Lediga jobb som Servitör/Servitris i Örnsköldsvik

Se lediga jobb som Servitör/Servitris i Örnsköldsvik. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Örnsköldsvik som finns hos arbetsgivaren.

Servis fast anställning 75%

På The Chef har vi öppet för lunch och middag 6 dagar i veckan. Cateringar, event och bröllop är en stor del av vårt arbete, det gör att ditt arbete blir varierande och utmanande. Hos oss jobbar vi dagtid, kvällstid och varannan helg. Tillsammans skapar vi en bra upplevelse för våra gäster i en härlig avslappnande miljö. God kommunikation och förmåga att jobba själv och tillsammans med andra är en förutsättning när du jobbar här. I dina arbetsuppgifter ing... Visa mer
På The Chef har vi öppet för lunch och middag 6 dagar i veckan. Cateringar, event och bröllop är en stor del av vårt arbete, det gör att ditt arbete blir varierande och utmanande. Hos oss jobbar vi dagtid, kvällstid och varannan helg.
Tillsammans skapar vi en bra upplevelse för våra gäster i en härlig avslappnande miljö. God kommunikation och förmåga att jobba själv och tillsammans med andra är en förutsättning när du jobbar här.
I dina arbetsuppgifter ingår att förbereda för dagens/kvällens service, sälja en härlig upplevelse för våra gäster på plats, beställa varor, administrativa uppgifter och vara den som har god överblick över allt som rör restaurangen.
The Chef öppnade 2020 och har under de tre åren vi haft öppet lagt grunden för verksamheten. Nu jobbar vi återkommande mot många företag med cateringar och event. Restaurangen är välbesökt året runt både kvällstid och dagtid. Sommarmånaderna är högsäsong med extra många gäster, både från Övik men även utifrån. Restaurangen har 45 sittplatser och under sommaren en uteservering med 30 sittplatser och en del med soffor. Varor levereras till oss varje vardag och varorna beställs via weborder dagligen, god kontakt med säljare hos leverantör.
The Chef är ett välmående företag som ser framåt och med högt till tak och korta beslutsvägar vill vi att du tillsammans med oss ska ta nästa steg i vår utveckling! Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Serveringspersonal

Ansök    Feb 27    Progressiva AB    Servitör/Servitris
Ulvö Hamnkrog söker servis/ barpersonal till säsongen 2024! Bli en del av vårt härliga gäng på Ulvö Hamnkrog belägen på en ö i Höga Kustens havsband. Älskar du service och att ge gäster en upplevelse - då ska du söka till oss! Har du några års erfarenhet av servering och / eller bar så kommer du passa in perfekt i vårt team. Vi erbjuder en säsongsanställning, grymma kollegor, boende på ön och en fantastisk sommar! Visa mer
Ulvö Hamnkrog söker servis/ barpersonal till säsongen 2024! Bli en del av vårt härliga gäng på Ulvö Hamnkrog belägen på en ö i Höga Kustens havsband. Älskar du service och att ge gäster en upplevelse - då ska du söka till oss! Har du några års erfarenhet av servering och / eller bar så kommer du passa in perfekt i vårt team. Vi erbjuder en säsongsanställning, grymma kollegor, boende på ön och en fantastisk sommar! Visa mindre

Servitris/Servitör Personal Extra/sommar jobb (4 jobb)

NÖJESBOLAGET - Västernorrlands nya konsertlokal, restaurang och event. Vår vision är att du och dina vänner ska ha en given plats när ni vill ut och roa er! Örnsköldsvik och höga kusten har nu fått den sista pusselbiten på plats.. från en dagstur med familjen ute i naturen kan kompisgänget träffas på kvällen för live spelningar, skönt häng i baren och grymt käk i restaurangen. Välkomna till 1000 kvm nöje! Vi Söker nu serveringspersonal som vill jobba hos o... Visa mer
NÖJESBOLAGET
- Västernorrlands nya konsertlokal, restaurang och event. Vår vision är att du och dina vänner ska ha en given plats när ni vill ut och roa er! Örnsköldsvik och höga kusten har nu fått den sista pusselbiten på plats.. från en dagstur med familjen ute i naturen kan kompisgänget träffas på kvällen för live spelningar, skönt häng i baren och grymt käk i restaurangen. Välkomna till 1000 kvm nöje!
Vi Söker nu serveringspersonal som vill jobba hos oss under Eventkvällar / Vardagar / Helger.
Hos oss på NB är de ofta full tryck under våra event kvällar då vi får ta in upp till 900 gäster+, då vi göra allt från Konserter, dinner show, stand up m.m


Vi söker dig som vill bli en del av vårt team som tycker om att kund kontakt och har ett sinne för servis och är stresstålig.
Anställningen kommer inne hålla allt från lunch servis / Ala carte (kvällar) / Events (oftast helger)


tjänsten är bred då vi har mycket som händer hos oss och många möjligheter att få lära sig många olika jobbstationer.


Vill du bli en av oss, tveka inte på att söka och få uppleva många härliga eventkvällar.


-Start: Omgående
-Lön efter överenskommelse ( Tim lön)
-Tidigare efterfarenhet är inge krav, men efterfrågas Visa mindre

Är du bartendern vi söker?

Är du bartendern vi söker? Till vår restaurang på First hotel Statt i Örnsköldsvik söker vi nu en ambitiös & driven bartender som gillar att jobba i team. I rollen som bartender hos oss får du jobba både självständigt och med ett härligt gäng kollegor. Vi vill att du har några års erfarenhet från arbete i bar. Gärna med ett brett kunnande av både viner, öl & cocktails. I arbetet ingår även en del servering. Dessutom bjuder arbetsplatsen på en anrik och spä... Visa mer
Är du bartendern vi söker?
Till vår restaurang på First hotel Statt i Örnsköldsvik söker vi nu en ambitiös & driven bartender som gillar att jobba i team.
I rollen som bartender hos oss får du jobba både självständigt och med ett härligt gäng kollegor.
Vi vill att du har några års erfarenhet från arbete i bar. Gärna med ett brett kunnande av både viner, öl & cocktails.
I arbetet ingår även en del servering.
Dessutom bjuder arbetsplatsen på en anrik och spännande miljö.


Örnsköldsviks Stadshotell - First hotel Statt
Hotellet invigdes 1913
Statt har vart Örnsköldsviks naturliga mötesplats sedan 1913 och firar 110år i år.
Hotellet har 115rum och är en del av First hotels.


En arbetsplats med många skepnader och möjligheter
Restaurang Statt serverar frukost, lunch & middag.
Vi har flera olika lokalalternativ från den lilla Damsalongen för plats upp till 40 gäster, till festsalen som rymmer ca 100 och matsalen med plats för uppemot 250 gäster. Totalt kan vi servera upp till 450 sittande gäster och kan ta in 700 gäster totalt i vår restaurang.
Så vi har en arbetsplats som ofta byter skepnader beroende på typ av middag eller event.
Hos oss har vi allt från födelsedagsfester, bröllop, middagar, konferenser till stora galor eller t.ex efterfesten för Mello som vi hade förra året.


Vad erbjuder vi?
Hos oss är vardagen varierande och vi är en rolig arbetsplats med bra förmåner(friskvårdsbidrag, rabatter på både mat och boende) och kollektivavtal.
Vi är en pulserande arbetsplats som för många är en plats att trivas på.
Vi erbjuder en deltidsanställning på 75%, men med goda möjligheter att arbeta 100% om man önskar, du kommer gå på schema som innebär en variation av dag-, kväll och helgpass.


Omfattning: Tjänsten är tillsvidareanställning på 75%, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Kollektivavtal finns HRF
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse


Plats: Örnsköldsvik Restaurang Statt (Lasarettsgatan 2)

Är du intresserad?
Skicka in din ansökan till
Ari Achrén
Food & Beverage Manager
[email protected]

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serveringspersonal, Ulvön Höga Kusten

Ansök    Feb 23    Ulvöbyn AB    Servitör/Servitris
Ett roligt jobb under sommarsäsong som inte tråkar ut dig och där vi jobbar tillsammans för att erbjuda god kvalitet i alla delar som, servicen, maten, drycken och atmosfären. Kort sammanfattat handlar det om att; snygga till i restaurangen, planera och förbereda, ta beställningar och servera. Det handlar även om att komma med idéer och verkställa idéer. Du tycker det är kul med restaurangbranschen, har framåtanda och gillar att ha kul och bidra. Du gillar... Visa mer
Ett roligt jobb under sommarsäsong som inte tråkar ut dig och där vi jobbar tillsammans för att erbjuda god kvalitet i alla delar som, servicen, maten, drycken och atmosfären.
Kort sammanfattat handlar det om att; snygga till i restaurangen, planera och förbereda, ta beställningar och servera. Det handlar även om att komma med idéer och verkställa idéer.
Du tycker det är kul med restaurangbranschen, har framåtanda och gillar att ha kul och bidra. Du gillar att arbeta med service, mat och dryck. Det är meriterande om du har erfarenhet från branschen.
De personliga egenskaper som vi ser som viktiga i arbetet är förmåga att bidra till gott samarbete som vi skapar tillsammans, vara lyhörd och kunna ta ansvar. Andra bra egenskaper är stresstålighet och flexibilitet då det många dagar är full restaurang.
Arbetstid:
Vi söker någon som vill jobba sommarsäsongen, mitten av juni – mitten av aug eller enligt överenskommelse.
Totalt blir vi åtta stycken som jobbar ihop, tre kockar, fyra i servisen, en diskare. Vi gör det enkelt men riktigt bra och delar många roliga dagar ihop.
Bra lön, kollegor och personalboende finns. Visa mindre

Servering- & barpersonal

Servering- & barpersonal sökes till Strandkaj Kök & Bar, Örnsköldsvik Strandkaj Kök & Bar slog upp portarna i Örnsköldsviks gästhamn under maj 2020 och har blivit en mycket uppskattad del av stadens restaurangutbud. En restaurang där vi vill att det sociala ska stå i centrum och våra gäster ska få uppleva god mat och dryck av bästa kvalitet i en härlig gemenskap. Nu söker vi servis- & barpersonal till vårt glada gäng! Vi söker deltid och timanställda fö... Visa mer
Servering- & barpersonal sökes till Strandkaj Kök & Bar, Örnsköldsvik
Strandkaj Kök & Bar slog upp portarna i Örnsköldsviks gästhamn under maj 2020 och har blivit en mycket uppskattad del av stadens restaurangutbud.
En restaurang där vi vill att det sociala ska stå i centrum och våra gäster ska få uppleva god mat och dryck av bästa kvalitet i en härlig gemenskap.


Nu söker vi servis- & barpersonal till vårt glada gäng!
Vi söker deltid och timanställda för jobb under våren. Under sommaren erbjuder vi heltidsjobb med chans till förlängning.
Har du ett brinnande intresse för mat och dryck, en fingertoppskänsla för god service och vill arbeta på stället där det händer i sommar är det kanske just dig vi söker!


Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Serveringspersonal, Ulvön Höga Kusten

Ansök    Feb 4    Ulvöbyn AB    Servitör/Servitris
Ett roligt jobb under sommarsäsong som inte tråkar ut dig och där vi jobbar tillsammans för att erbjuda god kvalitet i alla delar som, servicen, maten, drycken och atmosfären. Kort sammanfattat handlar det om att; snygga till i restaurangen, planera och förbereda, ta beställningar och servera. Det handlar även om att komma med idéer och verkställa idéer. Du tycker det är kul med restaurangbranschen, har framåtanda och gillar att ha kul och bidra. Du gillar... Visa mer
Ett roligt jobb under sommarsäsong som inte tråkar ut dig och där vi jobbar tillsammans för att erbjuda god kvalitet i alla delar som, servicen, maten, drycken och atmosfären.
Kort sammanfattat handlar det om att; snygga till i restaurangen, planera och förbereda, ta beställningar och servera. Det handlar även om att komma med idéer och verkställa idéer.
Du tycker det är kul med restaurangbranschen, har framåtanda och gillar att ha kul och bidra. Du gillar att arbeta med service, mat och dryck. Det är meriterande om du har erfarenhet från branschen.
De personliga egenskaper som vi ser som viktiga i arbetet är förmåga att bidra till gott samarbete som vi skapar tillsammans, vara lyhörd och kunna ta ansvar. Andra bra egenskaper är stresstålighet och flexibilitet då det många dagar är full restaurang.
Arbetstid:
Vi söker någon som vill jobba sommarsäsongen, mitten av juni – mitten av aug eller enligt överenskommelse.
Totalt blir vi åtta stycken som jobbar ihop, tre kockar, fyra i servisen, en diskare. Vi gör det enkelt men riktigt bra och delar många roliga dagar ihop.
Bra lön, kollegor och personalboende finns. Visa mindre

Serveringspersonal

Just nu söker vi dig som vill extra jobba som serveringspersonal på Bagaren i Domsjö. Bagaren är en nystartad restaurang i hjärtat av Domsjö som fokuserar på pizza av hög kvalité. Vi söker trevliga medarbetare med engagemang som vill jobba tillsammans med oss. Vi ser gärna att du kan hantera kundbemötande och känner dig bekväm med att arbeta i ett storkök. Att arbeta i vår restaurang kräver att man hanterar ett högt tempo under en begränsad tid under dagen... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill extra jobba som serveringspersonal på Bagaren i Domsjö. Bagaren är en nystartad restaurang i hjärtat av Domsjö som fokuserar på pizza av hög kvalité.
Vi söker trevliga medarbetare med engagemang som vill jobba tillsammans med oss. Vi ser gärna att du kan hantera kundbemötande och känner dig bekväm med att arbeta i ett storkök. Att arbeta i vår restaurang kräver att man hanterar ett högt tempo under en begränsad tid under dagen men samtidigt kunna hålla en positiv attityd med gästens behov i fokus.
Krav på kunskaper i svenska, både i tal och skrift då det krävs vid kundbemötande.
Är du rätt person för oss, maila gärna oss på [email protected]
Vänliga hälsningar,
Bagaren
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

serveringspersonal,bartender

Restaurang Public, Örnsköldsvik söker ny personal inom servering och bar . Tillträde omgående. På Restaurang Public vill vi erbjuda våra gäster högklassig mat och dryck och självklart den allra bästa service. kunskaper i yrket sedan tidigare är meriterande men om du har ambition och intresse så kan vi även utbilda dej på plats. Du behöver ha ett intresse av att utvecklas. Du är serviceinriktad, flexibel, ansvarsfull och noggrann. Vi värdesätter en posi... Visa mer
Restaurang Public, Örnsköldsvik söker ny personal inom servering och bar . Tillträde omgående.


På Restaurang Public vill vi erbjuda våra gäster högklassig mat och dryck och självklart den allra bästa service.


kunskaper i yrket sedan tidigare är meriterande men om du har ambition och intresse så kan vi även utbilda dej på plats. Du behöver ha ett intresse av att utvecklas.
Du är serviceinriktad, flexibel, ansvarsfull och noggrann. Vi värdesätter en positiv och ambitiös attityd.


Du måste kunna arbeta kvällar och helger.


Du bör ha goda kunskaper i svenska och minst ett års erfarenhet av arbete i bar och bordsservering.
Goda mat och vinkunskaper krävs vid servering och goda kunskaper om öl whiskey cocktails och drinkar krävs vid arbete i bar . Om du har det är det meriterande men om du har ambition så finns möjlighet att lära sig på plats


Maila eller posta CV till anvisad adress eller ring kontaktperson vid frågor. Visa mindre

Extra Servispersonal & Runner till Pinchos Örnsköldsvik

Ansök    Aug 24    Pincho Nation AB    Servitör/Servitris
Just nu söker vi medarbetare till Servisen, Extra, kvällar & helger Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö. Alla ska känna sig välkomna till Pinchos och i Servisen har du därför en mycket viktig roll. Här behöver du vara lyhörd för våra gästers önskemål och få alla att trivas och vilja komma til... Visa mer
Just nu söker vi medarbetare till Servisen, Extra, kvällar & helger
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö.

Alla ska känna sig välkomna till Pinchos och i Servisen har du därför en mycket viktig roll. Här behöver du vara lyhörd för våra gästers önskemål och få alla att trivas och vilja komma tillbaka. Du kommer få förklara vårt koncept och vår unika app, lära dig
vår meny, hålla rent och fint och såklart ha roligt - både med våra gäster och med dina härliga kollegor.

Vi kan erbjuda dig

- Ett härligt gäng kollegor

- Ett innovativt koncept

- En möjlighet att växa och vara med på vår Pinchosresa in i framtiden

- Att genom våra gäster få uppleva stunder i livet som är värda att fira!

För att passa bra hos oss tror vi att du

- Har lätt för att ta egna initiativ

- Är noggrann och effektiv

- På ett naturligt sätt ger våra gäster ett varmt bemötande

- Sprider positiv energi omkring dig

- Trivs med att jobba i ett högt tempo

- Gärna har tidigare erfarenhet från restaurang/Servis

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka! Visa mindre

Servitör/Servitris

Ansök    Aug 8    Striker Övik AB    Servitör/Servitris
Vi söker energiska och serviceinriktade servitriser/servitörer för att förstärka vårt team som extrapersonal på Striker Sportbar. Som servitris/servitör kommer du att spela en viktig roll i att skapa en trevlig och minnesvärd upplevelse för våra gäster och bidra till den livliga atmosfären i vår sportbar. Ansvarsområden: Ta emot och guida gäster till sina platser med en varm och vänlig attityd. Förse gäster med menyer, ge rekommendationer och svara på fråg... Visa mer
Vi söker energiska och serviceinriktade servitriser/servitörer för att förstärka vårt team som extrapersonal på Striker Sportbar. Som servitris/servitör kommer du att spela en viktig roll i att skapa en trevlig och minnesvärd upplevelse för våra gäster och bidra till den livliga atmosfären i vår sportbar.
Ansvarsområden:
Ta emot och guida gäster till sina platser med en varm och vänlig attityd.
Förse gäster med menyer, ge rekommendationer och svara på frågor om rätter och drycker.
Ta emot beställningar och samordna med köket för att säkerställa snabb och korrekt servering.
Servera mat och drycker till gästerna på ett effektivt och professionellt sätt.
Upprätthålla renlighet och ordning i serveringsområdet samt se till att borden är iordningställda.
Arbeta tillsammans med kökspersonalen och andra servitriser/servitörer för att säkerställa en smidig drift av restaurangen.
Förstå och följa alla hälso- och säkerhetsföreskrifter.

Kvalifikationer:
Erfarenhet av att arbeta som servitris/servitör inom restaurangbranschen är meriterande, men inte ett krav.
Utomordentlig kundservice med förmåga att skapa en positiv upplevelse för våra gäster.
God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta i ett högt tempo.
Flexibilitet att arbeta kvällar, helger och under evenemang.
Teamorienterad inställning med förmåga att samarbeta med andra inom teamet.
En positiv och energisk attityd med förmåga att behålla lugnet även under stressiga situationer.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att vara en del av vårt glada team och vara med och skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. Striker Sportbar är en plats där människor kommer för att njuta av sportevenemang, god mat och dryck samt gemenskap. Vi tror på att erbjuda våra anställda möjligheter till personlig och professionell utveckling.
Om du är entusiastisk, har en passion för service och vill vara en del av vårt framgångsrika team, ser vi fram emot att ta del av din ansökan. Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver ditt intresse för rollen som servitris/servitör på Striker Sportbar. Visa mindre

Servis

På The Chef har vi öppet för lunch och middag 6 dagar i veckan, under somrarna 7 dagar. Cateringar, event och bröllop är en stor del av vårt arbete, det gör att ditt arbete blir varierande och utmanande. Hos oss jobbar vi dagtid, kvällstid och varannan helg. Tillsammans skapar vi en bra uppelvelse för våra gäster i en härlig avslappnanade miljö. God kommunikation och förmåga att jobba själv och tillsammans med andra är en förutsättning när du jobbar här. I... Visa mer
På The Chef har vi öppet för lunch och middag 6 dagar i veckan, under somrarna 7 dagar. Cateringar, event och bröllop är en stor del av vårt arbete, det gör att ditt arbete blir varierande och utmanande. Hos oss jobbar vi dagtid, kvällstid och varannan helg.
Tillsammans skapar vi en bra uppelvelse för våra gäster i en härlig avslappnanade miljö. God kommunikation och förmåga att jobba själv och tillsammans med andra är en förutsättning när du jobbar här.
I dina arbetsuppgifter ingår att förbereda för dagens/kvällens service, sälja en härlig upplevelse för våra gäster på plats, beställa varor, administrativa uppgifter och vara den som har god överblick över allt som rör restaurangen.
The Chef öppnade 2020 och har under de tre åren vi haft öppet lagt grunden för verksamheten. Nu jobbar vi återkommande mot många företag med cateringar och event. Restuaurangen är välbesökt året runt både kvällstid och dagtid. Sommarmånaderna är högsäsong med extra många gäster, både från Övik men även utifrån. Restaurangen har 54 sittplatser och under sommaren en uteservering med 30 sittplatser och en del med soffor. Varor levereras till oss varje vardag och varorna beställs via weborder dagligen, god kontakt med säljare hos leverantör.
The Chef är ett välmående företag som ser framåt och med högt till tak och korta beslutsvägar vill vi att du tillsammans med oss ska ta nästa steg i vår utveckling! Välkommen med din ansökan. Visa mindre

serveringspersonal,bartender

Restaurang Public, Örnsköldsvik söker ny personal inom servering och bar inför sommaren men är i behov redan nu. Tillträde omgående. På Restaurang Public vill vi erbjuda våra gäster högklassig mat och dryck och självklart den allra bästa service. Kunskaper i yrket sedan tidigare är meriterande men om du har ambition och intresse så kan vi även utbilda dej på plats. Du behöver ha ett intresse av att utvecklas. Du är serviceinriktad, flexibel, ansvarsfull oc... Visa mer
Restaurang Public, Örnsköldsvik söker ny personal inom servering och bar inför sommaren men är i behov redan nu. Tillträde omgående.
På Restaurang Public vill vi erbjuda våra gäster högklassig mat och dryck och självklart den allra bästa service.
Kunskaper i yrket sedan tidigare är meriterande men om du har ambition och intresse så kan vi även utbilda dej på plats. Du behöver ha ett intresse av att utvecklas.
Du är serviceinriktad, flexibel, ansvarsfull och noggrann. Vi värdesätter en positiv och ambitiös attityd.
Du måste kunna arbeta kvällar och helger.
Att ha goda kunskaper i svenska är ett krav och goda kunskaper i engelska är meriterande
Goda mat och vinkunskaper krävs vid servering och goda kunskaper om öl whiskey cocktails och drinkar krävs vid arbete i bar . Om du har det är det meriterande men om du har ambition så finns möjlighet att lära sig på plats


Maila eller posta CV till anvisad adress eller ring kontaktperson vid frågor. Visa mindre

Servitör/Servitris sökes till hotell

Näske Krog är en familjeägd hotell- och restaurangverksamhet belägen vid vackra Skulesjön. Hotellet har varit stängd en period och i sommar är ambitionen att öppna upp dörrarna på nytt. Därför söker vi nu nya stjärnskott till vårat arbetsteam. Vi söker dig som: Nyfiken och vill ständigt lära dig nya förmågor. Social och gillar att ha daglig kundkontakt. Flexibel med arbetstimmar som sträcker sig mellan 06-22. Erfarenhet av restaurangarbete är meriterand... Visa mer
Näske Krog är en familjeägd hotell- och restaurangverksamhet belägen vid vackra Skulesjön. Hotellet har varit stängd en period och i sommar är ambitionen att öppna upp dörrarna på nytt. Därför söker vi nu nya stjärnskott till vårat arbetsteam.
Vi söker dig som:
Nyfiken och vill ständigt lära dig nya förmågor.
Social och gillar att ha daglig kundkontakt.
Flexibel med arbetstimmar som sträcker sig mellan 06-22.
Erfarenhet av restaurangarbete är meriterande men inte ett krav.

Anställningen börjar i juni och gäller främst till augusti med möjlighet till förlängning.
Vi ser framemot din ansökan! Visa mindre

Restaurang Servitör/Servitris

Hejsan, sommaren knappar in och vi söker utökning av personal i vår servering! Om oss Vi är en camping lokaliserad 1.5 mil utanför kärnan av Örnsköldsvik. Vi erbjuder husvagnsplatser, en mängd olika stugor, restaurang och aktiviteter för hela familjen. Vi erbjuder en komplett sommarupplevelse om du frågar oss! :) Vi söker dig Är du en ansvarstagande, nyfiken, social och stresstålig person med god attityd som tycker att service är av högsta prio? Då pl... Visa mer
Hejsan, sommaren knappar in och vi söker utökning av personal i vår servering!


Om oss
Vi är en camping lokaliserad 1.5 mil utanför kärnan av Örnsköldsvik. Vi erbjuder husvagnsplatser, en mängd olika stugor, restaurang och aktiviteter för hela familjen. Vi erbjuder en komplett sommarupplevelse om du frågar oss! :)


Vi söker dig
Är du en ansvarstagande, nyfiken, social och stresstålig person med god attityd som tycker att service är av högsta prio? Då platsar du som handen i handsken hos oss!
Har du tidigare erfarenhet eller söker du ditt första sommarjobb? Ingen fara! Vi kräver ingen tidigare arbetslivserfarenhet.


Arbetsuppgifter
Du kommer ansvara servering av mat & dryck, skapande av drinkar och underhåll av städ. - Allt som skapar en bra helhetsupplevelse för våra gäster!


Lön
Enligt kollektivavtal /överenskommelse beroende på tidigare meriterande erfarenheter.


Intervjuer sker löpande, så tveka ej att skicka in ditt CV & Personliga brev redan idag till:
[email protected] Visa mindre

Servispersonal till Pinchos Örnsköldsvik

Ansök    Feb 8    Pincho Nation AB    Servitör/Servitris
Just nu söker vi medarbetare till Servisen Heltid, deltid & extra - Upp till 100% erbjudande under sommaren 2023 Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö. Alla ska känna sig välkomna till Pinchos och i Servisen har du därför en mycket viktig roll. Här behöver du vara lyhörd för våra gästers önske... Visa mer
Just nu söker vi medarbetare till Servisen
Heltid, deltid & extra - Upp till 100% erbjudande under sommaren 2023

Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö.

Alla ska känna sig välkomna till Pinchos och i Servisen har du därför en mycket viktig roll. Här behöver du vara lyhörd för våra gästers önskemål och få alla att trivas och vilja komma tillbaka. Du kommer få förklara vårt koncept och vår unika app, lära dig
vår meny, hålla rent och fint och såklart ha roligt - både med våra gäster och med dina härliga kollegor.

Vi kan erbjuda dig

- Ett härligt gäng kollegor

- Ett innovativt koncept

- En möjlighet att växa och vara med på vår Pinchosresa in i framtiden

- Att genom våra gäster få uppleva stunder i livet som är värda att fira!

För att passa bra hos oss tror vi att du

- Har lätt för att ta egna initiativ

- Är noggrann och effektiv

- På ett naturligt sätt ger våra gäster ett varmt bemötande

- Sprider positiv energi omkring dig

- Trivs med att jobba i ett högt tempo

- Gärna har tidigare erfarenhet från restaurang/Servis

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka! Visa mindre

Serverings personal (Sommarjobb)

Just nu söker vi dig som vill sommarjobba på Bagaren i Domsjö. Bagaren är en nystartad restaurang i hjärtat av Domsjö som fokuserar på pizza av hög kvalité. Vi söker trevliga medarbetare med engagemang som vill jobba tillsammans med oss. Vi ser gärna att du kan hantera kundbemötande och känner dig bekväm med att arbeta i ett storkök. Att arbeta i vår restaurang kräver att man hanterar ett högt tempo under en begränsad tid under dagen men samtidigt kunna hå... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill sommarjobba på Bagaren i Domsjö. Bagaren är en nystartad restaurang i hjärtat av Domsjö som fokuserar på pizza av hög kvalité.
Vi söker trevliga medarbetare med engagemang som vill jobba tillsammans med oss. Vi ser gärna att du kan hantera kundbemötande och känner dig bekväm med att arbeta i ett storkök. Att arbeta i vår restaurang kräver att man hanterar ett högt tempo under en begränsad tid under dagen men samtidigt kunna hålla en positiv attityd med gästens behov i fokus.
Krav på kunskaper i svenska, både i tal och skrift då det krävs vid kundbemötande.
Är du rätt person för oss, maila gärna oss på [email protected]
Vänliga hälsningar,
Bagaren
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servitör, sommarsäsong på Ulvön

Ansök    Feb 26    Ulvöbyn AB    Servitör/Servitris
Vi söker en servitör till vår sommarrestaurang på den vackraste av öar, Ulvön, Höga Kusten. 2 månaders säsong på en fantastisk plats med ett bra gäng. Bistro Ruben är en mindre sommarrestaurang där vi tillsammans lyckats skapa en mycket uppskattad mysig atmosfär. Ett ställe som vi själva vill vara gäster på. Mat och dryck att samlas runt och njuta av. Vi är ca 10 st som jobbar och det är kul att gå till jobbet, bra gäng med bra sammanhållning. Vi söker nå... Visa mer
Vi söker en servitör till vår sommarrestaurang på den vackraste av öar, Ulvön, Höga Kusten. 2 månaders säsong på en fantastisk plats med ett bra gäng.
Bistro Ruben är en mindre sommarrestaurang där vi tillsammans lyckats skapa en mycket uppskattad mysig atmosfär. Ett ställe som vi själva vill vara gäster på. Mat och dryck att samlas runt och njuta av. Vi är ca 10 st som jobbar och det är kul att gå till jobbet, bra gäng med bra sammanhållning.
Vi söker någon som har några års erfarenhet av servering som är sugen att joina vårat team i sommar.
Arbetstid: Tjänsten är heltid under 20 juni – 13 augusti.
Vi har bra personalboende.
Ring Linn om det låter intressant för dig eller någon du känner.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servitör,Kassapersonal

Ansök    Feb 6    Foopi AB    Servitör/Servitris
Hej, Vi på ILRomanos i örnsköldsvik söker två serviceinriktade servitörer på olika arbetstidsgrader. Vi söker dig som kan hantera stressen och kan jobba i grupp. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej,
Vi på ILRomanos i örnsköldsvik söker två serviceinriktade servitörer på olika arbetstidsgrader.
Vi söker dig som kan hantera stressen och kan jobba i grupp.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servitör/servitris Övik

Nu lanserar vi Sveriges senaste Social Entertainment koncept och behöver duktiga servitriser/servitörer Din profil: * Du har ett leende som smittar och ett intresse av att verka för att ge våra gäster bästa möjliga service. * Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. * Du har en positiv inställning till gäster och kollegor. * Det är meriterande med tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen.... Visa mer
Nu lanserar vi Sveriges senaste Social Entertainment koncept och behöver duktiga servitriser/servitörer
Din profil:
* Du har ett leende som smittar och ett intresse av att verka för att ge våra gäster bästa möjliga service.
* Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer.
* Du har en positiv inställning till gäster och kollegor.
* Det är meriterande med tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen.


Är du serviceinriktad, med leendet på läpparna?
Som servitör/ servitris är du restaurangens ansikte utåt och arbetar hela tiden för att ge våra gäster superb service samt en bra helhetsupplevelse av besöket hos oss.


Arbetsuppgifter:
* Ta emot beställningar och ansvara för servering av mat och dryck, samt betalning.
* Avdukning och bordsuppdukning.
* Påfyllning samt lättare rengöring i restaurangen.
* Ta emot bordsbokningar.
* Aktivt bidra till att skapa och upprätthålla ett välfungerande samarbete och en god ton kollegor emellan.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Deltids servitör

Just nu söker vi på Thai Town en deltids servitör som kan jobba vardag- och helgkvällar. Är du över 18 år positiv, glad, framåt gående, engagerad, bra på att hantera olika situationer är du helt perfekt för jobbet! Inga tidigare erfarenheter kväs, vi lär mer än gärna ut alla kunskaper som behövs. Vi söker även andra kvalitéer som flytande svenska och delvis kunnig i engelska i och med att vi har engelsktalande kunder. Någon som kan passa tider och jobba ... Visa mer
Just nu söker vi på Thai Town en deltids servitör som kan jobba vardag- och helgkvällar.
Är du över 18 år positiv, glad, framåt gående, engagerad, bra på att hantera olika situationer är du helt perfekt för jobbet! Inga tidigare erfarenheter kväs, vi lär mer än gärna ut alla kunskaper som behövs.
Vi söker även andra kvalitéer som flytande svenska och delvis kunnig i engelska i och med att vi har engelsktalande kunder. Någon som kan passa tider och jobba självständigt men även samarbeta med andra när det krävs. Visa mindre

serveringspersonal,bartender

Restaurang Public, Örnsköldsvik söker ny personal inom servering och bar inför sommaren men är i behov redan nu. Tillträde omgående. På Restaurang Public vill vi erbjuda våra gäster högklassig mat och dryck och självklart den allra bästa service. kunskaper i yrket sedan tidigare är meriterande men om du har ambition och intresse så kan vi även utbilda dej på plats. Du behöver ha ett intresse av att utvecklas. Du är serviceinriktad, flexibel, ansvars... Visa mer
Restaurang Public, Örnsköldsvik söker ny personal inom servering och bar inför sommaren men är i behov redan nu. Tillträde omgående.


På Restaurang Public vill vi erbjuda våra gäster högklassig mat och dryck och självklart den allra bästa service.


kunskaper i yrket sedan tidigare är meriterande men om du har ambition och intresse så kan vi även utbilda dej på plats. Du behöver ha ett intresse av att utvecklas.
Du är serviceinriktad, flexibel, ansvarsfull och noggrann. Vi värdesätter en positiv och ambitiös attityd.


Du måste kunna arbeta kvällar och helger.


Du bör ha goda kunskaper i svenska och minst ett års erfarenhet av arbete i bar och bordsservering.
Goda mat och vinkunskaper krävs vid servering och goda kunskaper om öl whiskey cocktails och drinkar krävs vid arbete i bar . Om du har det är det meriterande men om du har ambition så finns möjlighet att lära sig på plats


Maila eller posta CV till anvisad adress eller ring kontaktperson vid frågor. Visa mindre

Frukostvärd/inna till Elite Plaza Hotel Örnsköldsvik!

Som frukostvärd/värdinna är du oftast den personen bland personalen som gästen träffar först på morgonen.Vi söker nu ett piggt serviceproffs som har ett gediget intresse för människor och service och som ser känner en stolthet över att leverera en förstklassig frukostupplevelse. I arbetsuppgifterna ingår att ställa fram och fylla på frukostbuffén, duka av efter gästerna, diska samt förbereda morgondagens buffé. Du får gärna ha tidigare erfarenhet från li... Visa mer
Som frukostvärd/värdinna är du oftast den personen bland personalen som gästen träffar först på morgonen.Vi söker nu ett piggt serviceproffs som har ett gediget intresse för människor och service och som ser känner en stolthet över att leverera en förstklassig frukostupplevelse.

I arbetsuppgifterna ingår att ställa fram och fylla på frukostbuffén, duka av efter gästerna, diska samt förbereda morgondagens buffé.

Du får gärna ha tidigare erfarenhet från liknade arbete.

- Du tycker om att ge service, självklart sätter du alltid gästen i fokus
- Du är positiv, engagerad och ansvarsfull
- Du är flexibel och stresstålig, nyfiken på att lära sig nya saker och utvecklas inom yrket
- Du hjälper till att skapa arbetsglädje
- Ordning och reda, punktlighet, ärlighet och samarbetsvilja
- Behärskar svenska i både tal och skrift. Engelska och tyska är meriterande.


Tjänsten är en tillsvidare tjänst. Möjlighet till extra arbetstid finns då vi ofta har behov av servis i samband med större beställningar.

Tillträde till tjänsten är löpande, på dag enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten ställs på mail till receptionschef [email protected] Visa mindre

Servitör,Kassapersonal

Ansök    Okt 2    Foopi AB    Servitör/Servitris
Hej, Vi på IL Romanos i örnsköldsvik söker två serviceinriktade servitörer på olika arbetstidsgrader. Vi söker dig som kan hantera stressen och kan jobba i grupp. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej,
Vi på IL Romanos i örnsköldsvik söker två serviceinriktade servitörer på olika arbetstidsgrader.
Vi söker dig som kan hantera stressen och kan jobba i grupp.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Extra servicepersonal till BAGAREN

Just nu söker vi dig som vill jobba extra på Bagaren i Domsjö. Bagaren är en nystartad restaurang i hjärtat av Domsjö som fokuserar på pizza av hög kvalité. Vi söker trevliga medarbetare med engagemang som vill jobba tillsammans med oss. Vi ser gärna att du kan hantera kundbemötande och känner dig bekväm med att arbeta i ett storkök. Att arbeta i vår restaurang kräver att man hanterar ett högt tempo under en begränsad tid under dagen men samtidigt kunna h... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill jobba extra på Bagaren i Domsjö. Bagaren är en nystartad restaurang i hjärtat av Domsjö som fokuserar på pizza av hög kvalité.
Vi söker trevliga medarbetare med engagemang som vill jobba tillsammans med oss. Vi ser gärna att du kan hantera kundbemötande och känner dig bekväm med att arbeta i ett storkök. Att arbeta i vår restaurang kräver att man hanterar ett högt tempo under en begränsad tid under dagen men samtidigt kunna hålla en positiv attityd med gästens behov i fokus.
Utöver extrajobbet erbjuds du ett tillfälle för jobb under sommaren och under andra ledigheter.
Vi tror att du kommer att trivas hos oss om du har:
Erfarenheter inom restaurangbranschen (inget krav)
Tycker det är trevligt med kundbemötande och är serviceorienterad
Gillar miljöer med högt tempo
Är positiv
Har ett driv och vilja att lära sigKrav på kunskaper i svenska, både i tal och skrift då det krävs vid kundbemötande.
Är du rätt person för oss, maila gärna oss på [email protected]
Vänliga hälsningar,
Bagaren Visa mindre

Extra servicepersonal till BAGAREN

Just nu söker vi dig som vill jobba extra på Bagaren i Domsjö. Bagaren är en nystartad restaurang i hjärtat av Domsjö som fokuserar på pizza av hög kvalité. Vi söker trevliga medarbetare med engagemang som vill jobba tillsammans med oss. Vi ser gärna att du kan hantera kundbemötande och känner dig bekväm med att arbeta i ett storkök. Att arbeta i vår restaurang kräver att man hanterar ett högt tempo under en begränsad tid under dagen men samtidigt kunna h... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill jobba extra på Bagaren i Domsjö. Bagaren är en nystartad restaurang i hjärtat av Domsjö som fokuserar på pizza av hög kvalité.
Vi söker trevliga medarbetare med engagemang som vill jobba tillsammans med oss. Vi ser gärna att du kan hantera kundbemötande och känner dig bekväm med att arbeta i ett storkök. Att arbeta i vår restaurang kräver att man hanterar ett högt tempo under en begränsad tid under dagen men samtidigt kunna hålla en positiv attityd med gästens behov i fokus.
Utöver extrajobbet erbjuds du ett tillfälle för jobb under sommaren och under andra ledigheter.
Vi tror att du kommer att trivas hos oss om du har:
Erfarenheter inom restaurangbranschen (inget krav)
Tycker det är trevligt med kundbemötande och är serviceorienterad
Gillar miljöer med högt tempo
Är positiv
Har ett driv och vilja att lära sigKrav på kunskaper i svenska, både i tal och skrift då det krävs vid kundbemötande.
Är du rätt person för oss, maila gärna oss på [email protected]
Vänliga hälsningar,
Bagaren Visa mindre

Restaurang

Ulvö Hotell är ett familjeägt hotell med anor från tidigt 1900-tal beläget på Norra Ulvön i Höga Kusten. När sommaren nu står inför dörren söker vi personal till vår restaurang. På Ulvö Hotells serverar vi frukost, lunch och middag 7 dagar i veckan – precis som ett hotell bör. På grund av pandemin har vår frukostbuffé utgått de senaste två åren och vi har istället serverat en á la cartefrukost som är mycket uppskattad av såväl gäster som personal. På lunch... Visa mer
Ulvö Hotell är ett familjeägt hotell med anor från tidigt 1900-tal beläget på Norra Ulvön i Höga Kusten. När sommaren nu står inför dörren söker vi personal till vår restaurang. På Ulvö Hotells serverar vi frukost, lunch och middag 7 dagar i veckan – precis som ett hotell bör. På grund av pandemin har vår frukostbuffé utgått de senaste två åren och vi har istället serverat en á la cartefrukost som är mycket uppskattad av såväl gäster som personal. På luncher dukar vi fram vår legendariska och populära skärgårdsbuffé som välkomnar många dagsturister. Vi har även en grillholk på terrassen där vi erbjuder take away till bryggorna och hamngästerna.
På kvällarna serverar vi á la carte med en blandning av klassiska rätter med en stor nyfikenhet på dom lokala produkterna. Vår fina vinkällare har fyllts med goda ädla drycker från hela världen. I vår bar finner man bland annat (och självklart) mycket Härnögin samt vår egen Whiskey från High Coast Whiskey. Vår drinkmeny har tidigare år gjorts av bartender Bella Porcile som äger stor kompetens inom Foraging och Vilda drinkar. Det finns självklart också ett bra utbud av lokala ölbryggerier representerade i kylarna. Visa mindre

Säsongsarbete Servitris/servitör & Kock

Hej du! Nu söker vi på GH Strand & Bar personal till både kök och servering i restaurangen inför kommande sommarsäsong! Det är en kort, intensiv och härlig tio veckors period där vi jobbar järnet och har kul tillsammans medan vi levererar god mat och bra service! Vi letar efter dig med passion för mat, dryck och människor. Stresshantering, ansvarstagande, en nyfikenhet att lära sig och sociala färdigheter är egenskaper vi söker hos dig! Servitris/servitör... Visa mer
Hej du!
Nu söker vi på GH Strand & Bar personal till både kök och servering i restaurangen inför kommande sommarsäsong! Det är en kort, intensiv och härlig tio veckors period där vi jobbar järnet och har kul tillsammans medan vi levererar god mat och bra service!
Vi letar efter dig med passion för mat, dryck och människor. Stresshantering, ansvarstagande, en nyfikenhet att lära sig och sociala färdigheter är egenskaper vi söker hos dig!
Servitris/servitör: Arbetsuppgifter innebär att agera bartender, servering av mat & dryck, dukning & städ.
Kockar: Arbetsuppgifter involverar matlagning & städ.
Har du tidigare erfarenhet eller söker du ditt första sommarjobb? Ingen fara! Vi kräver ingen tidigare arbetslivserfarenhet.
Vill du bli en del av vårat team denna sommar? Intervjuer sker löpande, Skicka in ditt CV och personliga brev redan idag till:
[email protected] Visa mindre

serveringspersonal,bartender

Restaurang Public, Örnsköldsvik söker ny personal inom servering och bar inför sommaren men är i behov redan nu. Tillträde omgående. På Restaurang Public vill vi erbjuda våra gäster högklassig mat och dryck och självklart den allra bästa service. kunskaper i yrket sedan tidigare är meriterande men om du har ambition och intresse så kan vi även utbilda dej på plats. Du behöver ha ett intresse av att utvecklas. Du är serviceinriktad, flexibel, ansvars... Visa mer
Restaurang Public, Örnsköldsvik söker ny personal inom servering och bar inför sommaren men är i behov redan nu. Tillträde omgående.


På Restaurang Public vill vi erbjuda våra gäster högklassig mat och dryck och självklart den allra bästa service.


kunskaper i yrket sedan tidigare är meriterande men om du har ambition och intresse så kan vi även utbilda dej på plats. Du behöver ha ett intresse av att utvecklas.
Du är serviceinriktad, flexibel, ansvarsfull och noggrann. Vi värdesätter en positiv och ambitiös attityd.


Du måste kunna arbeta kvällar och helger.


Du bör ha goda kunskaper i svenska och minst ett års erfarenhet av arbete i bar och bordsservering.
Goda mat och vinkunskaper krävs vid servering och goda kunskaper om öl whiskey cocktails och drinkar krävs vid arbete i bar . Om du har det är det meriterande men om du har ambition så finns möjlighet att lära sig på plats


Maila eller posta CV till anvisad adress eller ring kontaktperson vid frågor. Visa mindre

Waiter/waitress

Ansök    Mar 8    Capolinea AB    Servitör/Servitris
Saltmagasinet Mat & Dryck is an Italian restaurant in the heart of Örnsköldsvik. Located in the harbor and next door to a city campsite, the closeness to the sea makes this place a fun and energetic place to work especially in summer. We are open all year serving both lunch and dinner. We are currently looking for waiters/waitresses to join our team during the busy summer months: · You have previous experience working as a waiter/waitress in a á la car... Visa mer
Saltmagasinet Mat & Dryck is an Italian restaurant in the heart of Örnsköldsvik. Located in the harbor and next door to a city campsite, the closeness to the sea makes this place a fun and energetic place to work especially in summer. We are open all year serving both lunch and dinner.
We are currently looking for waiters/waitresses to join our team during the busy summer months:
· You have previous experience working as a waiter/waitress in a á la carte restaurant.
· Knowledge of Italian cuisine is a bonus.
· You enjoy the busy service and thrive under stress.
· You are service minded with an eye for detail.
· You are able to verbally communicate in English. Swedish is not a requirement but a bonus. Visa mindre

Serveringspersonal / frukost servering

Jobba hos oss i härliga Höga Kusten i sommar! Mysig restaurang och B&B beläget vid färgelägret i Köpmanholmen, vi söker serverings person from 1juni - 30 aug Visa mer
Jobba hos oss i härliga Höga Kusten i sommar!
Mysig restaurang och B&B beläget vid färgelägret i Köpmanholmen, vi söker serverings person from 1juni - 30 aug Visa mindre

Restaurang

Ulvö Hotell är ett familjeägt hotell med anor från tidigt 1900-tal beläget på Norra Ulvön i Höga Kusten. När sommaren nu står inför dörren söker vi personal till vår restaurang. På Ulvö Hotells serverar vi frukost, lunch och middag 7 dagar i veckan – precis som ett hotell bör. På grund av pandemin har vår frukostbuffé utgått de senaste två åren och vi har istället serverat en á la cartefrukost som är mycket uppskattad av såväl gäster som personal. På lunch... Visa mer
Ulvö Hotell är ett familjeägt hotell med anor från tidigt 1900-tal beläget på Norra Ulvön i Höga Kusten. När sommaren nu står inför dörren söker vi personal till vår restaurang. På Ulvö Hotells serverar vi frukost, lunch och middag 7 dagar i veckan – precis som ett hotell bör. På grund av pandemin har vår frukostbuffé utgått de senaste två åren och vi har istället serverat en á la cartefrukost som är mycket uppskattad av såväl gäster som personal. På luncher dukar vi fram vår legendariska och populära skärgårdsbuffé som välkomnar många dagsturister. Vi har även en grillholk på terrassen där vi erbjuder take away till bryggorna och hamngästerna.
På kvällarna serverar vi á la carte med en blandning av klassiska rätter med en stor nyfikenhet på dom lokala produkterna. Vår fina vinkällare har fyllts med goda ädla drycker från hela världen. I vår bar finner man bland annat (och självklart) mycket Härnögin samt vår egen Whiskey från High Coast Whiskey. Vår drinkmeny har tidigare år gjorts av bartender Bella Porcile som äger stor kompetens inom Foraging och Vilda drinkar. Det finns självklart också ett bra utbud av lokala ölbryggerier representerade i kylarna. Visa mindre

Servitör/Servitris

Kvarterskrogen The Chef by The Sea öppnades våren 2020 och är en familjeägd krog av familjen Westermark, vilket består av Ante, Marie och barnen Melina och Stella. Ante är kock och har genom åren lärt sig vad han tycker är viktigt inom matlagning – att stå för det han lagar, oavsett svårighetsgrad, bidrar till härliga matupplevelser.The Chef är en kvarterskrog efter Norrlandskusten som erbjuder en stund för avkoppling, en upplevelse inom mat & dryck och ti... Visa mer
Kvarterskrogen The Chef by The Sea öppnades våren 2020 och är en familjeägd krog av familjen Westermark, vilket består av Ante, Marie och barnen Melina och Stella. Ante är kock och har genom åren lärt sig vad han tycker är viktigt inom matlagning – att stå för det han lagar, oavsett svårighetsgrad, bidrar till härliga matupplevelser.The Chef är en kvarterskrog efter Norrlandskusten som erbjuder en stund för avkoppling, en upplevelse inom mat & dryck och tid till att njuta.Nu söker vi efter nya medarbetare till en fast tjänst, sommarjobb och extrajobb. Hos oss är alla en viktig del av teamet! Att jobba hos oss innebär jobb dag-, kvällstid och helger. Arbetet är fysiskt krävande och du behöver ha en hög stressnivå.Rekryteringen sker löpande och tjänsterna tillsätts direkt när vi hittar rätt person. Visa mindre

Extra servicepersonal till BAGAREN

Just nu söker vi dig som vill jobba extra på Bagaren i Domsjö. Bagaren är en nystartad restaurang i hjärtat av Domsjö som fokuserar på pizza av hög kvalité. Vi söker trevlig personal med engagemang som vill jobba tillsammans med oss. Vi ser gärna att du kan hantera kundbemötande och känner dig bekväm med att arbeta i ett storkök. Att arbeta i vår restaurang kräver att man hanterar ett högt tempo under en begränsad tid under dagen men samtidigt kunna hålla... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill jobba extra på Bagaren i Domsjö. Bagaren är en nystartad restaurang i hjärtat av Domsjö som fokuserar på pizza av hög kvalité.
Vi söker trevlig personal med engagemang som vill jobba tillsammans med oss. Vi ser gärna att du kan hantera kundbemötande och känner dig bekväm med att arbeta i ett storkök. Att arbeta i vår restaurang kräver att man hanterar ett högt tempo under en begränsad tid under dagen men samtidigt kunna hålla en positiv attityd med gästens behov i fokus.
Någon kock utbildning eller flera års erfarenhet är absolut inget krav, detta kan kompenseras om du har ett driv och en vilja att lära dig. Vi erbjuder en arbetsplats med trevliga kollegor och möjligheter till att utvecklas.
Vi tror att du kommer att trivas hos oss om du har:
Erfarenheter inom restaurangbranschen (inget krav)
Tycker det är trevligt med kundbemötande och är serviceorienterad
Gillar miljöer med högt tempo
Är positiv

Om du kan baka pizza är det meriterande men inget krav.
Krav på kunskaper i svenska, både i tal och skrift då det krävs vid kundbemötande.
Är du rätt person för oss, maila gärna oss på [email protected]
Vänliga hälsningar,
Bagaren Visa mindre

Servispersonal till Pinchos Örnsköldsvik

Ansök    Nov 30    Pincho Nation AB    Servitör/Servitris
Just nu söker vi medarbetare till Servisen Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö. Alla ska känna sig välkomna till Pinchos och i Servisen har du därför en mycket viktig roll. Här behöver du vara lyhörd för våra gästers önskemål och få alla att trivas och vilja komma tillbaka. Du kommer få förkl... Visa mer
Just nu söker vi medarbetare till Servisen
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö.

Alla ska känna sig välkomna till Pinchos och i Servisen har du därför en mycket viktig roll. Här behöver du vara lyhörd för våra gästers önskemål och få alla att trivas och vilja komma tillbaka. Du kommer få förklara vårt koncept och vår unika app, lära dig vår meny, hålla rent och fint och såklart ha roligt - både med våra gäster och med dina härliga kollegor.

Vi kan erbjuda dig
- Ett härligt gäng kollegor
- Ett innovativt koncept
- En möjlighet att växa och vara med på vår Pinchosresa in i framtiden
- Att genom våra gäster få uppleva stunder i livet som är värda att fira!


För att passa bra hos oss tror vi att du
- Har lätt för att ta egna initiativ
- Är noggrann och effektiv
- På ett naturligt sätt ger våra gäster ett varmt bemötande
- Sprider positiv energi omkring dig
- Trivs med att jobba i ett högt tempo
- Gärna har tidigare erfarenhet från restaurang/ServisLåter det som något för dig? Skynda dig att söka! Visa mindre

Servitör,Kassapersonal

Ansök    Jan 18    Foopi AB    Servitör/Servitris
Hej, Vi på IL Romanos i örnsköldsvik söker två serviceinriktade servitörer på olika arbetstidsgrader. Vi söker dig som kan hantera stressen och kan jobba i grupp. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej,
Vi på IL Romanos i örnsköldsvik söker två serviceinriktade servitörer på olika arbetstidsgrader.
Vi söker dig som kan hantera stressen och kan jobba i grupp.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Söker servitris

Hej nu på Thai Town söker vi servitörer till vårt lilla familjeföretag. Vi söker en person som är trevlig, framåt och stresstålig. Vi söker någon som kan jobba heltid eller deltid. Vi vill ha någon som kan jobba på dagen eller kvällen men samt helgen. På vardagar serverar vi lunchbuffé på förmiddagen och på eftermiddagar sam hela dagarna under helgen serverar vi á la carte. Vi behöver någon som kan servera, stå i kassan och ta emot beställningar, därför ... Visa mer
Hej nu på Thai Town söker vi servitörer till vårt lilla familjeföretag.
Vi söker en person som är trevlig, framåt och stresstålig. Vi söker någon som kan jobba heltid eller deltid. Vi vill ha någon som kan jobba på dagen eller kvällen men samt helgen.
På vardagar serverar vi lunchbuffé på förmiddagen och på eftermiddagar sam hela dagarna under helgen serverar vi á la carte. Vi behöver någon som kan servera, stå i kassan och ta emot beställningar, därför är det bra om du kan läsa och skriva flytande svenska. Och om du även kan engelska är det ett plus.
Om du är intresserad kan du kontakta oss via:
Mail: [email protected]
Eller lämna CV på restaurangen Lasarettsgatan 19B 891 32 Örnsköldsvik
(helst efter kl:14.00)
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Glad serveringspersonal sökes till Guldbaren i Fjällräven Center

I Fjällräven Centers entréhall är Guldbaren belägen. Här njuter gäster av mat och dryck under både lunch, middag och i samband med matcher. Guldbaren serverar a la cartelunch med fina råvaror tisdag-fredag. Vi söker nu en servis till Guldbarens luncher samt inför matcher. Rollen innefattar självständigt servisarbete under lunchen samt tillsammans med kollegor under matcherna. För att passa i Guldbaren ser vi att du är trevlig, glad och gillar att skapa hä... Visa mer
I Fjällräven Centers entréhall är Guldbaren belägen. Här njuter gäster av mat och dryck under både lunch, middag och i samband med matcher. Guldbaren serverar a la cartelunch med fina råvaror tisdag-fredag.

Vi söker nu en servis till Guldbarens luncher samt inför matcher. Rollen innefattar självständigt servisarbete under lunchen samt tillsammans med kollegor under matcherna. För att passa i Guldbaren ser vi att du är trevlig, glad och gillar att skapa härliga matupplevelser för våra gäster.

Vi tillsätter tjänsten löpande och start för anställning är 24 augusti. Visa mindre

Servitör,Kassapersonal

Ansök    Okt 13    Foopi AB    Servitör/Servitris
Hej, Vi på IL Romanos i örnsköldsvik söker två serviceinriktade servitörer på olika arbetstidsgrader. Vi söker dig som kan hantera stressen och kan jobba i grupp. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej,
Vi på IL Romanos i örnsköldsvik söker två serviceinriktade servitörer på olika arbetstidsgrader.
Vi söker dig som kan hantera stressen och kan jobba i grupp.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Service Host, Waiter Services, Scandic Örnsköldsvik, heltid

Ansök    Aug 5    Scandic Hotels AB    Servitör/Servitris
Scandic Örnsköldsvik ligger nära grön- och friluftsområden men är ändå lättillgängligt bara ett stenkast bort från E4:an. Hotellet i norra delen av Höga Kusten utgör en högst bekväm utgångspunkt för utflykter till alla sevärda besöksmål inom världsarvet Höga Kusten och dess fantastiska skärgård i världsklass. Vår gästnöjdhet är vår prioritet och vi har en mycket stark servicekultur hos oss, en servicekultur som utgår från nöjda och glada medarbetare som ... Visa mer
Scandic Örnsköldsvik ligger nära grön- och friluftsområden men är ändå lättillgängligt bara ett stenkast bort från E4:an. Hotellet i norra delen av Höga Kusten utgör en högst bekväm utgångspunkt för utflykter till alla sevärda besöksmål inom världsarvet Höga Kusten och dess fantastiska skärgård i världsklass.

Vår gästnöjdhet är vår prioritet och vi har en mycket stark servicekultur hos oss, en servicekultur som utgår från nöjda och glada medarbetare som är stolta över sin arbetsplats och vill fortsätta att utvecklas i litet som stort. Det är så vi tillsammans skapar en välkomnande atmosfär som präglar våra gästers vistelse hos oss - och det är det som vi kallar service.

Nu söker vi en skicklig servitör till Scandic Örnsköldsvik.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Du som arbetar med ansvarsområdet Waiter Services är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och att ansvara för egen kassa. Du stöttar dessutom förstås upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och presigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Servitör,Kassapersonal

Ansök    Jul 30    Foopi AB    Servitör/Servitris
Hej, Vi på IL Romanos i örnsköldsvik söker två serviceinriktade servitörer på olika arbetstidsgrader. Vi söker dig som kan hantera stressen och kan jobba i grupp. Visa mer
Hej,
Vi på IL Romanos i örnsköldsvik söker två serviceinriktade servitörer på olika arbetstidsgrader.
Vi söker dig som kan hantera stressen och kan jobba i grupp. Visa mindre

Servitör/Servitris

Vi behöver utöka vårt team med en ny härlig kollega. Jobbet innebär jobb vardagar och helg, lunch och kväll. Ett fast schema, med möjlighet att jobba mer. Högt till tak, mycket eget ansvar. En bra arbetsgrupp där vi ställer upp för varandra. Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till en tillsvidareanställning. Provanställning. Välkommen in med ansökan! Visa mer
Vi behöver utöka vårt team med en ny härlig kollega.
Jobbet innebär jobb vardagar och helg, lunch och kväll. Ett fast schema, med möjlighet att jobba mer. Högt till tak, mycket eget ansvar.
En bra arbetsgrupp där vi ställer upp för varandra. Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till en tillsvidareanställning. Provanställning.
Välkommen in med ansökan! Visa mindre

Inför säsongs Victory/Loge

Vill du vara med och skapa hockeyupplevelser i världsklass? Vi söker nu serveringspersonal till Restaurang Victory och våra Loger. Som serveringspersonal arbetar du med att servera gästerna mat och dryck under matchen. Vi har en normal säsong minst 26 hemmamatcher och utöver detta tillkommer konserter och event. Vi söker dig som tycker det är kul att skapa minnesvärda upplevelser för gäster. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från servering, me... Visa mer
Vill du vara med och skapa hockeyupplevelser i världsklass? Vi söker nu serveringspersonal till Restaurang Victory och våra Loger. Som serveringspersonal arbetar du med att servera gästerna mat och dryck under matchen. Vi har en normal säsong minst 26 hemmamatcher och utöver detta tillkommer konserter och event.Vi söker dig som tycker det är kul att skapa minnesvärda upplevelser för gäster. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från servering, men det är inget måste. Vi ser främst att du har en härlig personlighet och vill lära dig. För att arbete i restaurangen behöver du vara över 18 år.Då säsongen börjar i slutet av September kommer vi att återkoppla till er som sökt tjänsten och kalla till intervjuer i augusti. Visa mindre

Serveringspersonal till italiensk restaurang

Ansök    Jul 24    Botega Italiana    Servitör/Servitris
Trattoria Nevia är den lilla, genuina italienska trattorian i Örnsköldsvik. Nu söker vi efter engagerad serveringspersonal! Du kommer främst att arbeta med matservering, dryckesrekommendationer samt i kassan. Vid behov hjälper du också till i köket. Vi söker dig som är utåtriktad, stresstålig samt intresserad av mat och vin. Tidigare arbete inom restaurangbranschen är mycket meriterande. Tjänsten är på deltid, omkring 50 %. Tjänstens omfattning diskuteras ... Visa mer
Trattoria Nevia är den lilla, genuina italienska trattorian i Örnsköldsvik. Nu söker vi efter engagerad serveringspersonal!
Du kommer främst att arbeta med matservering, dryckesrekommendationer samt i kassan. Vid behov hjälper du också till i köket. Vi söker dig som är utåtriktad, stresstålig samt intresserad av mat och vin.
Tidigare arbete inom restaurangbranschen är mycket meriterande.
Tjänsten är på deltid, omkring 50 %. Tjänstens omfattning diskuteras närmare vid rekrytering. Våra öppettider är kl. 17-22 tisdag-lördag, arbetspassen är därmed mellan ca kl. 16-22.
Lön enligt avtal.
Jobbstart enligt överenskommelse, med tillträde så snart som möjligt.
Är du intresserad? Maila ditt CV, referenser och personligt brev till [email protected] redan idag - tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Hör gärna av dig per mail om du har några frågor! Visa mindre

Serveringspersonal sökes till Strandkaj Kök & Bar

Ansök    Jun 1    Cheffle AB    Servitör/Servitris
Nu söker vi servispersonal till vårt glada gäng! Spännande tider står för dörren hos oss på Strandkaj Kök & Bar. Sommaren 2021 kommer att bli magisk och nu söker vi dig som vill jobba med oss i matsalen inom servering och disk. Vi söker deltid och timanställda med möjlighet till förlängning efter sommaren. Har du ett brinnande intresse för mat och dryck, en fingertoppskänsla för god service och vill arbeta på stället där det händer i sommar är det kanske ... Visa mer
Nu söker vi servispersonal till vårt glada gäng!
Spännande tider står för dörren hos oss på Strandkaj Kök & Bar.
Sommaren 2021 kommer att bli magisk och nu söker vi dig som vill jobba med oss i matsalen inom servering och disk. Vi söker deltid och timanställda med möjlighet till förlängning efter sommaren.
Har du ett brinnande intresse för mat och dryck, en fingertoppskänsla för god service och vill arbeta på stället där det händer i sommar är det kanske just dig vi söker!
Varmt välkommen med din ansökan.
Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan här på Cheffle snarast! Visa mindre

Serveringspersonal till italiensk restaurang

Ansök    Jul 28    Botega Italiana    Servitör/Servitris
Trattoria Nevia är den lilla, genuina italienska trattorian i Örnsköldsvik. Nu söker vi efter engagerad serveringspersonal! Du kommer främst att arbeta med matservering, dryckesrekommendationer samt i kassan men du behöver också kunna hjälpa till med enklare matlagning i köket. Vi söker dig som är utåtriktad, stresstålig samt intresserad av mat och vin. Tidigare arbete inom restaurangbranschen är mycket meriterande. Tjänsten är på deltid , sedan finns goda... Visa mer
Trattoria Nevia är den lilla, genuina italienska trattorian i Örnsköldsvik. Nu söker vi efter engagerad serveringspersonal!
Du kommer främst att arbeta med matservering, dryckesrekommendationer samt i kassan men du behöver också kunna hjälpa till med enklare matlagning i köket. Vi söker dig som är utåtriktad, stresstålig samt intresserad av mat och vin.
Tidigare arbete inom restaurangbranschen är mycket meriterande.
Tjänsten är på deltid , sedan finns goda möjligheter att fortsätta på deltid . Våra öppettider är kl. 17-22, arbetspassen är därmed mellan ca kl. 16-22.
Lön enligt avtal.
Jobbstart enligt överenskommelse, dock senast den 20 sept.
Är du intresserad? Maila ditt CV, referenser och personligt brev till [email protected] redan idag - tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Hör gärna av dig per mail om du har några frågor!


https://www.trattorianevia.com/ Visa mindre

Servering personal

Ansök    Apr 18    Blessing Hand AB    Servitör/Servitris
Hej ,, Vi på IL Romanos söker två deltidsanställda servitörer. Att ha utbildning inom hotell och restaurang är Merit men ingen krav. Du som ska jobba med oss ska vara serviceinriktad och kan hantera stressen på bästa sätt. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej ,,
Vi på IL Romanos söker två deltidsanställda servitörer. Att ha utbildning inom hotell och restaurang är Merit men ingen krav.
Du som ska jobba med oss ska vara serviceinriktad och kan hantera stressen på bästa sätt.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servispersonal kvällar och helger till Pinchos Örnsköldsvik

Ansök    Sep 16    Pincho Nation AB    Servitör/Servitris
Just nu söker vi medarbetare till Servisen Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö. Alla ska känna sig välkomna till Pinchos och i Servisen har du därför en mycket viktig roll. Här behöver du vara lyhörd för våra gästers önskemål och få alla att trivas och vilja komma tillbaka. Du kommer få förkl... Visa mer
Just nu söker vi medarbetare till Servisen
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö.

Alla ska känna sig välkomna till Pinchos och i Servisen har du därför en mycket viktig roll. Här behöver du vara lyhörd för våra gästers önskemål och få alla att trivas och vilja komma tillbaka. Du kommer få förklara vårt koncept och vår unika app, lära dig
vår meny, hålla rent och fint och såklart ha roligt - både med våra gäster och med dina härliga kollegor.

Vi kan erbjuda dig
- Ett härligt gäng kollegor
- Ett innovativt koncept
- En möjlighet att växa och vara med på vår Pinchosresa in i framtiden
- Att genom våra gäster få uppleva stunder i livet som är värda att fira!


För att passa bra hos oss tror vi att du
- Pratar flytande Svenska
- Har lätt för att ta egna initiativ
- Är noggrann och effektiv
- På ett naturligt sätt ger våra gäster ett varmt bemötande
- Sprider positiv energi omkring dig
- Trivs med att jobba i ett högt tempo
- Gärna har tidigare erfarenhet från restaurang/Servis


Låter det som något för dig? Skynda dig att söka. Tillsammans skapar vi festen! Visa mindre

Serveringspersonal, Ulvön Höga Kusten

Ett roligt jobb under sommarsäsong som inte tråkar ut dig och där vi jobbar tillsammans för att erbjuda god kvalitet i alla delar som, servicen, maten, drycken och atmosfären. Kort sammanfattat handlar det om att; snygga till i restaurangen, planera och förbereda, ta beställningar och servera. Det handlar även om att komma med idéer och verkställa idéer. Du tycker det är kul med restaurangbranschen, har framåtanda och gillar att ha kul och bidra. Du gillar... Visa mer
Ett roligt jobb under sommarsäsong som inte tråkar ut dig och där vi jobbar tillsammans för att erbjuda god kvalitet i alla delar som, servicen, maten, drycken och atmosfären.
Kort sammanfattat handlar det om att; snygga till i restaurangen, planera och förbereda, ta beställningar och servera. Det handlar även om att komma med idéer och verkställa idéer.
Du tycker det är kul med restaurangbranschen, har framåtanda och gillar att ha kul och bidra. Du gillar att arbeta med service, mat och dryck. Det är meriterande om du har erfarenhet från branschen.
De personliga egenskaper som vi ser som viktiga i arbetet är förmåga att bidra till gott samarbete som vi skapar tillsammans, vara lyhörd och kunna ta ansvar. Andra bra egenskaper är stresstålighet och flexibilitet då det många dagar är full restaurang.
Arbetstid:
Vi söker någon som vill jobba sommarsäsongen, mitten av juni – mitten av aug eller enligt ÖK.
Totalt blir vi åtta stycken som jobbar ihop, en kökschef, två kockar, fyra i servisen och en diskare. Vi gör det enkelt men riktigt bra och delar många roliga dagar ihop.
Bra lön, kollegor och personalboende finns. Visa mindre

Serveringspersonal till Logevåning och Restaurang Victory

Victory Restaurang & Bar tillsammans med MODO Hockey söker dig som är vill ha ett extrajobb som är både fartfyllt och roligt. Tanken är att du jobbar i samband med MODO Hockeys hemmamatcher under säsongen 2020/2021 samt att du erbjuds jobba under utvalda evenemang och konserter som arrangeras under det kommande vinterhalvåret Till logevåningen och Restaurang Victory söker vi dig som fyllt 18 år och har en god känsla för service. Du ska ta hand om våra l... Visa mer
Victory Restaurang & Bar tillsammans med MODO Hockey söker dig som är vill ha ett extrajobb som är både fartfyllt och roligt. Tanken är att du jobbar i samband med MODO Hockeys hemmamatcher under säsongen 2020/2021 samt att du erbjuds jobba under utvalda evenemang och konserter som arrangeras under det kommande vinterhalvåretTill logevåningen och Restaurang Victory söker vi dig som fyllt 18 år och har en god känsla för service. Du ska ta hand om våra loge- och middagsgäster i form av att servera mat och dryck till bords, hålla snyggt och prydligt omkring dig samt att se till kundens bästa. Du får gärna vara självgående, stresstålig, lyhörd samt delta i att skapa en positiv stämning omkring dig tillsammans med dina kunder och kollegor. Det är meriterande att du har serviskunskaper från tidigare arbeten, men det är inget måste om du är villig att se och lära.Då Fjällräven Center håller stängt under sommaren är vi tillbaka på kontoret 3 augusti och besvarar frågor gällande tjänsterna först då. Visa mindre

Servitör/Servitris

Victory Restaurang & Bar tillsammans med MODO Hockey söker dig som är vill ha ett extrajobb som är både fartfyllt och roligt. Tanken är att du jobbar i samband med MODO Hockeys hemmamatcher under säsongen 2019/2020 samt att du erbjuds jobba under utvalda evenemang och konserter som arrangeras under det kommande vinterhalvåret. Logevåning och Restaurang Victory, servis Till logevåningen och Restaurang Victory söker vi dig som fyllt 18 år och har en god kä... Visa mer
Victory Restaurang & Bar tillsammans med MODO Hockey söker dig som är vill ha ett extrajobb som är både fartfyllt och roligt. Tanken är att du jobbar i samband med MODO Hockeys hemmamatcher under säsongen 2019/2020 samt att du erbjuds jobba under utvalda evenemang och konserter som arrangeras under det kommande vinterhalvåret.

Logevåning och Restaurang Victory, servis

Till logevåningen och Restaurang Victory söker vi dig som fyllt 18 år och har en god känsla för service. Du ska ta hand om våra loge- och middagsgäster i form av att servera mat och dryck till bords, hålla snyggt och prydligt omkring dig samt att se till kundens bästa. Du får gärna vara självgående, stresstålig, lyhörd samt delta i att skapa en positiv stämning omkring dig tillsammans med dina kunder och kollegor. Det är meriterande att du har serviskunskaper från tidigare arbeten, men det är inget måste om du är villig att se och lära.

Vi ser fram emot att få tala med just dig.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serveringspersonal/ Bartender sökes

First Hotels är en ledande hotellkedja med mer än 90 unika hotell centralt placerade i Norge, Sverige, Danmark och Spanien. På First Hotels är vi stolta över att erbjuda unika och personliga hotell med modern komfort. Vår målsättning och förpliktelse är att erbjuda våra gäster kvalitetsupplevelser och individuella val. Alla våra hotell är unika när det gäller stil, atmosfär och design. First Hotel Statt är ett klassiskt hotell i Örnsköldsviks centrum. Hot... Visa mer
First Hotels är en ledande hotellkedja med mer än 90 unika hotell centralt placerade i Norge, Sverige, Danmark och Spanien. På First Hotels är vi stolta över att erbjuda unika och personliga hotell med modern komfort. Vår målsättning och förpliktelse är att erbjuda våra gäster kvalitetsupplevelser och individuella val. Alla våra hotell är unika när det gäller stil, atmosfär och design.

First Hotel Statt är ett klassiskt hotell i Örnsköldsviks centrum. Hotellet, som byggdes 1913, bär sin anrika historia med stolthet och är med sitt centrala läge nära gästhamnen, ett kärt landmärke i Örnsköldsvik. Vi har 115 rum fördelat på 10 olika rumstyper med allt från enkel rum till junior sviter och hotellets konferenslokaler kan ta upp till 80 personer.

Som servis och servis/bartender till First Hotels Restaurang Statt förväntas du kunna leverera med erfarenhet, lugn och effektivitet från start. Att du är driven, social och älskar att ge service är en självklarhet.
Du behöver vara kommunikativ, ha en servicenärvaro och vid högt tempo bevara lugnet och arbeta metodiskt.
Besitta förmågan att samarbeta med hela teamet och förstå och tala svenska obehindrat, samt ha god förståelse i engelska. Flera språk är meriterande.
Vi ser dig som söker som en kunnig, kreativ och idérik person som gillar att jobba i team där "långsamt inte är någon fart". Vi jobbar alltid med att toppa vår försäljning på bästa sätt och behöver utveckla vår bar.
Du ska på ett tryggt, erfaret och kunskapsbaserat sätt bemöta gästerna med service, engagemang och driv. Varje enskild gäst ska känna sig utvald och sedd och ska få service i världsklass. Ditt fokus ska vara att varje gäst ska lämna restaurangen med ett leende på läpparna och vid stängning lämna restaurangen skinnande ren för en ny dag.
. Dryckeskunskaper
. Minst 1-2 år
. Förmedla gott värdskap och service inriktad
. Vana av arbete i bar/servis
. Välkomnande
. Vid event genomföra driften
. Ansvarstagande och lösningsorienterad
. Delaktig i inventering och inköp
Tjänsten är kombinerad servis/bar Du jobbar vardagar och helg. Dag och kväll enligt schema.
First Hotels sätter människan i fokus och våra kärnvärden är glädje, omtanke och innovation.
Vi söker efter dig som kan identifiera dig med dessa värden.
Du kommer även att få vara med och leverera på stora event och konferenser som vi har inbokat framöver. Att kunna bistå hovmästare ingår i dina arbetsuppgifter. Andra uppgifter kan förekomma inom hotellet.

Känner du att det låter som en restaurang du vill jobba på och att du passar in i beskrivningen ovan så tveka inte på att söka! Visa mindre

Servitris / servitör Extra

Restaurang Varvsberget med platser för 120 matgäster. Ala carte servering, lunch, krogshower m.mVarierande arbetstider Lön enl avtalRestaurangen med stans skönaste utsikt Servitris/ servitör Extra vid behovMinst 1 års vana från a la carte servering. Vin och dryckeskunskap önskasTjänsten tillsätt snarast Dom vanliga uppgifterna i en a la carte matsal. Servering luncher samt kvällar samt krogshower, bröllop m.mTa emot beställningar och hålla rent och snyggt... Visa mer
Restaurang Varvsberget med platser för 120 matgäster. Ala carte servering, lunch, krogshower m.mVarierande arbetstider Lön enl avtalRestaurangen med stans skönaste utsikt Servitris/ servitör Extra vid behovMinst 1 års vana från a la carte servering. Vin och dryckeskunskap önskasTjänsten tillsätt snarast Dom vanliga uppgifterna i en a la carte matsal. Servering luncher samt kvällar samt krogshower, bröllop m.mTa emot beställningar och hålla rent och snyggt i matsalen Visa mindre

Servitris / servitör

Restaurang Varvsberget med platser för 120 matgäster. Ala carte servering, lunch, krogshower m.mVarierande arbetstider Lön enl avtalRestaurangen med stans skönaste utsikt Servitris/ servitör 80 % tjänst med möjlighet att ta extra pass och få upp till en heltidMinst 1 års vana från a la carte servering. Vin och dryckeskunskap önskasTjänsten tillsätt snarast Dom vanliga uppgifterna i en a la carte matsal. Servering luncher samt kvällar samt krogshower, brö... Visa mer
Restaurang Varvsberget med platser för 120 matgäster. Ala carte servering, lunch, krogshower m.mVarierande arbetstider Lön enl avtalRestaurangen med stans skönaste utsikt Servitris/ servitör 80 % tjänst med möjlighet att ta extra pass och få upp till en heltidMinst 1 års vana från a la carte servering. Vin och dryckeskunskap önskasTjänsten tillsätt snarast Dom vanliga uppgifterna i en a la carte matsal. Servering luncher samt kvällar samt krogshower, bröllop m.mTa emot beställningar och hålla rent och snyggt i matsalen Visa mindre

Servispersonal till Pinchos Örnsköldsvik

Ansök    Aug 6    Pinchos    Servitör/Servitris
Just nu söker vi servispersonal, för Kvällar & helgdagar (fredag & lördagar) Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant ... Visa mer
Just nu söker vi servispersonal, för Kvällar & helgdagar (fredag & lördagar)
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig. Istället letar vi efter människor som har det där lilla extra, människor som är sådär lite… Pincholicous!

Vi kan erbjuda dig
- en rolig arbetsplats
- stora möjligheter att utvecklas
- ett innovativt koncept
- fantastiska kollegor

Vill vill gärna att du
- har fyllt 18 år
- har lätt för att ta initiativ
- kan prestera i stressig miljö
- är snabb, noggrannoch effektiv
- älskar att prata med människor
- drivs av försäljning
- sprider positiv energi omkring dig

Vi blir extra glada om du
- har erfarenhet från jobb i service
- kan och villbjuda på dig själv

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka. Tillsammans skapar vi festen!

Start omgående med träningspass på plats. Visa mindre

serveringspersonal , bartender

Restaurang Public, Örnsköldsvik söker ny personal inom servering och bar Omfattning 80% upp till heltid. Tillträde omgående. På Restaurang Public vill vi erbjuda våra gäster högklassig mat och dryck och självklart den allra bästa service.Vi söker dej som har kunskaper i yrket sedan tidigare, med ett intresse av att utvecklas. Du är serviceinriktad,flexibel,ansvarsfull och noggrann. Vi värdesätter en positiv och ambitiös attityd.Du måste kunna arbeta kv... Visa mer
Restaurang Public, Örnsköldsvik söker ny personal inom servering och bar Omfattning 80% upp till heltid. Tillträde omgående. På Restaurang Public vill vi erbjuda våra gäster högklassig mat och dryck och självklart den allra bästa service.Vi söker dej som har kunskaper i yrket sedan tidigare, med ett intresse av att utvecklas. Du är serviceinriktad,flexibel,ansvarsfull och noggrann. Vi värdesätter en positiv och ambitiös attityd.Du måste kunna arbeta kvällar och helger.Våra krav är goda kunskaper i svenska och minst ett års erfarenhet av arbete i bar och bordsservering.Goda mat och vinkunskaper krävs vid servering och goda kunskaper om öl whiskey cocktails och drinkar krävs vid arbete i bar .Maila eller posta CV till anvisad adress eller ring kontaktperson vid frågor. Visa mindre

Serveringspersonal Fjällräven Center

Victory Restaurang & Bar tillsammans med MODO Hockey söker dig som är vill ha ett extrajobb som är både fartfyllt och roligt. Tanken är att du jobbar i samband med MODO Hockeys hemmamatcher under säsongen 2019/2020 samt att du erbjuds jobba under utvalda evenemang och konserter som arrangeras under det kommande vinterhalvåret.Till logevåningen och Restaurang Victory söker vi dig som fyllt 18 år och har en god känsla för service. Du ska ta hand om våra loge... Visa mer
Victory Restaurang & Bar tillsammans med MODO Hockey söker dig som är vill ha ett extrajobb som är både fartfyllt och roligt. Tanken är att du jobbar i samband med MODO Hockeys hemmamatcher under säsongen 2019/2020 samt att du erbjuds jobba under utvalda evenemang och konserter som arrangeras under det kommande vinterhalvåret.Till logevåningen och Restaurang Victory söker vi dig som fyllt 18 år och har en god känsla för service. Du ska ta hand om våra loge- och middagsgäster i form av att servera mat och dryck till bords, hålla snyggt och prydligt omkring dig samt att se till kundens bästa. Du får gärna vara självgående, stresstålig, lyhörd samt delta i att skapa en positiv stämning omkring dig tillsammans med dina kunder och kollegor. Det är meriterande att du har serviskunskaper från tidigare arbeten, men det är inget måste om du är villig att se och lära.Intresserad? Skicka din ansökan till [email protected] och märk ditt mail med ”Extrajobb loge/restaurang 2019/2020” Visa mindre

Serveringspersonal till italiensk restaurang

Ansök    Jul 29    Botega Italiana    Servitör/Servitris
Trattoria Nevia är den lilla, genuina italienska trattorian i Örnsköldsvik. Nu söker vi efter engagerad serveringspersonal!Du kommer främst att arbeta med matservering, dryckesrekommendationer samt i kassan men du behöver också kunna hjälpa till med enklare matlagning i köket. Vi söker dig som är utåtriktad, stresstålig samt intresserad av mat och vin.Tidigare arbete inom restaurangbranschen är mycket meriterande.Tjänsten är på deltid under juni-augusti, s... Visa mer
Trattoria Nevia är den lilla, genuina italienska trattorian i Örnsköldsvik. Nu söker vi efter engagerad serveringspersonal!Du kommer främst att arbeta med matservering, dryckesrekommendationer samt i kassan men du behöver också kunna hjälpa till med enklare matlagning i köket. Vi söker dig som är utåtriktad, stresstålig samt intresserad av mat och vin.Tidigare arbete inom restaurangbranschen är mycket meriterande.Tjänsten är på deltid under juni-augusti, sedan finns goda möjligheter att fortsätta på deltid efter sommaren. Våra öppettider är kl. 17-22, arbetspassen är därmed mellan ca kl. 16-22.Lön enligt avtal.Jobbstart enligt överenskommelse, dock senast den 20 augÄr du intresserad? Maila ditt CV, referenser och personligt brev till [email protected] redan idag - tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.Hör gärna av dig per telefon eller mail om du har några frågor!Tel 0660-156 56https://www.trattorianevia.com/ Visa mindre

Hotellstädare / Servispersonal OMGÅENDE till Ulvön

Vi söker dig som vill jobba med hotellstäd och / eller servering i vår mysiga restaurang på idylliska Ulvön, Höga Kusten.Du måste vara stresstålig och gärna kunna ta egna initiativ.Arbetstiden kan variera kraftigt beroende på hur mycket gäster vi har. Vissa dagar få timmar, och vissa dagar många timmar. Lön per timme eller enl. överenskommelse.Du bor utan kostnad i eget personalrum på arbetsplatsen i Ulvöhamn. Du har även fri fika samt ett fritt mål mat /... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba med hotellstäd och / eller servering i vår mysiga restaurang på idylliska Ulvön, Höga Kusten.Du måste vara stresstålig och gärna kunna ta egna initiativ.Arbetstiden kan variera kraftigt beroende på hur mycket gäster vi har. Vissa dagar få timmar, och vissa dagar många timmar. Lön per timme eller enl. överenskommelse.Du bor utan kostnad i eget personalrum på arbetsplatsen i Ulvöhamn. Du har även fri fika samt ett fritt mål mat / dag.Du arbetar i en fantastisk skärgårdsmiljö i det som tidigare var Sveriges största surströmmingssalteri och på fritiden kan du upptäcka ön, fiska, bada och umgås med övrig personal som jobbar på ön.Platsen tillsätts snarast helst till NU!Välkommen att höra av dig till oss! Visa mindre

Servitör / servitris / receptionist

Vi söker dig som har jobbat inom hotell som receptionist och/eller som servitör/servitris i restaurang. Du bör vara flexibel att jobba både dag- och kvällsskift och mellan de två arbetsområderna; hotell och restaurang. Vi ser att du är glad och positiv med kunden i centrum och inför nya arbetsuppgifter. Du bör kunna engelska eftersom våra anställda är engelsk/italiensktalande. Vi behöver tillsätta tjänsten omgående och det är främst i sommar men med stor c... Visa mer
Vi söker dig som har jobbat inom hotell som receptionist och/eller som servitör/servitris i restaurang. Du bör vara flexibel att jobba både dag- och kvällsskift och mellan de två arbetsområderna; hotell och restaurang. Vi ser att du är glad och positiv med kunden i centrum och inför nya arbetsuppgifter. Du bör kunna engelska eftersom våra anställda är engelsk/italiensktalande. Vi behöver tillsätta tjänsten omgående och det är främst i sommar men med stor chans till förlängning för rätt kandidat. Visa mindre

Servitör / servitris

Ett roligt jobb under sommarsäsong som inte tråkar ut dig och där vi jobbar tillsammans för att erbjuda god kvalitet i alla delar som, servicen, maten, drycken och atmosfären.Kort sammanfattat handlar det om att; snygga till i restaurangen, planera och förbereda, ta beställningar och servera. Det handlar även om att komma med idéer och verkställa idéer.Du tycker det är kul med restaurangbranschen, har framåtanda och gillar att ha kul och bidra. Du gillar a... Visa mer
Ett roligt jobb under sommarsäsong som inte tråkar ut dig och där vi jobbar tillsammans för att erbjuda god kvalitet i alla delar som, servicen, maten, drycken och atmosfären.Kort sammanfattat handlar det om att; snygga till i restaurangen, planera och förbereda, ta beställningar och servera. Det handlar även om att komma med idéer och verkställa idéer.Du tycker det är kul med restaurangbranschen, har framåtanda och gillar att ha kul och bidra. Du gillar att arbeta med service, mat och dryck. Det är meriterande om du har erfarenhet från branschen.De personliga egenskaper som vi ser som viktiga i arbetet är förmåga att bidra till gott samarbete som vi skapar tillsammans, vara lyhörd och kunna ta ansvar. Andra bra egenskaper är stresstålighet och flexibilitet då det många dagar är mycket folk.Arbetstid:Vi söker någon som vill jobba sommarsäsongen, mitten av juni – mitten av aug eller enligt ÖK. Våra öppettider är 10:00–22:00, dagen uppdelad i två pass, antingen jobbar man dag eller kväll.Totalt blir vi åtta stycken som jobbar ihop, en kökschef, två kockar, fyra i servisen och en diskare. Vi gör det enkelt men riktigt bra och delar många roliga dagar ihop.Bra lön, kollegor och personalboende finns. Visa mindre

Serveringspersonal

Ansök    Apr 22    Botega Italiana    Servitör/Servitris
Trattoria Nevia är den lilla, genuina italienska trattorian i Örnsköldsvik. Nu söker vi efter engagerad serveringspersonal!Du kommer främst att arbeta med matservering, dryckesrekommendationer samt i kassan men du behöver också kunna hjälpa till med enklare matlagning i köket. Vi söker dig som är utåtriktad, stresstålig samt intresserad av mat och vin.Tidigare arbete inom restaurangbranschen är mycket meriterande.Tjänsten är på heltid under juni-augusti, s... Visa mer
Trattoria Nevia är den lilla, genuina italienska trattorian i Örnsköldsvik. Nu söker vi efter engagerad serveringspersonal!Du kommer främst att arbeta med matservering, dryckesrekommendationer samt i kassan men du behöver också kunna hjälpa till med enklare matlagning i köket. Vi söker dig som är utåtriktad, stresstålig samt intresserad av mat och vin.Tidigare arbete inom restaurangbranschen är mycket meriterande.Tjänsten är på heltid under juni-augusti, sedan finns goda möjligheter att fortsätta på deltid efter sommaren. Våra öppettider är kl. 16-22, arbetspassen är därmed mellan ca kl. 15-22.Lön enligt avtal.Jobbstart enligt överenskommelse, dock senast den 15 juni.Ansökan sker via mail till [email protected]. Hör gärna av dig per telefon eller mail om du har några frågor!Tel 0660-156 56https://www.trattorianevia.com/ Visa mindre

Servitör / Servitris / Bartender på idylliska Ulvön i sommar

Vi söker dig som vill jobba med servering och i baren i vår mysiga restaurang på idylliska Ulvön, Höga Kusten.Du måste vara stresstålig och kunna ha många bollar i luften. Initiativrik, alert och trevlig. Erfarenhet från tidigare servering / bartender är ett stort plus.Vi är ett litet företag och jobbar du här får du ibland räkna med att utföra andra uppgifter också, t ex ta emot hotellgäster, hjälpa till med städning och i disken, hämta varuleveranser etc... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba med servering och i baren i vår mysiga restaurang på idylliska Ulvön, Höga Kusten.Du måste vara stresstålig och kunna ha många bollar i luften. Initiativrik, alert och trevlig. Erfarenhet från tidigare servering / bartender är ett stort plus.Vi är ett litet företag och jobbar du här får du ibland räkna med att utföra andra uppgifter också, t ex ta emot hotellgäster, hjälpa till med städning och i disken, hämta varuleveranser etc, helt enkelt vara flexibel.Arbetstiden kan variera kraftigt beroende på hur mycket gäster vi har. Vissa dagar få timmar, och vissa dagar många timmar. Lön per timme.Du bor utan kostnad i personalrum på arbetsplatsen i Ulvöhamn, vi har två personalrum, med 1-2 sängplatser. Du har även fri fika samt ett fritt mål mat / dag.Du arbetar i en fantastisk skärgårdsmiljö i det som tidigare var Sveriges största surströmmingssalteri och på fritiden kan du upptäcka ön, fiska, bada och umgås med övrig personal som jobbar på ön. Välkommen att höra av dig till oss! Visa mindre

Servitör / servitris

Ett roligt jobb under sommarsäsong som inte tråkar ut dig och där vi jobbar tillsammans för att erbjuda god kvalitet i alla delar som, servicen, maten, drycken och atmosfären.Kort sammanfattat handlar det om att; snygga till i restaurangen, planera och förbereda, ta beställningar och servera. Det handlar även om att komma med idéer och verkställa idéer.Du tycker det är kul med restaurangbranschen, har framåtanda och gillar att ha kul och bidra. Du gillar a... Visa mer
Ett roligt jobb under sommarsäsong som inte tråkar ut dig och där vi jobbar tillsammans för att erbjuda god kvalitet i alla delar som, servicen, maten, drycken och atmosfären.Kort sammanfattat handlar det om att; snygga till i restaurangen, planera och förbereda, ta beställningar och servera. Det handlar även om att komma med idéer och verkställa idéer.Du tycker det är kul med restaurangbranschen, har framåtanda och gillar att ha kul och bidra. Du gillar att arbeta med service, mat och dryck. Det är meriterande om du har erfarenhet från branschen.De personliga egenskaper som vi ser som viktiga i arbetet är förmåga att bidra till gott samarbete som vi skapar tillsammans, vara lyhörd och kunna ta ansvar. Andra bra egenskaper är stresstålighet och flexibilitet då det många dagar är mycket folk.Arbetstid:Vi söker någon som vill jobba sommarsäsongen, mitten av juni – mitten av aug eller enligt ÖK. Våra öppettider är 10:00–22:00, dagen uppdelad i två pass, antingen jobbar man dag eller kväll.Totalt blir vi åtta stycken som jobbar ihop, en kökschef, två kockar, fyra i servisen och en diskare. Vi gör det enkelt men riktigt bra och delar många roliga dagar ihop.Bra lön, kollegor och personalboende finns. Visa mindre

Serveringspersonal , Scandic Örnsköldsvik , deltid

Serveringspersonal - som vill skapa minnesvärda möten I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster. Dina arbetsuppgifter som serveringspersonal innebär att: - Ge personlig service i världsklass ti... Visa mer
Serveringspersonal - som vill skapa minnesvärda möten

I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster.

Dina arbetsuppgifter som serveringspersonal innebär att:

- Ge personlig service i världsklass till våra gäster.
- Guida, rekommendera och servera mat och dryck.
- Bidra till att avdelningen når sina mål och aktivt arbeta med merförsäljning.
- Se till att Scandics standard och koncept följs.
- Hålla restaurangen inbjudande och fräsch.
- Arbeta med kassahantering.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som serveringspersonal i vår restaurang är du en glad och serviceinriktad person som har en mycket god förmåga att bidra till gästernas helhetsupplevelse. Eftersom det är ditt ansvar att informera om maten som kommer serveras och rekommendera tillhörande viner så har du ett intresse för mat och vin.

Ditt främsta fokus delar du med oss: att leverera service i absolut världsklass!

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Tidigare erfarenhet av att arbeta inom serviceyrket.
- God mat- och dryckeskunskap.
- Kan tala engelska eller ett skandinaviskt språk

Information om tjänsten

Det här är en tillsvidareanställning på 40% deltid. Servering mest under kvällstid vardagar samt helg. Passar ypperligt till dig, som vill studera och jobba samtidigt! Möjlighet att även jobba extra pass vid behov. Rätt person? så tillsätts tjänsten omgående, då förkortas även ansökningstiden.
Räkna även med att jobba under sommaren, då vi behöver extra händer.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Örnsköldsvik!

Tidigare erfarenhet med Ala Carté servering önskas.

På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Servitör / servitris

Ett roligt jobb under sommarsäsong som inte tråkar ut dig och där vi jobbar tillsammans för att erbjuda god kvalitet i alla delar som, servicen, maten, drycken och atmosfären. Kort sammanfattat handlar det om att; snygga till i restaurangen, planera och förbereda, ta beställningar och servera. Det handlar även om att komma med idéer och verkställa idéer. Du tycker det är kul med restaurangbranschen, har framåtanda och gillar att ha kul och bidra. Du gill... Visa mer
Ett roligt jobb under sommarsäsong som inte tråkar ut dig och där vi jobbar tillsammans för att erbjuda god kvalitet i alla delar som, servicen, maten, drycken och atmosfären.

Kort sammanfattat handlar det om att; snygga till i restaurangen, planera och förbereda, ta beställningar och servera. Det handlar även om att komma med idéer och verkställa idéer.

Du tycker det är kul med restaurangbranschen, har framåtanda och gillar att ha kul och bidra. Du gillar att arbeta med service, mat och dryck. Det är meriterande om du har erfarenhet från branschen.

De personliga egenskaper som vi ser som viktiga i arbetet är förmåga att bidra till gott samarbete som vi skapar tillsammans, vara lyhörd och kunna ta ansvar. Andra bra egenskaper är stresstålighet och flexibilitet då det många dagar är mycket folk.

Arbetstid:
Vi söker någon som vill jobba sommarsäsongen, mitten av juni – mitten av aug eller enligt ÖK. Våra öppettider är 10:00–22:00, dagen uppdelad i två pass, antingen jobbar man dag eller kväll.

Totalt blir vi åtta stycken som jobbar ihop, en kökschef, två kockar, fyra i servisen och en diskare. Vi gör det enkelt men riktigt bra och delar många roliga dagar ihop.

Bra lön, kollegor och personalboende finns. Visa mindre

Servispersonal till Pinchos Örnsköldsvik

Ansök    Mar 13    Pinchos    Servitör/Servitris
Just nu söker vi Servispersonal för kvällar och helger, med chans till heltid under sommaren. Omgående anställning med start med upplärningsdagar. Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och b... Visa mer
Just nu söker vi Servispersonal för kvällar och helger, med chans till heltid under sommaren. Omgående anställning med start med upplärningsdagar.
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig. Istället letar vi efter människor som har det där lilla extra, människor som är sådär lite… Pincholicous!

Vi kan erbjuda dig
- en rolig arbetsplats
- stora möjligheter att utvecklas
- ett innovativt koncept
- fantastiska kollegor

Vill vill gärna att du
- har lätt för att ta initiativ
- kan prestera i stressig miljö
- är snabb, noggrannoch effektiv
- älskar att prata med människor
- drivs av försäljning
- sprider positiv energi omkring dig
- Pratar flytande svenska eller engelska

Vi blir extra glada om du
- har erfarenhet från jobb i service
- kan och villbjuda på dig själv

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka. Tillsammans skapar vi festen! Visa mindre