Lediga jobb som Gruppchef, teknik i Örnsköldsvik

Se lediga jobb som Gruppchef, teknik i Örnsköldsvik. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Örnsköldsvik som finns hos arbetsgivaren.

Sektionschef Konstruktion och Arkitektur

Ansök    Dec 14    AFRY AB    Gruppchef, teknik
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning AFRY med affärsområde Buildings är med över 1900 medarbetare en av de största aktörerna i Sverige inom fastighetssektorn.... Visa mer
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning


AFRY med affärsområde Buildings är med över 1900 medarbetare en av de största aktörerna i Sverige inom fastighetssektorn. Här får du möjlighet att vara med och påverka och skapa byggnader och boenden där människor ska vistas och trivas.
Vi söker en ledare med mycket driv, lyhördhet och kvalitetsfokus som vill utveckla vårt kontor i Örnsköldsvik. I rollen som sektionschef får du vara med på vår spännande utvecklingsresa mot en mer hållbar framtid
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar för framtiden. Du jobbar nära våra kunder inom den expansiva fastighetssektorn och nära våra duktiga medarbetare på plats i Örnsköldsvik. Vår arbetsmiljö och öppna kultur ger dig frihet att påverka och styra din egen utveckling. Korta beslutsvägar och ett nära samspel med kunder och samarbetspartners är viktiga hörnstenar för oss. Vår strävan är att bygga smartare, miljövänligare och med människan i centrum varje gång vi kliver in i ett projekt.
Fokus för din roll som sektionschef är att leda våra medarbetare, skapa nya affärsmöjligheter samt att utveckla nya kontakter för att på så sätt säkerställa den pågående expansionen. Du driver verksamheten framåt, har personal- och resultatansvar för 16 medarbetare inom arkitektur och byggkonstruktion samt ansvar för sektionens tillväxt, lönsamhet och marknadsföring.
Kravspecifikation


För denna roll ser vi att du har flerårig erfarenhet från branschen och är väl införstådd teknikområdets frågeställningar.
Utbildningsmässigt tror vi att du är högskole- eller civilingenjör alternativt har förvärvat motsvarande erfarenhet från annat håll. Du har förmodligen tidigare arbetat som konsult, entreprenör eller har erfarenhet från beställarsidan.
Du har tidigare visat prov på ett gott ledarskap och kan på ett naturligt sätt engagera och motivera. Vi ser att du har god social kompetens och gillar att utmanas såväl tekniskt som affärs- och ledarskapsmässigt. Du är relationsbyggande och det är en stor fördel är om du har ett etablerat nätverk med kunder och leverantörer i regionen.
Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du trivs med att dela din kunskap både till kunder och kollegor. För denna roll ser vi även att du behärskar svenska och engelska obehindrat och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
Ytterligare information


TM Konsult är ett av norra Sveriges största arkitekt- och teknikkonsultföretag. Vi är sedan 1966 verksamma med uppdrag från Stockholm i söder till Kiruna i norr och har idag runt 110 medarbetare. Sedan 2021 är vi även en del av AFRY. De kommande decennierna väntas det ske investeringar i mångmiljardklassen när industrins klimatomställning tar fart i regionen. I kombination med att stora råvaruresurser finns i norr innebär detta ett uppsving för det lokala företagsklimatet med utmaningar vad gäller kompetensförsörjningen. Genom fusionen är AFRY med TM Konsult störst på marknaden i norra Sverige, och visionen är att fortsätta växa och bidra med innovativa lösningar i den hållbara omställningen.
Vi värdesätter sammanhållning, kompetensutbyte och mod och strävar mot ett hållbart samhälle där vi framgångsrikt bidrar med kreativa och innovativa lösningar – både nu och för framtiden. Making Future, som vi säger. Med det hälsar vi dig välkommen till oss!
Kontaktuppgifter för frågor:
Krister Persson, Regionchef
[email protected]
+46 10 505 83 55
Jenny Stigedal, HR


[email protected]
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Planeringsansvarig till DeltaNordic

Kraftig tillväxt, utmanande materialsituation och strävan mot effektiva flöden gör att planering blir allt viktigare för oss. DeltaNordic Sweden AB har därför beslutat att skapa en Planeringsavdelning, där Sales Customer Support ingår. Vi söker nu en ledare för vår nya planeringsavdelning, som har ansvar för både Kungsängen och i Örnsköldsvik, vilket innebär att resor förekommer i tjänsten. Beroende på vart rätt kompetens hittas kan tjänsten placeras i Ö... Visa mer
Kraftig tillväxt, utmanande materialsituation och strävan mot effektiva flöden gör att planering blir allt viktigare för oss.

DeltaNordic Sweden AB har därför beslutat att skapa en Planeringsavdelning, där Sales Customer Support ingår. Vi söker nu en ledare för vår nya planeringsavdelning, som har ansvar för både Kungsängen och i Örnsköldsvik, vilket innebär att resor förekommer i tjänsten. Beroende på vart rätt kompetens hittas kan tjänsten placeras i Örnsköldsvik eller i Kungsängen och sortera under Platschefen på orten.

DeltaNordic i Örnsköldsvik grundades 1981 och är en totalsystemleverantör av elektriska och elektroniska system. DeltaNordic är en legotillverkare som erbjuder kompletta lösningar inom elektriska och elektroniska system - ofta för krävande miljöer.

Några av DeltaNordics kunder är ADB Safegate, BAE Systems, Bombardier, Bosch Rexroth, Engcon, Epiroc, Husqvarna och MacGregor. DeltaNordic har huvudkontor i Örnsköldsvik och finns representerade i Kungsängen samt i Nanjing.

Mer information om företaget här: http://www.deltanordicgroup.se/

DeltaNordic expanderar och söker en Planeringsansvarig. 
Dina arbetsuppgifter
Detta är en roll som passar dig som vill vara med där det händer, du kommer att vara länken mellan produktionen, marknad och Customer Support på DeltaNordic. En av dina arbetsuppgifter kommer innefatta att driva arbetsprocesserna för att styra produktionen mot att nå leveranssäkerhet och produktionsvolymer. Du kommer aktivt att arbeta i affärssystemet för att kunna göra prioriteringar och planera produktionen. Vidare är du den som har övergripande ansvar för avdelningen och säkerställer att kunden får rätt information kring leveransdatum och eventuella avvikelser.  

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
Leda och fördela arbetet på planeringsavdelningen
Utveckla och optimera arbetsprocesser och driva mot DeltaNordics verksamhetsmål
Driva förbättringsprocesser
Planera och starta igång produktionen utefter lagd plan
Kundkontakter

Vem är du?
Du har minst några års arbetslivserfarenheter från tillverkningsindustrin, vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du ska vara väl insatt i Lean och inneha ett strategiskt tänkande om än att du innehar en operativ roll till stora delar. Du är van att arbeta utifrån ett helikopterperspektiv då varje beslut kommer att påverka hela kedjan hos DeltaNordic. 

Som person är du drivande och ser hellre möjligheter än problem. Meriterande är om du haft personalansvar tidigare i arbetslivet. Ett krav är att du ska vara strukturerad och ha god ordning och reda, ytterligare krav är att du har god kunskap i Officepaketet samt affärssystem gärna Monitor. Som person är du initiativrik och inte är rädd för att prova nya arbetssätt. Då du har många interna och externa kontakter förutsätter det att du trivs i sociala miljöer och kan kommunicera flytande i tal och skrift på svenska. Du hanterar det engelska språket bra i tal och skrift. 
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Provanställning/Tillsvidareanställning
Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön
Övrig information
I denna rekrytering samarbetar DeltaNordic med OnePartnerGroup Örnsköldsvik. Du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev via onepartnergroup.se. Ansökningarna behandlas löpande och sista ansökningsdag är 2022-01-14. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman, 0660–689 602 på OnePartnerGroup. Observera att vi inte behandlar ansökningshandlingar via mail. 

Välkommen med din ansökan!
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också! Visa mindre

Sektionschef Konstruktion och Arkitektur

Ansök    Jan 12    AFRY AB    Gruppchef, teknik
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning AFRY med affärsområde Buildings är med över 1900 medarbetare en av de största aktörerna i Sverige inom fastighetssektorn.... Visa mer
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning


AFRY med affärsområde Buildings är med över 1900 medarbetare en av de största aktörerna i Sverige inom fastighetssektorn. Här får du möjlighet att vara med och påverka och skapa byggnader och boenden där människor ska vistas och trivas.
Vi söker en ledare med mycket driv, lyhördhet och kvalitetsfokus som vill utveckla vårt kontor i Örnsköldsvik. I rollen som sektionschef får du vara med på vår spännande utvecklingsresa mot en mer hållbar framtid
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar för framtiden. Du jobbar nära våra kunder inom den expansiva fastighetssektorn och nära våra duktiga medarbetare på plats i Örnsköldsvik. Vår arbetsmiljö och öppna kultur ger dig frihet att påverka och styra din egen utveckling. Korta beslutsvägar och ett nära samspel med kunder och samarbetspartners är viktiga hörnstenar för oss. Vår strävan är att bygga smartare, miljövänligare och med människan i centrum varje gång vi kliver in i ett projekt.
Fokus för din roll som sektionschef är att leda våra medarbetare, skapa nya affärsmöjligheter samt att utveckla nya kontakter för att på så sätt säkerställa den pågående expansionen. Du driver verksamheten framåt, har personal- och resultatansvar för 16 medarbetare inom arkitektur och byggkonstruktion samt ansvar för sektionens tillväxt, lönsamhet och marknadsföring.
Kravspecifikation


För denna roll ser vi att du har flerårig erfarenhet från branschen och är väl införstådd teknikområdets frågeställningar.
Utbildningsmässigt tror vi att du är högskole- eller civilingenjör alternativt har förvärvat motsvarande erfarenhet från annat håll. Du har förmodligen tidigare arbetat som konsult, entreprenör eller har erfarenhet från beställarsidan.
Du har tidigare visat prov på ett gott ledarskap och kan på ett naturligt sätt engagera och motivera. Vi ser att du har god social kompetens och gillar att utmanas såväl tekniskt som affärs- och ledarskapsmässigt. Du är relationsbyggande och det är en stor fördel är om du har ett etablerat nätverk med kunder och leverantörer i regionen.
Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du trivs med att dela din kunskap både till kunder och kollegor. För denna roll ser vi även att du behärskar svenska och engelska obehindrat och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
Ytterligare information


TM Konsult är ett av norra Sveriges största arkitekt- och teknikkonsultföretag. Vi är sedan 1966 verksamma med uppdrag från Stockholm i söder till Kiruna i norr och har idag runt 110 medarbetare. Sedan 2021 är vi även en del av AFRY. De kommande decennierna väntas det ske investeringar i mångmiljardklassen när industrins klimatomställning tar fart i regionen. I kombination med att stora råvaruresurser finns i norr innebär detta ett uppsving för det lokala företagsklimatet med utmaningar vad gäller kompetensförsörjningen. Genom fusionen är AFRY med TM Konsult störst på marknaden i norra Sverige, och visionen är att fortsätta växa och bidra med innovativa lösningar i den hållbara omställningen.
Vi värdesätter sammanhållning, kompetensutbyte och mod och strävar mot ett hållbart samhälle där vi framgångsrikt bidrar med kreativa och innovativa lösningar – både nu och för framtiden. Making Future, som vi säger. Med det hälsar vi dig välkommen till oss!
Kontaktuppgifter för frågor:
Krister Persson, Regionchef
[email protected]
+46 10 505 83 55
Jenny Stigedal, HR


[email protected]
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Produktionsteknisk chef

Ansök    Dec 14    Bosch Rexroth AB    Gruppchef, teknik
Företagsbeskrivning Vill du driva och utveckla produktionen av världens mest avancerade hydrauliska drivsystem? Är du en ledare som drivs av att arbeta strategiskt för att utveckla våra produktionsprocesser? Då kanske just du är vår nästa produktionstekniska chef! Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar hydrauliska drivsystem och tjänster under produktvarumärket Hägglunds. Produkterna är kända för att vara tillförlitliga, starka och... Visa mer
Företagsbeskrivning


Vill du driva och utveckla produktionen av världens mest avancerade hydrauliska drivsystem? Är du en ledare som drivs av att arbeta strategiskt för att utveckla våra produktionsprocesser? Då kanske just du är vår nästa produktionstekniska chef!
Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar hydrauliska drivsystem och tjänster under produktvarumärket Hägglunds. Produkterna är kända för att vara tillförlitliga, starka och för att hålla enastående kvalitet. Bosch Rexroth i Mellansel har cirka 360 anställda och ingår i Bosch-gruppen. Just nu söker vi en produktionsteknisk chef som på ett framåtsyftande sätt driver och utvecklar våra produktionsprocesser.
Den avdelning du blir ansvarig för består av 18 medarbetare som alla är produktionsingenjörer, produktionstekniker eller beredare. Er grupp är en del av området Global operations som i sin tur består av cirka 200 medarbetare som på ett eller annat sätt bidrar med viktiga funktioner till produktionskedjan.
Jobbeskrivning


Som produktionsteknisk chef leder du ett team som har en avgörande roll för att skapa förutsättningar för en effektiv och välfungerande produktion. Fokus för dig och dina medarbetare är att utveckla produktionen av världens mest avancerade hydrauliska drivsystem – både operativt och strategiskt.
Du ansvarar för att driva förbättringsarbetet inom produktionen, att sätta mål, planera, följa upp och prioritera åtgärder. Du ser också till att nya metoder och utrustningar introduceras på ett rationellt och lönsamt sätt, där kvalitetskraven uppnås. Dessutom har du resultatansvar för effektivitet, kvalitet, maskintillgänglighet och standarder.
Som chef för produktionsteknik ingår du i produktionsledningen och du rapporterar till vår Produktionschef.
Kravspecifikation


Vi söker dig som har en teknisk utbildning på högskola eller motsvarande samt 5-10 års relevant arbetslivserfarenhet från industri eller produktionsmiljö. Vi vill att du som söker är en god ledare som troligtvis varit chef eller haft en annan ledande roll. Du är självklart intresserad av teknik och av att utveckla tillverkningsmetoder och produktionsflöden.
Det är viktigt för oss att du drivs av att utveckla både dina medarbetare och din organisation för att bibehålla och utveckla en stark teamkänsla. En annan motivationsfaktor hos dig är att driva ständiga förbättringar tillsammans med ditt team. Vi arbetar med Bosch Production System (BPS), ett systematiskt förbättringsarbete som bygger på Lean-principer. Erfarenhet av ständiga förbättringar, flödesoptimering, eliminering av spill och kostnadsbesparingar är meriterande för tjänsten.
I den här rollen behöver du vara bra på att kommunicera och samarbeta och du behöver trivas i en roll med många interna och externa kontaktytor. Du är van vid och trivs även att arbeta självständigt. Att ta egna initiativ, driva initiativ till avslut samt att hålla tidsplaner är självklart för dig. Dessutom är du lösningsorienterad och målstyrd. Tjänsten kräver att du talar både svenska och engelska.
Ytterligare information


Varför jobba vid Bosch Rexroth i Mellansel?
Välkommen till ett unikt globalt företag med en lång lokal historia och förmåner i olika former. I Mellansel möts det bästa av två världar: Internationell puls i en familjär lokal miljö. Som också är en miljö där alla funktioner ryms under ett tak och där du har kollegor som är alltifrån ingenjörer och operatörer till inköpare och säljare.
Här har du möjlighet att både utveckla dig själv och vår verksamhet. För oss är mångfald självklart inte bara globalt inom Bosch Rexroth utan också lokalt i Mellansel. Här samarbetar kollegor av olika nationalitet, kön, ålder och bakgrund och med olika erfarenheter. På så sätt kan vi tillsammans utvecklas och hela tiden få nya perspektiv.
Vi vet att vi inte är ensamma om att ha fantastiska kollegor. Men vi vet också att våra medarbetare berättar om de fina arbetskamraterna och att det finns en anda av att hjälpa och ta hand om varandra. Hos oss ska det vara roligt att gå till jobbet och vi ska gå dit med god hälsa. Och när vi går hem för dagen ska hälsan vara minst lika god och vi ska känna att det är lika roligt att komma tillbaka nästa dag.
Hur är det att jobba hos oss?
Allt vi gör handlar om att röra oss framåt och genom att göra det vinner både våra kunder och vi. Vår kultur har byggts upp sedan Hägglunds hjärta började slå i Mellansel och har sedan dess utvecklats i andan av en global vinnarkultur. Vi beskriver oss själva med att vi är kundfokuserade, innovativa, modiga, agila och excellenta. Tillit, förtroende och uppskattning är avgörande för att vi ska samarbeta, utvecklas och trivas på jobbet. Vi stöttar varandra och ger konstruktiv återkoppling på varandras arbete.
Som medarbetare hos oss har du alla möjligheter att utvecklas och röra dig framåt tillsammans med oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Produktionschef Monica Nygren, på telefon 0660-87172 eller [email protected]
Vill du söka tjänsten? Välkommen med din ansökan senast den 9 januari. Ansökningar hanteras löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Fackliga kontaktpersoner:
Våra fackliga kontaktpersoner för tjänstemän är Fredrik Wallin (Unionen), Dan Berglund (Ledarna) och Hanna Hagström (Sveriges Ingenjörer). Samtliga kan nås via vår växel på 0660-870 00. Visa mindre

Gruppchef Montering

Ansök    Dec 9    Bosch Rexroth AB    Gruppchef, teknik
Företagsbeskrivning Välkommen till ett världsledande företag där du får driva och utveckla viktiga delar i vår verksamhet! Är du en ledare som drivs av att arbeta strategiskt samtidigt som du tycker om att motivera medarbetare och bygga team? Då kanske just du är vår nästa Gruppchef för montering av Drive units. Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar hydrauliska drivsystem och tjänster under produktvarumärket Hägglunds. Produkterna ä... Visa mer
Företagsbeskrivning
Välkommen till ett världsledande företag där du får driva och utveckla viktiga delar i vår verksamhet! Är du en ledare som drivs av att arbeta strategiskt samtidigt som du tycker om att motivera medarbetare och bygga team? Då kanske just du är vår nästa Gruppchef för montering av Drive units.
Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar hydrauliska drivsystem och tjänster under produktvarumärket Hägglunds. Produkterna är kända för att vara tillförlitliga, starka och för att hålla enastående kvalitet. Bosch Rexroth i Mellansel har cirka 360 anställda och ingår i Bosch-gruppen. Just nu söker vi en chef som på ett framåtsyftande sätt driver och utvecklar vår avdelning.
Avdelningen omfattar montering och provning av hydraulaggregat. Avdelningen består av omkring 20 medarbetare och är en del av området Global operations. Den har i sin tur totalt cirka 200 medarbetare och här ingår flera avdelningar som på ett eller annat sätt bidrar med viktiga funktioner till produktionskedjan.
Jobbeskrivning
Vi söker dig som är en naturlig ledare och som vill fortsätta driva och utveckla avdelningens strategiska och långsiktiga plan i enlighet med företagets strategi för att fortsätta växa. Samtidigt som vi vill att du arbetar strategiskt önskar vi även att du tillsammans med gruppen hittar möjliga lösningar på uppkomna situationer i det dagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid att samarbetet över avdelningar ska fungera bra, vilket innebär att en stor del av ditt arbete blir att arbeta tvärfunktionellt för att driva utvecklingen av vår verksamhet framåt.
I rollen som Gruppchef ansvarar du för säkerhets- och arbetsmiljöarbetet inom dina områden och att vi uppfyller lagar förordningar inom dessa. Tillsammans med dina medarbetare arbetar ni för att de dagliga produktionsmålen uppfylls, ni arbetar även tillsammans fram fungerande arbetssätt för att uppnå de mest lämpliga och tillförlitliga processerna. Dessa processer och arbetssätt behöver hela tiden tränas och utmanas, det är viktigt för oss. För att det ska ske arbetar du med ständiga förbättringar. Vi arbetar med Bosch Production System (BPS), ett systematiskt förbättringsarbete som bygger på Lean-principer.
Du rapporterar till Produktionschef.
Kravspecifikation
Du som söker rollen som Gruppchef är en person som drivs av att ta ansvar, tänka strategiskt, jobba målfokuserat och genomföra förbättringar. Vi vill att du har en teknisk utbildning eller motsvarande och relevant arbetslivserfarenhet från tillverkande industri. Du är en god ledare som troligtvis varit chef eller haft en annan ledande roll tidigare. Du är självklart intresserad av teknik och av att utveckla tillverkningsmetoder och produktionsprocesser.
Vidare önskar vi att du är en initiativrik och handlingskraftig person som har god förmåga att kommunicera med andra, det är viktigt för oss att kommunikationen fungerar väl både med dina medarbetare och med andra avdelningar. För att trivas i rollen behöver du även ha förmåga att kunna prioritera i det dagliga arbetet.
Tidigare praktiskt arbete inom produktion eller hydraulik är meriterande för tjänsten.
Ytterligare information
Varför jobba vid Bosch Rexroth i Mellansel?
Välkommen till ett unikt globalt företag med en lång lokal historia och förmåner i olika former. I Mellansel möts det bästa av två världar: Internationell puls i en familjär lokal miljö. Som också är en miljö där alla funktioner ryms under ett tak och där du har kollegor som är alltifrån ingenjörer och operatörer till inköpare och säljare.
Här har du möjlighet att både utveckla dig själv och vår verksamhet. För oss är mångfald självklart inte bara globalt inom Bosch Rexroth utan också lokalt i Mellansel. Här samarbetar kollegor av olika nationalitet, kön, ålder och bakgrund och med olika erfarenheter. På så sätt kan vi tillsammans utvecklas och hela tiden få nya perspektiv.
Vi vet att vi inte är ensamma om att ha fantastiska kollegor. Men vi vet också att våra medarbetare berättar om de fina arbetskamraterna och att det finns en anda av att hjälpa och ta hand om varandra. Hos oss ska det vara roligt att gå till jobbet och vi ska gå dit med god hälsa. Och när vi går hem för dagen ska hälsan vara minst lika god och vi ska känna att det är lika roligt att komma tillbaka nästa dag.
Hur är det att jobba hos oss?
Allt vi gör handlar om att röra oss framåt och genom att göra det vinner både våra kunder och vi. Vår kultur har byggts upp sedan Hägglunds hjärta började slå i Mellansel och har sedan dess utvecklats i andan av en global vinnarkultur. Vi beskriver oss själva med att vi är kundfokuserade, innovativa, modiga, agila och excellenta. Tillit, förtroende och uppskattning är avgörande för att vi ska samarbeta, utvecklas och trivas på jobbet. Vi stöttar varandra och ger konstruktiv återkoppling på varandras arbete.
Som medarbetare hos oss har du alla möjligheter att utvecklas och röra dig framåt tillsammans med oss.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Produktionschef Monica Nygren, på telefon 0660-87172 eller [email protected]
Vill du söka tjänsten? Välkommen med din ansökan senast den 9 januari.
Våra fackliga kontaktpersoner för tjänstemän är Fredrik Wallin (Unionen), Dan Berglund (Ledarna) och Hanna Hagström (Sveriges Ingenjörer). Samtliga kan nås via vår växel på 0660-870 00. Visa mindre

Chef Produktionsteknik

Då nuvarande chef går vidare inom företaget behöver vi nu hitta en ny produktionsteknisk chef till vår verkstad Prototyp & Skrov! Din framtida utmaning BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas då nya affärer som uppgår till ett värde av över tio miljarder kronor tagits under året. Detta innebär att flera nya projekt startas och många nya medarbetare har kommit till oss. En viktigt uppgift är därför att skapa en bra struktur, plat... Visa mer
Då nuvarande chef går vidare inom företaget behöver vi nu hitta en ny produktionsteknisk chef till vår verkstad Prototyp & Skrov!
Din framtida utmaning
BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas då nya affärer som uppgår till ett värde av över tio miljarder kronor tagits under året. Detta innebär att flera nya projekt startas och många nya medarbetare har kommit till oss. En viktigt uppgift är därför att skapa en bra struktur, plattform och arbetsmiljö för medarbetarna i organisationen.
Inom BAE Systems Hägglunds har vi flera produktionstekniska avdelningar. Nu söker vi en chef för produktionsteknik som stöttar mot svets, ytbehandling, plåtberedning/kontroll, maskinbearbetning och utvecklingsverkstad. Den produktionstekniska enheten finns inom sektionen Prototyp och Skrov.
Som produktionsteknisk chef kommer du att leda, fördela och följa upp arbetet inom den egna gruppen, ta initiativ till att förbättra verksamheten och motivera din omgivning.
Du kommer att ha personalansvar för 17 medarbetare som har kompetenser inom svets, bearbetning, mätning, skära/bocka och verktygskonstruktion. Medarbetarna är både egna anställda och konsulter. I din chefsroll ingår budgetansvar och övergripande ansvar för kvalitetsprocessen inom hela Prototyp och Skrov.
Du och dina medarbetare ansvarar för att driva det produktionstekniska arbetet så att förutsättningar finns att producera till rätt kvalitet och med alla nödvändiga produktionsunderlag och verktyg på plats.
Då vi är i en expansiv fas och har många nyanställda inom gruppen är finns stora möjligheter att påverka strukturen och vidareutveckla arbetssätten i gruppen mot uppsatta mål.
Den du är
Vi kommer lägga stor vikt vid dina ledaregenskaper och din förmåga att skapa ett gott arbetsklimat. Som person har du ett genuint intresse för utveckling och förbättring. Du lyssnar på dina medarbetare och uppnår resultat genom ett coachande ledarskap. Du utvecklar både medarbetare, metod och arbetssätt mot tydligt uppsatta mål.
Du är analytisk, har ett systematiskt tillvägagångssätt och förmåga att se helheten. Eftersom kontaktytorna är många behöver du också ha god social förmåga, vara tydlig och kunna kommunicera med medarbetare på alla nivåer i tal och skrift, både på svenska och engelska.
Vi söker dig som har god teknisk kunskap och tidigare erfarenhet från arbetsledande befattning, gärna inom tillverkande industri. Meriterande är om du har erfarenhet från produktionsteknik samt erfarenhet från förbättrings- och kvalitetsarbete. Vi tror att du har en ingenjörsexamen, men du kan också ha motsvarande praktisk erfarenhet.
Givetvis har du grundläggande IT-kunskaper i Officepaketet och om du har erfarenhet av arbete i affärssystem är det positivt.
Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.
Vad du blir en del av
Du kommer att få jobba i ett spännande globalt företag och vara en viktig del i att utveckla och förbättra vår produktion och våra verkstäder. Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Kanske är du idag arbetsledare och vill ta steget att utvecklas i ditt ledarskap? Sök då tjänsten som chef för Produktionsteknik inom Prototyp och Skrov!
Kontaktperson
Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till Sanna Ingvarsson, chef Prototyp & Skrov, tel 0660-80051, eller Anna-Lena Vestman, HR Business Partner, tel 0660-80482.
Sista ansökningsdag är den 23 januari.

Välkommen med din ansökan!

BAE Systems Hägglunds AB
Koncernen BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.
BAE Systems Hägglunds AB i Örnsköldsvik sysselsätter omkring 1000 medarbetare och fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet. För mer information besök www.baesystems.com Visa mindre

Chef Kravhantering

Till en ny chefsbefattning letar vi dig som vill ta klivet upp till att bli chef. I rollen som chef för Kravhantering kommer du att leda den avdelning som arbetar systematiskt med de behov som ska uppfyllas av våra tekniska fordonslösningar. Din framtida utmaning Avdelningen Krav har som huvuduppgift att utifrån kundens behov ta fram och formulera främst tekniska krav som omfattar samtliga våra fordonssystem, på fordons- och delsystemnivå. Vi är delaktiga... Visa mer
Till en ny chefsbefattning letar vi dig som vill ta klivet upp till att bli chef. I rollen som chef för Kravhantering kommer du att leda den avdelning som arbetar systematiskt med de behov som ska uppfyllas av våra tekniska fordonslösningar.
Din framtida utmaning
Avdelningen Krav har som huvuduppgift att utifrån kundens behov ta fram och formulera främst tekniska krav som omfattar samtliga våra fordonssystem, på fordons- och delsystemnivå. Vi är delaktiga i projektens alla faser och ansvarar för compliance-matriser, analys och nedbrytning av kundkrav, hantering av plattformskrav, spårbarhet i nedbrytningen samt mot verifieringsmetod och resultat, upprätta underleverantörskravspecifikationer i tidiga skedet. Effektiv kravhantering är inte bara nödvändigt för att våra projekt ska vara framgångsrika. Väl strukturerad kravinformation ger oss dessutom ett mycket bra underlag för att fatta välgrundade projektbeslut, och fungerar som styrande dokument genom hela utvecklingsprocessen av våra fordon (exempel här kan vara att identifiera kostnadsdrivande krav eller krav som behöver utredas).
Ditt ansvar som chef är att stötta och leda medarbetarna i att utveckla våra produkter, vårt samarbete med kunder och leverantörer, samt de arbetssätt och metoder som säkerställer att avdelningens leveranser håller hög kvalité.
Som ledare för gruppen Krav har du många interna och externa gränsytor. Du har personal- och budgetansvar och rapporterar i linjen till chef för Engineering Management. Idag består gruppen av fyra anställda/konsulter och växer.
Den du är
Vi tror att du har en akademisk examen och har arbetat flera år i roll kopplad till teknisk komplex produktutveckling. Du har kunskap om kravhanteringsprocessen vid utveckling av tekniska produkter och har tillräcklig arbetslivserfarenhet för att känna dig trygg i en chefsroll. Du trivs med att kombinera långsiktig planering med att praktiskt utföra uppgifter. Erfarenhet av modellbaserad utveckling och konfigurationsstyrning är meriterande, likväl som tidigare erfarenhet av kravverktyget Doors.
Du som söker behöver vara intresserad av att motivera och inspirera dina medarbetare att leverera en kravhantering på hög nivå. Du kan ta till dig ny teknik och nya utmaningar och betrakta dessa i en helhetsbild för att, med hjälp av gruppen, komma fram till hur vi på effektivast sätt samlar in, analyserar, strukturerar, prioriterar, dokumenterar, granskar och förvaltar krav. Som chef behöver du också på ett tydligt och övertygande sätt kunna kommunicera detta till berörda gränsytor.
Att utveckla fordonssystem kräver att chefen måste kunna hantera en flexibel och föränderlig vardag där du måste uppvisa tålamod och ledarskap. Att hantera krav och motgångar samt vara anpassningsbar och snabb på att reagera på förändringar är naturligt.
Då vi jobbar i en internationell miljö behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
Vad du blir en del av
Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens- & karriärutveckling.
BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.
BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.
Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se - www.hogakusten.com/sv
Kontaktperson
Har du frågor kring tjänsten, kontakta:
Conny Flemin, chef Engineering Management, 070-625 07 84, eller rekryteringskonsult Maria Håkansson, Kompetenslaget, 070-481 60 12.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.
Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Chef Provledning

Söker du en chefstjänst som är omväxlande och innehållsrik, där det sällan är två likadana dagar, då har du här den perfekta möjligheten. Vår nuvarande chef för Provledning kommer att tillträda en annan tjänst inom företaget och vi söker nu en ersättare. Avdelningen består av 17 medarbetare och ansvarar för att planera, leda och avrapportera prov och kundverifieringar under tidig produktutveckling, i produktionsfasen och slutligen i eftermarknadsfasen. Utö... Visa mer
Söker du en chefstjänst som är omväxlande och innehållsrik, där det sällan är två likadana dagar, då har du här den perfekta möjligheten. Vår nuvarande chef för Provledning kommer att tillträda en annan tjänst inom företaget och vi söker nu en ersättare.
Avdelningen består av 17 medarbetare och ansvarar för att planera, leda och avrapportera prov och kundverifieringar under tidig produktutveckling, i produktionsfasen och slutligen i eftermarknadsfasen. Utöver detta ansvarar avdelningen för validering av funktionalitet på våra system. Provledning deltar vid marknadsaktiviteter både inom och utom landet. De ansvarar även för ett stort spann av mätutrustning och lokaler.
Du som chef säkerställer att företaget och våra projekt klarar sina mål genom att kontinuerligt säkerställa rätt kvalitetsnivå för provning i balans med tidplan och budget. Du har personal och budgetansvar, ingår i ledningsgrupp för och rapporterar till chef för avsnittet Test & Verifiering. Arbetet innebär resor i tjänsten.
Den du är
Vi söker dig som tidigare har haft en arbetsledande befattning i en verksamhet med egenutvecklade produkter. Du har ett starkt intresse för att motivera dina medarbetare och har förmågan att göra långsiktiga antaganden och analyser utifrån de förutsättningar verksamheten känner till. Du har även förmågan att med positiv attityd, snabbt revidera och omplanera vid behov. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med offerter och /eller kalkyler. Har du erfarenhet från testverksamhet är detta meriterande. Lämplig utbildningsbakgrund är en akademisk examen som ingenjör eller annan för rollen relevant utbildning.
För att lyckas med att vidareutveckla verksamheten, dina kollegor och dig själv, behöver du arbeta förebyggande och förutseende. Du är driven och har lätt för att samarbeta och vill arbeta med ett stödjande och coachande ledarskap med stor delaktighet från samtliga medarbetare i gruppen.
Goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift är ett krav då en stor del av våra leveranser och kundkontakter sker på engelska.
Vad du blir en del av
Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens- & karriärutveckling.
BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.
BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.
Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se - www.hogakusten.com/sv
Kontaktperson
Har du frågor kring tjänsten, kontakta:
Rekryterande chef Anders Dahlberg 0660 - 80979, eller rekryteringskonsult Ola Pettersson, Kompetenslaget, 070 - 377 02 45.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.
Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Chef Kravhantering

Till en ny chefsbefattning letar vi dig som vill ta klivet upp till att bli chef. I rollen som chef för Kravhantering kommer du att leda den avdelning som arbetar systematiskt med de behov som ska uppfyllas av våra tekniska fordonslösningar. Din framtida utmaning Avdelningen Krav har som huvuduppgift att utifrån kundens behov ta fram och formulera främst tekniska krav som omfattar samtliga våra fordonssystem, på fordons- och delsystemnivå. Vi är delaktiga ... Visa mer
Till en ny chefsbefattning letar vi dig som vill ta klivet upp till att bli chef. I rollen som chef för Kravhantering kommer du att leda den avdelning som arbetar systematiskt med de behov som ska uppfyllas av våra tekniska fordonslösningar.
Din framtida utmaning
Avdelningen Krav har som huvuduppgift att utifrån kundens behov ta fram och formulera främst tekniska krav som omfattar samtliga våra fordonssystem, på fordons- och delsystemnivå. Vi är delaktiga i projektens alla faser och ansvarar för compliance-matriser, analys och nedbrytning av kundkrav, hantering av plattformskrav, spårbarhet i nedbrytningen samt mot verifieringsmetod och resultat, upprätta underleverantörskravspecifikationer i tidiga skedet. Effektiv kravhantering är inte bara nödvändigt för att våra projekt ska vara framgångsrika. Väl strukturerad kravinformation ger oss dessutom ett mycket bra underlag för att fatta välgrundade projektbeslut, och fungerar som styrande dokument genom hela utvecklingsprocessen av våra fordon (exempel här kan vara att identifiera kostnadsdrivande krav eller krav som behöver utredas).
Ditt ansvar som chef är att stötta och leda medarbetarna i att utveckla våra produkter, vårt samarbete med kunder och leverantörer, samt de arbetssätt och metoder som säkerställer att avdelningens leveranser håller hög kvalité.
Som ledare för gruppen Krav har du många interna och externa gränsytor. Du har personal- och budgetansvar och rapporterar i linjen till chef för Engineering Management. Idag består gruppen av fyra anställda/konsulter och växer.
Den du är
Vi tror att du har en akademisk examen och har arbetat flera år i roll kopplad till teknisk komplex produktutveckling. Du har kunskap om kravhanteringsprocessen vid utveckling av tekniska produkter och har tillräcklig arbetslivserfarenhet för att känna dig trygg i en chefsroll. Du trivs med att kombinera långsiktig planering med att praktiskt utföra uppgifter. Erfarenhet av modellbaserad utveckling och konfigurationsstyrning är meriterande, likväl som tidigare erfarenhet av kravverktyget Doors.
Du som söker behöver vara intresserad av att motivera och inspirera dina medarbetare att leverera en kravhantering på hög nivå. Du kan ta till dig ny teknik och nya utmaningar och betrakta dessa i en helhetsbild för att, med hjälp av gruppen, komma fram till hur vi på effektivast sätt samlar in, analyserar, strukturerar, prioriterar, dokumenterar, granskar och förvaltar krav. Som chef behöver du också på ett tydligt och övertygande sätt kunna kommunicera detta till berörda gränsytor.
Att utveckla fordonssystem kräver att chefen måste kunna hantera en flexibel och föränderlig vardag där du måste uppvisa tålamod och ledarskap. Att hantera krav och motgångar samt vara anpassningsbar och snabb på att reagera på förändringar är naturligt.
Då vi jobbar i en internationell miljö behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
Vad du blir en del av
Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens- & karriärutveckling.
BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.
BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.
Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se - www.hogakusten.com/sv
Kontaktperson
Har du frågor kring tjänsten, kontakta:
Conny Flemin, chef Engineering Management, 070-625 07 84, eller rekryteringskonsult Maria Håkansson, AxÖ Consulting, 070-481 60 12.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.
Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teknisk Projektledare

Ansök    Feb 9    Poolia Sverige AB    Gruppchef, teknik
För spännande uppdrag söker vi nu Teknisk projektledare. Trivs du att arbeta i projektform, ha ett övergripande tekniskt ansvar och medverka att utveckla en produkt som når kundernas krav? Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Om tjänsten Du har ett övergripande tekniskt ansvar där du som projektledare driver och medverkar i arbetet kring tekniska frågor så att produkt / delsystem når kundernas krav. Som projektledare arbetar du med: ... Visa mer
För spännande uppdrag söker vi nu Teknisk projektledare. Trivs du att arbeta i projektform, ha ett övergripande tekniskt ansvar och medverka att utveckla en produkt som når kundernas krav? Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Du har ett övergripande tekniskt ansvar där du som projektledare driver och medverkar i arbetet kring tekniska frågor så att produkt / delsystem når kundernas krav.

Som projektledare arbetar du med:

* Ansvarig för planering, utförande samt kontroll av projektarbete
* Kontinuerlig tidsestimering och resursplanering, samt planering och uppföljning av projektbudget mot projektkostnader.
* Definiera och utföra korrigerande åtgärder med projektledning och projektgrupper.
* Säkerställa att arbetet sker enligt relevanta riktlinjer och rutiner.
* Engagera och motivera kollegor inom området så att de utför ett bra arbete och leverera rätt sak i rätt tid, till rätt kvalitét
* Bedöma risker och kommunicera med projektteamet. Se till att saker och ting fångas upp och inte faller mellan stolarna.

Vem är du?
Vi söker dig som har en god erfarenhet utav att arbets som projektledare. Du har en teknisk akademisk utbildning och god allmänteknisk kompetens inom områden så som el, elektronik och/eller mjukvara eller eftermarknad/support. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du både analytisk och pragmatisk, du ser lösningar och har lätt för att föra dialoger både internt och externt.

Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik! Visa mindre

Sektionschef inom Designavsnittet - Mekanik eller Vetronik

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya affärer som uppgår till ett värde av över tio miljarder kronor. I och med att vi växer så ser vi ett behov av organisationsförändring och därför delar vi nu upp sektionen Design i två områden Mekanik och Vetronik, och söker därav två nya sektionschefer till dessa områden inom Engineering. Är du en ledare med god teknisk förståelse? Vi söker sektionschefer till vårt Des... Visa mer
BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya affärer som uppgår till ett värde av över tio miljarder kronor. I och med att vi växer så ser vi ett behov av organisationsförändring och därför delar vi nu upp sektionen Design i två områden Mekanik och Vetronik, och söker därav två nya sektionschefer till dessa områden inom Engineering.
Är du en ledare med god teknisk förståelse? Vi söker sektionschefer till vårt Designavsnitt som ska motivera till och driva utvecklingen för våra fordonssystem.
Din roll som sektionschef
Som sektionschef inom Design har du det övergripande ansvaret för att leda och utveckla Designavsnittet Mekanik eller Vetronik i enlighet med företagets och Engineerings vision, mål och strategier. Du ingår i ledningsgruppen för Engineering och leder din egen ledningsgrupp inom respektive avsnitt. En del av dina löpande arbetsuppgifter är att planera och leda verksamheten utifrån verksamhetskrav, operativa risker och uppsatta mål. Du har budgetansvar och ansvarar för att säkerställa Designs leveranser i projekten. Du arbetar aktivt med att utveckla dina underställda chefer och medarbetare utifrån ett coachande ledarskap.
En viktig del av rollen innefattar arbete med strategier, förbättringar, utveckling av metoder för effektiva arbetssätt enligt Engineerings vision - Lead the way!
Den du är
Det är en roll med mycket ansvar och möjligheter för utveckling av såväl chefer, medarbetare som verksamheten. Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning med ingenjörsexamen inom relevant område (så som maskinteknik, el/automation, system eller liknande) alternativt motsvarande erfarenhet. Du har tidigare erfarenhet av ledarskap med underställda medarbetare och det är meriterande om du tidigare haft underställda chefer. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av budgetansvar och att arbeta med strukturerade förbättringar.
Vi söker:
En driven och positiv ledare som kan delegera arbetsuppgifter och har en god förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv.
En ledare som ger en tydlig riktning, motiverar och samordnar så att verksamheten håller rätt fokus. Du ser möjligheter till förbättringar, tar initiativ och driver dina processer framåt tillsammans med dina chefer och medarbetare.
Dig som har ett stort tekniskt intresse och trivs med att växla mellan operativa frågor och strategiska frågor.
Dig som trivs i en arbetsmiljö där du samarbetar med många olika aktörer och ser det som naturligt att knyta nya kontakter och bygga relationer.

Du har en väl utvecklad kommunikationsförmåga både i tal och skrift samt svenska samt engelska. Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Vad du blir en del av
Koncernen BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder.
BAE systems Hägglunds AB i Örnsköldsvik sysselsätter omkring/ca 800 medarbetare. Företagets fokus är utveckling, tillverkning och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är: medeltunga stridsfordon (CV90), bandvagnar (BvS10), stöd och service samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden.
Tillsammans med kunder och partners på den lokala marknaden arbetar vi för att leverera de bästa produkterna och tjänsterna med militär kapacitet. Vi vill att våra produkter ska skydda människor och den nationella säkerheten samt säkra viktig information och infrastruktur. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.
Kontaktuppgifter
Har du frågor kring tjänsten, är du varmt välkommen att höra av dig till Lars Pettersson, Engineering Director, 0660-80519 eller Jessica Wennerberg HR Businesspartner 0660-80570.
Sista ansökningsdag är 5 april men vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då urval kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Gruppchef inom innovationssystem och bioraffinaderiutveckling

- Vill du bidra till att utveckla ett internationellt nav för forskning och innovation inom processer och produkter för en hållbar biobaserad ekonomi? - Är du en ledare som har förmåga att organisera arbetet, få medarbetarna att växa och teamet att prestera? Då finns ett riktigt intressant jobb för dig hos RISE Processum AB i Örnsköldsvik. RISE Processum AB är en ledande aktör inom bioraffinaderiutveckling och en del av RISE-koncernen. Med skogsråvara... Visa mer
- Vill du bidra till att utveckla ett internationellt nav för forskning och innovation inom processer och produkter för en hållbar biobaserad ekonomi?
- Är du en ledare som har förmåga att organisera arbetet, få medarbetarna att växa och teamet att prestera?

Då finns ett riktigt intressant jobb för dig hos RISE Processum AB i Örnsköldsvik.

RISE Processum AB är en ledande aktör inom bioraffinaderiutveckling och en del av RISE-koncernen. Med skogsråvara som bas utvecklar RISE Processum tillsammans med sina samarbetspartners nya gröna processer och produkter såsom drivmedel, gröna kemikalier och material. Tillsammans med andra bioraffinaderiinitiativ utgör RISE Processums kluster med partners från industri och akademi ett viktigt nav för utveckling av nya produkter, processer och energilösningar från skogsråvara och processindustrins restströmmar.

Om rollen
Som chef för Innovationssystemgruppen hos Processum leder du ett team som arbetar med att stärka innovationssystemet för bioraffinaderiutveckling. I gruppens arbete ingår att leda och driva projekt för att främja samarbete och innovation inom bioraffinaderiområdet. Gruppen ansvarar för att koordinera och utveckla ett kluster av företag, koncentrerat till norrlandskusten och genomför bla nätverksaktiviteter, projektledning och utveckling av tjänster för att stötta teknikuppskalning och innovation. En annan av gruppens uppgifter är att utveckla och tillföra nya funktioner för uppskalning och kommersialisering, som till exempel teknoekonomisk analys, projektutveckling, finansiering mm. Gruppen samarbetar nära med andra delar av Processum och RISE-koncernen i projekt som har en stor variation, men ofta handlar om utveckling och uppskalning av ny teknik, att bygga nationella och internationella nätverk och att koppla samman aktörer från olika branscher och delar av värdekedjan. Gruppen består idag av åtta personer.

Som chef för gruppen har du ansvar för och deltar i det operativa arbetet, men du tar också ett stort ansvar för att utveckla din roll och verksamhet, och för att skapa och genomföra nya projekt. Du ingår i Processums ledningsgrupp och arbetar nära Processums innovationsstrateg.

Vem är du?
Vi söker dig som har ledarerfarenhet och dokumenterad förmåga att organisera och leda arbetet i ett team. Du är intresserad av innovation och av att skapa utveckling i samarbete mellan många olika aktörer, vilket kräver en god förmåga till systemsyn. Erfarenhet av arbete med klusterutveckling och innovationsfrämjande verksamhet är meriterande. Som ledare inom RISE-koncernen vill vi att du är visionsdriven, resultatinriktad, samverkande, tillitsfull, modig och har god domänförståelse. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Välkommen med din ansökan!
Är du fortsatt nyfiken och vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Karin Johnson, VD, 010-516 67 68. Urval sker löpande och sista ansökningsdag är den 28 februari.

Våra fackliga representanter är Yvonne Söderström-Nordin, Unionen, 010-516 67 65, Frida Niska, 010-516 67 82 och Björn Källman, Sveriges Ingenjörer, 010-516 67 80.

RISE Processum AB är en ledande aktör inom bioraffinaderiutveckling. Med skogsråvara som bas utvecklar RISE Processum tillsammans med sina samarbetspartners nya gröna processer och produkter såsom drivmedel, kemikalier och material. Tillsammans med andra bioraffinaderiinitiativ utgör RISE Processums kluster med partners från industri och akademi ett viktigt nav för utveckling av nya produkter, processer och energilösningar från skogsråvara och processindustrins restströmmar. RISE Processum AB ägs till 60 % av RISE Research Institutes of Sweden och till 40 % av Processums Intresseförening och är därmed ett dotterbolag i RISE-koncernen. Företaget bildades 2003 och finns i Örnsköldsvik. Här erbjuds en innovativ forskningsmiljö med labb, pilot, och demonstrationsanläggningar som är starkt kopplade till de befintliga industriella bioraffinaderierna på området.

Mer information finns på http://www.processum.se

Gruppchef, ledare, innovation, bioekonomi, bioraffinaderi, forskning Visa mindre

Projektledare inom ventilation till Teknisk Fastighetsservice

Arbetsbeskrivning Nu söker Teknisk Fastighetsservice dig som vill axla ansvaret som projektledare med personalansvar för avdelning Ventilation inom Distrikt Ångermanland. I rollen ingår att aktivt verka för att skapa nya affärsmöjligheter främst inom Ventilation med bas i befintliga kunder och mot löpande avtal. Du arbetar också med uppsökande försäljning, projektering av ventilationsprojekt, utveckling av nya tjänster inom området samt teknisk support i... Visa mer
Arbetsbeskrivning

Nu söker Teknisk Fastighetsservice dig som vill axla ansvaret som projektledare med personalansvar för avdelning Ventilation inom Distrikt Ångermanland.

I rollen ingår att aktivt verka för att skapa nya affärsmöjligheter främst inom Ventilation med bas i befintliga kunder och mot löpande avtal. Du arbetar också med uppsökande försäljning, projektering av ventilationsprojekt, utveckling av nya tjänster inom området samt teknisk support inom ventilation till bolagets övriga affärsområden

Du är behjälplig Platschef med kundbesök, sammanställning av offerter och avtal, uppföljning av avdelningens verksamhet, planering samt beställning av varor och tjänster.

Urval av främsta arbetsuppgifterna för tjänsten

Skapa nya och upprätthålla befintliga kundkontakter

Leda och fördela arbete för avdelning Ventilation

Projektera ventilationsarbeten för mindre likväl som större projekt

Kvalifikationer och egenskaper

För att lyckas i rollen ser vi att du arbetat minst 5 år som projektledare. Du har ledarerfarenhet och drivs av ett coachande ledarskap. Kanske har du haft en liknande befattning inom ventilation. Du har goda kunskaper i projektekonomi och har du erfarenhet av praktiskt arbete inom ventilation ser vi det som meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har körkort för personbil.

Vi ser också att du har en kandidatexamen inom energiteknik eller motsvarande. OVK-behörighet är meriterande.

I denna process värdesätter vi dina personliga egenskaper och söker dig som är strukturerad, tydlig, kommunikativ och har goda sociala förmågor.

Om företaget

Teknisk Fastighetsservice AB är ett av norra Sveriges ledande företag inom service, förebyggande underhåll, installation av fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el samt styr och regler. Verksamheten är belägen i Norrland med kontor på 16 orter från Gävle i söder till Luleå i norr med huvudkontor i Sundsvall. Våra kunder är fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet. Teknisk Fastighetsservice ingår i en koncern med mer än 250 medarbetare varav ca 180 är anställda i TFS.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på Linkedin! (https://goo.gl/DpqfGV)

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Teknisk Fastighetsservice med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Katarina Joneström på [email protected] Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 17 november. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Chef Arkitektur och Design

Till Engineering Management söker vi en Chef till vår grupp Arkitektur och Design. BAE Systems Hägglunds bygger ett av världens mest avancerade system i våra stridsfordon och bandvagnar. Våra fordon kännetecknas av extrema förmågor inom mobilitet, eldkraft, skydd och omvärldsuppfattning. En av framgångsfaktorerna till att fordonen blivit så framgångsrika beror på att vi är världsmästare i att genomföra systemanalyser och fatta kloka beslut hur förmågorna s... Visa mer
Till Engineering Management söker vi en Chef till vår grupp Arkitektur och Design.
BAE Systems Hägglunds bygger ett av världens mest avancerade system i våra stridsfordon och bandvagnar. Våra fordon kännetecknas av extrema förmågor inom mobilitet, eldkraft, skydd och omvärldsuppfattning. En av framgångsfaktorerna till att fordonen blivit så framgångsrika beror på att vi är världsmästare i att genomföra systemanalyser och fatta kloka beslut hur förmågorna ska balanseras. Det är grunden för att lyckas integrera och leverera fordonen med rätt prestanda, i tid och med god kvalitet till våra kunder.
Är du en ledare med god teknisk förståelse? Vi söker chef till vår grupp Arkitektur och Design som ska motivera till och driva utvecklingen för våra fordonssystem.
Gruppen Arkitektur och Design ansvarar för att besvara kundens krav och komplexa utmaningar genom att definiera hur fordonssystemet ska utformas med hjälp av konceptstudier och systemdefinition i produktens anbuds-, leverans- och supportfas. Ditt ansvar som chef är att stötta och leda medarbetarna i att utveckla våra produkter, vårt samarbete med kunder och leverantörer samt de arbetssätt och metoder som säkerställer att avdelningens leveranser håller hög kvalité.
Som ledare för gruppen Arkitektur och Design har du många interna och externa gränsytor. Du har personal- och budgetansvar och rapporterar linjevägen till chef för Engineering Management. Idag består gruppen av 12 anställda/konsulter och växer.
Dina egenskaper
Du som söker skall vara intresserad av att motivera och inspirera dina medarbetare att leverera fordonssystem genom systemutveckling och att lösa komplexa tekniska utmaningar. Du kan ta till dig ny teknik och nya utmaningar och betrakta dessa i en helhetsbild för att, med hjälp av gruppen, komma fram till koncept- och designförslag.
Du behöver vara duktig på att stimulera dina medarbetare att se helhetsbilden på systemet, vilka balanser och vägval som behövs och vilka konsekvenser det ger.
Att utveckla ett fordonssystem kräver att chefen måste kunna hantera en flexibel och föränderlig vardag där du måste uppvisa tålamod och ledarskap. Att hantera krav och motgångar samt vara anpassningsbar och snabb på att reagera på förändringar är naturligt.
Din erfarenhet
Vi tror att du har en akademisk examen och har arbetat flera år med komplex systemutveckling och modellbaserade arbetssätt. Du har tillräcklig arbetslivserfarenhet för att känna dig trygg i din chefsroll. Har du jobbat i ledande roller tidigare är det meriterande. Som person är du driven, har lätt för att samarbeta och vill med ett stödjande och coachande ledarskap skapa stor delaktighet i arbetsgruppen.
Du har en väl utvecklad kommunikationsförmåga både i tal och skrift samt svenska samt engelska.
Tjänsten är tillsvidareanställning och placeringsort är Örnsköldsvik
Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess. Det finns legala krav och krav som våra kunder
ställer på oss som företag. Alla som anställs ska genomföra säkerhetskontroll och drogtest. Alla våra
anställda genomgår dessa rutiner.
Vad kan vi erbjuda dig?
• Här ges du möjlighet att arbeta i kunskapsintensiv verksamhet som utvecklas och växer.
• Du får anställning i ett globalt företag inom försvarsindustrin där man hela tiden utmanar sig själva med ett mål i sikte – att vara bäst i världen.
• Som anställd får du stöd att möta dina utmaningar på bästa sätt. Du kommer att få jobba i ett globalt
företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling
Kontaktperson
Ytterligare information om tjänsten lämnas av Conny Flemin, Chef Engineering Management, 0660-80584 [email protected] eller Jessica Wennerberg Business Parter, 0660-80570, [email protected] .
Välkommen med din ansökan!
BAE Systems Hägglunds
BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar
tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur. BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga
stridsfordon (CV90), bandvagnar (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila
marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.
För mer information besök www.baesystems.com
Läs gärna mer om Örnsköldsvik på www.inspiration.ornskoldsvik.se Visa mindre

Projektledare inom ventilation till Teknisk Fastighetsservice

Arbetsbeskrivning Nu söker Teknisk Fastighetsservice dig som vill axla ansvaret som projektledare med personalansvar för avdelning Ventilation inom Distrikt Ångermanland. I rollen ingår att aktivt verka för att skapa nya affärsmöjligheter främst inom Ventilation med bas i befintliga kunder och mot löpande avtal. Du arbetar också med uppsökande försäljning, projektering av ventilationsprojekt, utveckling av nya tjänster inom området samt teknisk support in... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu söker Teknisk Fastighetsservice dig som vill axla ansvaret som projektledare med personalansvar för avdelning Ventilation inom Distrikt Ångermanland.

I rollen ingår att aktivt verka för att skapa nya affärsmöjligheter främst inom Ventilation med bas i befintliga kunder och mot löpande avtal. Du arbetar också med uppsökande försäljning, projektering av ventilationsprojekt, utveckling av nya tjänster inom området samt teknisk support inom ventilation till bolagets övriga affärsområden

Du är behjälplig Platschef med kundbesök, sammanställning av offerter och avtal, uppföljning av avdelningens verksamhet, planering samt beställning av varor och tjänster.

Urval av främsta arbetsuppgifterna för tjänsten

Skapa nya och upprätthålla befintliga kundkontakter

Leda och fördela arbete för avdelning Ventilation

Projektera ventilationsarbeten för mindre likväl som större projekt

Kvalifikationer och egenskaper
För att lyckas i rollen ser vi att du arbetat minst 5 år som projektledare. Du har ledarerfarenhet och drivs av ett coachande ledarskap. Kanske har du haft en liknande befattning inom ventilation. Du har goda kunskaper i projektekonomi och har du erfarenhet av praktiskt arbete inom ventilation ser vi det som meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har körkort för personbil.

Vi ser också att du har en kandidatexamen inom energiteknik eller motsvarande. OVK-behörighet är meriterande.

I denna process värdesätter vi dina personliga egenskaper och söker dig som är strukturerad, tydlig, kommunikativ och har goda sociala förmågor.

Om företaget
Teknisk Fastighetsservice AB är ett av norra Sveriges ledande företag inom service, förebyggande underhåll, installation av fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el samt styr och regler. Verksamheten är belägen i Norrland med kontor på 16 orter från Gävle i söder till Luleå i norr med huvudkontor i Sundsvall. Våra kunder är fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet. Teknisk Fastighetsservice ingår i en koncern med mer än 250 medarbetare varav ca 180 är anställda i TFS.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på Linkedin! (https://goo.gl/DpqfGV)

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Teknisk Fastighetsservice med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Katarina Joneström på [email protected] Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 17 november. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Chef Infrastruktur

Ansök    Apr 16    Övik Energi AB    Gruppchef, teknik
Vad innebär tjänsten?Som chef för Infrastuktur som består av 75 medarbetare kommer du framförallt att ansvara för all teknisk leverans vad gäller fjärrvärme, kyla, ånga, elnät och fiber. Du ansvarar också för budget, arbetsmiljö och medarbetare på avdelningen. Du ingår i företagsledningen och rapporterar till vd.  Avdelningen infrastruktur har följande ansvar: säker och effektiv produktion och leverans av fjärrvärme, kyla, ånga och elkraft.säker och effekt... Visa mer
Vad innebär tjänsten?Som chef för Infrastuktur som består av 75 medarbetare kommer du framförallt att ansvara för all teknisk leverans vad gäller fjärrvärme, kyla, ånga, elnät och fiber. Du ansvarar också för budget, arbetsmiljö och medarbetare på avdelningen. Du ingår i företagsledningen och rapporterar till vd.  Avdelningen infrastruktur har följande ansvar: säker och effektiv produktion och leverans av fjärrvärme, kyla, ånga och elkraft.säker och effektiv verksamhet vad avser fibernät och eldistributionteknikutveckling och ny- och reinvesteringarstrategisk förvaltning av anläggningarförsäljning av elkraft, elcertifikat, utsläppsrätter och ursprungsgarantier.försäljning av produkten ånga. Den vi söker:har relevant akademisk utbildninghar flerårig erfarenhet av chefsbefattninghar erfarenhet av arbete med effektiviseringar och förändringsarbetehar erfarenhet från tekniska processer (produktion) och företagsekonomiär kommunikativ och har lätt för att uttrycka sig i tal och skrift på svenskaär lyhörd och har ett coachande ledarskap Du ska uppskatta att arbeta med många olika typer av frågor där du kommer att ha flertalet kontaktytor både inom och utanför bolaget. Du gillar när utmaningen är stor och tempot är högt och du är konceptuell i din yrkesroll. Vidare är du en stabil och kommunikativ person som drivs av att utveckla dina medarbetare och din verksamhet. Ständiga förbättringar är en självklar del av vardagen.Det är meriterande om du har erfarenhet av processindustrin eller energibranschen.För denna rekrytering lägger vi stor vikt i dina personliga egenskaper.Välkommen med din ansökan senast den 7 maj.Ansökan sker genom att du fyller i webbformuläret för den lediga tjänsten på vår hemsida ovikenergi.se/jobba-hos-oss och ansöker därifrån.Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid placerad i Örnsköldsvik.Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs.Som person delar du våra värderingar öppenhet, respekt, engagemang och tydlighetVid frågor kontakta vår vd Kristina Säfsten tfn 070 – 263 00 30. "Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster." Visa mindre

Projektledare inom ventilation till Teknisk Fastighetsservice

Arbetsbeskrivning Nu söker Teknisk Fastighetsservice dig som vill axla ansvaret som projektledare med personalansvar för avdelning Ventilation inom Distrikt Ångermanland. I rollen ingår att aktivt verka för att skapa nya affärsmöjligheter främst inom Ventilation med bas i befintliga kunder och mot löpande avtal. Du arbetar också med uppsökande försäljning, projektering av ventilationsprojekt, utveckling av nya tjänster inom området samt teknisk support i... Visa mer
Arbetsbeskrivning

Nu söker Teknisk Fastighetsservice dig som vill axla ansvaret som projektledare med personalansvar för avdelning Ventilation inom Distrikt Ångermanland.

I rollen ingår att aktivt verka för att skapa nya affärsmöjligheter främst inom Ventilation med bas i befintliga kunder och mot löpande avtal. Du arbetar också med uppsökande försäljning, projektering av ventilationsprojekt, utveckling av nya tjänster inom området samt teknisk support inom ventilation till bolagets övriga affärsområden

Du är behjälplig Platschef med kundbesök, sammanställning av offerter och avtal, uppföljning av avdelningens verksamhet, planering samt beställning av varor och tjänster.

Urval av främsta arbetsuppgifterna för tjänsten

Skapa nya och upprätthålla befintliga kundkontakter

Leda och fördela arbete för avdelning Ventilation

Projektera ventilationsarbeten för mindre likväl som större projekt

Kvalifikationer och egenskaper

För att lyckas i rollen ser vi att du arbetat minst 5 år som projektledare. Du har ledarerfarenhet och drivs av ett coachande ledarskap. Kanske har du haft en liknande befattning inom ventilation. Du har goda kunskaper i projektekonomi och har du erfarenhet av praktiskt arbete inom ventilation ser vi det som meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har körkort för personbil.

Vi ser också att du har en kandidatexamen inom energiteknik eller motsvarande. OVK-behörighet är meriterande.

I denna process värdesätter vi dina personliga egenskaper och söker dig som är strukturerad, tydlig, kommunikativ och har goda sociala förmågor.

Om företaget

Teknisk Fastighetsservice AB är ett av norra Sveriges ledande företag inom service, förebyggande underhåll, installation av fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el samt styr och regler. Verksamheten är belägen i Norrland med kontor på 16 orter från Gävle i söder till Luleå i norr med huvudkontor i Sundsvall. Våra kunder är fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet. Teknisk Fastighetsservice ingår i en koncern med mer än 250 medarbetare varav ca 180 är anställda i TFS.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på Linkedin! (https://goo.gl/DpqfGV)

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Teknisk Fastighetsservice med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Katarina Joneström på [email protected] Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 17 november. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Teknik och projektchef

ResponsibilityVill du vara en nyckelperson inom projekt och investeringar? Vill du leda ett team med erfarna ingenjörer och ha ett stort fokus på projektledning? Har du en ingenjörsbakgrund och mycket goda projektledaregenskaper?Då kan du vara vår nya Teknik och Projektchef! Som Teknik och Projektchef har du övergripande ansvar för tekniska projekt inom disciplinerna Styrsystem, El, Instrument, Mek och Bygg, du kommer ansvara för att hålla ihop projekten, ... Visa mer
ResponsibilityVill du vara en nyckelperson inom projekt och investeringar? Vill du leda ett team med erfarna ingenjörer och ha ett stort fokus på projektledning? Har du en ingenjörsbakgrund och mycket goda projektledaregenskaper?Då kan du vara vår nya Teknik och Projektchef! Som Teknik och Projektchef har du övergripande ansvar för tekniska projekt inom disciplinerna Styrsystem, El, Instrument, Mek och Bygg, du kommer ansvara för att hålla ihop projekten, kommunicera med olika samarbetspartner och leda personal och konsulter. Du ansvarar för alltifrån förstudiefas till genomförandefas i projekten och har ansvar för budget och kostnadsstyrning. I rollen så arbetar du nära produktionen och ser till att disciplinerna inom Teknik och underhåll utvecklas och underhålls, så att verksamheten i produktionen säkerställs.Arbetsuppgifter och ansvarsområdenDu har personalansvar och utvecklingsansvar för Ingenjörerna inom TeknikavdelningenDu verkar som projektledare och montageledare vid projekt och ombyggnationer i anläggningenAnsvarar för att de långsiktiga investeringsplanerna finns på plats för anläggningenAnsvara för att verksamheten bedrivs i enlighet med Nouryons policy och lagda planer, samt att lagar, villkor och åtaganden inom QHSE-området efterlevsAnsvarar för avtal och kontrakt med entreprenörer och konsulter, samt kontakten med de konsulter/entreprenörer som anlitas vid projekt och modifikationer i anläggningenJob RequirementsDin utbildningsbakgrund är Civilingenjör/Högskoleingenjör eller motsvarande, förutom kompetens inom projektledning är det meriterande med kunskap inom liknande verksamheter och erfarenhet från tekniskt arbete, t.ex. konstruktion, projekt eller underhållsverksamhet.Vi söker dig som är kommunikativ, har lätt för att bygga relationer och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att anpassa dig till förändrade situationer samt trivs av att lösa problem och nå resultat.Som ledare är du kommunikativ och du ger en tydlig riktning. Du har förmågan att förbättra, utveckla och effektivisera arbetet med ett resultatinriktat förhållningssätt.Du har goda datorkunskaper och kan kommunicera i både tal och skrift på såväl svenska som engelska.Vi erbjuder dig en utvecklande och ansvarsfull chefsroll där du har ett tydligt mandat och förväntas utveckla underhållsarbetet.Varför Nouryon?Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter till att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald. Ytterligare informationDetta är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Örnsköldsvik. Du kommer att rapportera till Teknik och Underhållschef.  Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Då vi arbetar med löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt sista ansökningsdatum. För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Andreas Branthsson, Engineering and Maintenance Manager, +4670 346 64 81.För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Sara Svanbäck, Talent Resourcing Partner, +46 70-286 95 77. För fackliga frågor: Unionen, Christer Wågström, +46 660 753 04Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected] Vi ser fram emot din ansökan!  Mer om företagetNouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv.  Följ oss på LinkedIn och Facebook för nyheter och uppdateringar om intressanta tjänster. Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda.Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Teknisk chef till Elpress

Om tjänsten Då vår nuvarande Tekniska chef går vidare i sin karriär söker vi hans efterträdare. Har du ett brinnande intresse för teknik och tekniska utmaningar? Vill du driva utvecklingen av Elpress produkter och ansvara för nya spännande projekt? Vill du ha utmaningar i en framgångsrik organisation med korta beslutsvägar och fokus på tillväxt? Då kan detta vara din nya tjänst och utmaning! Om företaget Omställningen till ett hållbart samhäll... Visa mer
Om tjänsten
Då vår nuvarande Tekniska chef går vidare i sin karriär söker vi hans efterträdare.
Har du ett brinnande intresse för teknik och tekniska utmaningar? Vill du driva utvecklingen av Elpress produkter och ansvara för nya spännande projekt?
Vill du ha utmaningar i en framgångsrik organisation med korta beslutsvägar och fokus på tillväxt?
Då kan detta vara din nya tjänst och utmaning!


Om företaget
Omställningen till ett hållbart samhälle har skapat ett större fokus på förnybara energikällor och miljövänliga transportsätt. Vindkraft, solceller, smarta lokala elnät, batterilagring och elfordon har alla behov av elektriska förbindningar. Elpress AB vill fortsätta vara en del i samhällsutvecklingen och erbjuda elektriska förbindningslösningar och smarta verktyg som hjälper till med övergången till ett cirkulärt samhälle.

Elpress AB med huvudkontor i Kramfors tillverkar och marknadsför kontaktpressningssystem för elektriska ledarförbindningar. Elpress är marknadsledande i Norden och säljer bland annat till krävande transformator-, vindkraftverks-, tåg- och fordonskunder över hela världen.

Utveckling och tillverkning av systemen sker i Kramfors. Förutom moderbolaget finns försäljningskontor i Stockholm, Sundsvall, Danmark, Tyskland, USA samt Kina. Totalt är vi ca 160 personer i koncernen och omsätter ca 350 Mkr med god lönsamhet och stark tillväxt. Elpress AB ägs av Lagercrantz Group AB, som är noterat på Stockholmsbörsen.

För närmare information; www.elpress.se.Arbetsuppgifter
Som Teknisk chef ansvarar du för vår tekniska avdelning både strategiskt och operativt, vars mål är att utveckla både nytänkande produkter som IoT lösningar och produkter som är kundanpassade, standardiserade, kvalitetssäkrade och ekonomiska. Utvecklingsavdelningen består av 11 medarbetare och har ett eget testlaboratorium med goda möjligheter för snabb prototyptillverkning.
Produkterna ska vid rätt användande säkerställa den funktion som kunden kan förvänta sig. Produkterna tas fram med kundens behov i fokus och utifrån en hög kvalitets- och miljömedvetenhet.
Du arbetar med att säkerställa den tekniska standarden och säkerheten i produkter, processer och utrustning samt att i samarbete med övriga avdelningar utarbeta riktlinjer och utvecklingsplaner för produktutvecklingens processer.
Du koordinerar och driver pågående projektarbeten och aktiviteter med säkerställd kvalitet i utförande, färdiga enligt tidplan, till rätt kvalitet och inom budgeterad kostnad.


Kvalifikationer
Du har en relevant utbildning för tjänsten eller erfarenhet av arbete med teknisk utveckling och produktion. Erfarenhet från projektarbete, chefs eller ledarroller är meriterande.

Du har ett genuint tekniskt intresse, trivs med att leda andra. Du har en analytisk och problemlösande förmåga samt hög uthållighet.
Då rollen innebär stort eget ansvar och beslutsfattande har du en inre motivationskraft och trivs med att utarbeta planer, strukturera processer och leda projekt och sätta mål samt uppfylla dem.

Koncernen präglas av entreprenörskap, öppenhet och prestigelöshet samt befinner sig i stark tillväxt. Det är därför synnerligen viktigt att du trivs och blir engagerad i en sådan miljö.
Du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift i svenska och engelska.
Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten då vi värderar lyhördhet, rätt attityd och hög ambition.

Vidare är det viktigt att Elpress värdegrund; tillit, passion, kvalitet och utveckling genomsyrar ditt sätt att arbeta.


Övrigt
För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linda Sandwall på KFX HR- partner, 070- 663 19 89 alternativt mailadress: [email protected]

Sökande till denna tjänst kommer att få genomgå personlighetstest, kompetenstest och bakgrundskontroll.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 28/4- 2019. Visa mindre