Lediga jobb Däckservice i Örnsköldsvik AB i Örnsköldsvik

Se alla lediga jobb från Däckservice i Örnsköldsvik AB i Örnsköldsvik. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Örnsköldsvik som finns inom det yrket.

Däckmontör

Däckservice i Örnsköldsvik AB är en väletablerad aktör inom däck- och fälgbranschen. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder bästa möjliga service och säkerhet på vägarna. Nu söker vi fler däckmontörer till vårat team. Om arbetet Vi arbetar med alla typer av däck så som personbilar, motorcyklar, lastbilar, entreprenadmaskiner och jordbruksmaskiner. Vem söker vi? Vi ser gärna att du har fordonsintresse och tidigare erfarenhet av däck / verkstad. Lösningsor... Visa mer
Däckservice i Örnsköldsvik AB är en väletablerad aktör inom däck- och fälgbranschen. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder bästa möjliga service och säkerhet på vägarna. Nu söker vi fler däckmontörer till vårat team.
Om arbetet
Vi arbetar med alla typer av däck så som personbilar, motorcyklar, lastbilar, entreprenadmaskiner och jordbruksmaskiner.
Vem söker vi?
Vi ser gärna att du har fordonsintresse och tidigare erfarenhet av däck / verkstad. Lösningsorienterad och vilja lära sig nya saker. Har B körkort.
Ansökan:
Skicka din ansökan till [email protected] alternativt kontakta Anton Lindahl.
Anställning sker löpande så sök tjänsten snarast. Visa mindre