Lediga jobb som Underhållsarbetare i Örnsköldsvik

Se lediga jobb som Underhållsarbetare i Örnsköldsvik. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Örnsköldsvik som finns hos arbetsgivaren.

Studie- och yrkesvägledare till vuxenutbildningen

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt. Från 1 januari 2019 ingår de kommunala studie- och  yrkesvägledarna inom grundskola, gymnasieskola och vuxenutbildning i en egen enhet. Vuxenutbildningen i Örnsköldsvik ... Visa mer
På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.Från 1 januari 2019 ingår de kommunala studie- och  yrkesvägledarna inom grundskola, gymnasieskola och vuxenutbildning i en egen enhet.

Vuxenutbildningen i Örnsköldsvik omfattar SFI, grundläggande- och gymnasiala kurser samt yrkesutbildning. Våra lokaler finns i centrala Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter
Du kommer vägleda befintliga och nya elever till studier för att uppnå sina mål och för sin fortsatta karriär. Vi arbetar med studie- och yrkesvägledningens alla verktyg för att möta våra elever på bästa sätt, ofta i samarbete med lärare, stödfunktioner och övrig personal.

Tjänsten är med placering i vuxenutbildningen och i den möter vi elever i behov av vägledning kopplat till SFI, grundläggande samt till olika gymnasiekurser samt yrkesutbildningar. Vuxenutbildningen samarbetar med många olika aktörer i sin verksamhet med målet att ge eleverna bästa möjliga förutsättningar för att kunna utvecklas och för att kunna nå sina mål.

Kvalifikationer
Vi söker dig med studie- och yrkesvägledarexamen. Har du erfarenhet inom yrket är det meriterande. Det är även meriterande om du tidigare arbetat inom vuxenutbildningen.

Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga, är positiv som person och har förmågan att se varje individs behov och förutsättningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Studie- och yrkesvägledare för gymnasiesärskolan

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med studie- och yrkesvägledning på gymnasiesärskolan både vad gäller de nationella programmen och det individuella programmet. I arb... Visa mer
På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med studie- och yrkesvägledning på gymnasiesärskolan både vad gäller de nationella programmen och det individuella programmet.

I arbetet ingår att ta emot elever från grundskola och grundsärskola och se till att de får en god introduktion inför gymnasiesärskolestarten. Du kommer ha kontakt med eleven och vårdnadshavare i utformningen av de individuella studieplanerna.

Du kommer att samordna arbetsplatsförlagt lärande (APL), lärlingsutbildning och praktik för eleverna på gymnasiesärskolan för att förbereda dem för livet efter skolan. Arbetet genomförs genom företagsbesök och uppföljningar med eleverna på arbetsplatsen.

I arbetet behöver goda kontakter med arbetsförmedling, försäkringskassa, dagligverksamhet och företagare i regionen byggas upp och underhållas. Att bygga relationer såväl inom skolan som utanför är en stor del av arbetet.

Kvalifikationer
Du ska ha en utbildning som studie- och yrkesvägledare. Erfarenhet av arbete med elever med funktionsvariationer är meriterande. Att ha arbetat med SYV frågor på olika sätt och nivåer är viktigt, då kontaktnät inom kommunen, med myndigheter och företagsliv i kommunen är meriterande.

Som person är du driven, trygg med olika typer av kontakter, pedagogisk och strukturerad. 

Körkort, behörighet B, är ett krav.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Industri resurs

Vi växer i Örnsköldsviks området och söker därför ytterligare personal för längre och kortare anställningar. Vi söker dig som har ett positivt sinne, du får gärna ha en god social kompetens, kunna ta egna initiativ och vara självgående samt ta eget ansvar för att jobbet blir gjort. Du bör trivas att jobba i grupp men även kunna jobba ensam. Tjänster som ingår i industri resursen är mek-arbeten, brand-, luck- och avspärrningsvakt. Alla tjänsterna kan komma ... Visa mer
Vi växer i Örnsköldsviks området och söker därför ytterligare personal för längre och kortare anställningar.
Vi söker dig som har ett positivt sinne, du får gärna ha en god social kompetens, kunna ta egna initiativ och vara självgående samt ta eget ansvar för att jobbet blir gjort. Du bör trivas att jobba i grupp men även kunna jobba ensam.
Tjänster som ingår i industri resursen är mek-arbeten, brand-, luck- och avspärrningsvakt. Alla tjänsterna kan komma utföras inom- som utomhus.
Jobbet som mekaniker innebär att du kommer jobba med byte av - processfilter, -säkerhetsventiler och kopplingar.
Som brandvakt kommer du att övervaka andra yrkesutförare som utför svets-, skär- och kaparbeten på en tillfällig arbetsplats och det finns en brandrisk. Arbete kan förekomma på hög höjd eller i trånga utrymmen.
Som avspärrningsvakt bevakar du ett område från att andra personer ska kliva in på det avspärrade området. Detta för att påkörnings- eller klämolyckor ska undvikas eller hända.
Arbetstider är normalt 0700-1600. Anställningen är i Örnsköldsviks/Husum området och man tar sig själv till arbetsplatsen.
Din ansökan ska innehålla ett CV och personligt brev. Vi anställer löpande så skicka din ansökan omgående. Visa mindre

Smörjare

Bioraffinaderiet Domsjö Fabriker befinner sig i en marknad under snabb utveckling, driven av världens ökade behov av hållbara produkter. Domsjös huvudprodukt cellulosa används till textilmaterialet viskos som är ett miljömässigt alternativ till bomull och syntetiska textilfibrer. Vi bryr oss om framtiden och vi vill gärna dela den med dig. Av vår förnybara råvara, skogen, tillverkar vi produkter och energi med en tydlig miljöprofil. Vi säger att vi gör m... Visa mer
Bioraffinaderiet Domsjö Fabriker befinner sig i en marknad under snabb utveckling, driven av världens ökade behov av hållbara produkter. Domsjös huvudprodukt cellulosa används till textilmaterialet viskos som är ett miljömässigt alternativ till bomull och syntetiska textilfibrer. Vi bryr oss om framtiden och vi vill gärna dela den med dig.

Av vår förnybara råvara, skogen, tillverkar vi produkter och energi med en tydlig miljöprofil. Vi säger att vi gör mer av trädet, vi vill ta tillvara så mycket som möjligt för att producera fler miljövänliga produkter. Idag säljer vi cellulosa, lignin och bioetanol över hela världen. Domsjö ingår i indiska Aditya Birla Group som är världens största producent av viskos. Aditya Birla Group har drygt 120 000 medarbetare och verksamhet över hela världen, det öppnar möjligheter för oss och våra cirka 350 medarbetare i Domsjö. Här finns fina chanser att utvecklas i sitt jobb.

Vi söker en Smörjare till vårt förebyggande underhåll.
Det förebyggande underhållet är en viktig del av underhållsarbetet. Fabriken är uppdelad i fyra FU-områden. Till varje område finns ett team bestående av 3,5 smörjare och lika många FU-tekniker. De huvudsakliga arbetsuppgifterna som smörjare består i att självständigt utföra smörjning, oljebyten och kontroller främst efter rondlistor. Smörjaren är även en resurs vid övrigt underhållsarbete liksom vid båtlastning. Vid semestrar och längre frånvaro ersätter smörjaren FU-inspektören.

Du som söker har mekanisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet. Du är noggrann och har ett stort mekaniskt intresse. Du förväntas ta egna initiativ och ansvar för arbetsuppgifternas utförande och resultat. Eftersom arbetet förutsätter såväl egen planering som samarbete med kollegor och driftpersonal, väger personliga egenskaper tungt.

Du värdesätter vårt gemensamma arbete för god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Integritet, Engagemang, Passion, Gränsfrihet och Snabbhet. Vi strävar efter ökad mångfald för att tillvarata de kvaliteter som en jämnare könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete på en trivsam arbetsplats med god laganda. Vi anser att balans i livet är en förutsättning för känna arbetsglädje och engagemang. Därför är det självklart för oss att underlätta för våra medarbetare att förena arbetsliv och familjeliv. Vi stödjer friskvård och sociala aktiviteter.

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av arbetsledare Lars Nyberg tel 070-693 59 48 . Facklig information får du av Ronny Hellström Pappers avd 108 tel 070-204 06 07.
Urvalet kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan! Visa mindre

Semestervikarier och feriearbetare sommaren 2022

Under sommarperioden erbjuder vi semestervikariat och feriearbeten på många avdelningar inom vår fabrik. Inför kommande sommar söker vi semestervikarier inom en rad olika spännande befattningar, bland annat mekaniker, smörjare till förebyggande underhåll (FU), laboranter, elektriker och instrumentmekaniker. Semestervikarierna ersätter ordinarie personal vilket innebär krav på utbildning och bakgrund inom området. Feriearbetarna utgör extraresurser i verk... Visa mer
Under sommarperioden erbjuder vi semestervikariat och feriearbeten på många avdelningar inom vår fabrik.

Inför kommande sommar söker vi semestervikarier inom en rad olika spännande befattningar, bland annat mekaniker, smörjare till förebyggande underhåll (FU), laboranter, elektriker och instrumentmekaniker. Semestervikarierna ersätter ordinarie personal vilket innebär krav på utbildning och bakgrund inom området.

Feriearbetarna utgör extraresurser i verksamheten och blir tilldelade enklare arbetsuppgifter. Feriearbete erhålls högst två somrar och sträcker sig över en ferieperiod. Ferieperioderna för 2022 är uppdelad i vecka 25-28 och 29-32.

Domsjö Fabriker strävar efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.

Som sommarjobbare får du delta i en halvdags gemensam introduktion. Där får du viktig information om vad som gäller vid anställning på Domsjö Fabriker. Vi hoppas också att du med introduktionsdagen ska känna dig varmt välkommen till att jobba hos oss!

Vi välkomnar sökande som fyller minst 17 år innevarande år. Sista ansökningsdag är den 13 februari. Observera att en stor del av kommunikationen sker via mail vilket gör att du bör bevaka din inkorg! Visa mindre

Maintenance Technician

Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid. Underhållsavdelningen vid Nouryon i Örnsköldsvik ansvarar för att effektivt utföra och utveckla såväl det förebyggande som det avhjälpande u... Visa mer
Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid.
Underhållsavdelningen vid Nouryon i Örnsköldsvik ansvarar för att effektivt utföra och utveckla såväl det förebyggande som det avhjälpande underhållet och vi söker nu en underhållstekniker med inriktning på automation till avdelningen i samband med en av våra medarbetare går vidare till andra utmaningar.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som underhållstekniker med inriktning och automation genomför du bland annat förebyggande och avhjälpande underhåll på el/instrument utrustning utifrån underhållsplaneringen
Utför felsökning på havererande och felande utrustning
Ansvarar för att upprätthålla och utveckla de specifika kunskaperna inom arbetsområdet
Fackmannamässigt utföra montage samt demontage av utrustningKvalifikationer
Gymnasial utbildning inom teknikområdet eller motsvarande
Minst 3 års arbetserfarenhet inom teknikområdet
Goda kunskaper i tal och skrift, svenska och engelska
B-körkort
Meriterande med utbildning och erfarenhet inom automationVi söker dig som trivs med att arbeta i team och samarbeta över avdelningarna. Du motiveras av problemlösning och är flexibel. Vidare är du en stabil, noggrann och trygg person som aktivt strävar efter att stärka kompetens genom att bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat. Du har en hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att skapa förtroende bland dina kollegor och uppdragsgivare.


Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personlig utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.


Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med omgående start på heltid och du rapporterar till Maintenance Supervisor, och är placerad i Örnsköldsvik.


Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Då vi arbetar med löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt sista ansökningsdatum.


För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Morgan Sällström, Maintenance Manager, +46 76-114 25 00
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Carolina Jensen, Senior Recruitment Specialist, [email protected]
Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: [email protected]
För fackliga frågor:
IF Metall, Kent Eriksson +46 70-291 55 03


Mer om företaget
Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 9,700 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.


Ansökningsprocessen
I vårt första urval går vi noga igenom alla ansökningar där kravprofilen jämförs med samtliga kandidater.
Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterande chef.


Vi ser fram emot din ansökan!


Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Arbetslivsresurs söker studie och yrkesvägledare!

Om tjänsten I din roll som Studie och yrkesvägledare i projekt Stöd och Matchning kommer du vägleda, rådgiva och coacha deltagarna i sitt arbetssökande. Genom en kartläggning av deltagarnas behov är du med och planerar vilka aktiviteter deltagarna behöver för att nå sina mål. Slutmålet är givetvis arbete som även kan nås genom vidare studier. Som Studie och yrkesvägledare jobbar du med kortare kompetenshöjande insatser inför jobbsökningen. Syftet är att u... Visa mer
Om tjänsten
I din roll som Studie och yrkesvägledare i projekt Stöd och Matchning kommer du vägleda, rådgiva och coacha deltagarna i sitt arbetssökande. Genom en kartläggning av deltagarnas behov är du med och planerar vilka aktiviteter deltagarna behöver för att nå sina mål. Slutmålet är givetvis arbete som även kan nås genom vidare studier.

Som Studie och yrkesvägledare jobbar du med kortare kompetenshöjande insatser inför jobbsökningen. Syftet är att utveckla den arbetssökandes färdigheter i att söka arbete på ett aktivt och medvetet sätt mot ett tydligt mål. Arbetet innebär också att upprätta och följa upp handlingsplaner samt ha kontinuerliga kontakter med vår kund Arbetsförmedlingen. Du kommer även ha ett stort fokus på kontakter med arbetsgivare.

Din profil

• examen som Studie- och Yrkesvägledare
• minst två års arbetslivserfarenhet på heltid de senaste fem åren.
• god kännedom om den lokala arbetsmarknaden och brett kontaktnät hos lokala företag
• ett coachande lösningsinriktat förhållningssätt
• erfarenhet av att leda och driva egna projekt
• mycket god administrativ förmåga och är en van datoranvändare
• god kommunikativ förmåga i både tal och skrift
• mycket goda kunskaper i engelska. Andra språk är meriterande.
• B-körkort samt tillgång till bil då du kommer att tjänstgöra på fler orter.


Vi erbjuder
• personlig och yrkesmässig utveckling
• kunniga och engagerade kollegor
• ett uppdrag med frihet under ansvar
• ett arbete med många kontakter både internt och externt
• trevliga kollegor som trivs tillsammans

Du är
• prestigelös, flexibel och gillar variation i arbetsuppgifterna
• kommunikativ, kontaktskapande och bygger nätverk
• resultatinriktad och kvalitetsmedveten med stark drivkraft
• strukturerad och van vid att arbeta enligt fastställda processer


Ansökan
Har du eget företag/firma och föredrar att arbeta som underkonsult på en eller flera orter är du varmt välkommen att söka den lediga tjänsten, se bara till att det framgår i din ansökan att den avser underkonsult.

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Arbetslivsresurs ingår i Arenakoncernen. I koncernen ingår bolagen Arbetslivsresurs, Arena Personal, Alea, Impact, Humanus och World Class som tillsammans erbjuder långsiktiga och hållbara lösningar för organisationer, företag och medarbetare. Koncernen tillhandahåller ett komplett tjänsteutbud inom Bemanning & rekrytering, Hälsa & rehabilitering samt Karriär & omställning.
Vi finns heltäckande runt om i landet och bolagen sitter tillsammans i våra lokaler. Vi har gemensamma värderingar inom alla bolagen kring engagemang och professionalitet som ger en bra grund för samarbete.
Inom Arenakoncernen tror vi starkt på mottot att ett fungerande arbetsliv är nyckeln till ett fungerande samhälle. Alla våra medarbetare gör skillnad varje dag genom att skapa förutsättningar för att just detta skall uppfyllas.
Våra insatser gör skillnad. Visa mindre

FU-inspektör

Vi söker FU-inspektör till Operativt Underhåll massabruk Som FU-inspektör kommer Du att i nära samarbete med drift-och underhållsavdelningarna säkerställa tillgängligheten på anläggningarna. Din roll i framtida Metsä: Huvuduppgiften är att utföra tillståndskontroll på förekommande utrustning inom avdelningen Delta i arbetsorderhantering och underhållsplanering Medverka till att arbetsorder/stopplistor är kompletta och uppdaterade Framtagande och bearbetni... Visa mer
Vi söker
FU-inspektör
till Operativt Underhåll massabruk
Som FU-inspektör kommer Du att i nära samarbete med drift-och underhållsavdelningarna säkerställa tillgängligheten på anläggningarna.
Din roll i framtida Metsä:
Huvuduppgiften är att utföra tillståndskontroll på förekommande utrustning inom avdelningen
Delta i arbetsorderhantering och underhållsplanering
Medverka till att arbetsorder/stopplistor är kompletta och uppdaterade
Framtagande och bearbetning av förslag, underhåll-och processfrågor som förenklar underhållsverksamheten
Analys och beräkning på utförda mätningar

Vi söker dig!
Engagerad och tar egna initiativ, samtidigt som du är en god lagspelare
Kvalitetsmedveten och förmåga att driva arbete framåt
Tekniskt intresserad
Goda kunskaper i engelska
Gymnasieutbildning underhåll/naturvetenskap/teknik, gärna med påbyggnad från högskola
Meriterande med kunskaper inom vibrationsteknik

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta oss:
Torbjörn Bylund, Tf. Arbetsledare Mek Återvinning 0663-18322
Jan Backlund, Arbetsledare Mek 0663-182 98.
Sven Westman, Avdelningschef Operativt Underhåll Massabruk, 0663-180 65
Skicka in ansökan!
Välkommen att skicka din ansökan och bifogade CV via länken nedan senast 2021-05-16 kl. 22. Visa mindre

Vikarierande Studie- och yrkesvägledare samt administration till Praktiska

Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola. Sedan dess har vi vuxit och idag har vi 33 skolor runt om i Sverige. Hos oss går elever som vill börja jobba. Vårt samarbete med de olika branscherna gör att vi håller koll på vad marknaden behöver för arbetskraft - och utbildar därefter. Läs mer om oss på www.praktiska.se. Välkommen till gemenskapen! Om tjänsten Vi söker en studie- och yrkesvägledare/administration till PRAKTISKA Gymnasiet ... Visa mer
Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola. Sedan dess har vi vuxit och idag har vi 33 skolor runt om i Sverige. Hos oss går elever som vill börja jobba. Vårt samarbete med de olika branscherna gör att vi håller koll på vad marknaden behöver för arbetskraft - och utbildar därefter.

Läs mer om oss på www.praktiska.se.

Välkommen till gemenskapen!

Om tjänsten

Vi söker en studie- och yrkesvägledare/administration till PRAKTISKA Gymnasiet i Örnsköldsvik. Som studie- och yrkesvägledare har du en central roll på skolan och i elevhälsoteamet. Du verkar för att stödja eleven i att fatta välgrundade beslut om studie- och yrkesval på kort och lång sikt. I dina arbetsuppgifter kan det ingå individuella vägledningssamtal, information i klass, samverkan med vårdnadshavare och övrig skolpersonal. Du har god kunskap om arbetsmarknad och utbildningsalternativ, samt har kontakt med olika externa aktörer inom näringsliv och samhällsfunktioner. Erfarenhet av SchoolSoft är meriterande. Då våra elever har arbetsplatsförlagd utbildning handlar en del av dina arbetsuppgifter om att hjälpa våra lärare med s.k. APL-kontrakt samt andra administrativa uppgifter.

Du kommer att ingå i ett elevhälsoteam där också rektor, biträdande rektor, specialpedagog, skolsköterska och kurator ingår. Vi tror på ett nära samarbete med pedagogerna och vill finnas som ett stöd för dem i deras arbete.

Tjänsten är ett vikariat på 80% under det innevarande läsåret 2021/2022.

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad studie- och yrkesvägledare och som har erfarenhet av SchoolSoft. Vi ser gärna att du:

- har god förmåga till struktur och planering

- tycker om och har lätt för samarbete

- har respekt för alla människors lika värde

Är du den vi söker?

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2021-11-26. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Lars Hägglund på 0703-47 43 77 eller via mail [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.academedia.se. Visa mindre

Iris söker studie- och yrkesvägledare till Umeå

I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sve... Visa mer
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

.

Vill du medverka till att våra deltagare klargör sina förutsättningar inför framtida arbetsliv i Umeå?  

Iris har hjälpt människor från utanförskap till egen försörjning i över hundra år. Än idag arbetar Iris för att möjliggöra inträde på arbetsmarknaden genom att erbjuda funktionsstärkande insatser, integration och matchning. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. 

Att utreda arbetsförutsättningar handlar om att finna resurser och möjligheter i relation till arbetsuppgifter och arbetsmiljö. Gemensamt med deltagaren fokuserar du på möjligheter och att riva hinder. Vi kallar det ”Unika lösningar för unika människor”.

Dina arbetsuppgifter 
Vi söker en studie- och yrkesvägledare som avser att stödja arbetssökande i behov av stärkande arbetsförberedande insatser så att de ska kunna tillgodogöra sig något av Arbetsförmedlingens tjänsteutbud, få arbete, eller påbörja studier. Som Studie- och yrkesvägledare kommer du huvudsakligen att jobba med vägledning inom uppdraget ”Introduktion till Arbete” (INAB), men även ”Rusta och Matcha” (RoM) samt ”Arbetsmarknadsutbildning för synsvaga” (AUB-syn). Vägledningsinsatserna sker till vuxna arbetssökande som behöver hitta en ny väg framåt och prova sina förutsättningar.

Studie-och yrkesvägledaren genomför individuella studie- och yrkesvägledningssamtal med deltagarna, lyfter deltagarens intressen och förutsättningar, matchar deltagaren mot realistiska studie- och yrkesval, informerar deltagaren allmänt om arbetsmarknaden samt olika studievägar och yrkesområden.

Resor i tjänsten kan förekomma.
  
Din profil  
- Examen från Studie- och yrkesvägledarprogrammet eller gymnasie-, folkhögskole-, yrkeshögskoleutbildning inom någon av följande inriktningar: Samhällsvetenskap, beteendevetenskap, pedagogik, eller medicin.
- Minst tre års yrkeserfarenhet av målgruppen i den aktuella tjänsten på minst halvtid under de senaste tio åren. 
- Minst tre års erfarenhet på minst halvtid av studie- och yrkesvägledning under de senaste tio åren.

Du skall ha erfarenhet av arbetslivsinriktad rehabilitering som omfattar följande:
* Arbete med individer som står långt från arbetsmarknaden
* Individsamtal
* Gruppsamtal
* Stödjande/motiverande samtal
* Vägledande, bedömande, utredande, rehabiliterande och arbetsförberedande insatser
* Dokumentation av rekommendation och utlåtanden
* Rådgivning och kompetensöverföring
* Arbeta med människor med olika språkliga och kulturella bakgrunder

Som person är du strukturerad, självgående, initiativrik och flexibel. Du har förmåga att engagera och motivera andra människor och arbetar mycket målinriktat. Du har mycket stor vana att arbeta med dator som arbetsverktyg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. 

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens, därför satsar vi på din kompetensutveckling. Vi värnar om en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund och pedagogisk plattform. Iris värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund och pedagogisk plattform. Vi har kollektivavtal och konkurrenskraftiga förmåner. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.  

Ytterligare information 
Tjänsten är ett vikariat på heltid till och med 2021-05-15. Tillträde sker enligt överenskommelse, dock senast 2020-10-19. Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2020-09-04.

För frågor kring tjänsten, eller rekryteringsprocessen kontakta Platschef Per Lundgren på telefon 076-539 90 43.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Semestervikarier och feriearbetare sommaren 2021

Under sommarperioden erbjuder vi semestervikariat och feriearbeten på de flesta avdelningar inom vår fabrik. Inför kommande sommar söker vi semestervikarier inom en rad olika spännande befattningar, bland annat mekaniker, smörjare till förebyggande underhåll (FU), laboranter, truckförare, elektriker, instrumentmekaniker och administrativt arbete. Semestervikarierna ersätter ordinarie personal vilket innebär krav på utbildning och bakgrund inom området. F... Visa mer
Under sommarperioden erbjuder vi semestervikariat och feriearbeten på de flesta avdelningar inom vår fabrik.

Inför kommande sommar söker vi semestervikarier inom en rad olika spännande befattningar, bland annat mekaniker, smörjare till förebyggande underhåll (FU), laboranter, truckförare, elektriker, instrumentmekaniker och administrativt arbete. Semestervikarierna ersätter ordinarie personal vilket innebär krav på utbildning och bakgrund inom området.

Feriearbetarna utgör extraresurser i verksamheten och blir tilldelade enklare arbetsuppgifter. Feriearbete erhålls högst två somrar och sträcker sig över en ferieperiod. Ferieperioderna för 2021 är uppdelad i vecka 25-28 och 29-32.

Domsjö Fabriker strävar efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.

Som sommarjobbare får du delta i en halvdags gemensam introduktion. Där får du viktig information om vad som gäller vid anställning på Domsjö Fabriker. Vi hoppas också att du med introduktionsdagen ska känna dig varmt välkommen till att jobba hos oss!

Vi välkomnar sökande som fyller minst 17 år innevarande år. Sista ansökningsdag är den 14 februari. Visa mindre

Studie- & yrkesvägledare till Broskolan i Örnsköldsvik

Broskolan ligger vackert beläget i Svedjeholmen i den sydvästra delen av Örnsköldsvik. Skolan är en fristående grundskola med konfessionell kristen inriktning med årskurser från F-9, fritidshem samt tre förskoleavdelningar. Skolan har ca 110 elever i blandade klasser. På skolan finns förutom pedagoger funktioner som skoladministration, elevhälsa, kök, städ och vaktmästeri. Under vårterminen 2018 arbetade Broskolan med att utveckla en pedagogik som ska öka ... Visa mer
Broskolan ligger vackert beläget i Svedjeholmen i den sydvästra delen av Örnsköldsvik. Skolan är en fristående grundskola med konfessionell kristen inriktning med årskurser från F-9, fritidshem samt tre förskoleavdelningar. Skolan har ca 110 elever i blandade klasser. På skolan finns förutom pedagoger funktioner som skoladministration, elevhälsa, kök, städ och vaktmästeri. Under vårterminen 2018 arbetade Broskolan med att utveckla en pedagogik som ska öka elevernas fysiska mående, delaktighet och resultat. Detta skolutvecklingsarbete kommer att fortsätta utarbetas för både elever och pedagogers bästa avseende arbete med undervisning och utbildning.
I ditt uppdrag som studie- & yrkesvägledare på Broskolan vill vi att du:
Genomför vägledande samtal med elever och elevgrupper inför prao samt gymnasieval.
Är behjälplig och medverkar till att ordna praktikplatser tillsammans med eleverna inför prao.
Håller dig uppdaterad med aktuell forskning och vill utveckla studie- & yrkesvägledarens roll tillsammans med elever och kollegor.
Har ett tydligt elevfokus i din yrkesroll i arbetet som studie- & yrkesvägledare.
Kan skapa ett tryggt klimat i din verksamhet och har en tydlig struktur.
Kan skapa goda relationer genom nyfikenhet och förtroende för elever och kollegor.
Du ska dela vår kristna grundsyn, detta eftersom skolan är en fristående konfessionell grundskola. Visa mindre

Arbetsmarknadskonsulent

Om tjänsten Vi söker en driven och målinriktad person som har stark vilja att coacha individer och matcha dem rätt till arbete eller utbildning Som arbetsmarknadskonsulent genomför du olika insatser med handledning både på individ och gruppnivå som kartläggning av resurser, ansökningshandlingar, föreläsningar, anordna praktikplatser prövningsplatser samt ha coachande samtal. Du har möjlighet att vara kreativ och anpassa ditt arbete efter individen vilket ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en driven och målinriktad person som har stark vilja att coacha individer och matcha dem rätt till arbete eller utbildning
Som arbetsmarknadskonsulent genomför du olika insatser med handledning både på individ och gruppnivå som kartläggning av resurser, ansökningshandlingar, föreläsningar, anordna praktikplatser prövningsplatser samt ha coachande samtal.
Du har möjlighet att vara kreativ och anpassa ditt arbete efter individen vilket gör arbetet både roligt och fartfyllt. Du kommer också att ha tät kontakt med arbetsgivare/företag så det är en fördel om du har god kännedom om den lokala arbetsmarknaden.

Intervjuer sker löpande, tillsättning av tjänsten enligt överenskommelse.
Tillsvidareanställning, möjlighet till flexibel anställningsgrad.

Din profil
Du har lätt att engagera och motivera andra människor. Att du själv har motivation och stort engagemang att driva verksamheten utifrån affärsmässiga mål.

• Minst två års högskoleutbildning på heltid inom någon av följande inriktningar
Samhällsvetenskap, Beteendevetenskap, Pedagogik eller Medicin
• Vana vid och intresse för att arbeta både med individer och grupper
• Ett coachande och lösningsinriktat förhållningssätt
• God kommunikativ förmåga i både tal och skrift
• God administrativ förmåga och datorvana
• B-körkort och tillgång till bil

Som person är du prestigelös och flexibel och gillar variation i dina arbetsuppgifter. Att skapa relationer och bygga nätverk är något du känner dig bekväm med och vi ser gärna att du har ett brett kontaktnät i aktuellt geografiskt område. I ditt arbete gör du skillnad och du vill se resultat i dina insatser. Då dagarna gärna kan se olika ut behöver du vara strukturerad, administrativt lagd och ha god förmåga att självständigt planera ditt arbete.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Vi ser det som meriterande om du är flerspråkig.


Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan snarast. För frågor ring gärna Gruppchef Maria Martinsson-Nilsson 076-109 00 56

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Arbetslivsresurs ingår i Arenakoncernen där ett flertal företag ingår, alla med fokus på människor, arbete och hälsa. Arbetslivsresurs identifierar, stärker och utvecklar människor till att bli sitt bästa jag. Vi är specialister på att utveckla människor. Med det menar vi att vi har kunskap om vad som krävs för att locka det bästa ur individer, oavsett om man är sjuk eller frisk, medarbetare eller chef. Visa mindre

Studie- Yrkesvägledare

Om tjänsten Är du utbildad studie- och yrkesvägledare är du varmt välkommen till oss. Vi söker en studie- och yrkesvägledare till vårt kontor i Örnsköldsvik, men placering kan även vara aktuell i Umeå. Som studie-och yrkesvägledare arbetar du främst med projekt som syftar till att få individer i arbete eller utbildning. I dina arbetsuppgifter ingår till exempel att planera aktiviteter, dokumentera och genomföra insatser som syftar till att deltagaren komme... Visa mer
Om tjänsten
Är du utbildad studie- och yrkesvägledare är du varmt välkommen till oss.
Vi söker en studie- och yrkesvägledare till vårt kontor i Örnsköldsvik, men placering kan även vara aktuell i Umeå. Som studie-och yrkesvägledare arbetar du främst med projekt som syftar till att få individer i arbete eller utbildning. I dina arbetsuppgifter ingår till exempel att planera aktiviteter, dokumentera och genomföra insatser som syftar till att deltagaren kommer in i eller tillbaka till arbetslivet alternativt utbildning. Du arbetar både självständigt och tillsammans med kollegor.

Att få individer i arbete eller utbildning är huvudsyftet med många av våra insatser.
Intervjuer sker löpande, tillsättning av tjänsten enligt överenskommelse.
Tillsvidareanställning, möjlighet till flexibel anställningsgrad.

Din profil
Du har:
• examen som studie- och yrkesvägledare
• gärna ett par års arbetslivserfarenhet
• god kännedom om den lokala arbetsmarknaden och brett kontaktnät hos lokala företag
• ett coachande lösningsinriktat förhållningssätt
• erfarenhet av att leda och driva egna projekt
• mycket god administrativ förmåga och är en van datoranvändare
• god kommunikativ förmåga i både tal och skrift
• mycket goda kunskaper i engelska. Andra språk är meriterande.
• ett flexibelt förhållningssätt till arbetsplats och resande i tjänsten
• B-körkort samt tillgång till bil

Du är:
• prestigelös, flexibel och gillar variation i arbetsuppgifterna
• kommunikativ, kontaktskapande och bygger nätverk
• resultatinriktad och kvalitetsmedveten med stark drivkraft
• strukturerad och van vid att arbeta enligt fastställda processer

Vi erbjuder
• ett uppdrag med variation i dina arbetsuppgifter.
• personlig och yrkesmässig utveckling
• kunniga och engagerade kollegor
• ett uppdrag med frihet under ansvar
• ett arbete med många kontakter både internt och externt
• trevliga kollegor som trivs tillsammans

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan snarast. För frågor ring gärna Gruppchef Maria Martinsson-Nilsson 076-109 00 56

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Arbetslivsresurs ingår i Arenakoncernen där ett flertal företag ingår, alla med fokus på människor, arbete och hälsa. Arbetslivsresurs identifierar, stärker och utvecklar människor till att bli sitt bästa jag. Vi är specialister på att utveckla människor. Med det menar vi att vi har kunskap om vad som krävs för att locka det bästa ur individer, oavsett om man är sjuk eller frisk, medarbetare eller chef. Visa mindre

Studie- Yrkesvägledare

Om tjänsten Är du utbildad studie- och yrkesvägledare är du varmt välkommen till oss. Vi söker en studie- och yrkesvägledare till vårt kontor i Örnsköldsvik, men placering kan även vara aktuell i Umeå. Som studie-och yrkesvägledare arbetar du främst med projekt som syftar till att få individer i arbete eller utbildning. I dina arbetsuppgifter ingår till exempel att planera aktiviteter, dokumentera och genomföra insatser som syftar till att deltagaren komme... Visa mer
Om tjänsten
Är du utbildad studie- och yrkesvägledare är du varmt välkommen till oss.
Vi söker en studie- och yrkesvägledare till vårt kontor i Örnsköldsvik, men placering kan även vara aktuell i Umeå. Som studie-och yrkesvägledare arbetar du främst med projekt som syftar till att få individer i arbete eller utbildning. I dina arbetsuppgifter ingår till exempel att planera aktiviteter, dokumentera och genomföra insatser som syftar till att deltagaren kommer in i eller tillbaka till arbetslivet alternativt utbildning. Du arbetar både självständigt och tillsammans med kollegor.

Att få individer i arbete eller utbildning är huvudsyftet med många av våra insatser.
Intervjuer sker löpande, tillsättning av tjänsten enligt överenskommelse.
Tillsvidareanställning, möjlighet till flexibel anställningsgrad.

Din profil
Du har:
• examen som studie- och yrkesvägledare
• gärna ett par års arbetslivserfarenhet
• god kännedom om den lokala arbetsmarknaden och brett kontaktnät hos lokala företag
• ett coachande lösningsinriktat förhållningssätt
• erfarenhet av att leda och driva egna projekt
• mycket god administrativ förmåga och är en van datoranvändare
• god kommunikativ förmåga i både tal och skrift
• mycket goda kunskaper i engelska. Andra språk är meriterande.
• ett flexibelt förhållningssätt till arbetsplats och resande i tjänsten
• B-körkort samt tillgång till bil

Du är:
• prestigelös, flexibel och gillar variation i arbetsuppgifterna
• kommunikativ, kontaktskapande och bygger nätverk
• resultatinriktad och kvalitetsmedveten med stark drivkraft
• strukturerad och van vid att arbeta enligt fastställda processer

Vi erbjuder
• ett uppdrag med variation i dina arbetsuppgifter.
• personlig och yrkesmässig utveckling
• kunniga och engagerade kollegor
• ett uppdrag med frihet under ansvar
• ett arbete med många kontakter både internt och externt
• trevliga kollegor som trivs tillsammans

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan snarast. För frågor ring gärna Gruppchef Maria Martinsson-Nilsson 076-109 00 56

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Arbetslivsresurs ingår i Arenakoncernen där ett flertal företag ingår, alla med fokus på människor, arbete och hälsa. Arbetslivsresurs identifierar, stärker och utvecklar människor till att bli sitt bästa jag. Vi är specialister på att utveckla människor. Med det menar vi att vi har kunskap om vad som krävs för att locka det bästa ur individer, oavsett om man är sjuk eller frisk, medarbetare eller chef. Visa mindre

Studie- & yrkesvägledare till Broskolan i Örnsköldsvik

Broskolan ligger vackert beläget i Svedjeholmen i den sydvästra delen av Örnsköldsvik. Skolan är en fristående grundskola med konfessionell kristen inriktning med årskurser från F-9, fritidshem samt tre förskoleavdelningar. Skolan har ca 110 elever i blandade klasser. På skolan finns förutom pedagoger funktioner som skoladministration, elevhälsa, kök, städ och vaktmästeri. Under vårterminen 2018 arbetade Broskolan med att utveckla en pedagogik som ska öka ... Visa mer
Broskolan ligger vackert beläget i Svedjeholmen i den sydvästra delen av Örnsköldsvik. Skolan är en fristående grundskola med konfessionell kristen inriktning med årskurser från F-9, fritidshem samt tre förskoleavdelningar. Skolan har ca 110 elever i blandade klasser. På skolan finns förutom pedagoger funktioner som skoladministration, elevhälsa, kök, städ och vaktmästeri. Under vårterminen 2018 arbetade Broskolan med att utveckla en pedagogik som ska öka elevernas fysiska mående, delaktighet och resultat. Detta skolutvecklingsarbete kommer att fortsätta utarbetas för både elever och pedagogers bästa avseende arbete med undervisning och utbildning.
I ditt uppdrag som studie- & yrkesvägledare på Broskolan vill vi att du:
Genomför vägledande samtal med elever och elevgrupper inför prao samt gymnasieval.
Är behjälplig och medverkar till att ordna praktikplatser tillsammans med eleverna inför prao.
Håller dig uppdaterad med aktuell forskning och vill utveckla studie- & yrkesvägledarens roll tillsammans med elever och kollegor.
Har ett tydligt elevfokus i din yrkesroll i arbetet som studie- & yrkesvägledare.
Kan skapa ett tryggt klimat i din verksamhet och har en tydlig struktur.
Kan skapa goda relationer genom nyfikenhet och förtroende för elever och kollegor.
Du ska dela vår kristna grundsyn, detta eftersom skolan är en fristående konfessionell grundskola. Visa mindre

Underhållsledare - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Är du en serviceinriktad person som söker en ny utmaning och vill utvecklas i din karriär? Har du drivet och engagemanget att leda andra? Då kan det här vara jobbet för dig, när vi nu söker en underhållsledare till Själevad!   Din roll s... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
Är du en serviceinriktad person som söker en ny utmaning och vill utvecklas i din karriär? Har du drivet och engagemanget att leda andra? Då kan det här vara jobbet för dig, när vi nu söker en underhållsledare till Själevad!
 
Din roll som underhållsledare
Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete som underhållsledare för nyanslutning/projekt, felavhjälpning och underhåll inom spänningsintervallet 0,4-20 kV. Arbetet innebär att du planerar för genomförande av nyanslutningar och/eller mindre projekt. Du leder medarbetare och underentreprenörer och ansvarar för uppdraget från start till mål så att resultat levereras enligt överenskommelse och avtal. Dessa uppdrag kan variera i tid.
Som underhållsledare kommer du bland annat att arbeta med:
• Tidsplanering, uppskattning av tidsåtgång för olika arbeten
• Resursplanering
• Samordning av egna tekniker och entreprenörer
• Avbrottsplanering
• Inköpsfrågor, både tjänster och material
• Rapportering, före, under och efter avslutat arbete
• Ekonomisk uppföljning
• Kalkylering av arbeten vid anbudsförfrågningar av mindre projekt och entreprenader.
 
Dina kvalifikationer som underhållsledare
Du har i grunden en el-utbildning på gymnasienivå, eftergymnasial utbildning inom teknik, elkraft, eldistribution eller liknande kan vara meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat som underhålls- och/eller projektledare inom energi- och entreprenadbranschen. Har du tidigare arbetat i en roll som tekniker är det meriterande.
Du är en ansvarstagande ledare med stort engagemang. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet, du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Din svenska är god i tal och skrift, du har god datorvana och B-körkort. Har du BE-körkort ser vi det som meriterande.
Vi vill att du i din roll aktivt bidrar till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.
 
Mer information
Vill du veta mer om tjänsten; kontakta rekryterande chef Urban Wennberg, tfn 070-547 79 84. För mer information om rekryteringsprocessen; kontakta rekryterare Yasmina Björnström, tfn 073-056 19 37.
Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
 
Location: Själevad
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning genomförs drogtest.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och vi strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Känns detta som ett jobb för dig? Sök redan idag! För denna tjänst använder vi oss av ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum.
 
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 900 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster, läs mer på https://www.vattenfall.se/services/


Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
 
Linkedin - Vattenfall Services Nordic AB
Instagram - vattenfallservices Visa mindre