Lediga jobb som Terminalarbetare i Örnsköldsvik

Se lediga jobb som Terminalarbetare i Örnsköldsvik. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Örnsköldsvik som finns hos arbetsgivaren.

Terminalarbetare

Ansök    Jan 12    Randstad AB    Terminalarbetare
Arbetsbeskrivning Terminalarbetare för ett sommaruppdrag på heltid i 8-10 veckor. Din personlighet kännetecknas av stark servicekänsla, noggrannhet, att du periodvis kan arbeta under tidspress och att du har stor kvalitetsmedvetenhet. Du gillar att arbeta i grupp och är i god fysisk form då arbetet kan innehålla repetitiva uppgifter och tunga lyft. Uppdraget ingår i Randstads uthyrningsverksamhet vilket innebär att du som konsult är anställd av Randstad m... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Terminalarbetare för ett sommaruppdrag på heltid i 8-10 veckor.
Din personlighet kännetecknas av stark servicekänsla, noggrannhet, att du periodvis kan arbeta under tidspress och att du har stor kvalitetsmedvetenhet. Du gillar att arbeta i grupp och är i god fysisk form då arbetet kan innehålla repetitiva uppgifter och tunga lyft.
Uppdraget ingår i Randstads uthyrningsverksamhet vilket innebär att du som konsult är anställd av Randstad men arbetar hos en av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Visa ditt intresse så snart som möjligt via länken, men dock senast 2024-03-01. Har du frågor kan du kontakta konsultchef Kosovare Buzuku, [email protected] eller 070 474 97 64.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
I arbetsuppgifterna ingår:
Truckkörning
Registrering med handdator
Vissa administrativa uppgifter
Sortering av gods och paket
Lastning/lossning


Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:
Svenska i läsförståelse, skrift och tal
B-körkort och truckkort


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Extrajobb inom lager/produktion i Örnsköldsvik

Är du på jakt efter ett extrajobb? Se hit! Vi söker någon som vill jobba extra som terminalarbetare vid behov. Som terminalarbetare kommer dina arbetsuppgifter i huvudsak bestå av av sortering av paket. Arbetstiderna är främst vardagar mellan 13-17. Din profil Krav för att vara aktuell för tjänsten är att du studerar alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och är stresstålig. Det är ett... Visa mer
Är du på jakt efter ett extrajobb? Se hit!

Vi söker någon som vill jobba extra som terminalarbetare vid behov. Som terminalarbetare kommer dina arbetsuppgifter i huvudsak bestå av av sortering av paket. Arbetstiderna är främst vardagar mellan 13-17.

Din profil
Krav för att vara aktuell för tjänsten är att du studerar alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och är stresstålig. Det är ett fysiskt jobb där tyngre lyft kan förekomma.

För mer information kontakta ansvarig rekryterare Lydia Kvist på mail: [email protected]

Vi intervjuar kandidater löpande och kommer att tillsätta tjänsterna så snart vi känner att vi träffat rätt personer. Sök därför tjänsten redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Sommarjobba som terminalarbetare!

Tycker du om att arbeta praktiskt och söker ett fartfyllt och utvecklande sommarjobb inom lager och produktion? Vi söker en glad terminalarbetare till ett av Sveriges största företag! I rollen som terminalarbetare är du en av vår kunds allra viktigaste medarbetare där du gör vardagen enklare för alla i Sverige och är länken mellan människor och företag genom att se till att varje paket hamnar precis där det ska vara. I arbetet kommer du i huvudsak att h... Visa mer
Tycker du om att arbeta praktiskt och söker ett fartfyllt och utvecklande sommarjobb inom lager och produktion? Vi söker en glad terminalarbetare till ett av Sveriges största företag!

I rollen som terminalarbetare är du en av vår kunds allra viktigaste medarbetare där du gör vardagen enklare för alla i Sverige och är länken mellan människor och företag genom att se till att varje paket hamnar precis där det ska vara.

I arbetet kommer du i huvudsak att hantera paket- och pallhantering där du ansvarar för bl.a sortering, registrering och lastning av paket.

Vi söker dig som är ute efter sommarjobb med förväntad start v.23 fram till och med v.33. Upplärning kan ges innan start och det kan finnas möjlighet till extrajobb efter sommarsäsongen vid gott arbete. Arbetstider är måndag-fredag kl. 08:30-17.30.

Din profil
Som person är du ambitiös, noggrann och effektiv. Du är flexibel och lösningsorienterad där du trivs med att arbeta fysiskt och att samarbeta med andra. Du brinner för att göra en god arbetsinsats där du representerar bolaget med ett leende på läpparna, sprider glädje till kollegor och drivs av att ge det där lilla extra.

Krav:
Goda språkkunskaper i svenska.

Truckkort och tidigare liknande arbetslivserfarenhet är mycket meriterande.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elin Eklund på [email protected]. Varmt välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Godsmottagare deltid till Schenker Örnsköldsvik

Dina arbetsuppgifter Nu söker OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB dig som kan jobba deltid som godsmottagare hos vår kund Schenker i Örnsköldsvik. Du kommer jobba med hantering av inkommande och avgående gods, på och avlastning samt registrering. Vi söker dig som redan har annan huvudsaklig sysselsättning men som kan jobba extra vid behov. Detta jobb passar utmärkt för dig som studerar eller som har annat deltidsjobb.  Din profil Vi söker dig som har annan huv... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Nu söker OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB dig som kan jobba deltid som godsmottagare hos vår kund Schenker i Örnsköldsvik. Du kommer jobba med hantering av inkommande och avgående gods, på och avlastning samt registrering. Vi söker dig som redan har annan huvudsaklig sysselsättning men som kan jobba extra vid behov. Detta jobb passar utmärkt för dig som studerar eller som har annat deltidsjobb. 
Din profil
Vi söker dig som har annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis annat deltidsjobb eller studier. Du är en noggrann, plikttrogen och trivs med ett fysiskt rörligt arbete då vissa lyft förekommer.
Vi ser att du har god datorvana och du behärskar svenska språket i tal och skrift. Stor vikt lägg på dina personliga egenskaper. Truckkort är meriterande men inget krav.
Anställningsomfattning
Deltid, vardagar 13.30-17.30 
Anställningsform
Visstidsanställning som konsult hos OnePartnerGroup Örnsköldsvik och uthyrd till Schenker Örnsköldsvik.
Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön
Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2023-10-02. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup Örnsköldsvik.
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också! Visa mindre

Magasinsplanerare till Hamn/Magasin

Metsä Board är en ledande europeisk tillverkare av premiumkartong. Vi är en föregångare inom hållbarhet och vi arbetar för helt fossilfria bruk och råvaror till 2030. Råvaran vi använder i våra produkter kommer från förnybar skog. Vi investerar för framtiden med tekniska moderna lösningar och för att möta marknadens växande efterfrågan av fossilfria förpackningslösningar. Vi är en del av lösningen i omställningen mot ett hållbart samhälle! Metsä Board Husu... Visa mer
Metsä Board är en ledande europeisk tillverkare av premiumkartong. Vi är en föregångare inom hållbarhet och vi arbetar för helt fossilfria bruk och råvaror till 2030. Råvaran vi använder i våra produkter kommer från förnybar skog. Vi investerar för framtiden med tekniska moderna lösningar och för att möta marknadens växande efterfrågan av fossilfria förpackningslösningar. Vi är en del av lösningen i omställningen mot ett hållbart samhälle!
Metsä Board Husum är en integrerad kartong- och massafabrik som finns på 20 minuters avstånd med bil från Örnsköldsvik och 45 minuters avstånd med tåg från Umeå. Idag är vi cirka 670 anställda.
Vi har en egen hamn. Det är en av norra Sveriges största och mest anlitade hamnar. Årligen kommer det in ungefär 400 fartyg till hamnen och härifrån går det fartyg till hela världen!
Vi är mån om att du ska trivas på arbetsplatsen. Hos oss jobbar vi tillsammans och du får stöd av dina kollegor. Ditt eget engagemang och intresse öppnar dörrar för en bra utveckling på jobbet.
Låter det som en intressant arbetsplats för dig?


Din roll i Framtidens Metsä Board Husum
Som Magasinsplanerare inom Hamn, Magasin och Logistik så arbetar du med samordning mellan produktion och leverans till en välfungerande magasinsplan. Du planerar och optimerar användning av lagringsytor. Du utför kontroll av att produkter i lager lagras enligt rådande kvalité- och produktsäkerhets normer och instruktioner.
Du arbetar med daglig uppföljning och utveckling av arbetsmiljö, effektivitet, kvalitet och miljö i enligt med funktionens rutiner och mål.
Vem är du?
Eftergymnasial utbildning med inriktning mot teknik, logistik, och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Du har god samarbetsförmåga och har lätt för att anpassa ditt förhållningssätt både till olika personer och till förändrade omständigheter. Du trivs med att planera, organisera och strukturera upp ditt arbete. Du är duktig på att kommunicera och har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Har du frågor om tjänsten kontakta Peter Strömberg, Logistikchef [email protected], Telefon 0663-19420
Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta [email protected]
Telefon 0663-19058
Anonym rekrytering -Så går det till!
Denna rekrytering sker anonymt. Vårt rekryteringssystem guidar dig igenom ansökningsprocessen. Du kommer att bli tillfrågad att lämna personuppgifter exempelvis namn, födelsedatum och kontaktuppgifter, men denna information är dold för rekryteraren fram till intervjustadiet. Vänligen svara utförligt på alla frågor för att synliggöra din erfarenhet, kunskap och kompetens. Du kan bifoga ett CV till din ansökan, men det är dolt i inledningsskedet av rekryteringsprocessen. Om du blir kallad till intervju kommer rekryteraren ha tillgång till utökad information och CV som stöd för att utföra intervjun.
Läs mer om anonym rekrytering på: https://www.metsagroup.com/careers/work-with-us/anonymous-recruitment/
Välkommen med din ansökan!
Skicka in din ansökan senast 4 juni där du beskriver varför du är intresserad av att bli vår nästa kollega och vad som gör att du skulle passa i rollen!

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten och välkomnar därför kvinnliga sökanden samt sökande med olika bakgrund och erfarenhet. Visa mindre

Terminalarbetare med truckkort till Schenker Örnsköldsvik

Dina arbetsuppgifter Nu söker OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB dig som kan jobba som Terminalarbetare hos vår kund Schenker i Örnsköldsvik. Du kommer jobba med hantering av inkommande och avgående gods, på och avlastning samt registrering. Truckkörning med motviktstruck utgör en stor del av dina arbetsuppgifter. Uppdraget sträcker sig 12 månader med goda chanser till fast anställning hos Schenker efter konsultperioden. Start omgående. Din profil Vi söker di... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Nu söker OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB dig som kan jobba som Terminalarbetare hos vår kund Schenker i Örnsköldsvik. Du kommer jobba med hantering av inkommande och avgående gods, på och avlastning samt registrering. Truckkörning med motviktstruck utgör en stor del av dina arbetsuppgifter.
Uppdraget sträcker sig 12 månader med goda chanser till fast anställning hos Schenker efter konsultperioden. Start omgående.
Din profil
Vi söker dig som är noggrann, plikttrogen och trivs med ett fysiskt rörligt arbete då vissa lyft förekommer. Truckkörning med motviktstruck upp till 5 ton.
Vi ser att du har god datorvana och du behärskar svenska språket i tal och skrift. Stor vikt lägg på dina personliga egenskaper. Truckkort för motviktstruck och ledstaplare är ett krav.
Anställningsomfattning
Heltid 
Anställningsform
Visstidsanställning som konsult hos OnePartnerGroup Örnsköldsvik och uthyrd till Schenker Örnsköldsvik
Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön
Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Jobbstart omgående.
Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2023-09-07 Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup Örnsköldsvik.
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också! Visa mindre

Terminalarbetare deltid till Schenker

Ansök    Apr 13    Annica Wiberg AB    Terminalarbetare
Till Schenkers terminal i Arnäsvall strax norr om Örnsköldsvik söker vi nu en frisk och arbetsvillig person som pratar svenska för ett deltidsuppdrag med omgående start! Om jobbet Arbetstiden är måndag till fredag mellan 13,30-17,30. De dagliga uppgifterna består av att ta hand om inkommande och avgående gods, på- och avlastning av gods samt registrering i Schenkers (https://www.dbschenker.com/se-sv) datasystem. Du kommer jobba i ett team där alla tar a... Visa mer
Till Schenkers terminal i Arnäsvall strax norr om Örnsköldsvik söker vi nu en frisk och arbetsvillig person som pratar svenska för ett deltidsuppdrag med omgående start!

Om jobbet

Arbetstiden är måndag till fredag mellan 13,30-17,30. De dagliga uppgifterna består av att ta hand om inkommande och avgående gods, på- och avlastning av gods samt registrering i Schenkers (https://www.dbschenker.com/se-sv) datasystem.

Du kommer jobba i ett team där alla tar ansvar för sina egna arbetsuppgifter. Lyft av tungt gods kan förekomma. Truckkörning ingår för de som har ett giltigt truckkort.

Uppdraget på deltid startar omgående och pågår till vecka 33. För rätt person som även har truckkort kan uppdraget därefter bli en förlängning på heltid under 2 år.

Om dig

Du behöver inte ha några förkunskaper då upplärning av arbetsuppgifterna sker på plats. Du måste ha god fysik och ha viljan att jobba för att passa in i gruppen.

Om du har ett truckkort är detta meriterande. En förutsättning för att kunna klara av dina arbetsuppgifter är att du kan tala, läsa och skriva svenska.

För att bli aktuell för tjänsten behöver du vara student som kanske pluggar på distans, eller är en pigg pensionär eller ha en annan sysselsättning på minst 50 %.

Detta erbjuder vi

Inledningsvis får du en visstidsanställning genom LETA Consulting AB (https://www.letaconsulting.se/) som erbjuder marknadsmässiga förmåner enligt kollektivavtal.

Vill du läsa mer om LETA Consulting AB (https://www.letaconsulting.se/) titta in på hemsidan (https://www.letaconsulting.se/).

Tror du att detta jobb är något för dig, skicka in din ansökan omgående!

Vi intervjuar löpande för detta uppdrag så skicka in din ansökan via länken i anslutning till denna annons. Processen avslutas då vi hittat vår kandidat.

Har du frågor eller funderingar kontaktar du vår konsultspecialist Leila Larsson 070-4010403, [email protected].

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Godsmottagare deltid till Schenker Örnsköldsvik

Dina arbetsuppgifter Nu söker OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB dig som kan jobba deltid som godsmottagare hos vår kund Schenker i Örnsköldsvik. Du kommer jobba med hantering av inkommande och avgående gods, på och avlastning samt registrering. Vi söker dig som redan har annan huvudsaklig sysselsättning men som kan jobba extra vid behov. Detta jobb passar utmärkt för dig som studerar eller som har annat deltidsjobb.  Din profil Vi söker dig som har annan huv... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Nu söker OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB dig som kan jobba deltid som godsmottagare hos vår kund Schenker i Örnsköldsvik. Du kommer jobba med hantering av inkommande och avgående gods, på och avlastning samt registrering. Vi söker dig som redan har annan huvudsaklig sysselsättning men som kan jobba extra vid behov. Detta jobb passar utmärkt för dig som studerar eller som har annat deltidsjobb. 
Din profil
Vi söker dig som har annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis annat deltidsjobb eller studier. Du är en noggrann, plikttrogen och trivs med ett fysiskt rörligt arbete då vissa lyft förekommer.
Vi ser att du har god datorvana och du behärskar svenska språket i tal och skrift. Stor vikt lägg på dina personliga egenskaper. Truckkort är meriterande.
Anställningsomfattning
Deltid, vardagar 14.30-17.30 
Anställningsform
Visstidsanställning som konsult hos OnePartnerGroup Örnsköldsvik och uthyrd till Schenker Örnsköldsvik.
Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön
Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2023-06-21 Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup Örnsköldsvik.
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också! Visa mindre

Terminalarbetare till Örnfrakt

Nu söker OnePartnerGroup Örnsköldsvik en engagerad terminalarbetare/truckförare till vår kund Örnfrakts terminal i Örnsköldsvik under sommaren. Välkommen med din ansökan! Dina arbetsuppgifter Som terminalarbetare arbetar du tillsammans med ett engagerat och sammansvetsat team. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av lastning och lossning samt scanning av paket och gods samt truckkörning. Detta är ett sommarvikariat på heltid och arbetet är förl... Visa mer
Nu söker OnePartnerGroup Örnsköldsvik en engagerad terminalarbetare/truckförare till vår kund Örnfrakts terminal i Örnsköldsvik under sommaren.

Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Som terminalarbetare arbetar du tillsammans med ett engagerat och sammansvetsat team.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av lastning och lossning samt scanning av paket och gods samt truckkörning.

Detta är ett sommarvikariat på heltid och arbetet är förlagt måndag till fredag.

Vi söker dig som är en glad och positiv lagspelare med eget driv. Då viss dataadministration förekommer är det meriterande om du har god datorvana samt har öga för detaljer.

Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska tal och skrift.

Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Visstidsanställning heltid vecka 23-32
Arbetstid och lön
Varannan vecka 07.30-16.30 och varannan vecka 04.00-13.00, Fast lön
Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag 2023-05-29. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup Örnsköldsvik.
Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.
Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?
Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se Visa mindre

Godsmottagare till Schenker Örnsköldsvik

Dina arbetsuppgifter Nu söker OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB dig som kan jobba som godsmottagare hos vår kund Schenker i Örnsköldsvik. Du kommer jobba med hantering av inkommande och avgående gods, på och avlastning samt registrering. Vi söker både en heltidstjänst och dig som redan har annan huvudsaklig sysselsättning men som kan jobba extra vid behov.  Din profil Du är noggrann, plikttrogen och trivs med ett fysiskt rörligt arbete då vissa lyft förekomm... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Nu söker OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB dig som kan jobba som godsmottagare hos vår kund Schenker i Örnsköldsvik. Du kommer jobba med hantering av inkommande och avgående gods, på och avlastning samt registrering. Vi söker både en heltidstjänst och dig som redan har annan huvudsaklig sysselsättning men som kan jobba extra vid behov. 
Din profil
Du är noggrann, plikttrogen och trivs med ett fysiskt rörligt arbete då vissa lyft förekommer. För deltidstjänsten söker vi dig som har annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis annat deltidsjobb eller studier. 
Vi ser att du har god datorvana och du behärskar svenska språket i tal och skrift. Stor vikt lägg på dina personliga egenskaper. Truckkort är meriterande.
Anställningsomfattning
Heltid/Deltid
Anställningsform
Visstidsanställning som konsult hos OnePartnerGroup Örnsköldsvik och uthyrd till Schenker Örnsköldsvik.
Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön
Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2022-05-18. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup Örnsköldsvik.
Om OnePartnerGroup
2017 förvärvade OnePartnerGroup vårat tidigare bolag Kornboden Rekrytering Bemanning som varit aktivt i Örnsköldsvik sedan 1996. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett flertal orter i Sverige. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Vår största drivkraft är att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.
Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se Visa mindre

Lastbilsstation söker sommarjobbare med chans till fortsatt anställning

Lastbilsstation söker sommarjobbare med chans till fortsatt anställning inom kategorierna chaufförer B, C, CE samt terminalarbetare i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Timrå, Östersund, Hudiksvall och Gävle. Arbetsbeskrivning Som chaufför B eller C på dagtid består arbetet främst av att distribuera gods men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar. För C-chaufförer är YKB ett krav. Som chaufför CE fin... Visa mer
Lastbilsstation söker sommarjobbare med chans till fortsatt anställning inom kategorierna chaufförer B, C, CE samt terminalarbetare i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Timrå, Östersund, Hudiksvall och Gävle.
Arbetsbeskrivning
Som chaufför B eller C på dagtid består arbetet främst av att distribuera gods men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar. För C-chaufförer är YKB ett krav.
Som chaufför CE finns består arbetet främst av att köra gods mellan våra terminaler men även lastning/lossning hos våra kunder förekommer. Tjänster på både dag och natt finns och YKB är ett krav.
Som terminalarbetare består tjänsten av att sortera gods samt lastning och lossning av bilar samt körning av truck.
Vi växer och varje år erbjuder vi en fortsatt anställning till flera som sommarjobbar hos oss.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är snabb i steget, är noggrann, självgående och har ett bra kundbemötande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.
Vid som enbart kräver B-behörighet men fler körkortsbehörigheter samt YKB är meriterande liksom om du har vana från styckegodshantering, traktorvana, truckbehörighet samt ADR.
För tjänsterna som C eller CE-chaufför är YKB är ett krav. Vi önskar även att du har vana från styckegodshantering, traktorvana, truckbehörighet samt ADR.
För terminalarbetare är truckbehörighet och traktorvana meriterande.
Om anställningen
Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis friskvårdbidrag, förstärkt föräldrapenning, rekryteringsbonus, vi ersätter landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd och dagligt förmiddagsfika.
Vi är även kollektivavtalsansluta och tillämpar transportavtalet.
Vi har de senaste året gjort stora investeringar på fordon och kan även erbjuda dig att arbeta med en helt ny fordonsflotta!
Välkommen att söka tjänsterna som sommarjobbare till vår hos oss redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: [email protected] och ANGE I MEJLET VILKEN ORT OCH TJÄNST DU SÖKER ARBETE PÅ. Vi finns idag i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Timrå, Östersund, Hudiksvall och Gävle. Visa mindre

Trainee Hamn/Magasin - Terminalarbetare

Trainee Terminalarbetare till Hamn/Magasin Vi är mån om att du ska trivas på arbetsplatsen. Hos oss jobbar vi tillsammans och du får stöd av dina kollegor. Ditt eget engagemang och intresse öppnar dörrar för en bra utveckling på jobbet. Du får arbeta på ett företag som investerar för framtiden med tekniska moderna lösningar och för att möta marknadens växande efterfrågan av fossilfria förpackningslösningar. Vi är en del av lösningen i omställningen mot ett... Visa mer
Trainee Terminalarbetare till Hamn/Magasin
Vi är mån om att du ska trivas på arbetsplatsen. Hos oss jobbar vi tillsammans och du får stöd av dina kollegor. Ditt eget engagemang och intresse öppnar dörrar för en bra utveckling på jobbet. Du får arbeta på ett företag som investerar för framtiden med tekniska moderna lösningar och för att möta marknadens växande efterfrågan av fossilfria förpackningslösningar. Vi är en del av lösningen i omställningen mot ett hållbart samhälle!
Metsä Board är en ledande europeisk tillverkare av premiumkartong. Vi är en föregångare inom hållbarhet och vi arbetar för helt fossilfria bruk och råvaror till 2030. Råvaran vi använder i våra produkter kommer från förnybar skog.
Metsä Board Husum är en integrerad kartong- och massafabrik som finns på 20 minuters avstånd med bil från Örnsköldsvik och 45 minuters avstånd med tåg från Umeå. Idag är vi cirka 670 anställda.
Vi har en egen hamn. Det är en av norra Sveriges största och mest anlitade hamnar. Årligen kommer det in ungefär 400 fartyg till hamnen och härifrån går det fartyg till hela världen!
Låter det som en intressant arbetsplats för dig?
Börja som trainee hos oss och bli en del av Framtidsfabriken!
Din roll i framtidens Metsä
Hos oss får du möjligheten att gå ett Traineeprogram med start i oktober för att kunna arbeta som terminalarbetare hos oss på Metsä Board! Traineeprogrammet ger dig en introduktion till vår verksamhet och pågår under ett halvår med start under hösten 2023. Du får en grundläggande utbildning i våra processer och arbetssätt. Teori varvas med praktik, egna studier och upplärning på avdelningen. Det ger dig trygghet och förståelse för rollen, vårt flöde och produktionen. Oavsett dina tidigare erfarenheter får du en bra grund för att snabbt komma in i rollen och se olika utvecklingsvägar som finns hos oss.
Som terminalarbetare inom Hamn och Magasin så arbetar du med lagring och utlastning av färdiga kartong- och massaprodukter samt lossning av råmaterial så som vedråvara, massa och kemikalier. Lastning och lossning sker både på lastbil och fartyg.
Det är ett varierande jobb där du får hantera olika typer av fordon som dragbil, truck, traktor och kran.
Vi söker dig!
Du har godkända gymnasiebetyg eller motsvarande.
Grundläggande fordonsutbildning eller motsvarande erfarenhet med vana av fordonskörning
B-Körkort
Du har ett intresse för fordon. För att trivas som trainee ser vi att du även har ett intresse att lära dig nya saker och en vilja att utvecklas. Du har god samarbetsförmåga och har lätt för att anpassa ditt förhållningssätt både till olika personer och till förändrade omständigheter. Som individ är ansvarstagande och mån om att göra ditt bästa. Det är meriterande om du har Truckkort och erfarenhet att köra olika slags fordon men det är inget krav. Goda kunskaper i svenska är också önskvärt.
Du kanske nyss har studerat klart och är motiverad på att komma ut på arbetsmarknaden eller du kanske är mitt i livet och vill byta karriär, nu har du chansen!
Vill du veta mer om traineeprogrammet kontakta Mirella Westpil, Kompetenschef [email protected]
Vill du veta mer om Hamn/Magasin kontakta Johanna Nordqvist, Chef Hamn och Logistik [email protected]
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten och välkomnar därför kvinnliga sökanden samt sökande med olika bakgrund och erfarenhet.
Vi tillämpar provanställning med målet att bli tillsvidareanställd. Under traineeprogrammet arbetar du dagtid men efter programmets slut arbetar du kontinuerligt 3-skift eller 6-skift som terminalarbetare.
Välkommen med din ansökan!
Skicka in din ansökan senast 16 april där du beskriver varför du är intresserad av att bli vår nästa kollega och vad som gör att du skulle passa i rollen! Visa mindre

Skolsköterska till Elevhälsan

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt. Arbetsuppgifter Som skolsköterska är du en viktig del i skolans elevhälsoarbete med din medicinska kompetens. Du är drivande i det förebyggande och hälsofrämjande arbete... Visa mer
På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.Arbetsuppgifter
Som skolsköterska är du en viktig del i skolans elevhälsoarbete med din medicinska kompetens.

Du är drivande i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet. Du erbjuder och utför hälsokontroller och vaccinationer enligt Skollagen och Socialstyrelsens riktlinjer för skolhälsovård och verkar för att Smittskyddslag och lokala riktlinjer följs.

Arbetet innebär ett nära samarbete med elever, vårdnadshavare, skolpersonal samt organisationer och myndigheter utanför skolan. Du ingår i ett väl fungerande elevhälsoteam tillsammans med skolkurator, specialpedagog, SYV och där arbetet leds lokalt av rektor.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeutbildning inom barn- och ungdom, distrikt eller skolsköterska. Vi söker dig som är engagerad och trivs bland barn och ungdomar. Du tar egna initiativ, arbetar självständigt och har en mycket god samarbetsförmåga.

Tjänsten har placering vid skolorna Domsjö och Sidensjö och visst stöd mot övriga skolenhet i Domsjöområdet i samarbete med en kollega.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/
I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Extrapersonal till godsmottagning i Örnsköldsvik

Nu söker OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB dig som kan jobba extra som godsmottagare hos vår kund i Örnsköldsvik. Dina arbetsuppgifter Du kommer jobba med hantering av inkommande och avgående gods, på och avlastning samt registrering. Vi söker dig som redan har annan huvudsaklig sysselsättning men som kan jobba extra vid behov. Detta jobb passar utmärkt för dig som studerar eller som har annat deltidsjobb. Din profil Du som söker bör ha datorvana och vara i ... Visa mer
Nu söker OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB dig som kan jobba extra som godsmottagare hos vår kund i Örnsköldsvik.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer jobba med hantering av inkommande och avgående gods, på och avlastning samt registrering. Vi söker dig som redan har annan huvudsaklig sysselsättning men som kan jobba extra vid behov. Detta jobb passar utmärkt för dig som studerar eller som har annat deltidsjobb.
Din profil
Du som söker bör ha datorvana och vara i god fysisk form då vissa lyft förekommer.
Anställningsomfattning
Timanställd
Anställningsform
Vid behov/Timmar
Arbetstid och lön
Vid behov/Timmar, Fast lön
Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2021-03-24.
Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?
Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se Visa mindre

Lastbilsstation söker en Terminalarbetare som trivs att arbeta natt!

På en tuff marknad med de stora multinationella transportföretagen så storsatsar vi på Lastbilsstation i Norrland. Företaget har funnits sedan 1947 och vi har samma grundtanke nu som då; en utpräglad känsla för service och punktlighet. Under de två senaste åren har vi fördubblat antalet medarbetare, från 125 till nuvarande 250. Nu gör vi även en historisk satsning på fordonsflottan med investeringar på 200 miljoner i syfte att möta kundernas krav på miljö... Visa mer
På en tuff marknad med de stora multinationella transportföretagen så storsatsar vi på Lastbilsstation i Norrland. Företaget har funnits sedan 1947 och vi har samma grundtanke nu som då; en utpräglad känsla för service och punktlighet.
Under de två senaste åren har vi fördubblat antalet medarbetare, från 125 till nuvarande 250. Nu gör vi även en historisk satsning på fordonsflottan med investeringar på 200 miljoner i syfte att möta kundernas krav på miljövänligare transporter med hög träffsäkerhet. Vi på Lastbilsstation tror på digitalisering och nöjer oss inte med att följa utvecklingen, vi vill leda den. Just nu etablerar vi oss i Örnsköldsvik och söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa!

Arbetsbeskrivning
I rollen som terminalarbetare natt vid vår terminal i Örnsköldsvik blir du en del av ett team på ca. sex personer, både chaufförer, terminalarbetare och tjänstemän. Tjänsten innefattar sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar. Arbetet är förlagt till nattetid helgfria vardagar. Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att det ska övergå i en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är snabb i steget, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. För att trivas i rollen krävs det att du är en aktiv person som gillar att arbeta fysiskt. Det är även en fördel om du tidigare arbetat natt och vet att de arbetstiderna passar dig.
Vi ser gärna att du tidigare arbetat med styckegodshantering samt att du har traktorvana, truckbehörighet, ADR och YKB. Branschvana och CE-körkort är meriterande.


Om anställningen
Lastbilsstation är kollektivavtalsanslutna och tillhör transportavtalet. Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis friskvårdbidrag, förstärkt föräldrapenning och dagligt förmiddagsfika. Dessutom ser vi just nu över vårt förmånspaket i syfte att uppgradera detta till nästa nivå.
Hos Lastbilsstation värdesätter vi mångfald och vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Olika perspektiv berikar och hos oss är du alltid välkommen som ditt eget unika jag!
Välkommen att söka tjänsten som Terminalarbetare natt i Örnsköldsvik redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att maila din ansökan till: [email protected] och ange referens ”Terminalarbetare natt Övik"
STATIONERINGSORT: Örnsköldsvik
OMFATTNING: Heltid/deltid, tillträde snarast
LÖN: Enligt kollektivavtal.
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2022-02-06
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Skolsköterska till Broskolan i Örnsköldsvik

Ansök    Aug 22    BROSKOLAN AB    Skolsköterska
Broskolan ligger vackert beläget i Svedjeholmen i den sydvästra delen av Örnsköldsvik. Skolan är en fristående grundskola med konfessionell kristen inriktning med årskurser från F-9, fritidshem samt tre förskoleavdelningar. Skolan har ca 110 elever i blandade klasser. På skolan finns förutom pedagoger funktioner som skoladministration, elevhälsa, kök, städ och vaktmästeri. Under vårterminen 2018 arbetade Broskolan med att utveckla en pedagogik som ska öka ... Visa mer
Broskolan ligger vackert beläget i Svedjeholmen i den sydvästra delen av Örnsköldsvik. Skolan är en fristående grundskola med konfessionell kristen inriktning med årskurser från F-9, fritidshem samt tre förskoleavdelningar. Skolan har ca 110 elever i blandade klasser. På skolan finns förutom pedagoger funktioner som skoladministration, elevhälsa, kök, städ och vaktmästeri. Under vårterminen 2018 arbetade Broskolan med att utveckla en pedagogik som ska öka elevernas fysiska mående, delaktighet och resultat. Detta skolutvecklingsarbete kommer att fortsätta utarbetas för både elever och pedagogers bästa avseende arbete med undervisning och utbildning. I ditt uppdrag som skolsköterska på Broskolan vill vi att du: - Genomför hälsosamtal, gör vaccinationer samt arbetar tillsammans med Broskolans elevhälsoteam.- Håller dig uppdaterad med aktuell forskning och vill utveckla skolsköterskans roll tillsammans med elever och kollegor- Har ett tydligt elevfokus i din yrkesroll i arbetet som skolsköterska.- Kan skapa ett tryggt klimat i din verksamhet och har en tydlig struktur.- Kan skapa goda relationer genom nyfikenhet och förtroende för elever och kollegor.- Du ska dela vår kristna grundsyn, detta eftersom skolan är en fristående konfessionell grundskola. Till arbetsuppgifterna som anställd på Broskolan vill vi att du arbetar som skolsköterska och genomför hälsosamtal och vaccinationer enligt fastställt basprogram/skaprogram.Vi vill att du tillför medicinsk kompetens och omvårdnadskompetens i det pedagogiska arbetet och i elevhälsans arbete.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är förebyggande & hälsofrämjande arbete, medicinska bedömningar och enklare sjukvård.Skolsköterskan ingår i elevhälsoteamet på Broskolan och samarbetar med elevhälsans övriga professioner.På Broskolan har elevhälsan egna rum, ett för skolsköterskan och ett för kuratorn, personalen inom elevhälsoteamet arbetar gemensamt för alla elevers bästa i åk F-9. Visa mindre

Skolsköterska till Broskolan i Örnsköldsvik

Ansök    Maj 28    BROSKOLAN AB    Skolsköterska
Till arbetsuppgifterna som Idrottslärare Broskolan vill vi att du arbetar som skolsköterska och genomför hälsosamtal och vaccinationer enligt fastställt basprogram/skaprogram. Vi vill att du tillför medicinsk kompetens och omvårdnadskompetens i det pedagogiska arbetet och i elevhälsans arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är förebyggande & hälsofrämjande arbete, medicinska bedömningar och enklare sjukvård. Skolsköterskan ingår i elevhälsoteamet på Bro... Visa mer
Till arbetsuppgifterna som Idrottslärare Broskolan vill vi att du arbetar som skolsköterska och genomför hälsosamtal och vaccinationer enligt fastställt basprogram/skaprogram.
Vi vill att du tillför medicinsk kompetens och omvårdnadskompetens i det pedagogiska arbetet och i elevhälsans arbete.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är förebyggande & hälsofrämjande arbete, medicinska bedömningar och enklare sjukvård.
Skolsköterskan ingår i elevhälsoteamet på Broskolan och samarbetar med elevhälsans övriga professioner.
På Broskolan har elevhälsan egna rum, ett för skolsköterskan och ett för kuratorn, personalen inom elevhälsoteamet arbetar gemensamt för alla elevers bästa i åk F-9.

I ditt uppdrag som skolsköterska på Broskolan vill vi att du:
- Genomför hälsosamtal, gör vaccinationer samt arbetar tillsammans med Broskolans elevhälsoteam.
- Håller dig uppdaterad med aktuell forskning och vill utveckla skolsköterskans roll tillsammans med elever och kollegor
- Har ett tydligt elevfokus i din yrkesroll i arbetet som skolsköterska.
- Kan skapa ett tryggt klimat i din verksamhet och har en tydlig struktur.
- Kan skapa goda relationer genom nyfikenhet och förtroende för elever och kollegor.
- Du ska dela vår kristna grundsyn.

Broskolan ligger vackert beläget i Svedjeholmen i den sydvästra delen av Örnsköldsvik. Skolan är en fristående grundskola med konfessionell kristen inriktning med årskurser från F-9, fritidshem samt tre förskoleavdelningar. Skolan har ca 110 elever i blandade klasser. På skolan finns förutom pedagoger funktioner som skoladministration, elevhälsa, kök, städ och vaktmästeri. Under vårterminen 2018 arbetade Broskolan med att utveckla en pedagogik som ska öka elevernas fysiska mående, delaktighet och resultat. Detta skolutvecklingsarbete kommer att fortsätta utarbetas för både elever och pedagogers bästa avseende arbete med undervisning och utbildning. Visa mindre