Lediga jobb som Resesäljare/Reseförsäljare/Resekonsulent i Örnsköldsvik

Se lediga jobb som Resesäljare/Reseförsäljare/Resekonsulent i Örnsköldsvik. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Örnsköldsvik som finns hos arbetsgivaren.

Driven och engagerad Reseproducent

En av våra medarbetare på säljavdelningen går vidare i karriären mot nya utmaningar. Därför söker vi nu en driven och engagerad Reseproducent! Vi söker dig som älskar kundmötet och brinner för att leverera det lilla extra. Om du liksom vi strävar efter att överträffa kundens förväntningar, och lever efter devisen att ingenting är omöjligt, kommer du att trivas hos oss. I din roll som Reseproducent kommer du att; Planera, producera och paketera resor Admin... Visa mer
En av våra medarbetare på säljavdelningen går vidare i karriären mot nya utmaningar. Därför söker vi nu en driven och engagerad Reseproducent!
Vi söker dig som älskar kundmötet och brinner för att leverera det lilla extra. Om du liksom vi strävar efter att överträffa kundens förväntningar, och lever efter devisen att ingenting är omöjligt, kommer du att trivas hos oss.
I din roll som Reseproducent kommer du att;
Planera, producera och paketera resor
Administrera och lägga upp resor och transporter i våra backofficesystem
Lägga upp en försäljningsplan som synkas med marknadsfunktionens marknadsplan, samt genomföra säljaktiviteter
Planera för och aktivt arbeta på mässor och liknande arrangemang
Analysera och följa upp försäljningen samt löpande avrapportera försäljningskampanjer och resor
Ha en tät dialog med kunder, såväl befintliga som potentiella, och svara för all kundservice via telefon, e-post och chatt/messenger
All förekommande övrigt administration runt resor, såsom offerter, bokningar, inköp, granskning av fakturor, hantera reklamationer osv

Tjänsten är bred och du kommer att få möjlighet att arbeta med och utvecklas inom i stort sett allt som vi gör på säljavdelningen. Vi är ett litet team som hjälps åt i det dagliga.
Vi ser gärna att du gillar digitalisering och kan driva vårt arbete mot en ännu mer digital vardag inom teamet.
MER OM TJÄNSTEN
Vi anställer till en hel- eller deltidstjänst efter överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas. Vi ser gärna stationering på något av våra kontor i Örnsköldsvik eller Timrå, men det är öppet för dialog. Arbetstid normalt dagtid vardagar, men helgtjänstgöring kan förekomma i samband med exempelvis mässor. Tillträde efter överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
MER OM DIG
Du som person är driven, social och älskar att träffa kunder! Du har erfarenhet från resebranschen sedan tidigare och är van att arbeta i olika system, tex för bokning och logistik. Du hanterar utan större problem de vanligaste office-programmen, såsom word, excel och powerpoint. Svenska och engelska behärskar du i både tal och skrift. Såklart gillar du att resa!
Vi ser gärna att du har relevant utbildning, exempelvis Hotell- och turismprogrammet på gymnasiet eller motsvarande utbildning på Komvux eller Yrkeshögskola, men det är inget krav.
MER OM FÖRETAGET
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 90-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag drygt 400 mkr, har ca 450 medarbetare och 270 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar med flera utvecklingsprojekt. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och en förmånlig sjukvårdsförsäkring.
Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din intresseanmälan redan idag! Ansökan stänger helt den 30 november. Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor. Visa mindre

Account manager/innesäljare

GO Sport Travel grundades 2001 och är idag en av de största arrangörerna av sport- & evenemangsresor. Med den stora erfarenhet GO Sport Travel besitter, har ett stort och kvalitativt nätverk byggts upp som ger dig som kund säkra leveranser, flexibla lösningar och trygghet under din resa. Den breda expertisen hos GO Sport Travel ger dig som kund brett urval av kvalitativa produkter där trygghet för kunden är ledordet. Vill du vara en del av ett drivet säljt... Visa mer
GO Sport Travel grundades 2001 och är idag en av de största arrangörerna av sport- & evenemangsresor. Med den stora erfarenhet GO Sport Travel besitter, har ett stort och kvalitativt nätverk byggts upp som ger dig som kund säkra leveranser, flexibla lösningar och trygghet under din resa. Den breda expertisen hos GO Sport Travel ger dig som kund brett urval av kvalitativa produkter där trygghet för kunden är ledordet.
Vill du vara en del av ett drivet säljteam av specialister inom evenemangsresebranchen? Vi söker ytterligare en självgående account manager med naturligt säljdriv, stor datorvana, snabb i tanke och fingrar tillsammans med förmåga att arbeta under eget ansvar. Vill du arbeta i en energifylld och krävande miljö med högt tempo och tydligt uppsatta mål? Är du en kundfokuserad person med erfarenhet av försäljning? Drivs du av att överträffa kundens förväntningar? Då kan du vara den vi söker!
Beskrivning av tjänsten:
Tjänsten innebär ett komplext arbete med försäljning av sport och evenemangsresor, på nationell och internationell marknad, till nya och återkommande kunder. Kontakt med våra kunder sker via telefon, mejl och vår website. Arbetet innebär både att ta emot inkommande samtal men också att aktivt ringa upp kunder.
Arbetstiden är förlagd till vardagar dagtid (viss jour på helg förekommer).
Vi söker dig som:
Talar och skriver flytande svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande (bl.a norska och danska).
Har en god förmåga att hantera många processer samtidigt i form av kontakt med kunder, lämna offerter, uppföljningar, biljetter, resehandlingar m.m.
Har god datavana och "snabba fingrar" för hantering av PC och system
Har vana av CRM-system
Har ett naturligt säljdriv med fokus på merförsäljning
Är en lagspelare
Är självgående och gillar att arbeta med stora volymer under eget ansvar
Är noggrann och strukturerad

Vi ser gärna att du har erfarenhet från resebranschen men det är inget krav.
I utbyte erbjuder vi ett roligt, varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Ett arbete med mycket frihet under ansvar och där du får ingå i ett mindre team av härliga kollegor!
Vi ombeder oss att alla ansökningar går via mail till angiven adress med bifogat CV och personligt brev. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Passionerad säljare till vårt team i Örnsköldsvik

Om oss Vi arbetar tillsammans i ett litet team där allt fokus ligger på att hjälpa våra kunder att hitta sin drömsemester. Eftersom våra kunder har olika drömmar och behov blir vår vardag aldrig grå och tråkig. Våra kunder finns både i butiken, på telefon och online och vi hjälper dem med allt från en enkel flygbiljett till hela paket med hotell, flyg, transfer och olika events. Hos Ticket ska alla kunder få service i världsklass och känna sig trygga med o... Visa mer
Om oss
Vi arbetar tillsammans i ett litet team där allt fokus ligger på att hjälpa våra kunder att hitta sin drömsemester. Eftersom våra kunder har olika drömmar och behov blir vår vardag aldrig grå och tråkig. Våra kunder finns både i butiken, på telefon och online och vi hjälper dem med allt från en enkel flygbiljett till hela paket med hotell, flyg, transfer och olika events. Hos Ticket ska alla kunder få service i världsklass och känna sig trygga med oss.

Vår värdegrund är viktig för oss och vi jobbar utifrån vår kompass; Attityd, Glädje, Engagemang, Respekt samt Ansvar (AGERA). Det är viktigt för oss att du känner att du delar våra värderingar och vill bidra till den öppna, dynamiska arbetsplats som Ticket är.

Vem är du
Vi jobbar bokstavligt talat med världen som vårt arbetsfält och våra kunder förväntar sig hjälp med att hitta rätt resa för just deras önskemål. Därför krävs att du är lyhörd, nyfiken och ansvarsfull och att du gillar att ge det lilla extra till dina kunder. Med ditt genuina engagemang och ditt målinriktade fokus bidrar du till både ditt eget och ditt teams framgång.

Vi arbetar i en mängd olika interna samt externa system, bland annat flygbokningssystemet Amadeus vilket vi gärna ser att du har erfarenhet av sedan tidigare. Vi ser dessutom gärna att du har god resvana och stor destinationskunskap. Och inte minst - passion för resor!

Vad får du hos oss
Hos oss får du möjligheten att arbeta i en positiv miljö och sälja det bästa som finns - resor. Du hjälper dina kunder att förverkliga sina semesterdrömmar. För att ytterligare öka din kompetens och stimulera din nyfikenhet har vi ett gediget utbildningsprogram som ger dig många möjligheter att utvecklas i din roll som resesäljare hos oss.

Eftersom vi vill finnas tillgängliga för våra kunder när de behöver oss har vi generösa öppettider, vilket innebär att vi arbetar såväl kvällar som helger. Tjänsten som resesäljare hos oss i Ö-vik är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande så sök redan nu. Vi ser mycket fram emot att höra av dig! Visa mindre

Account manager/innesäljare

GO Sport Travel grundades 2001 och är idag en av de största arrangörerna av sport- & evenemangsresor. Med den stora erfarenhet GO Sport Travel besitter, har ett stort och kvalitativt nätverk byggts upp som ger dig som kund säkra leveranser, flexibla lösningar och trygghet under din resa. Den breda expertisen hos GO Sport Travel ger dig som kund brett urval av kvalitativa produkter där trygghet för kunden är ledordet. Vill du vara en del av ett drivet säl... Visa mer
GO Sport Travel grundades 2001 och är idag en av de största arrangörerna av sport- & evenemangsresor. Med den stora erfarenhet GO Sport Travel besitter, har ett stort och kvalitativt nätverk byggts upp som ger dig som kund säkra leveranser, flexibla lösningar och trygghet under din resa. Den breda expertisen hos GO Sport Travel ger dig som kund brett urval av kvalitativa produkter där trygghet för kunden är ledordet.


Vill du vara en del av ett drivet säljteam av specialister inom evenemangsresebranchen?  Vi söker ytterligare en självgående account manager med naturligt själdriv och förmåga att arbeta under eget ansvar. Vill du arbeta i en energifylld och krävande miljö med högt tempo och mot tydligt uppsatta mål? Är du en kundfokuserad person med erfarenhet av försäljning? Drivs du av att överträffa kundens förväntningar? Då kan du vara den vi söker.


Beskrivning av tjänsten:
Tjänsten innebär att arbeta med försäljning av sport och evenemangsresor till nya och återkommande kunder. Kontakt med våra kunder sker via telefon, mejl och vår website. Arbetsuppgifterna innebär att både aktivt ringa upp kunder/prospekt och ta emot och bearbeta inkommande förfrågningar.


Din profil:
Talar och skriver flytande svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande
Du har mycket snabba fingrar för hantering av PC och system.
Har vana av CRM-system
Naturligt säljdriv med fokus på merförsäljning
Lagspelare
Självgående och gillar att arbeta med stora volymer under eget ansvar
Erfarenhet från resebranchen
Gillar sport
Socialt kompetentFast lön plus månatlig provision Visa mindre