga och 20 meter långa detaljer, styrsystem är Siemens 840D SL.

Vi har även flera andra olika typer av maskiner, bland annat ett Toshiba arborrverk som används vid bearbetning av skrov och större detaljer. Maskinen kan bearbeta 18 m långa och 4 meter höga detaljer. En annan maskin är vår SHW Uniforce 6 ett arborrverk som kan bearbeta 16 m långa och 4,1 meter höga detaljer. Vid avdelningen finns även mindre fräsar och svarvar.

Rotation mellan arbetsuppgifterna inom arbetsgruppen kan förekomma.

Den du är

Du har god verkstadsvana och några års erfarenhet av programmering/styrning av CNC maskiner.

Vi söker dig som är noggrann, drivande och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.  Du är flexibel samt har god ordning och reda. Kunskap inom olika typer av styrsystem som Heidenhain, Millplus, Siemens och Turnplus är meriterande. Eftersom vi verkar i en internationell miljö behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens- & karriärutveckling.

 Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se - www.hogakusten.com/sv

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, kontakta:

Niklas Kallin, rekryterande chef på telefon 0660-809 83, eller rekryteringskonsult Ola Pettersson, AxÖ Consulting, 070 - 377 02 45.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Mekmontör till vår kund i Örnsköldsvik

Om tjänsten Vi söker en erfaren mekmontör med kunskaper inom montering och installation av mekaniska komponenter. Du kommer att arbeta med att montera och installera olika mekaniska delar och system enligt ritningar och specifikationer. Vi letar efter dig som är noggrann, tekniskt kunnig och har tidigare erfarenhet av mekmontage. Om du är en skicklig mekmontör som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög kvalitet på dina monterade komponenter, så är... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en erfaren mekmontör med kunskaper inom montering och installation av mekaniska komponenter. Du kommer att arbeta med att montera och installera olika mekaniska delar och system enligt ritningar och specifikationer. Vi letar efter dig som är noggrann, tekniskt kunnig och har tidigare erfarenhet av mekmontage.

Om du är en skicklig mekmontör som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög kvalitet på dina monterade komponenter, så är du den vi söker. Ta chansen att bli en del av vårt team och bidra till våra kunders framgång!

Arbetstider: Dagtid/Skift
Starttid: Enligt överenskommelse

Din profil
Krav:
-Erfarenhet av mekmontage och installation
-Kunskap om olika mekaniska komponenter och system
-Förmåga att läsa och förstå ritningar och specifikationer
-Noggrannhet och hög kvalitetsmedvetenhet
-God teknisk förståelse och problemlösningsförmåga

Meriterande:
-Truckkort
-Travers

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Jobba som Däckskiftare i vår ?

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi på Northern Skill söker nu flertalet Däckmontörer, för uppdrag på plats ute hos våra kunder i Öviksområdet! Planerad start för uppdraget är runt mitten på April och förväntas pågå 4-6 veckor Som Däckmontör kommer du att ha följande ansvarsområden... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi på Northern Skill söker nu flertalet Däckmontörer, för uppdrag på plats ute hos våra kunder i Öviksområdet!

Planerad start för uppdraget är runt mitten på April och förväntas pågå 4-6 veckorSom Däckmontör kommer du att ha följande ansvarsområden:

Däckmontage: Du kommer att ansvara för att demontera och montera däck på kundernas bilar ( Du kör in bilen i verkstaden )

Däckservice: Det kan förekomma däckreparationer

Kundservice: Ge våra kunder en högklassig service genom att svara på deras frågor och ta väl hand om dom

Säkerhet: Utföra ditt jobb efter arbetsplatsens säkerhetsrutiner


För att vara framgångsrik i rollen som Däckmontör är följande meriterande men inte ett krav:

Erfarenhet av däckmontage och service.

Kunskap om däcktyper, däckdimensioner och däckmönster.

Förmåga att använda däckmaskiner och balanseringsutrustning.

Ha ett vaket säkerhetstänk.

Utmärkt kundserviceförmåga.

Fysiskt stark och kapabel att lyfta och hantera däck och utrustning.

Ansvarstagande och noggrann i arbetsutförandet.


B-körkort är ett krav ( Manuell växel )

Arbetstider 07-16, Måndag till Fredag Visa mindre

Verkstadsarbetare

Ansök    Mar 5    Lernia Bemanning AB    Plastmontör
Verkstadsarbetare till Crizam i Örnsköldsvik Är du nyfiken på industribranschen och skulle vilja testa på rollen som Verkstadsarbetare? Just nu söker vi på Lernia bemanning en talangfull person till ett uppdrag hos Crizam. Förutsatt att båda parter är nöjda finns goda chanser till ett långt samarbete. Välkommen med din ansökan! Crizam Plastprodukter AB har långa traditioner och gedigen kunskap inom tillverkning baserad på glasfiberarmerad polyester (GR... Visa mer
Verkstadsarbetare till Crizam i Örnsköldsvik

Är du nyfiken på industribranschen och skulle vilja testa på rollen som Verkstadsarbetare? Just nu söker vi på Lernia bemanning en talangfull person till ett uppdrag hos Crizam. Förutsatt att båda parter är nöjda finns goda chanser till ett långt samarbete.
Välkommen med din ansökan!

Crizam Plastprodukter AB har långa traditioner och gedigen kunskap inom tillverkning baserad på glasfiberarmerad polyester (GRP).

Produkterna består av prefabricerade reningsverk för både små och stora volymer, samt tryckfilter för vatten- och processindustrin. Crizam Plastprodukter AB är ett välmående företag med produkter som håller hög internationell standard.

Arbetsuppgifter

Som Verkstadsarbetare kommer du att arbeta med tillverkning av glasfiberdelar, montering av reningsverk, vattenreningsfilter och målning av dessa.
Paketering av produkter vid utleverans och det förekommer truckkörning vid in-och utlastning.
Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Är du rätt för rollen som Verkstadsarbetare?

Vi söker dig som har kompetens inom montering och tillverkning och erfarenhet av Verkstadsarbete eller motsvarande.
Du har ett öga för detaljer och trivs med att vara självgående. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Dessutom är det meriterande om du

* Erfarenhet av montering, snickeri eller liknande
* Har truckkort
* Glasfibertillverkning.
* Erfarenhet av målning
* Härdplastutbildning

Erbjudande

På Crizam erbjuds samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Bemanning

Arbetstider är måndag-fredag 07.00-16.00

Örnsköldsvik

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Information

Urval och intervjuer sker löpande, vi välkomnar därför din ansökan redan idag. För frågor kring tjänsten, kontakta ansvarig Konsultchef Johanna Olofsson-Lampa [email protected] Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail, du söker via vår hemsida Lernia.se/jobb.

Intresserad?

Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se Visa mindre

Jobba som Däckskiftare i vår ?

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi på Northern Skill söker nu flertalet Däckmontörer, för uppdrag på plats ute hos våra kunder i Öviksområdet! Planerad start för uppdraget är runt mitten på April och förväntas pågå 4-6 veckor Som Däckmontör kommer du att ha följande ansvarsområden... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi på Northern Skill söker nu flertalet Däckmontörer, för uppdrag på plats ute hos våra kunder i Öviksområdet!

Planerad start för uppdraget är runt mitten på April och förväntas pågå 4-6 veckorSom Däckmontör kommer du att ha följande ansvarsområden:

Däckmontage: Du kommer att ansvara för att demontera och montera däck på kundernas bilar ( Du kör in bilen i verkstaden )

Däckservice: Det kan förekomma däckreparationer

Kundservice: Ge våra kunder en högklassig service genom att svara på deras frågor och ta väl hand om dom

Säkerhet: Utföra ditt jobb efter arbetsplatsens säkerhetsrutiner


För att vara framgångsrik i rollen som Däckmontör är följande meriterande men inte ett krav:

Erfarenhet av däckmontage och service.

Kunskap om däcktyper, däckdimensioner och däckmönster.

Förmåga att använda däckmaskiner och balanseringsutrustning.

Ha ett vaket säkerhetstänk.

Utmärkt kundserviceförmåga.

Fysiskt stark och kapabel att lyfta och hantera däck och utrustning.

Ansvarstagande och noggrann i arbetsutförandet.


B-körkort är ett krav ( Manuell växel )

Arbetstider 07-16, Måndag till Fredag Visa mindre

CNC-operatör till Sanco!

Sanco växer och vill ha med dig på resan! Här blir du en del av ett företag med stora expansionsplaner som bygger sin organisation utifrån medarbetarna. Har du erfarenhet från CNC och vill bli en del av en spännande utvecklingsresa? Då är detta en möjlighet för dig - hoppa på framgångståget nu! Information om tjänsten Professionals Nord söker i samarbete med Sanco en CNC-operatör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av... Visa mer
Sanco växer och vill ha med dig på resan! Här blir du en del av ett företag med stora expansionsplaner som bygger sin organisation utifrån medarbetarna. Har du erfarenhet från CNC och vill bli en del av en spännande utvecklingsresa? Då är detta en möjlighet för dig - hoppa på framgångståget nu!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Sanco en CNC-operatör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sanco under 6 månader. Därefter är intentionen och tanken, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet, att du blir direkt anställd hos Sanco för en långsiktig roll.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sancos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter
Som CNC-operatör hos Sanco arbetar du med styrda maskiner, som fleroperationsfräsar och svarvar från bland annat Mazak, Deckel och Okuma. Du ansvarar för att ställa maskiner utifrån ritningar och program, samt tillsammans med programmerare utför du löpande kvalitetskontroller, avgör verktygsval och säkerställer rätt uppspänningsmetod. Har du erfarenhet från Edgecam, Mazatrol eller liknande program är detta meriterande.

Sanco jobbar idag dagtid men planerar utöka till tvåskift inom närmsta framtiden med förmånliga arbetstider.

Vi söker dig som
har tidigare arbetslivserfarenhet inom CNC och kan kommunicera bra på svenska i tal och skrift. Som person är du ansvarstagande, har en god teknisk förståelse och en hög kvalitetsmedvetenhet. Du är flexibel, tycker om utmaningar och tar gärna ansvar. Sanco ser positivt på att utvecklas internt och beroende på din erfarenhet finns stora möjligheter att ta ett mer ledande ansvar. 

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik (Arnäsvall)
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Steen

#sanco #cnc #operatör #produktion #industri

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Jobba som Däckskiftare i vår ?

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi på Northern Skill söker nu flertalet Däckmontörer, för uppdrag på plats ute hos våra kunder i Öviksområdet! Planerad start för uppdraget är runt mitten på April och förväntas pågå 4-6 veckor Som Däckmontör kommer du att ha följande ansvarsområden... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi på Northern Skill söker nu flertalet Däckmontörer, för uppdrag på plats ute hos våra kunder i Öviksområdet!

Planerad start för uppdraget är runt mitten på April och förväntas pågå 4-6 veckorSom Däckmontör kommer du att ha följande ansvarsområden:

Däckmontage: Du kommer att ansvara för att demontera och montera däck på kundernas bilar ( Du kör in bilen i verkstaden )

Däckservice: Det kan förekomma däckreparationer

Kundservice: Ge våra kunder en högklassig service genom att svara på deras frågor och ta väl hand om dom

Säkerhet: Utföra ditt jobb efter arbetsplatsens säkerhetsrutiner


För att vara framgångsrik i rollen som Däckmontör är följande meriterande men inte ett krav:

Erfarenhet av däckmontage och service.

Kunskap om däcktyper, däckdimensioner och däckmönster.

Förmåga att använda däckmaskiner och balanseringsutrustning.

Ha ett vaket säkerhetstänk.

Utmärkt kundserviceförmåga.

Fysiskt stark och kapabel att lyfta och hantera däck och utrustning.

Ansvarstagande och noggrann i arbetsutförandet.


B-körkort är ett krav ( Manuell växel )

Arbetstider 07-16, Måndag till Fredag Visa mindre

Elmontör till Elektromatik

Ansök    Feb 27    Annica Wiberg AB    Elmontör
Det här tror vi stämmer in på dig Vi söker dig som vill förstärka elavdelningen där vi bygger apparatskåp. Vi tror att du har en relevant utbildning för att jobba som elmontör och att har erfarenhet av att använda dina kunskaper. Arbetsuppgifterna kan variera men till stor del ingår det att bygga apparatskåp efter kopplingsscheman. Även viss installation av elkomponenter i containers och vagnar kan förekomma. Vi tror att du är duktig på att samarbeta, sp... Visa mer
Det här tror vi stämmer in på dig
Vi söker dig som vill förstärka elavdelningen där vi bygger apparatskåp. Vi tror att du har en relevant utbildning för att jobba som elmontör och att har erfarenhet av att använda dina kunskaper.

Arbetsuppgifterna kan variera men till stor del ingår det att bygga apparatskåp efter kopplingsscheman. Även viss installation av elkomponenter i containers och vagnar kan förekomma.

Vi tror att du är duktig på att samarbeta, sprider glädje runt dig, tar ansvar och är resultatinriktad. Vi tar för givet att du både pratar och kan läsa svenska och att du har B-körkort.

Arbetstiden på vår verkstad är 06.50-16.00 måndag-torsdag, på fredagar jobbar vi 06.50-14.25.

Om Elektromatik
Elektromatik Power Generation AB startades 1973 i Örnsköldsvik under namnet Mekanomatik. I 1975 flyttade vi in i våra nuvarande lokaler och i samband med detta bytte företaget namn till Elektromatik Power Generation AB.

Elektromatik Power Generation AB är beläget i Örnsköldsvik där försäljning, konstruktion, produktion, provning och eftermarknad sitter samlade. I våra lokaler i Örnsköldsvik konstrueras och byggs olika reservkraftlösningar, både kundanpassade och i standardutförande.

Från och med oktober 2020 är Elektromatik Power Generation AB en del av Bertel O. Steen Power Solutions AS. Det norska företaget Bertel O. Steen Power Solutions har varit distributör av produkter och lösningar från MTU sedan 1969 och fick från 2020 utvidgat distributörsansvar till att omfatta hela Norden.

I januari 2023 gick den svenska nödkraftsspecialisten Eptech samman med Elektromatik och fortsatte sin verksamhet under ett namn. Efter sammanslagningen med Halmstad-baserade Eptech kan vi nu stödja våra kunders kritiska verksamhet över hela Sverige från en stärkt, gemensam bas.

Så här tänker vi om anställningen
Du får en konsultanställning och blir inhyrd av Elektromatik. Inledningsvis får du en visstidsanställning om sex månader. Vid fortsatt inhyrning därefter övergår sedan anställningen att bli tillsvidare. För rätt person kan Elektromatik komma med ett erbjudande att ta över anställningen.

Elektromatik är en arbetsplats som bygger på gemenskap, traditioner och innovation inom deras många kompetensområden. Placeringsorten är verkstaden i Själevad.

Startdatum enligt överenskommelse.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan omgående!

Rekryteringsprocessen kommer att hanteras genom AW Rekrytering. Du ansöker genom att klicka på länken i anslutning till annonsen. Vi intervjuar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan omgående.

Har du frågor eller funderingar kontakta rekryteringsspecialist Annica Wiberg, [email protected] (mailto:mailto:[email protected]) eller 070-28 28 414.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Operatör massabruk

Rekryteringen sker anonymt Är du vår nya operatör? Vill du vara en del av ett stort företag med välkända varumärken och duktiga kollegor? Då kanske detta jobb är något för dig! På vårt massabruk söker vi nu en operatörer till vår torkmaskinsal. Vad blir din roll på Metsä Board Husum? Inledningsvis lär du upp dig som balhanterare, där du ansvarar för för hantering av balar och lager samt kör truck. Du kommer även att bistå vid arbeten som utförs på maskiner... Visa mer
Rekryteringen sker anonymt
Är du vår nya operatör?
Vill du vara en del av ett stort företag med välkända varumärken och duktiga kollegor? Då kanske detta jobb är något för dig! På vårt massabruk söker vi nu en operatörer till vår torkmaskinsal.
Vad blir din roll på Metsä Board Husum?
Inledningsvis lär du upp dig som balhanterare, där du ansvarar för för hantering av balar och lager samt kör truck. Du kommer även att bistå vid arbeten som utförs på maskinerna och rondering inom avdelningens område. Arbetet kan även innefatta arbete som maskinförare där du kommer styra, övervaka och ansvarar för produktionsprocessen
Arbetet är varierande och som operatör kommer du att ha en spännande och viktig roll på företaget. Du kommer att arbeta mot avdelningens uppsatta produktionsmål. Du kommer också aktivt arbeta och stödja förbättringsarbete inom eget ansvarsområde.
Vad letar vi efter?
Som person är du flexibel, självgående och stabil. Du har ett kunnande och intresse för teknik och ett öga för processer. Du tycker om att arbeta i team men kan även arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Krav
Godkända betyg från gymnasiet, samt godkänt i kurserna matte, kemi och fysik.
B-Körkort
God datorvana
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Meriterande
Truckkort
Kunskaper inom automation och styrteknik
Erfarenhet från industri
Teknisk utbildningVad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett varierande och stimulerande arbete med stora möjligheter i en unik produktionsmiljö. Arbetstiden är förlagt till kontinuerligt 6-skift, du kommer ingå i ett av sex skiftlag där schemat innehåller friveckor. Arbetet utförs som ett lag där vår goda sammanhållning och våra kompetenta medarbetare ser till att just du lyckas i din roll och dina personliga egenskaper kommer till största möjliga nytta. Vi arbetar aktivt med arbetsrotation och det finns stora möjligheter till kompetensutveckling inom arbetsområdet både internt och externt.
Metsä Board
www.metsagroup.com/metsaboard
Metsä Board är en ledande europeisk tillverkare av premiumkartong av färskfiber. Vi fokuserar på lätt och högkvalitativ falskartong, kartong för matservice och vita kraftliners. Den rena färskfiber vi använder i våra produkter är en förnybar och återvinningsbar resurs som kan spåras tillbaka till hållbart brukade nordiska skogar. Vi är en föregångare inom hållbarhet och strävar efter helt fossilfria bruk och råvaror till slutet av 2030.
Tillsammans med våra kunder utvecklar vi innovativa förpackningslösningar för att skapa bättre konsumentupplevelser med mindre miljöpåverkan. År 2022 uppgick försäljningen till 2,5 miljarder euro och vi har cirka 2 250 anställda. Vi främjar en kultur av mångfald, jämlikhet och inkludering. Metsä Board, en del av Metsä Group, är börsnoterat på Nasdaq Helsingfors.
Vi välkomnar människor med olika bakgrund och i olika livsfaser. Metsä har plats och möjligheter för många olika talanger oavsett ålder, kön, etnisk bakgrund, sexuell läggning, funktionshinder eller andra egenskaper – Metsä är för alla. Läs mer: metsagroup.com/metsaforall.
Anonym rekrytering - hur det fungerar och varför använder vi det?
Som en del av Metsä Groups jämställdhetsprogram och vår vision - "Metsä för alla", använder vi oss av anonym rekrytering. Syftet är att minska effekten av omedvetna fördomar och eventuell diskriminering.
Följande uppgifter kommer därför att vara dolda för rekryterarna fram till intervjutillfället: namn, födelsedatum, kontaktuppgifter, kön, modersmål, datum för studier samt utbildningsinstitutionens namn. Bilagor (CV) är också dolda. Rekryterarna får tillgång till de sökandes kontaktuppgifter först när de når steget intervju och de sökande bjuds in till intervjuer.
Vårt rekryteringssystem guidar dig genom ansökningsprocessen. Du kommer att bli ombedd att lämna personuppgifter, men all ovan nämnd information är dold för rekryterarna fram till intervjustadiet. Det är därför extra viktigt att du som kandidat fyller i dina kompetenser i urvalsfrågorna, för att vi på ett så bra sätt som möjligt ska kunna avgöra om du är kvalificerad för tjänsten.
Ansökningsformuläret innehåller frågor som hjälper dig att presentera dina färdigheter och erfarenheter anonymt. Vänligen svara på frågorna så att dina kompetenser och färdigheter framkommer. Du kan bifoga ett CV till din ansökan, men det kommer vara dolt i rekryteringsprocessens inledande skede. Om du bjuds in till en intervju kommer rekryterarna få tillgång till ditt CV som stöd för intervjun.
Läs mer om vår anonyma rekrytering på www.metsagroup.com/anonymousrecruitment Visa mindre

CNC OPERATÖR

Dina arbetsuppgifter - Erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör. - Förmåga att läsa och tolka ritningar och tekniska specifikationer. - Kunskap om CNC-programmering och användning av CAD/CAM-programvara är meriterande. - Förmåga att arbeta noggrant och självständigt. - Grundläggande kunskaper om maskin underhåll och verktygs hantering. - Övervaka maskinerna under produktion för att säkerställa korrekt drift. - Hantera och underhålla verktyg och utrustning... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
- Erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör.
- Förmåga att läsa och tolka ritningar och tekniska specifikationer.
- Kunskap om CNC-programmering och användning av CAD/CAM-programvara är meriterande.
- Förmåga att arbeta noggrant och självständigt.
- Grundläggande kunskaper om maskin underhåll och verktygs hantering.
- Övervaka maskinerna under produktion för att säkerställa korrekt drift.
- Hantera och underhålla verktyg och utrustning


Din profil
Vi söker en erfaren och engagerad CNC-operatör för ett spännande möjlighet till uppdrag hos en av våra kunder. Som en nyckelperson inom deras tillverkningsprocess kommer du att spela en central roll i att säkerställa effektivitet och kvalitet i vår kunds produktion. Om du har gedigen erfarenhet av CNC-maskiner och är redo för en ny utmaning, så är detta jobbet för dig.


Om oss
Kombi Konsult är ett bemanningsföretag som jobbar nära kunder och konsulter inom industri, lager och logistik.
Kombi Konsult strävar efter att bli det tryggaste bemanningsföretaget för våra kunder och anställda. Vi lägger stort fokus på att skapa nära relationer till våra kunder och anställda. Våra anställdas utveckling och kundens behov ser vi som A & O i vårt mål att hitta den bästa lösningen för samtliga parter. Visa mindre

Jobba som Däckskiftare i vår ?

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi på Northern Skill söker nu flertalet Däckmontörer, för uppdrag på plats ute hos våra kunder i Öviksområdet! Planerad start för uppdraget är runt mitten på April och förväntas pågå 4-6 veckor Som Däckmontör kommer du att ha följande ansvarsområden... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi på Northern Skill söker nu flertalet Däckmontörer, för uppdrag på plats ute hos våra kunder i Öviksområdet!

Planerad start för uppdraget är runt mitten på April och förväntas pågå 4-6 veckorSom Däckmontör kommer du att ha följande ansvarsområden:

Däckmontage: Du kommer att ansvara för att demontera och montera däck på kundernas bilar ( Du kör in bilen i verkstaden )

Däckservice: Det kan förekomma däckreparationer

Kundservice: Ge våra kunder en högklassig service genom att svara på deras frågor och ta väl hand om dom

Säkerhet: Utföra ditt jobb efter arbetsplatsens säkerhetsrutiner


För att vara framgångsrik i rollen som Däckmontör är följande meriterande men inte ett krav:

Erfarenhet av däckmontage och service.

Kunskap om däcktyper, däckdimensioner och däckmönster.

Förmåga att använda däckmaskiner och balanseringsutrustning.

Ha ett vaket säkerhetstänk.

Utmärkt kundserviceförmåga.

Fysiskt stark och kapabel att lyfta och hantera däck och utrustning.

Ansvarstagande och noggrann i arbetsutförandet.


B-körkort är ett krav ( Manuell växel )

Arbetstider 07-16, Måndag till Fredag Visa mindre

Däcktekniker för högsäsong till Euromaster i Örnsköldsvik

Nu förstärker vi vårt team i Örnsköldsvik med nya kollegor! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg. Som Däcktekniker arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. På våra verkstäder är det ett högt arbetstempo vilket ställer krav på att vi som team arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga ser... Visa mer
Nu förstärker vi vårt team i Örnsköldsvik med nya kollegor! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

Som Däcktekniker arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. På våra verkstäder är det ett högt arbetstempo vilket ställer krav på att vi som team arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga service ut till våra kunder. Till oss kommer du som är glad och positiv. Det du får av oss är att jobba i ett riktigt sammansvetsat team där du blir sedd för den du är. Vi hjälper varandra att utvecklas på alla plan.

Tillsättning av tjänsten sker i slutet av mars och anställningstiden är ca 6-8 veckor. Utbildning får du av oss på plats.

-
Har ett intresse för bilar, erfarenhet inom däckhandel eller bilhandel är meriterande.

-
Har du B-körkort (Manuell och Automatiskt) är det meriterande, men inget krav

-
Tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs

-
Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag


Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, det är därför viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Euromaster AB, som är ett helägt dotterföretag i Michelinkoncernen, är Europas största däckkedja med över 2400 serviceverkstäder i 17 länder. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst- och serviceerbjudande kring däck- och fordonservice kan företaget erbjuda lösningar för alla kunder liten som stor. Bolaget är marknadsledande på B2B kunder och flertalet av det största företagen i Sverige har valt Euromaster som tjänsteleverantör inom däck och fordonservice. Med en tydlig miljöprofil har Euromaster även en regummeringsfabrik för återvinning av lastbilsdäck.

Bolaget har 80 års erfarenhet i branschen, finns på över 100 orter i Sverige i ett nätverk med av 130 verkstäder, 450 anställda och en omsättning om 1,3 miljarder. Euromaster har sitt svenska huvudkontor i Varberg.

Läs mer på: www.euromaster.se Visa mindre

Specialist med kompetens inom kyl- och värmepumpssystem

Ansök    Feb 23    AFRY AB    Kyl- och värmepumpsmontör
Företagsbeskrivning AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle. Jobbeskrivning AFRY söker nu erfarna Specialister inom kyl- och värmepumpssystem. Våra projekt är både roliga, utmanande och ... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
AFRY söker nu erfarna Specialister inom kyl- och värmepumpssystem.
Våra projekt är både roliga, utmanande och varierande då våra kunder finns inom bland annat fastigheter, industri, skolor och sjukhus. Hos oss får du följa projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning. I tjänsten ingår att arbeta med allt från tidiga skeden till kalkyler, projektering och ritningar som projekteras i MagiCAD Autocad eller Revit samt att ta fram teknisk dokumentation och handlingar.
Som del i ett stort konsultföretag har vi möjlighet att arbeta smart och få med bred kunskap inom alla installationstekniska områden - vad projektet än kräver kan vi hjälpas åt och lösa det. Vårt arbetsklimat präglas därför av teamwork och framåtanda. Vi arbetar i en positiv och stimulerande miljö där det ständigt pågår utbyte av erfarenheter.
Vi söker en engagerad och erfaren Specialister inom kyl- och värmepumpssystem för att leda våra projekt inom kyla och värmeproduktion med fokus på värmepumpsteknik. Som en del av vårt team kommer du att spela en central roll i att utforma och implementera effektiva systemlösningar för att reglera temperaturen i olika miljöer.
I rollen kommer du att vara ansvarig för att utveckla och implementera innovativa systemlösningar inom kyla och värmeproduktion med användning av värmepumpsteknik. Detta inkluderar att anpassa och dimensionera centralutrustning för att möta olika behov och krav i olika miljöer.
Dessutom kommer du att ha ansvaret för att genomföra noggranna kostnadskalkyler för projektutförandet och säkerställa att budgeten hålls i linje med överenskomna ramar. Du kommer även att ha möjlighet att arbeta med att projektera kylsystem för restaurang- och köksmiljöer för att skapa effektiva och optimala lösningar.
Som en del av din roll kommer du också att tillämpa din kunskap om geo-lager för att optimera energianvändningen och främja hållbarheten i de system du arbetar med. Denna mångsidiga roll erbjuder en spännande möjlighet att vara med och forma framtidens teknik inom kyl- och värmeproduktion.
Är du nyfiken på vilka andra tjänster vi erbjuder? Läs mer här: https://afry.com/sv/afry-erbjuder-tjanster-inom-teknik
Kravspecifikation
Du har minst 3 års erfarenhet av självständigt arbete inom kyl- och värmepumpsystem. Under dina år inom yrket har du lärt känna relevanta aktörer och fått en relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet från branschen.
Även om vi är ett internationellt företag, är det ett krav att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov.
I denna rekrytering lägger vi särskild stor vikt vid dina personliga kompetenser, vi söker dig som är kundfokuserad, har god problemlösningsförmåga, är affärsmässig och en teamplayer. Du identifierar möjligheter och löser problem med kreativitet och kommunikation både internt och hos kunden, med förmågan att bedöma genomförbarheten i entreprenadskedet. Att lyssna, förstå och arbeta för att uppfylla kundens behov samt våga föreslå alternativa lösningar när det behövs, med insikt i vår kunds affär eller uppdrag är viktigt för dig. Oavsett roll i uppdraget, ställer du tid och kostnad i relation till arvode, identifierar möjligheter för en gynnsam affär, tar mod till att diskutera ekonomi med kunder och gör realistiska kalkyler baserat på förfrågningsunderlag.
Ytterligare information
Sista ansökningsdag 2024-04-30. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktperson för frågor:
Andreas Rinnström, COO
[email protected]
+46 10 505 64 17
Den här rekryteringen sköts internt av oss på AFRY och vi undanber oss vänligen kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen Visa mindre

Trainee till Metsä Board - Operatör Massabruk

Nu får du möjligheten att gå ett Traineeprogram för att kunna arbeta som operatör hos oss på Metsä Board i Husum! Traineeprogrammet ger dig en introduktion till vår verksamhet och pågår under ett halvår med start under hösten 2024. Det här är en perfekt möjlighet, både för dig som är mitt i livet och vill byta karriär, eller för dig som precis studerat klart och vill ut i arbetslivet, med målsättningen en säker anställning.   Metsä Board är en ledande euro... Visa mer
Nu får du möjligheten att gå ett Traineeprogram för att kunna arbeta som operatör hos oss på Metsä Board i Husum! Traineeprogrammet ger dig en introduktion till vår verksamhet och pågår under ett halvår med start under hösten 2024. Det här är en perfekt möjlighet, både för dig som är mitt i livet och vill byta karriär, eller för dig som precis studerat klart och vill ut i arbetslivet, med målsättningen en säker anställning.
 
Metsä Board är en ledande europeisk tillverkare av premiumkartong. Vi är en föregångare inom hållbarhet och vi arbetar för helt fossilfria bruk och råvaror till 2030. Råvaran vi använder i våra produkter kommer från förnybar skog.
 
Din roll i framtidens Metsä
Hos oss får du möjligheten att gå ett Traineeprogram med start i oktober för att kunna arbeta som operatör på Massabruket hos oss på Metsä Board! Traineeprogrammet ger dig en introduktion till vår verksamhet och pågår under ett halvår med start under hösten 2024. Du får en grundläggande utbildning i våra processer och arbetssätt. Teori varvas med praktik, egna studier och upplärning på avdelningen. Det ger dig trygghet och förståelse för rollen, vårt flöde och produktionen. Oavsett dina tidigare erfarenheter får du en bra grund för att snabbt komma in i rollen och se olika utvecklingsvägar som finns hos oss.
 
Massabruket ingår som första delen av vår process där stockarna huggs till flis som sedan kokas till massa och bleks. Längre fram i vår process används sedan en del av massan i vårt kartongbruk där vi producerar falskartong och vit liner.
 
Som operatör på Massabruket:
Arbetar du i grupp och roterar i olika positioner inom processavsnitt.
Ansvarar du för drift, övervakning och styrning av produktionsprocessen genom ronderingar, provtagningar och arbete från skärm.
Arbetar du med optimering av produktion gällande säkerhet, miljö och kvalitet.

 
Vi är mån om att du ska trivas på arbetsplatsen. Hos oss jobbar vi tillsammans och du får stöd av dina kollegor. Ditt eget engagemang och intresse öppnar dörrar för en bra utveckling på jobbet. Du får arbeta på ett företag som investerar för framtiden med tekniska moderna lösningar och för att möta marknadens växande efterfrågan av fossilfria förpackningslösningar. Vi är en del av lösningen i omställningen mot ett hållbart samhälle!
 
Vi söker dig
Vi tror att du som söker har ett stort intresse av praktiskt eller tekniskt arbete, tycker om att utveckla processer och arbeta med problemlösning. För att trivas som trainee ser vi att du även har ett intresse att lära dig nya saker och en vilja att utvecklas. 
 
Vi tror att du som söker:
Har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team.
Är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten.
Är flexibel och lösningsorienterad.
Har god datavana.
Har ett analytiskt arbetssätt.

 
Krav
Godkända gymnasiebetyg med inriktning natur/tekniskt gymnasium (Matematik /Kemi/Fysik). Är du rätt kandidat för oss men behöver komplettera dina baskrav kommer vi erbjuda lösningar inom ramen för traineeprogrammet.  
B-körkort.
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

 
Meriterande
Utbildning som processoperatör eller erfarenhet av arbete i liknande process.
God datavana och tidigare erfarenhet att jobba i system/data är också meriterande. 

 
Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och en jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten därför välkomnar vi kvinnliga sökanden samt sökanden med olika bakgrund och erfarenhet.  Vi tillämpar provanställning med målet att bli tillsvidareanställd. Under traineeprogrammet arbetar du dagtid men efter programmets slut arbetar du kontinuerligt 6-skift som operatör.
 
Varför Metsä Board i Husum?
Vi har genomfört stora omställningar och investeringar senaste åren, den moderna kartongtillverkningen var starten för Metsä Board Husums framtid. Fabriken har funnits i över 100 år och nu satsar vi på 100 år till genom att investera i både människorna som jobbar hos oss och organisationen. Hos oss jobbar det idag ca 720 medarbetare och vi håller till i Husum som ligger ungefär 20 minuter från centrala Örnsköldsvik. Vi gör kartong och massa till en mängd olika kunder, det mesta av vår kartong åker ut i världen och blir till en rad olika produkter –  besöker du en taxfree återfinner du vår kartong i flertalet produkter och åker du till exempelvis USA kanske det är just vår kartong som du får din läsk serverad i på en snabbmatsrestaurangen. På vår fabrik finns det en mängd olika yrkesroller, och möjligheterna att växa både på höjden och bredden är många.
 
Din ansökan
Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Ann Nordgren på 0660-689 604. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll.  Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare, Örnsköldsvik

Om tjänsten Vi söker en erfaren svetsare med kunskaper inom MIG/MAG och TIG-svetsning. Du kommer att arbeta med svetsning av olika material som titan, duplex, stål mm. Du skall utföra högkvalitativa svetsarbeten enligt ritningar och specifikationer. Vi letar efter dig som är noggrann, ansvarstagande och har tidigare erfarenhet av svetsning. Om du är en skicklig svetsare som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög kvalitet på dina svetsarbeten, så ä... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en erfaren svetsare med kunskaper inom MIG/MAG och TIG-svetsning. Du kommer att arbeta med svetsning av olika material som titan, duplex, stål mm. Du skall utföra högkvalitativa svetsarbeten enligt ritningar och specifikationer. Vi letar efter dig som är noggrann, ansvarstagande och har tidigare erfarenhet av svetsning.

Om du är en skicklig svetsare som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög kvalitet på dina svetsarbeten, så är du den vi söker. Ta chansen att bli en del av vårt team och bidra till våra kunders framgång!


Din profil
Krav:
-Erfarenhet av MIG/MAG och TIG-svetsning
-Kunskap om olika material och svetsmetoder
-Förmåga att läsa och förstå ritningar och specifikationer
-Noggrannhet och hög kvalitetsmedvetenhet
-God fysisk styrka och uthållighet
-Körkort

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar men kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!


Om Ikett Personalpartner AB
Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal, elektriker och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal.

Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge.
Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett.
Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden.
Vår filosofi kan sammanfattas med orden;
Kvalitet, Kompetens och Effektivitet.

"Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst"

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Trainee till Metsä Board - Operatör Kartongbruk

Nu får du möjligheten att gå ett Traineeprogram för att kunna arbeta som operatör hos oss på Metsä Board i Husum! Traineeprogrammet ger dig en introduktion till vår verksamhet och pågår under ett halvår med start under hösten 2024. Det här är en perfekt möjlighet, både för dig som är mitt i livet och vill byta karriär, eller för dig som precis studerat klart och vill ut i arbetslivet, med målsättningen en säker anställning.   Metsä Board är en ledande euro... Visa mer
Nu får du möjligheten att gå ett Traineeprogram för att kunna arbeta som operatör hos oss på Metsä Board i Husum! Traineeprogrammet ger dig en introduktion till vår verksamhet och pågår under ett halvår med start under hösten 2024. Det här är en perfekt möjlighet, både för dig som är mitt i livet och vill byta karriär, eller för dig som precis studerat klart och vill ut i arbetslivet, med målsättningen en säker anställning.
 
Metsä Board är en ledande europeisk tillverkare av premiumkartong. Vi är en föregångare inom hållbarhet och vi arbetar för helt fossilfria bruk och råvaror till 2030. Råvaran vi använder i våra produkter kommer från förnybar skog.
 
Din roll i framtidens Metsä
Hos oss får du möjligheten att gå ett Traineeprogram med start i oktober för att kunna arbeta som operatör hos oss på Metsä Board! Traineeprogrammet ger dig en introduktion till vår verksamhet och pågår under ett halvår med start under hösten 2024. Du får en grundläggande utbildning i våra processer och arbetssätt. Teori varvas med praktik, egna studier och upplärning på avdelningen. Det ger dig trygghet och förståelse för rollen, vårt flöde och produktionen. Oavsett dina tidigare erfarenheter får du en bra grund för att snabbt komma in i rollen och se olika utvecklingsvägar som finns hos oss.
 
I Kartongbruket ingår hela processen från kemikalieberedningen, kartongmaskiner, bestrykare, extrudering och rullhanteringsområdet som innefattar rullmaskiner, rullpackar och massa- och utskottsberedning.
 
Som operatör på Kartongbruket:
Arbetar du i grupp och roterar i olika positioner inom processavsnitt. 
Arbetar du med drift, övervakning och styrning av produktionsprocessen genom ronderingar, provtagningar och arbete från skärm.
Arbetar du med optimering av produktion gällande säkerhet, miljö och kvalitet.

 
Vi är mån om att du ska trivas på arbetsplatsen. Hos oss jobbar vi tillsammans och du får stöd av dina kollegor. Ditt eget engagemang och intresse öppnar dörrar för en bra utveckling på jobbet. Du får arbeta på ett företag som investerar för framtiden med tekniska moderna lösningar och för att möta marknadens växande efterfrågan av fossilfria förpackningslösningar. Vi är en del av lösningen i omställningen mot ett hållbart samhälle!
 
Vi söker dig
Vi tror att du som söker har ett intresse för industri och teknik och trivs i ett varierande och rörligt arbete. För att trivas som operatör ser vi att du även har ett intresse att lära dig nya saker och en vilja att utvecklas.
 
Som person har du en god samarbetsförmåga och lätt för att anpassa ditt förhållningssätt både till olika personer och till förändrade omständigheter. Du trivs i att arbeta i ett team, är nyfiken, trygg och kvalitetsmedveten samt mån om att alltid göra ditt bästa. Du har god datorvana och ett analytiskt arbetssätt.
 
Krav
Godkända gymnasiebetyg gärna med inriktning natur/tekniskt gymnasium (Matematik /Kemi/Fysik). Är du rätt kandidat för oss men behöver komplettera dina baskrav kommer vi erbjuda lösningar inom ramen för traineeprogrammet.  
B-körkort.
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

 
Meriterande
Utbildning som processoperatör eller erfarenhet av arbete i liknande process.
God datavana och tidigare erfarenhet att jobba i system/data är också meriterande. 

 
Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och en jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten därför välkomnar vi kvinnliga sökanden samt sökanden med olika bakgrund och erfarenhet. Vi tillämpar provanställning med målet att bli tillsvidareanställd. Under traineeprogrammet arbetar du dagtid men efter programmets slut arbetar du kontinuerligt 6-skift som operatör.
 
Varför Metsä Board i Husum?
Vi har genomfört stora omställningar och investeringar senaste åren, den moderna kartongtillverkningen var starten för Metsä Board Husums framtid. Fabriken har funnits i över 100 år och nu satsar vi på 100 år till genom att investera i både människorna som jobbar hos oss och organisationen. Hos oss jobbar det idag ca 720 medarbetare och vi håller till i Husum som ligger ungefär 20 minuter från centrala Örnsköldsvik. Vi gör kartong och massa till en mängd olika kunder, det mesta av vår kartong åker ut i världen och blir till en rad olika produkter –  besöker du en taxfree återfinner du vår kartong i flertalet produkter och åker du till exempelvis USA kanske det är just vår kartong som du får din läsk serverad i på en snabbmatsrestaurangen. På vår fabrik finns det en mängd olika yrkesroller, och möjligheterna att växa både på höjden och bredden är många.
 
Din ansökan
Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Ann Nordgren på 0660-689 600. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren CNC-operatör till vår kund i Örnsköldsvik

Om tjänsten Vi söker en erfaren CNC-operatör med kunskaper inom programmering och driftsättning av CNC-maskiner. Du kommer att ansvara för att producera stora enstycksdetaljer enligt ritningar och specifikationer genom att använda CNC-maskiner och verktyg. Vi letar efter dig som är noggrann, tekniskt kunnig och har tidigare erfarenhet av programmering inom CNC-verksamhet. Om du är en skicklig CNC-operatör som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en erfaren CNC-operatör med kunskaper inom programmering och driftsättning av CNC-maskiner. Du kommer att ansvara för att producera stora enstycksdetaljer enligt ritningar och specifikationer genom att använda CNC-maskiner och verktyg. Vi letar efter dig som är noggrann, tekniskt kunnig och har tidigare erfarenhet av programmering inom CNC-verksamhet.

Om du är en skicklig CNC-operatör som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög kvalitet på dina produktionskomponenter, så är du den vi söker. Ta chansen att bli en del av vårt team och bidra till våra kunders framgång!

Arbetstider: Dagtid/Skift
Starttid: Enligt överenskommelse

Din profil
Krav:
-Erfarenhet av CNC-programmering och driftsättning
-Kunskap om olika CNC-maskiner och verktyg
-Förmåga att läsa och förstå ritningar och specifikationer
-Noggrannhet och hög kvalitetsmedvetenhet
-God teknisk förståelse och problemlösningsförmåga

Meriterande:
-Truckkort
-Travers

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal, elektriker och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal.

Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge.
Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett.
Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden.
Vår filosofi kan sammanfattas med orden;
Kvalitet, Kompetens och Effektivitet.

"Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst"

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

CNC-operatör, svarv & fräs

Om tjänsten Om du är en erfaren CNC-operatör som trivs i en teknisk miljö och vill vara en del av ett dynamiskt team, så är du den kandidat vi söker. Ansök idag! Vi söker två CNC-operatörer med erfarenhet av att arbeta med avancerade svarv och- fräsmaskiner med diverse verktyg. Du bör ha kunskap inom programmering, inställningar och underhåll av CNC-utrustning. En god förståelse för ritningar och mätinstrument är också viktigt. Vi letar efter någon som k... Visa mer
Om tjänsten
Om du är en erfaren CNC-operatör som trivs i en teknisk miljö och vill vara en del av ett dynamiskt team, så är du den kandidat vi söker. Ansök idag!

Vi söker två CNC-operatörer med erfarenhet av att arbeta med avancerade svarv och- fräsmaskiner med diverse verktyg.
Du bör ha kunskap inom programmering, inställningar och underhåll av CNC-utrustning. En god förståelse för ritningar och mätinstrument är också viktigt. Vi letar efter någon som kan arbeta noggrant och effektivt för att säkerställa högsta kvalitet på deras produkter.

Starttid: Omgående/enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Önskemål/Krav:
-Tidigare erfarenhet av svarv eller fräs/utbildning.
-Förmåga att läsa och tolka tekniska ritningar
-God förståelse för mätinstrument och kvalitetskontroll
-Noggrannhet och effektivitet i arbetet

Meriterande att kunna rigga och ställa maskinerna.
Vi ser gärna att du innehar B-körkort.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar men kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!


Om Ikett Personalpartner AB
Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal, elektriker och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal.

Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge.
Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett.
Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden.
Vår filosofi kan sammanfattas med orden;
Kvalitet, Kompetens och Effektivitet.

"Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst"

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Operatör till produktionen

Dina arbetsuppgifter Utbildningskrav: Kännedom om kvalitetskrav enligt ISO 9000. Körkort för truck (B1-B3) Traverskort Heta arbeten Kompentenser som ger meriter: Fullgod förmåga att köra manuell KDP. Fullgod förmåga att använda körplan i ERP-systemet. Fullgod förmåga att kontrollera klippspel och säkerställa korrekta skärdata. Aktiv deltagande vid reparationer och underhåll. Erfarenhet av svetsning Uppdraget är en uthyrning, visstidsanställning 6 mån, s... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Utbildningskrav:
Kännedom om kvalitetskrav enligt ISO 9000.
Körkort för truck (B1-B3)
Traverskort
Heta arbeten

Kompentenser som ger meriter:
Fullgod förmåga att köra manuell KDP.
Fullgod förmåga att använda körplan i ERP-systemet.
Fullgod förmåga att kontrollera klippspel och säkerställa korrekta skärdata.
Aktiv deltagande vid reparationer och underhåll.
Erfarenhet av svetsning

Uppdraget är en uthyrning, visstidsanställning 6 mån, som kan leda till en tillsvidareanställning.


Din profil
Kanske har du gymnasial teknisk utbildning eller motsvarande. Du kan också vara flexibel, jobba 2-skift samt pratar svenska i tal och skrift och även har engelska grundkunskaper.

Om oss
Kombi Konsult är ett bemanningsföretag som jobbar nära kunder och konsulter inom industri, lager och logistik.
Kombi Konsult strävar efter att bli det tryggaste bemanningsföretaget för våra kunder och anställda. Vi lägger stort fokus på att skapa nära relationer till våra kunder och anställda. Våra anställdas utveckling och kundens behov ser vi som A & O i vårt mål att hitta den bästa lösningen för samtliga parter. Visa mindre

Jobba som Däckskiftare i vår ?

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi på Northern Skill söker nu flertalet Däckmontörer, för uppdrag på plats ute hos våra kunder i Öviksområdet! Planerad start för uppdraget är runt mitten på April och förväntas pågå 4-6 veckor Som Däckmontör kommer du att ha följande ansvarsområden... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi på Northern Skill söker nu flertalet Däckmontörer, för uppdrag på plats ute hos våra kunder i Öviksområdet!

Planerad start för uppdraget är runt mitten på April och förväntas pågå 4-6 veckorSom Däckmontör kommer du att ha följande ansvarsområden:

Däckmontage: Du kommer att ansvara för att demontera och montera däck på kundernas bilar ( Du kör in bilen i verkstaden )

Däckservice: Det kan förekomma däckreparationer

Kundservice: Ge våra kunder en högklassig service genom att svara på deras frågor och ta väl hand om dom

Säkerhet: Utföra ditt jobb efter arbetsplatsens säkerhetsrutiner


För att vara framgångsrik i rollen som Däckmontör är följande meriterande men inte ett krav:

Erfarenhet av däckmontage och service.

Kunskap om däcktyper, däckdimensioner och däckmönster.

Förmåga att använda däckmaskiner och balanseringsutrustning.

Ha ett vaket säkerhetstänk.

Utmärkt kundserviceförmåga.

Fysiskt stark och kapabel att lyfta och hantera däck och utrustning.

Ansvarstagande och noggrann i arbetsutförandet.


B-körkort är ett krav ( Manuell växel )

Arbetstider 07-16, Måndag till Fredag Visa mindre

Verkstadsmekaniker svets

Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett expansivt företag? BAE Systems Hägglunds har en händelserik tid framför sig och behöver nu stärka upp sitt team med självständiga och drivna personer i en bred verkstadsmekaniker roll där svetsning, kantpress och skärning ingår. Låter det som att det passar dig? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt team!   Din framtida utmaning Du kommer att jobba i en bred roll som verks... Visa mer
Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett expansivt företag? BAE Systems Hägglunds har en händelserik tid framför sig och behöver nu stärka upp sitt team med självständiga och drivna personer i en bred verkstadsmekaniker roll där svetsning, kantpress och skärning ingår.

Låter det som att det passar dig?

Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt team!

 

Din framtida utmaning

Du kommer att jobba i en bred roll som verkstadsmekaniker där det ingår svetsning, kantpress och skärmaskiner.

Som svetsare kommer du att arbeta efter ritningar med manuell MIG/MAG/TIG svetsning av detaljer för våra produkter CV90 och BVS10. Vi svetsar framför allt i stål men även i rostfritt och aluminium.

Tjänsten är tillsvidareanställning och på heltid.

Arbetet är skiftform (7timmar 2 skift).

 

Den du är

Vi söker dig med gymnasieutbildning och som är utbildad svetsare eller har motsvarande praktisk erfarenhet. Du har god kompetens inom MIG/MAG/TIG svetsning, är van att jobba utifrån ritningar och har god materialkännedom inom framförallt stål, men gärna också rostfritt och aluminium. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kantpressning samt även erfarenhet av skärmaskiner (laser- och vattenskärning).

Meriterande är svetslicens, truck- och traverskort.

Svenska i tal och i skrift är ett krav för rollen och du behöver ha grundläggande IT-kunskaper.

Som person har du ett eget driv och kvalitetstänkande och tycker om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta  bra i team tillsammans med andra. Ordning och reda och hög riskmedvetenhet är också något vi värdesätter.

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet! Du blir en del av ett team bestående av kompetenta och stöttande medarbetare som slussar högkvalitativt svetsarbete vidare i vårt produktionsflöde. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till utveckling. Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, kontakta:

Chef plåtberedning och kontroll, Markus Pettersson, 0660 – 80705 eller rekryteringskonsult Maria Josefsson, 070 - 842 23 35 AxÖ Consulting.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Urvalsprocessen sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 10 mars.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bilbolaget i Örnsköldsvik söker Däcksäsongspersonal!

Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnat och säljer totalt 10 000 bilar per år. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Bilbolaget har ca 475 medarbetare och finns på 15 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter att var... Visa mer
Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnat och säljer totalt 10 000 bilar per år. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Bilbolaget har ca 475 medarbetare och finns på 15 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, tillgänglighet och kompetens. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!
Bilbolaget i Örnsköldsvik söker personal för hjulskiften under vårens däcksäsongen!
Vi söker ett flertal medarbetare för säsongsarbete inför kommande däcksäsong.

För att klara av arbetet kräver vi ingen tidigare erfarenhet. Arbetet börjar 1/4 och pågår cirka 6 veckor framåt.

Bilbolaget strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Ansökan
Ansökan sker löpande med urval, intervjuer och tillsättning så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan redan idag!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av tid till Servicecenterchef Robert Häggström på 066086708 alternativt via mail till [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Jobba som Däckskiftare i vår ?

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi på Northern Skill söker nu flertalet Däckmontörer, för uppdrag på plats ute hos våra kunder i Öviksområdet! Planerad start för uppdraget är runt mitten på April och förväntas pågå 4-6 veckor Som Däckmontör kommer du att ha följande ansvarsområden... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi på Northern Skill söker nu flertalet Däckmontörer, för uppdrag på plats ute hos våra kunder i Öviksområdet!

Planerad start för uppdraget är runt mitten på April och förväntas pågå 4-6 veckorSom Däckmontör kommer du att ha följande ansvarsområden:

Däckmontage: Du kommer att ansvara för att demontera och montera däck på kundernas bilar ( Du kör in bilen i verkstaden )

Däckservice: Det kan förekomma däckreparationer

Kundservice: Ge våra kunder en högklassig service genom att svara på deras frågor och ta väl hand om dom

Säkerhet: Utföra ditt jobb efter arbetsplatsens säkerhetsrutiner


För att vara framgångsrik i rollen som Däckmontör är följande meriterande men inte ett krav:

Erfarenhet av däckmontage och service.

Kunskap om däcktyper, däckdimensioner och däckmönster.

Förmåga att använda däckmaskiner och balanseringsutrustning.

Ha ett vaket säkerhetstänk.

Utmärkt kundserviceförmåga.

Fysiskt stark och kapabel att lyfta och hantera däck och utrustning.

Ansvarstagande och noggrann i arbetsutförandet.


B-körkort är ett krav ( Manuell växel )

Arbetstider 07-16, Måndag till Fredag Visa mindre

Elektronikmontör till kund i Örnsköldsvik

Ansök    Feb 7    Uniflex Sverige AB    Elektronikmontör
Är du en noggrann person med teknikintresse? Just nu söker vi en elektronikmontör till vår kund i Örnsköldsvik. Uppdraget är på heltid med start enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! I rollen som elektronikmontör kommer du att arbeta med teknisk montering, test och lödning. Arbetet kommer även att innefatta ritläsning. Du kommer att arbeta i ett stabilt företag med en god arbetsmiljö där arbetet sker i ett t... Visa mer
Är du en noggrann person med teknikintresse? Just nu söker vi en elektronikmontör till vår kund i Örnsköldsvik. Uppdraget är på heltid med start enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

I rollen som elektronikmontör kommer du att arbeta med teknisk montering, test och lödning. Arbetet kommer även att innefatta ritläsning. Du kommer att arbeta i ett stabilt företag med en god arbetsmiljö där arbetet sker i ett team med kollegor och det är därför viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra. Som elektronikmontör kommer du även ta ett stort eget ansvar.

Vem är du?
Vi tror att du har ett stort teknikintresse och tycker om att arbeta med händerna. Vi tror även att du har god finmotorik i händerna och en god komponentkännedom.

Det är meriterande om du har en gymnasieutbildning med inriktning mot elektronik/teknik och tidigare erfarenhet av ritläsning. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av montering av elektronik/kretskort samt lödcertifikat 5115 och/eller 5117.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Som person är du positiv och noggrann. Du är en ansvarstagande lagspelare som är kvalitetsmedveten och har en god samarbetsförmåga.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Mekmontör till vår kund i Örnsköldsvik

Om tjänsten Vi söker en erfaren mekmontör med kunskaper inom montering och installation av mekaniska komponenter. Du kommer att arbeta med att montera och installera olika mekaniska delar och system enligt ritningar och specifikationer. Vi letar efter dig som är noggrann, tekniskt kunnig och har tidigare erfarenhet av mekmontage. Om du är en skicklig mekmontör som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög kvalitet på dina monterade komponenter, så är... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en erfaren mekmontör med kunskaper inom montering och installation av mekaniska komponenter. Du kommer att arbeta med att montera och installera olika mekaniska delar och system enligt ritningar och specifikationer. Vi letar efter dig som är noggrann, tekniskt kunnig och har tidigare erfarenhet av mekmontage.

Om du är en skicklig mekmontör som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög kvalitet på dina monterade komponenter, så är du den vi söker. Ta chansen att bli en del av vårt team och bidra till våra kunders framgång!

Arbetstider: Dagtid/Skift
Starttid: Enligt överenskommelse

Din profil
Krav:
-Erfarenhet av mekmontage och installation
-Kunskap om olika mekaniska komponenter och system
-Förmåga att läsa och förstå ritningar och specifikationer
-Noggrannhet och hög kvalitetsmedvetenhet
-God teknisk förståelse och problemlösningsförmåga

Meriterande:
-Truckkort
-Travers

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Jobba som Däckskiftare i vår ?

Vi på Northern Skill söker nu flertalet Däckmontörer, för uppdrag på plats ute hos våra kunder i Öviksområdet! Planerad start för uppdraget är runt mitten på April och förväntas pågå 4-6 veckor Som Däckmontör kommer du att ha följande ansvarsområden: - Däckmontage: Du kommer att ansvara för att demontera och montera däck på kundernas bilar ( Du kör in bilen i verkstaden ) - Däckservice: Det kan förekomma däckreparationer - Kundservice: Ge våra kunder e... Visa mer
Vi på Northern Skill söker nu flertalet Däckmontörer, för uppdrag på plats ute hos våra kunder i Öviksområdet!
Planerad start för uppdraget är runt mitten på April och förväntas pågå 4-6 veckor

Som Däckmontör kommer du att ha följande ansvarsområden:

-
Däckmontage: Du kommer att ansvara för att demontera och montera däck på kundernas bilar ( Du kör in bilen i verkstaden )

-
Däckservice: Det kan förekomma däckreparationer

-
Kundservice: Ge våra kunder en högklassig service genom att svara på deras frågor och ta väl hand om dom

-
Säkerhet: Utföra ditt jobb efter arbetsplatsens säkerhetsrutiner

För att vara framgångsrik i rollen som Däckmontör är följande meriterande men inte ett krav:

- Erfarenhet av däckmontage och service.

- Kunskap om däcktyper, däckdimensioner och däckmönster.

- Förmåga att använda däckmaskiner och balanseringsutrustning.

- Ha ett vaket säkerhetstänk.

- Utmärkt kundserviceförmåga.

- Fysiskt stark och kapabel att lyfta och hantera däck och utrustning.

- Ansvarstagande och noggrann i arbetsutförandet.

B-körkort är ett krav ( Manuell växel )

Arbetstider 07-16, Måndag till Fredag Visa mindre

Arbetsledare

Som arbetsledare för ett av våra team i produktionen har du personalansvar för de resurser som ingår i ditt team. Du följer löpande upp gruppens mål, kvalitet, produktivitet och leveranssäkerhet. Du leder och utvecklar teamet, såväl på individnivå som gruppnivå. I personalansvaret ingår bl a att sätta lön, delta i rehabmöten, hålla i utvecklingssamtal, attestera tider, planera övertid och bevilja ledighet. Du samarbetar nära med övriga arbetsledare och för... Visa mer
Som arbetsledare för ett av våra team i produktionen har du personalansvar för de resurser som ingår i ditt team. Du följer löpande upp gruppens mål, kvalitet, produktivitet och leveranssäkerhet. Du leder och utvecklar teamet, såväl på individnivå som gruppnivå. I personalansvaret ingår bl a att sätta lön, delta i rehabmöten, hålla i utvecklingssamtal, attestera tider, planera övertid och bevilja ledighet. Du samarbetar nära med övriga arbetsledare och fördelar resurser mellan alla produktionsteam för att nå organisationens mål med avseende på leveranser och produktivitet. Du följer upp utbildning och håller i information till ditt team. Du följer upp gruppens mål, kvalitet, produktivitet och leveranssäkerhet. Du kommer att jobba aktivt med Lean/5S+.
Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av en roll med personalansvar och gärna från tillverkande industri.
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi söker en inspirerande och motiverande ledare som är strukturererad och lösningsfokuserad. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer/arbetssätt och samarbeta med andra. Du behärskar både svenska och engelska på god nivå
Om Sanmina
Sanmina-SCI är en världsledande kontraktstillverkare som tillverkar och levererar kompletta lösningar till högteknologiska företag i världen. Sanmina-SCI har etablerat sig i ett 20-tal länder runt om i världen och har cirka 38.000 anställda, varav ca 270 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar vi elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.
Att jobba hos oss
Våra medarbetare betyder mycket för oss och för Sanminas fortsatta utveckling. Vi har en spännande tillverkning med komplexa produkter och erbjuder våra medarbetare ett flexibelt arbete med utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter.
Vill du bli en del av vår spännande organisation? Maila i så fall din ansökan med CV och personligt brev till [email protected]
Vi jobbar löpande med urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

CNC-operatör till Sanco!

Sanco växer och vill ha med dig på resan! Här blir du en del av ett företag med stora expansionsplaner som bygger sin organisation utifrån medarbetarna. Har du erfarenhet från CNC och vill bli en del av en spännande utvecklingsresa? Då är detta en möjlighet för dig - hoppa på framgångståget nu! Information om tjänsten Professionals Nord söker i samarbete med Sanco en CNC-operatör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av... Visa mer
Sanco växer och vill ha med dig på resan! Här blir du en del av ett företag med stora expansionsplaner som bygger sin organisation utifrån medarbetarna. Har du erfarenhet från CNC och vill bli en del av en spännande utvecklingsresa? Då är detta en möjlighet för dig - hoppa på framgångståget nu!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Sanco en CNC-operatör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sanco under 6 månader. Därefter är intentionen och tanken, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet, att du blir direkt anställd hos Sanco för en långsiktig roll.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sancos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter
Som CNC-operatör hos Sanco arbetar du med styrda maskiner, som fleroperationsfräsar och svarvar från bland annat Mazak, Deckel och Okuma. Du ansvarar för att ställa maskiner utifrån ritningar och program, samt tillsammans med programmerare utför du löpande kvalitetskontroller, avgör verktygsval och säkerställer rätt uppspänningsmetod. Har du erfarenhet från Edgecam, Mazatrol eller liknande program är detta meriterande.

Sanco jobbar idag dagtid men planerar utöka till tvåskift inom närmsta framtiden med förmånliga arbetstider.

Vi söker dig som
har tidigare arbetslivserfarenhet inom CNC och kan kommunicera bra på svenska i tal och skrift. Som person är du ansvarstagande, har en god teknisk förståelse och en hög kvalitetsmedvetenhet. Du är flexibel, tycker om utmaningar och tar gärna ansvar. Sanco ser positivt på att utvecklas internt och beroende på din erfarenhet finns stora möjligheter att ta ett mer ledande ansvar. 

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik (Arnäsvall)
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Steen

#sanco #cnc #operatör #produktion #industri

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Arbetsledare för påstillverkning

Vi söker en Arbetsledare för vår avdelning av tillverkning av pappers-påsar. Denna avdelning består av 3 produktionslinjer med 12 operatörer. Verksamheten bedrivs i 3-skift. Huvud uppgiften är att vara "Lagkapten" för denna avdelning. Följande ansvarsområden är viktiga: Medverka till att produktionsmål uppnås av gruppen Ansvara och hantera tekniken i påsmaskinerna Vara produktions stöd Medverka till kvalitetsuppföljning och produktions rutiner... Visa mer
Vi söker en Arbetsledare för vår avdelning av tillverkning av pappers-påsar. Denna avdelning består av 3 produktionslinjer med 12 operatörer. Verksamheten bedrivs i 3-skift. Huvud uppgiften är att vara "Lagkapten" för denna avdelning. Följande ansvarsområden är viktiga:
Medverka till att produktionsmål uppnås av gruppen
Ansvara och hantera tekniken i påsmaskinerna
Vara produktions stöd
Medverka till kvalitetsuppföljning och produktions rutiner Visa mindre

CNC-operatör till Sanco

Vi letar efter en kvalitetsmedveten individ med tidigare erfarenhet som CNC-operatör för att ansluta sig till vårt team på Sanco. Om tjänsten Som CNC-operatör kommer du att arbeta med styrda maskiner, särskilt fleroperationsfräsar från Mazak och Deckel, samt svarvar från Mazak och Okuma. Tidigare erfarenhet från liknande maskiner kommer att vara meriterande. Vi använder program som Edgecam och Mazatrol, och det är önskvärt att du har erfarenhet av dessa e... Visa mer
Vi letar efter en kvalitetsmedveten individ med tidigare erfarenhet som CNC-operatör för att ansluta sig till vårt team på Sanco.

Om tjänsten
Som CNC-operatör kommer du att arbeta med styrda maskiner, särskilt fleroperationsfräsar från Mazak och Deckel, samt svarvar från Mazak och Okuma. Tidigare erfarenhet från liknande maskiner kommer att vara meriterande. Vi använder program som Edgecam och Mazatrol, och det är önskvärt att du har erfarenhet av dessa eller liknande program.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att innefatta att ställa in maskiner enligt ritningar/program och tillsammans med programmerare fatta beslut om verktygsval, lämplig uppspänningsmetod samt genomföra kontinuerlig kvalitetskontroll på detaljerna.


Vem är du?
Vi söker dig som är flexibel, älskar utmaningar och delar vår uppfattning om att samarbete leder till framgång. Du har en positiv inställning och är inte rädd för att föra fram förbättringsidéer. Skiftarbete kan vara aktuellt, med varannan vecka förmiddag och varannan vecka eftermiddag. Truckkort är meriterande.

Om verksamheten
Sanco i Örnsköldsvik AB är en mekanisk verkstad med skärning, bockning, maskinbearbetning, svetsning och montering. Vi är en kontraktstillverkare med många kunder lokalt och nationellt. Idag är vi ca 40 st som arbetar på Sanco, men vi hoppas på att bli fler. Vi har precis påbörjat ett arbete med att ställa om kultur och arbetssätt för att bli en Lean verksamhet. Kanske har du erfarenhet och kunskap som kan hjälpa oss på vägen? Visa mindre

CNC-programmerare/CNC-operatörer

Din framtida utmaning Vill du jobba med den nyaste tekniken inom CNC? Vid vår avdelning arbetar 25 personer, vi arbetar i tvåskift med att tillverka detaljer till prototyper, serie- och förseriefordon. Hos oss finns en väldigt mångsidig maskinpark, bland annat en helt ny maskin en PAMA Speedram 2000, ett golvverk/fräsverk som kan arbeta inom arbetsområdet x=20000mm, y=5000mm, z=1600mm och w=1200mm. Maskinen kan bearbeta 5m höga och 20 meter långa deta... Visa mer
Din framtida utmaning

Vill du jobba med den nyaste tekniken inom CNC?

Vid vår avdelning arbetar 25 personer, vi arbetar i tvåskift med att tillverka detaljer till prototyper, serie- och förseriefordon.

Hos oss finns en väldigt mångsidig maskinpark, bland annat en helt ny maskin en PAMA Speedram 2000, ett golvverk/fräsverk som kan arbeta inom arbetsområdet x=20000mm, y=5000mm, z=1600mm och w=1200mm. Maskinen kan bearbeta 5m höga och 20 meter långa detaljer, styrsystem är Siemens 840D SL.

Vi har även flera andra olika typer av maskiner, bland annat ett Toshiba arborrverk som används vid bearbetning av skrov och större detaljer. Maskinen kan bearbeta 18 m långa och 4 meter höga detaljer. En annan maskin är vår SHW Uniforce 6 ett arborrverk som kan bearbeta 16 m långa och 4,1 meter höga detaljer. Vid avdelningen finns även mindre fräsar och svarvar.

Rotation mellan arbetsuppgifterna inom arbetsgruppen kan förekomma.

Den du är

Du har god verkstadsvana och erfarenhet av programmering. Vi söker dig som är noggrann, drivande och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är flexibel samt har god ordning och reda. Kunskap om olika styrsystem som Heidenhain, Millplus, Siemens och Turnplus är meriterande. Eftersom vi verkar i en internationell miljö behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens- & karriärutveckling.

 Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se - www.hogakusten.com/sv

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, kontakta:

Niklas Kallin, rekryterande chef på telefon 0660-809 83, eller rekryteringskonsult Ola Pettersson, AxÖ Consulting, 070 - 377 02 45.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb Metsä Board Husum

Drömmer du också om att få jobba med modern teknik och skapa hållbara produkter i framtiden? I så fall kan vi på Metsä Board i Husum vara din framtida arbetsgivare. Vi söker nu engagerade medarbetare som vill stärka upp vår organisation under semesterperioden 2024, kanske är det dig vi söker? Vad du kan vänta dig hos Metsä Board Husum Vi erbjuder sommarjobb i en spännande och utvecklande miljö där du tillsammans med dina kollegor arbetar med ständiga förbä... Visa mer
Drömmer du också om att få jobba med modern teknik och skapa hållbara produkter i framtiden? I så fall kan vi på Metsä Board i Husum vara din framtida arbetsgivare. Vi söker nu engagerade medarbetare som vill stärka upp vår organisation under semesterperioden 2024, kanske är det dig vi söker?
Vad du kan vänta dig hos Metsä Board Husum
Vi erbjuder sommarjobb i en spännande och utvecklande miljö där du tillsammans med dina kollegor arbetar med ständiga förbättringar.
Hos oss finns sommarjobb inom flera olika områden, några exempel är :
Skiftgående operatörer - där du tillsammans med ditt arbetslag arbetar för att optimera kvalitet och produktion inom respektive processavsnitt. Arbetet innebär skiftgång med schemalagda arbetspass förmiddag, eftermiddag och natt.
Laboranter – utför provtagningar, kontroller och analyser. Dagtid.
Underhållspersonal - där du kan arbeta med till exempel förebyggande underhåll, automation, mekaniker. Dagtid.
Truckförare som arbetar med lastning och lossning av gods. Finns både skiftgång och dagtid.
Tjänstemän inom produktion, logistik, utveckling/miljö/energi. Dagtid.

Vad förväntar vi oss av dig?
God samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i grupp
Flexibel och ansvarstagande
I första hand söker vi dig som studerar eller är utbildad inom natur/teknik, el/automation eller fordon/transport
Du är 18 år eller äldre
Utbildning inom aktuellt arbetsområde och/eller tidigare erfarenhet är meriterande

Metsä Board utför slumpmässiga alkohol-och drogtester bland samtliga medarbetare.
Varför just Metsä Board Husum?
Vi har genomfört stora omställningar och investeringar senaste åren, den moderna kartongtillverkningen var starten för Metsä Board Husums framtid. Fabriken har funnits i över 100 år och nu satsar vi på 100 år till genom att investera i både människorna som jobbar hos oss och organisationen. Hos oss jobbar det idag ca 720 medarbetare och vi håller till i Husum som ligger ungefär 20 minuter från centrala Örnsköldsvik. Vi gör kartong och massa till en mängd olika kunder, det mesta av vår kartong åker ut i världen och blir till en rad olika produkter – besöker du en taxfree återfinner du vår kartong i flertalet produkter och åker du till exempelvis USA kanske det är just vår kartong som du får din läsk serverad i på en snabbmatsrestaurangen. På vår fabrik finns det en mängd olika yrkesroller, och möjligheterna att växa både på höjden och bredden är många.
- Together we make the perfect package!
Missa inte chansen - ansök till jobbet! Visa mindre

Vi söker Montörer till vår kund BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik.

Ansök    Jan 22    Konsultia AB    Fordonsmontör
Om kundföretaget BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Dom har kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att de arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar de produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur. BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, ti... Visa mer
Om kundföretaget
BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Dom har kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att de arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar de produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.
BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Deras främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden.
Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för deras verksamhet. Du hittar mer information på www.baesystems.com


Dina arbetsuppgifter
Är du en lagspelare som gillar att arbeta praktiskt och vill lämna ifrån dig ett väl utfört jobb?
Då är jobbet som montör något för dig!
Som montör på BAE systems kommer du att vara delaktig i att detaljmontera och slutmontera högteknologiska komponenter och delsystem på deras Bandvagns-lina. Jobbet ställer höga krav på precision, kvalitet och fackmannamässigt arbetssätt och utförs efter ett fastställt tillverkningsunderlag. Underlagen kan vara både utskrivna och digitala. Du kommer att ha många interna kontaktytor och du får en unik kompetens inom deras fordon.

Din profil
Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga och att tillsammans med kollegor säkerställa att planerad produktionstakt hålls. Du behöver ha god kunskap och förmåga att läsa ritningar och instruktioner.

Vi vill att du har gymnasieutbildning som t ex fordonsmekaniker alternativt annan praktisk utbildning. Du kan även ha fått dessa kunskaper genom tidigare erfarenheter. Det är positivt om du har praktisk erfarenhet av montering och att skruva i fordon.
För denna tjänst behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska samt datorvana.

Som person är du lösningsfokuserad och ansvarsfull, och anser att kvalité är viktigt för dig. Du är noggrann, strukturerad och vill lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra i team men kan också arbeta självständigt. Du har en god känsla för ordning och reda.


Övrig information
Du blir anställd av Konsultia och tillbringar dina arbetsdagar ute hos vår kund, BAE Systems Hägglunds i centrala Örnsköldsvik. Uppdragen är på 1 år och det finns goda chanser till förlängning.

Eftersom kunden arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från deras kunder, så måste alla som arbetar där genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Tjänsterna är på heltid och i dagsläget är det dagtid, men 2-skift kan bli aktuellt framöver.
B-körkort är ett krav för att kunna bli anställd av oss på Konsultia.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Lisa Nordqvist på telefonnummer: 070-517 26 64 eller via e-post: [email protected].

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Verkstadstekniker

Inledning: Är du händig och har intresse av att meka och skruva i bilar? Vi på Carstedts Bil i Örnsköldsvik söker nu fordonstekniker till vår verkstad. Oavsett om du har erfarenhet eller vill slå dig in i branschen har du här chansen att arbeta med bilar på ett företag som vill satsa på dig! Information om tjänsten Under 2023 har vi totalrenoverat och expanderat verkstaden, samt gjort om stora delar av bilanläggningen för att möta den ökade efterfrågan på... Visa mer
Inledning:
Är du händig och har intresse av att meka och skruva i bilar? Vi på Carstedts Bil i Örnsköldsvik söker nu fordonstekniker till vår verkstad. Oavsett om du har erfarenhet eller vill slå dig in i branschen har du här chansen att arbeta med bilar på ett företag som vill satsa på dig!
Information om tjänsten
Under 2023 har vi totalrenoverat och expanderat verkstaden, samt gjort om stora delar av bilanläggningen för att möta den ökade efterfrågan på våra person- och transportbilar. Vi söker nu fler duktiga tekniker som vill bli en del av vårt team.
För dig som är erfaren eller har ambitioner att utvecklas ytterligare inom yrket har vi ett välutformat utbildningsupplägg där du förutom nivån som Tekniker kan fortsätta och utbilda dig till Seniortekniker. Har du stora ambitioner kan du även sträva mot att bli Mastertekniker, där du ansvarar för företaget specialistkunskaper.
Arbetsuppgifter
Som tekniker hos Carstedts Bil genomför du reparations- och servicearbeten på person och/eller transportbilar.
Du kommer att delta i Fords utbildningsystem för att utvecklas som fordonsmekaniker.
Vi söker dig som:
har utbildning eller erfarenhet från fordonsservice. Du behöver inte ha fordonsutbildning utan du kan ha skaffat dig erfarenhet på annat sätt exempelvis genom att ha ett tekniskt intresse, kanske skruvar du med bilar eller andra fordon på fritiden? Du behöver B-körkort i tjänsten och kunskaper i svenska språket.
Vi tror att dina personliga egenskaper är viktiga och att du trivs med att jobba på en arbetsplats där arbetsglädjen är viktig och gemenskapen är stark.
Om du tror detta är något för dig sök tjänsten genom att skicka in CV och Personligt brev på [email protected] och märk din ansökan med "FORDONSTEKNIKER".
Urvalsprocessen sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kantpressare till Örnsköldsvik

Ansök    Jan 24    Ikett Personalpartner AB    Kantpressare
Om tjänsten Vi letar efter en erfaren och tekniskt kunnig kantpressare som kan bidra till att skapa högkvalitativa metallprodukter. Om du har rätt erfarenhet och kunskap inom området, så är du den kandidat vi söker. Du kommer att arbeta med att forma och böja metallkomponenter enligt specifikationer och ritningar. Vi söker dig som har erfarenhet av att använda kantpressar och har kunskap om olika typer av metallmaterial. Du behöver vara noggrann, ha god t... Visa mer
Om tjänsten
Vi letar efter en erfaren och tekniskt kunnig kantpressare som kan bidra till att skapa högkvalitativa metallprodukter. Om du har rätt erfarenhet och kunskap inom området, så är du den kandidat vi söker.

Du kommer att arbeta med att forma och böja metallkomponenter enligt specifikationer och ritningar. Vi söker dig som har erfarenhet av att använda kantpressar och har kunskap om olika typer av metallmaterial. Du behöver vara noggrann, ha god teknisk förståelse och kunna arbeta självständigt. Erfarenhet av att läsa och tolka ritningar är meriterande. Kom och bli en del av vårt team och bidra till att skapa högkvalitativa metallprodukter.

Starttid: Omgående/ enligt överrenskommelse
Arbetstider: Dagtid/skiftgång

Din profil
Krav:
-Erfarenhet av att använda kantpressar
-Kunskap om olika typer av metallmaterial
-Noggrann och tekniskt kunnig
-Självständig arbetsstil
-Kunna läsa och tolka ritningar
-Körkort

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal, elektriker och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal.

Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge.
Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett.
Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden.
Vår filosofi kan sammanfattas med orden;
Kvalitet, Kompetens och Effektivitet.

"Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst"

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Svetsare, lokalt i Örnsköldsvik

Om tjänsten Vi söker en erfaren svetsare med kunskaper inom MIG/MAG och TIG-svetsning. Du kommer att arbeta med svetsning av olika material som titan, duplex, stål mm. Du skall utföra högkvalitativa svetsarbeten enligt ritningar och specifikationer. Vi letar efter dig som är noggrann, ansvarstagande och har tidigare erfarenhet av svetsning. Om du är en skicklig svetsare som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög kvalitet på dina svetsarbeten, så ä... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en erfaren svetsare med kunskaper inom MIG/MAG och TIG-svetsning. Du kommer att arbeta med svetsning av olika material som titan, duplex, stål mm. Du skall utföra högkvalitativa svetsarbeten enligt ritningar och specifikationer. Vi letar efter dig som är noggrann, ansvarstagande och har tidigare erfarenhet av svetsning.

Om du är en skicklig svetsare som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög kvalitet på dina svetsarbeten, så är du den vi söker. Ta chansen att bli en del av vårt team och bidra till våra kunders framgång!


Din profil
Krav:
-Erfarenhet av MIG/MAG och TIG-svetsning
-Kunskap om olika material och svetsmetoder
-Förmåga att läsa och förstå ritningar och specifikationer
-Noggrannhet och hög kvalitetsmedvetenhet
-God fysisk styrka och uthållighet
-Körkort

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar men kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!


Om Ikett Personalpartner AB
Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal, elektriker och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal.

Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge.
Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett.
Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden.
Vår filosofi kan sammanfattas med orden;
Kvalitet, Kompetens och Effektivitet.

"Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst"

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Erfaren CNC-operatör till vår kund i Örnsköldsvik

Om tjänsten Vi söker en erfaren CNC-operatör med kunskaper inom programmering och driftsättning av CNC-maskiner. Du kommer att ansvara för att producera stora enstycksdetaljer enligt ritningar och specifikationer genom att använda CNC-maskiner och verktyg. Vi letar efter dig som är noggrann, tekniskt kunnig och har tidigare erfarenhet av programmering inom CNC-verksamhet. Om du är en skicklig CNC-operatör som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en erfaren CNC-operatör med kunskaper inom programmering och driftsättning av CNC-maskiner. Du kommer att ansvara för att producera stora enstycksdetaljer enligt ritningar och specifikationer genom att använda CNC-maskiner och verktyg. Vi letar efter dig som är noggrann, tekniskt kunnig och har tidigare erfarenhet av programmering inom CNC-verksamhet.

Om du är en skicklig CNC-operatör som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög kvalitet på dina produktionskomponenter, så är du den vi söker. Ta chansen att bli en del av vårt team och bidra till våra kunders framgång!

Arbetstider: Dagtid/Skift
Starttid: Enligt överenskommelse

Din profil
Krav:
-Erfarenhet av CNC-programmering och driftsättning
-Kunskap om olika CNC-maskiner och verktyg
-Förmåga att läsa och förstå ritningar och specifikationer
-Noggrannhet och hög kvalitetsmedvetenhet
-God teknisk förståelse och problemlösningsförmåga

Meriterande:
-Truckkort
-Travers

Om oss
Botnia CleanTech AB (BCT är ett systerbolag till Ikett Personalpartner AB) är ett bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän, främst inom industrin.

Vi bedriver service och underhåll av järnvägs- och tågsystem, industriutrustningar och energisystem.

BCT har sitt säte i Örnsköldsvik med arbetar med uppdrag i hela Sverige.
Vi har många år inom branschen har vi specialiserat oss på att erbjuda personal med spetskompetens.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/botnia-cleantech-ab Visa mindre

Måleriproduktion söker utbildade rostskyddsmålare

Ansök    Jan 22    Uniflex Sverige AB    Rostskyddsmålare
Måleriproduktion AB är ett väletablerat företag inom måleribranschen med lång erfarenhet och hög kompetens. Vi utför måleritjänster av hög kvalitet och strävar alltid efter att leverera enastående resultat till våra kunder. Nu expanderar vi vår verksamhet i Örnsköldsvik och söker kvalificerade och engagerade rostskyddsmålare till vårt team. Arbetsuppgifter: Som rostskyddsmålare hos Måleriproduktion AB kommer du att ansvara för att utföra rostskyddsbehandl... Visa mer
Måleriproduktion AB är ett väletablerat företag inom måleribranschen med lång erfarenhet och hög kompetens. Vi utför måleritjänster av hög kvalitet och strävar alltid efter att leverera enastående resultat till våra kunder. Nu expanderar vi vår verksamhet i Örnsköldsvik och söker kvalificerade och engagerade rostskyddsmålare till vårt team.

Arbetsuppgifter:
Som rostskyddsmålare hos Måleriproduktion AB kommer du att ansvara för att utföra rostskyddsbehandlingar och målningsarbeten på olika typer av objekt, stora som små detaljer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inkludera:

* Ytbehandling med lågtryck och högtrycks färgpumpar
* Applicering av olika färgprodukter
* Egenkontroll på utfört arbete som skall dokumenteras i vårt system
* Samarbete med övriga teammedlemmar för att säkerställa effektivitet och hög kvalitet i arbetet.Vi söker dig som har följande kvalifikationer:

* Utbildning och erfarenhet som rostskyddsmålare.
* God kunskap om olika typer av rostskyddsprodukter och målningstekniker.
* Förmåga att arbeta självständigt och i team.
* Hög yrkesetik och noggrannhet i utförandet av arbetsuppgifter.
* Förmåga att följa arbetsplatsens riktlinjer för säkerhet och arbetsmiljö.


Måleriproduktion AB erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med möjligheter till personlig utveckling. Vi är dedikerade till att skapa en positiv och inkluderande arbetskultur där varje medarbetare är viktig för vårt gemensamma framgång. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmåner samt möjligheten att vara en del av ett framstående team inom måleribranschen.


Skicka din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Vi ser fram emot att välkomna en engagerad och kvalificerad rostskyddsmålare till vårt team på Måleriproduktion AB!

Måleriproduktion AB är en arbetsgivare som strävar efter mångfald och välkomnar alla sökande oavsett kön, ålder, etnisk bakgrund eller funktionsnedsättning. Visa mindre

CNC-operatör till vår kund i Örnsköldsvik

Om tjänsten Nu söker vi en duktig cnc-operatör till vår kund i Örnsköldsvik. Vi ser gärna att du som söker är nyfiken, nogrann och har intresse för att lära. Arbetsuppgifterna innebär bearbetning av metalldetaljer till rätt kvalitet i deras CNC-maskiner, Man ska följa ställblad som beskriver uppspänning, verktyg, mätverktyg. Man bör även kunna välja metoder, verktyg och göra enklare program vid nyprogrammering (Heidenhain, Tosnoc, Okumaz, Fanuc mm) Din... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi en duktig cnc-operatör till vår kund i Örnsköldsvik.
Vi ser gärna att du som söker är nyfiken, nogrann och har intresse för att lära.

Arbetsuppgifterna innebär bearbetning av metalldetaljer till rätt kvalitet i deras CNC-maskiner,
Man ska följa ställblad som beskriver uppspänning, verktyg, mätverktyg. Man bör även kunna välja metoder, verktyg och göra enklare program vid nyprogrammering (Heidenhain, Tosnoc, Okumaz, Fanuc mm)


Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinrikta och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Krav
-Arbetserfarenhet inom skärande bearbetning
-Likvärdig utbildning

Meriterande
-Traversutbildning
-Truckkort
-Körkort
-Kunskap i Word, Excel

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal, elektriker och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal.

Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge.
Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett.
Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden.
Vår filosofi kan sammanfattas med orden;
Kvalitet, Kompetens och Effektivitet.

"Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst"

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

CNC-operatör till vår kund i Örnsköldsvik

Om tjänsten Nu söker vi en duktig cnc-operatör till vår kund i Örnsköldsvik. Vi ser gärna att du som söker är nyfiken, nogrann och har intresse för att lära. Arbetsuppgifterna innebär bearbetning av metalldetaljer till rätt kvalitet i deras CNC-maskiner, Man ska följa ställblad som beskriver uppspänning, verktyg, mätverktyg. Man bör även kunna välja metoder, verktyg och göra enklare program vid nyprogrammering (Heidenhain, Tosnoc, Okumaz, Fanuc mm) Din... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi en duktig cnc-operatör till vår kund i Örnsköldsvik.
Vi ser gärna att du som söker är nyfiken, nogrann och har intresse för att lära.

Arbetsuppgifterna innebär bearbetning av metalldetaljer till rätt kvalitet i deras CNC-maskiner,
Man ska följa ställblad som beskriver uppspänning, verktyg, mätverktyg. Man bör även kunna välja metoder, verktyg och göra enklare program vid nyprogrammering (Heidenhain, Tosnoc, Okumaz, Fanuc mm)


Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinrikta och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Krav
-Arbetserfarenhet inom skärande bearbetning
-Likvärdig utbildning

Meriterande
-Traversutbildning
-Truckkort
-Körkort
-Kunskap i Word, Excel

Om oss
Botnia CleanTech AB (BCT är ett systerbolag till Ikett Personalpartner AB) är ett bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän, främst inom industrin.

Vi bedriver service och underhåll av järnvägs- och tågsystem, industriutrustningar och energisystem.

BCT har sitt säte i Örnsköldsvik med arbetar med uppdrag i hela Sverige.
Vi har många år inom branschen har vi specialiserat oss på att erbjuda personal med spetskompetens.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/botnia-cleantech-ab Visa mindre

Operatör för produktion av påsar

Vi söker en operatör för produktionslinje av påsar. Tjänsten innebär 3-skift, där nattarbete ingår. Vana/kunnande av att rapportera produktion i data-system är ett krav. Erfarenhet av liknande arbete i process industri är meriterande. Visa mer
Vi söker en operatör för produktionslinje av påsar. Tjänsten innebär 3-skift, där nattarbete ingår. Vana/kunnande av att rapportera produktion i data-system är ett krav. Erfarenhet av liknande arbete i process industri är meriterande. Visa mindre

NC-operatörer till vår kund i Örnsköldsvik

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team som NC-operatör? Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta på plats hos vår kund i Örnsköldsvik. Om jobbet Som NC-operatör kommer du att ansvara för att köra och övervaka numeriskt styrda maskiner och säkerställa att de producerar komponenter enligt specificerade ritningar och kvalitetsstandarder. Du kommer att utföra inställningar, genomföra kontroller och lösa e... Visa mer
Vill du bli en del av vårt framgångsrika team som NC-operatör?

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta på plats hos vår kund i Örnsköldsvik.

Om jobbet

Som NC-operatör kommer du att ansvara för att köra och övervaka numeriskt styrda maskiner och säkerställa att de producerar komponenter enligt specificerade ritningar och kvalitetsstandarder. Du kommer att utföra inställningar, genomföra kontroller och lösa eventuella produktionsavvikelser. Du ansvarar också för att underhålla och kalibrera maskinerna samt rapportera eventuella driftstörningar till teknikavdelningen. En noggrann och detaljfokuserad arbetsinställning är avgörande för att lyckas i denna roll.Den vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som NC-operatör och har kunskaper inom CNC-programmering och maskinhantering. Du bör ha en relevant utbildning inom mekanik eller liknande område. Du behöver vara noggrann, tekniskt kunnig och ha goda problemlösningsförmågor. För att lyckas i rollen som NC-operatör behöver du vara självgående och ha förmågan att arbeta effektivt under press.Ansökan och kontaktuppgifter

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Martina Bergman via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0660-59975.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Övrig information

Uppdragslängd: 6 månader, med goda chanser till förlängning, alternativt tillsvidareanställning.

Placeringsort: Örnsköldsvik

Typ av anställning: särskild visstidsanställning

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Erfarna svetsare till vår kund i Örnsköldsvik

Erfaren svetsare sökes till vår kund i Örnsköldsvik. Bli en del av ett dynamiskt team och arbeta med spännande projekt inom metallindustrin. Visa upp din expertis och utveckla dina färdigheter i en stimulerande arbetsmiljö. Sök nu och ta nästa steg i din karriär som svetsare. Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden. Dina arbetsuppgifter Som svetsare k... Visa mer
Erfaren svetsare sökes till vår kund i Örnsköldsvik. Bli en del av ett dynamiskt team och arbeta med spännande projekt inom metallindustrin. Visa upp din expertis och utveckla dina färdigheter i en stimulerande arbetsmiljö. Sök nu och ta nästa steg i din karriär som svetsare.

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.

Dina arbetsuppgifter

Som svetsare kommer du att utföra svetsning och montering av olika typer av metallkonstruktioner enligt givna ritningar och instruktioner. Du ansvarar för att säkerställa kvalitet och noggrannhet i ditt arbete samt för att följa gällande arbetsmiljö- och säkerhetsföreskrifter. I rollen ingår även att rapportera eventuella avvikelser och bidra till kontinuerlig förbättring av arbetsprocesser.Den vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av svetsning och kan arbeta noggrant och precist. Du bör ha kunskaper inom olika svetsmetoder och material samt kunna läsa och tolka ritningar. En relevant utbildning inom svetsning är meriterande. Du behöver vara självgående, ha god fysik och vara van att arbeta både självständigt och i team.Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Martina Bergman via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0660-59975.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Övrig information

Uppdragslängd: 6 månader

Placeringsort: Örnsköldsvik

Typ av anställning: särskild visstidsanställningOm Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Däcktekniker för högsäsong till Euromaster i Örnsköldsvik

Nu förstärker vi vårt team i Örnsköldsvik med nya kollegor! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg. Som Däcktekniker arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. På våra verkstäder är det ett högt arbetstempo vilket ställer krav på att vi som team arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga ser... Visa mer
Nu förstärker vi vårt team i Örnsköldsvik med nya kollegor! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

Som Däcktekniker arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. På våra verkstäder är det ett högt arbetstempo vilket ställer krav på att vi som team arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga service ut till våra kunder. Till oss kommer du som är glad och positiv. Det du får av oss är att jobba i ett riktigt sammansvetsat team där du blir sedd för den du är. Vi hjälper varandra att utvecklas på alla plan.

Tillsättning av tjänsten sker i slutet av mars och anställningstiden är ca 6-8 veckor. Utbildning får du av oss på plats.

-
Har ett intresse för bilar, erfarenhet inom däckhandel eller bilhandel är meriterande.

-
Har du B-körkort (Manuell och Automatiskt) är det meriterande, men inget krav

-
Tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs

-
Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag


Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, det är därför viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Euromaster AB, som är ett helägt dotterföretag i Michelinkoncernen, är Europas största däckkedja med över 2400 serviceverkstäder i 17 länder. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst- och serviceerbjudande kring däck- och fordonservice kan företaget erbjuda lösningar för alla kunder liten som stor. Bolaget är marknadsledande på B2B kunder och flertalet av det största företagen i Sverige har valt Euromaster som tjänsteleverantör inom däck och fordonservice. Med en tydlig miljöprofil har Euromaster även en regummeringsfabrik för återvinning av lastbilsdäck.

Bolaget har 80 års erfarenhet i branschen, finns på över 100 orter i Sverige i ett nätverk med av 130 verkstäder, 450 anställda och en omsättning om 1,3 miljarder. Euromaster har sitt svenska huvudkontor i Varberg.

Läs mer på: www.euromaster.se Visa mindre

Sommarvikarie Polarbageriet i Bredbyn 2024

Ansök    Jan 11    Polarbröd AB    Processoperatör, kvarn
Vill du vara med och göra världen lite godare? Vi finns för att skapa möjligheter att leva gott och sunt nu och i generationer. Tillsammans med våra medarbetare vill vi utmana och ställa om matsystemet, så att det stärker vår planet. Och vi vill göra hållbarhet tillgängligt för fler genom att vara tankeledare och inspirera andra.  Därför investerar vi helhjärtat i hållbara lösningar, nu och i framtiden. Egen vindkraft, elektrifiering, tågtransporter oc... Visa mer
Vill du vara med och göra världen lite godare?


Vi finns för att skapa möjligheter att leva gott och sunt nu och i generationer. Tillsammans med våra medarbetare vill vi utmana och ställa om matsystemet, så att det stärker vår planet. Och vi vill göra hållbarhet tillgängligt för fler genom att vara tankeledare och inspirera andra. 


Därför investerar vi helhjärtat i hållbara lösningar, nu och i framtiden. Egen vindkraft, elektrifiering, tågtransporter och hållbara råvaror är bara några exempel. Hållbarhet gäller även dig som medarbetare. För på samma sätt som vår verksamhet måste vara hållbar, ska också du hålla i år framöver. Vi erbjuder en arbetsplats som är rolig, spännande, trygg och utmanande, där du kan ha balans mellan jobb och fritid. Vi brukar säga att vi lånar dig från din familj.
Polarbröd satsar för framtiden och har under det senaste året gjort stora investeringar för att maximera produktionskapaciteten i bageriet i Bredbyn.

Vi utvecklar teknik, processer och arbetssätt för att fler ska kunna njuta av vårt goda bröd. Vi söker sommarvikarier som processoperatörer till Bredbyn.

Som sommarvikarie i processoperatörsrollen hos oss ansvarar du för att styra och övervaka de olika processerna efter produktionslinjen samt utföra operatörsunderhåll. Du ställer in och justerar maskiner, banverk sam övervakar flödet efter linjen. Du ansvarar för att de produkter som produceras är av fullgod kvalitet. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är självgående och samarbetar väl. Ständiga förbättringar är ett ledord.

Arbetets omfattning är heltid och du kommer att arbeta skift, där nattpass ingår.

För att jobba som processoperatör på Polarbröd är du minst 18 år och har teknisk utbildning på lägst gymnasienivå (gärna inom teknikprogrammet, el-& automation, industriprogrammet, drifttekniker/processoperatör eller motsvarande) alternativt teknisk erfarenhet från annan likvärdig industri. 

Ditt engagemang och din förmåga att självständigt använda digitala verktyg i ditt arbete är en förutsättning för att vi tillsammans ska kunna utveckla ett bageri i världsklass.

Det är en fördel om du vill arbeta under båda semesterperioderna, det vill säga från vecka 25 till och med vecka 32. För dej som inte jobbat hos oss tidigare vill vi att du börjar senast vecka 24.

Vi har ytterst begränsad möjlighet att bevilja semestervikarier ledigt under semesterperioderna.

Villkor: Lön enligt gällande kollektivavtal

Sista ansökningsdag: 2024-03-31 Visa mindre

Verkstadsarbetare

Ansök    Jan 11    Lernia Bemanning AB    Plastmontör
Verkstadsarbetare till Crizam i Örnsköldsvik Är du nyfiken på industribranschen och skulle vilja testa på rollen som Verkstadsarbetare? Just nu söker vi på Lernia bemanning en talangfull person till ett uppdrag hos Crizam. Förutsatt att båda parter är nöjda finns goda chanser till ett långt samarbete. Välkommen med din ansökan! Crizam Plastprodukter AB har långa traditioner och gedigen kunskap inom tillverkning baserad på glasfiberarmerad polyester (GR... Visa mer
Verkstadsarbetare till Crizam i Örnsköldsvik

Är du nyfiken på industribranschen och skulle vilja testa på rollen som Verkstadsarbetare? Just nu söker vi på Lernia bemanning en talangfull person till ett uppdrag hos Crizam. Förutsatt att båda parter är nöjda finns goda chanser till ett långt samarbete.
Välkommen med din ansökan!

Crizam Plastprodukter AB har långa traditioner och gedigen kunskap inom tillverkning baserad på glasfiberarmerad polyester (GRP).

Produkterna består av prefabricerade reningsverk för både små och stora volymer, samt tryckfilter för vatten- och processindustrin. Crizam Plastprodukter AB är ett välmående företag med produkter som håller hög internationell standard.

Arbetsuppgifter

Som Verkstadsarbetare kommer du att arbeta med tillverkning av glasfiberdelar, montering av reningsverk, vattenreningsfilter och målning av dessa.
Paketering av produkter vid utleverans och det förekommer truckkörning vid in-och utlastning.
Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Är du rätt för rollen som Verkstadsarbetare?

Vi söker dig som har kompetens inom montering och tillverkning och erfarenhet av Verkstadsarbete eller motsvarande.
Du har ett öga för detaljer och trivs med att vara självgående. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Dessutom är det meriterande om du

* Erfarenhet av montering, snickeri eller liknande
* Har truckkort
* Glasfibertillverkning.
* Erfarenhet av målning
* Härdplastutbildning

Erbjudande

På Crizam erbjuds samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Bemanning

Arbetstider är måndag-fredag 07.00-16.00

Örnsköldsvik

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Information

Urval och intervjuer sker löpande, vi välkomnar därför din ansökan redan idag. För frågor kring tjänsten, kontakta ansvarig Konsultchef Johanna Olofsson-Lampa [email protected] Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail, du söker via vår hemsida Lernia.se/jobb.

Intresserad?

Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se Visa mindre

Skåpbyggare till Elektromatik

Ansök    Jan 11    Annica Wiberg AB    Elmontör
Till ett längre uppdrag hos Elektromatik söker vi nu en duktig elmontör! Det här tror vi stämmer in på dig Vi söker dig som vill förstärka elavdelningen där vi bygger apparatskåp. Vi tror att du har en relevant utbildning för att jobba som elmontör och att har erfarenhet av att använda dina kunskaper. Arbetsuppgifterna kan variera men till stor del ingår det att bygga apparatskåp efter kopplingsscheman. Även viss installation av elkomponenter i container... Visa mer
Till ett längre uppdrag hos Elektromatik söker vi nu en duktig elmontör!

Det här tror vi stämmer in på dig
Vi söker dig som vill förstärka elavdelningen där vi bygger apparatskåp. Vi tror att du har en relevant utbildning för att jobba som elmontör och att har erfarenhet av att använda dina kunskaper.

Arbetsuppgifterna kan variera men till stor del ingår det att bygga apparatskåp efter kopplingsscheman. Även viss installation av elkomponenter i containers och vagnar kan förekomma.

Vi tror att du är duktig på att samarbeta, sprider glädje runt dig, tar ansvar och är resultatinriktad. Vi tar för givet att du både pratar och kan läsa svenska och att du har B-körkort.

Arbetstiden på vår verkstad är 06.50-16.00 måndag-torsdag, på fredagar jobbar vi 06.50-14.25.

Om Elektromatik
Elektromatik Power Generation AB startades 1973 i Örnsköldsvik under namnet Mekanomatik. I 1975 flyttade vi in i våra nuvarande lokaler och i samband med detta bytte företaget namn till Elektromatik Power Generation AB.

Elektromatik Power Generation AB är beläget i Örnsköldsvik där försäljning, konstruktion, produktion, provning och eftermarknad sitter samlade. I våra lokaler i Örnsköldsvik konstrueras och byggs olika reservkraftlösningar, både kundanpassade och i standardutförande.

Från och med oktober 2020 är Elektromatik Power Generation AB en del av Bertel O. Steen Power Solutions AS. Det norska företaget Bertel O. Steen Power Solutions har varit distributör av produkter och lösningar från MTU sedan 1969 och fick från 2020 utvidgat distributörsansvar till att omfatta hela Norden.

I januari 2023 gick den svenska nödkraftsspecialisten Eptech samman med Elektromatik och fortsatte sin verksamhet under ett namn. Efter sammanslagningen med Halmstad-baserade Eptech kan vi nu stödja våra kunders kritiska verksamhet över hela Sverige från en stärkt, gemensam bas.

Så här tänker vi om anställningen
Du får en konsultanställning genom Adecco Sweden AB och blir inhyrd av Elektromatik. Inledningsvis får du en visstidsanställning om sex månader. Vid fortsatt inhyrning därefter övergår sedan anställningen att bli tillsvidare. Eventuellt kan det blir aktuellt att Elektromatik tar över anställningen.

Elektromatik är en arbetsplats som bygger på gemenskap, traditioner och innovation inom deras många kompetensområden. Placeringsorten är verkstaden i Själevad.

Tjänsten kan tillsättas omgående så startdatum enligt överenskommelse.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan omgående!

Rekryteringsprocessen kommer att hanteras genom AW Rekrytering. Du ansöker genom att klicka på länken i anslutning till annonsen. Vi intervjuar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan omgående.

Har du frågor eller funderingar kontakta rekryteringsspecialist Annica Wiberg, [email protected] (mailto:mailto:[email protected]) eller 070-28 28 414.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Industrilackerare

Är du en självständig och driven person? Har du erfarenhet av industrilackering? BAE Systems Hägglunds söker nu industrilackerare till sin verksamhet. Låter det som ett jobb för dig? Ta chansen och skicka in din ansökan omgående!  Din framtida utmaning BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya affärer. För att möta efterfrågan rekryteras nu en industrilackerare till avdelningen Ytbehandling.   På avdel... Visa mer
Är du en självständig och driven person? Har du erfarenhet av industrilackering?

BAE Systems Hägglunds söker nu industrilackerare till sin verksamhet.

Låter det som ett jobb för dig? Ta chansen och skicka in din ansökan omgående! 

Din framtida utmaning

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya affärer. För att möta efterfrågan rekryteras nu en industrilackerare till avdelningen Ytbehandling.  

På avdelningen är vi ett härligt gäng som jobbar tillsammans i en fin anläggning. Vi ansvarar för  ytbehandling av detaljer, vagnar samt med diverse bättringsmålning. I rollen som industrilackerare kommer du främst att arbeta med ytbehandling av detaljer samt leveransmålning av våra fordon CV90 och BVS10. 

Arbetsuppgifterna består av ritningsläsning samt lackering av detaljer och skrov.

Den du är

För att lyckas i rollen tror vi att du är utbildad lackerare eller har motsvarande praktisk erfarenhet. Du har vana av att arbeta i industrimiljö samt talar och skriver svenska flytande. Du bör också ha  grundläggande IT-kunskaper.

Meriterande är truck och traverskort.

Som person är du driven, initiativtagande och noggrann. Du arbetar självständigt och är mån om att slutföra det arbete du påbörjat på bästa sätt.

Hålla ordning och reda samt hög riskmedvetenhet är också något vi värdesätter.

 Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet! Du blir en del av ett team bestående av kompetenta och stöttande medarbetare som slussar högkvalitativt arbete vidare i vårt produktionsflöde. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till utveckling. 

 Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på

www.jobbaochlev.se/

www.inspiration.ornskoldsvik.se

www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Stefan Lindmark (arbetsledare) 0660-80 861 eller Lisa Fagerström (rekryteringskonsult) 076-824 17 89.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Skicka in din ansökan omgående! Vi jobbar med löpande urval.  Sista ansökningsdag är den 3 februari-

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Spännande Teamledarroll inom elsystemutveckling i världsledande koncern

Är du en erfaren och driven teamledare som kan hålla stämningen på topp samtidigt som du driver vårt team mot framgång? Vi tror på att skapa en positiv och rolig arbetsmiljö, men samtidigt levererar vi kvalitet och resultat. Välkommen till en världsledande koncern som befinner sig i teknikens absoluta framkant! Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och vi erbjuder dig stora möjligheter till kompetens- & karriärutveckling genom nya utmaningar. Vi ser ... Visa mer
Är du en erfaren och driven teamledare som kan hålla stämningen på topp samtidigt som du driver vårt team mot framgång? Vi tror på att skapa en positiv och rolig arbetsmiljö, men samtidigt levererar vi kvalitet och resultat.

Välkommen till en världsledande koncern som befinner sig i teknikens absoluta framkant! Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och vi erbjuder dig stora möjligheter till kompetens- & karriärutveckling genom nya utmaningar.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Din framtida utmaning

BAE Systems är nu i en intensiv period med många parallella projekt. Vi vill därför fortsätta att förstärka vår avdelning för elsystemutveckling med en Teamleader. Du jobbar med ett projektteam som dagligen kommer driva produktutvecklingen framåt.

Som Teamleader inom elsystem kommer du att arbeta över ett brett tekniskt område inom sektionen Hardware. Där ingår grupperna elektronik, elsystem, elmekanik och firmware där din uppgift blir att på ett innovativt och professionellt sätt leda och stötta ett team av kollegor. Du rapporterar till Delprojektledaren (DPL).

Du kommer att ansvara för planering, ledning, utförande och uppföljning av arbete som täcker hela produktcykeln, bland annat:

Utveckling av framtidens elsystem.
• Val av komponenter samt upprättande av utvecklingsspecifikationer.
• Framtagning av schematisk design samt tillverkningsunderlag för kablage.
• Analys av marknadens existerande komponenter och delsystem.
• Analys och provning mot militära standarder.
• Vårt utvecklingsverktyg är E3-series och erfarenheter inom E3 eller liknande system är meriterande.

Vi erbjuder dig

Oavsett var du står i dag i din karriär kommer du att få ett spännande och varierande arbete i en högteknologisk miljö. Du får möjlighet att arbeta i en kunskapsintensiv verksamhet som utvecklas och växer. Ditt arbete hos oss kommer att innebära många olika kontaktytor, framför allt inom företaget men även mot leverantörer och kunder. Vi har beroende på din bakgrund möjlighet att anpassa rollen utefter dina önskemål oavsett om du är junior eller senior.  Möjlighet till distansarbete finns efter behov och möjlighet i projekten och genom vårt introduktionsprogram får du insyn i andra avdelningars arbete för att lära känna företaget.

 

Den du är

Vi söker dig med erfarenhet av teamledarskap som vill stötta och coacha sina medarbetare mot företagets mål och individens utveckling. Vi ser gärna att du är utbildad Högskole- eller Civilingenjörsexamen alternativt Yrkeshögskola inom el-, automation-, elektroniksystem. Som Teamleader behöver du har en god kommunikationsförmåga samt en förmåga att inspirera och motivera ditt team. Våra projekt håller ett högt tempo och vi ser dig som en person med driv och energi och som kan bidra med kreativ problemlösning och en positiv stämning i teamet trots stressiga situationer. För den här rollen behöver du ha ett tekniskt intresse och kunnig inom området. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av arbetsledning/ledande befattningar.

Eftersom vi har en mycket internationell prägel på kunder och leverantörer behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens- & karriärutveckling.BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

För mer information besök www.baesystems.com

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv 

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/spyM86NLbOk

 

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Björn Söderström 0660-87884 alternativt rekryteringskonsult Cathrine Lind AxÖ Consulting 070-577 06 18.

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess. Det finns legala krav och krav som våra kunder ställer på oss som företag. Alla som anställs ska genomföra säkerhetskontroll samt drogtest. Alla våra anställda genomgår dessa rutiner.

Tjänsten är tillsvidareanställning och placeringsort är Örnsköldsvik.

OBS! Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan snarast.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare

Dina arbetsuppgifter Vi söker manuella svetsare för att utföra svetsarbeten. Som manuell svetsare kommer du att spela en viktig roll i tillverkningen av metallkonstruktioner och vara ansvarig för att genomföra högkvalitativa svetsarbeten. Din profil Krav: - Erfarenhet av manuell svetsning inom metallkonstruktioner - God kunskap om olika svets metoder och material - Förmåga att läsa och tolka tekniska ritningar - Kunna arbeta självständigt och ta ansvar f... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker manuella svetsare för att utföra svetsarbeten. Som manuell svetsare kommer du att spela en viktig roll i tillverkningen av metallkonstruktioner och vara ansvarig för att genomföra högkvalitativa svetsarbeten.


Din profil
Krav:
- Erfarenhet av manuell svetsning inom metallkonstruktioner
- God kunskap om olika svets metoder och material
- Förmåga att läsa och tolka tekniska ritningar
- Kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter
- Ha en stark arbetsmoral och sträva efter att leverera kvalitet i varje svetsning
- Förstå WPS:er

Meriterande:
- Certifiering inom manuell svetsning
- Erfarenhet av svetsning med TIG, MAG


Tjänsterna är på heltid och arbetsplatsen finns centralt i Örnsköldsvik.

Om du tror att du uppfyller kraven så skicka in din ansökan med CV och personligt brev idag.
Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig och se din ansökan.


Om oss
Vi är ett bemanningsföretag som jobbar nära kunder och konsulter inom industri, lager och logistik.
Kombi Konsult strävar efter att bli det tryggaste bemanningsföretaget för våra kunder och anställda. Vi lägger stort fokus på att skapa nära relationer till våra kunder och anställda. Våra anställdas utveckling och kundens behov ser vi som A & O i vårt mål att hitta den bästa lösningen för samtliga parter. Visa mindre

Processoperatör med kunskap inom hydraulik och el

Vi söker dig med utbildning inom betong och har kunskap inom hydraulik och el. Stor del av vår tillverkning sker med el- och hydraulikstyrda maskiner och traverser. Vi söker därför dig som har utbildning inom betong och tidigare erfarenhet av att hantera el- och hydraulikstyrda maskiner. Ta gärna kontakt med oss direkt för mer information på telefon 0660-590 50. Visa mer
Vi söker dig med utbildning inom betong och har kunskap inom hydraulik och el.
Stor del av vår tillverkning sker med el- och hydraulikstyrda maskiner och traverser. Vi söker därför dig som har utbildning inom betong och tidigare erfarenhet av att hantera el- och hydraulikstyrda maskiner.
Ta gärna kontakt med oss direkt för mer information på telefon 0660-590 50. Visa mindre

Mekmontör till vår kund i Örnsköldsvik

Om tjänsten Vi söker en erfaren mekmontör med kunskaper inom montering och installation av mekaniska komponenter. Du kommer att arbeta med att montera och installera olika mekaniska delar och system enligt ritningar och specifikationer. Vi letar efter dig som är noggrann, tekniskt kunnig och har tidigare erfarenhet av mekmontage. Om du är en skicklig mekmontör som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög kvalitet på dina monterade komponenter, så är... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en erfaren mekmontör med kunskaper inom montering och installation av mekaniska komponenter. Du kommer att arbeta med att montera och installera olika mekaniska delar och system enligt ritningar och specifikationer. Vi letar efter dig som är noggrann, tekniskt kunnig och har tidigare erfarenhet av mekmontage.

Om du är en skicklig mekmontör som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög kvalitet på dina monterade komponenter, så är du den vi söker. Ta chansen att bli en del av vårt team och bidra till våra kunders framgång!

Arbetstider: Dagtid/Skift
Starttid: Enligt överenskommelse

Din profil
Krav:
-Erfarenhet av mekmontage och installation
-Kunskap om olika mekaniska komponenter och system
-Förmåga att läsa och förstå ritningar och specifikationer
-Noggrannhet och hög kvalitetsmedvetenhet
-God teknisk förståelse och problemlösningsförmåga

Meriterande:
-Truckkort
-Travers

Om oss
Botnia CleanTech AB (BCT är ett systerbolag till Ikett Personalpartner AB) är ett bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän, främst inom industrin.

Vi bedriver service och underhåll av järnvägs- och tågsystem, industriutrustningar och energisystem.

BCT har sitt säte i Örnsköldsvik med arbetar med uppdrag i hela Sverige.
Vi har många år inom branschen har vi specialiserat oss på att erbjuda personal med spetskompetens.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/botnia-cleantech-ab Visa mindre

Bättringsmålare

Är du en driven och noggrann person med sinne för detaljer? Har du erfarenhet av målning? BAE Systems Hägglunds söker nu bättringsmålare till sin verksamhet. Låter det som ett jobb för dig? Ta chansen och skicka in din ansökan omgående!  Din framtida utmaning BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya affärer. För att möta efterfrågan rekryteras nu en bättringsmålare till avdelningen Ytbehandling.   På ... Visa mer
Är du en driven och noggrann person med sinne för detaljer? Har du erfarenhet av målning?

BAE Systems Hägglunds söker nu bättringsmålare till sin verksamhet.

Låter det som ett jobb för dig? Ta chansen och skicka in din ansökan omgående! 

Din framtida utmaning

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya affärer. För att möta efterfrågan rekryteras nu en bättringsmålare till avdelningen Ytbehandling.  

På avdelningen är vi ett härligt gäng som jobbar tillsammans i en fin anläggning. Vi ansvarar för  ytbehandling av detaljer, vagnar samt med diverse bättringsmålning. I rollen som bättringsmålare  kommer du främst att arbeta med bättringsmålning av våra fordon CV90 och BVS10. 

Den du är

För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet av industrimålning. Du talar och skriver svenska flytande. Du har grundläggande IT-kunskaper.

Meriterande är truck och traverskort.

Som person är du driven, initiativtagande och noggrann. Du är också mån om att alltid slutföra det arbete du påbörjat på bästa sätt.

Hålla ordning och reda samt hög riskmedvetenhet är också något vi värdesätter.

 Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet! Du blir en del av ett team bestående av kompetenta och stöttande medarbetare som slussar högkvalitativt arbete vidare i vårt produktionsflöde. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till utveckling. 

 Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på

www.jobbaochlev.se/

www.inspiration.ornskoldsvik.se

www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Stefan Lindmark (arbetsledare) 0660-80 861 eller Lisa Fagerström (rekryteringskonsult) 076-824 17 89.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Skicka in din ansökan omgående! Vi jobbar med löpande urval.  Sista ansökningsdag är den 29 jan.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren CNC-operatör till vår kund i Örnsköldsvik

Om tjänsten Vi söker en erfaren CNC-operatör med kunskaper inom programmering och driftsättning av CNC-maskiner. Du kommer att ansvara för att producera stora enstycksdetaljer enligt ritningar och specifikationer genom att använda CNC-maskiner och verktyg. Vi letar efter dig som är noggrann, tekniskt kunnig och har tidigare erfarenhet av programmering inom CNC-verksamhet. Om du är en skicklig CNC-operatör som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en erfaren CNC-operatör med kunskaper inom programmering och driftsättning av CNC-maskiner. Du kommer att ansvara för att producera stora enstycksdetaljer enligt ritningar och specifikationer genom att använda CNC-maskiner och verktyg. Vi letar efter dig som är noggrann, tekniskt kunnig och har tidigare erfarenhet av programmering inom CNC-verksamhet.

Om du är en skicklig CNC-operatör som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög kvalitet på dina produktionskomponenter, så är du den vi söker. Ta chansen att bli en del av vårt team och bidra till våra kunders framgång!

Arbetstider: Dagtid/Skift
Starttid: Enligt överenskommelse

Din profil
Krav:
-Erfarenhet av CNC-programmering och driftsättning
-Kunskap om olika CNC-maskiner och verktyg
-Förmåga att läsa och förstå ritningar och specifikationer
-Noggrannhet och hög kvalitetsmedvetenhet
-God teknisk förståelse och problemlösningsförmåga

Meriterande:
-Truckkort
-Travers

Om oss
Botnia CleanTech AB (BCT är ett systerbolag till Ikett Personalpartner AB) är ett bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän, främst inom industrin.

Vi bedriver service och underhåll av järnvägs- och tågsystem, industriutrustningar och energisystem.

BCT har sitt säte i Örnsköldsvik med arbetar med uppdrag i hela Sverige.
Vi har många år inom branschen har vi specialiserat oss på att erbjuda personal med spetskompetens.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/botnia-cleantech-ab Visa mindre

Ledig tjänst som elmontör i vår utvecklingsverkstad

Ansök    Jan 4    Bae Systems Hägglunds AB    Elmontör
Vill du vara en del av ett expansivt företag och arbeta på en avdelning med stark sammanhållning och bra arbetsmiljö? BAE Systems Hägglunds har en händelserik tid framför sig med beläggning för lång tid framåt och behöver nu stärka upp sitt team med ytterligare en självständig och driven elmontör. Din framtida utmaning Här blir du en del av vårt starka elmontage-team med totalt 13 medarbetare som nu behöver växa med ytterligare en duktig elmontör. Huv... Visa mer
Vill du vara en del av ett expansivt företag och arbeta på en avdelning med stark sammanhållning och bra arbetsmiljö? BAE Systems Hägglunds har en händelserik tid framför sig med beläggning för lång tid framåt och behöver nu stärka upp sitt team med ytterligare en självständig och driven elmontör.

Din framtida utmaning

Här blir du en del av vårt starka elmontage-team med totalt 13 medarbetare som nu behöver växa med ytterligare en duktig elmontör.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är tillverkning och ombyggnationer av ellådor och kablage vid vår utvecklingsverkstads elmontage-avdelning. Det förekommer även en del provning och felsökning. Arbetet i stort består av framför allt prototyptillverkning, men även serietillverkning förekommer.

Prototyptillverkningen sker i nära samarbete med vår konstruktionsavdelning. Vi granskar deras underlag, bygger de första enheterna och ger feedback på konstruktionslösningarna med tanke på funktion och producerbarhet. Arbetet utförs både vid arbetsbänk, på våra fordon och ibland ute hos våra kunder.

Vi är en arbetsplats med hög trivsel och starkt fokus på företagskultur. Vi är en grupp som månar om, och stöttar varandra. Här får du chansen att växa med oss och bidra till att trygga framtiden. Utöver självklara företagsförmåner så som arbetstidsförkortning och friskvårdsbidrag, erbjuder vi också flextid för att underlätta livspusslet. Vi ger även flyttbidrag om du flyttar till Örnsköldsvik från annan ort.

Tjänsten är tillsvidareanställning och på heltid. Vi arbetar dagtid. För denna tjänst är det önskvärt men inget krav på att du någon vecka per år har möjlighet att resa till kund.

Den du är

Vi söker dig som har utbildning/erfarenhet av elmontage. Gärna med erfarenhet av ellådor och kablage och med vana av elschema samt ritningsläsning. Det är meriterande om du har kunskap i mjuklödning och har eller haft lödlicens, samt utbildning inom ESD.

Svenska i tal och i skrift är ett krav för rollen och du behöver ha grundläggande IT-kunskaper.

Som person har du utpräglad problemlösnings- och analysförmåga såväl som god kommunikationsförmåga. Du har ett eget driv och kvalitetstänkande och tycker om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra. Ordning och reda och hög riskmedvetenhet är också något vi värdesätter.

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet! Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till utveckling.BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

Kontaktperson

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Fredrik Teir, chef prototypmontage, 0660-806 15, eller rekryteringskonsult Maria Håkansson, AxÖ Consulting, 070-481 60 12.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren svetsare till vår kund i Örnsköldsvik

Om tjänsten Nu söker vi en erfaren svetsare med kunskaper inom MIG, MAG och TIG-svetsning. Du kommer att arbeta med svetsning av olika material och utföra högkvalitativa svetsarbeten enligt ritningar och specifikationer. Vi letar efter dig som är noggrann, ansvarstagande och har tidigare erfarenhet av svetsning. Om du är en skicklig svetsare som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög kvalitet på dina svetsarbeten, så är du den vi söker. Ta chansen... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi en erfaren svetsare med kunskaper inom MIG, MAG och TIG-svetsning. Du kommer att arbeta med svetsning av olika material och utföra högkvalitativa svetsarbeten enligt ritningar och specifikationer. Vi letar efter dig som är noggrann, ansvarstagande och har tidigare erfarenhet av svetsning.

Om du är en skicklig svetsare som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög kvalitet på dina svetsarbeten, så är du den vi söker. Ta chansen att bli en del av vårt team och bidra till våra kunders framgång!

Arbetstider: Dagtid/Skift
Starttid: Enligt överenskommelse

Din profil
Krav:
-Erfarenhet av MIG, MAG och TIG-svetsning
-Kunskap om olika material och svetsmetoder
-Förmåga att läsa och förstå ritningar och specifikationer
-Noggrannhet och hög kvalitetsmedvetenhet
-God fysisk styrka och uthållighet

Meriterande:
-Truckkort
-Travers

Om oss
Botnia CleanTech AB (BCT är ett systerbolag till Ikett Personalpartner AB) är ett bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän, främst inom industrin.

Vi bedriver service och underhåll av järnvägs- och tågsystem, industriutrustningar och energisystem.

BCT har sitt säte i Örnsköldsvik med arbetar med uppdrag i hela Sverige.
Vi har många år inom branschen har vi specialiserat oss på att erbjuda personal med spetskompetens.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/botnia-cleantech-ab Visa mindre

Elmontör till vår kund i Örnsköldsvik

Är du en praktisk lagd person med erfarenhet av eller utbildning inom el och vill arbeta inom industrin? Då är det just dig vi söker!   Dina arbetsuppgifter I det här arbetet kommer du främst att arbeta med montering av kablage och komponenter i apparatskåp, där kunskaper och utbildning inom el är en förutsättning för att kunna göra ett gott arbete. Till din hjälp har du noggrant framtagna instruktioner, men även montering utifrån el-schema förekommer. Vi ... Visa mer
Är du en praktisk lagd person med erfarenhet av eller utbildning inom el och vill arbeta inom industrin? Då är det just dig vi söker!
 
Dina arbetsuppgifter
I det här arbetet kommer du främst att arbeta med montering av kablage och komponenter i apparatskåp, där kunskaper och utbildning inom el är en förutsättning för att kunna göra ett gott arbete. Till din hjälp har du noggrant framtagna instruktioner, men även montering utifrån el-schema förekommer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbete men även du som är nyutbildad inom el, automation kommer att få en bra inskolning i arbetet. Vi värdesätter kvalité, noggrannhet och tillförlitlighet i arbetet.
 
Din profil
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning eller annan praktisk utbildning inom el, alternativt motsvarande erfarenhet. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom just el, installation och/eller automation. Ett krav för att kunna utföra arbetet är vana av att läsa ritningar och sedan montera efter dessa. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska.

Vi tror att du som söker är noggrann, effektiv, nyfiken och tekniskt intresserad av montering. Du trivs att arbeta i grupp men även självständigt och säkert på egen hand. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.
 
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Visstidsanställning hos OnePartnerGroup och uthyrd som konsult till kund.
Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön enligt avtal
 
Övrig information
Du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev via onepartnergroup.se.  Ansökningarna behandlas löpande och tjänsterna tillsätts så snart rätt personer hittats. Observera att vi inte behandlar ansökningar via mail. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup Örnsköldsvik, Ann Nordgren  eller Ewelina Lindström på 0660-689 600.

Välkommen med din ansökan!
 
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig. Visa mindre

Elektronikmontör till kund i Örnsköldsvik

Är du en praktisk lagd person med erfarenhet av eller utbildning inom elektronik eller montering och vill arbeta inom industrin?  Då är det just dig vi söker!   Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innefattar lödning, teknisk montering, test och felsökning. Det är ett roligt och utmanande arbete för dig som är nyfiken på att utvecklas ytterligare i din yrkesroll.   Din profil Vi söker dig som har en gymnasieutbildning eller annan praktisk utbildning inom... Visa mer
Är du en praktisk lagd person med erfarenhet av eller utbildning inom elektronik eller montering och vill arbeta inom industrin?  Då är det just dig vi söker!
 
Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innefattar lödning, teknisk montering, test och felsökning. Det är ett roligt och utmanande arbete för dig som är nyfiken på att utvecklas ytterligare i din yrkesroll.
 
Din profil
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning eller annan praktisk utbildning inom el, alternativt erfarenhet som motsvarar detta. Vi tänker oss att du har ett stort intresse för teknik och en god en god komponentkännedom. Du är noggrann och har ett stabilt finmotoriskt handlag för manuellt arbete av montering av små komponenter. Det är meriterande om du har lödcertifikat 5115 och 5117, erfarenhet av lödning/finmontering, tidigare erfarenhet av ritningsläsning och god komponentkännedom.

Som person är du noggrann, nyfiken och ambitiös för att möta företagets kvalitetsnivå. Du gillar högt tempo men är lugn och sansad i ditt arbete. Du trivs att arbeta i grupp men även självständigt och säkert på egen hand. Du är en lagspelare som tar ansvar, har en god samarbetsförmåga, är kvalitetsmedveten och kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
 
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Visstidsanställning hos OnePartnerGroup och uthyrd till kund.
Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön enligt avtal
 
Övrig information
Du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev via onepartnergroup.se.  Ansökningarna behandlas löpande och tjänsterna tillsätts så snart rätt personer hittats. Observera att vi inte behandlar ansökningar via mail. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup Örnsköldsvik Ann Nordgren eller Ewelina Lindström på 0660-689 600.

Välkommen med din ansökan!
 
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig. Visa mindre

CNC-operatör till JIT mech

CNC-operatör till JIT mech i Örnsköldsvik Är du nyfiken på tillverkningsindustrin och skulle vilja testa på rollen som CNC-operatör? Just nu söker vi på Lernia bemanning och rekrytering några talangfulla personer till ett uppdrag hos JIT mech. Förutsatt att båda parter är nöjda finns goda chanser till ett långt samarbete. Välkommen med din ansökan! Om rollen som CNC-operatör Du kommer att arbeta hos ett innovativt och spännande företag som är verksamt ... Visa mer
CNC-operatör till JIT mech i Örnsköldsvik

Är du nyfiken på tillverkningsindustrin och skulle vilja testa på rollen som CNC-operatör? Just nu söker vi på Lernia bemanning och rekrytering några talangfulla personer till ett uppdrag hos JIT mech. Förutsatt att båda parter är nöjda finns goda chanser till ett långt samarbete. Välkommen med din ansökan!

Om rollen som CNC-operatör

Du kommer att arbeta hos ett innovativt och spännande företag som är verksamt inom tillverkningsindustrin. Inledningsvis kommer ditt uppdrag att pågå i sex månader, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan du antingen bli överrekryterad eller få förlängt uppdrag.

I rollen kommer du först och främst att arbeta med CNC-teknik i utmanande och dynamisk arbetsmiljö. Utöver det kommer du även att kontrollmäta och avsyna detaljer, arbeta med kompensering och kontrollmätning.

Formell kompetens

* har en verkstadsteknisk utbildning med inriktning CNC eller motsvarande arbetslivserfarenhet
* har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik
* har erfarenhet av excel och word
* har erfarenhet av styrsystem från t.ex. Heidenhain alt ISO programmering
* har erfarenhet av programmering direkt i maskin

Meriterande

* Truckkort

* Traversutbildning

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en noggrann och tålmodig person med blick för vad som behövs göras. Du är nyfiken och tycker om att arbeta med problemlösning.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning som konsult hos oss på Lernia med stora möjligheter till förlängning och direktanställning.

Placeringsort Örnsköldsvik

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer sker löpande, vi välkomnar därför din ansökan redan idag. Vid frågor, skriv till [email protected]. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail, du söker via vår hemsida Lernia.se/jobb.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. Visa mindre

Konsultia söker reparatörer till en av våra kunder i Örnsköldsvik.

Om kundföretaget Konsultia söker reparatörer till en av våra kunder i Örnsköldsvik. Dina arbetsuppgifter Som reparatör arbetar du med företagets underhåll, reparationer, montage samt besiktningar av utrustning. • Utnyttja underhållsprogrammet. • Att tillsammans med konstruktion utarbeta lösningar som kan förbättra produktionsutfallet och produktkvalitén. • Att utöva skydds- och säkerhetsfrågor inom det egna ansvarsområdet. • Att vid behov gå in som maski... Visa mer
Om kundföretaget
Konsultia söker reparatörer till en av våra kunder i Örnsköldsvik.

Dina arbetsuppgifter
Som reparatör arbetar du med företagets underhåll, reparationer, montage samt besiktningar av utrustning.

• Utnyttja underhållsprogrammet.
• Att tillsammans med konstruktion utarbeta lösningar som kan förbättra produktionsutfallet och produktkvalitén.
• Att utöva skydds- och säkerhetsfrågor inom det egna ansvarsområdet.
• Att vid behov gå in som maskinoperatör på bearbetningsmaskiner.
• Att alltid följa gällande skydds-, dokumentations- och säkerhetsföreskrifter i arbetet.
• Att avrapportera mottaget gods.
• Att rapportera uppkomna akuta fel och brister till arbetsledare.
• Att hantera förrådshållna delar, förbrukningsartiklar samt komponenter.


Din profil
Vi söker dig som har gymnasial mekanikerutbildning eller motsvarande och/eller har erfarenhet av underhålls- och reparationsarbete från processindustrin.
Du är en positiv person som vill arbeta och göra rätt för dig. Du har lätt att arbeta i grupp och förstår vikten av flexibilitet samt att du kan prioritera. Meriterande är utbildning inom hydraulik och pneumatik. Även meriterande om du har truckkort, heta arbeten, skyliftkort samt traverskort.Övrig information
Detta uppdrag innebär att du är anställd av Konsultia men tillbringar dina arbetsdagar hos vår kund i Örnsköldsvik. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 2-skift.
Körkort B är en förutsättning för att kunna arbeta som konsult hos oss.

Välkommen med din intresseanmälan!

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Luleå i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Elmontör till vår kund

Ansök    Dec 21    Konsultia AB    Elmontör
Om kundföretaget Just nu söker vi elmontörer till vår kund i centrala Örnsköldsvik. Dina arbetsuppgifter Som elmontör hos vår kund kommer du att arbeta med montering av kablage och komponenter i apparatskåp. Arbetet utförs efter framtagna instruktioner och el-scheman, vilket kräver att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du har tydliga instruktioner att utgå ifrån samt erfarna kollegor nära till hands. Din profil För oss är din personlighet viktig. Vi ... Visa mer
Om kundföretaget
Just nu söker vi elmontörer till vår kund i centrala Örnsköldsvik.

Dina arbetsuppgifter
Som elmontör hos vår kund kommer du att arbeta med montering av kablage och komponenter i apparatskåp. Arbetet utförs efter framtagna instruktioner och el-scheman, vilket kräver att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du har tydliga instruktioner att utgå ifrån samt erfarna kollegor nära till hands.

Din profil
För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som har ett eget driv, är positiv och ansvarstagande. Du ska kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra.

Till jobbet som elmontör söker vi dig som har en utbildning inom el eller liknande, alternativt erfarenhet från liknande arbete. Har du tidigare arbetat som automationstekniker, elektriker eller elskåpsmontör är det starkt meriterande.

Övrig information
Den här tjänsten innebär att du blir anställd av Konsultia men tillbringar dina arbetsdagar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.

Körkort B är en förutsättning för att kunna arbeta som konsult hos oss.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Luleå i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Arbetsledare till kund utanför Örnsköldsvik

Är du en ambitiös och driven person som trivs i en ledande roll? Är du redo att anta nya utmaningar som arbetsledare till vår kund utanför Örnsköldsvik? Då kan detta vara jobbet för dig! Om tjänsten Som arbetsledare har du personalansvar för dina medarbetare på din avdelning kommer att leda och fördela arbete. Du levererar effektiv kommunikation till teamet och säkerställer efterlevnad av företagets rutiner. Du ansvarar för utvecklingen av din avdelning o... Visa mer
Är du en ambitiös och driven person som trivs i en ledande roll? Är du redo att anta nya utmaningar som arbetsledare till vår kund utanför Örnsköldsvik? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om tjänsten
Som arbetsledare har du personalansvar för dina medarbetare på din avdelning kommer att leda och fördela arbete. Du levererar effektiv kommunikation till teamet och säkerställer efterlevnad av företagets rutiner. Du ansvarar för utvecklingen av din avdelning och har som uppgift att leda verksamheten mot uppsatta mål och arbeta med ständiga förbättringar. Arbetstiderna kommer att vara förlagda på 2-skift.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap, gärna med inriktning att operativt leda medarbetare till att nå uppsatta mål och förbättringar i verksamheten. Du har arbetat med fokus på en säker arbetsmiljö och har god kännedom om arbetsrättsliga regler, lagar och avtal. Vidare har du en helhetsförståelse för processer och processtyrda verksamhetssystem.

Viktigt för tjänsten är:
- Intresse för personal/personalutveckling
- Bra ledaregenskaper
- Stor integritet
- Relationsorienterad

Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor att leda och utveckla ditt team. För att lyckas i rollen som arbetsledare har du ett starkt driv och mod att fatta beslut och agera i enlighet med fattade beslut. Vidare har du mycket god samarbetsförmåga samt lätt att skapa förtroende. Du har hög integritet och är inte rädd för att ta tag i och hantera utmaningar. Du har en god förmåga att kommunicera och uttrycka dig i både tal och skrift på svenska samt engelska.

Om anställningen
Du kommer att bli anställd av Adecco och arbeta ute hos kunden. Anställningen är ett vikariat på 1 år med chans till förlängning. 

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökningsprocessen
Tjänsten tillsättas så snart som möjligt och urval kommer göras löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan annons utlöper. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Kontaktuppgifter
Vid frågor angående rekryteringsprocessen kontakta ansvarig Rekryterare Oskar Gardeström på [email protected] Visa mindre

Svetsare

Ansök    Dec 21    Konsultia AB    Svetsare, manuell
Om kundföretaget Vi söker nu en manuell svetsare till vår kund i centrala Örnsköldsvik. Dina arbetsuppgifter Som svetsare hos vår kund kommer du att arbeta med manuell och halvautomatisk svetsning. Arbetsuppgifterna består av svetsning i olika metoder och material. Du kommer att aktivt jobba med att hålla en hög kvalitet av produkterna och se förbättringar i processerna. Din profil Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom svetsning, eller ... Visa mer
Om kundföretaget
Vi söker nu en manuell svetsare till vår kund i centrala Örnsköldsvik.

Dina arbetsuppgifter
Som svetsare hos vår kund kommer du att arbeta med manuell och halvautomatisk svetsning. Arbetsuppgifterna består av svetsning i olika metoder och material. Du kommer att aktivt jobba med att hålla en hög kvalitet av produkterna och se förbättringar i processerna.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom svetsning, eller är utbildad inom området och vill utvecklas och lära dig mer. Du har god vana av ritningsläsning och är trygg i ditt kunnande.

För oss är din personlighet viktig. Du har ett eget driv, är kreativ och nytänkande. Vidare är du noggrann och värdesätter ordning och reda på arbetsplatsen. Du ska kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra.

Skriv i din ansökan vilka svetsmetoder samt material du har erfarenhet av. Ange även om du har travers- och truckkort, heta arbeten eller andra certifikat som kan vara meriterande för tjänsten.

Övrig information
Detta uppdrag innebär att du är anställd av Konsultia men tillbringar dina arbetsdagar hos vår kund i Örnsköldsvik. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 2-skift, behovet är långsiktigt och möjligheten att bli fastanställd hos kunden i framtiden finns.
Körkort B är en förutsättning för att kunna arbeta som konsult hos oss.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Verkstadstekniker

Inledning: Är du händig och har intresse av att meka och skruva i bilar? Vi på Carstedts Bil i Örnsköldsvik söker nu fordonstekniker till vår verkstad. Oavsett om du har erfarenhet eller vill slå dig in i branschen har du här chansen att arbeta med bilar på ett företag som vill satsa på dig! Information om tjänsten Under 2023 har vi totalrenoverat och expanderat verkstaden, samt gjort om stora delar av bilanläggningen för att möta den ökade efterfrågan på... Visa mer
Inledning:
Är du händig och har intresse av att meka och skruva i bilar? Vi på Carstedts Bil i Örnsköldsvik söker nu fordonstekniker till vår verkstad. Oavsett om du har erfarenhet eller vill slå dig in i branschen har du här chansen att arbeta med bilar på ett företag som vill satsa på dig!
Information om tjänsten
Under 2023 har vi totalrenoverat och expanderat verkstaden, samt gjort om stora delar av bilanläggningen för att möta den ökade efterfrågan på våra person- och transportbilar. Vi söker nu fler duktiga tekniker som vill bli en del av vårt team.
För dig som är erfaren eller har ambitioner att utvecklas ytterligare inom yrket har vi ett välutformat utbildningsupplägg där du förutom nivån som Tekniker kan fortsätta och utbilda dig till Seniortekniker. Har du stora ambitioner kan du även sträva mot att bli Mastertekniker, där du ansvarar för företaget specialistkunskaper.
Arbetsuppgifter
Som tekniker hos Carstedts Bil genomför du reparations- och servicearbeten på person och/eller transportbilar. Främst arbetar du med de märken Carstedts har kontrakt med, förnärvarande Ford och Saab.
Du kommer att delta i Fords utbildningsystem för att utvecklas som fordonsmekaniker.
Vi söker dig som:
har utbildning eller erfarenhet från fordonsservice. Du behöver inte ha fordonsutbildning utan du kan ha skaffat dig erfarenhet på annat sätt exempelvis genom att ha ett tekniskt intresse, kanske skruvar du med bilar eller andra fordon på fritiden? Du behöver B-körkort i tjänsten och kunskaper i svenska språket.
Vi tror att dina personliga egenskaper är viktiga och att du trivs med att jobba på en arbetsplats där arbetsglädjen är viktig och gemenskapen är stark.
Om du tror detta är något för dig sök tjänsten genom att skicka in CV och Personligt brev på [email protected] och märk din ansökan med "FORDONSTEKNIKER".
Urvalsprocessen sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

CNC operatörer sökes i Höga Kusten - Örnsköldsvik

Dina arbetsuppgifter Vi söker CNC operatörer för uthyrning till våra kunder. Se gärna filmer om HÖGA KUSTEN och där just du kan få jobb. https://www.hkdest.se/verktygslada/varumarket/filmer/?playlist=72adadb&video=e9a0e20 Din profil Du är en tekniskt intresserad person som är noggrann, positiv och tar ansvar för ditt arbete. Du som känner att Höga Kusten. Örnsköldsvik, känns rätt och vill utvecklas i en härlig industristad. Vi ser gärna att du har -... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker CNC operatörer för uthyrning till våra kunder.

Se gärna filmer om HÖGA KUSTEN och där just du kan få jobb.

https://www.hkdest.se/verktygslada/varumarket/filmer/?playlist=72adadb&video=e9a0e20


Din profil
Du är en tekniskt intresserad person som är noggrann, positiv och tar ansvar för ditt arbete. Du som känner att Höga Kusten. Örnsköldsvik, känns rätt och vill utvecklas i en härlig industristad.

Vi ser gärna att du har
- CNC operatör utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- Kunskap i ritningsläsning
- Kunskap i programmering

Meriterande om du har travers och truckkort


Om oss
Kombi Konsult är ett bemanningsföretag som jobbar nära kunder och konsulter inom industri, lager och logistik.
Kombi Konsult strävar efter att bli det tryggaste bemanningsföretaget för våra kunder och anställda. Vi lägger stort fokus på att skapa nära relationer till våra kunder och anställda. Våra anställdas utveckling och kundens behov ser vi som A & O i vårt mål att hitta den bästa lösningen för samtliga parter. Visa mindre

Arbetsledare plåtberedning

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya affärer som uppgår till ett värde av över 70 miljarder kronor. Vi behöver nu stärka upp inom plåtbearbetning där vi söker en arbetsledare för skärning, bockning, press och OFP. Din framtida utmaning I dina arbetsuppgifter som arbetsledare för plåtberedning ingår ansvar för att: • Leda, fördela och följa upp arbetet inom den egna enheten. • Jobbar mot att nå avsnitt... Visa mer
BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya affärer som uppgår till ett värde av över 70 miljarder kronor.

Vi behöver nu stärka upp inom plåtbearbetning där vi söker en arbetsledare för skärning, bockning, press och OFP.

Din framtida utmaning
I dina arbetsuppgifter som arbetsledare för plåtberedning ingår ansvar för att:
• Leda, fördela och följa upp arbetet inom den egna enheten.
• Jobbar mot att nå avsnittets uppsatta budget.
• Se till att regler/lagar gällande arbetsmiljö och miljö följs samt att ett systematiskt arbetsmiljöarbete bedrivs.
• Ansvarar för att uppgifter som åläggs enheten utförs i rätt tid och till rätt kostnad och kvalitet.
• Sätta mätbara mål på enheten som ska ligga i linje med de företagsövergripande målen och till grund för det ständiga förbättringsarbetet.

Gruppen består av ca 25 medarbetare där flertalet arbetar dagtid, men även 2-skift kan förekomma. Rapportering sker till sektionschefen för Skrov. 

Den du är
I denna befattning lägger vi särskilt stor vikt vid dina ledaregenskaper och din förmåga att skapa bra arbetsklimat. Att leda andra är en styrka hos dig likväl som att ha en god samarbetsförmåga och kunna kommunicera på ett sätt som är klart, tydligt och strukturerat. Du agerar handlingskraftigt och ser till att uppnå resultat med hög kvalitet. Du jobbar systematiskt med förbättringar och har en vilja att skapa goda förutsättningar för enheten att leverera enligt uppsatta mål.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom industrin, gärna i en arbetsledande funktion, och du har en vilja att fortsätta utvecklas. Det är önskvärt att du har god kunskap inom kantbockning och OFP. Du har en teknisk utbildning i grunden eller motsvarande praktisk erfarenhet. Har du erfarenhet av våra produkter är det meriterande.

Grundläggande IT-kunskaper är ett krav och har du erfarenhet av vårt affärssystem SAP är det positivt.

Vi är en del av en global koncern med många utländska kunder. Du behöver därför ha goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift.

Vad du blir en del av
Hos oss kommer du att få jobba med att utveckla och optimera våra verkstäder och arbetsprocesser. Det finns stora möjligheter till kompetens- och karriärutveckling då vi hela tiden växer och utvecklas samt har en stor och långsiktig orderstock. Vi hoppas och tror att du kommer ha roligt på jobbet, rollen som arbetsledare är varierande, håller ett högt tempo och ingen dag är den andra lik! Vi erbjuder personalförmåner i form av bland annat arbetstidsförkortning, flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och förmånlig föräldralön.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.


Om du inte kan se filmen, klicka in på https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

Kontaktperson
Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till sektionschef Patrick Hellström 070-5760414, eller Malin Lindström, Rekryteringskonsult, 076-0247032.

Sista ansökningsdag är 31 januari men vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

BAE Systems Hägglunds AB
Koncernen BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds AB i Örnsköldsvik sysselsätter omkring 1000 medarbetare och fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet. För mer information besök www.baesystems.com

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se - www.inspiration.

ornskoldsvik.se - www.hogakusten.com/sv Visa mindre

Svetsare till ÖMV:s site-service team

Ansök    Dec 19    Ömv AB    Svetsare, manuell
Vi söker nu en skicklig svetsare till vårt site-service team. Som svetsare på ÖMV:s site service team kommer du att åka ut och sätter upp produkter på plats hos våra kunder. Det är ett omväxlande och utvecklande arbete där ingen dag är den andra lik. Förutom att behärska svetsning måste du även kunna läsa och förstå ritningar, eftersom allt vi bygger tillverkas efter egen konstruktion och ritning. Vi svetsar med flera metoder men framförallt rörtrådssvetsn... Visa mer
Vi söker nu en skicklig svetsare till vårt site-service team. Som svetsare på ÖMV:s site service team kommer du att åka ut och sätter upp produkter på plats hos våra kunder. Det är ett omväxlande och utvecklande arbete där ingen dag är den andra lik.
Förutom att behärska svetsning måste du även kunna läsa och förstå ritningar, eftersom allt vi bygger tillverkas efter egen konstruktion och ritning. Vi svetsar med flera metoder men framförallt rörtrådssvetsning, och TIG-svetsning. Exempel på arbetsuppgifter kan vara tillverkning av värmeväxlare, tryckkärl och uppförande av tankar och cisterner.
Du tycker om att arbeta med varierande uppgifter och olika platser. Det är ett stimulerande arbete med många intressanta arbetsuppgifter, ett bra team och goda utvecklingsmöjligheter.
Du är även välkommen att kontakta Per Svensson, ansvarig för ÖMV:s SiteService på telefon 0660-265620, Produktionschef Håkan Isaksson på tel: 0660-26 56 13 eller Facklig representant Åke Söderström, Metall, 0660-265623.
Urval sker löpande så ansök redan idag!
Sista ansökningsdag: 20 januari Visa mindre

MONTAGELEDARE till Site-Service

Ansök    Dec 19    Ömv AB    Svetsare, manuell
ÖMV AB söker en montageledare till vårt site-service team. Teamet består idag av tre stycken montagegrupper som åker ut till kunder över hela Sverige för att montera vår högkvalitativa processutrustning på plats hos kund. Det är produkter som cisterner, tryckkärl, tankar m.m. i rostfritt stål. Är du en lösningsorienterad person trivs med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter och har lätt för att leda och fördela arbetet i grupp så kan du vara perfekt fö... Visa mer
ÖMV AB söker en montageledare till vårt site-service team. Teamet består idag av tre stycken montagegrupper som åker ut till kunder över hela Sverige för att montera vår högkvalitativa processutrustning på plats hos kund. Det är produkter som cisterner, tryckkärl, tankar m.m. i rostfritt stål.
Är du en lösningsorienterad person trivs med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter och har lätt för att leda och fördela arbetet i grupp så kan du vara perfekt för rollen. Du har lätt för att se vad som behöver göras och när, och tycker om att koordinera människor då du kommer att vara främsta kontakt för kund på plats.
Dina arbetsuppgifter
Som montageledare hos ÖMV ingår du i vår site-service-grupp tillsammans med tre-fyra personer och du kommer att rapportera direkt till vår produktionsledare för samtliga site-service-team.
Rollen innebär att du kommer att ansvara för arbetet på plats hos kund och leda montagegruppen så att våra produkter blir monterade med rätt kvalitet, på rätt sätt och på rätt leveransdatum.
Det är ett varierande jobb med många kontakter och du har ett lösningsorienterat sätt, god ansvarsförmåga och flexibilitet som gör att du blir framgångsrik i rollen.
Frågor besvaras av vår ansvarige för Site-Service Per Svensson, telefon 0660-265620, eller Produktionschef Håkan Isaksson på telefon 0660-265613. Facklig representant, Metall, Åke Söderström nås på telefon 0660-265623
Sista ansökningsdag: 20 januari
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Erfaren svetsare till vår kund i Örnsköldsvik

Om tjänsten Nu söker vi en erfaren svetsare med kunskaper inom MIG, MAG och TIG-svetsning. Du kommer att arbeta med svetsning av olika material och utföra högkvalitativa svetsarbeten enligt ritningar och specifikationer. Vi letar efter dig som är noggrann, ansvarstagande och har tidigare erfarenhet av svetsning. Om du är en skicklig svetsare som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög kvalitet på dina svetsarbeten, så är du den vi söker. Ta chansen... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi en erfaren svetsare med kunskaper inom MIG, MAG och TIG-svetsning. Du kommer att arbeta med svetsning av olika material och utföra högkvalitativa svetsarbeten enligt ritningar och specifikationer. Vi letar efter dig som är noggrann, ansvarstagande och har tidigare erfarenhet av svetsning.

Om du är en skicklig svetsare som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög kvalitet på dina svetsarbeten, så är du den vi söker. Ta chansen att bli en del av vårt team och bidra till våra kunders framgång!

Arbetstider: Dagtid/Skift
Starttid: Enligt överenskommelse

Din profil
Krav:
-Erfarenhet av MIG, MAG och TIG-svetsning
-Kunskap om olika material och svetsmetoder
-Förmåga att läsa och förstå ritningar och specifikationer
-Noggrannhet och hög kvalitetsmedvetenhet
-God fysisk styrka och uthållighet

Meriterande:
-Truckkort
-Travers

Om oss
Botnia CleanTech AB (BCT är ett systerbolag till Ikett Personalpartner AB) är ett bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän, främst inom industrin.

Vi bedriver service och underhåll av järnvägs- och tågsystem, industriutrustningar och energisystem.

BCT har sitt säte i Örnsköldsvik med arbetar med uppdrag i hela Sverige.
Vi har många år inom branschen har vi specialiserat oss på att erbjuda personal med spetskompetens.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/botnia-cleantech-ab Visa mindre

Erfaren CNC-operatör till vår kund i Örnsköldsvik

Om tjänsten Vi söker en erfaren CNC-operatör med kunskaper inom programmering och driftsättning av CNC-maskiner. Du kommer att ansvara för att producera stora enstycksdetaljer enligt ritningar och specifikationer genom att använda CNC-maskiner och verktyg. Vi letar efter dig som är noggrann, tekniskt kunnig och har tidigare erfarenhet av programmering inom CNC-verksamhet. Om du är en skicklig CNC-operatör som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en erfaren CNC-operatör med kunskaper inom programmering och driftsättning av CNC-maskiner. Du kommer att ansvara för att producera stora enstycksdetaljer enligt ritningar och specifikationer genom att använda CNC-maskiner och verktyg. Vi letar efter dig som är noggrann, tekniskt kunnig och har tidigare erfarenhet av programmering inom CNC-verksamhet.

Om du är en skicklig CNC-operatör som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög kvalitet på dina produktionskomponenter, så är du den vi söker. Ta chansen att bli en del av vårt team och bidra till våra kunders framgång!

Arbetstider: Dagtid/Skift
Starttid: Enligt överenskommelse

Din profil
Krav:
-Erfarenhet av CNC-programmering och driftsättning
-Kunskap om olika CNC-maskiner och verktyg
-Förmåga att läsa och förstå ritningar och specifikationer
-Noggrannhet och hög kvalitetsmedvetenhet
-God teknisk förståelse och problemlösningsförmåga

Meriterande:
-Truckkort
-Travers

Om oss
Botnia CleanTech AB (BCT är ett systerbolag till Ikett Personalpartner AB) är ett bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän, främst inom industrin.

Vi bedriver service och underhåll av järnvägs- och tågsystem, industriutrustningar och energisystem.

BCT har sitt säte i Örnsköldsvik med arbetar med uppdrag i hela Sverige.
Vi har många år inom branschen har vi specialiserat oss på att erbjuda personal med spetskompetens.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/botnia-cleantech-ab Visa mindre

Industriarbetare till kundföretag

Ansök    Dec 12    Konsultia AB    Montör, metallprodukter
Om kundföretaget Vi söker industriarbetare för kommande uppdrag hos våra kunder i Örnsköldsvik! Vi har många industrikunder runt om i Örnsköldsvik, arbetsuppgifterna varierar mellan arbetsplatserna vilket gör att vi söker medarbetare med olika kompetenser och erfarenheter. Dina arbetsuppgifter Här får du chansen att söka flera intressanta och utvecklande jobb samtidigt! Vi tillsätter tjänster som exempelvis montörer, maskinoperatörer, svetsare, och lager... Visa mer
Om kundföretaget
Vi söker industriarbetare för kommande uppdrag hos våra kunder i Örnsköldsvik!

Vi har många industrikunder runt om i Örnsköldsvik, arbetsuppgifterna varierar mellan arbetsplatserna vilket gör att vi söker medarbetare med olika kompetenser och erfarenheter.

Dina arbetsuppgifter
Här får du chansen att söka flera intressanta och utvecklande jobb samtidigt! Vi tillsätter tjänster som exempelvis montörer, maskinoperatörer, svetsare, och lagerpersonal löpande.

Din profil
Vissa typer av tjänster kräver att du har en specifik utbildning, medan andra tjänster inte kräver någon erfarenhet eller utbildning inom området. När vi anställer kommer din personlighet och inställning vara en stor del av det vi tar hänsyn till. Vi ser gärna att du som person är driven, ansvarsfull och engagerad. Vidare ser vi att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp.

Berätta i din ansökan om dina tidigare erfarenheter och vilket typ av uppdrag du önskar jobba med i framtiden.

Övrig information
B-körkort och tillgång till bil är ett krav, skiftarbete kan förekomma. Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Konsultia men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos någon av våra kunder.

Urval sker löpande utifrån förfrågningar från våra kunder, välkommen med din ansökan!

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Maskinoperatör

Om kundföretaget Vi söker en noggrann och ansvarstagande Operatör till en av våra kunder i Örnsköldsvik. Dina arbetsuppgifter Är du en person som vill arbeta och inte är rädd för att ta i? Är du flexibel och kvalitetsmedveten? Då kanske detta är något för dig. Du har datavana och kunskap kring körplan. Du har truckkort B1-3 och traverstillstånd. Meriterande om du har robotvana, heta arbeten samt skyliftkort. Din profil Vi söker dig som har gymnasial ... Visa mer
Om kundföretaget
Vi söker en noggrann och ansvarstagande Operatör till en av våra kunder i Örnsköldsvik.

Dina arbetsuppgifter
Är du en person som vill arbeta och inte är rädd för att ta i? Är du flexibel och kvalitetsmedveten? Då kanske detta är något för dig.

Du har datavana och kunskap kring körplan. Du har truckkort B1-3 och traverstillstånd.

Meriterande om du har robotvana, heta arbeten samt skyliftkort.

Din profil
Vi söker dig som har gymnasial teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har maskinvana och ä en positiv person som vill arbeta och göra rätt för dig. Du har lätt att arbeta i grupp och förstår vikten av flexibilitet samt att du kan prioritera.Övrig information
Detta uppdrag innebär att du är anställd av Konsultia men tillbringar dina arbetsdagar hos vår kund i Örnsköldsvik. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 2-skift.
Körkort B är en förutsättning för att kunna arbeta som konsult hos oss.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Linda Wedin på telefonnummer 072-517 26 50 eller via epost: [email protected].

Välkommen med din intresseanmälan!

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Luleå i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

CNC-operatör till JIT mech

CNC-operatör till JIT mech i Örnsköldsvik Är du nyfiken på tillverkningsindustrin och skulle vilja testa på rollen som CNC-operatör? Just nu söker vi på Lernia bemanning och rekrytering en talangfull person till ett uppdrag hos JIT mech. Förutsatt att båda parter är nöjda finns goda chanser till ett långt samarbete. Välkommen med din ansökan! Om rollen som CNC-operatör Du kommer att arbeta hos ett innovativt och spännande företag som är verksamt inom t... Visa mer
CNC-operatör till JIT mech i Örnsköldsvik

Är du nyfiken på tillverkningsindustrin och skulle vilja testa på rollen som CNC-operatör? Just nu söker vi på Lernia bemanning och rekrytering en talangfull person till ett uppdrag hos JIT mech. Förutsatt att båda parter är nöjda finns goda chanser till ett långt samarbete. Välkommen med din ansökan!

Om rollen som CNC-operatör

Du kommer att arbeta hos ett innovativt och spännande företag som är verksamt inom tillverkningsindustrin. Inledningsvis kommer ditt uppdrag att pågå i sex månader, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan du antingen bli överrekryterad eller få förlängt uppdrag.

I rollen kommer du först och främst att arbeta med CNC-styrda maskiner. Utöver det kommer du även att kontrollmäta och avsyna detaljer, arbeta med kompensering och kontrollmätning.

Formell kompetens

* har en verkstadsteknisk utbildning med inriktning CNC eller motsvarande arbetslivserfarenhet
* har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik
* har erfarenhet av excel och word
* har erfarenhet av styrsystem från t.ex. Heidenhain alt ISO programmering
* har erfarenhet av programmering direkt i maskin
* har truckkort

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en noggrann och tålmodig person med blick för vad som behövs göras. Du är nyfiken och tycker om att arbeta med problemlösning.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning som konsult hos oss på Lernia med stora möjligheter till förlängning och direktanställning.

Placeringsort Örnsköldsvik

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer sker löpande, vi välkomnar därför din ansökan redan idag. Vid frågor, skriv till [email protected]. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail, du söker via vår hemsida Lernia.se/jobb.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. Visa mindre

Svetsare

Ansök    Dec 7    Konsultia AB    Svetsare, manuell
Om kundföretaget Vi söker nu en manuell svetsare till vår kund i centrala Örnsköldsvik. Dina arbetsuppgifter Som svetsare hos vår kund kommer du att arbeta med manuell och halvautomatisk svetsning. Arbetsuppgifterna består av svetsning i olika metoder och material. Du kommer att aktivt jobba med att hålla en hög kvalitet av produkterna och se förbättringar i processerna. Din profil Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom svetsning, eller ... Visa mer
Om kundföretaget
Vi söker nu en manuell svetsare till vår kund i centrala Örnsköldsvik.

Dina arbetsuppgifter
Som svetsare hos vår kund kommer du att arbeta med manuell och halvautomatisk svetsning. Arbetsuppgifterna består av svetsning i olika metoder och material. Du kommer att aktivt jobba med att hålla en hög kvalitet av produkterna och se förbättringar i processerna.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom svetsning, eller är utbildad inom området och vill utvecklas och lära dig mer. Du har god vana av ritningsläsning och är trygg i ditt kunnande.

För oss är din personlighet viktig. Du har ett eget driv, är kreativ och nytänkande. Vidare är du noggrann och värdesätter ordning och reda på arbetsplatsen. Du ska kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra.

Skriv i din ansökan vilka svetsmetoder samt material du har erfarenhet av. Ange även om du har travers- och truckkort, heta arbeten eller andra certifikat som kan vara meriterande för tjänsten.

Övrig information
Detta uppdrag innebär att du är anställd av Konsultia men tillbringar dina arbetsdagar hos vår kund i Örnsköldsvik. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 2-skift, behovet är långsiktigt och möjligheten att bli fastanställd hos kunden i framtiden finns.
Körkort B är en förutsättning för att kunna arbeta som konsult hos oss.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Linda Wedin på telefonnummer 072-517 26 50 eller via epost: [email protected].

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Vill du leda vårt team inom området El- och Montagekontroll?

Vill du arbeta inom försvarsindustrin och dessutom för en världsledande fordonstillverkare? Just nu befinner sig BAE Systems Hägglunds AB i en expansiv fas inom samtliga produktområden, då efterfrågan på Hägglunds fordon (Beowulf, BVS10 ochCV90) nått höjder som aldrig tidigare har skådats. Vi söker vi nu en arbetsledare med ett tydligt och varmt ledarskap som tror på att skapa delaktighet och engagemang.    Enheten El- och Montagekontroll Då nuvarand... Visa mer
Vill du arbeta inom försvarsindustrin och dessutom för en världsledande fordonstillverkare?
Just nu befinner sig BAE Systems Hägglunds AB i en expansiv fas inom samtliga produktområden, då efterfrågan på Hägglunds fordon (Beowulf, BVS10 ochCV90) nått höjder som aldrig tidigare har skådats.

Vi söker vi nu en arbetsledare med ett tydligt och varmt ledarskap som tror på att skapa delaktighet och engagemang. 

 

Enheten El- och Montagekontroll

Då nuvarande enhet Slutkontrollen har vuxit ur kostymen så kommer gruppen delas in i två områden där vi nu söker en ny chef för gruppen Elkontroll & Montagekontroll. Gruppen består idag av ca 8 Montagekontrollanter och ca 10 Elkontrollanter, samt en elmontör. 

 

Din framtida utmaning

Som chef hos oss på BAE Systems Hägglunds AB planerar och leder du din grupp utifrån verksamhetsmål, risker, krav och budget. I arbetet ingår också att långsiktigt utveckla våra arbetssätt och processer genom strategiskt och målinriktat arbete. Till exempel genom att anpassa arbetssätt och processer mot ökade produktionsvolymer och hantera utmaningen med kontroller på flera siter som kommer påbörjas under 2024. I rollen är det du och ditt team som säkerställer att våra produkter produceras och levereras kontrollerade enligt våra högt ställda krav på kvalitet och funktionalitet.

Det dagliga arbetet kommer till stor del att präglas av verksamhets- och medarbetaruppföljning, för att säkerställa att företaget klarar de projektåtaganden och leveranskrav som åtagits, samtidigt som vi strävar efter att vidmakthålla ett gott arbetsklimat för våra medarbetare. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för sektionen AIT och rapporterar således till Sektionschefen för Assembly Integration & Test.

En viktig uppgift för dig som chef är också att säkerställa att din personal har erforderlig kompetens och rätt förutsättningar för såväl de befintliga som de kommande arbetsuppgifterna. Samtidigt som deras arbetsuppgifter ska vara stimulerande och motiverande. Som chef ansvarar du också för att den egna personalen utför sina arbetsuppgifter så att inte ohälsa, olycksfall eller miljörisker uppstår.

Tjänsten innebär verksamhetsansvar, personalansvar samt budgetansvar.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har ett starkt intresse av att leda och motivera andra oavsett situation, samtidigt som du främjar gränsöverskridande samarbeten inom företaget. Du har erfarenhet av produktutveckling och kravdriven verksamhet samt drivs av att arbeta med kontinuerlig effektivisering av verksamheten.

Du är en ledare som driver förändring, snarare än att bara reagera på förändring. Du är driven och har lätt för att samarbeta, samtidigt som du tillämpar ett stödjande och coachande ledarskap för att skapa delaktighet inom gruppen. Goda färdigheter i såväl svenska som engelska är ett krav men erfarenhet av tidigare chefspositioner är enbart meriterande. Vi värdesätter personlighet, kommunikativ förmåga och ledaregenskaper i en större utsträckning.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande jobb med många kontaktytor. Som arbetsledare kommer du även att ingå i ledningsgruppen för Assembly, Integration & Test. Du får anställning i ett globalt företag inom försvarsindustrin där man hela tiden utmanar sig själva med ett mål i sikte – att vara bäst i världen. Som anställd får du stöd att möta dina utmaningar på bästa sätt. Företaget är en del av en stor koncern vilket skapar globala möjligheter.

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till Richard Harlin, sektionschef Montage & Integration, 0660-80125. Eller Cathrine Lind rekryteringskonsult på Axö Consulting, 070-5770618.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik. Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Digital Marketing Specialist

Ansök    Dec 1    Bosch Rexroth AB    Digitaltryckare
Företagsbeskrivning Hägglunds är en del av Bosch Rexroth och har en historia som sträcker sig mer än 50 år bakåt i tiden. I dag är vårt företag en ledande tillverkare av hydrauliska drivsystem och lösningar. Kunderna återfinns inom branscher som bland annat återvinning, socker- och materialhanteringen. Hägglunds har sitt huvudkontor och huvudproduktion i Mellansel, strax utanför Örnsköldsvik. Här ryms alla funktioner under ett tak: Från utveckling och prod... Visa mer
Företagsbeskrivning
Hägglunds är en del av Bosch Rexroth och har en historia som sträcker sig mer än 50 år bakåt i tiden. I dag är vårt företag en ledande tillverkare av hydrauliska drivsystem och lösningar. Kunderna återfinns inom branscher som bland annat återvinning, socker- och materialhanteringen. Hägglunds har sitt huvudkontor och huvudproduktion i Mellansel, strax utanför Örnsköldsvik. Här ryms alla funktioner under ett tak: Från utveckling och produktion till försäljning och service. Hägglunds har cirka 600 medarbetare runtom i världen, varav cirka 400 jobbar i Mellansel.
Hägglunds är på en spännande utvecklingsresa med höga mål för försäljning, lönsamhet och produktion. Vi kombinerar en familjär atmosfär och snabba beslutsvägar med de fördelar som kommer med att vara en del av en stor koncern, inklusive resurser och möjligheter för din personliga utveckling.
Är du redo att leda Hägglunds in i den digitala framtiden? Vi söker nu utökning i form av en erfaren Digital Marketing Specialist för att stärka Hägglunds globala närvaro. Ta ledningen och forma framgångsrika kampanjer med din beprövade erfarenhet inom digital marknadsföring


Jobbeskrivning
Vi expanderar vårt marknadskommunikationsteam inom Hägglunds och letar nu efter en Digital Marketing Specialist. Det är en helt ny tjänst inom avdelningen, som kommer vara en viktig nyckelroll i vårt team för att optimera Hägglunds digitala närvaro och kundresa. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med spännande globala projekt.
I din roll kommer du ansvara för:
Planering och genomförande: Ledning av planering, genomförande och utvärdering av digitala kampanjer och plattformar.


Optimering av kundresan: Förbättring av den digitala kundresan för nuvarande och potentiella kunder. Generering av insikter för att säkerställa framgång av pågående kampanjer.


Internationellt samarbete: Nära samarbete med huvudkontoret i Tyskland för webbsideuppdateringar samt med andra länder för digital medieplanering. Krav på flytande engelska, kunskaper i tyska meriterande.


Dataanalys och insikter: Generera rekommendationer baserade på marknadsföringsanalys för att förbättra prestanda av kampanjer.


Innehållshantering: Samarbeta med dina kollegor för att generera engagerande innehåll på digitala plattformar.


Digital strategi: Ta fram och implementera den digitala marknadsföringsstrategin.
Externt samarbete: Upprätta och underhålla samarbeten med externa byråer eller partners, för att förstärka digitala marknadsföringsinitiativ.


Kundinsikt och feedback: Samla in och analysera kundfeedback från digitala plattformar för att förstå behov och förbättra kundupplevelsen.


Webbplatsmanagement: Analysera och optimera Hägglunds webbsidor för att säkerställa en sömlös kundupplevelse. Koordinera med relevanta avdelningar för att rulla ut uppdaterat innehåll i enlighet med kampanjplaner.


Innovativ Digital Närvaro: Hålla sig uppdaterad om de senaste trenderna inom digital marknadsföring och föreslå innovativa lösningar för att effektivt nå målgruppen.

Denna roll är avgörande för att driva Hägglunds digitala närvaro framåt. Med din erfarenhet och kompetens kan du påverka och forma vår globala framgång.


Kravspecifikation
Vi ser att du som söker har:
En vidareutbildning inom i marknadsföring, kommunikation, UX-design eller relaterat områden eller erfarenhet
Minst 2 års erfarenhet av digital marknadsföring.
Krav på flytande engelska, kunskaper i tyska meriterande.

För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att din expertis och fleråriga erfarenhet inkluderar:
Erfarenhet inom UX-design
Erfarenhet av digitala kampanjer
Goda kunskaper i designprogram för webbsidor
Analyser av data som samlats in från den digitala kundresan
Gedigen kunskap inom Google AdWords, SEO, SEM, sponsrade inlägg på LinkedIn etc.
Kunskap om lead nurturing och program så som Hubspot är meriterande.
Erfarenhet av målgruppsinriktning och retargeting
Utvärdera och uppnå satta KPI:er

Vi söker dig är kommunikativ, har starka analytiska färdigheter och en djup förståelse för den digitala marknadsföringsvärlden. Du har ett självgående arbetssätt och kan arbeta såväl självständigt som i ett team. Du har även förmågan att anpassa dig till snabba förändringar och har ett eget intresse av att hålla dig uppdaterad om den senaste utvecklingen inom digital marknadsföring.


Ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta då Liselotte Strandberg, Manager of Marketing & Communication, på telefon 070-281 87 26 eller via mejl på [email protected]
Mer information om Hägglunds produkter och drivsystem kan du hitta på www.hagglunds.com.
Vill du ansöka tjänsten?
Välkommen med din ansökan senast 2024-01-10. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden så tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut. Ansök därmed gärna så snart som möjligt!
Vill du veta med om att jobba och leva i Örnsköldsvik Kommun?
Om du inte kommer från området, så kan du på ett lättsamt sätt få en bild av ditt framtida liv i Örnsköldsvik här! Visa mindre

Vill du leda vårt team inom området BVS10 Bv & Provcell?

Vill du arbeta inom försvarsindustrin och dessutom för en världsledande fordonstillverkare? Just nu befinner sig BAE Systems Hägglunds AB i en expansiv fas inom samtliga produktområden, då efterfrågan på Hägglunds fordon (Beowulf, BVS10 ochCV90) nått höjder som aldrig tidigare har skådats. Vi söker vi nu en arbetsledare med ett tydligt och varmt ledarskap som tror på att skapa delaktighet och engagemang.    Enheten BVS10 Bv & Provcell Då nuvarande en... Visa mer
Vill du arbeta inom försvarsindustrin och dessutom för en världsledande fordonstillverkare?
Just nu befinner sig BAE Systems Hägglunds AB i en expansiv fas inom samtliga produktområden, då efterfrågan på Hägglunds fordon (Beowulf, BVS10 ochCV90) nått höjder som aldrig tidigare har skådats.

Vi söker vi nu en arbetsledare med ett tydligt och varmt ledarskap som tror på att skapa delaktighet och engagemang. 

 

Enheten BVS10 Bv & Provcell

Då nuvarande enhet Slutkontrollen har vuxit ur kostymen så kommer gruppen delas in i två områden där vi nu söker en ny chef för gruppen BVS10 Bv & Provcell. Gruppen består idag ca 20 Montörer på BVS10 Bakvagnslinan och Detaljmontage samt ca 4 Montörer som ansvarar för Bandning och Provcellen där fordonen startas upp och justeras inför överlämning till slutkontrollen som är nästa instans i produktionsflödet.

 

Din framtida utmaning

Som chef hos oss på BAE Systems Hägglunds AB planerar och leder du din grupp utifrån verksamhetsmål, risker, krav och budget. I arbetet ingår också att långsiktigt utveckla våra arbetssätt och processer genom strategiskt och målinriktat arbete. Till exempel genom att anpassa arbetssätt och processer mot ökade produktionsvolymer och hantera utmaningen med kontroller på flera siter som kommer påbörjas under 2024. I rollen är det du och ditt team som säkerställer att våra produkter produceras och levereras kontrollerade enligt våra högt ställda krav på kvalitet och funktionalitet.

Det dagliga arbetet kommer till stor del att präglas av verksamhets- och medarbetaruppföljning, för att säkerställa att företaget klarar de projektåtaganden och leveranskrav som åtagits, samtidigt som vi strävar efter att vidmakthålla ett gott arbetsklimat för våra medarbetare. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för sektionen AIT och rapporterar således till Sektionschefen för Assembly Integration & Test.

En viktig uppgift för dig som chef är också att säkerställa att din personal har erforderlig kompetens och rätt förutsättningar för såväl de befintliga som de kommande arbetsuppgifterna. Samtidigt som deras arbetsuppgifter ska vara stimulerande och motiverande. Som chef ansvarar du också för att den egna personalen utför sina arbetsuppgifter så att inte ohälsa, olycksfall eller miljörisker uppstår.

Tjänsten innebär verksamhetsansvar, personalansvar samt budgetansvar.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har ett starkt intresse av att leda och motivera andra oavsett situation, samtidigt som du främjar gränsöverskridande samarbeten inom företaget. Du har erfarenhet av produktutveckling och kravdriven verksamhet samt drivs av att arbeta med kontinuerlig effektivisering av verksamheten.

Du är en ledare som driver förändring, snarare än att bara reagera på förändring. Du är driven och har lätt för att samarbeta, samtidigt som du tillämpar ett stödjande och coachande ledarskap för att skapa delaktighet inom gruppen. Goda färdigheter i såväl svenska som engelska är ett krav men erfarenhet av tidigare chefspositioner är enbart meriterande. Vi värdesätter personlighet, kommunikativ förmåga och ledaregenskaper i en större utsträckning.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande jobb med många kontaktytor. Som arbetsledare kommer du även att ingå i ledningsgruppen för Assembly, Integration & Test. Du får anställning i ett globalt företag inom försvarsindustrin där man hela tiden utmanar sig själva med ett mål i sikte – att vara bäst i världen. Som anställd får du stöd att möta dina utmaningar på bästa sätt. Företaget är en del av en stor koncern vilket skapar globala möjligheter.

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till Richard Harlin, sektionschef Montage & Integration, 0660-80125. Eller Cathrine Lind rekryteringskonsult på Axö Consulting, 070-5770618.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik. Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du vara en del av BAE Systems Hägglunds svetsteam?

Vill du vara en del av ett expansivt företag som arbetar för att göra världen till en säkrare plats? BAE Systems Hägglunds har en spännande tid framför sig med en stabil arbetsbeläggning och behöver nu förstärka sitt team med fler självständiga och drivna personer i rollen som manuell svetsare. Låter det som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt team! Din framtida utmaning Hos oss kommer du att trivas på jobbet! Du kommer... Visa mer
Vill du vara en del av ett expansivt företag som arbetar för att göra världen till en säkrare plats? BAE Systems Hägglunds har en spännande tid framför sig med en stabil arbetsbeläggning och behöver nu förstärka sitt team med fler självständiga och drivna personer i rollen som manuell svetsare.

Låter det som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt team!

Din framtida utmaning

Hos oss kommer du att trivas på jobbet! Du kommer att ha möjligheten att arbeta med framtidens teknik i ett globalt företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Du blir en del av ett kompetent team som levererar högkvalitativt svetsarbete i vårt produktionsflöde. Vi är stolta över vår arbetsmiljö för svetsarna. Förutom att ge dig de bästa verktygen och arbetsredskapen, är vi också en grupp som bryr sig om och stöttar varandra.

Som manuell svetsare kommer du att arbeta enligt ritningar med manuell MIG/MAG/TIG-svetsning av detaljer och skrov för vår bandvagn BvS10. Vi svetsar främst i stål, men även i rostfritt och aluminium.

Du blir en del av ett av våra svetsteam som består av totalt 25 medarbetare. Vi arbetar antingen med manuell svetsning för BvS10 eller detaljsvetsning för både BvS10 och CV90. För närvarande arbetar vi dagtid med flextid. I framtiden kan tvåskiftsarbete bli aktuellt.

Den du är

Vi söker dig med gymnasieutbildning och som antingen är utbildad svetsare eller har motsvarande praktisk erfarenhet. För denna tjänst söker vi framför allt dig som är en erfaren svetsare med god kunskap inom MIG/MAG/TIG-svetsning. Du behöver vara van att arbeta enligt ritningar och ha god kännedom om material, främst stål, men gärna även rostfritt och aluminium. Det är meriterande om du har svetslicens samt truck- och/eller traverskort. Om du inte har dessa, erbjuder vi utbildning hos oss!

Du behöver behärska svenska i tal och skrift och ha grundläggande IT-kunskaper för rollen.

Som person bör du vara självgående och ha en kvalitetsmedvetenhet. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter, men också vara bra på att samarbeta i team. Vi uppskattar noggrannhet och hög riskmedvetenhet.

Vad du blir en del av

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

Kontaktperson

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till arbetsledare Fredrik Edman, 072-341 59 73, eller rekryteringskonsult Maria Håkansson, AxÖ Consulting, 070-481 60 12.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Varmt välkommen att bli en del av BAE Systems Hägglunds! Visa mindre

Verkstadsmekaniker svets

Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett expansivt företag? BAE Systems Hägglunds har en händelserik tid framför sig och behöver nu stärka upp sitt team med självständiga och drivna personer i en bred verkstadsmekaniker roll där svetsning, kantpress och skärning ingår. Låter det som att det passar dig? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt team!   Din framtida utmaning Du kommer att jobba i en bred roll som verks... Visa mer
Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett expansivt företag? BAE Systems Hägglunds har en händelserik tid framför sig och behöver nu stärka upp sitt team med självständiga och drivna personer i en bred verkstadsmekaniker roll där svetsning, kantpress och skärning ingår.

Låter det som att det passar dig?

Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt team!

 

Din framtida utmaning

Du kommer att jobba i en bred roll som verkstadsmekaniker där det ingår svetsning, kantpress och skärmaskiner.

Som svetsare kommer du att arbeta efter ritningar med manuell MIG/MAG/TIG svetsning av detaljer för våra produkter CV90 och BVS10. Vi svetsar framför allt i stål men även i rostfritt och aluminium.

Tjänsten är tillsvidareanställning och på heltid.

Arbetet är skiftform (7timmar 2 skift).

 

Den du är

Vi söker dig med gymnasieutbildning och som är utbildad svetsare eller har motsvarande praktisk erfarenhet. Du har god kompetens inom MIG/MAG/TIG svetsning, är van att jobba utifrån ritningar och har god materialkännedom inom framförallt stål, men gärna också rostfritt och aluminium. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kantpressning samt även erfarenhet av skärmaskiner (laser- och vattenskärning).

Meriterande är svetslicens, truck- och traverskort.

Svenska i tal och i skrift är ett krav för rollen och du behöver ha grundläggande IT-kunskaper.

Som person har du ett eget driv och kvalitetstänkande och tycker om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta  bra i team tillsammans med andra. Ordning och reda och hög riskmedvetenhet är också något vi värdesätter.

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet! Du blir en del av ett team bestående av kompetenta och stöttande medarbetare som slussar högkvalitativt svetsarbete vidare i vårt produktionsflöde. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till utveckling. Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, kontakta:

Chef plåtberedning och kontroll, Markus Pettersson, 0660 – 80705 eller rekryteringskonsult Maria Josefsson, 070 - 842 23 35 AxÖ Consulting.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Urvalsprocessen sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 12 december.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Maskinoperatör laser- och vattenskärning

Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett expansivt företag? BAE Systems Hägglunds har en händelserik tid framför sig och behöver nu stärka upp sitt team med en maskinoperatör. Låter det som att det passar dig? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt team!   Din framtida utmaning Vi rekryterar nu maskinoperatör till vår fiberlaser- och vattenskärmaskin! Arbetet är skiftform (7timmar 2 skift).   Den du är Vi söke... Visa mer
Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett expansivt företag? BAE Systems Hägglunds har en händelserik tid framför sig och behöver nu stärka upp sitt team med en maskinoperatör.

Låter det som att det passar dig?

Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt team!

 

Din framtida utmaning

Vi rekryterar nu maskinoperatör till vår fiberlaser- och vattenskärmaskin!

Arbetet är skiftform (7timmar 2 skift).

 

Den du är

Vi söker dig med gymnasieutbildning och eller annan relevant praktisk erfarenhet. Du har tidigare erfarenhet av liknande tjänst samt av laser och vattenskärning.

B-körkort är krav. Det är meriterande med Truckkort ( B3) och Traverskort A – F / 1 – 2.

Svenska i tal och i skrift är ett krav för rollen och det är meriterande med kunskaper i engelska. Du behöver ha grundläggande IT-kunskaper.

Som person har du ett eget driv och kvalitetstänkande samt tycker om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra. Ordning och reda och hög riskmedvetenhet är också något vi värdesätter.

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet! Du blir en del av ett team bestående av kompetenta och stöttande medarbetare som slussar högkvalitativt svetsarbete vidare i vårt produktionsflöde. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till utveckling. Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, kontakta:

Chef plåtberedning och kontroll, Markus Pettersson, 0660 – 80705 eller rekryteringskonsult Maria Josefsson, 070 - 842 23 35 AxÖ Consulting.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Urvalsprocessen sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den12 december.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Maskinoperatör blästring och gradning

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya miljardaffärer! Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett expansivt företag? BAE Systems Hägglunds har en händelserik tid framför sig och behöver nu stärka upp sitt team med självständiga och drivna personer i en roll som Maskinoperatör blästring och gradning! Låter det som att det passar dig? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt ... Visa mer
BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya miljardaffärer! Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett expansivt företag? BAE Systems Hägglunds har en händelserik tid framför sig och behöver nu stärka upp sitt team med självständiga och drivna personer i en roll som Maskinoperatör blästring och gradning!

Låter det som att det passar dig?

Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt team!

 

Din framtida utmaning

Du kommer att tillhöra vår avdelning för plåtberedning och kontroll, och i huvudsak arbeta med blästring och gradning.

Även arbete med andra maskiner ingår i tjänsten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Framöver blir det aktuellt med skiftgång

( tvåskift)  – förmiddags- och eftermiddagsskift. 

 

Den du är

Vi ser att du har gymnasial utbildning eller annan relevant utbildning. Vi tror att du har erfarenhet från industrin. Det är meriterande om du har arbetat med blästring och gradning.

B-körkort är krav.

Det är meriterande med Truckkort ( B3) och Traverskort A – F / 1 – 2.

Som person har du ett eget driv och kvalitetstänkande och tycker om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra. Ordning och reda samt hög riskmedvetenhet är också något vi värdesätter.

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet! Du blir en del av ett team bestående av kompetenta och stöttande medarbetare som slussar högkvalitativt svetsarbete vidare i vårt produktionsflöde. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till utveckling. Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, kontakta:

Chef plåtberedning och kontroll, Markus Pettersson, 0660 – 80705 eller rekryteringskonsult Maria Josefsson, 070 - 842 23 35 AxÖ Consulting.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Urvalsprocessen sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 12 december.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Spännande Teamledarroll i världsledande koncern inom fordonsteknik

Är du en erfaren och driven teamledare som kan hålla stämningen på topp samtidigt som du driver vårt team mot framgång? Vi tror på att skapa en positiv och rolig arbetsmiljö, men samtidigt levererar vi kvalitet och resultat. Välkommen till en världsledande koncern som befinner sig i teknikens absoluta framkant! Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och vi erbjuder dig stora möjligheter till kompetens- & karriärutveckling genom nya utmaningar. Vi ser ... Visa mer
Är du en erfaren och driven teamledare som kan hålla stämningen på topp samtidigt som du driver vårt team mot framgång? Vi tror på att skapa en positiv och rolig arbetsmiljö, men samtidigt levererar vi kvalitet och resultat.

Välkommen till en världsledande koncern som befinner sig i teknikens absoluta framkant! Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och vi erbjuder dig stora möjligheter till kompetens- & karriärutveckling genom nya utmaningar.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Din framtida utmaning

BAE Systems är nu i en intensiv period med många parallella projekt. Vi vill därför fortsätta att förstärka vår avdelning för elsystemutveckling med en Teamleader. Du jobbar med ett projektteam som dagligen kommer driva produktutvecklingen framåt.

Som Teamleader inom elsystem kommer du att arbeta över ett brett tekniskt område inom sektionen Hardware. Där ingår grupperna elektronik, elsystem, elmekanik och firmware där din uppgift blir att på ett innovativt och professionellt sätt leda och stötta ett team av kollegor. Du rapporterar till Delprojektledaren (DPL).

Du kommer att ansvara för planering, ledning, utförande och uppföljning av arbete som täcker hela produktcykeln, bland annat:

Utveckling av framtidens elsystem.
• Val av komponenter samt upprättande av utvecklingsspecifikationer.
• Framtagning av schematisk design samt tillverkningsunderlag för kablage.
• Analys av marknadens existerande komponenter och delsystem.
• Analys och provning mot militära standarder.
• Vårt utvecklingsverktyg är E3-series och erfarenheter inom E3 eller liknande system är meriterande.

Vi erbjuder dig

Oavsett var du står i dag i din karriär kommer du att få ett spännande och varierande arbete i en högteknologisk miljö. Du får möjlighet att arbeta i en kunskapsintensiv verksamhet som utvecklas och växer. Ditt arbete hos oss kommer att innebära många olika kontaktytor, framför allt inom företaget men även mot leverantörer och kunder. Vi har beroende på din bakgrund möjlighet att anpassa rollen utefter dina önskemål oavsett om du är junior eller senior.  Möjlighet till distansarbete finns efter behov och möjlighet i projekten och genom vårt introduktionsprogram får du insyn i andra avdelningars arbete för att lära känna företaget.

 

Den du är

Vi söker dig med erfarenhet av teamledarskap som vill stötta och coacha sina medarbetare mot företagets mål och individens utveckling. Vi ser gärna att du är utbildad Högskole- eller Civilingenjörsexamen alternativt Yrkeshögskola inom el-, automation-, elektroniksystem. Som Teamleader behöver du har en god kommunikationsförmåga samt en förmåga att inspirera och motivera ditt team. Våra projekt håller ett högt tempo och vi ser dig som en person med driv och energi och som kan bidra med kreativ problemlösning och en positiv stämning i teamet trots stressiga situationer. För den här rollen behöver du ha ett tekniskt intresse och kunnig inom området. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av arbetsledning/ledande befattningar.

Eftersom vi har en mycket internationell prägel på kunder och leverantörer behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens- & karriärutveckling.BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

För mer information besök www.baesystems.com

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv 

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/spyM86NLbOk

 

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Björn Söderström 0660-87884 alternativt rekryteringskonsult Cathrine Lind AxÖ Consulting 070-577 06 18.

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess. Det finns legala krav och krav som våra kunder ställer på oss som företag. Alla som anställs ska genomföra säkerhetskontroll samt drogtest. Alla våra anställda genomgår dessa rutiner.

Tjänsten är tillsvidareanställning och placeringsort är Örnsköldsvik.

OBS! Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan snarast.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Operatör riktning och pressning

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya miljardaffärer! Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett expansivt företag? BAE Systems Hägglunds har en händelserik tid framför sig och behöver nu stärka upp sitt team med självständiga och drivna personer i en roll som Operatör riktning och pressning. Låter det som att det passar dig? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt team... Visa mer
BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya miljardaffärer! Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett expansivt företag? BAE Systems Hägglunds har en händelserik tid framför sig och behöver nu stärka upp sitt team med självständiga och drivna personer i en roll som Operatör riktning och pressning.

Låter det som att det passar dig?

Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt team!

 

Din framtida utmaning

Du kommer att tillhöra vår avdelning för plåtberedning och kontroll, och i huvudsak arbeta med riktning och pressning. Även arbete med andra maskiner ingår i tjänsten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.  Framöver blir det aktuellt med skiftgång

( tvåskift)  – förmiddags- och eftermiddagsskift. 

 

Den du är

Vi ser att du har gymnasial utbildning eller annan relevant utbildning. Det är meriterande med erfarenhet från industrin samt om du har arbetat med riktning och pressning.

B-körkort är krav.

Det är meriterande med Truckkort ( B3) och Traverskort A – F / 1 – 2.

Som person har du ett eget driv och kvalitetstänkande och tycker om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra. Ordning och reda samt hög riskmedvetenhet är också något vi värdesätter.

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet! Du blir en del av ett team bestående av kompetenta och stöttande medarbetare som slussar högkvalitativt svetsarbete vidare i vårt produktionsflöde. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till utveckling. Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, kontakta:

Chef plåtberedning och kontroll, Markus Pettersson, 0660 – 80705 eller rekryteringskonsult Maria Josefsson, 070 - 842 23 35 AxÖ Consulting.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Urvalsprocessen sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 12 december.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

CARSTEDTS expanderar och söker nu plåtslagare/skadetekniker

Vi expanderar vårt bilskadecentrum i Örnsköldsvik och söker nu en bilplåtslagare/skadereparatör för att på bästa sätt kunna tillgodose kundernas behov och förstärka vårt team. I arbetet får du möjlighet att arbeta med allehanda plåtskador och reparation av kaross, plåtarbeten, riktbänk-arbeten, olika reparationsarbeten men också diverse glasarbeten. Vi söker dig som: Har utbildning eller erfarenhet att arbeta med skadereparationer. Som person är du motiv... Visa mer
Vi expanderar vårt bilskadecentrum i Örnsköldsvik och söker nu en bilplåtslagare/skadereparatör för att på bästa sätt kunna tillgodose kundernas behov och förstärka vårt team. I arbetet får du möjlighet att arbeta med allehanda plåtskador och reparation av kaross, plåtarbeten, riktbänk-arbeten, olika reparationsarbeten men också diverse glasarbeten.
Vi söker dig som:
Har utbildning eller erfarenhet att arbeta med skadereparationer. Som person är du motiverad, ansvarskännande och tar egna initiativ. Du kommer att arbeta i ett team, och därför ser vi att du har god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med dataprogrammet Cabas/Cabplan, men det är inget krav. Är du erfaren eller har ambitioner att utvecklas ytterligare inom yrket har vi ett väl utformat utbildningsupplägg där du får utbildning på något eller några av de märken som vi är auktoriserade på. För dig som är ny i branschen har CARSTEDTS ett traineeupplägg där du får gå tillsammans och ytterligare läras upp av en mer erfaren kollega. B- körkort och svenska språket är ett krav.
Anställningen innebär en sysselsättningsgrad på heltid. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.
Carstedts Bil är ett familjeägt företag sedan 1956 och är en fullauktoriserad återförsäljare och verkstad för Ford och Mitsubishi i Örnsköldsvik och Umeå. Vår ambition är att alltid kunna erbjuda n professionell, personlig och komplett hjälp med bilägande. Vi erbjuder bilförsäljning, verkstäder, tillbehörsförsäljning och ett komplett bilskadecenter. Tillsammans är vi av ca 100 medarbetare som dagligen strävar efter ambitionen att leverera högsta möjliga service till våra kunder.
Välkommen med din ansökan!
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Stad: Örnsköldsvik
Sista ansökningsdatum 2023-10-15
Urval: Sker löpande
Sök tjänsten genom att skicka in CV och Personligt brev på [email protected].
Om du har frågor kring tjänsten, kontakta: David Lindman 0660-79032 eller via mail [email protected] Visa mindre

Linnéa söker dig som vill arbeta som Projektledare inom industri i norr!

Företagsbeskrivning AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning för att accelerera omställningen till ett mer hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Making Future Jobbeskrivning AFRY växer i takt med våra kunder och söker just nu en ambitiös ledare med erfarenhet och intresse... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning för att accelerera omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden.
Making Future


Jobbeskrivning
AFRY växer i takt med våra kunder och söker just nu en ambitiös ledare med erfarenhet och intresse av investeringsprojekt inom industrin. I strävan efter att skapa en säkrare och mer hållbar värld pågår just nu många stora investeringar i fabriker och produkter i närområdet. Vill du arbeta hos ett företag där du ges chans att bidra och vara med och leda dessa? Du kommer tillhöra en grupp som ständigt och aktivt arbetar med att bli bättre och ha roligare tillsammans. Ta chansen att bli en del av AFRY!
I din roll som konsult och Projektledare hos oss kommer du tillhöra vårt lokala kontor i Örnsköldsvik. Du kommer bli en del av en organisation som är specialiserade inom tekniska lösningar till industri. Vi som stöttar rekryteringen är affärsområdet Project, Control & Management, som är specialiserade inom projektledning och arbetar med olika roller inom projektledning, projekt- och programstyrning samt projektkoordinering. Vår kompetens ligger främst inom produktion- och produktutveckling. I huvudsak sker uppdragen hos våra kunder, vilka geografiskt befinner sig i Örnsköldsvikstrakten, alternativt i våra egna lokaler.
Vi ser just nu behov hos vår nära kund som leverar avancerade, tekniska lösningar inom försvar, flyg och säkerhet med fokus på utveckling, tillverkning och support för världsmarknaden.
Som projektledare mot test och verifiering är du ansvarig för att leda test och verifiering av komponenter, system och delsystem för att möta interna och externa krav inom produktutvecklingscykeln. Du är ansvarig för att leda, koordinera och rapportera projekten tvärfunktionellt i fråga om tid, resurser, kravbild och kvalitet. Här är dina personliga egenskaper lika viktiga som dina tekniska.
Varför jobba med mig? – Rekryterande chef Linnéa ” Jag är en ledare som tycker om struktur, ambition och gemenskap. Jag drivs av utvecklande och spännande uppgifter med tydliga mål. Jag anser att teamwork utnyttjar individers olika styrkor och färdigheter, vilket leder till mer innovativa idéer och kreativa problemlösningar. Jag tror på att varje enskild individ har obegränsad potential så länge drivkraften finns. Att vara ett bra team som stöttar och hjälper varandra gör att arbetsplatsen känns roligare och mer trivsam.”
Project, Control & management består idag av projektledare med 0 till 25 års erfarenhet från ledande roller inom industrin och de flesta av oss är certifierade enligt PMI eller PRINCE2. Vi är alla är ingenjörer med genuint teknikintresse i grunden, men vår gemensamma drivkraft är viljan att utvecklas inom ledarskap och projektledning.


Kravspecifikation
Vi söker dig med minst 5 års arbetslivserfarenhet av projektledning inom industri, gärna från produktion eller produktutveckling. Du är ingenjör och det är meriterande om du har erfarenhet av projekt inom olika branscher, t.ex. fordon, försvar, papper & massa, energi eller liknande.
Som person har du noggran och driven med stort tekniskt intresse. Du vill skapa framgångsrika team, drivs av att lösa utmaningar tillsammans med andra och du bidrar alltid med det där lilla extra. Din förmåga att kommunicera med många olika intressenter på ett professionellt och effektivt sätt är viktigt.
Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
För vissa av våra kunder är det obligatoriskt med säkerhetskontroll och drogtest, vilket du måste vara bekväm med.


Ytterligare information
Vi är ett stort globalt företag som erbjuder framtida intern karriärutveckling, som givetvis supporteras. Den individuella utvecklingen är central, och du kommer växa som person.
Våra kunder ligger i framkant när det gäller både teknisk utveckling och hållbarhet, så projekten du kommer bli en del av karaktäriseras av just de områdena. AFRY som företag har som målsättning att vara ledande inom hållbarhet och som projektledare hos oss kommer du vara starkt bidragande till en mer hållbar framtid.
Något av det vi erbjuder dig:
Fast lön och kollektivtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss
Utfyllnad av lön vid föräldraledighet
Vidareutveckling i form av utbildningar och våra uppdrag samt genom att nätverka med våra duktiga konsulter
Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, skidresor m.m.

För frågor gällande tjänsten, kontakta Group Manager Linnéa Björkman [email protected]
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, [email protected]
Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan, senast den 3 december!
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen Visa mindre

Leveranskontrollant till kund i Örnsköldsvik

Vi söker nu en leveranskontrollant till en av våra kunder i Örnsköldsvik. Arbetet utförs på en tillverkningsindustri och är ett konsultuppdrag där du är anställd av OnePartnerGroup och uthyrd till vår kund. Ett perfekt jobb för dig som är teknikintresserad, har gott ordningssinne och är noggrann i ditt arbete. Dina arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår huvudsakligen frisläppning av produkter innan vidare leverans till kund, såsom kontroll av produkten ... Visa mer
Vi söker nu en leveranskontrollant till en av våra kunder i Örnsköldsvik. Arbetet utförs på en tillverkningsindustri och är ett konsultuppdrag där du är anställd av OnePartnerGroup och uthyrd till vår kund. Ett perfekt jobb för dig som är teknikintresserad, har gott ordningssinne och är noggrann i ditt arbete.
Dina arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår huvudsakligen frisläppning av produkter innan vidare leverans till kund, såsom kontroll av produkten och ordersatser samt tillhörande dokument.
Din profil
Som person är du noggrann, lyhörd och strukturerad. Du värnar om samarbete och är en god kommunikatör. Kommunikation är en viktig del av arbetet, eventuella brister skall kommuniceras med respektive team.

Vi söker dig med erfarenhet av montörsarbete, verkstadsarbete eller liknande. Du har ett stort teknikintresse och har gått en praktisk gymnasieutbildning eller har likvärdig arbetslivserfarenhet.

För att lyckas i jobbet krävs att du:
Vill jobba som kontrollant i produktionsprocessen – ett viktigt arbete eftersom det är den sista kontrollen före produkten skickas till kund!
Har ett gott ordningssinne
Kan samarbeta med olika funktioner
Trivs med att samverka med olika personer – ofta i ett högt tempo

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Visstidsanställning, start enligt överenskommelse.
Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön
Övrig information
Välkommen med din ansökan i form av cv och personligt brev till OnePartnerGroup Örnsköldsvik. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ann Nordgren på OnePartnerGroup, 0660-689 604 alt [email protected].

Observera att vi inte behandlar ansökningshandlingar inkomna via mail.

Välkommen med din ansökan!
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också! Visa mindre

Processoperatör EL till Cinis Fertilizer

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Cinis Fertilizer är ett svenskt cirkulärt teknikföretag som vill minska världens koldioxidutsläpp genom att tillverka ett av världens mest miljövänliga mineralgödsel. Vill du vara en av dem som gör detta möjligt? Vi söker nu flertalet processoperatörer med inr... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Cinis Fertilizer är ett svenskt cirkulärt teknikföretag som vill minska världens koldioxidutsläpp genom att tillverka ett av världens mest miljövänliga mineralgödsel. Vill du vara en av dem som gör detta möjligt? Vi söker nu flertalet processoperatörer med inriktning mot el till vår nya produktionsenhet i Köpmanholmen, strax utanför Örnsköldsvik.

Cinis Fertilizer bygger en unik produktionsanläggning i Köpmanholmen. Här ska vi tillverka hållbart mineralgödsel av restprodukter från elbilsbatteritillverkning och massaindustrin. Vi kommer att använda patenterad och beprövad processteknik som drivs av fossilfri el. Vår slutprodukt, kaliumsulfat (SOP), kommer att vara ett viktigt bidrag till den gröna omställningen av jordbruket.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som processoperatör har du en nyckelfunktion i Cinis Fertilizer. Du kommer att ha en avgörande roll för att säkerställa en säker drift och en hög kvalitet i produktionen. Ditt dagliga arbete innebär att följa produktionsplan och säkra högkvalitativa produkter. Du kommer att agera vid el- och automationsstopp samt ge support vid mekaniska avbrott.

Dessutom ansvarar du för att genomföra planerade förebyggande underhållsåtgärder och aktivt delta i problemlösnings- och förbättringsgrupper för att optimera vår process.

Vem är du?
Som en del av vår nyetablering söker vi dig som vill vara med att bygga upp en god arbetsmiljö och forma en hållbar företagskultur tillsammans med dina kollegor. Du är resultat- och lösningsorienterad och kan arbeta både i team och självständigt för att skapa en trygg och positiv arbetsmiljö.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med El och Automation i en produktionsmiljö. Du är engagerad i säkerhet och kvalitet samt har förmågan att samarbeta och bidra till ett positivt arbetsklimat. Du är problemlösningsorienterad och villig att aktivt delta i förbättringsprojekt.

Om du är redo för nya utmaningar och vill vara med och forma vår framtid, ser vi fram emot din ansökan. Tillsammans kan vi säkerställa hög driftsäkerhet och produktionskvalitet på vår enhet.

Om företaget
Cinis Fertilizer är ett svenskt greentech-bolag som kommer att producera ett miljövänligt mineralgödsel, kaliumsulfat (SOP), genom att återvinna industriavfall från tillverkning av elbilsbatterier samt från massa- och pappersindustrin. Den patentskyddade tekniken kommer att använda hälften så mycket energi som dagens produktionsmetoder och resultatet är ett mineralgödsel med nära noll koldioxidavtryck. Ett unikt och cirkulärt bidrag som möjliggör hållbart jordbruk. För mer information, besök www.cinis-fertilizer.com. Visa mindre

Erfarna CNC operatörer sökes i Höga Kusten - Örnsköldsvik

Dina arbetsuppgifter Vi söker erfarna CNC operatörer för uthyrning till våra kunder. Se gärna filmer om HÖGA KUSTEN och där just du kan få jobb. https://www.hkdest.se/verktygslada/varumarket/filmer/?playlist=72adadb&video=e9a0e20 Arbetsmarknaden här i Örnsköldsvik är glödhet. Din profil Du är en tekniskt intresserad person som är noggrann, positiv och tar ansvar för ditt arbete. Du som känner att Höga Kusten, Örnsköldsvik, känns rätt och vill utveckl... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker erfarna CNC operatörer för uthyrning till våra kunder.

Se gärna filmer om HÖGA KUSTEN och där just du kan få jobb.

https://www.hkdest.se/verktygslada/varumarket/filmer/?playlist=72adadb&video=e9a0e20

Arbetsmarknaden här i Örnsköldsvik är glödhet.


Din profil
Du är en tekniskt intresserad person som är noggrann, positiv och tar ansvar för ditt arbete. Du som känner att Höga Kusten, Örnsköldsvik, känns rätt och vill utvecklas i en härlig industristad.

Vi ser gärna att du har
- CNC operatör utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- Kunskap i ritningsläsning
- Kunskap i programmering

Meriterande om du har travers och truckkort


Om oss
Kombi Konsult är ett bemanningsföretag som jobbar nära kunder och konsulter inom industri, lager och logistik.
Kombi Konsult strävar efter att bli det tryggaste bemanningsföretaget för våra kunder och anställda. Vi lägger stort fokus på att skapa nära relationer till våra kunder och anställda. Våra anställdas utveckling och kundens behov ser vi som A & O i vårt mål att hitta den bästa lösningen för samtliga parter. Visa mindre

Processoperatör med inriktning mot industristädning

Ansök    Nov 1    Polarbröd AB    Maskinoperatör, bageri
Vill du vara med och göra världen lite godare? Vi finns för att skapa möjligheter att leva gott och sunt nu och i generationer. Tillsammans med våra medarbetare vill vi utmana och ställa om matsystemet, så att det stärker vår planet. Och vi vill göra hållbarhet tillgängligt för fler genom att vara tankeledare och inspirera andra.  Därför investerar vi helhjärtat i hållbara lösningar, nu och i framtiden. Egen vindkraft, elektrifiering, tågtransporter oc... Visa mer
Vill du vara med och göra världen lite godare?


Vi finns för att skapa möjligheter att leva gott och sunt nu och i generationer. Tillsammans med våra medarbetare vill vi utmana och ställa om matsystemet, så att det stärker vår planet. Och vi vill göra hållbarhet tillgängligt för fler genom att vara tankeledare och inspirera andra. 


Därför investerar vi helhjärtat i hållbara lösningar, nu och i framtiden. Egen vindkraft, elektrifiering, tågtransporter och hållbara råvaror är bara några exempel. Hållbarhet gäller även dig som medarbetare. För på samma sätt som vår verksamhet måste vara hållbar, ska också du hålla i år framöver. Vi erbjuder en arbetsplats som är rolig, spännande, trygg och utmanande, där du kan ha balans mellan jobb och fritid. Vi brukar säga att vi lånar dig från din familj.
Vi söker en helhjärtad, nytänkande och handlingskraftig processoperatör som vill jobba i ett värderingsdrivet företag.

I Polarbröd jobbar vi med ständiga förbättringar och rollen som processoperatör dagtid med särskilt fokus på kvalitetssäkring av produktionsstäd är en ny roll i organisationen, vilket gör att du få möjlighet att vara med och påverka hur arbetsuppgifterna ska läggas upp. Genom att kvalitetssäkra och följa upp produktionsstädet bidrar du på ett betydande sätt till att vi håller bästa kvalitet. Som processoperatör ansvarar du också för att styra och övervaka de olika processerna efter produktionslinjen för att säkerställa att de produkter som produceras är av fullgod kvalitet. I rollen ingår även operatörsunderhåll. För att lyckas och trivas som processoperatör är det viktigt att du är självgående, ansvarstagande och samarbetar väl. Ständiga förbättringar är ledordet i rollen och du kommer att ha ett nära samarbete med samordnare och produktionsledare.

Tjänsten är tillsvidare och på heltid och du jobbar vardagar mellan kl. 07:00 - 16:00.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på gymnasienivå (gärna inom el & automation eller motsvarande) eller annan teknisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet från processindustri är särskilt meriterande. 

Du är öppen och prestigelös med god samarbetsförmåga. Du är lösningsorienterad och vill driva arbetet framåt, tar eget ansvar och har god förmåga att arbeta självständigt. Om du dessutom vill vara med och skapa möjligheter att leva gott och sunt nu och i generationer, kommer du garanterat att trivas bra här hos oss.

Låter detta intressant?

Välkommen med din ansökan senast 30 november.

Har du frågor eller funderingar får du gärna kontakta gärna Produktionsledare Mats Lundblad, [email protected],  010-450 61 14. Visa mindre

Nu söker vi processoperatörer till Bredbyn

Ansök    Nov 1    Polarbröd AB    Maskinoperatör, bageri
Vill du vara med och göra världen lite godare? Vi finns för att skapa möjligheter att leva gott och sunt nu och i generationer. Tillsammans med våra medarbetare vill vi utmana och ställa om matsystemet, så att det stärker vår planet. Och vi vill göra hållbarhet tillgängligt för fler genom att vara tankeledare och inspirera andra.  Därför investerar vi helhjärtat i hållbara lösningar, nu och i framtiden. Egen vindkraft, elektrifiering, tågtransporter oc... Visa mer
Vill du vara med och göra världen lite godare?


Vi finns för att skapa möjligheter att leva gott och sunt nu och i generationer. Tillsammans med våra medarbetare vill vi utmana och ställa om matsystemet, så att det stärker vår planet. Och vi vill göra hållbarhet tillgängligt för fler genom att vara tankeledare och inspirera andra. 


Därför investerar vi helhjärtat i hållbara lösningar, nu och i framtiden. Egen vindkraft, elektrifiering, tågtransporter och hållbara råvaror är bara några exempel. Hållbarhet gäller även dig som medarbetare. För på samma sätt som vår verksamhet måste vara hållbar, ska också du hålla i år framöver. Vi erbjuder en arbetsplats som är rolig, spännande, trygg och utmanande, där du kan ha balans mellan jobb och fritid. Vi brukar säga att vi lånar dig från din familj.
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?
Nu söker vi två processoperatörer till Bredbyn.

Som processoperatör hos oss ansvarar du för att styra och övervaka de olika processerna efter produktionslinjen samt utföra operatörsunderhåll och städning inom dina ansvarsområden. Du ställer in och justerar maskiner, banverk samt övervakar flödet efter linjen. Du ansvarar för att de produkter som produceras är av fullgod kvalitet. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är självgående, ansvarstagande och samarbetar väl. Ständiga förbättringar är ett ledord.

Arbetets omfattning är heltid och du kommer att arbeta skift, vilket hos oss just nu innebär 12-timmars arbetspass. Både natt- och dagtidspass ingår rullande i schemat. 

För att jobba som processoperatör på Polarbröd är du minst 18 år och har teknisk utbildning på lägst gymnasienivå (gärna inom el & automation eller motsvarande) eller teknisk erfarenhet från annan likvärdig industri.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionsledare Joakim Svensson, [email protected], tel 010-450 61 49

Varmt välkommen med din ansökan senast 30 november. Visa mindre