Lediga jobb Framtiden i Sverige AB i Örnsköldsvik

Se alla lediga jobb från Framtiden i Sverige AB i Örnsköldsvik. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Örnsköldsvik som finns inom det yrket.

Servicetekniker inom ventilation

Bravida i Örnsköldsvik söker nu en engagerad och tekniskt kunnig servicetekniker inom ventilation för att förstärka sitt team. Vi söker dig med sinne för service och som tycker om att skapa bra relationer samtidigt som du får utvecklas tekniskt. Här kommer du få chansen att arbeta självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du har vad som krävs för att rollen, så är detta din chans! Urval... Visa mer
Bravida i Örnsköldsvik söker nu en engagerad och tekniskt kunnig servicetekniker inom ventilation för att förstärka sitt team. Vi söker dig med sinne för service och som tycker om att skapa bra relationer samtidigt som du får utvecklas tekniskt.
Här kommer du få chansen att arbeta självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du har vad som krävs för att rollen, så är detta din chans! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Arbetsbeskrivning
I rollen som servicetekniker innehar du ansvar för att utföra alla uppdrag med hög kvalitet och säkerhet. Här är ingen dag den andra lik och du kommer förväntas planera, samordna och utföra service åt Bravidas olika kunder. Vanligt förekommande arbetsuppgifter som du kan förvänta dig i rollen är:

•Service av ventilationssystem i fastigheter och anläggningar
•Behjälplig vid OVK-besiktningar
•Daglig kontakt med kunder
•Arbeta med förbättringsförslag på kundens ventilationssystem

Rollen innefattar mycket kontakt med kunder och du kommer förväntas bibehålla och skapa goda relationer i rollen. Du arbetar självständigt och kommer på sikt få stort förtroende i de projekt du arbetar i. Här blir du en del av ett duktigt och kunnigt team där ni ofta samarbetar och tar projekten vidare till nästa steg.


Profil
För att trivas i rollen vill vi att du har ett stort tekniskt intresse inom området, du har en förståelse för branschen och vi ser gärna att du har ett nischat intresse för just ventilation. Vi söker dig som motiveras av att bygga goda relationer till såväl kunder som kollegor och samarbetspartners och du har en god kommunikativ förmåga. Du har ett driv som visas genom att du är engagerad i dina arbetsuppgifter och har en stark vilja att fortsätta utvecklas i din arbetsroll.

Kompetenskrav
• Relevant teknisk utbildning

• Körkort B.Meriterande
• Arbetslivserfarenhet från arbete inom ventilation
• Erfarenhet av felsökningar
• Erfarenhet av OVK-besiktningar


Om Bravida
Bravida är en stor arbetsgivare, en av de största inom sin bransch i Norden. Det gör att de kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har Bravida blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. På Bravida är det viktigt att arbeta som ett team för att skapa stora resultat, tillsammans.


Om Framtiden AB
Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Örnsköldsvik
Arbetstider: Kontorstider med viss möjlighet till flex
Anställningsgrad: Heltid Visa mindre

Junior Elkonstruktör till Framtidens Talangprogram på AFRY!

Ansök    Mar 25    Framtiden i Sverige AB    Elkonstruktör
Framtiden <3 AFRY! Tillsammans med en av Sveriges bästa arbetsgivare – AFRY – får vi återigen äran att kicka igång ett talangprogram. Nu är vi på jakt efter en driven och duktig elkonstruktör till AFRY i Örnsköldsvik. Vi söker dig med relevant utbildning inom elkonstruktion, elektroniksystem eller el/automation. Till den här möjligheten söker vi dig som är på jakt efter oändliga möjligheter, ett teamwork i världsklass och utvecklande projekt! Sök rollen so... Visa mer
Framtiden <3 AFRY! Tillsammans med en av Sveriges bästa arbetsgivare – AFRY – får vi återigen äran att kicka igång ett talangprogram. Nu är vi på jakt efter en driven och duktig elkonstruktör till AFRY i Örnsköldsvik. Vi söker dig med relevant utbildning inom elkonstruktion, elektroniksystem eller el/automation. Till den här möjligheten söker vi dig som är på jakt efter oändliga möjligheter, ett teamwork i världsklass och utvecklande projekt! Sök rollen som elkonstruktör på Framtidens Talangprogram på AFRY i Örnsköldsvik redan idag – missa inte chansen!


Om AFRY
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. De hjälper sina kunder med att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Deras omfattande utbud av tjänster innefattar allt från strategi, teknisk rådgivning, design och ingenjörskonst till projektledning och drift. AFRY finns över hela världen inom infrastruktur, industri och energi. Inom AFRY kan utvecklingsmöjligheterna vara oändliga, endast du sätter gränsen.


Om Talangprogrammet
Framtidens talangprogram med AFRY syftar till att du som nyexaminerad ska få en bra start på din karriär hos AFRY. Programmet kommer att pågå under ett års tid där du får möjlighet att kombinera dina spännande konsultuppdrag ute hos kund med utbildning för att du ska få växa som person och utveckla din tekniska kompetens. Du kommer att gå programmet tillsammans med personer från andra orter och på så vis kunna bygga dig ett nätverk internt. Programmet är därför designat att ge dig både kompetensutveckling och en gemenskap med andra som är i samma fas. Du kommer ges möjlighet att få utveckla både dina hard skills (ex. teknisk kunskap) och soft skills (ex. självledarskap). Under programmet kommer det även att ingå gemensamma aktiviteter och digitala fikastunder med de andra deltagarna samt tillfälle att utbyta erfarenheter med mer seniora kollegor inom företaget.


Om rollen
I rollen som elkonstruktör tillhör du en bred avdelning och arbetar mycket tillsammans med andra funktioner. Du arbetar mycket mot fordons- och verkstadsindustrin. Som elkonstruktör förväntas du i rollen bland annat:

• Konstruera kretsscheman/elscheman inom bland annat inbyggda system

• Delta i produktutvecklingen av nya samt befintliga produkter

• Stötta seniora kollegor i diverse projekt

• Framtagning av detaljritningar, tekniska beskrivningar samt vara delaktig i inköpsprocesser


Mer information om företag och arbetsuppgifter ges under intervjutillfället.


Om dig
Vi söker dig med relevant utbildning på minst YH-nivå – gärna inom elkonstruktion, elektroniksystem eller el/automation. Har du tidigare erfarenhet av arbete från tillverkande industri, tex verkstadsindustri ser vi det som meriterande. Vi ser det även som meriterande om du har en högre utbildningsnivå än yrkeshögskola.

Kunskaper inom E3, E-plan och databas ses som meriterande.

Rollen kräver att du har B-körkort samt att du behärskar svenska samt engelska i såväl tal som skrift.

Som person tror vi att du är en driven och engagerad person som vill fortsätta utveckla såväl den egna kompetensen som projekten. Du motiveras av att arbeta i team, strävar efter ett gott samarbete med kollegor och partners. Du har en god kommunikativ förmåga och tycker om att bygga relationer.
Denna anställning kan innebära placering i säkerhetsklassade uppdrag och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras. Svenskt medborgarskap är ett krav för denna tjänst.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos AFRY.


Rekryteringsprocess

• CV-urval

• Intervju (Framtiden)

• Tester + referenshantering (Framtiden)

• Intervju med kund

• Beslut

• Säkerhetsprövning m registerkontroll


Villkor
Startdatum: September 2024
Ort: Örnsköldsvik
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider Visa mindre

Nu söker vi en rörkonstruktör tillsammans med AFRY!

Om rollen: Som Rörkonstruktör hos AFRY kommer du att arbeta med spännande projekt inom olika industrier. Du kommer att designa och konstruera rörsystem med hjälp av modern CAD-teknik och samarbeta nära med andra ingenjörer och designers för att säkerställa optimala lösningar. Vi söker dig med: • Erfarenhet av rörkonstruktion • Förmåga att hantera och utveckla konstruktioner med CAD-program • Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skri... Visa mer
Om rollen:
Som Rörkonstruktör hos AFRY kommer du att arbeta med spännande projekt inom olika industrier. Du kommer att designa och konstruera rörsystem med hjälp av modern CAD-teknik och samarbeta nära med andra ingenjörer och designers för att säkerställa optimala lösningar.


Vi söker dig med:
• Erfarenhet av rörkonstruktion
• Förmåga att hantera och utveckla konstruktioner med CAD-program
• Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift


Du erbjuds:
• En dynamisk arbetsmiljö med utmanande projekt
• Möjligheter till personlig och professionell utveckling
• Ett stödjande team som värdesätter innovation och samarbete


Om vår kund:
AFRY är ett ledande företag inom teknik och design som strävar efter att skapa hållbara lösningar för framtiden. Med ett globalt nätverk och en stark lokal närvaro är AFRY en idealisk arbetsplats för dig som vill göra skillnad.


Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos AFRY.


Rekryteringsprocess:
• Intervjuer
• Tester
• Referenstagning
• Intervju med kunden


Villkor:
• Tjänsten är en heltidsanställning med start enligt överenskommelse.
• Du kommer initialt att vara anställd hos Framtiden med goda möjligheter till övergång till AFRY.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt team som leder vägen mot en ljusare framtid Visa mindre

Rör Anläggningskonstruktör till AFRYs talangprogram i Örnsköldsvik

Framtidens talangprogram med AFRY syftar till att du som nyexaminerad ska få en bra start på din karriär hos AFRY. Programmet kommer att pågå under ett års tid där du får möjlighet att kombinera dina spännande konsultuppdrag ute hos kund med utbildning för att du ska få växa som person och utveckla din tekniska kompetens. Du kommer att gå programmet tillsammans med personer från andra orter och på så vis kunna bygga dig ett nätverk internt. Programmet är d... Visa mer
Framtidens talangprogram med AFRY syftar till att du som nyexaminerad ska få en bra start på din karriär hos AFRY. Programmet kommer att pågå under ett års tid där du får möjlighet att kombinera dina spännande konsultuppdrag ute hos kund med utbildning för att du ska få växa som person och utveckla din tekniska kompetens. Du kommer att gå programmet tillsammans med personer från andra orter och på så vis kunna bygga dig ett nätverk internt. Programmet är därför designat att ge dig både kompetensutveckling och en gemenskap med andra som är i samma fas. Du kommer ges möjlighet att få utveckla både dina hard skills (ex. teknisk kunskap) och soft skills (ex. självledarskap). Under programmet kommer det även att ingå gemensamma aktiviteter och digitala fikastunder med de andra deltagarna samt tillfälle att utbyta erfarenheter med mer seniora kollegor inom företaget.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här spännande rollen som rör- och anläggningskonstruktör kommer du att bli en viktig del av företagets uppbyggnad och arbeta tillsammans med kollegor, kunder, leverantörer och entreprenörer både på kontor och ute i industrin. Företaget arbetar nästan uteslutande inom process-, energi och kemiindustrin med förstudier, förprojektering, genomförande och montagesamordning samt utcheckning. Som rör- och anläggningskonstruktör är du alltså med i projekten från start till mål.
Du kommer också att arbeta med följande:

· Montageunderlag
· Ha kontinuerlig dialog samt projektmöten med kund
· Rörprojektering
· Layoutarbete
· Ta fram materialspecar

Tjänsten kommer att innebära resor i mindre utsträckning, och mycket av arbetet sker ute hos kunden. Du kommer att delta under projektens alla delar, från förstudier till installation, så chanserna att utvecklas här är stora. Du som person förväntas både bidra till och ta del av gruppens samlade kompetens.

OM FÖRETAGET
Vår samarbetskund är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. De arbetar ständigt för ett ännu bättre och mer hållbart samhälle. Vår samarbetskund består av 16,000 experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

DIN PROFIL
Nu söker vi efter dig som är driven, social och resultatfokuserad. Du bör trivas med teamwork där du får ta del av gruppens kompetens, dela med dig av din egen samt ha ett stort utvecklingsintresse. Du behöver därmed inte vara fullärd när du börjar att arbeta här, men du ska ha viljan och inställningen att vilja vara relativt självgående inom en snar framtid.

KOMPETENSKRAV

· Du talar och skriver flytande engelska och svenska
· Du har en högskole eller civilingenjörsutbildning inom exempelvis rör- och anläggning, energi och miljö eller maskiningenjör
· Körkort B

PLUS I KANTEN OM DU ÄVEN HAR

· Kunskaper inom Aveva E3D eller CAD matic
· Tidigare erfarenhet av rörkonstruktion
· Tidigare erfarenhet av massa/pappersindustrin, värmekraftverk eller kemiindustrin

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en konsultansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: 4/9 2023
Ort: Örnsköldsvik
Arbetstider: 7–16
Omfattning: 100% Visa mindre

Elkonstruktör till AFRYs talangprogram i Ö-vik

Ansök    Jun 15    Framtiden i Sverige AB    Elkonstruktör
Motiveras du av teamwork, Att få utveckla dina tekniska kunskaper inom konstruktion och Möjligheter att växa och utvecklas inom företaget? Är du dessutom utbildad inom elkonstruktion? Då ska du absolut söka den här tjänsten som junior elkonstruktör till AFRY i Örnsköldsvik. TalangprogrammetFramtidens talangprogram med AFRY syftar till att du som nyexaminerad ska få en bra start på din karriär hos AFRY. Programmet kommer att pågå under ett års tid där du ... Visa mer
Motiveras du av teamwork, Att få utveckla dina tekniska kunskaper inom konstruktion och Möjligheter att växa och utvecklas inom företaget? Är du dessutom utbildad inom elkonstruktion? Då ska du absolut söka den här tjänsten som junior elkonstruktör till AFRY i Örnsköldsvik.


TalangprogrammetFramtidens talangprogram med AFRY syftar till att du som nyexaminerad ska få en bra start på din karriär hos AFRY. Programmet kommer att pågå under ett års tid där du får möjlighet att kombinera dina spännande konsultuppdrag ute hos kund med utbildning för att du ska få växa som person och utveckla din tekniska kompetens. Du kommer att gå programmet tillsammans med personer från andra orter och på så vis kunna bygga dig ett nätverk internt. Programmet är därför designat att ge dig både kompetensutveckling och en gemenskap med andra som är i samma fas. Du kommer ges möjlighet att få utveckla både dina hard skills (ex. teknisk kunskap) och soft skills (ex. självledarskap). Under programmet kommer det även att ingå gemensamma aktiviteter och digitala fikastunder med de andra deltagarna samt tillfälle att utbyta erfarenheter med mer seniora kollegor inom företaget.


Om jobbet
I rollen kommer du vara en del av många olika projekt och uppdrag främst mot processindustrin. Här kommer du bli erbjuden många intressanta arbetsuppgifter där din uppgift är att erbjuda kunden smarta lösningar. Mer information om arbetsuppgifter ges vid intervjutillfället.


Om dig
För rollen som elkonstruktör krävs det att du har:
- Eftergymnasial utbildning på minst YH-nivå inom relevant område – Gärna inom elkonstruktion
- Cad-kunskaper, gärna autoCAD eller elproCAD
- Svenska samt engelska i tal och skrift
- B-körkort

Vi ser gärna att du dessutom har erfarenhet av databasarbete, exempelvis Sitebase eller Insyde.
Som person är du en social lagspelare som uppskattar så väl teamwork som enmansprojekt. Du motiveras av att få arbeta med flera olika tekniska områden och har ett genuint tekniskt intresse.

Om AFRY
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Här är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos AFRY.

Rekryteringsprocess
Ansökan
CV-granskning
Intervju med Framtiden
Tester
Intervju med AFRY
Återkoppling


Villkor
Startdatum: 4 september
Ort: Örnsköldsvik
Omfattning: 100%
Arbetstider: 8–17, måndag-fredag. Visa mindre

Junior Elkonstruktör till AFRY

Ansök    Aug 28    Framtiden i Sverige AB    Elkonstruktör
Motiveras du av teamwork, Att få utveckla dina tekniska kunskaper inom konstruktion och Möjligheter att växa och utvecklas inom företaget? Är du dessutom utbildad inom elkonstruktion? Då ska du absolut söka den här tjänsten som junior elkonstruktör till AFRY i Örnsköldsvik. Om jobbetI rollen kommer du vara en del av många olika projekt och uppdrag främst mot processindustrin. Här kommer du bli erbjuden många intressanta arbetsuppgifter där din uppgift är ... Visa mer
Motiveras du av teamwork, Att få utveckla dina tekniska kunskaper inom konstruktion och Möjligheter att växa och utvecklas inom företaget? Är du dessutom utbildad inom elkonstruktion? Då ska du absolut söka den här tjänsten som junior elkonstruktör till AFRY i Örnsköldsvik.

Om jobbetI rollen kommer du vara en del av många olika projekt och uppdrag främst mot processindustrin. Här kommer du bli erbjuden många intressanta arbetsuppgifter där din uppgift är att erbjuda kunden smarta lösningar. Mer information om arbetsuppgifter ges vid intervjutillfället.

Om digFör rollen som elkonstruktör krävs det att du har:
- Eftergymnasial utbildning på minst YH-nivå inom relevant område – Gärna inom elkonstruktion
- Cad-kunskaper, gärna autoCAD eller elproCAD
- Svenska samt engelska i tal och skrift
- B-körkort
Vi ser gärna att du dessutom har erfarenhet av databasarbete, exempelvis Sitebase eller Insyde.
Som person är du en social lagspelare som uppskattar så väl teamwork som enmansprojekt. Du motiveras av att få arbeta med flera olika tekniska områden och har ett genuint tekniskt intresse.

Om AFRY
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Här är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos AFRY.

Rekryteringsprocess
Ansökan
CV-granskning
Intervju med Framtiden
Tester
Intervju med AFRY
Återkoppling

Villkor
Startdatum: 21 augusti eller enligt överenskommelse
Ort: Örnsköldsvik
Omfattning: 100%
Arbetstider: 8–17, måndag-fredag. Visa mindre

Junior Elkonstruktör till AFRY

Ansök    Maj 12    Framtiden i Sverige AB    Elkonstruktör
Motiveras du av teamwork, Att få utveckla dina tekniska kunskaper inom konstruktion och Möjligheter att växa och utvecklas inom företaget? Är du dessutom utbildad inom elkonstruktion? Då ska du absolut söka den här tjänsten som junior elkonstruktör till AFRY i Örnsköldsvik. Om jobbetI rollen kommer du vara en del av många olika projekt och uppdrag främst mot processindustrin. Här kommer du bli erbjuden många intressanta arbetsuppgifter där din uppgift är ... Visa mer
Motiveras du av teamwork, Att få utveckla dina tekniska kunskaper inom konstruktion och Möjligheter att växa och utvecklas inom företaget? Är du dessutom utbildad inom elkonstruktion? Då ska du absolut söka den här tjänsten som junior elkonstruktör till AFRY i Örnsköldsvik.

Om jobbetI rollen kommer du vara en del av många olika projekt och uppdrag främst mot processindustrin. Här kommer du bli erbjuden många intressanta arbetsuppgifter där din uppgift är att erbjuda kunden smarta lösningar. Mer information om arbetsuppgifter ges vid intervjutillfället.

Om digFör rollen som elkonstruktör krävs det att du har:
- Eftergymnasial utbildning på minst YH-nivå inom relevant område – Gärna inom elkonstruktion
- Cad-kunskaper, gärna autoCAD eller elproCAD
- Svenska samt engelska i tal och skrift
- B-körkort
Vi ser gärna att du dessutom har erfarenhet av databasarbete, exempelvis Sitebase eller Insyde.
Som person är du en social lagspelare som uppskattar så väl teamwork som enmansprojekt. Du motiveras av att få arbeta med flera olika tekniska områden och har ett genuint tekniskt intresse.

Om AFRY
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Här är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos AFRY.

Rekryteringsprocess
Ansökan
CV-granskning
Intervju med Framtiden
Tester
Intervju med AFRY
Återkoppling

Villkor
Startdatum: 21 augusti eller enligt överenskommelse
Ort: Örnsköldsvik
Omfattning: 100%
Arbetstider: 8–17, måndag-fredag. Visa mindre

Junior automationsingenjör till AFRY

Motiveras du av teamwork, Att få utveckla dina tekniska kunskaper samt Möjligheter att växa och utvecklas inom företaget? Är du dessutom nyutbildad automationsingenjör? Då ska du absolut söka den här tjänsten som junior automationsingenjör till AFRY i Örnsköldsvik. Om rollenI rollen som junior automationsingenjör kommer du vara en del av många olika projekt och uppdrag främst mot processindustrin. Här kommer du bli erbjuden många intressanta arbetsuppgif... Visa mer
Motiveras du av teamwork, Att få utveckla dina tekniska kunskaper samt Möjligheter att växa och utvecklas inom företaget? Är du dessutom nyutbildad automationsingenjör? Då ska du absolut söka den här tjänsten som junior automationsingenjör till AFRY i Örnsköldsvik.

Om rollenI rollen som junior automationsingenjör kommer du vara en del av många olika projekt och uppdrag främst mot processindustrin. Här kommer du bli erbjuden många intressanta arbetsuppgifter där din uppgift är att erbjuda kunden smarta lösningar. Mer information om arbetsuppgifter ges vid intervjutillfället.

Om digFör rollen som junior automationsingenjör krävs det att du har:
- Eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis el/automation alternativt motsvarande teknisk arbetslivserfarenhet.
- Svenska samt engelska i tal och skrift
- B-körkort

Vi ser det som starkt meriterande om du dessutom har erfarenhet av PLC-programmering och programmeringskunskaper inom ABB AC450, 800XA eller liknande.

Som person är du en social lagspelare som uppskattar så väl teamwork som enskilda projekt. Du motiveras av att få arbeta med flera olika tekniska områden och har ett genuint tekniskt intresse.

Om AFRY
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Här är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos AFRY.

Rekryteringsprocess
Ansökan
CV-granskning
Intervju med Framtiden
Tester
Intervju med AFRY
Återkoppling

Villkor
Startdatum: 21 augusti eller enligt överenskommelse
Ort: Örnsköldsvik
Omfattning: 100%
Arbetstider: 8–17, måndag-fredag. Visa mindre

Sektionschef till Ragn-Sells Örnsköldsvik

Vill du dra ditt strå för miljöns bästa? Vill du samtidigt utveckla dina ledaregenskaper i en nyskapande koncern med fokus på hållbarhet? Välkommen med din ansökan! Om rollen På anläggningen i Örnsköldsvik har du en ledande roll. Du har personal- och budgetansvar samt verkar för att vidareutveckla och effektivisera arbetsuppgifter, i samspel med flertalet andra sektioner. Du har löpande kontakt med såväl kunder och kollegor som andra avdelningar inom kon... Visa mer
Vill du dra ditt strå för miljöns bästa? Vill du samtidigt utveckla dina ledaregenskaper i en nyskapande koncern med fokus på hållbarhet? Välkommen med din ansökan!

Om rollen
På anläggningen i Örnsköldsvik har du en ledande roll. Du har personal- och budgetansvar samt verkar för att vidareutveckla och effektivisera arbetsuppgifter, i samspel med flertalet andra sektioner. Du har löpande kontakt med såväl kunder och kollegor som andra avdelningar inom koncernen. På anläggningen samlar ni in processavfall från näringsliv och organisationer. Ni identifierar genom exempelvis provtagning och hittar rätt sätt att behandla avfallet. Det är av stor vikt att alla beslut tas i enlighet med gängse miljölagar samt ramverk framtagna inom företaget, dessa får du lära dig i rollen. Avfallet ska även administreras och klassas korrekt.

Din profil
Vi tror att kommunikation är något som faller sig naturligt för dig. Du är tydlig mot andra och prioriterar både att lyssna in och förstå dina kollegor och kunder. Du arbetar alltid strukturerat enligt en röd tråd och förstår vikten av planering och noggrannhet, i den här rollen kan även små projekt få stora konsekvenser. Du är lösningsorienterad i ditt sätt och identifierar med intresse både dina utmaningar och vilken information du behöver ta till dig för att komma vidare i dem.

Skallkrav
• God kommunikatör samt flytande svenska, i både tal och i skrift
• Van användare av Officepaketet (Teams, Excel, Outlook)
• B-körkort

Meriterande
• Ledarskapserfarenheter, exempelvis inom personalutveckling, förändringsarbete, resultatansvar
• Erfarenhet eller merkunskap av ekonomiskt ansvar
• Tidigare arbete med entreprenadmaskiner
• Kunskap om branschrelaterade arbetsuppgifter såsom avfallshantering, lagrum inom området och dylikt

Om företaget
Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö! De erbjuder nyskapande, effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Deras vision är att vara ett levande bevis på att omsorg om jorden och affärer går hand i hand. Koncernens grund lades redan 1881 och de finns i Sverige, Norge, Danmark och Estland med knappt 2500 anställda. De är verksamma runtom i hela Sverige och har totalt 1500 anställda i landet på 60 anläggningar.

Företagets erbjudande innebär bland annat
• Friskvård och förmånsportal
• 38,5 timmars arbetsvecka
• Roll i en växande verksamhet inom den gröna omställningen

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden. Efter denna period kommer möjlighet diskuteras om förlängning hos oss eller kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Örnsköldsvik
Arbetstider: 7-16 med möjlighet till flex och hybrid
Omfattning: Heltid

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Vi söker efter fibertekniker till växande bolag i Norrland!

Tycker du om att vara den genomdrivande problemlösaren på din arbetsplats? Har du tidigare erfarenhet eller kunskaper inom fiberteknik och vill hamna på en plats där man värdesätter struktur och välmående? Då kan detta vara din framtida arbetsplats! Dina arbetsuppgifter Vår samarbetspartner fortsätter att växa och söker därför nya medarbetare till sitt team av fibertekniker i Örnsköldsvik. I rollen som fibertekniker kommer du att bland annat genomföra f... Visa mer
Tycker du om att vara den genomdrivande problemlösaren på din arbetsplats? Har du tidigare erfarenhet eller kunskaper inom fiberteknik och vill hamna på en plats där man värdesätter struktur och välmående?
Då kan detta vara din framtida arbetsplats!

Dina arbetsuppgifter
Vår samarbetspartner fortsätter att växa och söker därför nya medarbetare till sitt team av fibertekniker i Örnsköldsvik.
I rollen som fibertekniker kommer du att bland annat genomföra fiberinstallationer mot villor och större fastighetskomplex, skarva fiberanläggningar, utföra servicearbeten mm.
Arbetet sker i projektform, som kräver ett strukturerat tankesätt och en vilja att ta ett personligt ansvar för sitt eget arbete. Man värdesätter kvalitet över kvantitet och det kommer att vara den röda tråden för att lyckas i rollen, från start till slut.
Rollen kommer att innefatta resor i tjänsten och eventuella övernattningar på annan ort.

Din profil
Vi ser att du har erfarenhet på minst ett år som fibertekniker eller en liknande arbetsroll där du besitter en yrkesvana samt förståelse för hur fiberteknik fungerar. Du besitter ett tekniskt intresse och vill känna en stolthet ditt arbete.
Då man arbetar väldigt tätt i teamet, lägger vi stor vikt på att personen passar in i teamet.
Vi tror att du vill ha ordning och reda på din arbetsplats, att du är social och delar teamets vilja att utföra arbeten som överträffar kundernas krav och förväntningar.

Du skall ha:
-Minst ett års arbetserfarenhet av en liknande roll, helst som fibertekniker.
-Alternativt relevant eftergymnasial utbildning.
-B-körkort.
-Förståelse för svenska samt engelska, tal och skrift.
-APV (arbete på väg) nivå 1

Meriterande om du har:
-Tidigare erfarenhet som projektledare.
-Erfarenhet av anläggningsbranschen.
-Certifikat inom fiber.
-Utbildning som elektriker.

FöretagetVår samarbetspartner är en platt organisation som värdesätter enkla beslutsvägar. Samtliga medarbetares åsikter och idéer är bidragande för deras utveckling och därför värdesätter man kollegor som vill känna en stolthet över sin arbetsgivare.
Bolagets hjärta slår hårt för Norrland och de företagen som befinner sig där. De tror på att erbjuda kostnadseffektiva och hållbara lösningar, oavsett om det är fiber, el eller kommunikation.
Man tror på laget och samarbete, därför värdesätter man egenskaper som ärlighet, social kompetens och entusiasm minst lika mycket som de kunskaper som krävs för att klara av sin yrkesroll.

OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera
rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

HYRREKRYTERING
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Örnsköldsvik
Lön: Enligt överenskommelse Visa mindre

Vi söker efter fibertekniker till växande bolag i Norrland!

Tycker du om att vara den genomdrivande problemlösaren på din arbetsplats? Har du tidigare erfarenhet eller kunskaper inom fiberteknik och vill hamna på en plats där man värdesätter struktur och välmående? Då kan detta vara din framtida arbetsplats! Dina arbetsuppgifter Vår samarbetspartner fortsätter att växa och söker därför nya medarbetare till sitt team av fibertekniker i Örnsköldsvik. I rollen som fibertekniker kommer du att bland annat genomföra f... Visa mer
Tycker du om att vara den genomdrivande problemlösaren på din arbetsplats? Har du tidigare erfarenhet eller kunskaper inom fiberteknik och vill hamna på en plats där man värdesätter struktur och välmående?
Då kan detta vara din framtida arbetsplats!

Dina arbetsuppgifter
Vår samarbetspartner fortsätter att växa och söker därför nya medarbetare till sitt team av fibertekniker i Örnsköldsvik.
I rollen som fibertekniker kommer du att bland annat genomföra fiberinstallationer mot villor och större fastighetskomplex, skarva fiberanläggningar, utföra servicearbeten mm.
Arbetet sker i projektform, som kräver ett strukturerat tankesätt och en vilja att ta ett personligt ansvar för sitt eget arbete. Man värdesätter kvalitet över kvantitet och det kommer att vara den röda tråden för att lyckas i rollen, från start till slut.
Rollen kommer att innefatta resor i tjänsten och eventuella övernattningar på annan ort.

Din profil
Vi ser att du har erfarenhet på minst ett år som fibertekniker eller en liknande arbetsroll där du besitter en yrkesvana samt förståelse för hur fiberteknik fungerar. Du besitter ett tekniskt intresse och vill känna en stolthet ditt arbete.
Då man arbetar väldigt tätt i teamet, lägger vi stor vikt på att personen passar in i teamet.
Vi tror att du vill ha ordning och reda på din arbetsplats, att du är social och delar teamets vilja att utföra arbeten som överträffar kundernas krav och förväntningar.

Du skall ha:
-Minst ett års arbetserfarenhet av en liknande roll, helst som fibertekniker.
-Alternativt relevant eftergymnasial utbildning.
-B-körkort.
-Förståelse för svenska samt engelska, tal och skrift.
-APV (arbete på väg) nivå 1

Meriterande om du har:
-Tidigare erfarenhet som projektledare.
-Erfarenhet av anläggningsbranschen.
-Certifikat inom fiber.
-Utbildning som elektriker.

FöretagetVår samarbetspartner är en platt organisation som värdesätter enkla beslutsvägar. Samtliga medarbetares åsikter och idéer är bidragande för deras utveckling och därför värdesätter man kollegor som vill känna en stolthet över sin arbetsgivare.
Bolagets hjärta slår hårt för Norrland och de företagen som befinner sig där. De tror på att erbjuda kostnadseffektiva och hållbara lösningar, oavsett om det är fiber, el eller kommunikation.
Man tror på laget och samarbete, därför värdesätter man egenskaper som ärlighet, social kompetens och entusiasm minst lika mycket som de kunskaper som krävs för att klara av sin yrkesroll.

OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera
rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

HYRREKRYTERING
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Örnsköldsvik
Lön: Enligt överenskommelse Visa mindre