Lediga jobb G&O Sport Travel AB i Örnsköldsvik

Se alla lediga jobb från G&O Sport Travel AB i Örnsköldsvik. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Örnsköldsvik som finns inom det yrket.

Account manager/innesäljare

GO Sport Travel grundades 2001 och är idag en av de största arrangörerna av sport- & evenemangsresor. Med den stora erfarenhet GO Sport Travel besitter, har ett stort och kvalitativt nätverk byggts upp som ger dig som kund säkra leveranser, flexibla lösningar och trygghet under din resa. Den breda expertisen hos GO Sport Travel ger dig som kund brett urval av kvalitativa produkter där trygghet för kunden är ledordet. Vill du vara en del av ett drivet säljt... Visa mer
GO Sport Travel grundades 2001 och är idag en av de största arrangörerna av sport- & evenemangsresor. Med den stora erfarenhet GO Sport Travel besitter, har ett stort och kvalitativt nätverk byggts upp som ger dig som kund säkra leveranser, flexibla lösningar och trygghet under din resa. Den breda expertisen hos GO Sport Travel ger dig som kund brett urval av kvalitativa produkter där trygghet för kunden är ledordet.
Vill du vara en del av ett drivet säljteam av specialister inom evenemangsresebranchen? Vi söker ytterligare en självgående account manager med naturligt säljdriv, stor datorvana, snabb i tanke och fingrar tillsammans med förmåga att arbeta under eget ansvar. Vill du arbeta i en energifylld och krävande miljö med högt tempo och tydligt uppsatta mål? Är du en kundfokuserad person med erfarenhet av försäljning? Drivs du av att överträffa kundens förväntningar? Då kan du vara den vi söker!
Beskrivning av tjänsten:
Tjänsten innebär ett komplext arbete med försäljning av sport och evenemangsresor, på nationell och internationell marknad, till nya och återkommande kunder. Kontakt med våra kunder sker via telefon, mejl och vår website. Arbetet innebär både att ta emot inkommande samtal men också att aktivt ringa upp kunder.
Arbetstiden är förlagd till vardagar dagtid (viss jour på helg förekommer).
Vi söker dig som:
Talar och skriver flytande svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande (bl.a norska och danska).
Har en god förmåga att hantera många processer samtidigt i form av kontakt med kunder, lämna offerter, uppföljningar, biljetter, resehandlingar m.m.
Har god datavana och "snabba fingrar" för hantering av PC och system
Har vana av CRM-system
Har ett naturligt säljdriv med fokus på merförsäljning
Är en lagspelare
Är självgående och gillar att arbeta med stora volymer under eget ansvar
Är noggrann och strukturerad

Vi ser gärna att du har erfarenhet från resebranschen men det är inget krav.
I utbyte erbjuder vi ett roligt, varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Ett arbete med mycket frihet under ansvar och där du får ingå i ett mindre team av härliga kollegor!
Vi ombeder oss att alla ansökningar går via mail till angiven adress med bifogat CV och personligt brev. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Visa mindre