Lediga jobb som Brevbärare i Örnsköldsvik

Se lediga jobb som Brevbärare i Örnsköldsvik. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Örnsköldsvik som finns hos arbetsgivaren.

B-chaufför till stor kund i Örnsköldsvik

Har du en känsla för noggrannhet, brinner för kundservice och levererar alltid med ett leende? Då är du vår chaufför! Vår kund, som är ett av Sveriges största företag inom logistik och distribution, söker en till kollega! Som B-chaufför kommer dina arbetsdagar i huvudsak bestå av distribution av paket. Du utgår från arbetsplatsens terminal och befinner dig därefter ute på vägarna enligt planerad rutt. Uppdraget är förlagt vardagar mellan kl. 16-21 och f... Visa mer
Har du en känsla för noggrannhet, brinner för kundservice och levererar alltid med ett leende? Då är du vår chaufför!

Vår kund, som är ett av Sveriges största företag inom logistik och distribution, söker en till kollega!

Som B-chaufför kommer dina arbetsdagar i huvudsak bestå av distribution av paket. Du utgår från arbetsplatsens terminal och befinner dig därefter ute på vägarna enligt planerad rutt.

Uppdraget är förlagt vardagar mellan kl. 16-21 och förväntas i första hand pågå under januari 2023, med stor chans till förlängning.

Din profil
För att lyckas i rollen tror vi att du är ambitiös, seriös och effektiv. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en förmåga att möta flexibilitet i vardagen. Eftersom du är ansiktet utåt för bolaget och har en daglig kundkontakt är det viktigt att du har en positiv inställning till arbete och drivs av att ge det där lilla extra.

Krav:
B-körkort
Svenska i tal/skrift

Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras och arbetet kräver att du är anmärkningsfri.

Vid frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Elin Eklund.
Ansök redan idag då intervjuer och tillsättning sker löpande! Varmt välkommen!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre