Lediga jobb som VVS-montör i Örnsköldsvik

Se lediga jobb som VVS-montör i Örnsköldsvik. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Örnsköldsvik som finns hos arbetsgivaren.

VVS-montör till Inlands luft i Örnsköldsvik

Ansök    Maj 31    Inlands Luft AB    VVS-montör
Är du en driven och social rörmontör så tror vi att du skulle passa väldigt bra in hos oss! Om tjänsten Våra jobb är allt från större entreprenader till mindre serviceuppdrag. Den ena dagen är inte den andra lik. Du kommer att jobba båda själv och i grupp. Du tar ansvar över att ditt arbete utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Vem är du? Du är s... Visa mer
Är du en driven och social rörmontör så tror vi att du skulle passa väldigt bra in hos oss!
Om tjänsten
Våra jobb är allt från större entreprenader till mindre serviceuppdrag. Den ena dagen är inte den andra lik.
Du kommer att jobba båda själv och i grupp. Du tar ansvar över att ditt arbete utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet.
Arbetet innebär mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.


Vem är du?
Du är social och driven person som alltid vill framåt och utvecklas i en bransch som ständigt utvecklas.
I din bakgrund vill vi se:
• Certifierad inom VS
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare
• B-körkort
• Kunskap om injustering av värme och kylsystem är meriterande
• Svets kompetens är meriterande


Vi ser gärna Kvinnliga och manliga sökande
Om verksamheten
Inlandsluft AB som är en del av Instalco koncernen bedriver service och entreprenadverksamhet av tekniska installationer för Ventilation och VVS samt Automation. Våra kunder finns i Fastighetsbolag, Byggföretag, Industrier samt den privata marknaden. Entreprenadformer kan vara utförandeentreprenader och totalentreprenader samt egna energieffektiserande projekt.
Vår affärsidé är att i nära samarbete med vår slutkund leverera fastighetstekniska och industriella installationer och funktioner för bästa energiprestanda och kostnadseffektiva lösningar.Om du tycker att denna tjänst låter intressant och har några funderingar ta kontakt med Avdelningschef Andreas Tjärnström via mail [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!
Urval sker löpande.


Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, exempelvis rekryterings, bemanningsföretag och annonssäljare undanbedes. Visa mindre

Servicetekniker till Kundnära leveranser

Ansök    Nov 16    Övik Energi AB    VVS-montör
Vi söker en servicetekniker för arbete på våra kundanläggningar inom fjärrvärme och fjärrkyla. Du kommer att ingå en i en mindre grupp om ca 5 personer i olika roller. Arbetet är upplagt så att det varvas mellan bland annat förebyggande service, felavhjälpning och nyinstallation. Vissa veckor planeras arbetet av administratörer och andra veckor planerar du själv ditt arbete efter inkomna ärenden. Arbetsuppgifterna består av - service, underhåll och ny... Visa mer
Vi söker en servicetekniker för arbete på våra kundanläggningar inom fjärrvärme och fjärrkyla.

Du kommer att ingå en i en mindre grupp om ca 5 personer i olika roller. Arbetet är upplagt så att det varvas mellan bland annat förebyggande service, felavhjälpning och nyinstallation. Vissa veckor planeras arbetet av administratörer och andra veckor planerar du själv ditt arbete efter inkomna ärenden.

Arbetsuppgifterna består av
- service, underhåll och nyinstallation på våra kundanläggningar
- teknisk kundsupport
- att arbeta med kontroll och provtryckning
- besiktningar vid nyinstallation och ombyggnad av kundanläggningar

Du har en servicebil med dina verktyg och startar och avslutar på Sjögatan varje dag där du också har möjlighet att fika och äta lunch med dina kollegor.

Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Vi söker dig som har
- vvs-utbildning eller motsvarande
- några års erfarenhet, gärna från vvs-installation
- körkort minst klass B

Som person är du
- ansvarskännande då du jobbar nära våra kunder i deras anläggningar.
- lätt att samarbeta med då avdelningen är liten och man får hjälpa varandra.
- självständig och van driva ditt arbete på egen hand.

I det här jobbet får du stor frihet att planera och styra dina dagar som det passar bäst för dig och för verksamheten. Det är en varierande tjänst där du har erfarna kollegor att bolla kluriga frågor med. Övik Energi är en trygg, framåtsträvande arbetsgivare med lokal förankring och närvaro.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Niklas Sirviö på 070-577 53 13 Visa mindre

Rörmockare

Ansök    Jul 4    Byggtjänst i Ö-Vik AB    VVS-montör
Byggtjänst är ett privatägt byggföretag med ca 50 anställda. Vi har både träarbetare, plattsättare, rörmockare och betongarbetare anställda. Vi söker dig som har erfarenhet av VVS yrket. Visa mer
Byggtjänst är ett privatägt byggföretag med ca 50 anställda. Vi har både träarbetare, plattsättare, rörmockare och betongarbetare anställda.
Vi söker dig som har erfarenhet av VVS yrket. Visa mindre

VS montörer till Bravida i Örnsköldsvik

Ansök    Apr 21    Bravida Sverige AB    VVS-montör
Är du en yrkesstolt, driven och självgående montör som gillar ordning och reda? Bravidas VS-avdelning i Örnsköldsvik befinner sig en expansiv fas med många spännande och utmanande jobb. För att kunna fortsätta att leverera på topp behöver vi fler duktiga montörer. Är du, och kanske också din vän/kollega, sugna på nya utmaningar? Ansök redan idag!        Om rollen Som montör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, där ingen da... Visa mer
Är du en yrkesstolt, driven och självgående montör som gillar ordning och reda? Bravidas VS-avdelning i Örnsköldsvik befinner sig en expansiv fas med många spännande och utmanande jobb. För att kunna fortsätta att leverera på topp behöver vi fler duktiga montörer. Är du, och kanske också din vän/kollega, sugna på nya utmaningar? Ansök redan idag!       

Om rollen
Som montör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, där ingen dag är den andra lik! Du kommer både självständigt och i team utföra VS-installationer, både på serviceuppdrag och  på entreprenader åt våra olika kunder i Örnsköldsvik. Arbetet är väldigt variationsrikt där allt ifrån korta serviceuppdrag till långa entreprenader förekommer. Vi låter våra montörer få testa de flesta uppdrag.

Hos oss får du ett självständigt arbete och du utför varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder, beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravida Way – vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång.

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Bravida i Örnsköldsvik har tre avdelningar: VS, Ventilation och El. Samarbetet är gott och vår målsättning är att åta oss projekt och uppdrag som omfattar samtliga teknikområden.

Vi är ett bra team i Örnsköldsvik som är proffs på just VS och har roligt tillsammans. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Du får en engagerad och erfaren chef som värderar din utveckling. Vi skapar stora resultat, tillsammans! Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är certifierad VS-montör och har flerårig yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vi på Bravida vill att varje medarbetare ska komma välmående och frisk till nästa arbetsdag. Vi vill att det ska vara roligt och säkert att jobba hos Bravida.

 

Vad erbjuder vi dig?

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Intresserad?

Sista ansökningsdatum:  21 maj

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se Visa mindre

VVS-montör till Inlands luft i Örnsköldsvik

Ansök    Mar 24    Inlands Luft AB    VVS-montör
Är du en driven och social rörmontör så tror vi att du skulle passa väldigt bra in hos oss! Om tjänsten Våra jobb är allt från större entreprenader till mindre serviceuppdrag. Den ena dagen är inte den andra lik. Du kommer att jobba båda själv och i grupp. Du tar ansvar över att ditt arbete utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Vem är du? Du är s... Visa mer
Är du en driven och social rörmontör så tror vi att du skulle passa väldigt bra in hos oss!
Om tjänsten
Våra jobb är allt från större entreprenader till mindre serviceuppdrag. Den ena dagen är inte den andra lik.
Du kommer att jobba båda själv och i grupp. Du tar ansvar över att ditt arbete utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet.
Arbetet innebär mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.


Vem är du?
Du är social och driven person som alltid vill framåt och utvecklas i en bransch som ständigt utvecklas.
I din bakgrund vill vi se:
• Certifierad inom VS
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare
• B-körkort
• Kunskap om injustering av värme och kylsystem är meriterande
• Svets kompetens är meriterande


Vi ser gärna Kvinnliga och manliga sökande
Om verksamheten
Inlandsluft AB som är en del av Instalco koncernen bedriver service och entreprenadverksamhet av tekniska installationer för Ventilation och VVS samt Automation. Våra kunder finns i Fastighetsbolag, Byggföretag, Industrier samt den privata marknaden. Entreprenadformer kan vara utförandeentreprenader och totalentreprenader samt egna energieffektiserande projekt.
Vår affärsidé är att i nära samarbete med vår slutkund leverera fastighetstekniska och industriella installationer och funktioner för bästa energiprestanda och kostnadseffektiva lösningar.Om du tycker att denna tjänst låter intressant och har några funderingar ta kontakt med Avdelningschef Andreas Tjärnström via mail [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!
Urval sker löpande.


Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, exempelvis rekryterings, bemanningsföretag och annonssäljare undanbedes. Visa mindre

Ledande montörer VS Örnsköldsvik

Ansök    Mar 17    Bravida Sverige AB    VVS-montör
Nu söker vi nya medarbetare inom VS till Örnsköldsvik, en ledande montör som är trygg i dig själv och gillar ordning och reda! På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Vi ser att du har kapacitet och viljan att utvecklas i rollen som ledande montör. Arbetar du som VVS-montör och vill ta nästa steg i din karriär? Då har du hittat rätt. Om jobbet Som Ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i stora ... Visa mer
Nu söker vi nya medarbetare inom VS till Örnsköldsvik, en ledande montör som är trygg i dig själv och gillar ordning och reda! På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Vi ser att du har kapacitet och viljan att utvecklas i rollen som ledande montör. Arbetar du som VVS-montör och vill ta nästa steg i din karriär? Då har du hittat rätt.

Om jobbet
Som Ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i stora projekt och små korta uppdrag. Rollen innebär utförandeansvar för våra projekt. Tillsammans med projektledaren svarar du för utförande, bemanning och att den löpande arbetsprocessen följs. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:


• Planera och fördela arbetsuppgifter för montörerna
• Daglig styrning av projektet
• Beställa och planera materialinköp
• Montagearbete
• Delta på samordnings-, produktions- och tidplanemöten
• Ekonomiuppföljning tillsammans med projektledare och avdelningschef
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbete

I rollen som ledande montör ansvarar du för att uppdragen utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravida Way – vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång.

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Och på Örnsköldsviks-kontoret är vi ett tight gäng som hela tiden vill framåt och känslan ska vara att du kan påverka mycket trots en stor organisation, vi vill verka som ett ”företag” i företaget. Vi gemensamt i Örnsköldsvik brinner lite extra för ny teknik för att effektivisera vårt arbetssätt och leverera på bästa sätt i våra projekt. Teamet leds av en engagerad chef med kompetenta medarbetare där alla aktivt lyssnar, delar erfarenheter och har kul tillsammans.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Rollen förutsätter en bakgrund som montör, inklusive dokumenterad kunskap om branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. B-körkort är ett krav. Vi ser också att du har:


• God branscherfarenhet
• Driven och resultatinriktad
• Erfarenhet av styrning och/eller samordning av montörer
• Erfarenhet/Intresse av ledarskap

 

Som person är du trygg i din yrkesroll och har ett förtroendegivande och lösningsorienterat arbetssätt. Du är självgående och trivs med många sociala kontakter. Likaså trivs du med en varierande vardag med många bollar i luften. Du är ambitiös, strukturerad och affärsmedveten.

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vi på Bravida vill att varje medarbetare ska komma välmående och frisk till nästa arbetsdag. Vi vill att det ska vara roligt och säkert att jobba hos Bravida.

Vad erbjuder vi dig?

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Intresserad?

Sista ansökningsdatum:  2023-04-30

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Avdelningschef för VS Christoffer Lindmark 070-6554775

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se Visa mindre

VVS-montör

Ansök    Apr 1    Ö-viks Brunnsborrning AB    VVS-montör
Heltid VVS-arbeten Installation B-körkort Utbildning inom VVS Erfarenhet krav/önskvärt Arbetsplats: Örnsköldsvik kommun Visa mer
Heltid
VVS-arbeten
Installation
B-körkort
Utbildning inom VVS
Erfarenhet krav/önskvärt
Arbetsplats: Örnsköldsvik kommun Visa mindre

Rörmokare/rörmontör

Ansök    Feb 8    Ö-viks Brunnsborrning AB    VVS-montör
Rörmokare/rörmontör Filtermontör Pumpmontör Service av vattenanläggning Felsök VVS-arbete Arbetsplats: Örnsköldsviks kommun Egen servicebil i arbetet vilket kräver B-körkort Visa mer
Rörmokare/rörmontör
Filtermontör
Pumpmontör
Service av vattenanläggning
Felsök
VVS-arbete

Arbetsplats: Örnsköldsviks kommun

Egen servicebil i arbetet vilket kräver B-körkort Visa mindre

VVS-montör till Inlands luft i Örnsköldsvik

Ansök    Jan 25    Inlands Luft AB    VVS-montör
Är du en driven och social rörmontör så tror vi att du skulle passa väldigt bra in hos oss! Om tjänsten Våra jobb är allt från större entreprenader till mindre serviceuppdrag. Den ena dagen är inte den andra lik. Du kommer att jobba båda själv och i grupp. Du tar ansvar över att ditt arbete utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Vem är du? Du är s... Visa mer
Är du en driven och social rörmontör så tror vi att du skulle passa väldigt bra in hos oss!
Om tjänsten
Våra jobb är allt från större entreprenader till mindre serviceuppdrag. Den ena dagen är inte den andra lik.
Du kommer att jobba båda själv och i grupp. Du tar ansvar över att ditt arbete utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet.
Arbetet innebär mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.


Vem är du?
Du är social och driven person som alltid vill framåt och utvecklas i en bransch som ständigt utvecklas.
I din bakgrund vill vi se:
• Certifierad inom VS
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare
• B-körkort
• Kunskap om injustering av värme och kylsystem är meriterande
• Svets kompetens är meriterande


Vi ser gärna Kvinnliga och manliga sökande
Om verksamheten
Inlandsluft AB som är en del av Instalco koncernen bedriver service och entreprenadverksamhet av tekniska installationer för Ventilation och VVS samt Automation. Våra kunder finns i Fastighetsbolag, Byggföretag, Industrier samt den privata marknaden. Entreprenadformer kan vara utförandeentreprenader och totalentreprenader samt egna energieffektiserande projekt.
Vår affärsidé är att i nära samarbete med vår slutkund leverera fastighetstekniska och industriella installationer och funktioner för bästa energiprestanda och kostnadseffektiva lösningar.Om du tycker att denna tjänst låter intressant och har några funderingar ta kontakt med Avdelningschef Andreas Tjärnström via mail [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!
Urval sker löpande.


Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, exempelvis rekryterings, bemanningsföretag och annonssäljare undanbedes. Visa mindre

VS montörer till Bravida i Örnsköldsvik

Ansök    Nov 11    Bravida Sverige AB    VVS-montör
Är du en yrkesstolt, driven och självgående montör som gillar ordning och reda? Bravidas VS-avdelning i Örnsköldsvik befinner sig en expansiv fas med många spännande och utmanande jobb. För att kunna fortsätta att leverera på topp behöver vi fler duktiga montörer. Är du, och kanske också din vän/kollega, sugna på nya utmaningar? Ansök redan idag!        Om rollen Som montör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, där ingen da... Visa mer
Är du en yrkesstolt, driven och självgående montör som gillar ordning och reda? Bravidas VS-avdelning i Örnsköldsvik befinner sig en expansiv fas med många spännande och utmanande jobb. För att kunna fortsätta att leverera på topp behöver vi fler duktiga montörer. Är du, och kanske också din vän/kollega, sugna på nya utmaningar? Ansök redan idag!       

Om rollen
Som montör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, där ingen dag är den andra lik! Du kommer både självständigt och i team utföra VS-installationer, både på serviceuppdrag och  på entreprenader åt våra olika kunder i Örnsköldsvik. Arbetet är väldigt variationsrikt där allt ifrån korta serviceuppdrag till långa entreprenader förekommer. Vi låter våra montörer få testa de flesta uppdrag.

Hos oss får du ett självständigt arbete och du utför varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder, beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravida Way – vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång.

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Bravida i Örnsköldsvik har tre avdelningar: VS, Ventilation och El. Samarbetet är gott och vår målsättning är att åta oss projekt och uppdrag som omfattar samtliga teknikområden.

Vi är ett bra team i Örnsköldsvik som är proffs på just VS och har roligt tillsammans. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Du får en engagerad och erfaren chef som värderar din utveckling. Vi skapar stora resultat, tillsammans! Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är certifierad VS-montör och har flerårig yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vi på Bravida vill att varje medarbetare ska komma välmående och frisk till nästa arbetsdag. Vi vill att det ska vara roligt och säkert att jobba hos Bravida.

 

Vad erbjuder vi dig?

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Intresserad?

Sista ansökningsdatum:  4 december

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se Visa mindre