Lediga jobb Academic Work Sweden AB i Örnsköldsvik

Se alla lediga jobb från Academic Work Sweden AB i Örnsköldsvik. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Örnsköldsvik som finns inom det yrket.

Utvecklare till AFRY i Örnsköldsvik!

Vill du arbeta i en tekniknära miljö för ett företag som värdesätter samarbete och innovation? AFRY söker nu fler utvecklare att ingå i deras team i Örnsköldsvik. Detta är en varierad roll och kommer att utgå ifrån din bakgrund och i vilken riktning du vill utvecklas! Här får du möjligheten att fokusera på de projekt som passar din kompetens och dina intressen bäst! Visst låter det intressant? Ansök idag, urval sker löpande! OM TJÄNSTEN AFRY är ett led... Visa mer
Vill du arbeta i en tekniknära miljö för ett företag som värdesätter samarbete och innovation? AFRY söker nu fler utvecklare att ingå i deras team i Örnsköldsvik. Detta är en varierad roll och kommer att utgå ifrån din bakgrund och i vilken riktning du vill utvecklas! Här får du möjligheten att fokusera på de projekt som passar din kompetens och dina intressen bäst! Visst låter det intressant? Ansök idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
AFRY är ett ledande europeiskt företag med en global räckvidd inom teknik, design och rådgivning för att öka omställningen mot ett hållbart samhälle! AFRY har idag över 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Academic Work söker för AFRY:s räkning både juniora och seniora utvecklare till deras egna SaaS för Riskhantering och Teknisk dokumentation. Här blir du en del av ett engagerat utvecklingsteam med olika kompetenser där alla gemensamt arbetar med AFRY:s egna system som idag används av några av Sveriges största industribolag.

Zert RM är en cloud native applikation som samlar din riskhantering på ett och samma ställe. Programmet gör det enkelt att såväl identifiera som värdera och kommunicera riskerna i din organisation.

Zert CLM är en cloud based applikation som innehåller allt du behöver för att skapa, samla, underhålla och publicera flerspråkig teknisk dokumentation och eftermarknadsmaterial.

ARBETSUPPGIFTER
I denna roll kommer du att arbeta med produkter i ständig förändring och utveckling. Du kommer att arbeta med nyutveckling, underhåll och samarbeta med övriga avdelningar inom bolaget samt externa partners. Majoriteten av AFRY:s utvecklare arbetar med fullstackutveckling, vilket även du kommer att göra men beroende på din bakgrund och intresse kommer du att fokusera på projekt som passar dig bäst.

Du erbjuds bland annat:


* Kompetensutveckling, interna- och externa utbildningar för ett ständigt lärande
* Friskvårdsbidrag
* Möjlighet till förmånsbil
* Ytterligare semesterdagar utöver kollektivavtal


VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis system- och/ eller datavetenskap alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom systemutveckling
- Kan kommunicera på svenska och engelska obehindrat, då såväl intern som extern kommunikation förekommer i båda språken

Vidare är det meriterande om du har:


* Erfarenhet av Java, React, , Docker/Kubernetes, Azure och Devops
* Erfarenhet av tidigare arbetserfarenhet av liknande tjänst samt objektorienterad programmering, testverktyg, källkod i GIT och mikrotjänster


Övrig information


* Start: Omgående/ Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Centrala Umeå


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Processingenjör till Eurocon

Vi söker dig som vill bygga vidare din karriär tillsammans med processteamet på Eurocon! Det finns mycket kunskap i teamet som dem gärna delar med sig av både gällande arbetet och konsultrollen. Vi är stolta över vår familjära företagskultur och gemenskap vilken vi hoppas du vill bli en del av! OM TJÄNSTEN Vår främsta tillgång är våra medarbetare – deras gedigna kunskap om industrins utmaningar och teknikens möjligheter är en ovärderlig kunskap och till... Visa mer
Vi söker dig som vill bygga vidare din karriär tillsammans med processteamet på Eurocon! Det finns mycket kunskap i teamet som dem gärna delar med sig av både gällande arbetet och konsultrollen. Vi är stolta över vår familjära företagskultur och gemenskap vilken vi hoppas du vill bli en del av!

OM TJÄNSTEN
Vår främsta tillgång är våra medarbetare – deras gedigna kunskap om industrins utmaningar och teknikens möjligheter är en ovärderlig kunskap och tillgång för oss och för våra kunder. Alla våra uppdrag är unika. Vi erbjuder ett brett och konkurrenskraftigt utbud av kompetenser, tjänster och produkter inom flera branscher med en anda där kvalitet, engagemang och gemenskap genomsyrar verksamheten. För oss är det viktigt att ditt beteende samspelar med Eurocons kärnvärden: kvalitet, engagemang och gemenskap.Vi erbjuder en arbetsplats med platt organisation, korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter. Du blir en del av ett härligt och engagerat team med stor frihet och eget ansvar som arbetar tillsammans för att skapa en enklare vardag för våra kunder. Hos oss finns det goda möjligheter att kombinera karriär med familj- och fritidsliv. Eurocon beskrivs ofta som ett familjärt företag och vi lägger stor vikt vid att skapa kreativa och välkomnande arbetsplatser där människor trivs.

Vi bryr oss om våra medarbetare och erbjuder därför:


* Ett väl tilltaget friskvårdsbidrag
* Rådgivning av tjänstepension
* Månadsvis massage
* Förstärkt föräldrapenning
* Maximala nivåer vid eventuell sjukersättning
* Sjukvårdsförsäkring
* Möjlighet att teckna andra förmånliga försäkringar


ARBETSUPPGIFTER
Som processingenjör arbetar du med fördjupade studier av våra kunders processer, utformande av förbättringsförslag alternativt ny design av processer eller apparater samt deltar i vår kunders investeringsprojekt från idé till genomförande och uppstart. Arbetet fördelas efter kompetens och erfarenhet och teamet arbetar oftast med de första delarna i ett projekt innan nästa avdelning kommer med och för projektet framåt.

Din arbetstid alterneras mellan arbete ute på fält, hos våra kunder och inhouse. Kunderna finns främst i regionen men även i andra delar av Sverige och i andra länder. Det innebär att resor förekommer i tjänsten med cirka 20-70 dagar per år.

VI SÖKER DIG SOM
Som person är du driven, kvalitetsmedveten och lösningsorienterad samt van att arbeta i team. Du har en bred och övergripande förståelse för teknik och är van att jobba mot uppsatta mål. Du ser dig själv som en teamspelare med god social kompetens.

Vi ser att du:


* Har civilingenjörsutbildning inom kemiteknik eller annan civilingenjörsutbildning som är relevant för rollen. Alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet från massabruket i sin helhet, från fiberlinjen alternativt återvinningen.
* Har 5+ års arbetslivserfarenhet inom området.
* Har ett tekniskt intresse, en vilja att lära, är nyfiken på yrket och initiativförmåga
* Kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift
* Har B-körkort


Det är meriterande om du kan tala spanska eller tyska och om du har kunskap och erfarenhet från kemisk industri/bioraffinaderi.

Som person är du


* Samarbetsinriktad
* Nätverkande
* Kvalitetsmedveten
* Problemlösande


Övrig informtion


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Örnsköldsvik, Umeå eller Sundsvall.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemålet är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går löpande igenom urvalet och annonsen kan stängas ner då urvals- och intervjufasen tar vid.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Eurocon här! Visa mindre

Strategisk inköpare till vår kund i Örnsköldsvik!

Ansök    Jan 23    Academic Work Sweden AB    Inköpare
Lockas du av att arbeta med internationella affärer, driva förhandlingar och vill arbeta mot ett bolag under ständig utveckling? Trivs du dessutom att skapa långsiktiga relationer och bygga nätverk? Som Strategisk inköpare kommer du att arbeta i en varierande och stimulerande miljö där du har många kontaktytor internt och mot leverantörer! Ansök idag, urval sker löpande under processen! OM TJÄNSTEN Teamet består idag av 9 drivna och engagerade strategisk... Visa mer
Lockas du av att arbeta med internationella affärer, driva förhandlingar och vill arbeta mot ett bolag under ständig utveckling? Trivs du dessutom att skapa långsiktiga relationer och bygga nätverk? Som Strategisk inköpare kommer du att arbeta i en varierande och stimulerande miljö där du har många kontaktytor internt och mot leverantörer! Ansök idag, urval sker löpande under processen!

OM TJÄNSTEN
Teamet består idag av 9 drivna och engagerade strategiska inköpare inom IT. Vår kund expanderar sin verksamhet och behöver förstärka gruppen med ytterligare medarbetare. I rollen som Strategisk Inköpare kommer du att arbeta i en varierande miljö där du har många kontaktytor mot flera avdelningar och funktioner, men framför allt mot leverantörer.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som Strategisk Inköpare kommer du att ansvara för kontakten med leverantörer gällande resultat, utvärdering och förfrågningar/offerter. Rollen innebär dessutom ansvar gällande riskbedömningar och kontrakt, där din uppgift kommer vara att utveckla och skapa upphandlingsstrategier för verksamhetens målbild.

Rollen innebär dessutom att:


* Leda tvärfunktionella team i projekt/kontrakt
* Målkostnadsstyrning
* Samarbeta i team med andra yrkesroller och specialister


VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant examen från högskola/universitet inom exempelvis inköps/logistik, teknik, juridik eller ekonomi alt. förvärvat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet
- Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal och i skrift, då språken används dagligen i arbetet

Meriterande i denna urvalsprocess kommer vara om du har yrkeserfarenheter sedan tidigare inom inköp, kontrakt, förhandling eller projektledning, samt erfarenhet från SAP och Excel

Som person är du:


* Strukturerad
* Kommunikativ
* Initiativtagande


Övrig Information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Mätingenjör till vår kund i Örnsköldsvik!

Vi söker för vår kunds räkning en mätingenjör som kommer att arbeta i en bred roll med arbetsuppgifter inom mätning och test av system och fordon! Här välkomnas du till en innovativ arbetsplats som idag är ledande inom försvarsindustrin, där du får möjligheten till att utvecklas ytterligare i din yrkesroll. Låter detta som något för dig? Ansök idag, urval sker löpande under processens gång! OM TJÄNSTEN I denna roll får du möjligheten att utvecklas inom e... Visa mer
Vi söker för vår kunds räkning en mätingenjör som kommer att arbeta i en bred roll med arbetsuppgifter inom mätning och test av system och fordon! Här välkomnas du till en innovativ arbetsplats som idag är ledande inom försvarsindustrin, där du får möjligheten till att utvecklas ytterligare i din yrkesroll. Låter detta som något för dig? Ansök idag, urval sker löpande under processens gång!

OM TJÄNSTEN
I denna roll får du möjligheten att utvecklas inom ett globalt företag i försvarsindustrin där de hela tiden utmanar sig själva med målet att bli bäst inom sitt område. Du kommer att vara anställd via Academic Work men arbeta ute hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Du erbjuds


* Ett introduktionsprogram för personlig utveckling och löpande utbildning med möjligheterna att växa på ett personligt- och kompetensmässigt plan
* En dedikerad mentor som du får stöttning av samt kan bolla utmaningar och idéer med
* Utvecklas ytterligare i din yrkesroll inom en innovativ bransch


ARBETSUPPGIFTER
Som mätingenjör kommer du att ansvara för planering, ledning, genomförande av mätning samt rapportering av test- och verifieringsresultat, komponent-, delsystem samt helfordonsnivå med ett fokus på insamling samt analys av mätdata. Du kommer dessutom aktivt arbeta med mätinstruktioner, mätsystemsanalyser och utvärdering av mätresultat.

Rollen kommer även innebära att:


* Arbeta med mätning av detaljer och ansvara för mätinstruktioner
* Mäta och analysera av avvikande artiklar
* Delta i konstruktionsgranskningar med fokus på mätning och utvärdering
* Stötta kvalitetsavdelningen i mätfrågor, både internt men även externt hos våra leverantörer


VI SÖKER DIG SOM
- Har en civilingenjör/högskoleingenjörutbildning, gärna utbildning inom mätteknik
- Har erfarenhet av testverksamhet
- Har erfarenhet av arbete med analys av mätdata och rapportering av resultat
- Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift, då båda språk förekommer i arbetet

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av liknande tjänst.

Som person är du:


* Strukturerad
* Kommunikativ
* Samarbetsvillig


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Tekniskt lagt och ute efter din nästa utmaning? Se hit!

Är du ute efter ett jobb där dina kunskaper och ditt intresse inom IT kommer att värderas högt? Vi söker nu dig med kunskap inom IT och som vill växa in i rollen som mjukvaruutveckare till vår kund i Övik. I rollen kommer du att få jobba på något av de största bolagen i stan och du blir en del av ett mindre konsultbolag där personalen står i fokus. Läs mer och ansök redan idag! OM TJÄNSTEN Ovinge Ingenjörsbyrå levererar tjänster och resurser inom mekanik... Visa mer
Är du ute efter ett jobb där dina kunskaper och ditt intresse inom IT kommer att värderas högt? Vi söker nu dig med kunskap inom IT och som vill växa in i rollen som mjukvaruutveckare till vår kund i Övik. I rollen kommer du att få jobba på något av de största bolagen i stan och du blir en del av ett mindre konsultbolag där personalen står i fokus. Läs mer och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Ovinge Ingenjörsbyrå levererar tjänster och resurser inom mekanik, el-mekanik, hydraulik, produktutveckling, innovation och design i Övik. Du blir en del av ett mindre bolag som idag består av 25 personer och där de vill växa inom både elektronik, mekanik och mjukvaruområdet - det är där du kommer in i bilden.

Du erbjuds


* Bli en del av ett företag med stort fokus på aktiviteter, där du tillsammans med dina kollegor kommer hitta på olika aktiviteter varje månad. Dags att planera in skidresa i vinter kanske?
* En roll där du får möjlighet att jobba på de stora kunderna i Övik med tex den senaste tekniken inom fordonsindustrin eller utveckling av medicinsk utrustning
* Tillgång till företagets alldeles nya 3D-printer - Massivit 5000 - som företaget är först i Norden i att investera i.
Du kommer att jobba som konsult för Academic Work. Tanken är att på sikt bli anställd direkt av Ovinge Ingenjörsbyra, om alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i rollen som utvecklare att få en introduktion på kontoret för att sedan sitta på plats hos någon av företagets kunder och lära dig om den verksamheten.

Dina arbetsuppgifter kommer till exempel att vara:


* Programmering i det språk som används på ditt uppdrag, men främst C, C ++eller C#
* Arbete med nyutveckling eller test och verifiering
* Uppföljningar utifrån uppdragets behov och vara med på möten++


VI SÖKER DIG SOM
- Har ett genuint intresse och kunskap inom programmering gärna ovan nämnda språk
- Gärna har eftergymnasial utbildning inom IT, men det är inte ett krav då stort fokus ligger på dina kunskaper och intressen mer än formell utbildning
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift då det krävs i dialog med kunderna

Vi ser det som meriterande om du har kunskaper i MatLab och Simulink. Har du kunskaper inom AI ser vi det som mycket meriterande. Vi ser det som ett plus om du har lokal förankring till Övik.

Som person är du:


* Problemlösande
* Noggrann
* Bra på att samarbeta


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Inköpssamordnare till Miva i Örnsköldsvik!

Ansök    Dec 6    Academic Work Sweden AB    Inköpare
Söker du efter ett jobb där du får möjligheten att ta ansvar och arbeta för en bättre framtid? I rollen som inköpssamordnare hos Miva kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter där målet är att bidra till en funktionell och hållbar infrastruktur i kommunen. Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Mivas är ett kommunalt bolag som ansvarar för vatten, avlopp och hantering av avfall i Örnsköldsviks kommun. Verksamhe... Visa mer
Söker du efter ett jobb där du får möjligheten att ta ansvar och arbeta för en bättre framtid? I rollen som inköpssamordnare hos Miva kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter där målet är att bidra till en funktionell och hållbar infrastruktur i kommunen. Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Mivas är ett kommunalt bolag som ansvarar för vatten, avlopp och hantering av avfall i Örnsköldsviks kommun. Verksamheten är en av grundpelarna i samhället och viktig för att infrastrukturen ska fungera både idag och imorgon. Som inköpssamordnare hos Miva blir du en del av en stimulerande och kreativ miljö, där ni tillsammans arbetar mot tydliga och mätbara mål. I rollen kommer du att vara spindeln i nätet när det kommer till avtalsfrågor inom ditt kompetensområde, således kommer du att arbeta i nära samarbete med beställare inom bolaget och kommunens upphandlingsenhet.

Du erbjuds


* Ett arbete där du bidrar till en bättre framtid
* Möjligheten att utvecklas inom inköp
* Varierande arbetsuppgifter


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen kommer du främst att:


* Analysera inköpsbehovet
* Ansvara för direktupphandlingar och enskilda köp
* Ta fram förfrågnings- och anbudsunderlag
* Följa upp och utvärdera leveranskvaliteten
* Administrera avtal


VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom inköp eller motsvarande
- Har erfarenhet att inköp och upphandlingsarbete
- Kommunicerar obehindrat på svenska
- Har goda kunksaper i Excel

Det är meriterande om du har erfarenhet av inköp inom LOU samt Visma Proceedo.

Som person är du:


* Strukturerad
* Strategisk
* Samarbetsinriktad


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Administratör för projekt i Husum

Är du en strukturerad person Se hit! Vi söker nu en administratör som ska arbeta i ett kortare projekt beläget i Husum, Örnsköldsvik. Tycker du att detta låter spännande? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag då behovet är omgående och rekryteringsprocessen kommer gå snabbt, vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN I denna tjänst kommer du arbeta i nära sammarbete med en kollega med fokus på att effektivt uppnå era mål. Uppdraget sträcker s... Visa mer
Är du en strukturerad person Se hit! Vi söker nu en administratör som ska arbeta i ett kortare projekt beläget i Husum, Örnsköldsvik. Tycker du att detta låter spännande? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag då behovet är omgående och rekryteringsprocessen kommer gå snabbt, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
I denna tjänst kommer du arbeta i nära sammarbete med en kollega med fokus på att effektivt uppnå era mål. Uppdraget sträcker sig en månad. Du kommer att få en genomgående introduktion av dokumentationsarbetet på plats.

#

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som administratör kommer du ha ansvar för att:


* Sortera och administrera papper såsom ritningar in i dokumentationssystem
* Dokumentation och bokföring
* Planera och strukturera ditt eget arbete


VI SÖKER DIG SOM
- Är noggrann och kan arbeta strukturerat
- Självgående
- Har vana att arbeta med dator
- Kan kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, tom 30/11 med chans till förlängning
* Placering: Husum, Örnsköldsviks kommun
* Milersättning utgår


#

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Projektplanerare till kund i Örnsköldsvik!

Motiveras du av att driva planeringsarbete i olika projekt, samt är resultatinriktad och strukturerad i sitt arbete? Som projektplanerare hos vår kund i Örnsköldsvik kommer du att ha en nyckelroll som stöd till projektledare där du dagligen arbetar med varierade arbetsuppgifter i projektform. Låter detta intressant? Ansök idag då urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Som projektplanerare arbetar du i ett eller flera av företagets olika projekt. Du driver proj... Visa mer
Motiveras du av att driva planeringsarbete i olika projekt, samt är resultatinriktad och strukturerad i sitt arbete? Som projektplanerare hos vår kund i Örnsköldsvik kommer du att ha en nyckelroll som stöd till projektledare där du dagligen arbetar med varierade arbetsuppgifter i projektform. Låter detta intressant? Ansök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Som projektplanerare arbetar du i ett eller flera av företagets olika projekt. Du driver projektets planeringsarbete och metodik, framtagande av tidplaner, kundmilstenar, projektstrukturer, samt analyser av dessa. Du kommer att ingå i kundsprojektets IP-grupp, med en nyckelroll som projektledarens stöd. I rollen som projektplanerare arbetar du enligt KI/VP metodik och med uppföljning och rapportering av projektet i nära samarbete med projektledningen inklusive projektcontrollers. Du arbetar även med koordinering och uppföljning av risker i LCM projekt.

Du kommer arbeta som konsult via Academic Work ute hos kund. Detta är ett konsultuppdrag, vid gott samarbete finns goda möjligheter till förlängning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som projektplanerare kan arbetsuppgifter vara att:


* Skapa och säkerställa att planeringsdirektiv finns tillgängliga för respektive projekt, samt se till att en bra projektplan finns och att löpande uppföljningar genomföras
* Ansvara att sammanställa underlag till projektbaselines i anbud och pågående projekt samt ansvara att linjeorganisationer genomför skattningar och löpande uppföljning av resursbehov
* Förbereda att planeringsverktygen möter de krav som ställs för att en planering mot uppfyllnad av resursutfall, analyser och projektrapporter kan bli utfört
* Skapa rapporter och utfall som beskriver aktuell projektstatus, tidslinje och kostnadsläge


VI SÖKER DIG SOM
- Du har erfarenhet av planeringsverktygen MS Projekt, Devops, eller Primavera samt goda kunskaper i Office paketet.
- Har en akademisk universitets/högskole-examen inom relevant område, ex. civil eller högskoleingenjör alternativt civilekonom.
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift då de används dagligen i arbetet.

Det är meriterande om du har:

Erfarenhet av samordnande eller en ledande roll i större projekt. Du har exempelvis arbetat som projektledare, planerare, controller, inköpare eller projekteringsledare.

Som person är du:


* Struktuerad
* Kommunikativ
* Ansvarstagande


Övrig information


* Startdatum: Enligt överenskommelse
* Omfattning: 12 månader från startdatum, med god chans till förlängning
* Placeringsort: Örnsköldvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Elektronikingenjör till välkänd aktör i Örnsköldsvik

Examinerad inom elektronik eller mjukvara och vill ta nästa steg? Vi söker nu en elektronikingenjör inom mjukvara till vår kund i Örnsköldsvik. Här erbjuds du möjlighet att arbeta självständigt och utvecklas inom ett stort område med många kontaktytor. Är du den vi söker? Ansök idag, urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Vår kunds avdelningar för elektronik och mjukvara har många komplexa funktioner som är tätt sammankopplade i system. Vid fel eller misstänka ... Visa mer
Examinerad inom elektronik eller mjukvara och vill ta nästa steg? Vi söker nu en elektronikingenjör inom mjukvara till vår kund i Örnsköldsvik. Här erbjuds du möjlighet att arbeta självständigt och utvecklas inom ett stort område med många kontaktytor. Är du den vi söker? Ansök idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Vår kunds avdelningar för elektronik och mjukvara har många komplexa funktioner som är tätt sammankopplade i system. Vid fel eller misstänka fel är det ofta svårt att vid en första anblick veta vart i kedjan som felet härstammar. I rollen som elektronikingenjör ansvarar du tillsammans med kollegor över utredning och felsökning.

Du erbjuds


* Ett långsiktigt uppdrag med många kontaktytor
* Möjligheten att utveckla dina kunskaper ytterligare inom hela kedjan av el/elektronik/mjukvara


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som elektronikingenjör kommer arbetsuppgifterna variera av att:


* Felsöka fordon och testmiljöer
* Kontakta och vägleda avdelningsspecifika resurser när det blir aktuellt
* Konfigurera och testa funktionalitet och komponenter i fordon och testmiljöer


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad utbildning inom elektronik/mjukvara eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- Har en god allmän kunskap om elektroniska system
- Trivs att kommunicera inom breda kontaktytor
- Erfarenhet av arbete inom mjukvara och felsökning av mjukvarufunktioner
- Har erfarenhet av arbete inom nätverk, system eller elektronik

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag med praktiskt handhavande av datorer eller tekniska system. Erfarenhet av arbete med lågnivåspråk som C och C++ samt mätverktyg, inom exempelvis multimeter/oscilloskop.

Övrig information

Startdatum: Omgående

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Örnsköldsvik

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Ingenjör till globala och familjära Eurocon!

Vill du arbeta i en roll där du kan utvecklas och där din arbetsprestation är viktig för helheten? Trivs du med en familjär känsla på din arbetsplats där du får bidra till öppenhet och närhet med dina kollegor? Om du söker efter detta har du hamnat rätt då det är precis den arbetsmiljön du kommer finna på Eurocons huvudkontor i Örnsköldsvik. Just nu händer det mycket inom vårt bolag och vill därför utöka vår projekt- och processavdelningen med en ytterliga... Visa mer
Vill du arbeta i en roll där du kan utvecklas och där din arbetsprestation är viktig för helheten? Trivs du med en familjär känsla på din arbetsplats där du får bidra till öppenhet och närhet med dina kollegor? Om du söker efter detta har du hamnat rätt då det är precis den arbetsmiljön du kommer finna på Eurocons huvudkontor i Örnsköldsvik. Just nu händer det mycket inom vårt bolag och vill därför utöka vår projekt- och processavdelningen med en ytterligare processingenjör!

OM TJÄNSTEN
Eurocon grundades 1990 och utgörs idag av nära 300 medarbetare. Organisationen präglas av låg personalomsättning med familjär känsla som bland annat visas genom gemenskap i kafferummet och närheten till ledning, chef och kollegor som gärna ställer upp som bollplank. I organisationen finns en stor kunskapsbank där alla delar med sig av sin expertis och där det finns en genuin vilja att hjälpa varandra.

I rollen som processingenjör på Eurocon ingår du ofta i en projektorganisation hos kund eller internt. Ditt team kommer utgöras av tio medarbetare i roller som processingenjör och projektledare som har olika lång arbetslivserfarenhet. Tillsammans med dina kollegor har ni möjlighet att lära av varandra och stötta varandra i arbetet såväl i konsultrollen. Arbetsbelastningen fördelas på teamet utefter kompetens och erfarenhet och ditt team arbetar ofta med de första delarna i projektet innan nästa avdelning tar vid och för projektet framåt.

Du erbjuds


* En roll i en platt organisation präglad av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter.
* Stor frihet under ansvar.
* Många förmåner så som ett väl tilltaget friskvårdsbidrag, rådgivning av tjänstepension, månadsvis massage, förstärkt föräldrapenning, maximala nivåer av sjukersättning, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att teckna andra förmånliga försäkringar.


ARBETSUPPGIFTER

Du kommer arbeta med


* Studier/utredningar
* Föreslå/utarbeta processdesign
* Tekniska underlag till inköp med kunden
* Du kommer arbeta en viss del ute hos kund och resterande tid på kontoret eller hemifrån vid behov


Projekten du blir delaktig i kommer variera i storlek; både tidsmässigt, bemanningsmässigt och ekonomiskt. I varje unikt projekt arbetar Eurocon fram en anpassad lösning som passar för den aktuella kunden. Kunderna finns främst i regionen men även i resterande delar av Sverige och andra länder, vilket innebär att resor förekommer i tjänsten cirka 20–70 dagar per år.

VI SÖKER DIG SOM
Har en civilingenjörsutbildning inom kemiteknik eller annan civilingenjörsutbildning som är relevant för rollen


* Har några års relevant arbetserfarenhet exempelvis från massabruket i sin helhet, skogsindustrin eller fiberlinjen/återvinning
* Har du erfarenhet från kemisk industri/bioraffinaderi är det också intressant
* Kan uttrycka dig väl på svenska och engelska då detta används dagligen i arbetet
* Har B-körkort


Det är meriterande om du talar spanska eller tyska.

Som person är du


* Samarbetsinriktad
* Nätverkande
* Kvalitetsmedveten
* Problemlösande


Övrig informtion


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Örnsköldsvik, Umeå eller Sundsvall.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemålet är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går löpande igenom urvalet och annonsen kan stängas ner då urvals- och intervjufasen tar vid.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Eurocon är ett expanderande teknikkonsultföretag som erbjuder spetskompetens i form av kvalificerade tjänster och system för genomförande av industriprojekt av alla storlekar och komplexitet. Med vårt höga tekniska kunnande, långa erfarenhet och aktiva deltagande i olika utvecklingsmiljöer, skapar vi tillsammans med våra samarbetspartners en unik plattform varifrån vi kan leverera säkra, hållbara och lönsamma tekniska lösningar för framtidens samhälle.

Tillsammans med dotterbolagen KLT, Pidab, SiteBase och Eurocon Sydväst sysselsätter vi cirka 275 medarbetare. Eurocon finns på över tio orter från Kiruna i norr till Karlshamn i söder med huvudkontoret i Örnsköldsvik

Läs mer om Eurocon här. Visa mindre

Administratör för projekt i Husum

Är du en strukturerad person Se hit! Vi söker nu en administratör som ska arbeta i ett kortare projekt beläget i Husum, Örnsköldsvik. Tycker du att detta låter spännande? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag då behovet är omgående och rekryteringsprocessen kommer gå snabbt, vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN I denna tjänst kommer du arbeta i nära sammarbete med en kollega med fokus på att effektivt uppnå era mål. Uppdraget sträcker s... Visa mer
Är du en strukturerad person Se hit! Vi söker nu en administratör som ska arbeta i ett kortare projekt beläget i Husum, Örnsköldsvik. Tycker du att detta låter spännande? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag då behovet är omgående och rekryteringsprocessen kommer gå snabbt, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
I denna tjänst kommer du arbeta i nära sammarbete med en kollega med fokus på att effektivt uppnå era mål. Uppdraget sträcker sig en månad. Du kommer att få en introduktion av arbetet på plats.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som administratör kommer du ha ansvar för att:


* Sortera och administrera papper såsom ritningar
* Dokumentation och bokföring
* Planera och strukturera ditt eget arbete


VI SÖKER DIG SOM
- Är noggrann och kan arbeta strukturerat
- Självgående
- Har vana att arbeta med dator
- Kan kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: 1 månad
* Placering: Husum, Örnsköldsviks kommun


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Elektronikingenjör till välkänd aktör i Örnsköldsvik

Examinerad inom elektronik eller mjukvara och vill ta nästa steg? Vi söker nu en elektronikingenjör inom mjukvara till vår kund i Örnsköldsvik. Här erbjuds du möjlighet att arbeta självständigt och utvecklas inom ett stort område med många kontaktytor. Är du den vi söker? Ansök idag, urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Vår kunds avdelningar för elektronik och mjukvara har många komplexa funktioner som är tätt sammankopplade i system. Vid fel eller misstänka ... Visa mer
Examinerad inom elektronik eller mjukvara och vill ta nästa steg? Vi söker nu en elektronikingenjör inom mjukvara till vår kund i Örnsköldsvik. Här erbjuds du möjlighet att arbeta självständigt och utvecklas inom ett stort område med många kontaktytor. Är du den vi söker? Ansök idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Vår kunds avdelningar för elektronik och mjukvara har många komplexa funktioner som är tätt sammankopplade i system. Vid fel eller misstänka fel är det ofta svårt att vid en första anblick veta vart i kedjan som felet härstammar. I rollen som elektronikingenjör ansvarar du tillsammans med kollegor över utredning och felsökning.

Du erbjuds


* Ett långsiktigt uppdrag med många kontaktytor
* Möjligheten att utveckla dina kunskaper ytterligare inom hela kedjan av el/elektronik/mjukvara


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som elektronikingenjör kommer arbetsuppgifterna variera av att:


* Felsöka fordon och testmiljöer
* Kontakta och vägleda avdelningsspecifika resurser när det blir aktuellt
* Konfigurera och testa funktionalitet och komponenter i fordon och testmiljöer


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad högskoleingenjörsutbildning inom elektronik/mjukvara eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet
- Har en god allmän kunskap om elektroniska system
- Trivs att kommunicera inom breda kontaktytor
- Erfarenhet av arbete inom mjukvara och felsökning av mjukvarufunktioner
- Har erfarenhet av arbete inom nätverk, system eller elektronik

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag med praktiskt handhavande av datorer eller tekniska system. Erfarenhet av arbete med mätverktyg, inom exempelvis multimeter/oscilloskop.

Övrig information

Startdatum: Omgående

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Örnsköldsvik

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Testare sökes till expansivt bolag i försvarsindustrin!

Ansök    Jun 4    Academic Work Sweden AB    Systemtestare
BAE Systems Hägglunds AB har en händelserik tid framför sig och behöver nu stärka upp sitt team med en självständig och driven person till rollen som testare. Du kommer att vara del av en verksamhet som befinner sig i en expansiv fas där avdelningens kärnverksamhet är att testa och verifiera mjukvara och elsystem i deras fordonssystem. Skicka in din ansökan idag för en framtid fylld av möjligheter! OM TJÄNSTEN Hos BAE Systems Hägglunds AB kommer du att h... Visa mer
BAE Systems Hägglunds AB har en händelserik tid framför sig och behöver nu stärka upp sitt team med en självständig och driven person till rollen som testare. Du kommer att vara del av en verksamhet som befinner sig i en expansiv fas där avdelningens kärnverksamhet är att testa och verifiera mjukvara och elsystem i deras fordonssystem. Skicka in din ansökan idag för en framtid fylld av möjligheter!

OM TJÄNSTEN
Hos BAE Systems Hägglunds AB kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens och karriärutveckling. Tjänsten är med start omgående och fram till mars 2023. Vid ett gott samarbete finns möjlighet att fortsätta på uppdraget.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som testare kan arbetsuppgifterna vara:


* Att genomföra tester och felsökning av mjukvara, elektronik och elsystem
* Att utveckla automattester och simuleringsmodeller.
* Att rapportera och dokumentera testresultat och felrapporter.
* Att granska interna krav och specifikationer och förbättringsförslag.
* Att bygga upp nya testmiljöer.


VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskoleutbildning eller relevant arbetslivserfarenhet inom elektronik eller mjukvara
- Har erfarenhet från ledande befattning eller projektledning
- Har erfarenhet av att planera, strukturera och följa upp testarbete
- Har erfarenhet av både manuella tester och automatiserade tester
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande om du har erfarenhet av mjukvarutester på komplexa inbyggda system eller fordonssystem.

Som person är du:


* Strukturerad
* Noggrann
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET Visa mindre

Hallchef till Strängbetong!

Har du erfarenhet av ledarskap och vill vara en del av att ett framgångsrikt producerande företag som är del av en framgångsrik internationell koncern? I rollen som Hallchef på Strängbetongs produktionshall får du ett stort ansvar för att leda och utveckla verksamheten. Läs mer och ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en hallchef till Strängbetongs produktionsenhet i Långviksmon, ungefär fem mil utanför Örnsköld... Visa mer
Har du erfarenhet av ledarskap och vill vara en del av att ett framgångsrikt producerande företag som är del av en framgångsrik internationell koncern? I rollen som Hallchef på Strängbetongs produktionshall får du ett stort ansvar för att leda och utveckla verksamheten. Läs mer och ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en hallchef till Strängbetongs produktionsenhet i Långviksmon, ungefär fem mil utanför Örnsköldvik. Strängbetong är idag det ledande företaget i Sverige att leverera industriellt tillverkade byggsystem - från idé till slutmontage. Företaget bygger allt från bostäder och kontor till parkeringshus, hallar och arenor.

Verksamheten i Långviksmon består av ett sextiotal medarbetare och innefattar gjuthallarna, formsnickeriet, en armeringsavdelning samt en underhållsavdelning.

#

Du erbjuds:


* Ett roll med stort ansvar och möjlighet att driva igenom förbättringsförslag
* Att bli en del av ett företag med möjligheter till utveckling i din karriär
* En dedikerad konsultchef för stöttning i arbetet och karriären


Kika på filmen nedan för att få en bild av arbetet på fabriken kan se ut:Du kommer vara anställd som konsult hos Academic Work den första tiden, men om alla parter är nöjda med samarbetet kommer du att överrekryteras på sikt. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som hallchef ansvarar du för produktionen i en av de två hallar som finns i Långviksmon. Du kommer ha ett övergripande ansvar för att produktionen fungerar enligt planering och säkerställa leverans enligt tidsplan. Du blir närmsta chef till ca 25 personer som arbetar i produktionen och kommer att ha tät dialog med förstemän och den andra hallschefen för att driva verksamheten framåt och rapporterar till produktionschef.

Vidare kommer du till exempel:


* Ansvara för morgonmöten i produktion
* Följa upp tider och produktionsprogress
* Arbeta med personalplanering
* Arbeta med olika förbättringsinitiativ
* Dokumentera i affärssystem


För att förstå produktionen på ett bra sätt kommer du att börja din första tid där, för att successivt ta dig an uppgifterna ovan.

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst ett års erfarenhet av ledarskap, i tex en arbetsledarroll
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Har goda kunskaper i Officepaketet
- Har tillgång till bil för att ta dig till fabriken i Långviksmon

Vi ser det som meriterande om du arbetat med tillverkningsprocessen och stödprocesser. Vidare ser vi det som ett plus att om du arbetat med att läsa ritningar.

Övrig information


* Start: Augusti eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Långviksmon utanför Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om företaget här Visa mindre

Utvecklare till familjärt bolag i Övik!

Är du ute efter ett jobb där dina kunskaper och ditt intresse inom IT kommer att värderas högt? Vi söker nu en mjukvaruutvecklare till vår kund i Övik. I rollen kommer du att få jobba på de största bolagen i stan och du blir en del av ett mindre konsultbolag där personalen står i fokus. Läs mer och ansök redan idag! OM TJÄNSTEN Ovinge Ingenjörsbyrå levererar tjänster och resurser inom mekanik, el-mekanik, hydraulik, produktutveckling, innovation och desi... Visa mer
Är du ute efter ett jobb där dina kunskaper och ditt intresse inom IT kommer att värderas högt? Vi söker nu en mjukvaruutvecklare till vår kund i Övik. I rollen kommer du att få jobba på de största bolagen i stan och du blir en del av ett mindre konsultbolag där personalen står i fokus. Läs mer och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Ovinge Ingenjörsbyrå levererar tjänster och resurser inom mekanik, el-mekanik, hydraulik, produktutveckling, innovation och design i Övik. Du blir en del av ett mindre bolag som idag består av 25 personer och där de vill växa inom både elektronik, mekanik och mjukvaruområdet - det är där du kommer in i bilden.

Du erbjuds


* Bli en del av ett företag med stort fokus på aktiviteter, där du tillsammans med dina kollegor kommer hitta på olika aktiviteter varje månad
* En roll där du får möjlighet att jobba på de stora kunderna i Övik med tex den senaste tekniken inom fordonsindustrin eller utveckling av medicinsk utrustning
* Tillgång till företagets alldeles nya 3D-printer - Massivit 5000 - som företaget är först i Norden i att investera i.
Du kommer att jobba som konsult för Academic Work. Tanken är att på sikt bli anställd direkt av Ovinge Ingenjörsbyra, om alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i rollen som utvecklare att få en introduktion på kontoret för att sedan sitta på plats hos någon av företagets kunder och lära dig om den verksamheten.

Dina arbetsuppgifter kommer till exempel att vara:


* Programmering i det språk som används på ditt uppdrag, men främst C, C ++eller C#
* Arbete med nyutveckling eller test och verifiering
* Uppföljningar utifrån uppdragets behov och vara med på möten++


VI SÖKER DIG SOM
- Har ett genuint intresse och kunskap inom programmering gärna ovan nämnda språk
- Gärna har eftergymnasial utbildning inom IT, men det är inte ett krav då stort fokus ligger på dina kunskaper och intressen mer än formell utbildning
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift då det krävs i dialog med kunderna

Vi ser det som meriterande om du har kunskaper i MatLab och Simulink. Har du kunskaper inom AI ser vi det som mycket meriterande. Vi ser det som ett plus om du har lokal förankring till Övik.

Som person är du:


* Problemlösande
* Noggrann
* Bra på att samarbeta


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Erfarenhet inom infrastruktur? Infrasektionen hos Eurocon söker dig!

Trivs du i ett bolag med korta beslutsvägar, frihet under ansvar och vill arbeta hos en arbetsgivare där du ges goda möjligheter att kombinera en stimulerande karriär med familj och fritid? Du kanske har erfarenhet inom projektledning, arbetsledning, besiktning, test och validering eller som projektingenjör? Förutom stimulerande uppdrag inom infrastruktur får du här även vara med på en spännande resa då infra är under tillväxt, och du blir en viktig tillgå... Visa mer
Trivs du i ett bolag med korta beslutsvägar, frihet under ansvar och vill arbeta hos en arbetsgivare där du ges goda möjligheter att kombinera en stimulerande karriär med familj och fritid? Du kanske har erfarenhet inom projektledning, arbetsledning, besiktning, test och validering eller som projektingenjör? Förutom stimulerande uppdrag inom infrastruktur får du här även vara med på en spännande resa då infra är under tillväxt, och du blir en viktig tillgång för infras framtida planer!

OM TJÄNSTEN
Inom Eurocon arbetar idag ca 250 personer. Sektionen inom Infrastruktur, som du kommer tillhöra, har idag 3 anställda och är en relativt nystartad avdelning hos Eurocon. Dem söker dig som med dina kunskaper och erfarenheter kan bidra till en större bredd inom området och som också är delaktig i den spännande resa som infra är på idag! Ni kommer växa dom kommande åren vilket innebär att du är en del av uppbyggnaden av en ny sektion och har stora möjligheter att påverka mål och strategier så väl som avdelningens utveckling.

Som ”Euroconare” blir du en del av ett genuint och härligt gäng med framåtanda och en känsla för kvalitet i arbetet. Du kommer att arbeta i en platt organisation präglad av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar nära och i samråd med både kollegor lokalt på kontoret och andra kontor men även med uppdragsgivare och närmaste chef. Allt med mycket frihet under eget ansvar.

Du erbjuds


* Utrymme att påverka infrasektionens riktning och själv planera stora delar av din arbetstid och dina dagar
* Ett arbete i en platt organisation präglad av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter.
* Goda möjligheter att kombinera en stimulerande karriär med familj och fritid. Eurocon erbjuder bl.a. ett väl tilltaget friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid, möjlighet att arbeta hemifrån vid behov, tjänstepensionsrådgivning, förstärkt föräldrapenning, maximala sjukersättningsnivåer, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att teckna andra förmånliga försäkringar.


ARBETSUPPGIFTER
Det går bra för Eurocon och behovet av kompetens inom infrastruktur är brett. Beroende på din kompetens och dina erfarenheter kommer du arbeta med det du gör bäst. Det kan vara inom projektledning, som projektingenjör, med projektering, byggledning, arbetsledning, besiktning eller test och validering. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av projektarbete på beställarsidan inom järnväg, spårväg eller tunnelbana. I din roll kan även en del projektledning och kundrelationer ingå, varav den sistnämna är något som du fortsätter att utveckla med både nya och befintliga kunder.

Projekten du blir delaktig i eller ansvarar över är ofta stora projekt som pågår under flera år, vilket gör att du verkligen kommer in i arbetet, får vara med i flera led, och kan skapa goda relationer och samarbeten med kund. Kunderna finns främst i Umeå, Övik och i Stockholm, men även på andra orter vilket innebär att du kommer att resa i tjänsten.

VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet av att arbeta inom infrastruktur (och/eller med byggledning). Du kan exempelvis ha arbetat med projektledning, som projektingenjör, arbetsledare, med besiktning eller test och validering.
- Har en högskoleutbildning inom teknik, alternativt förvärvat motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet.
- Vi ser gärna att du har erfarenhet av BEST (Bana, El, signal eller tele), men har du annan för tjänsten relevant erfarenhet är det inte ett krav.
- Har goda kunskaper i både svenska och engelska då båda spåken krävs i jobbet.

Det är meriterande om du har arbetat på beställarsidan inom järnvägsprojekt.

Som person är du:


* Självgående
* Strukturerad
* Kommunikativ
* Duktig på att samarbeta


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Umeå, Övik eller Stockholm.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Lär mer om Eurocon som bolag här och om sektionen för infrastruktur här. Visa mindre

SEM-analytiker till Brath i Övik!

Brath i Örnsköldsvik söker nu en till SEM-analytiker till sitt team. Vill du jobba på ett marknadsledande företag inom SEO & SEM och är beredd att jobba hårt för att utvecklas? Har du dessutom ett stort intresse av internet? Då är den här tjänsten för dig! Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Som SEM-analytiker på Brath blir du en del av företag med stora framtidsmål som växer snabbt. Du kommer ha stora utvecklingsmöjligheter där... Visa mer
Brath i Örnsköldsvik söker nu en till SEM-analytiker till sitt team. Vill du jobba på ett marknadsledande företag inom SEO & SEM och är beredd att jobba hårt för att utvecklas? Har du dessutom ett stort intresse av internet? Då är den här tjänsten för dig! Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Som SEM-analytiker på Brath blir du en del av företag med stora framtidsmål som växer snabbt. Du kommer ha stora utvecklingsmöjligheter där endast ditt eget driv sätter gränserna. Braths huvudkontor ligger i Örnsköldsvik, där du blir en del av engagerat team på 30 personer med spetskompetens inom olika fokusområden. Rollen som SEM-analytiker är en instegsroll med fokus på utbildning och lärande till en början för att du ska växa in i rollen succesivt.

Du erbjuds


* Ett jobb i en spännande bransch med stora utvecklingsmöjligheter.
* Trevliga kollegor som besitter spetskompetens inom branschen.
* 6 timmars arbetsdagar och 6 veckors semester.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och du anställs direkt av Brath.

ARBETSUPPGIFTER
Rollen som SEM-analytiker är varierad men innebär ett stort fokus på Google Ads där du bidrar med teknisk kunskap, analys och uppföljning till Brath’s kunder. Till en början kommer ditt arbete vara av enklare karaktär. Du kommer samarbeta nära andra specialister för att sätta strategi och plan för kunder där du i slutändan kommer ta ett eget ansvar för dina kunder. Under de första 6 – 12 månaderna kommer stort fokus vara på din utveckling med tydlig feedback för att du ska växa in i rollen på bästa sätt.

VI SÖKER DIG SOM
- Avslutad utbildning från universitet eller yrkeshögskola inom till exempel marknadsföring, IT, ekonomi eller andra relevanta utbildningar vi bedömer likvärdiga
- Tekniskt intresse för att sätta dig in i Brath’s verksamhet
- Stort intresse för internet och marknadsföring samt en vilja att lära dig mer
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift då det krävs i dina arbetsuppgifter samt i dialogen med kollegor och kunder

Det är meriterande om du har:


* Kunskaper i Google Ads
* Tidigare erfarenhet av SEO eller SEM
* Goda kunskaper i Excel


Som person är du hårt arbetande och resultatinriktad med en vilja att lära dig mer. För dig med rätt inställning finns inga gränser i hur långt du kan gå inom SEM. Du tar stort ansvar för din egen utveckling och samarbetar gärna med kollegor för att överträffa kunders förväntan. Då den inledande anställningen innebär mycket utveckling är du öppen för feedback.

Övrig information


* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid med inledande provanställning på 6 månader
* Placering: Örnsköldsvik
* Arbetstider: 6h arbetsdagar


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Braths önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Brath och hur dem arbetar med Google Ads här. Visa mindre

Söker du sommarjobb i Örnsköldsvik? Jobba på Johanssons Plåt!

Johanssons Plåt i Örnsköldsvik söker nu en kollega till deras profileringsteam! Gillar du fysiskt arbete och trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ? Här är tjänsten för dig som är praktiskt lagd och vill säkra sommarjobbet! Sök idag då vi jobbar med löpande urval och tillsättning! OM TJÄNSTEN Johanssons Plåt i Örnsköldsvik har ett brett produktsortiment och erbjuder deras kunder kompletta tak- och fasadpla?tslo?sningar till allt fra?n ... Visa mer
Johanssons Plåt i Örnsköldsvik söker nu en kollega till deras profileringsteam! Gillar du fysiskt arbete och trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ? Här är tjänsten för dig som är praktiskt lagd och vill säkra sommarjobbet! Sök idag då vi jobbar med löpande urval och tillsättning!

OM TJÄNSTEN
Johanssons Plåt i Örnsköldsvik har ett brett produktsortiment och erbjuder deras kunder kompletta tak- och fasadpla?tslo?sningar till allt fra?n stora industrihallar till minsta friggebod. Du kommer arbeta på lager och produktion där du tillsammans med dina kollegor ser till att kundensförväntningar på produkten blir det ni också leverar.

Du kommer börja omgående och jobba heltid under hela sommaren, till slutet av augusti. För dig som inte har studier eller andra åtaganden under hösten finns möjlighet att fortsätta några månader in på hösten.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du blir en del av ett större team? Det är viktigt att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och förstår din del i den gemensamma framgången. För att lyckas i din roll och snabbt komma in i arbetet krävs det stort engagemang och nyfikenhet från din sida.

Du kommer bland annat att:


* Profilera plåt, vilket innebär att du lastar plåt in i en maskin, och sedan manövrerar maskinen för att få ut färdig produkt i slutändan.
* Paketerar produkter.
* Plockar ordrar.


VI SÖKER DIG SOM
Till den här tjänsten behöver du ingen tidigare erfarenhet utan vi söker dig som är praktiskt lagd och tar egna initiativ. Fysiskt arbete är ingenting som skrämmer dig och du trivs i produktion/industrimiljö.

Utöver det ser vi att du:


* Har truckkort.
* Kan kommunicera och skriva obehindrat på svenska då arbetet sker på svenska samt att du måste kunna läsa arbetsinstruktioner och tillverkningsinstruktioner.


Övrig information


* Start: Omgående.
* Omfattning: Heltid under sommaren med möjlighet att fortsätta in på hösten.
* Placering: Örnsköldsvik.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Johanssons Plåt AB a?r ett fo?retag som bildades i bo?rjan av 70-talet i hja?rtat av Ho?ga Kusten, O?rnsko?ldsvik. Grunden i fo?retaget a?r ett traditionellt pla?tslageri da?r de efter ma?nga a?rs erfarenhet kan garantera deras kunder ho?gkvalitativa arbeten och material. Visa mindre

Studenter sökes till Svensk Cater!

Ansök    Maj 4    Academic Work Sweden AB    Lagerarbetare
Vill du också bli en del av detta grymma lagergäng? Nu söker vi studenter som vill arbeta extra under studierna med stora möjligheter till sommarjobb på Svensk Cater i Örnsköldsvik! Urvalet sker löpande, så sök tjänsten redan idag! OM TJÄNSTEN Svensk Cater är en fullsortimentsgrossist som levererar varor till kunder från Sundsvall i söder till Umeå i norr och norska gränsen i väst. Leveranserna sker i huvudsak med Svensk Caters egna lastbilar och chauf... Visa mer
Vill du också bli en del av detta grymma lagergäng? Nu söker vi studenter som vill arbeta extra under studierna med stora möjligheter till sommarjobb på Svensk Cater i Örnsköldsvik! Urvalet sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Svensk Cater är en fullsortimentsgrossist som levererar varor till kunder från Sundsvall i söder till Umeå i norr och norska gränsen i väst. Leveranserna sker i huvudsak med Svensk Caters egna lastbilar och chaufförer. Du kommer bli viktig del i kedjan att kunderna får sina leveranser i tid. Tjänsten passar dig som vill variera stillasittande dagar i plugget med ett fysiskt jobb. Vidare passar rollen dig som har ett flexibelt schema och vill dryga ut studentkassan. Du får kollegor som trivs och har roligt tillsammans, det är mycket skratt och högt i tak!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som lagerplockare på Svensk Cater kan arbetsuppgifter vara:


* Att utefter en plocklista, packa och lasta varor på de rullvagnar som sedan ska transporteras vidare till kunderna
* Att säkerställa att varor är redo att lastas för vidare transport


VI SÖKER DIG SOM
- Idag studerar på minst 50 %
- Har god kommunikativ förmåga och läsförståelse på svenska. Detta för att säkerställa korrekta leveranser.
- Kan tänka sig jobba under sommaren

Meriterande om du har erfarenhet från exempelvis restaurang, livsmedelslager, matvarubutik eller annan likvärdig erfarenhet.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Extra, ungefär 2 pass i veckan
* Placering: Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Svensk Cater är ett företag som är en av Sveriges ledande livsmedelsgrossister för uteätarmarknaden och storkök. De finns från Luleå i norr till Malmö i söder och har ett noga utvalt sortiment som möter den lokala marknadens behov. Visa mindre

Mekanikkonstruktör till Rejlers

Tycker du om att arbeta i CAD? Vi söker dig som är i början av din karriär och vill arbeta som konsult inom mekanikområdet! Att arbeta som konsult innebär att uppdragen och arbetsuppgifterna varierar från lätta till mer tekniskt utmanande. Visste du att Rejlers nyligen blev utnämnda som en av Sveriges Bästa Arbetsgivare? Ta chansen och bli en del av Rejlers du också! OM TJÄNSTEN På Rejlers blir du en del av en öppen och välkomnande atmosfär samtidigt so... Visa mer
Tycker du om att arbeta i CAD? Vi söker dig som är i början av din karriär och vill arbeta som konsult inom mekanikområdet! Att arbeta som konsult innebär att uppdragen och arbetsuppgifterna varierar från lätta till mer tekniskt utmanande. Visste du att Rejlers nyligen blev utnämnda som en av Sveriges Bästa Arbetsgivare? Ta chansen och bli en del av Rejlers du också!

OM TJÄNSTEN
På Rejlers blir du en del av en öppen och välkomnande atmosfär samtidigt som du arbetar i en framtidsinriktad verksamhet med starkt förändringsfokus. Rejlers har siktet inställt på att bli branschens mest lärande organisation - "Home of the learning minds".

Gruppen du kommer ingå i består av ett tiotal medarbetare, där merparten är placerade i Örnsköldsvik.

Du erbjuds


* En arbetsplats som präglas av sammanhållning och en familjär stämning.
* Utvecklingsmöjligheter och ett nära ledarskap där du som individ får möjlighet att växa och nå din fulla potential!


ARBETSUPPGIFTER
Som mekanikkonstruktör kommer du att ta fram tekniska lösningar, från idé till färdig produktionsritning inom området mekanik. Till en början kommer du att börja i uppdrag på Rejlers kontor, under ledning av uppdragsledare och när du blivit "varm i kläderna" kommer du få leda dina egna projekt. Arbetet innebär då att du kommer ha en nära dialog med kundens organisation, men också med kundens leverantörer.

På sikt har du möjlighet att utvecklas till att både bli ledande för dina egna uppdrag, men även för andra konsulter.

Du kommer till exempel att:


* Konstruera och arbeta i CAD, SolidWorks och Catia.
* Administrera och följa upp CE-dokumentation, teknisk dokumentation och kvalitetssäkra


VI SÖKER DIG SOM
- Är utbildad i CAD och testat 3D-modellering tidigare. Du har förmodligen en utbildning som högskoleingenjör alt. en gymnasieutbildning med mycket fokus på just CAD och en stor vilja att utvecklas ytterligare.
- Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Det är meriterande om du har något års arbetslivserfarenhet inom området. Har du dessutom arbetat som konsult tidigare ser vi det som ett extra plus!

Som person är du:


* Strukturerad
* Ansvarstagande
* Flexibel
* Duktig på att samarbeta


Övrig information


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
* Omfattning: Heltid.
* Placering: Örnsköldsvik (alt. Umeå).


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Rejlers här. Visa mindre

Sweco söker junior Miljöingenjör!

Läser du till ingenjör och böjar närma dig examen? Drivs du av att kunna bidra till samhällsnytta och gillar att vara experten? Sweco söker just nu en ingenjör med intresse för miljöfrågor. Här får du chansen att bli en del av en stor aktör på marknaden med goda möjligheter att utvecklas. Med hjälp av kollegor och Swecos erfarenhet och kompetens får du möjlighet att kickstarta din karriär och växa inom bolaget utefter dina intresseområden. Sök redan idag! ... Visa mer
Läser du till ingenjör och böjar närma dig examen? Drivs du av att kunna bidra till samhällsnytta och gillar att vara experten? Sweco söker just nu en ingenjör med intresse för miljöfrågor. Här får du chansen att bli en del av en stor aktör på marknaden med goda möjligheter att utvecklas. Med hjälp av kollegor och Swecos erfarenhet och kompetens får du möjlighet att kickstarta din karriär och växa inom bolaget utefter dina intresseområden. Sök redan idag! Urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Efterfrågan av konsulter på marknaden ökar och Sweco behöver nu växa med en ny junior stjärna till sitt kontor i Örnsköldsvik till avdelningen förorenande områden och kemikalier. Du kommer tillhöra ett team om 11 personer varav 4 av dom idag sitter i Örnsköldsvik och resten i Umeå. För att du ska få rätt förutsättningar för att lyckas i din roll kommer du att bli tilldelad en mentor som stöd. Du kommer även genomgå ett introduktionsprogram som varvas med digitala utbildningar och handledning från mentor eller gruppchef.

Du erbjuds...


* Arbete hos en stor aktör på marknaden med spännande projekt där du får vara med och forma samhället.
* Utvecklas i din roll och bli specialist inom det område som du tycker är intressant.
* Bli en del av ett företag och en grupp med härliga kollegor där kulturen präglas av hjälpsamhet och trygghet.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som miljöingenjör kommer du stötta teamet i olika projekt mot kunder inom tillexempel kommun, industri och gruva. Du jobbar i kortare projekt med en uppdragtid mellan en vecka och någon månad. Du arbetar med flera parallella projekt samtidigt och kommer till en början i huvudsak att jobba med...


* Sammanställa data
* Hjälpa till med provtagningsplaner och andra enklare dokument
* Sammanfatta tillexempel mätdata och annat underlag


VI SÖKER DIG SOM
- Teknisk utbildning från Universitet eller högskola
- Kan kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du…


* Har erfarenhet av servicearbeten
* Har inriktning mot miljö i din utbildning


Som person är du:


* Självgående
* Strukturerad
* En lagspelare
* Flexibel


#

Övrig information


* Start: Augusti - enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Tillsammans med sina kunder utvecklar Swecos 18 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Visa mindre

Servicetekniker inom processindustrin till C-Green

Gillar du att arbeta hands-on, har ett intresse för miljö- och processteknik och vill vara en del i att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? C-Green är pionjär inom hållbar slamhantering med sin process: OxyPower HTC™ - en egen patentskyddad energieffektiv teknik som omvandlar våt biomassa till biobränsle eller jordförbättringsmedel vilket bidrar till att lösa ett av dagens stora miljöproblem, koldioxidutsläpp. Som servicetekniker är du med och fo... Visa mer
Gillar du att arbeta hands-on, har ett intresse för miljö- och processteknik och vill vara en del i att skapa förutsättningar för en hållbar framtid? C-Green är pionjär inom hållbar slamhantering med sin process: OxyPower HTC™ - en egen patentskyddad energieffektiv teknik som omvandlar våt biomassa till biobränsle eller jordförbättringsmedel vilket bidrar till att lösa ett av dagens stora miljöproblem, koldioxidutsläpp. Som servicetekniker är du med och formar de första anläggningarna och är en viktig del i att bygga upp serviceorganisationen för framtida leveranser världen över. Låter det som något för dig? Läs vidare!

OM TJÄNSTEN
Idag har C-Green runt 25 medarbetare med huvudkontor och labbverksamhet i Solna, Stockholm, en mobil pilotanläggning samt en fullskalig industrianläggning i Finland. C-Green befinner sig i en stark expansionsfas och behöver därför stärka upp med en servicetekniker. Montage- och servicearbetet av anläggningarna sker till största del på verkstäder runt Örnsköldsvik där den nuvarande serviceingenjören/motageledaren jobbar. Din roll innebär i huvudsak att arbeta med med allt från att koordinera service, reparationer och ombyggnationer, till att delta och delvis leda montagearbeten av nya anläggningar, både på verkstäder men även ute hos kunden – vilket innebär att detta är en roll där du periodvis kommer att resa till olika städer runtom i Sverige.

Academic Work är ansvarig för rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos C-Green.

Du erbjuds


* Möjligheten att arbeta i ett företag som gör stor skillnad för miljön
* Möjligheten att arbeta i en roll där du får ta ett stort eget ansvar
* Möjligheten att på sikt ta dig an en roll som montageledare


We make wet waste valuable!ARBETSUPPGIFTER
Inledningsvis kommer du gå bredvid den nuvarande serviceingenjören/montageledaren för att få en gedigen introduktion. Därefter är tanken att du arbetar självständigt såväl i verkstaden där anläggningarna monteras, som ute hos kunden där service och slutmontage sker. Detta är en roll för dig som trivs med att resa, ta stort eget ansvar, arbeta med problemlösning och där du får vara med från start till mål i uppbyggnaden av anläggningarna.

Dina arbetsuppgifter innebär exempelvis…


* Montage av nya anläggningar innehållande stålstommar, rör, pumpar, tankar etc.
* Delta i slutmontage så att anläggningen kan överlämnas för slutlig test och provtryckning
* Provköra systemen och dokumentera resultat
* Service och reparation av anläggningar
* C-Green har även en pilotanläggning som kan placeras hos kunder för testkörningar. Detta innebär att du även kommer arbeta med koordinering av flytt av anläggningen, de-montage, transport, montage och igångkörning


VI SÖKER DIG SOM
I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och intresse för tjänsten. Vi ser framförallt allt du är självgående, flexibel, uthållig, har en god samarbetsförmåga och ett stort tekniskt intresse.

Vidare har du…


* En teknisk utbildning, exempelvis fordonsteknik, industrimekaniker, produktionstekniker eller liknande
* Något eller några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
* B-körkort
* Möjlighet att arbeta längre perioder på annan ort (3-4 veckor i sträck)
* Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska


Det är meriterande om du har…


* BE-körkort
* Erfarenhet av svetsning


Information om rekryteringsprocessen


* Telefonintervju med Academic Work
* Djupintervju med Academic Work + tester (personlighetstest + problemlösningstest)
* Intervjuer med C-Green
* Referenstagning + beslut


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Utgångspunkt Örnsköldsvik samt resande
* Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Johanna Sörell, [email protected] samt Emelie Säfbom, [email protected]
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om C-Green på deras hemsida: https://www.c-green.se/ Visa mindre

KMA-Samordnare till Strängbetong

Vill du arbeta som KMA-samordnare och ta ansvar för att vidareutveckla och anpassa fabrikens KMA-system efter de krav och behov som råder? Strängbetong i Örnsköldsvik bygger för framtiden med en långsiktig satsning på industriellt byggande och söker nu dig som vill vara med på vår framtida resa. OM TJÄNSTEN Som KMA-samordnare kommer du att driva och samordna kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbetet i fabriken. Om du vill bli en nyckelspelare i en organi... Visa mer
Vill du arbeta som KMA-samordnare och ta ansvar för att vidareutveckla och anpassa fabrikens KMA-system efter de krav och behov som råder? Strängbetong i Örnsköldsvik bygger för framtiden med en långsiktig satsning på industriellt byggande och söker nu dig som vill vara med på vår framtida resa.

OM TJÄNSTEN
Som KMA-samordnare kommer du att driva och samordna kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbetet i fabriken. Om du vill bli en nyckelspelare i en organisation med höga ambitioner och stark framåtanda så ser vi fram emot att få med dig i vårt team!

Du erbjuds:


* Ett arbete nära verksamheten där du samverkar med kollegor och driver arbetet framåt genom att söka information. Du delar även med dig av din kunskap till andra inom organisationen.
* Ett stort antal kontaktytor både inom och utanför verksamheten. På Strängbetong finns flera KMA-kollegor på olika orter som du samverkar med.


ARBETSUPPGIFTER
- Ansvar för fabrikens KMA-system
- Se till att fasta rutiner efterföljs avseende medarbetare, material, utrustning och lokaler utifrån aktuella lagar, regler och föreskrifter
- Förberedelse och redovisning av dokumentation gentemot revisionsorgan, myndigheter och våra kunder, liksom att delta i revisioner

VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskoleexamen inom arbetsmiljö eller miljövetenskap eller relevant arbetslivserfarenhet.
- Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, då det används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har arbetat som KMA-samordnare eller motsvarande arbete tidigare och/eller har erfarenhet från bygg, betongproduktion eller anläggning.

Som person ser vi att du är:


* Kommunikativ
* Noggrann
* Relationsskapande
* Självgående


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Arbetstider: 07-16.00
* Placering: Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vi som arbetar på Strängbetong är måna om varandra. Vi är engagerade proffs som är ärliga och agerar affärsmässigt. Vi värdesätter nyfikenhet, lär oss ständigt nya saker och fokuserar på utveckling. En trygg och säker arbetsmiljö prioriteras där vi ställer krav på delaktighet och ett personligt ansvar i vår resa mot noll olyckor.

Att jobba på Strängbetong innebär att arbeta i ett företag med möjligheter att utvecklas och att få både små och stora utmaningar. Du får jobba i ett företag med närhet till besluten, möjlighet att påverka och där gemenskapen är stark. Visa mindre

Studenter sökes till Svensk Cater!

Ansök    Mar 21    Academic Work Sweden AB    Lagerarbetare
Vill du också bli en del av detta grymma lagergäng? Nu söker vi studenter som vill arbeta extra under studierna med stora möjligheter till sommarjobb på Svensk Cater i Örnsköldsvik! Urvalet sker löpande, så sök tjänsten redan idag! OM TJÄNSTEN Svensk Cater är en fullsortimentsgrossist som levererar varor till kunder från Sundsvall i söder till Umeå i norr och norska gränsen i väst. Leveranserna sker i huvudsak med Svensk Caters egna lastbilar och chauffö... Visa mer
Vill du också bli en del av detta grymma lagergäng? Nu söker vi studenter som vill arbeta extra under studierna med stora möjligheter till sommarjobb på Svensk Cater i Örnsköldsvik! Urvalet sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Svensk Cater är en fullsortimentsgrossist som levererar varor till kunder från Sundsvall i söder till Umeå i norr och norska gränsen i väst. Leveranserna sker i huvudsak med Svensk Caters egna lastbilar och chaufförer. Du kommer bli viktig del i kedjan att kunderna får sina leveranser i tid. Tjänsten passar dig som vill variera stillasittande dagar i plugget med ett fysiskt jobb. Vidare passar rollen dig som har ett flexibelt schema och vill dryga ut studentkassan. Du får kollegor som trivs och har roligt tillsammans, det är mycket skratt och högt i tak!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som lagerplockare på Svensk Cater kan arbetsuppgifter vara:


* Att utefter en plocklista, packa och lasta varor på de rullvagnar som sedan ska transporteras vidare till kunderna
* Att säkerställa att varor är redo att lastas för vidare transport


VI SÖKER DIG SOM
- Läser en eftergymnasial utbildning eller att går på gymnasiet
- Har god kommunikativ förmåga och läsförståelse på svenska. Detta för att säkerställa korrekta leveranser.
- Kan tänka sig jobba under sommaren

Meriterande om du har erfarenhet från exempelvis restaurang, livsmedelslager, matvarubutik eller annan likvärdig erfarenhet.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Extra, ungefär 2 pass i veckan
* Placering: Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Svensk Cater är ett företag som är en av Sveriges ledande livsmedelsgrossister för uteätarmarknaden och storkök. De finns från Luleå i norr till Malmö i söder och har ett noga utvalt sortiment som möter den lokala marknadens behov. Visa mindre

Erfarenhet av systemutveckling och programmering?

Känner du dig redo för att vara med och utveckla framtidens fordon? Vår kund växer kraftigt och söker nu fler systemutvecklare som vill utveckla programvaran i deras produkter. Du kommer att ha stora möjligheter till utveckling, både yrkesmässigt och som person! OM TJÄNSTEN Här kommer du att få jobba med spetsteknologi i en varierad miljö där utvecklingen av framtidens militära fordonssystem står i fokus. Kunden söker dig som vill arbeta med hårdvarunär... Visa mer
Känner du dig redo för att vara med och utveckla framtidens fordon? Vår kund växer kraftigt och söker nu fler systemutvecklare som vill utveckla programvaran i deras produkter. Du kommer att ha stora möjligheter till utveckling, både yrkesmässigt och som person!

OM TJÄNSTEN
Här kommer du att få jobba med spetsteknologi i en varierad miljö där utvecklingen av framtidens militära fordonssystem står i fokus. Kunden söker dig som vill arbeta med hårdvarunära programmering. Här kommer du att utmanas inom kvalificerad problemlösning av programvara tillsammans med drivna medarbetare.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Vi tror att du gillar att hålla dig uppdaterad inom nya tekniker samtidigt som du ser värdet av att både dela med dig av kunskaper och lära dig av andra. Du har en kundorienterad inställning och en förmåga att snabbt ta till dig ny information för att omvandla till kreativa lösningar.

VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet av systemutveckling och programmering.
- Har en akademisk examen med inriktning systemvetenskap eller liknande.
- Kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska för kommunikation med kunder

Det är meriterande om du har kunskap inom modellbaserad utveckling i Matlab/Simulink, samt erfarenhet av inbyggda system.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Vardagar, 08-17
* Placering: Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Systemingenjör till Eurocon SiteBase AB

Är du en ingenjör eller systemvetare med kunskaper inom programmering? Eller har du erfarenhet från konstruktion och underhåll inom industrin och är redo för nästa steg? Här finns flera vägar in och möjlighet till att utvecklas för dig med ett tekniskt intresse. Eurocon SiteBase utvecklar programvaror för projektering, förvaltning och teknisk informationshantering av anläggningstillgångar, främst inom processindustrin. Dom befinner sig nu i en expansiv fas... Visa mer
Är du en ingenjör eller systemvetare med kunskaper inom programmering? Eller har du erfarenhet från konstruktion och underhåll inom industrin och är redo för nästa steg? Här finns flera vägar in och möjlighet till att utvecklas för dig med ett tekniskt intresse. Eurocon SiteBase utvecklar programvaror för projektering, förvaltning och teknisk informationshantering av anläggningstillgångar, främst inom processindustrin. Dom befinner sig nu i en expansiv fas där man möter Industry 4.0 och söker därför fler medarbetare som vill vara med på denna resa!

OM TJÄNSTEN
Som Systemingenjör på SiteBase så kommer du tillhöra projektavdelningen som idag finns representerade på tre orter, Örnsköldsvik, Sundsvall och Karlstad. Eurocon SiteBase ingår i Eurocon-koncernen som totalt sysselsätter cirka 275 medarbetare på fler än tio orter från Kiruna i norr till Karlshamn i söder med huvudkontoret i Örnsköldsvik. Du kommer att utgå från kontoret i Örnsköldsvik, Sundsvall eller Karlstad och de flesta uppdragen sker in-house från kontoret.

Hos Eurocon SiteBase blir du en del av ett genuint och härligt gäng med framåtanda och en känsla för kvalitet i arbetet. Du kommer att arbeta i en platt organisation präglad av korta beslutsvägar och möjligheter att utvecklas. Allt med mycket frihet under eget ansvar.

Du erbjuds


* En bred och spännande tjänst där du får utmanas såväl tekniskt som i samarbeten och kommunikation med kunder och kollegor.
* Goda möjligheter att kombinera en stimulerande karriär med familjeliv- och fritid.
* En trygg anställning med bra personalförmåner som väl tilltaget friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid, tjänstepensionsrådgivning, förstärkt föräldrapenning, maximala sjukersättningsnivåer, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att teckna andra förmånliga försäkringar.


ARBETSUPPGIFTER
Rollen som systemingenjör bjuder på en varierande vardag där du arbetat tätt med utvecklingsavdelningen och identifierar kundernas behov för att tillsammans fortsätta skapa konkurrenskraftiga system. Du kommer till exempel att arbeta med installation av nya system, support samt konfiguration och anpassningar av befintliga system. Vidare blir du specialist på Eurocons programvaror och kan vidareutvecklas endera back-end mot systemintegrationer och systemanpassningar, eller som användarspecialist mot systemdesign och användarutbildningar.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant teknisk högskoleutbildning som tex ingenjör eller inom systemvetenskap. Vi söker såväl juniora som seniora resurser, så du kan endera vara nyutexaminerad eller ha några till flera års arbetserfarenhet.
- Har goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal som skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter inom processindustrin samt kunskap om databaser och .

Som person är du:


* Problemlösande
* Kommunikativ
* Initiativtagande
* Bra på att samarbeta!


Övrig information


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Eurocon Sitebase AB här. Visa mindre

Junior mekanikkonstruktör sökes till Örnsköldsvik

Är du utbildad ingenjör och vill arbeta inom mekanisk konstruktion och med världsledande teknologi? Då kan detta vara ditt nästa steg i karriären! Detta välkända bolag inom försvarsindustrin letar nu en mekanikkonstruktör där du får möjligheten att utvecklas i närhet till både kund och produkt. OM TJÄNSTEN Du kommer här att finna ett fritt, omväxlande och stimulerande arbete med många tekniska utmaningar för att uppnå de höga krav som ställs på företag... Visa mer
Är du utbildad ingenjör och vill arbeta inom mekanisk konstruktion och med världsledande teknologi? Då kan detta vara ditt nästa steg i karriären! Detta välkända bolag inom försvarsindustrin letar nu en mekanikkonstruktör där du får möjligheten att utvecklas i närhet till både kund och produkt.

OM TJÄNSTEN
Du kommer här att finna ett fritt, omväxlande och stimulerande arbete med många tekniska utmaningar för att uppnå de höga krav som ställs på företagets produkter. Arbetet kommer att fördelas mellan nyutveckling och förbättringar av befintliga produkter. Här erbjuds du ett varierat arbete med intressanta arbetsuppgifter för ett företag som ligger i framkant inom teknologi.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som mekanikkonstruktör kan arbetsuppgifter vara:


* Att självständigt eller i grupp konstruera och ta fram tekniskt underlag för mekaniska system samt genomföra ändringar och modifieringar
* Att välja komponenter samt upprätta utvecklingsspecifikationer
* Att ansvara för framtagning av material samt deltagande vid konstruktionsprovningar
* Att nära samarbeta med företagets montering- och inköpsavdelning samt underleverantörer


VI SÖKER DIG SOM
- Har en ingenjörsutbildning från högskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet som konstruktör inom mekanikområdet
- Har god förmåga att arbeta strukturerat, samarbeta med andra och kommunicera både internt och externt
- Har ett intresse av att utvecklas inom teknik och trivs med nya utmaningar
- Har goda kunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande om du har erfarenhet från CAD-verktyget Solid Edge eller motsvarande.

Detta är ett företag som arbetar med försvarssekretess. Det innebär att alla anställda behöver genomföra en säkerhetskontroll samt drogtest.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Maskiningenjör till familjärt bolag i Övik!

Vi söker nu en junior maskingenjör som vill arbeta med mekanisk konstruktion och med världsledande teknologi! Är CAD din grej och är du nyfiken på att jobba med produktutveckling på de största bolagen i stan? Här blir du en del av ett mindre konsultbolag där personalen står i fokus. Läs mer och ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval för tjänsten. OM TJÄNSTEN Ovinge Ingenjörsbyrå levererar tjänster och resurser inom mekanik, el-mekanik, hydraulik,... Visa mer
Vi söker nu en junior maskingenjör som vill arbeta med mekanisk konstruktion och med världsledande teknologi! Är CAD din grej och är du nyfiken på att jobba med produktutveckling på de största bolagen i stan? Här blir du en del av ett mindre konsultbolag där personalen står i fokus. Läs mer och ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval för tjänsten.

OM TJÄNSTEN
Ovinge Ingenjörsbyrå levererar tjänster och resurser inom mekanik, el-mekanik, hydraulik, produktutveckling, innovation och design i Övik. Du blir en del av ett mindre bolag som idag består av 25 personer och där de vill växa inom både elektronik, mjukvara och mekanik- det är där du kommer in i bilden.

Du erbjuds


* Bli en del av ett företag med stort fokus på aktiviteter, där du tillsammans med dina kollegor kommer hitta på olika aktiviteter varje månad
* En roll där du får möjlighet att jobba på de stora kunderna i Övik med tex den senaste tekniken inom fordonsindustrin eller utveckling av medicinsk utrustning
* Tillgång till företagets alldeles nya 3D-printer - Massivit 5000 - som företaget är först i Norden i att investera i.
#

Du kommer att jobba som konsult för Academic Work. Tanken är att på sikt bli anställd direkt av Ovinge Ingenjörsbyra, om alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i rollen som junior maskiningenjör att få en introduktion på kontoret för att sedan sitta på plats hos någon av företagets kunder och lära dig om den verksamheten.

Dina arbetsuppgifter kommer till exempel att vara:


* Produktutveckling, både nyutveckling och utveckling av befintliga produkter
* Arbeta med CAD-program
* Uppföljningar utifrån uppdragets behov och vara med på möten


VI SÖKER DIG SOM
- Har kunskap inom CAD tex Catia, Solidworks eller Inventor
- Gärna har eftergymnasial utbildning inom maskinteknik eller liknande utbildning, men det är inte ett krav då stort fokus ligger på dina kunskaper och intressen mer än formell utbildning
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift då det krävs i dialog med kunderna

Vi ser det som meriterande om du har erfarenheter från fordonsindustrin samt om du arbetat i liknande roll. Vi ser det vidare som ett plus om du har lokal förankring till Övik.

Som person är du:


* Problemlösande
* Noggrann
* Bra på att samarbeta


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Ingenjörer sökes till välkänt bolag!

Ansök    Mar 10    Academic Work Sweden AB    Elingenjör
Detta globala bolag inom försvarsindustrin vill nu förstärka sitt team ytterligare med ingenjörer inom elektronik och teknik. Har du ett brinnande intresse för elektronik och avancerade produkter kommer denna tjänst att passa dig perfekt, oavsett om du är nyutexaminerad eller en senior ingenjör. Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Oavsett var du står i dag, kommer du att få ett spännande och varierande arbete i en högteknologisk... Visa mer
Detta globala bolag inom försvarsindustrin vill nu förstärka sitt team ytterligare med ingenjörer inom elektronik och teknik. Har du ett brinnande intresse för elektronik och avancerade produkter kommer denna tjänst att passa dig perfekt, oavsett om du är nyutexaminerad eller en senior ingenjör. Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Oavsett var du står i dag, kommer du att få ett spännande och varierande arbete i en högteknologisk miljö. Ditt arbete kommer att innebära många olika kontaktytor, framför allt inom företaget men även mot leverantörer och kunder.

Du erbjuds


* Att bredda din kunskap som ingenjör genom flera tekniska discipliner
* Vid mer senior erfarenhet kunna kliva in i en mer ledande befattning med fokus inom arbetsledning, upphandling och framtagning av nya koncept.
* Stora möjligheter att arbeta i en dynamisk och kunskapsintensiv verksamhet med spännande projekt och stora karriärsmöjligheter.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare på elektronikavdelningen kommer du att arbeta över ett brett tekniskt område mellan mekanik och mjukvara där din uppgift blir att på ett innovativt och professionellt sätt integrera dina lösningar i våra fordon. Du kommer att vara med genom hela produktcykeln, från idé till färdig produkt. Arbetsuppgifter kan vara:


* Upprättande av utvecklingsspecifikationer
* Att genomföra framtagning av provmaterial samt deltagande vid konstruktionsprovning
* Att utveckla och genomföra kravställningar av system så som datorer, bildskämar, switchar, kameror, radio
* Att skapa system- och utvecklingsspecifikationer Prov, försök och demonstrationer av lösningar
* Att framta konstruktionsunderlag i Catia Analys av marknadens existerande
* Att genomföra analyser och prövningar mot militära standarder


VI SÖKER DIG SOM
- Har en Högskole- eller Civilingenjörsexamen inom områdena elektronik, mjukvara eller liknande. Är du nyutexaminerad är det viktigt att du har rätt utbildningsbakgrund och ett eget intresse att utvecklas som ingenjör inom området.
- Har god samarbets- och kommunikationsförmåga
- Har god svenska och engelska i tal/skrift.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs kommer genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Delprojektledare inom elektronik/el!

Ansök    Mar 11    Academic Work Sweden AB    Elingenjör
Är du en person som gillar att leda och vill jobba med nytänkande teknologi i en miljö där framtidens militära fordonssystem står i fokus? Detta är en ledande projektledarroll där du kommer att vara delaktig från start till slut. Låter detta intressant? Då kan det vara just dig vi söker! OM TJÄNSTEN I rollen som projektledare kommer du att leda, utveckla och följa upp delprojekt från start till slutfas. Genom tydliga mål och uppföljningar skapar du goda... Visa mer
Är du en person som gillar att leda och vill jobba med nytänkande teknologi i en miljö där framtidens militära fordonssystem står i fokus? Detta är en ledande projektledarroll där du kommer att vara delaktig från start till slut. Låter detta intressant? Då kan det vara just dig vi söker!

OM TJÄNSTEN
I rollen som projektledare kommer du att leda, utveckla och följa upp delprojekt från start till slutfas. Genom tydliga mål och uppföljningar skapar du goda förutsättningar för projektets medlemmar att uppnå goda resultat och utvecklingsmöjligheter. Du kommer arbeta främst mot tekniska projektledare, mot produktutveckling, produktion och externt mot våra kunder. Rollen som delprojektledare inom elektronik/el är en viktig del av alla projekt för denna kund och behöver nu stärka upp kompetensen med ännu en driven ledare inom el- och elektronikområdet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I denna tjänst kommer du bland annat:


* Att vara delaktig i att driva utvecklingsarbetet runt produkternas roller och förmågor i enlighet med kunders önskemål.
* Att ansvara för att planera, driva och följa upp arbetet genom kontinuerlig tidsestimering, resursplanering samt uppföljning av projektbudget vs kostnader.
* Att bli en del av avdelningen för delprojektledning bestående av 8 medarbetare.


VI SÖKER DIG SOM
- Har en teknisk högskole- eller universitetsutbildning, gärna inom el- eller elektronik
- Har praktisk erfarenhet inom el- eller elektronikområdet.
- Har god samarbets- och kommunikationsförmåga
- Kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska för kommunikation med kund
- Erfarenhet av arbetsledning

Som person är du:


* Strukturerad
* Ansvarstagande
* Strategisk


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Vardagar, kontorstid
* Placering: Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Hallchef till Strängbetong!

Har du erfarenhet av ledarskap och vill vara en del av att ett framgångsrikt producerande företag som är del av en framgångsrik internationell koncern? I rollen som Hallchef på Strängbetongs produktionshall får du ett stort ansvar för att leda och utveckla verksamheten. Läs mer och ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en hallchef till Strängbetongs produktionsenhet i Långviksmon, ungefär fem mil utanför Örnsköld... Visa mer
Har du erfarenhet av ledarskap och vill vara en del av att ett framgångsrikt producerande företag som är del av en framgångsrik internationell koncern? I rollen som Hallchef på Strängbetongs produktionshall får du ett stort ansvar för att leda och utveckla verksamheten. Läs mer och ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en hallchef till Strängbetongs produktionsenhet i Långviksmon, ungefär fem mil utanför Örnsköldvik. Strängbetong är idag det ledande företaget i Sverige att leverera industriellt tillverkade byggsystem - från idé till slutmontage. Företaget bygger allt från bostäder och kontor till parkeringshus, hallar och arenor.

Verksamheten i Långviksmon består av ett sextiotal medarbetare och innefattar gjuthallarna, formsnickeriet, en armeringsavdelning samt en underhållsavdelning.

Du erbjuds


* Ett roll med stort ansvar och möjlighet att driva igenom förbättringsförslag
* Att bli en del av ett företag med möjligheter till utveckling i din karriär


Kika på filmen nedan för att få en bild av arbetet på fabriken kan se ut:Du kommer vara anställd som konsult hos Academic Work den första tiden, men om alla parter är nöjda med samarbetet kommer du att överrekryteras på sikt. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som hallchef ansvarar du för produktionen i en av de två hallar som finns i Långviksmon. Du kommer ha ett övergripande ansvar för att produktionen fungerar enligt planering och säkerställa leverans enligt tidsplan. Du blir närmsta chef till ca 25 personer som arbetar i produktionen och kommer att ha tät dialog med förstemän och den andra hallschefen för att driva verksamheten framåt och rapporterar till produktionschef.

Vidare kommer du till exempel:


* Ansvara för morgonmöten i produktion
* Följa upp tider och produktionsprogress
* Arbeta med personalplanering
* Arbeta med olika förbättringsinitiativ
* Dokumentera i affärssystem


För att förstå produktionen på ett bra sätt kommer du att börja din första tid där, för att successivt ta dig an uppgifterna ovan.

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst ett års erfarenhet av ledarskap, i tex en arbetsledarroll
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Har goda kunskaper i Officepaketet
- Har tillgång till bil för att ta dig till fabriken i Långviksmon

Vi ser det som meriterande om du arbetat med tillverkningsprocessen och stödprocesser. Vidare ser vi det som ett plus att om du arbetat med att läsa ritningar.

Övrig information


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Långviksmon utanför Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om företaget här Visa mindre

Elektronikingenjör till familjärt bolag i Övik!

Vi söker nu en elektronikingenjör till Övik! I rollen kommer du att få jobba på de största bolagen i stan och du blir en del av ett mindre konsultbolag där personalen står i fokus. Här söker vi dig med stort intresse för elektronik , vad sägs om att få tillgång till en sprillans ny 3D-printer och bli en del av ett bolag som vågar satsa på ny teknik? Läs mer och ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval för tjänsten. OM TJÄNSTEN Ovinge Ingenjörsbyrå ... Visa mer
Vi söker nu en elektronikingenjör till Övik! I rollen kommer du att få jobba på de största bolagen i stan och du blir en del av ett mindre konsultbolag där personalen står i fokus. Här söker vi dig med stort intresse för elektronik , vad sägs om att få tillgång till en sprillans ny 3D-printer och bli en del av ett bolag som vågar satsa på ny teknik? Läs mer och ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval för tjänsten.

OM TJÄNSTEN
Ovinge Ingenjörsbyrå levererar tjänster och resurser inom mekanik, el-mekanik, hydraulik, produktutveckling, innovation och design i Övik. Du blir en del av ett mindre bolag som idag består av 25 personer och där de vill växa inom både Mekanik, mjukvara och elektronikområdet - det är där du kommer in i bilden.

Du erbjuds


* Bli en del av ett företag med stort fokus på aktiviteter, där du tillsammans med dina kollegor kommer hitta på olika aktiviteter varje månad
* En roll där du får möjlighet att jobba på de stora kunderna i Övik med tex den senaste tekniken inom fordonsindustrin eller utveckling av medicinsk utrustning
* Tillgång till företagets alldeles nya 3D-printer - Massivit 5000 - som företaget är först i Norden i att investera i.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i rollen som elektronikingenjör att få en introduktion på kontoret för att sedan sitta på plats hos någon av företagets kunder och lära dig om den verksamheten.

Dina arbetsuppgifter kommer till exempel att vara:


* Arbeta med elektronik CAD, tex skapa kretskort
* Utföra tester
* Uppföljningar utifrån uppdragets behov och vara med på möten


VI SÖKER DIG SOM
- Har ett intresse för elektronik och programmering
- Gärna har eftergymnasial utbildning inom elektronik, men det är inte ett krav då stort fokus ligger på dina kunskaper och intressen mer än på formell utbildning. Kanske har du hobbyprojekt att visa upp?
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift då det krävs i dialog med kunderna

Har du tidigare arbetat i liknande roll ser vi det som meriterande. Vi ser det som ett plus om du har lokal förankring till Övik.

Som person är du:


* Problemlösande
* Noggrann
* Bra på att samarbeta


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Utvecklare till familjärt bolag i Övik!

Är du ute efter ett jobb där dina kunskaper och ditt intresse inom IT kommer att värderas högt? Vi söker nu en mjukvaruutvecklare till vår kund i Övik. I rollen kommer du att få jobba på de största bolagen i stan och du blir en del av ett mindre konsultbolag där personalen står i fokus. Läs mer och ansök redan idag! OM TJÄNSTEN Ovinge Ingenjörsbyrå levererar tjänster och resurser inom mekanik, el-mekanik, hydraulik, produktutveckling, innovation och desi... Visa mer
Är du ute efter ett jobb där dina kunskaper och ditt intresse inom IT kommer att värderas högt? Vi söker nu en mjukvaruutvecklare till vår kund i Övik. I rollen kommer du att få jobba på de största bolagen i stan och du blir en del av ett mindre konsultbolag där personalen står i fokus. Läs mer och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Ovinge Ingenjörsbyrå levererar tjänster och resurser inom mekanik, el-mekanik, hydraulik, produktutveckling, innovation och design i Övik. Du blir en del av ett mindre bolag som idag består av 25 personer och där de vill växa inom både elektronik, mekanik och mjukvaruområdet - det är där du kommer in i bilden.

Du erbjuds


* Bli en del av ett företag med stort fokus på aktiviteter, där du tillsammans med dina kollegor kommer hitta på olika aktiviteter varje månad
* En roll där du får möjlighet att jobba på de stora kunderna i Övik med tex den senaste tekniken inom fordonsindustrin eller utveckling av medicinsk utrustning
* Tillgång till företagets alldeles nya 3D-printer - Massivit 5000 - som företaget är först i Norden i att investera i.
Du kommer att jobba som konsult för Academic Work. Tanken är att på sikt bli anställd direkt av Ovinge Ingenjörsbyra, om alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i rollen som utvecklare att få en introduktion på kontoret för att sedan sitta på plats hos någon av företagets kunder och lära dig om den verksamheten.

Dina arbetsuppgifter kommer till exempel att vara:


* Programmering i det språk som används på ditt uppdrag, men främst C, C ++eller C#
* Arbete med nyutveckling eller test och verifiering
* Uppföljningar utifrån uppdragets behov och vara med på möten++


VI SÖKER DIG SOM
- Har ett genuint intresse och kunskap inom programmering gärna ovan nämnda språk
- Gärna har eftergymnasial utbildning inom IT, men det är inte ett krav då stort fokus ligger på dina kunskaper och intressen mer än formell utbildning
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift då det krävs i dialog med kunderna

Vi ser det som meriterande om du har kunskaper i MatLab och Simulink. Har du kunskaper inom AI ser vi det som mycket meriterande. Vi ser det som ett plus om du har lokal förankring till Övik.

Som person är du:


* Problemlösande
* Noggrann
* Bra på att samarbeta


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Redo för nya utmaningar? Bli Redovisningskonsult till EY!

Arbetar du med redovisning och är redo för nya utmaningar? Vi söker nu EY´s nästa redovisningskonsult som drivs av att skapa goda och långsiktiga kundrelationer kombinerat med ett professionellt och kvalitativt redovisningsarbete. Kontoret i Övik försätter växa! Här finns stora utvecklingsmöjligheter och för rätt person finns även goda utsikter för en ledarroll i teamet. Välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN I dagsläget består kontoret i Övik av 22 meda... Visa mer
Arbetar du med redovisning och är redo för nya utmaningar? Vi söker nu EY´s nästa redovisningskonsult som drivs av att skapa goda och långsiktiga kundrelationer kombinerat med ett professionellt och kvalitativt redovisningsarbete. Kontoret i Övik försätter växa! Här finns stora utvecklingsmöjligheter och för rätt person finns även goda utsikter för en ledarroll i teamet. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
I dagsläget består kontoret i Övik av 22 medarbetare fördelat på grupperna revision och redovisning. Du kommer att tillhöra redovisningsgruppen som består av 11 personer. Som redovisningskonsult blir du specialist på ägarledda företag av olika storlekar, och arbetar med redovisningstjänster som omfattar allt från löpande bokföring till kvalificerad rådgivning i enstaka frågor. Du får möjlighet att arbeta med utmanande, omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter i en miljö där hög kvalitet och kunskapsutbyte betonas, vilket gör att möjligheten till utveckling är stor.

Som medarbetare på EY får du ett ledarskap som präglas av ett högt förtroende för de anställda, vilket innebär stora friheter att styra det dagliga arbetet. Att komma med förbättringsförslag är en naturlig del i arbetet då fokus är på effektiva processer och att tänka nytt för att utveckla ditt eget såväl som organisationens arbete.
Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos EY.

Du erbjuds:
* En arbetsplats som månar om sina anställda och möjligheten till att ha ett arbete med högt tempo i kombination med en bra balans mellan jobb och fritid.
* Att få arbeta med utmanande och utvecklande uppdrag med spridning på branscher och arbetsuppgifter.
* Möjlighet att bli en del av ett globalt företag och ett kraftfullt nätverk av erfarna kollegor.
* För rätt person finns även möjlighet till ett utökat ansvar genom att arbeta tillsammans med gruppchefen i utvecklingen av kontoret. Du kanske tycker om att ha en överblick och fördela arbetet och/eller coacha och stötta mer juniora kollegor? Kontoret i Örnsköldsvik fortsätter växa och utvecklingsmöjligheter finns!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med främst olika redovisnings- och skattefrågor och ha ett helhetsansvar för de kunder du arbetar med. Arbetet innefattar bland annat:


* Löpande redovisning
* Upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer
* Stödja kunder i kvalificerade redovisningsfrågor
* Arbeta med analys, uppföljning och rapportering
* Stötta och kvalitetssäkra det arbete som mindre erfarna kollegor har gjort


VI SÖKER DIG SOM
* Har en kandidatexamen (180hp) inom ekonomi, alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig
* Har några års erfarenhet av att arbeta med bokslut, inkomstdeklaration, moms och skatt och årsredovisning
* Är obehindrad i tal och skrift i både svenska och engelska då kommunikationen sker på båda språken

Meriterande om du:
* Är auktoriserad redovisningskonsult idag eller planerar att bli det inom kort
* Har arbetat enligt REKO tidigare

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i denna roll ser vi att du är social och du trivs med att bygga långsiktiga affärsmässiga relationer. Du tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du är en god lagspelare. Du är ansvarstagande, har sinne för affärer och har lätt att bygga förtroende.

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EYs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av ansvarig rekryterare Emma Sundvall på Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
EY är ett globalt revisions- och rådgivningsföretag med ett gemensamt syfte: "Building a better working world" - för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Med våra fyra integrerade affärsområden, Assurance, Advisory, Tax och Transactions Advisory Services, och vår branschkompetens hjälper vi våra kunder att utveckla nya affärsmodeller, stärka deras motståndskraft och inspirera dem till förändring. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över. Läs mer om oss här. Visa mindre

Testare sökes till expansivt bolag i försvarsindustrin!

Ansök    Feb 19    Academic Work Sweden AB    Systemtestare
BAE Systems Hägglunds AB har en händelserik tid framför sig och behöver nu stärka upp sitt team med en självständig och driven person till rollen som testare. Du kommer att vara del av en verksamhet som befinner sig i en expansiv fas där avdelningens kärnverksamhet är att testa och verifiera mjukvara och elsystem i deras fordonssystem. Skicka in din ansökan idag för en framtid fylld av möjligheter! OM TJÄNSTEN Hos BAE Systems Hägglunds AB kommer du att h... Visa mer
BAE Systems Hägglunds AB har en händelserik tid framför sig och behöver nu stärka upp sitt team med en självständig och driven person till rollen som testare. Du kommer att vara del av en verksamhet som befinner sig i en expansiv fas där avdelningens kärnverksamhet är att testa och verifiera mjukvara och elsystem i deras fordonssystem. Skicka in din ansökan idag för en framtid fylld av möjligheter!

OM TJÄNSTEN
Hos BAE Systems Hägglunds AB kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens och karriärutveckling. Tjänsten är med start omgående och fram till mars 2023. Vid ett gott samarbete finns möjlighet att fortsätta på uppdraget.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som testare kan arbetsuppgifterna vara:


* Att genomföra tester och felsökning av mjukvara, elektronik och elsystem
* Att utveckla automattester och simuleringsmodeller.
* Att rapportera och dokumentera testresultat och felrapporter.
* Att granska interna krav och specifikationer och förbättringsförslag.
* Att bygga upp nya testmiljöer.


VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskoleutbildning eller relevant arbetslivserfarenhet inom elektronik eller mjukvara
- Har erfarenhet från ledande befattning eller projektledning
- Har erfarenhet av att planera, strukturera och följa upp testarbete
- Har erfarenhet av både manuella tester och automatiserade tester
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande om du har erfarenhet av mjukvarutester på komplexa inbyggda system eller fordonssystem.

Som person är du:


* Strukturerad
* Noggrann
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET Visa mindre

Elektriker som vill arbeta med projektering? Sök till Tecnicon!

Lockas du av ett arbete med varierande dagar och arbetsuppgifter i omväxlande projekt? Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med el och som är trygg i din yrkesroll. Du ska ha intresse för Bygg och VVS branschen tillsammans med en förmåga att ta egna initiativ. Om du dessutom trivs på ett företag där du ges frihet under ansvar och där beslutsvägarna är korta, då kan detta vara något för dig. Sök styr- och reglerkonsult hos Tecnicon! OM T... Visa mer
Lockas du av ett arbete med varierande dagar och arbetsuppgifter i omväxlande projekt? Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med el och som är trygg i din yrkesroll. Du ska ha intresse för Bygg och VVS branschen tillsammans med en förmåga att ta egna initiativ. Om du dessutom trivs på ett företag där du ges frihet under ansvar och där beslutsvägarna är korta, då kan detta vara något för dig. Sök styr- och reglerkonsult hos Tecnicon!

OM TJÄNSTEN
Tecnicon är ett Öviksföretag som erbjuder tekniska konsulttjänster inom bygg och VVS. Idag är dem omkring 20 medarbetare. Tecnicons kunder är både stora och små företag som behöver hjälp med både mindre och större projekt. Kunderna finns inom olika branscher och framför allt inom Övikstrakten, men även i övriga Västernorrland. Resor kan därför förekomma, oftast endast över dagen.

Tecnicon söker nu en styr- och reglerkonsult till VVS som är redo att inta en arbetsledande roll och utveckla avdelningen inom företaget. I rollen blir du en del av ett sammansvetsat team som arbetar mot att ständigt bli bättre tillsammans. På Tecnicon är det korta beslutsvägar och du kommer redan från start ha möjligheten att dela med dig av dina lösningsförslag och idéer.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tecnicon.

Du erbjuds


* En spännande och utvecklande roll med möjlighet att påverka och komma med idéer
* En trygg anställning hos en arbetsgivare som är lyhörd till sina medarbetare och verkligen mån om att man ska trivas.
* En arbetsplats med korta beslutsvägar, härlig gemenskap och laganda!


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att vara experten inom styr- och regelerteknik på Tecnicon och ansvara för dina egna arbetsuppgifter. Till din hjälp har du även kompetenta kollegor inom bygg- och VVS och ni tillsammans hjälps åt i projekten för att leverera den bästa lösningen till kunden. Du spenderar ca 25% av tiden i fält, och resterande tid på kontoret.

Du kommer bland annat:


* Ansvara för att skapa bästa möjliga lösning åt respektive beställare
* Arbeta med projektering och ritning i Auto-CAD
* Ta fram handlingar och förfrågningsunderlag
* Vara ute hos kunder och arbeta med styrmässiga problem


När du kommit in i rollen hos Tecnicon är förhoppningen att du längre fram också kommer att arbeta med besiktning ute hos kund.

VI SÖKER DIG SOM
- Är ingenjör på högskole- eller universitetsnivå
- Har minst 3 års arbetslivserfarenhet som elektriker och/eller inom styr- och reglerteknik.
- Har intresse och kunskap inom Auto-CAD och Magic CAD
- Besitter goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs för både intern och extern kommunikation
- Innehar B-Körkort

Som person är du:


* Självgående
* Ansvarstagande
* Initiativtagande


Övrig information


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tecnicons önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Tecnicon är ett företag med lång erfarenhet som erbjuder professionellatekniska konsulttjänster inom såväl bygg som VVS. Tecnicon VVS-konsult är en del av Tecnicon och erbjuder bl.a. tjänster som OVK-besiktningar, energideklarationer, projektering av VVS-tekniska installationer och energiberäkningar. Läs mer om Tecnicon här. Visa mindre

Junior Redovisningskonsult, Örnsköldsvik

På Aspia hjälper vi Sveriges företagare att förverkliga sina drömmar, genom redovisning, lön och HR, skatt och rådgivning. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa! Här får du möjligheten att med ditt driv och engagemang utvecklas vidare i rollen som Redovisningskonsult, tillsammans med härliga kollegor. Är du en driven och engagerad person med utbildning inom redovisning och är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Till vårt kontor ... Visa mer
På Aspia hjälper vi Sveriges företagare att förverkliga sina drömmar, genom redovisning, lön och HR, skatt och rådgivning. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa! Här får du möjligheten att med ditt driv och engagemang utvecklas vidare i rollen som Redovisningskonsult, tillsammans med härliga kollegor. Är du en driven och engagerad person med utbildning inom redovisning och är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer?

Till vårt kontor i Örnsköldsvik söker vi nu en junior redovisningskonsult som har möjlighet att växa tillsammans med oss.

OM TJÄNSTEN
I rollen som junior redovisningskonsult på Aspia har du ett omväxlande och självständigt arbete, där du arbetar på olika kunduppdrag. Vi arbetar alltid i team och du kommer därmed ha ett nära samarbete med dina kollegor. Tillsammans ser vi till att ge en högkvalitativ leverans till kund och ger utvecklande input till varandra. Arbetet sker både på vårt eget kontor och ibland ute hos kund.

Dina arbetsuppgifter består främst av:


* Löpande bokföring
* Kund- och leverantörsreskontra, momsrapportering
* Månadsavstämningar och förberedande rapportering till kund
* Hitta rätt digitala lösningar till våra kunder


På Aspia får du lära dig redovisningsyrket från grunden. Vi utmanar dig, stöttar dig och tror på dig!

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och gärna lite erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter. Vidare ser vi även att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du trivs med att arbeta i grupp samt har förmågan att samarbeta med andra. Vi ser att du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har förmågan att arbeta med flera uppgifter parallellt och ha mycket på gång samtidigt. Som redovisningskonsult är du en positiv person som trivs i mötet med kunden har lätt för att etablera förtroendefulla kontakter.

Aspias sikte är inställt på att fortsätta leda digitaliseringen och tjänsteutvecklingen inom affärsnära tjänster. Vi hoppas att även du vill vara med och bidra till denna utveckling!

Vilka är vi?

Aspia är Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på www.aspia.se

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, samt kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Ansökan

För en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess använder vi oss av arbetspsykologiska tester som ett steg i urvalet.

Ansökan bör vara oss tillhanda senast 20.02.2022. Du ansökar genom att skicka in CV och personligt brev. Vi kommer att gå igenom ansökningarna och bjuda in till intervjuer löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef Carola Tellström [email protected]

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Rebecca Corbell: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

INFORMATION OM FÖRETAGET
Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär! Visa mindre

System Engineer till MOPSsys i Övik

Motiveras du av ny teknik och vill arbeta på ett företag som verkligen satsar för att ligga i framkant? Trivs du i en varierande och omväxlande tjänst på en arbetsplats med korta beslutsvägar? I rollen som System Engineer blir du en del av länken mellan utveckling och MOPSsys kunder. Ta chansen, bli systemexpert, och var med på MOPSsys spännande resa i en bransch under förändring! OM TJÄNSTEN MOPSsys utvecklar den 4e generationens informations och kvalit... Visa mer
Motiveras du av ny teknik och vill arbeta på ett företag som verkligen satsar för att ligga i framkant? Trivs du i en varierande och omväxlande tjänst på en arbetsplats med korta beslutsvägar? I rollen som System Engineer blir du en del av länken mellan utveckling och MOPSsys kunder. Ta chansen, bli systemexpert, och var med på MOPSsys spännande resa i en bransch under förändring!

OM TJÄNSTEN
MOPSsys utvecklar den 4e generationens informations och kvalitetssystem för massa och pappersindustrin för att möta den 4e industrirevolutionen. Som System Engineer kommer du att tillhöra leveransteamet som består av fem andra kollegor. På MOPSsys arbetar idag 13 personer och leveransens arbete sker i nära samarbete med utveckling, support samt säljorganisationen. Du kommer att utgå från kontoret i Örnsköldsvik och arbetet sker i huvudsak inhouse. Kontoret är centralt beläget med öppen kontorsmiljö och närhet till kollegor.

Från medarbetare på kontoret beskrivs stämningen och kulturen som kommunikativ, familjär och där samarbetet är essentiellt. På MOPSsys får du verkligen vara med och påverka deras framsteg i branschen, egentligen oavsett vilken roll du har.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men själva anställningen sker hos MOPSsys.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som System Engineer kommer du att arbeta med att leverera och driftsätta system och applikationer hos kund. Du blir systemexpert gentemot MOPSsys kunder och arbetet innefattar allt ifrån kundanpassningar till installation och konfiguration. Arbetet sker i projektform enligt Scrum metodik och i projekten kommer du arbeta tillsammans med projektledare och andra systemingenjörer, både inom utveckling och leverans. MOPSsys levererar projekt av varierande storlek och omfattning, från uppgradering till ny funktionalitet, vilket gör att du som System Engineer får en omväxlande roll.

Du kommer t.ex. att:


* Genomföra leveranser och driftsättning av system och applikationer hos kund
* Felsökning och diagnostisering såväl internt som hos kund
* Vara delaktig i hela projektkedjan för nya funktionaliteter och tillämpningar av systemet.


VI SÖKER DIG SOM
* Har en högskoleutbildning inom t.ex. datavetenskap eller systemvetenskap, alternativt en ingenjörsutbildning med intresse för programmering. Du kan även ha förvärvat motsvarande erfarenhet från arbetslivet.
* Har goda kunskaper inom svenska och engelska, i både tal och skrift, då kommunikationen med kunder och internt sker på dessa språk.
* Har ett tekniskt intresse där viss erfarenhet av t.ex perl/phyton är ett plus.

Det är meriterande om du har erfarenhet från processindustri, men det är inte ett krav för tjänsten.

Som person är du:


* Problemlösande
* Strukturerad
* Kommunikativ
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örnsköldsvik
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och MOPSsys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Processindustrin generellt är i sin 4e revolution där IT-trenderna Internet of Things (IoT), Big Data, Cloud computing, AI och fortsatt tillväxt av Mobility ingår. MOPSsys har tidigt identifierat dessa trender och vidareutvecklar samt implementerar nu sin produktportfölj för att möta efterfrågan som kommer. MOPSsys med sin produktportfölj MOPS har nått framgång på en internationell marknad i 35 år och finns idag installerat på ett hundaratjugotal massa- och pappersfabriker i 20 länder i såväl Europa, Nordamerika, Australien och Asien och ingår som en strategisk del av fabrikernas produktions- och kvalitetsuppföljning. Nu behöver MOPSsys i Örnsköldsvik ytterligare en medarbetare! Läs mer om MOPSsys här. Visa mindre

Styr- och reglerkonsult till Tecnicon!

Lockas du av ett arbete med varierande dagar och arbetsuppgifter i omväxlande projekt? Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med el och som är trygg i din yrkesroll. Du ska ha intresse för Bygg och VVS branschen tillsammans med en förmåga att ta egna initiativ. Om du dessutom trivs på ett företag där du ges frihet under ansvar och där beslutsvägarna är korta, då kan detta vara något för dig! OM TJÄNSTEN Tecnicon är ett Öviksföretag som ... Visa mer
Lockas du av ett arbete med varierande dagar och arbetsuppgifter i omväxlande projekt? Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med el och som är trygg i din yrkesroll. Du ska ha intresse för Bygg och VVS branschen tillsammans med en förmåga att ta egna initiativ. Om du dessutom trivs på ett företag där du ges frihet under ansvar och där beslutsvägarna är korta, då kan detta vara något för dig!

OM TJÄNSTEN
Tecnicon är ett Öviksföretag som erbjuder tekniska konsulttjänster inom bygg och VVS. Idag är dem omkring 20 medarbetare. Tecnicons kunder är både stora och små företag som behöver hjälp med både mindre och större projekt. Kunderna finns inom olika branscher och framför allt inom Övikstrakten, men även i övriga Västernorrland. Resor kan därför förekomma, oftast endast över dagen. Du spenderar ca 25% av tiden i fält, och resterande tid på kontoret.
Tecnicon söker nu en styr- och reglerkonsult till VVS som är redo att inta en arbetsledande roll och utveckla avdelningen inom företaget. I rollen blir du en del av ett sammansvetsat team som arbetar mot att ständigt bli bättre tillsammans. På Tecnicon är det korta beslutsvägar och du kommer redan från start ha möjligheten att dela med dig av dina lösningsförslag och idéer.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tecnicon.

Du erbjuds


* En spännande och utvecklande roll med möjlighet att påverka och komma med idéer
* En trygg anställning hos en arbetsgivare som är lyhörd till sina medarbetare och verkligen mån om att man ska trivas.
* En arbetsplats med korta beslutsvägar, härlig gemenskap och laganda!


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att vara experten inom styr- och regelerteknik på Tecnicon och ansvara för dina egna arbetsuppgifter. Till din hjälp har du även kompetenta kollegor inom bygg- och VVS och ni tillsammans hjälps åt i projekten för att leverera den bästa lösningen till kunden.

Du kommer bland annat:


* Ansvara för att skapa bästa möjliga lösning åt respektive beställare
* Arbeta med projektering och ritning i Auto-CAD
* Ta fram handlingar och förfrågningsunderlag
* Vara ute hos kunder och arbeta med styrmässiga problem


När du kommit in i rollen hos Tecnicon är förhoppningen att du längre fram också kommer att arbeta med besiktning ute hos kund.

VI SÖKER DIG SOM
* Är ingenjör på högskole- eller universitetsnivå
* Har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom el
* Har intresse och kunskap inom Auto-CAD och Magic CAD
* Besitter goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs för både intern och extern kommunikation
* Innehar B-Körkort

Som person är du:


* Självgående
* Ansvarstagande
* Initiativtagande


Övrig information


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tecnicons önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Tecnicon är ett företag med lång erfarenhet som erbjuder professionellatekniska konsulttjänster inom såväl bygg som VVS. Tecnicon VVS-konsult är en del av Tecnicon och erbjuder bl.a. tjänster som OVK-besiktningar, energideklarationer, projektering av VVS-tekniska installationer och energiberäkningar. Läs mer om Tecnicon här. Visa mindre

Vill du påverka framtidens infrastruktur? Projektingenjör till Övik

Ansök    Sep 18    Academic Work Sweden AB    Vägingenjör
Har du en högskole- eller civilingenjörsexamen och vill bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur, växer i Örnsköldsvik och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som projektledare! Är du den vi söker? Läs mer och sök tjänsten redan idag, urvalet sker löpande. OM TJÄNSTEN Academic Work söker f... Visa mer
Har du en högskole- eller civilingenjörsexamen och vill bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur, växer i Örnsköldsvik och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som projektledare! Är du den vi söker? Läs mer och sök tjänsten redan idag, urvalet sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör till enheten Underhåll. Som projektingenjör har du en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du kommer att få lära dig om anläggningsbranschen och därför krävs ingen tidigare arbetslivserfarenhet för att komma in i tjänsten.

Du erbjuds


* Ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd mellan oss på Academic Work och Trafikverket. Du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi även stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande här. :)


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta nära och direkt under en projektledare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifter där du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar.

Du kommer till exempel att:


* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation.
* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader.
* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av slutkostnader.
* Medverka vid och protokollföra möten, kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm.
* Bidra med erfarenhetsåterföring från projektens samtliga delar.
* Arbeta med underrättelsehanteringen.


Utvecklingsmöjligheter

Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare. Med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas hos Trafikverket tillsammans med oss på Academic Work.

VI SÖKER DIG SOM
* Har minst en högskoleutbildning om 180 hp
* Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter.
* Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet.
* Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken.
* Innehar B-körkort.

Det är meriterande om du har erfarenhet från projektledning och teknik samt från bygg- och anläggningsbranschen, men detta är inget krav.

Som person är du:
* Ansvarstagande
* Resultatorienterad
* En lagspelare

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Trafikverket här. Visa mindre

Utvecklare till familjärt bolag i Övik!

Är du ute efter ett jobb där dina kunskaper och ditt intresse inom IT kommer att värderas högt? Vi söker nu en mjukvaruutvecklare till vår kund i Övik. I rollen kommer du att få jobba på de största bolagen i stan och du blir en del av ett mindre konsultbolag där personalen står i fokus. Läs mer och ansök redan idag! OM TJÄNSTEN Vår kund levererar tjänster och resurser inom mekanik, el-mekanik, hydraulik, produktutveckling, innovation och design i Övik. D... Visa mer
Är du ute efter ett jobb där dina kunskaper och ditt intresse inom IT kommer att värderas högt? Vi söker nu en mjukvaruutvecklare till vår kund i Övik. I rollen kommer du att få jobba på de största bolagen i stan och du blir en del av ett mindre konsultbolag där personalen står i fokus. Läs mer och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Vår kund levererar tjänster och resurser inom mekanik, el-mekanik, hydraulik, produktutveckling, innovation och design i Övik. Du blir en del av ett mindre bolag som idag består av 25 personer och där de vill växa inom mjukvaruområdet - det är där du kommer in i bilden.

Du erbjuds


* Bli en del av ett företag med stort fokus på aktiviteter, där du tillsammans med dina kollegor kommer hitta på olika aktiviteter varje månad
* En roll där du får möjlighet att jobba på de stora kunderna i Övik med tex den senaste tekniken inom fordonsindustrin eller utveckling av medicinsk utrustning


Du kommer att jobba som konsult för Academic Work. Tanken är att på sikt bli anställd direkt av vår kund om alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i rollen som junior utvecklare att få en introduktion på kontoret för att sedan sitta på plats hos någon av företagets kunder och lära dig om den verksamheten.

Dina arbetsuppgifter kommer till exempel att vara:
* Programmering i det språk som används på ditt uppdrag, men främst C, C++ eller C#
* Arbete med nyutveckling eller test och verifiering
* Uppföljningar utifrån uppdragets behov och vara med på möten

VI SÖKER DIG SOM
* Har ett genuint intresse för programmering
* Gärna har eftergymnasial utbildning inom IT, men det är inte ett krav då stort fokus ligger på dina kunskaper och intresse mer än formell utbildning
* Har kunskaper inom programmering, helst C#, C++ eller C
* Behärskar svenska och engelska i tal och skrift då det krävs i dialog med kunderna

Vi ser det som meriterande om du har kunskaper i MatLab och Simulink. Har du kunskaper inom AI ser vi det som mycket meriterande. Vi ser det som ett plus om du har lokal förankring till Övik.

Som person är du:
* Problemlösande
* Noggrann
* Bra på att samarbeta

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Örnsköldsvik
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

HR administratör till stort konsultföretag i Örnsköldsvik!

Tillsammans med ett företag i Örnsköldsvik söker vi dig som vill arbeta som HR-administratör. Vill du ta nästa steg i din karriär? Vi letar efter dig med öga för detaljer och som vill arbeta hos en arbetsgivare som präglas av teamwork, omtanke och driv! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! OM TJÄNSTEN I rollen som HR-administratör kommer du tillhöra ett litet sammanvävt team av erfarna kollegor på ett företag vars vision är att tro på ... Visa mer
Tillsammans med ett företag i Örnsköldsvik söker vi dig som vill arbeta som HR-administratör. Vill du ta nästa steg i din karriär? Vi letar efter dig med öga för detaljer och som vill arbeta hos en arbetsgivare som präglas av teamwork, omtanke och driv! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
I rollen som HR-administratör kommer du tillhöra ett litet sammanvävt team av erfarna kollegor på ett företag vars vision är att tro på en stark gemenskap där öppenhet och transparens är ledord för att engagera medarbetare. Du får goda möjligheter att växa in i rollen som HR-administratör.

Du kommer vara anställd av oss på Academic Work och arbeta som konsult. Uppdraget är med start omgående och pågår under 6 månader, men vid ett gott samarbete finns stora möjligheter att bli förlängd på uppdraget. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll kommer du arbeta brett med frågor som rör HR, du kommer bland annat att:


* Hantera administration av anställningsavtal
* Administrera rehab och arbetsmiljöärenden
* Agera utbildningskoordinator och internt stöd till övriga funktioner
* Vara med i implementering av ett nytt HR-system, där informationshantering och rutinfrågor kan bli en del av arbetet


VI SÖKER DIG SOM
* Har en avslutad högskole/universitetsutbildning inom HR eller ekonomi, alternativt motsvarande erfarenhet.
* Behärskar svenska och engelska i tal och skrift, vilket används dagligen i arbetet.

Som person är du:


* Intitivtagande
* Noggrann
* Bra på att samarbeta


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: 100%
* Placering: Centrala Örnsköldsvik


Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Account Manager med erfarenhet av industrin

Ansök    Jun 9    Academic Work Sweden AB    Utesäljare
Välkommen till en spännande omgivning där du får möjligheten att arbeta med att förbättra dina kunders kvalitet, produktion och miljöfrågor! Vi söker dig som tidigare arbetat operativt inom pappersindustrin och vill fortsätta utvecklas i en framåtlutad roll, där du fortsätter jobba nära produktionen tillsammans med ett team av säljare, experter och servicetekniker. Här får du möjligheten att vässa dina tekniska kunskaper och serviceförmåga i en flexibel tj... Visa mer
Välkommen till en spännande omgivning där du får möjligheten att arbeta med att förbättra dina kunders kvalitet, produktion och miljöfrågor! Vi söker dig som tidigare arbetat operativt inom pappersindustrin och vill fortsätta utvecklas i en framåtlutad roll, där du fortsätter jobba nära produktionen tillsammans med ett team av säljare, experter och servicetekniker. Här får du möjligheten att vässa dina tekniska kunskaper och serviceförmåga i en flexibel tjänst på resande fot! Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och du blir direkt anställd av Nalco Water.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att bli en del av ett team på 17 personer, där alla ansvarar över olika områden i Sverige. Dina framtida kollegor på Nalco Water lägger stort fokus på att finna lösningar för att maximera kundernas värde. Tillsammans med ett team av servicetekniker och experter kommer ni att arbeta med både nya och befintliga kunder inom massa- och pappersindustrin. Arbetet ställer krav på att du är prestigelös och tycker det är spännande att jobba nära produktionen hos dina kunder. Du kommer att ha kundansvar mellan Umeå upp till Kalix där du förväntas resa för att besöka dina kunder.

Du erbjuds


* En introduktion av din chef och närmaste kollegor som kommer att hjälpa dig komma upp på banan på bästa sätt och därefter löpande coachning för din personliga utveckling.
* Att bli en del av en stimulerande miljö där du snabbt kommer att få mycket ansvar.
* En flexibel arbetsmiljö där du kommer att vara ute hos dina kunder majoriteten av tiden och har möjlighet att arbeta hemifrån resterande tid.
* Att arbeta med breda frågor kopplat till säkerhet och kemikalier på ett bolag med stort fokus på miljöfrågor.
* Goda utvecklingsmöjligheter där du kommer få bred erfarenhet inom området och där du på sikt även får möjligheten att specialisera dig inom det som intresserar dig.


ARBETSUPPGIFTER
* Ansvarig över koordineringen för att finna lösningar i form av kemiska, processmässiga, automationsbaserade eller en kombination av dessa till pappersbruken.


* Ha kontinuerlig kontakt med befintliga kunder och hålla hög service till dem utefter överenskomna önskemål.


VI SÖKER DIG SOM
* Har arbetslivserfarenhet från industribranschen inom pappersbruk, stålindustrin eller motsvarande
* Talar obehindrat på svenska och engelska då all intern kommunikation sker på båda språken
* Innehar körkort B

Det är meriterande om du har


* Relevant akademisk utbildningsbakgrund inom exempelvis träkemi, cellulosateknik, pappersteknik eller motsvarande.
* Erfarenhet av att arbeta i en kundnära roll
* Erfarenhet av att arbeta inom processindustrin
* Erfarenhet av analys och rapportering av data


Som person är du


* Relationsskapande
* Flexibel
* Resultatinriktad
* Självgående


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Övik, Umeå, Piteå eller Skellefteå
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nalco Water's önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och du blir direkt anställd av Nalco Water. Deras önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Sista ansökningsdag är 7 juni.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Nalco Water är en del av Ecolab och är världens ledande leverantör av vattenbehandling och processförbättringar. Nalco Water samarbetar med kunder som söker innovativa lösningar för vatten- och resursbegränsningar. Visa mindre

Teknisk inköpare till vår kund utanför Ö-vik!

Ta chansen att utvecklas hos en spännande kund där du jobbar i team och får ta stort eget ansvar. Hos vår kund arbetar du både lokalt och internationellt där du jobbar inom områden som logistik, produktion, kvalitet och teknik. I denna roll har du en viktig roll där du direkt är med och bidrar till företagets resultat. Sök tjänsten redan idag. Urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa pro... Visa mer
Ta chansen att utvecklas hos en spännande kund där du jobbar i team och får ta stort eget ansvar. Hos vår kund arbetar du både lokalt och internationellt där du jobbar inom områden som logistik, produktion, kvalitet och teknik. I denna roll har du en viktig roll där du direkt är med och bidrar till företagets resultat. Sök tjänsten redan idag. Urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Som teknisk inköpare kommer du jobba mot projekt och produktområden med fokus på inköp av standardmotordelar. Du kommer att jobba självständigt och har eget ansvar för ditt produktområde. Du tillhör ett team av tekniska inköpare där du tillsammans med teamet bidrar till goda leverantörrelationer och hög service, samt bidrar till företagets resultat

VI SÖKER DIG SOM
* Har utbildning och erfarenhet som ingenjör eller inköpare
* Har mycket goda kunskaper i Officepaketet
* Kan kommunicera obehindrat på engelska i såväl tal som skrift då du kommer jobba i en internationell miljö

Det är meriterande om du…


* Har erfarenhet eller kunskap inom maskinteknik och motordelar
* Har erfarenhet av att jobba i SAP
* Kan kommunicera i tal och skrift på tyska


Som person är du:


* Ansvarstagande
* Strukturerad
* Flexibel


Övrig information


* Start: 6/9-2021 till 31/12-2021
* Omfattning: Heltid
* Placering: Mellansel
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Löneadministratör till företag i Ö-vik!

Är du en fena på adminstration och siffror? Vi söker dig som vill jobba med lönehantering på ett företag i Örnsköldsvik. Här är din chans att bidra med ditt engagemang till teamet i Örnsköldsvik och axla ett stort ansvar över löneprocessen på företaget. Sök tjänsten idag, vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Du kommer bli en del av ett sammansvetsat team på kontoret i Ö-vik. I din roll kommer du ansvara för löneadministration. Du kommer bland annat:... Visa mer
Är du en fena på adminstration och siffror? Vi söker dig som vill jobba med lönehantering på ett företag i Örnsköldsvik. Här är din chans att bidra med ditt engagemang till teamet i Örnsköldsvik och axla ett stort ansvar över löneprocessen på företaget. Sök tjänsten idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Du kommer bli en del av ett sammansvetsat team på kontoret i Ö-vik. I din roll kommer du ansvara för löneadministration. Du kommer bland annat:


* Administrera anställningsavtal
* Administrera uppgifter inom arbetsmiljö
* Genomföra hela lönekörningen för ett stort antal medarbetare inom företaget


Du kommer vara anställd av oss på Academic Work och arbeta som konsult. Uppdraget är med start omgående och pågår under minst 6 månader, med goda chanser till förlängning vid gott samarbete. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande här.

VI SÖKER DIG SOM
Idag har en färdig utbildning inom ekonomi från YH eller Universitetet. Du ska även ha erfarenhet av lönehantering sedan tidigare samt ha goda kunskaper i Excel.

Vi ser också att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska.

Som person är du:


* Strukturerad
* Ansvarsfull
* Samarbetsvillig


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: 100 %
* Placering: Örnsköldsvik


Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

HR/Löneadministratör till stort konsultföretag inom Tech

Tillsammans med ett företag i Örnsköldsvik söker vi dig som vill arbeta som HR-administratör med fokus på lönehantering. Vi letar efter dig med öga för detaljer, som har god vana av lönehantering och som vill arbeta hos en arbetsgivare som drivs av teamwork, omtanke och driv! Är det dig vi söker? OM TJÄNSTEN I rollen som Lön/HR-administratör kommer du få vara del av ett sammanvävt team som idag består av 3 personer. Du kommer tillhöra ett företag vars vi... Visa mer
Tillsammans med ett företag i Örnsköldsvik söker vi dig som vill arbeta som HR-administratör med fokus på lönehantering. Vi letar efter dig med öga för detaljer, som har god vana av lönehantering och som vill arbeta hos en arbetsgivare som drivs av teamwork, omtanke och driv! Är det dig vi söker?

OM TJÄNSTEN
I rollen som Lön/HR-administratör kommer du få vara del av ett sammanvävt team som idag består av 3 personer. Du kommer tillhöra ett företag vars vision är att tro på en stark gemenskap där öppenhet och transparens är ledord för att engagera medarbetare.

Du kommer vara anställd av oss på Academic Work och arbeta som konsult. Uppdraget är med start omgående och pågår under 6 månader, men vid ett gott samarbete finns stora möjligheter att bli förlängd på uppdraget. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll kommer du arbeta brett inom löneadministration och frågor som rör HR, men tyngdpunkten ligger inom lönehantering och aministration. Du kommer exempelvis att:


* Göra lönekörning
* Hantera administration av anställningsavtal
* Administrera rehab och arbetsmiljöärenden
* Vara med i implementering av ett nytt HR-system, där informationshantering och rutinfrågor kan bli en del av arbetet


VI SÖKER DIG SOM
* Har en avslutad utbildning inom HR eller ekonomi från Yrkeshögskola eller Universitet
* Arbetslivserfarenhet av att ha arbetat med lönekörning
* Har administrativ vana och goda kunskaper i excel
* Behärskar svenska och engelska i tal och skrift, vilket används dagligen i arbetet

Som person är du:


* Serviceinriktad
* Noggrann
* Bra på att samarbeta


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Centrala Örnsköldsvik


Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Teknisk projektadministratör till BAE systems

Ta chansen att arbeta som teknisk projektadministratör i en helt ny roll hos BAE systems! Här arbetar du stöttande mot redan befintliga projektledare och du får dessutom chansen att utforma din egen roll som projektadministratör. Ansök redan idag, vi går igenom ansökningarna löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för BAE systems räkning en teknisk Projektadministratör. Det är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta so... Visa mer
Ta chansen att arbeta som teknisk projektadministratör i en helt ny roll hos BAE systems! Här arbetar du stöttande mot redan befintliga projektledare och du får dessutom chansen att utforma din egen roll som projektadministratör. Ansök redan idag, vi går igenom ansökningarna löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för BAE systems räkning en teknisk Projektadministratör. Det är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos BEA systems. Tjänsten sträcker sig från 2021-03-29 tom 2021-06-30 med goda chanser till förlängning. Tjänsten utgår från Örnsköldsvik med möjligheten att arbeta 25% remote.

Du erbjuds

• Möjligheten att utforma din egna tjänst

• Möjlighet att hjälpa till och stötta delprojektledarna med administrativa uppgifter

• Möjlighet att arbeta 25% remote

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Som projektadministratör kommer du stötta delprojektledarna i det dagliga arbetet. Du kommer bland annat att arbeta med:

• Projektplanering och uppföljning i Primavera Projekt Planner, MS Projekt och SAP

• Skapa redovisningar i Excel och Powerpoint

VI SÖKER DIG SOM
• Har minst ett par års erfarenhet inom liknande område

• Har erfarenhet av processframtagning och projektplanering

• Obehindrat kommunicera i skrift och tal på Svenska då språket används i det dagliga arbetet

Meriterande med erfarenhet inom:


* Primavera Project Planner
* MS Projekt
* Excel


Som person är du:


* Självgående
* Lagspelare
* Strukturerad


Övrig information


* Start: 2021-03-29 tom 2021-06-30, beroende på utvärdering av den nya rollen kan det bli aktuellt med förlängning.
* Omfattning: 100%
* Placering: Hos BAE Systems i Örnsköldsvik, efter introduktionen finns möjlighet att arbeta 25% remote.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work. BAE systems önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
BEA systems tillhandahåller några av världens mest avancerade teknologiledda försvars-, flyg- och säkerhetslösningar. De har över 87 800 anställda i mer än 40 länder. I samarbete med kunder och lokala partners utvecklar, konstruerar, och tillverkar dem produkter och system för att leverera militär kapacitet, skydda nationell säkerhet och människor, samt hålla information och infrastruktur säker. Visa mindre

Sommarjobba som C-chaufför längs vackra Höga Kusten!

Vi söker nu dig med C-körkort som under sommaren vill bli en del av gänget på Svensk Cater! Här får du möjlighet till trygg introduktion, säkerhetsutbildning och förutsättningar att göra ett bra arbete där du kommer leverera livsmedelsprodukter runt om Örnsköldsvik. Låter detta intressant? Läs vidare och ansök redan nu! OM TJÄNSTEN Vi söker nu dig som vill jobba som chaufför hos Svensk Cater. Här blir du en del av ett spännande bolag där du kommer arbeta... Visa mer
Vi söker nu dig med C-körkort som under sommaren vill bli en del av gänget på Svensk Cater! Här får du möjlighet till trygg introduktion, säkerhetsutbildning och förutsättningar att göra ett bra arbete där du kommer leverera livsmedelsprodukter runt om Örnsköldsvik. Låter detta intressant? Läs vidare och ansök redan nu!

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu dig som vill jobba som chaufför hos Svensk Cater. Här blir du en del av ett spännande bolag där du kommer arbeta tillsammans med ett härligt gäng kollegor! Du kommer att utgå från Örnsköldsvik och körningarna sker under dagtid.
Du kommer att köra efter en förutbestämd rutt och leverera livsmedelsprodukter till alltifrån säsongsbaserade restauranger till ordinarie kiosker och restauranger. Uppdraget börjar v.24 och stäcker sig till och med v.33. Du kommer att bli anställd som konsult hos Academic Work och jobba hos Svensk Cater.

Du erbjuds


* Introduktion under 1-2 veckor.
* Säkerhetsrelaterad utbildning i samband med arbetsstart.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Som chaufför kommer du att packa och lasta livsmedel som kommer in till företagets terminal tillsammans med erfarna kollegor. Sedan levererar du detta till Svensk Caters kunder. Du kommer att köra efter fasta och förutbestämda rutter längs både e4an och i Örnsköldsviks närområde.

VI SÖKER DIG SOM
* Har C-körkort
* YKB

Vi ser det som meriterande om du har arbetat inom restaurang/livsmedelsbranschen tidigare.

Som person är du:
* Serviceminded
* Strukturerad
* Noggrann

Övrig information


* Start: v.24-v.33
* Omfattning: Heltid, tidsbestämd
* Placering: Örnsköldsvik
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Svensk Caters önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Svensk Cater's idé är att leverera riktigt bra råvaror till alla typer av kök, stora som små, enkla som exklusiva. Deras ambition är att vara en flexibel partner som förutom god service kan erbjuda sina kunder mervärden, lönsamhet och omtanke. Visa mindre

Hallchef till Strängbetong!

Ansök    Feb 27    Academic Work Sweden AB    Lagerchef
Har du erfarenhet av ledarskap och vill vara en del av att ett framgångsrikt producerande företag som är del av en framgångsrik internationell koncern? I rollen som Hallchef på Strängbetongs produktionshall får du ett stort ansvar för att leda och utveckla verksamheten. Läs mer och ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en Hallchef till Strängbetongs produktionsenhet i Långviksmon, ungefär fem mil utanför Örnsköld... Visa mer
Har du erfarenhet av ledarskap och vill vara en del av att ett framgångsrikt producerande företag som är del av en framgångsrik internationell koncern? I rollen som Hallchef på Strängbetongs produktionshall får du ett stort ansvar för att leda och utveckla verksamheten. Läs mer och ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en Hallchef till Strängbetongs produktionsenhet i Långviksmon, ungefär fem mil utanför Örnsköldvik.

På Strängbetong arbetar cirka 950 personer inom olika arbetsområden, allt från försäljning och konstruktion till produktion och montage. Strängbetong är idag det ledande företaget i Sverige att leverera industriellt tillverkade byggsystem - från idé till slutmontage. Företaget bygger allt från bostäder och kontor till parkeringshus, hallar och arenor. Verksamheten finns på 12 platser i Sverige varav fem kontor och sju produktionsanläggningar och är en del av den internationella koncernen Consolis.

Verksamheten i Långviksmon består av ett sextiotal medarbetare och innefattar gjuthallarna, formsnickeriet, en armeringsavdelning samt en underhållsavdelning.

Du erbjuds


* Ett roll med stort ansvar och möjlighet att driva igenom förbättringsförslag
* Att bli en del av ett företag med möjligheter till utveckling i din karriär


Kika på filmen nedan för att få en bild av arbetet på fabriken kan se ut:ARBETSUPPGIFTER
Som Hallchef ansvarar du för produktionen i en av de två hallar som finns i Långviksmon. Du kommer ha ett övergripande ansvar för att produktionen fungerar enligt planering och säkerställa leverans enligt tidsplan. Du blir närmsta chef till ca 25 personer som arbetar i produktionen och kommer att ha tät dialog med förstemän och övriga hallchefer för att driva verksamheten framåt och rapporterar till produktionschef.

Vidare kommer du till exempel:
* Ansvara för morgonmöten i produktion
* Göra ritningsunderlag
* Följa upp tider och produktionsprogress
* Arbeta med personalplanering
* Arbeta med olika förbättringsinitiativ
* Dokumentera i affärssystem

VI SÖKER DIG SOM
* Har minst ett års erfarenhet av ledarskap, i tex en arbetsledarroll
* Behärskar svenska i tal och skrift
* Har goda kunskaper i Officepaketet
* Har tillgång till bil för att ta dig till fabriken i Långviksmon

Vi ser det som meriterande om du arbetat med tillverkningsprocessen och stödprocesser, samt om du har varit med som ledare under en förändringsresa. Vidare ser vi det som ett plus att om du arbetat med att läsa ritningar.

Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper och söker dig som är:
* Kommunikativ
* Flexibel
* Strukturerad
* Självgående

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Långviksmon, utanför Örnsköldsvik
* Tanken är att du kommer att anställas av Academic Work och jobba som konsult under första tiden, men är du mer senior i din roll kan direktrekrytering bli aktuellt. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Strängbetongs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Strängbetong genom att klicka på länken! Visa mindre

Projektingenjör till Trafikverket i Örnsköldsvik

Ansök    Feb 2    Academic Work Sweden AB    Vägingenjör
Har du en högskoleutbildning och vill bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer! Denna gången söker vi någon till kontoret i Örnsköldsvik. Har du talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som projektledare? Sök tjänsten idag, urvalet sker löpande. OM TJÄNSTEN Till kontoret i Örnsköldsvik söker vi på Academic... Visa mer
Har du en högskoleutbildning och vill bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer! Denna gången söker vi någon till kontoret i Örnsköldsvik. Har du talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som projektledare? Sök tjänsten idag, urvalet sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Till kontoret i Örnsköldsvik söker vi på Academic Work en projektingenjör för ett vikariat på ett år, med god chans till förlängning. I rollen som projektingenjör kommer du att stötta seniora projektledare i komplexa väg- och järnvägsprojekt.

Du erbjuds


* Ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi även stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta nära och direkt under en projektledare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna där du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar.
Du kommer till exempel att:


* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation
* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader.
* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av slutkostnader.
* Medverka och protokollföra vid möten och kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm.
* Bidra med erfarenhetsåterföring från projektens samtliga delar
* Arbeta med underrättelsehanteringen


Utvecklingsmöjligheter

Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas hos Trafikverket.

VI SÖKER DIG SOM
* Har minst en högskoleutbildning om 180 hp inom sektor samhällsbyggnad, industriell ekonomi, bygg eller liknande alternativt utbildning och erfarenhet som Trafikverket bedömer som relevant för uppdraget.
* Har ett stort tekniskt kunnande samt intresse för att jobba med samhällsutveckling
* Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter
* Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet
* Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken
* Har B-körkort

Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet från projektledning och teknik samt från bygg- och anläggningsbranschen, men detta är inget krav.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Du är en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog samtidigt som du inte är rädd att hugga i där det behövs. Vidare är du flexibel med en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Slutligen behöver du vara självgående, ordningsam och proaktiv.

Övrig information


* Start: Mars
* Omfattning: Konsult via Academic Work. Vikariat på ett år, med god chans till förlängning.
* Placering: Örnsköldsvik
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället. Visa mindre

Projektadministratör till Peab i Bollstabruk!

Vill du arbeta med administration i ett stort anläggningsprojekt? Hos Peab finns möjligheten för dig med administrativ vana att förvärva mer kunskaper och erfarenheter från anläggningsbranschen! Sök redan idag, projektet startar i mars! OM TJÄNSTEN Peab Anläggning är ett av Peabs fyra affärsområden. Arbetet bedrivs i projektform där de bland annat bygger och underhåller vägar, järnvägar och broar på både den lokala marknaden och även i större nordiska in... Visa mer
Vill du arbeta med administration i ett stort anläggningsprojekt? Hos Peab finns möjligheten för dig med administrativ vana att förvärva mer kunskaper och erfarenheter från anläggningsbranschen! Sök redan idag, projektet startar i mars!

OM TJÄNSTEN
Peab Anläggning är ett av Peabs fyra affärsområden. Arbetet bedrivs i projektform där de bland annat bygger och underhåller vägar, järnvägar och broar på både den lokala marknaden och även i större nordiska infrastrukturprojekt. Här kan du läsa mer om de större pågående projekt som Peab Anläggning arbetar med.

Du erbjuds:


* En arbetsplats som präglas av jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga medarbetare.
* En möjlighet till att få med dig värdefull erfarenhet av ett stort anläggningsprojekt.
* Ett team av kollegor som innehar bred erfarenhet och yrkesskicklighet.


Du kommer arbeta i ett projekt i Bollstabruk, som också är placeringsorten. Du kommer anställas av Academic Work och arbeta som konsult under projektet. Du blir till en början anställd i 6 månader, med goda möjligheter att därefter förlängas ytterligare 6 månader.

ARBETSUPPGIFTER
* Löpande administration i Peabs affärssystem, som exempelvis att fördela fakturor och bokningar
* Dokumentera certifikat och intyg samt föra protokoll vid projektsammankomster
* Introducera nyanställda i vad som gäller kring säkerhet och arbetsmiljö

Uppgifterna kommer anpassas efter projektets utformning och framfart. Detta innebär att dina närmsta kollegor i projektgruppen kommer vara bland annat projektchefen, inköparen och platscheferna. Din introduktion kommer bestå av en genomgång tillsammans med projektchefen.

VI SÖKER DIG SOM
* Innehar en gymnasieutbildning
* Har erfarenhet av administrativt arbete
* Talar och skriver obehindrat på svenska, detta för att kommunikation med kollegor sker på dessa språk
* Har god datorvana, främst inom Office-paketet

Det är meriterande om du har erfarenhet av projektarbete och tillhörande affärssystem för projektuppföljning. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom anläggningsbranschen.

Som person är du:


* Serviceinriktad
* Strukturerad
* Problemlösande


Övrig information:


* Start: Mars 2021
* Placering: Bollstabruk
* Arbetstid: Du kommer följa projektets arbetstider, mån-tors 06:30-16:00, fredagar: 06:30-13:00
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Peabs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen


INFORMATION OM FÖRETAGET
Se mer i filmen hur Peab presenterar sig! Visa mindre

Konstruktör till internationellt bolag i Örnsköldsvik!

Är du examinerad högskoleingenjör inom byggteknik och vill arbeta med varierande projekt i ett innovativt företag? Vi söker dig som är en resultatinriktad lagspelare och vill jobba på ett företag som ger dig möjlighet att utvecklas tillsammans med ett gäng härliga kollegor! Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag, vi behandlar ansökningar löpande. OM TJÄNSTEN Academic Work söker en konstruktör. I rollen blir du en viktig del i pro... Visa mer
Är du examinerad högskoleingenjör inom byggteknik och vill arbeta med varierande projekt i ett innovativt företag? Vi söker dig som är en resultatinriktad lagspelare och vill jobba på ett företag som ger dig möjlighet att utvecklas tillsammans med ett gäng härliga kollegor! Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag, vi behandlar ansökningar löpande.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en konstruktör. I rollen blir du en viktig del i processkedjan och kommer att genom kontakt med arkitekt och andra projektmedlemmar ansvara för att bland annat bygga 3D-modeller och ta fram ritningar. Du kommer att få samarbeta med kollegor i både Sverige och utomlands. På kontoret i Örnsköldsvik där du kommer jobba är det god stämning och du har stora möjligheter att utvecklas i din roll.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund i Örnsköldsvik. Uppdraget kommer att vara på heltid och målet är att du ska bli överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Som konstruktör kommer du att jobba i nära samarbete med andra i samma roll som du, vanligtvis en eller två kollegor. På kontoret sitter just nu ett team konstruktörer. I mindre projekt jobbar du själv och får snabbt en möjlighet till eget ansvar.

Exempel på arbetsuppgifter:


* Bygga 3D-modeller
* Ta fram ritningar
* Samarbeta med övriga projektmedlemmar
* Delta i projektmöten och ha kontakt med produktionen, som du tar fram ritningar till


VI SÖKER DIG SOM
* Har ingenjörsutbildning inom byggteknik


* Har goda kunskaper i svenska och engelska. I de flesta projekt kommer kommunikationen skötas på svenska men det förekommer även kommunikation på engelska


Det är meriterande om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter eller med CAD-program, men detta är inget krav.

Som person är du:


* Resultatinriktad
* Självgående
* Bra på att samarbeta


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örnsköldvik
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Resande servicetekniker till Övik!

Här är tjänsten för dig som brinner för teknik och vill få möjlighet att jobba med världsledande produkter! Du kommer att få jobba kundnära och besöka pappersmassabruk i hela Sverige där företagets produkter står, och teknisk problemlösning blir en del av din vardag. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! OM TJÄNSTEN Företaget du kommer kommer jobba hos har vuxit sig till att bli en världsaktör inom sitt område och deras teknik används i så... Visa mer
Här är tjänsten för dig som brinner för teknik och vill få möjlighet att jobba med världsledande produkter! Du kommer att få jobba kundnära och besöka pappersmassabruk i hela Sverige där företagets produkter står, och teknisk problemlösning blir en del av din vardag. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Företaget du kommer kommer jobba hos har vuxit sig till att bli en världsaktör inom sitt område och deras teknik används i såväl Sverige som Europa, Nordamerika, Sydamerika och Asien. I Sverige har de fått ett så stort förtroende att 85 procent av den svenska marknaden använder deras teknik.

Du kommer att bli en del av kontoret i Örnsköldsvik eller Timrå beroende på ditt önskemål, där de idag är tolv personer varav fem servicetekniker. Du utgår ifrån kontoret på måndag morgon, men är sedan i regel på resande fot under veckodagarna då du reser över hela Sverige och kommer ofta hem torsdag/fredag.

Du erbjuds


* En möjlighet att bli en del av ett framgångsrikt företag med världsledande produkter.
* Ett varierande tekniskt arbete och en kundnära tjänst.
* En tjänst för dig som gillar att vara på resande fot då du kommer att besöka kunder över hela Sverige, och det kan bli aktuellt med någon resa utomlands på sikt.


Du kommer att jobba som konsult för Academic Work under första året och om alla parter är nöjda finns möjligheter att få anställning direkt hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer till en början att få arbeta tillsammans med en kollega för att introduceras på ett bra sätt. Tjänsten innebär att du kommer att utföra serviceuppdrag hos de pappersmassabruk där företagets produkter står. Vid dessa serviceuppdrag befinner du dig ute hos kunden och har kontakt med ansvariga på plats.
Du kommer till exempel att arbeta med:
* Felsökning
* Reparation
* Förebyggande servicearbete
* Uppstart av nya maskiner ute på plats hos kunder

Vid felsökning och reparation kommer du hantera produktens alla delar. Detta inkluderar områden som mekanik, elektronik samt dator- och processteknik.

VI SÖKER DIG SOM
* Har ett stort intresse för teknik
* Har kunskap om mekanik, elektronik, process- och datoranvändning
* Behärskar god svenska och engelska för att kunna kommunicera med kunderna
* Har körkort B

Har du jobbat i liknande roll ser vi det som meriterande, detsamma gäller om du har haft en tjänst med mycket resor sedan innan.

Går du vidare i processen kommer vi att behöva utdrag ur belastningsregistret.

Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper i denna process och söker dig som är:


* Noggrann
* Ansvarstagande
* Serviceinriktad


Övrig information


* Start: februari.
* Omfattning: Heltid.
* Placering: Örnsköldsvik eller Timrå.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet under januari och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

HR/Löneadministratör till konsultföretag inom Tech

Tillsammans med ett företag i Örnsköldsvik söker vi dig som vill arbeta som HR-administratör med fokus på lönehantering. Vi letar efter dig med öga för detaljer, som har god vana av lönehantering och som vill arbeta hos en arbetsgivare som drivs av teamwork, omtanke och driv! Är det dig vi söker? Tjänsten är på 50 % med start omgående, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! OM TJÄNSTEN I rollen som Lön/HR-administratör kommer du få vara del ... Visa mer
Tillsammans med ett företag i Örnsköldsvik söker vi dig som vill arbeta som HR-administratör med fokus på lönehantering. Vi letar efter dig med öga för detaljer, som har god vana av lönehantering och som vill arbeta hos en arbetsgivare som drivs av teamwork, omtanke och driv! Är det dig vi söker? Tjänsten är på 50 % med start omgående, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
I rollen som Lön/HR-administratör kommer du få vara del av ett sammanvävt team som idag består av 3 personer. Du kommer tillhöra ett företag vars vision är att tro på en stark gemenskap där öppenhet och transparens är ledord för att engagera medarbetare.

Du kommer vara anställd av oss på Academic Work och arbeta som konsult. Uppdraget är med start omgående och pågår under 6 månader, men vid ett gott samarbete finns stora möjligheter att bli förlängd på uppdraget. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll kommer du arbeta brett inom löneadministration och frågor som rör HR, men tyngdpunkten ligger inom lönehantering och aministration. Du kommer exempelvis att:


* Arbeta med lönefrågor
* Hantera administration av anställningsavtal
* Administrera rehab och arbetsmiljöärenden
* Vara med i implementering av ett nytt HR-system, där informationshantering och rutinfrågor kan bli en del av arbetet


VI SÖKER DIG SOM
* Har en avslutad utbildning inom HR eller ekonomi från Yrkeshögskola eller Universitet
* Har administrativ vana och goda kunskaper i excel
* Behärskar svenska och engelska i tal och skrift, vilket används dagligen i arbetet
* Goda kunskaper inom lönehantering

Vi ser det som meriterande om du har:
* Arbetslivserfarenhet av att har arbetat med löner

Som person är du:


* Serviceinriktad
* Noggrann
* Bra på att samarbeta


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: 50 % med chans till arbetsgrad på 75 % eller mer på sikt
* Placering: Centrala Örnsköldsvik


Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Svensk Cater söker nu Utesäljare!

Ansök    Sep 23    Academic Work Sweden AB    Utesäljare
Har du ett brinnande intresse för mat och motiveras av att jobba med och utveckla kundrelationer. Svensk Cater söker nu sin nästa stjärna som vill vara med och ta företaget till nya höjder. Här får du stor frihet i arbetet och är med i säljprocessen från start till mål med långsiktiga samarbeten och stort ansvar. Här är det dina personliga egenskaper som är det viktiga, så ta chansen att komma in på ditt drömjobb i en spännande bransch. sök redan idag. Urv... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för mat och motiveras av att jobba med och utveckla kundrelationer. Svensk Cater söker nu sin nästa stjärna som vill vara med och ta företaget till nya höjder. Här får du stor frihet i arbetet och är med i säljprocessen från start till mål med långsiktiga samarbeten och stort ansvar. Här är det dina personliga egenskaper som är det viktiga, så ta chansen att komma in på ditt drömjobb i en spännande bransch. sök redan idag. Urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Med 19 lager och kontor spridda över hela landet, har Svensk Cater nära till både kunder och leverantörer. De beskriver att deras signum är ett starkt lokalt engagemang och genom god kännedom om sina producenter så arbetar de dagligen för att specialanpassa sitt utbud sett till den lokala marknaden. De håller en hög servicegrad och arbetar mot långsiktiga samarbeten. Brinner du för att arbeta på ett företag som värnar om hållbar service och som dagligen arbetar med att minska matsvinnet och långa transporter? Ta chansen att bli del av Svensk Cater som värnar om både ekonomin och miljön samt ett levande svenskt jordbruk!

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att anställningen sker direkt hos Svensk Cater AB.

Du erbjuds


* Tjänstebil
* Flexibel arbetstid
* Fast lön med bonus


ARBETSUPPGIFTER
Som Utesäljare hos Svensk Cater kan man säga att du driver ditt egna bolag i bolaget. Du ansvarar för att arbeta upp långsiktiga relationer med både nya och befintliga kunder och sköter allt i processen från prospektering till framtagning av offerter och merförsäljning. I rollen har du också ett resultatansvar och ansvar för försäljningsutveckling. Vidare ingår det i arbetsuppgifterna att delta på mässor och event för att skapa kontakter och arbeta in nya affärer.

Som Utesäljare kommer du bearbeta marknaden mellan Örnsköldsvik och Högakustenbron samt inlandet mot fjällområdena och besöka dina kunder. Du reser som oftast över dagen men övernattningar förekommer några gånger per år.

VI SÖKER DIG SOM
* Har stort intresse för mat
* Har B-körkort
* Har grundläggande datavana
* Kan kommunicera obehindrat på svenska och och engelska i såväl tal som skrift då språken används i det dagliga arbetet.

Meriterande om du har:


* Tidigare har jobbat i en liknande säljande roll och har förståelse för säljprocessen
* Har erfarenhet från restaurangbranschen


För denna tjänst kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig och är driven och vill utvecklas tillsammans med dina kunder och företaget.

Som person är du:


* Relationsbyggande
* Resultatinriktad
* Självgående
* Strukturerad


Övrig information


* Start:Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Du kommer bearbeta området mellan Örnsköldsvik i norr till Högakustenbron i söder samt inlandet och bör därför bo i området. Du kommer tillhöra kontoret i Örnsköldsvik


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Svensk Caters önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Svensk Cater AB här Visa mindre

Transtema Network Services söker Fälttekniker!

Ansök    Aug 18    Academic Work Sweden AB    Teletekniker
Transtema Network Services (TNS) har fått utökat förtroende av sin största kund och expanderar nu över hela Sverige. TNS söker Fälttekniker med erfarenhet inom telekom som vill vara med och forma framtidens kommunikationsinfrastruktur. Du blir en del av ett spännande företag med varierade uppdrag och där du har goda utvecklingsmöjligheter. Sök tjänsten redan idag. Urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Transtema Network Services (TNS) är en marknadsledande leve... Visa mer
Transtema Network Services (TNS) har fått utökat förtroende av sin största kund och expanderar nu över hela Sverige. TNS söker Fälttekniker med erfarenhet inom telekom som vill vara med och forma framtidens kommunikationsinfrastruktur. Du blir en del av ett spännande företag med varierade uppdrag och där du har goda utvecklingsmöjligheter. Sök tjänsten redan idag. Urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Transtema Network Services (TNS) är en marknadsledande leverantör av fälttjänster inom telekom i Sverige. TNS bygger, underhåller och sköter driften av nätinfrastruktur i hela landet, och arbetar med alla typer av kommunikationsnät i alla miljöer. TNS söker dig som är fälttekniker inom uppdragsområdena Spridning/hemhjälp, Kopparkabel, Fiber, Datacom/Transmission/AXE och/eller Mobil och som vill vara med och bygga upp framtidens nät inom telekom.

Du erbjuds


* Bli en del av en stark gemenskap där alla hjälps åt. Dessutom tillämpar de något som de kallar multiskillprincip, där de vill att deras anställda har kunskap inom flera kompetensområden eller får möjlighet att såväl bredda som fördjupa sin kompetens.
* Servicebil och modern, komplett personlig utrustning.


ARBETSUPPGIFTER
Som fälttekniker får du uppdragen tilldelade och du ansvarar för avrapportering på respektive uppdrag. Med avrapportering menas att du klarskriver med rätt koder, korrekta underlag och klarrapporterar uppdragen inom fastställda tidsramar. Du arbetar enligt kvalitets- och miljösystem. Det ingår i ditt arbete att föra en god dialog med kunder och har lätt för att fånga upp och vidarebefordra tilläggsaffärer. Beredskapsarbete förekommer på kvällar och helger, alla dagar på året samt arbete på annan ort om behov finns. De flesta kommer att utgå från sitt hem i arbetet och därifrån åka ut på de olika uppdragen runt om i regionen.

VI SÖKER DIG SOM
* Har utbildning inom telekom, el eller motsvarande kompetens.


* Har erfarenhet från telekombranschen och minst någon av de olika uppdragsområdena som nämns tidigare i annonsen
* Har körkort B
* Har goda datakunskaper.
* Kan kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift då språket används i det dagliga arbetet.


Som person är du:


* Självgående
* Flexibel
* Servicemedveten


Övrig information


* Start: Oktober
* Omfattning: Heltid
* Placering: Västernorrlands län. De flesta kommer att utgå från sitt hem i arbetet och därifrån åka ut på de olika uppdragen runt om i regionen.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Transtema Network Services (TNS) är en marknadsledande leverantör av fälttjänster inom telekom i Sverige. Vi bygger, underhåller och sköter driften av nätinfrastruktur i hela Sverige. Vi arbetar med alla typer av kommunikationsnät i alla miljöer och erbjuder våra kunder en helhetslösning med kvalitet i fokus och i enlighet med kundens förväntningar. Kulturen i företaget präglas av öppenhet och ett stort mått av eget personligt ansvar för att arbetet utförs på bästa möjliga sätt. Vi hjälper och stöttar varandra i alla lägen. Vi värdesätter en hög grad av produktivitet, goda resultat och engagemang hos alla som jobbar hos oss. Visa mindre

Fibertekniker sökes till Transtema!

Ansök    Sep 8    Academic Work Sweden AB    Teletekniker
Transtema Network Services (TNS) har fått utökat förtroende av sin största kund och expanderar nu över hela Sverige. TNS söker nu fibertekniker som vill vara med och forma framtidens kommunikationsinfrastruktur. Du blir en del av ett spännande företag med varierade uppdrag och där du har goda utvecklingsmöjligheter. Sök tjänsten redan idag. Urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Transtema Network Services (TNS) är en marknadsledande leverantör av fälttjänster i... Visa mer
Transtema Network Services (TNS) har fått utökat förtroende av sin största kund och expanderar nu över hela Sverige. TNS söker nu fibertekniker som vill vara med och forma framtidens kommunikationsinfrastruktur. Du blir en del av ett spännande företag med varierade uppdrag och där du har goda utvecklingsmöjligheter. Sök tjänsten redan idag. Urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Transtema Network Services (TNS) är en marknadsledande leverantör av fälttjänster inom telekom i Sverige. TNS bygger, underhåller och sköter driften av nätinfrastruktur i hela landet, och arbetar med alla typer av kommunikationsnät i alla miljöer. TNS söker dig som är fibernätstekniker och som vill vara med och bygga upp framtidens nät inom telekom.

Du erbjuds


* Bli en del av en stark gemenskap där alla hjälps åt. Dessutom tillämpar de något som de kallar multiskillprincip, där de vill att deras anställda har kunskap inom flera kompetensområden eller får möjlighet att såväl bredda som fördjupa sin kompetens.
* Servicebil och modern, komplett personlig utrustning.


ARBETSUPPGIFTER
Som fibertekniker får du uppdragen tilldelade och du ansvarar för avrapportering på respektive uppdrag. Med avrapportering menas att du klarskriver med rätt koder, korrekta underlag och klarrapporterar uppdragen inom fastställda tidsramar. Du arbetar enligt kvalitets- och miljösystem. Det ingår i ditt arbete att föra en god dialog med kunder och har lätt för att fånga upp och vidarebefordra tilläggsaffärer. Beredskapsarbete förekommer på kvällar och helger, alla dagar på året samt arbete på annan ort om behov finns. De flesta kommer att utgå från sitt hem i arbetet och därifrån åka ut på de olika uppdragen runt om i regionen.

Du kommer även arbeta med:
* Underhåll och nybyggnation av fibernät
* Svetsa, skarva, blåsa och patcha fiber inom FTTX, områdesnät och stamät
* Inmätning och dokumentation

VI SÖKER DIG SOM
* Har utbildning inom telekom, el eller motsvarande kompetens


* Har relevant erfarenhet som fibertekniker
* Har körkort B
* Har goda datakunskaper.
* Kan kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift då språket används i det dagliga arbetet.


Som person är du:


* Självgående
* Flexibel
* Servicemedveten


Övrig information


* Start: Oktober
* Omfattning: Heltid
* Placering: Gävleborgs län. De flesta kommer att utgå från sitt hem i arbetet och därifrån åka ut på de olika uppdragen runt om i regionen.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Transtema Network Services (TNS) är en marknadsledande leverantör av fälttjänster inom telekom i Sverige. Vi bygger, underhåller och sköter driften av nätinfrastruktur i hela Sverige. Vi arbetar med alla typer av kommunikationsnät i alla miljöer och erbjuder våra kunder en helhetslösning med kvalitet i fokus och i enlighet med kundens förväntningar. Kulturen i företaget präglas av öppenhet och ett stort mått av eget personligt ansvar för att arbetet utförs på bästa möjliga sätt. Vi hjälper och stöttar varandra i alla lägen. Vi värdesätter en hög grad av produktivitet, goda resultat och engagemang hos alla som jobbar hos oss. Visa mindre

Skadedjurstekniker till Anticimex

Nu söker vi en Skadedjurstekniker till Anticimex med utgångspunkt från kontoret i Örnsköldsvik. I din roll kommer du att arbeta med skadedjursbekämpning och service ut mot både privat och företagskunder. Tjänsten är med start redan i juli så låter det intressant, skicka in din ansökan redan idag! OM TJÄNSTEN Vi söker nu för Anticimex räkning en Skadedjurstekniker med start i juli. Anticimex arbetar med att förebygga och skydda privatpersoner och företag ... Visa mer
Nu söker vi en Skadedjurstekniker till Anticimex med utgångspunkt från kontoret i Örnsköldsvik. I din roll kommer du att arbeta med skadedjursbekämpning och service ut mot både privat och företagskunder. Tjänsten är med start redan i juli så låter det intressant, skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu för Anticimex räkning en Skadedjurstekniker med start i juli. Anticimex arbetar med att förebygga och skydda privatpersoner och företag från skadedjur både nationellt och internationellt. Som Skadedjursbekämpare kommer du att vara ute på fältet och arbeta med bekämpning av skadedjur. Under sommaren har Anticimex ett ökat behov i och med getingsäsongen men under hösten kommer arbetet skifta fokus då större arbeten blir mot olika skadedjursavtal, både mot privat och företagskunder. Detta är ett arbete med frihet under ansvar samt mycket kundkontakt.

I rollen som Skadedjurstekniker kommer du att röra dig på höjder och i mindre utrymmen vilket betyder att du inte får ha svårt för höga höjder och trånga utrymmen. För att du ska känna dig säker i din arbetsroll kommer du inför uppdragsstarten att få en introduktion om hur arbetet utförs och hur du ska hantera eventuella risker i arbetet.

Du kommer vara anställd av oss på Academic Work och arbeta som konsult för Anticimex. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Du kommer hantera ca 10-15 kundärenden om dagen inom Västerbotten. Du åker i Anticimex egna bilar till kunderna. Väl på plats visar kunden vart problemet finns varpå du åtgärdar problemet.


* När jobbet är genomfört ska du dokumentera vilka åtgärder som vidtagits.


VI SÖKER DIG SOM
* Har goda kunskaper i svenska och engelska då du kommer att kommunicera med kunder
* Innehar körkort B då du kommer åka runt till olika områden
* Är praktiskt lagd och serviceinriktad då tjänsten kräver det
* Ej har påvisad överkänslighet mot getingar då det är främst getingar som du kommer att bekämpa under sommarmånaderna
* Kan arbeta heltid från början av juli, då med närhet från kontoret i Örnsköldsvik

Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll tidigare.

Som person är du:


* Serviceinriktad
* Självgående


Övrig information


* Start: Juli
* Omfattning: Heltid
* Placering: Du kommer utgå från Anticimex kontor i Örnsköldsvik men arbeta i region Västerbotten
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Anticimexs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

INFORMATION OM FÖRETAGET
På Anticimex får du en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Anticimex är en spännande blandning av ett entreprenörsföretag och en internationell koncern med mycket stor marknadspotential. Hos Anticimex är alla lika värda och om du ska trivas hos dem, och de med dig, får du bokstavligen sätta på dig ett par blåbrallor oavsett vilken titel du har. Anticimex tror på frihet och att ta ansvar och mycket av deras utveckling drivs därför av medarbetare på kontoren. Visa mindre

Arbetsledare till spännande projekt på YIT!

Nu söker vi dig som har betongkompetens och som vill arbeta som Arbetsledare mot ett företag i stark tillväxt. YIT behöver förstärkning till deras Vindkraftspark i Stavro och letar efter dig som tycker om att arbeta projektbaserat. För att trivas i rollen behöver du vara en god problemlösare som drivs av att arbeta tillsammans med både levrantörer och kollegor mot uppsatta mål! OM TJÄNSTEN YIT fortsätter växa i Norrlandsregionen och behöver nu förstärkni... Visa mer
Nu söker vi dig som har betongkompetens och som vill arbeta som Arbetsledare mot ett företag i stark tillväxt. YIT behöver förstärkning till deras Vindkraftspark i Stavro och letar efter dig som tycker om att arbeta projektbaserat. För att trivas i rollen behöver du vara en god problemlösare som drivs av att arbeta tillsammans med både levrantörer och kollegor mot uppsatta mål!

OM TJÄNSTEN
YIT fortsätter växa i Norrlandsregionen och behöver nu förstärkning av en Arbetsledare med betongkompetens till arbete i Stavro. Projektet sträcker sig fram till november 2020 och för rätt person finns möjlighet att arbeta vidare inom företaget. I Stravro byggs en vindskraftspark och du kommer bli del av en arbetsplats som idag har runt 15 tjänsteman på plats och över 80 arbetare. På YIT finns det många möjligheter för dig som är arbetsledare och som gillar att ta ansvar och överträffa både företagets men också dina egna uppsatta mål.

Du kommer att vara anställd av oss på Academic Work och arbeta som konsult hos YIT. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsledare har du ansvar för att planera, styra och följa upp produktionens dagliga aktiviteter. Du komma bland annat att ansvara för att:


* Beställa material och styra produktionen resurseffektivt
* Samordna yrkesarbetarnas och underentreprenörernas arbeten där du också kommer vara mycket ute på fält och arbetsleda
* Dokumentera och administrera aktiviteter


VI SÖKER DIG SOM
* Har en byggteknisk bakgrund, alternativt erfarenhet från att ha arbetat som yrkesarbetare sen tidigare
* Utbildning i betong klass 2
* Erfarenhet från arbete av en liknande roll sen tidigare
* B-körkort
* Goda kunskaper i svenska och engelska
* Kunskaper i Officepaketet

Då projektet utgår från Stavro som arbetsort ska du också känna dig bekväm med avståndet att ta dig till arbetet. Det kommer finnas övernattningsmöjligheter.

Meriterande för rollen är om du har:
* Utbildning inom betong klass 1

Som person är du:


* Självgående
* Initiativtagande
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid under projektet som sträcker sig till november 2020
* Placering: Stavro, ca 10 mil väster om Örnsköldsvik
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och YIT:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om YIT här Visa mindre

Transtema Network Services söker Fälttekniker!

Ansök    Jun 29    Academic Work Sweden AB    Teletekniker
Transtema Network Services (TNS) har fått utökat förtroende av sin största kund och expanderar nu över hela Sverige. TNS söker Fälttekniker med erfarenhet inom telekom som vill vara med och forma framtidens kommunikationsinfrastruktur. Du blir en del av ett spännande företag med varierade uppdrag och där du har goda utvecklingsmöjligheter. Sök tjänsten redan idag. Urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Transtema Network Services (TNS) är en marknadsledande leve... Visa mer
Transtema Network Services (TNS) har fått utökat förtroende av sin största kund och expanderar nu över hela Sverige. TNS söker Fälttekniker med erfarenhet inom telekom som vill vara med och forma framtidens kommunikationsinfrastruktur. Du blir en del av ett spännande företag med varierade uppdrag och där du har goda utvecklingsmöjligheter. Sök tjänsten redan idag. Urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Transtema Network Services (TNS) är en marknadsledande leverantör av fälttjänster inom telekom i Sverige. TNS bygger, underhåller och sköter driften av nätinfrastruktur i hela landet, och arbetar med alla typer av kommunikationsnät i alla miljöer. TNS söker dig som är fälttekniker inom uppdragsområdena Spridning/hemhjälp, Kopparkabel, Fiber, Datacom/Transmission/AXE och/eller Mobil och som vill vara med och bygga upp framtidens nät inom telekom.

Du erbjuds


* Bli en del av en stark gemenskap där alla hjälps åt. Dessutom tillämpar de något som de kallar multiskillprincip, där de vill att deras anställda har kunskap inom flera kompetensområden eller får möjlighet att såväl bredda som fördjupa sin kompetens.
* Servicebil och modern, komplett personlig utrustning.


ARBETSUPPGIFTER
Som fälttekniker får du uppdragen tilldelade och du ansvarar för avrapportering på respektive uppdrag. Med avrapportering menas att du klarskriver med rätt koder, korrekta underlag och klarrapporterar uppdragen inom fastställda tidsramar. Du arbetar enligt kvalitets- och miljösystem. Det ingår i ditt arbete att föra en god dialog med kunder och har lätt för att fånga upp och vidarebefordra tilläggsaffärer. Beredskapsarbete förekommer på kvällar och helger, alla dagar på året samt arbete på annan ort om behov finns. De flesta kommer att utgå från sitt hem i arbetet och därifrån åka ut på de olika uppdragen runt om i regionen.

VI SÖKER DIG SOM
* Har utbildning inom telekom, el eller motsvarande kompetens.


* Har erfarenhet från telekombranschen och minst någon av de olika uppdragsområdena som nämns tidigare i annonsen
* Har körkort B
* Har goda datakunskaper.
* Kan kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift då språket används i det dagliga arbetet.


Som person är du:


* Självgående
* Flexibel
* Servicemedveten


Övrig information


* Start: Oktober
* Omfattning: Heltid
* Placering: Västernorrlands län. De flesta kommer att utgå från sitt hem i arbetet och därifrån åka ut på de olika uppdragen runt om i regionen.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Transtema Network Services (TNS) är en marknadsledande leverantör av fälttjänster inom telekom i Sverige. Vi bygger, underhåller och sköter driften av nätinfrastruktur i hela Sverige. Vi arbetar med alla typer av kommunikationsnät i alla miljöer och erbjuder våra kunder en helhetslösning med kvalitet i fokus och i enlighet med kundens förväntningar. Kulturen i företaget präglas av öppenhet och ett stort mått av eget personligt ansvar för att arbetet utförs på bästa möjliga sätt. Vi hjälper och stöttar varandra i alla lägen. Vi värdesätter en hög grad av produktivitet, goda resultat och engagemang hos alla som jobbar hos oss. Visa mindre