Lediga jobb som Socialsekreterare i Örnsköldsvik

Se lediga jobb som Socialsekreterare i Örnsköldsvik. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Örnsköldsvik som finns hos arbetsgivaren.

Socialsekreterare vikariat social utredning

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en härlig arbetsgrupp som har mycket kompetens, engagemang och arbetsglädje! Ta chansen att komma o... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en härlig arbetsgrupp som har mycket kompetens, engagemang och arbetsglädje! Ta chansen att komma och jobba med oss!

Inom avdelningen Social utredning arbetar vi varje dag för att Örnsköldsviks medborgare ska få en bättre vardag.

Vi ansvarar för socialtjänstens myndighetsutövning för barn och vuxna i behov av stöd och skydd. Avdelningen har cirka 120 anställda socialsekreterare, biståndshandläggare och LSS-handläggare fördelat på sex enheter. Förutom våra handläggare finns även chefer, ärendehandledare, administratörer, verksamhetsutvecklare och övriga stödfunktioner där vi tillsammans arbetar för att ge våra kommunmedborgare rätt stöd i rätt tid.Arbetsuppgifter
Vi söker två socialsekreterare för vikariatsanställningar till avdelningen social utredning utifrån kommande föräldraledigheter vid Mottagning, familjerätt och beredskap och Enheten för vuxna och ensamkommande

Som socialsekreterare på enheten för mottagning, familjerätt och beredskap kommer du arbeta tillsammans med ett tiotal engagerade kollegor. Vi står i startgroparna för att utveckla vårt arbetssätt till att bli en än mer tillgängligare socialtjänst som kan erbjuda medborgare tidigare insatser och ha en tätare samverkan med andra verksamheter och myndigheter. Du kommer att arbeta individuellt och i team med andra socialsekreterare med stöd från nära arbetsledning och ärendehandledning.

Några av arbetsuppgifterna kan vara att handlägga;
- Barn- och ungdomsärenden, 0-20 år med inriktning mottagning, utredning och uppföljning av öppna insatser.
- Unga vuxna 18-20 år.
- Ensamkommande barn och unga.
- Vuxna med skadligt bruk och beroende, vuxna i våld i nära relationer.

Arbetet innebär motiverande och stödjande arbetssätt samt myndighetsutövning. Du kommer ansvara för mottagning, utredning och uppföljning av insatser för barn, unga och deras familjer. Nära samverkan med andra verksamheter och myndigheter kommer utgöra en viktig del i detta. 

Som anställd inom avdelning Social utredning har du tillgång till en rad förmåner såsom friskvårdstimme, friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider och distansarbete. 

Inom enheterna lägger vi mycket fokus på arbetsmiljö, hälsa och trivsel bland annat genom hälsoaktiviteter i olika former under året. Väljer du att delvis arbeta på distans utrustar vi din hemarbetsplats och som ny medarbetare erbjuds du ergonomisk genomgång av sjukgymnast.

Genom satsningen Yrkesresan kommer du som socialsekreterare inom barn och unga under åren ges möjlighet till utbildning inom verksamhetsområdet på arbetstid. Här hittar du mer information: Yrkesresan-Kommunförbundet Västernorrland 

Utöver detta förväntas du även kunna bidra i verksamhets- och utvecklingsarbete. Du kommer även att ingå i det pågående projekt där medarbetare ges möjlighet till återhämtningstid.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad socionom med godkänd examen.

Meriterande för tjänsterna är:

- Erfarenhet av myndighetsutövning, handläggning och mottagningsarbete gällande den sociala barnavården samt inom området skadligt bruk och beroende.
- Erfarenhet och kunskap av journalsystemet ProCapita/Lifecare
- Erfarenhet/kunskaper i lösningsfokuserat arbetssätt
- Utbildning inom/erfarenhet av MI
- Utbildning inom/erfarenhet av utredningsverktygen ASI och/eller BBIC.

Körkort med behörighet B är ett krav

Arbete i beredskap kan förekomma.

Utöver formella kompetenser kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker medarbetare som har förmåga att skapa goda relationer, gillar samarbete och att ta initiativ. Ser du positivt på utveckling och vill bidra såväl i arbetet som person? Då är detta jobbet för dig!

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Tjänsterna är vikariatsanställningar på heltid, 100% under 10-12 månader med start 2024-01-01 eller tidigare enligt överenskommelse. 

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Vi ser gärna språkkunskaper i finska och/eller någon av de samiska varieteterna då Örnsköldsviks kommun ingår i både finskt och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Socionom med erfarenhet inom missbruk och beroendeproblematik

Ansök    Nov 9    PersonalExpressen AB    Socionom
Hjärtligt välkommen att arbeta som socionom tillsammans med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag inom vård och omsorg! Nu söker vi dig som är socionom och vill arbeta tillsammans med oss som vår konsult! Vi erbjuder en lång rad olika former av konsultuppdrag över hela Sverige med möjlighet till uppdragsgivare inom såväl privat som offentlig sektor. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som socionom tillsammans med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag inom vård och omsorg! Nu söker vi dig som är socionom och vill arbeta tillsammans med oss som vår konsult!
Vi erbjuder en lång rad olika former av konsultuppdrag över hela Sverige med möjlighet till uppdragsgivare inom såväl privat som offentlig sektor. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål om din framtida yrkeskarriär. Behöver du flytta till en ny stad eller till ett nytt land för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ett fint boende åt dig - hos oss ges du möjligheten att växa som människa i den riktning du själv önskar såväl professionellt som privat - vi ser till hela ditt liv!
Har du därmed önskemål eller drömmar om att flytta till en specifik stad, oavsett anledning, är vi precis den arbetsgivare du söker! Vi kommer att lyckas med att hitta både ett bra konsultuppdrag och en fin egen bostad åt dig oavsett om du önskar bo i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skara eller Skellefteå. Vi är kort och gott möjligheternas arbetsgivare och har uppdrag i hela landet!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Oavsett var eller när du föredrar att arbeta så har vi bemanningsuppdrag med heltidsscheman att erbjuda dig. Genom oss får du dessutom tillgång till nordens bästa löneförhandlare som representerar dig och dina intressen. På så vis kan du alltid känna dig trygg med att vi förhandlar upp din lön och dina villkor till högsta möjliga nivåer inför varje enskild bemanningsuppdrag. På PersonalExpressen ser vi oss lika mycket som ditt fackförbund som vi ser oss som din arbetsgivare. Vi presterar alltid goda resultat i våra förhandlingar med våra kunder och möjliggör genom detta att din lön och dina villkor alltid blir de bästa möjliga för dig inför ett nytt uppdrag. Hos oss kan du alltid känna dig trygg med att vi som din arbetsgivare kämpar för dig och din långsiktiga löneutveckling - det tycker vi nämligen att du och alla andra socionomer är värda. Det är orättvist och tröttsamt att de fackförbund som oftast representerar människor som arbetar inom offentlig sektor är de fackförbud som förhandlar sämst löneutveckling över tid åt sina medlemmar. Här kommer du som börjar arbeta med oss både att se och att känna skillnaden hur det är att ha en arbetsgivare som värdesätter dig på riktigt. Vi står upp för våra socionomer!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för socionomer!
Vi tror på att ha Sveriges bästa socionomer anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för var och en av dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar till dig och förstår dig så har du kommit helt rätt hem till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra. På PersonalExpressen förmedlar vi professionell, ambitiös och jordnära medarbetare utefter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de bemanningskonsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 20 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Offentlig förvaltning ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra socionomer och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig utifrån dina egna önskemål och förväntningar!
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt som står i vår makt för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Socionomkonsulter till Cura Nord. Vi har uppdrag runt om i hela Sverige!

På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor! Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor. Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll? Just nu söker vi specifikt at... Visa mer
På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor!
Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor.
Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll?
Just nu söker vi specifikt att komma i kontakt med socionomer med minst tre års erfarenhet av socialtjänstens myndighetsutövning som vill arbeta på konsultuppdrag inom:
Barn och unga
LSS
Biståndshandläggare SoL(äldre)
Vuxna/missbruk
Familjerätt
BarnsekreterareVi söker också, för framtida uppdrag, dig med kompetens inom:
Våld i nära relation
Familjehem
Ekonomiskt bistånd/försörjningsstöd
1:e socialsekreterare och enhetscheferKvalifikationer
Du har en Socionomexamen och minst 3 års erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete och myndighetsutövning
Du behärskar olika system ex. procapita, reserva, pulsen combine
Du behärskar svenska språket mycket väl i både tal och skrift
Du som person är trygg, driven, engagerad och brinner för att hjälpa människor
Det är meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil.

Vad kan vi ge dig?
Som konsult hos oss på Cura Nord får du ett personligt bemötande och vi vill lära känna dig för att på bästa sätt matcha uppdrag baserat på din kompetensprofil, drivkraft och geografiska preferens.
Trygga anställningsvillkor
Konkurrenskraftig lön
Kompetensutvecklingsbidrag
Professionell handledning av legitimerad psykolog eller erfarna ärendehandledare
Dedikerade konsultchefer som kommer göra allt för att stötta dig i ditt liv, arbetsliv och utveckling
Ett mindre bemanningsföretag med stort hjärta och hög kvalitetsnivå

Behovet av din kompetens inom detta område är värdefull. Registrera din ansökan på vår hemsida redan idag, där kan du också se aktuella uppdrag!
I artikeln nedan kan du läsa mer om oss på Cura Nord:
https://socionomkarriar.se/2023/09/19/manniskor-som-hjalper-manniskor-3/
Vid frågor ring 090- 34 00 140
Tillsammans kan vi hjälpa fler människor i behov!
Med vänlig hälsning,
Vi på Cura Nord Visa mindre

Barn- och ungdomsutredare på Sveriges mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som barn- och ungdomsutredare tillsammans med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag med inriktning mot socialtjänsten! Nu söker vi dig som är utbildad socionom, har erfarenhet av att arbeta med barn- och ungdomsutredningar på socialtjänsten och som är redo att ta nästa steg i din yrkeskarriär tillsammans med oss på PersonalExpressen! Vi erbjuder en lång rad konsul... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som barn- och ungdomsutredare tillsammans med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag med inriktning mot socialtjänsten! Nu söker vi dig som är utbildad socionom, har erfarenhet av att arbeta med barn- och ungdomsutredningar på socialtjänsten och som är redo att ta nästa steg i din yrkeskarriär tillsammans med oss på PersonalExpressen!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela Sverige som barn- och ungdomsutredare inom socialtjänsten. När vi matchar dig med ett uppdrag hos oss baserar vi alltid vårt sökande på hur du själv anser att din kompetens bör användas på bästa sätt. Vill du flytta till en ny stad för att ´tacka ja till ett uppdrag betalar vi alltid ett fint boende åt dig i den nya staden och hjälper dig (och din familj om har någon sådan som du vill ta med dig vid en flytt) med allting du/ni behöver runtomkring rent praktiskt. Vi anstränger oss alltid det där lilla extra för att hålla högsta möjliga servicenivå gentemot våra medarbetare. Hos oss ges du möjligheten att växa som människa i den riktning du själv önskar såväl professionellt som privat - vi ser till hela ditt liv!
Har du därmed önskemål eller drömmar om att flytta till en specifik stad, oavsett anledning, är vi precis den arbetsgivare du söker! Vi kommer att lyckas med att hitta både ett bra konsultuppdrag och en fin egen bostad åt dig oavsett om du önskar bo i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skara eller Skellefteå. Vi är kort och gott möjligheternas arbetsgivare där dina egna önskemål kring din egen framtid alltid står i första rummet hos oss!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Oavsett var eller när du föredrar att arbeta så har vi bemanningsuppdrag med heltidsscheman att erbjuda dig. Genom oss får du dessutom tillgång till nordens bästa löneförhandlare som representerar dig och dina intressen. På så vis kan du alltid känna dig trygg med att vi förhandlar upp din lön och dina villkor till högsta möjliga nivåer inför varje enskild bemanningsuppdrag. På PersonalExpressen ser vi oss lika mycket som ditt fackförbund som vi ser oss som din arbetsgivare. Vi presterar alltid goda resultat i våra förhandlingar med våra kunder och möjliggör genom detta att din lön och dina villkor alltid blir de bästa möjliga för dig inför ett nytt uppdrag. Hos oss kan du alltid känna dig trygg med att vi som din arbetsgivare kämpar för dig och din långsiktiga löneutveckling - det tycker vi nämligen att du och alla andra socionomer är värda. Det är orättvist och tröttsamt att de fackförbund som oftast representerar människor som arbetar inom offentlig sektor är de fackförbud som förhandlar sämst löneutveckling över tid åt sina medlemmar. Här kommer du som börjar arbeta med oss både att se och att känna skillnaden hur det är att ha en arbetsgivare som värdesätter dig på riktigt. Vi står upp för våra medarbetare!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för socionomer!
Vi tror på att ha Sveriges bästa socionomer anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för var och en av dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar till dig och förstår dig så har du kommit helt rätt hem till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra. På PersonalExpressen förmedlar vi professionell, ambitiös och jordnära medarbetare utefter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de bemanningskonsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 20 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Offentlig förvaltning ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra socionomer och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig utifrån dina egna önskemål och förväntningar!
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt som står i vår makt för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Barn- och ungdomsutredare på Sveriges mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som barn- och ungdomsutredare tillsammans med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag med inriktning mot socialtjänsten! Nu söker vi dig som är utbildad socionom, har erfarenhet av att arbeta med barn- och ungdomsutredningar på socialtjänsten och som är redo att ta nästa steg i din yrkeskarriär tillsammans med oss på PersonalExpressen! Vi erbjuder en lång rad konsul... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som barn- och ungdomsutredare tillsammans med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag med inriktning mot socialtjänsten! Nu söker vi dig som är utbildad socionom, har erfarenhet av att arbeta med barn- och ungdomsutredningar på socialtjänsten och som är redo att ta nästa steg i din yrkeskarriär tillsammans med oss på PersonalExpressen!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela Sverige som barn- och ungdomsutredare inom socialtjänsten. När vi matchar dig med ett uppdrag hos oss baserar vi alltid vårt sökande på hur du själv anser att din kompetens bör användas på bästa sätt. Vill du flytta till en ny stad för att ´tacka ja till ett uppdrag betalar vi alltid ett fint boende åt dig i den nya staden och hjälper dig (och din familj om har någon sådan som du vill ta med dig vid en flytt) med allting du/ni behöver runtomkring rent praktiskt. Vi anstränger oss alltid det där lilla extra för att hålla högsta möjliga servicenivå gentemot våra medarbetare. Hos oss ges du möjligheten att växa som människa i den riktning du själv önskar såväl professionellt som privat - vi ser till hela ditt liv!
Har du därmed önskemål eller drömmar om att flytta till en specifik stad, oavsett anledning, är vi precis den arbetsgivare du söker! Vi kommer att lyckas med att hitta både ett bra konsultuppdrag och en fin egen bostad åt dig oavsett om du önskar bo i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skara eller Skellefteå. Vi är kort och gott möjligheternas arbetsgivare där dina egna önskemål kring din egen framtid alltid står i första rummet hos oss!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Oavsett var eller när du föredrar att arbeta så har vi bemanningsuppdrag med heltidsscheman att erbjuda dig. Genom oss får du dessutom tillgång till nordens bästa löneförhandlare som representerar dig och dina intressen. På så vis kan du alltid känna dig trygg med att vi förhandlar upp din lön och dina villkor till högsta möjliga nivåer inför varje enskild bemanningsuppdrag. På PersonalExpressen ser vi oss lika mycket som ditt fackförbund som vi ser oss som din arbetsgivare. Vi presterar alltid goda resultat i våra förhandlingar med våra kunder och möjliggör genom detta att din lön och dina villkor alltid blir de bästa möjliga för dig inför ett nytt uppdrag. Hos oss kan du alltid känna dig trygg med att vi som din arbetsgivare kämpar för dig och din långsiktiga löneutveckling - det tycker vi nämligen att du och alla andra socionomer är värda. Det är orättvist och tröttsamt att de fackförbund som oftast representerar människor som arbetar inom offentlig sektor är de fackförbud som förhandlar sämst löneutveckling över tid åt sina medlemmar. Här kommer du som börjar arbeta med oss både att se och att känna skillnaden hur det är att ha en arbetsgivare som värdesätter dig på riktigt. Vi står upp för våra medarbetare!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för socionomer!
Vi tror på att ha Sveriges bästa socionomer anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för var och en av dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar till dig och förstår dig så har du kommit helt rätt hem till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra. På PersonalExpressen förmedlar vi professionell, ambitiös och jordnära medarbetare utefter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de bemanningskonsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 20 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Offentlig förvaltning ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra socionomer och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig utifrån dina egna önskemål och förväntningar!
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt som står i vår makt för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Socionomkonsulter till Cura Nord. Vi har uppdrag runt om i hela Sverige!

På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor! Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor. Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll? Just nu söker vi specifikt at... Visa mer
På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor!
Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor.
Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll?
Just nu söker vi specifikt att komma i kontakt med socionomer med minst tre års erfarenhet av socialtjänstens myndighetsutövning som vill arbeta på konsultuppdrag inom:
Barn och unga
LSS
Biståndshandläggare SoL(äldre)
Vuxna/missbruk
Familjerätt
BarnsekreterareVi söker också, för framtida uppdrag, dig med kompetens inom:
Våld i nära relation
Familjehem
Ekonomiskt bistånd/försörjningsstöd
1:e socialsekreterare och enhetscheferKvalifikationer
Du har en Socionomexamen och minst 3 års erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete och myndighetsutövning
Du behärskar olika system ex. procapita, reserva, pulsen combine
Du behärskar svenska språket mycket väl i både tal och skrift
Du som person är trygg, driven, engagerad och brinner för att hjälpa människor
Det är meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil.

Vad kan vi ge dig?
Som konsult hos oss på Cura Nord får du ett personligt bemötande och vi vill lära känna dig för att på bästa sätt matcha uppdrag baserat på din kompetensprofil, drivkraft och geografiska preferens.
Trygga anställningsvillkor
Konkurrenskraftig lön
Kompetensutvecklingsbidrag
Professionell handledning av legitimerad psykolog eller erfarna ärendehandledare
Dedikerade konsultchefer som kommer göra allt för att stötta dig i ditt liv, arbetsliv och utveckling
Ett mindre bemanningsföretag med stort hjärta och hög kvalitetsnivå

Behovet av din kompetens inom detta område är värdefull. Registrera din ansökan på vår hemsida redan idag, där kan du också se aktuella uppdrag!
I artikeln nedan kan du läsa mer om oss på Cura Nord:
https://socionomkarriar.se/2023/09/19/manniskor-som-hjalper-manniskor-3/
Vid frågor ring 090- 34 00 140
Tillsammans kan vi hjälpa fler människor i behov!
Med vänlig hälsning,
Vi på Cura Nord Visa mindre

Socionomkonsulter till Cura Nord. Vi har uppdrag runt om i hela Sverige!

På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor! Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor. Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll? Just nu söker vi specifikt at... Visa mer
På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor!
Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor.
Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll?
Just nu söker vi specifikt att komma i kontakt med socionomer med minst tre års erfarenhet av socialtjänstens myndighetsutövning som vill arbeta på konsultuppdrag inom:
Barn och unga
LSS
Biståndshandläggare SoL(äldre)
Vuxna/missbruk
Familjerätt
BarnsekreterareVi söker också, för framtida uppdrag, dig med kompetens inom:
Våld i nära relation
Familjehem
Ekonomiskt bistånd/försörjningsstöd
1:e socialsekreterare och enhetscheferKvalifikationer
Du har en Socionomexamen och minst 3 års erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete och myndighetsutövning
Du behärskar olika system ex. procapita, reserva, pulsen combine
Du behärskar svenska språket mycket väl i både tal och skrift
Du som person är trygg, driven, engagerad och brinner för att hjälpa människor
Det är meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil.

Vad kan vi ge dig?
Som konsult hos oss på Cura Nord får du ett personligt bemötande och vi vill lära känna dig för att på bästa sätt matcha uppdrag baserat på din kompetensprofil, drivkraft och geografiska preferens.
Trygga anställningsvillkor
Konkurrenskraftig lön
Kompetensutvecklingsbidrag
Professionell handledning av legitimerad psykolog eller erfarna ärendehandledare
Dedikerade konsultchefer som kommer göra allt för att stötta dig i ditt liv, arbetsliv och utveckling
Ett mindre bemanningsföretag med stort hjärta och hög kvalitetsnivå

Behovet av din kompetens inom detta område är värdefull. Registrera din ansökan på vår hemsida redan idag, där kan du också se aktuella uppdrag!
Vid frågor ring 090- 34 00 140
Tillsammans kan vi hjälpa fler människor i behov!
Med vänlig hälsning,
Vi på Cura Nord Visa mindre

Socialsekreterare till utredningsenheten för barn och unga

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Vi inom avdelning Social utredning arbetar varje dag för att Örnsköldsviks medborgare ska få en bättre vardag. Vi ansvarar för socialtjänstens mynd... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.

Vi inom avdelning Social utredning arbetar varje dag för att Örnsköldsviks medborgare ska få en bättre vardag.

Vi ansvarar för socialtjänstens myndighetsutövning för barn och vuxna i behov av stöd och skydd. Avdelningen har c:a 120 anställda socialsekreterare, biståndshandläggare och LSS-handläggare fördelat på sex enheter. Runt våra handläggare finns även chefer, ärendehandledare, administratörer, verksamhetsutvecklare och övriga stödfunktioner där vi tillsammans arbetar för att ge våra kommunmedborgare rätt stöd i rätt tid.

Arbetsuppgifter
Som socialsekreterare på Utredningsenheten för Barn och unga kommer du arbeta tillsammans med 20 engagerade kollegor. Du kommer ansvara för utredning och uppföljning av insatser för barn, unga och deras familjer. Arbetet innebär motiverande och stödjande arbetssätt samt myndighetsutövning.

Som anställd inom avdelning Social utredning har du tillgång till en rad förmåner såsom friskvårdstimme, friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider och distansarbete. Du har som heltidsanställd tillgång till återhämtning på arbetstid, vilket innebär att vårt mål är att du ska arbeta knappt 38 timmar i veckan med bibehållen heltidsanställning och lön.

Enheten är indelad i team där du får nära kollegial kontakt och stöd. Via vår introduktionsansvarig och enhetens ärendehandledare erbjuds du individuell stöttning och såväl individuell handledning som handledning i grupp. Väljer du att delvis arbeta på distans utrustar vi din hemarbetsplats och som ny medarbetare erbjuds du ergonomisk genomgång av sjukgymnast.

Kvalifikationer
Till Utredningsenheten och arbete med barn och unga söker vi dig som är utbildad och godkänd socionom för vikariat under sex månader, med möjlighet till förlängning.

Det är meriterande om du har erfarenhet av myndighetsutövning, arbete enligt BBIC och erfarenhet av att arbeta i Procapita eller Life Care.

Utöver formella kompetenser kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Har du förmågan att skapa goda relationer, både internt och externt till klienter, kollegor och samarbetspartners? Tycker du om samarbete och att ta initiativ? Har du förmågan att arbeta självständigt och tillsammans med andra och fatta snabba och tydliga beslut? Sporras du av att hantera och prestera i utmanande situationer? Ser du positivt på utveckling och vill bidra såväl i arbetet som person? Svarar du ja på frågorna, tycker du att förutsättningarna i arbetet låter intressanta och har du kvalifikationerna som krävs så är kanske detta är jobbet för dig!

Körkort med behörighet B är ett krav.

Vikariatsanställningen är på heltid, 100%,med start omgående och i 6 månader.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Bifoga CV, personligt brev och examensbevis! Välkommen med din ansökan!

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Vi ser gärna språkkunskaper i finska och/eller någon av de samiska varieteterna då Örnsköldsviks kommun ingår i både finskt och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Socionom på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Ansök    Sep 25    PersonalExpressen AB    Socionom
Hjärtligt välkommen att arbeta som socionom tillsammans med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag inom vård och omsorg! Nu söker vi dig som är socionom och vill arbeta tillsammans med oss som vår konsult! Vi erbjuder en lång rad olika former av konsultuppdrag över hela Sverige med möjlighet till uppdragsgivare inom såväl privat som offentlig sektor. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som socionom tillsammans med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag inom vård och omsorg! Nu söker vi dig som är socionom och vill arbeta tillsammans med oss som vår konsult!
Vi erbjuder en lång rad olika former av konsultuppdrag över hela Sverige med möjlighet till uppdragsgivare inom såväl privat som offentlig sektor. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål om din framtida yrkeskarriär. Behöver du flytta till en ny stad eller till ett nytt land för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ett fint boende åt dig - hos oss ges du möjligheten att växa som människa i den riktning du själv önskar såväl professionellt som privat - vi ser till hela ditt liv!
Har du därmed önskemål eller drömmar om att flytta till en specifik stad, oavsett anledning, är vi precis den arbetsgivare du söker! Vi kommer att lyckas med att hitta både ett bra konsultuppdrag och en fin egen bostad åt dig oavsett om du önskar bo i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skara eller Skellefteå. Vi är kort och gott möjligheternas arbetsgivare och har uppdrag i hela landet!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Oavsett var eller när du föredrar att arbeta så har vi bemanningsuppdrag med heltidsscheman att erbjuda dig. Genom oss får du dessutom tillgång till nordens bästa löneförhandlare som representerar dig och dina intressen. På så vis kan du alltid känna dig trygg med att vi förhandlar upp din lön och dina villkor till högsta möjliga nivåer inför varje enskild bemanningsuppdrag. På PersonalExpressen ser vi oss lika mycket som ditt fackförbund som vi ser oss som din arbetsgivare. Vi presterar alltid goda resultat i våra förhandlingar med våra kunder och möjliggör genom detta att din lön och dina villkor alltid blir de bästa möjliga för dig inför ett nytt uppdrag. Hos oss kan du alltid känna dig trygg med att vi som din arbetsgivare kämpar för dig och din långsiktiga löneutveckling - det tycker vi nämligen att du och alla andra socionomer är värda. Det är orättvist och tröttsamt att de fackförbund som oftast representerar människor som arbetar inom offentlig sektor är de fackförbud som förhandlar sämst löneutveckling över tid åt sina medlemmar. Här kommer du som börjar arbeta med oss både att se och att känna skillnaden hur det är att ha en arbetsgivare som värdesätter dig på riktigt. Vi står upp för våra socionomer!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för socionomer!
Vi tror på att ha Sveriges bästa socionomer anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för var och en av dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar till dig och förstår dig så har du kommit helt rätt hem till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra. På PersonalExpressen förmedlar vi professionell, ambitiös och jordnära medarbetare utefter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de bemanningskonsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 20 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Offentlig förvaltning ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra socionomer och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig utifrån dina egna önskemål och förväntningar!
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt som står i vår makt för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Utvecklare till social utredning

Ansök    Jun 29    ÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN    Socionom
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Vi inom avdelningen Social utredning arbetar varje dag för att Örnsköldsviks medborgare ska få en bättre vardag. Vi ansvarar för socialtjänstens my... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.

Vi inom avdelningen Social utredning arbetar varje dag för att Örnsköldsviks medborgare ska få en bättre vardag.

Vi ansvarar för socialtjänstens myndighetsutövning för barn och vuxna i behov av stöd och skydd. Avdelningen har c:a 120 anställda socialsekreterare, biståndshandläggare och LSS-handläggare fördelat på sex enheter. Runt våra handläggare finns även chefer, ärendehandledare, administratörer, verksamhetsutvecklare och övriga stödfunktioner där vi tillsammans arbetar för att ge våra kommunmedborgare rätt stöd i rätt tid.

Nu söker vi dig som utvecklare och stöd till våra två chefer inom äldre och funktionshinder området! 


Arbetsuppgifter

Är du intresserad av ett omväxlande arbete där du får jobba med olika utvecklingsuppdrag i nära samarbete med chefer och medarbetare inom socialtjänstens äldre- och funktionshinderområde?

Du kommer att ha en viktig roll i att stödja verksamheten med administrativa arbetsuppgifter och utvecklingsarbete. Det kan till exempel handla om att ta fram rutiner, manualer och administrativt stöd till handläggarna som arbetar inom myndigheten.  Att hantera, utveckla och förbättra ärendehanteringssystem, digitala hjälpmedel och övriga digitala processer är en stor del av arbetet. Arbetsuppgifterna förväntas vara en kombination av administrativt arbete och utveckling samt att leda kollegor och medarbetare i nya arbetssätt och metoder. Uppdraget innebär i övrigt att samordna och samverka inom avdelning såväl som med andra avdelningar i förvaltningen. Arbete bedrivs i enlighet med gällande lagstiftning och de mål som finns för verksamheten. Viss handläggning i ärenden kan förekomma. 

Kvalifikationer

Socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer tillräcklig. Vi söker dig som har goda kunskaper om de lagrum som styr verksamheten, och har egen aktuell erfarenhet av myndighetsutövning inom dessa verksamhetsområden.

Du har kunskap om Procapita/Lifecare och är intresserad av ny teknik och digitala processer. Du är driven och har förmåga att arbeta självständigt men också en god förmåga att samarbeta med andra. Din förmåga att dokumentera är god. Du är kommunikativ, lyhörd, flexibel och arbetar för att nå uppsatta mål. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Körkort med behörighet B är ett krav.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan


http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Vi ser gärna språkkunskaper i finska och/eller någon av de samiska varieteterna då Örnsköldsviks kommun ingår i både finskt och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Socionomkonsulter till Cura Nord. Vi har uppdrag runt om i Sverige

På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor! Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor. Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll? Just nu söker vi specifikt so... Visa mer
På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor!
Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor.
Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll?
Just nu söker vi specifikt socionomer med minst tre års erfarenhet av socialtjänstens myndighetsutövning som vill arbeta med aktuella uppdrag inom:
Barn och unga
LSS
Biståndshandläggare SoL(äldre)
Vuxna/missbruk
Familjerätt
BarnsekreterareVi söker också, för framtida uppdrag, dig med kompetens inom:
Våld i nära relation
Familjehem
Ekonomiskt bistånd/försörjningsstöd
1:e socialsekreterare och enhetscheferKvalifikationer
Du har en Socionomexamen och minst 3 års erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete och myndighetsutövning
Du behärskar olika system ex. procapita, reserva, pulsen combine
Du behärskar svenska språket mycket väl i både tal och skrift
Du som person är trygg, driven, engagerad och brinner för att hjälpa människor
Det är meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil.

Vad kan vi ge dig?
Som konsult hos oss på Cura Nord får du ett personligt bemötande och vi vill lära känna dig för att på bästa sätt matcha uppdrag baserat på din kompetensprofil, drivkraft och geografiska preferens.
Trygga anställningsvillkor
Konkurrenskraftig lön
Kompetensutvecklingsbidrag
Professionell handledning av legitimerad psykolog eller erfarna ärendehandledare
Dedikerade konsultchefer som kommer göra allt för att stötta dig i ditt liv, arbetsliv och utveckling
Ett mindre bemanningsföretag med stort hjärta och hög kvalitetsnivå

Behovet av din kompetens inom detta område är värdefull. Registrera din ansökan på vår hemsida redan idag, där kan du också se aktuella uppdrag!
Vid frågor ring 090- 34 00 140
Tillsammans kan vi hjälpa fler människor i behov!
Med vänlig hälsning,
Vi på Cura Nord Visa mindre

Socialsekreterare Västernorrland

CareOn erbjuder dig möjligheten, att som socionomkonsult, förbättra livskvalitén för invånarna i Västernorrland och dess kommuner. Vi har ramavtal, uppdragsgivare och uppdrag över hela landet och den angivna kommunen kan vara, men behöver inte vara, den aktuella uppdragsgivaren i annonsen. Det kan alltså vara andra uppdragsgivare i kommunen eller i länet. Mer information om placering lämnas ut om det blir aktuellt med uppdrag. CareOn har varit verksamma ... Visa mer
CareOn erbjuder dig möjligheten, att som socionomkonsult, förbättra livskvalitén för invånarna i Västernorrland och dess kommuner.
Vi har ramavtal, uppdragsgivare och uppdrag över hela landet och den angivna kommunen kan vara, men behöver inte vara, den aktuella uppdragsgivaren i annonsen. Det kan alltså vara andra uppdragsgivare i kommunen eller i länet. Mer information om placering lämnas ut om det blir aktuellt med uppdrag.
CareOn har varit verksamma i 20 år och är en resurs att räkna med. Vi är en trygg arbetsgivare åt dig som konsult och en kompetent leverantör till uppdragsgivaren.


Just nu söker vi ett flertal erfarna socionomer för varierande uppdrag inom socialtjänstens olika delar.
Du behövs! Tillsammans gör vi skillnad, varje dag.

Kvalifikationer:
socionomexamen med 2-4 års erfarenhet av socialtjänstens myndighetsutövning
du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift
ha god kännedom om din arbetskapacitet och förmåga att arbeta självständigt
ett flexibelt förhållningssätt till varierade arbetssätt och miljöer
följa regler och instruktioner, sträva efter god kommunikation
en engagerad inställning till att arbeta för individens bästa
professionell inställning till att förstärka och utveckla arbetet på arbetsplatsen
meriterande om du har utbildningar såsom BBIC, Signs of Safety.


Vi erbjuder:
engagerade konsultchefer som också är socionomer och som stöttar dig inför och under uppdragstiden
konkurrenskraftig lön
trygg anställning med kollektivavtal, försäkring och tjänstepension
regelbundna uppföljningar
ett team som gör allt för att du ska trivas på ditt uppdrag
en flexibel tillvaro och möjlighet att se nya platser

Vill du veta mer? Registrera din ansökan redan idag så kontaktar vi dig inom kort

CareOn är ett oberoende konsultföretag inriktat på socialt arbete. Vi har funnits i över 20 år och är verksamma över hela Sverige.
Våra konsulter gör vardagen enklare för våra uppdragsgivare genom att avlasta, förvalta eller utveckla verksamheter.
Vi som arbetar på företaget kan de olika delarna inom socialförvaltningen och vet vad som krävs för att vara en professionell konsult inom det sociala arbetet.
Våra ledord är kompetens, kunskap och kvalitet! Gör skillnad på riktigt! Välkommen! www.careon.se
Utbildningskrav: Socionomexamen Visa mindre

Socionomkonsulter till Cura Nord. Vi har uppdrag runt om i Sverige

På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor! Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor. Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll? Just nu söker vi specifikt so... Visa mer
På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor!
Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor.
Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll?
Just nu söker vi specifikt socionomer med minst tre års erfarenhet av socialtjänstens myndighetsutövning som vill arbeta med aktuella uppdrag inom:
Barn och unga
LSS
Biståndshandläggare SoL(äldre)
Vuxna/missbruk
Familjerätt
BarnsekreterareVi söker också, för framtida uppdrag, dig med kompetens inom:
Våld i nära relation
Familjehem
Ekonomiskt bistånd/försörjningsstöd
1:e socialsekreterare och enhetscheferKvalifikationer
Du har en Socionomexamen och minst 3 års erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete och myndighetsutövning
Du behärskar olika system ex. procapita, reserva, pulsen combine
Du behärskar svenska språket mycket väl i både tal och skrift
Du som person är trygg, driven, engagerad och brinner för att hjälpa människor
Det är meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil.

Vad kan vi ge dig?
Som konsult hos oss på Cura Nord får du ett personligt bemötande och vi vill lära känna dig för att på bästa sätt matcha uppdrag baserat på din kompetensprofil, drivkraft och geografiska preferens.
Trygga anställningsvillkor
Konkurrenskraftig lön
Kompetensutvecklingsbidrag
Professionell handledning av legitimerad psykolog eller erfarna ärendehandledare
Dedikerade konsultchefer som kommer göra allt för att stötta dig i ditt liv, arbetsliv och utveckling
Ett mindre bemanningsföretag med stort hjärta och hög kvalitetsnivå

Behovet av din kompetens inom detta område är värdefull. Registrera din ansökan på vår hemsida redan idag, där kan du också se aktuella uppdrag!
Vid frågor ring 090- 34 00 140
Tillsammans kan vi hjälpa fler människor i behov!
Med vänlig hälsning,
Vi på Cura Nord Visa mindre

Socionomkonsult till uppdrag inom barn och unga till Västernorrland

Vi söker Dig som har en socionomexamen och som har mångårig erfarenhet av myndighetsutövning inom området barn och unga. Uppdraget har sin start omgående och sträcker sig över sommaren. Vi vill att du ska ha erfarenhet och god vana av att kunna arbeta i verksamhetssystemet Procapita för att vara aktuell för uppdraget. Arbetsuppgifter Du kommer att utreda barns behov och föräldrars förmåga samt föreslå insatser enligt aktuell lagstiftning, SoL och LVU. I ... Visa mer
Vi söker
Dig som har en socionomexamen och som har mångårig erfarenhet av myndighetsutövning inom området barn och unga.
Uppdraget har sin start omgående och sträcker sig över sommaren. Vi vill att du ska ha erfarenhet och god vana av att kunna arbeta i verksamhetssystemet Procapita för att vara aktuell för uppdraget.

Arbetsuppgifter
Du kommer att utreda barns behov och föräldrars förmåga samt föreslå insatser enligt aktuell lagstiftning, SoL och LVU. I arbetet har du även kontakt med nära anhöriga och andra aktörer.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning & Rekrytering, med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult hos oss erbjuds du:
• Konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag i olika verksamheter
• Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och semesterersättning
• Stora möjligheter att själv välja arbetsplats och arbetstider
• Hjälp med resa och boende om du arbetar på annan ort
• Introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll
• En dedikerad och tillgänglig konsultchef, som själv varit verksam inom ditt yrkesområde
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag genom arbetsgivarorganisationen Almega – en trygghet för dig som konsult. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal och gedigna ansvars- och olycksfallsförsäkringar för våra konsulter, samt att vi betalar in till din tjänstepension från den allra första kronan du tjänar.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Om oss
Vårdlänken Bemanning & Rekrytering förmedlar intressanta konsultuppdrag och tjänster till dig som är läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, socionom, chef eller har annan profession inom vård eller socialt arbete. Vårt mål är att ge dig ett flexibelt och utvecklande arbetsliv, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en välfungerande vård- och omsorgssektor genom rätt kompetens på rätt plats.

Vi har över 25 års erfarenhet av vårdbemanning. Våra kunder är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Vi hjälper dem med skräddarsydda bemanningslösningar och hjälper även till att rekrytera personal till fasta tjänster. Det gör oss till helhetsleverantör av kompetens inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer på www.vardlanken.se, samt följ oss på Linkedin: www.linkedin.com/company/vardlanken Visa mindre

Socionomkonsulter till Cura Nord. Vi har uppdrag runt om i Sverige

På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor! Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor. Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll? Just nu söker vi specifikt so... Visa mer
På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor!
Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor.
Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll?
Just nu söker vi specifikt socionomer med minst tre års erfarenhet av socialtjänstens myndighetsutövning som vill arbeta med aktuella uppdrag inom:
Barn och unga
LSS
Biståndshandläggare SoL(äldre)
Vuxna/missbruk
Familjerätt
BarnsekreterareVi söker också, för framtida uppdrag, dig med kompetens inom:
Våld i nära relation
Familjehem
Ekonomiskt bistånd/försörjningsstöd
1:e socialsekreterare och enhetscheferKvalifikationer
Du har en Socionomexamen och minst 3 års erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete och myndighetsutövning
Du behärskar olika system ex. procapita, reserva, pulsen combine
Du behärskar svenska språket mycket väl i både tal och skrift
Du som person är trygg, driven, engagerad och brinner för att hjälpa människor
Det är meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil.

Vad kan vi ge dig?
Som konsult hos oss på Cura Nord får du ett personligt bemötande och vi vill lära känna dig för att på bästa sätt matcha uppdrag baserat på din kompetensprofil, drivkraft och geografiska preferens.
Trygga anställningsvillkor
Konkurrenskraftig lön
Kompetensutvecklingsbidrag
Professionell handledning av legitimerad psykolog eller erfarna ärendehandledare
Dedikerade konsultchefer som kommer göra allt för att stötta dig i ditt liv, arbetsliv och utveckling
Ett mindre bemanningsföretag med stort hjärta och hög kvalitetsnivå

Behovet av din kompetens inom detta område är värdefull. Registrera din ansökan på vår hemsida redan idag, där kan du också se aktuella uppdrag!
Vid frågor ring 090- 34 00 140
Tillsammans kan vi hjälpa fler människor i behov!
Med vänlig hälsning,
Vi på Cura Nord Visa mindre

Socionomkonsult till uppdrag inom barn och unga till Västernorrland

Vi söker Dig som har en socionomexamen och som har mångårig erfarenhet av myndighetsutövning inom området barn och unga. Uppdraget har sin start omgående och sträcker sig över sommaren. Vi vill att du ska ha erfarenhet av och kunna arbeta i verksamhetssystemet Procapita för att vara aktuell för uppdraget. Arbetsuppgifter Du kommer att utreda barns behov och föräldrars förmåga samt föreslå insatser enligt aktuell lagstiftning, SoL och LVU. I arbetet har d... Visa mer
Vi söker
Dig som har en socionomexamen och som har mångårig erfarenhet av myndighetsutövning inom området barn och unga.
Uppdraget har sin start omgående och sträcker sig över sommaren. Vi vill att du ska ha erfarenhet av och kunna arbeta i verksamhetssystemet Procapita för att vara aktuell för uppdraget.

Arbetsuppgifter
Du kommer att utreda barns behov och föräldrars förmåga samt föreslå insatser enligt aktuell lagstiftning, SoL och LVU. I arbetet har du även kontakt med nära anhöriga och andra aktörer.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning & Rekrytering, med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult hos oss erbjuds du:
• Konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag i olika verksamheter
• Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och semesterersättning
• Stora möjligheter att själv välja arbetsplats och arbetstider
• Hjälp med resa och boende om du arbetar på annan ort
• Introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll
• En dedikerad och tillgänglig konsultchef, som själv varit verksam inom ditt yrkesområde
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag genom arbetsgivarorganisationen Almega – en trygghet för dig som konsult. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal och gedigna ansvars- och olycksfallsförsäkringar för våra konsulter, samt att vi betalar in till din tjänstepension från den allra första kronan du tjänar.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Om oss
Vårdlänken Bemanning & Rekrytering förmedlar intressanta konsultuppdrag och tjänster till dig som är läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, socionom, chef eller har annan profession inom vård eller socialt arbete. Vårt mål är att ge dig ett flexibelt och utvecklande arbetsliv, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en välfungerande vård- och omsorgssektor genom rätt kompetens på rätt plats.

Vi har över 25 års erfarenhet av vårdbemanning. Våra kunder är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Vi hjälper dem med skräddarsydda bemanningslösningar och hjälper även till att rekrytera personal till fasta tjänster. Det gör oss till helhetsleverantör av kompetens inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer på www.vardlanken.se, samt följ oss på Linkedin: www.linkedin.com/company/vardlanken Visa mindre

Socialsekreterare, BoF, sökes för konsultuppdrag i Västernorrlands län

Vill du bidra till gott socialt arbete och samtidigt uppnå din fulla potential? Till vår avtalskommun söker vi en socionom som har minst tre års erfarenhet av myndighetsutövning inom kommunal verksamhet. Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären och vill veta mer om konsultlivet, eller är du redan socionomkonsult och intresserad av att bredda ditt professionella nätverk? Oavsett om du föredrar att arbeta som anställd eller underkonsult ser vi... Visa mer
Vill du bidra till gott socialt arbete och samtidigt uppnå din fulla potential? Till vår avtalskommun söker vi en socionom som har minst tre års erfarenhet av myndighetsutövning inom kommunal verksamhet.
Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären och vill veta mer om konsultlivet, eller är du redan socionomkonsult och intresserad av att bredda ditt professionella nätverk? Oavsett om du föredrar att arbeta som anställd eller underkonsult ser vi fram emot att du kontaktar oss. Vi berättar gärna mer om uppdraget och hur det är att arbeta som socionomkonsult. Vi ser fram emot in din kontakt!

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara anställd av oss och uthyrd för att utföra sedvanliga arbetsuppgifter som socialsekreterare inom socialtjänstens utredningsenhet för barn och unga. Tjänsten som socialsekreterare innebär att du utreder, beslutar och följer upp insatser utifrån gällande lagstiftning som SoL och LVU. Du arbetar nära våra uppdragsgivares anställda och du har dagligt stöd av en arbetsledare och en förste socialsekreterare.

Vi erbjuder
Du kommer att vara anställd av Socionomera Bemanning AB. Som konsult hos oss erbjuds du goda och flexibla arbetsvillkor samt tydlighet kring vad som förväntas av dig. Vi månar om att du ska trivas och må bra i rollen som socionomkonsult och vi söker alltid långa samarbeten och relationer.
Vi kan bland annat erbjuda dig:
Schyssta anställningsvillkor enligt vårt kollektivavtal med Akademikerförbunden
En lön som du förtjänar och en transparent lönepolicy
Tjänstepension genom Collectum som anses ha ett av marknadens bästa pensionslösningar
Försäkringar som grupplivsförsäkring och sjukförsäkring via Fora
Introduktion och regelbunden arbetsmiljöuppföljning
Intern och extern handledning
Friskvårdspeng och fortbildningspeng
Stöd av konsultchefer som själva är socionomer
Snabb och smidig personlig service
En arbetsgivare som lägger stort fokus på hållbart och etiskt agerande inom socionombemanning

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vill du hellre börja med att höra mer så är du välkommen att kontakta oss via [email protected] eller 040-300 352.
Efter att vi har lärt känna varandra bestämmer du var, när och i vilken omfattning du vill arbeta, och vi bevakar att du matchas mot lämpliga uppdrag. Vi har ramavtal med mer än var fjärde svensk kommun, som för dig innebär ett brett urval av intressanta uppdrag. Våra konsultchefer är socionomer med lång erfarenhet av arbete inom socialtjänsten vilket gör att vi har god kännedom om våra uppdragsgivares behov och dina villkor. Vi är vana problemlösare och vi kan erbjuda stöttning utifrån dina behov under hela uppdragsperioden.
Om oss
Socionomera Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag och vi är specialiserade på uthyrning av socionomer. Vi är övertygade om att så gott som alla som väljer att arbeta med ett människovårdande yrke har omtanke om sina medmänniskor som främsta anledning. Vi vill göra allt vi kan för att underlätta för organisationer och personer som väljer att bry dig.
Nordens största affärstidning Dagens Industri har nyligen utsett oss till Skåne Läns Gasellvinnare 2022 samt hela rikets tredje snabbast växande bolag. Vill du hjälpa oss att ta nästa steg i utvecklingen?
Läs mer om oss på vår hemsida www.socionomera.se. Visa mindre

Barnsekreterare sökes för konsultuppdrag i Västernorrlands län

Vill du bidra till gott socialt arbete och samtidigt uppnå din fulla potential? Till vår avtalskommun söker vi en socionom som har minst tre års erfarenhet av myndighetsutövning inom kommunal verksamhet. Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären och vill veta mer om konsultlivet, eller är du redan socionomkonsult och intresserad av att bredda ditt professionella nätverk? Oavsett om du föredrar att arbeta som anställd eller underkonsult ser vi... Visa mer
Vill du bidra till gott socialt arbete och samtidigt uppnå din fulla potential? Till vår avtalskommun söker vi en socionom som har minst tre års erfarenhet av myndighetsutövning inom kommunal verksamhet.
Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären och vill veta mer om konsultlivet, eller är du redan socionomkonsult och intresserad av att bredda ditt professionella nätverk? Oavsett om du föredrar att arbeta som anställd eller underkonsult ser vi fram emot att du kontaktar oss. Vi berättar gärna mer om uppdraget och hur det är att arbeta som socionomkonsult. Vi ser fram emot in din kontakt!

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara anställd av oss och uthyrd för att utföra sedvanliga arbetsuppgifter som barnsekreterare inom socialtjänstens familjehemsvård. Som barnsekreterare ansvarar du bland annat för uppföljning av placerade barn och ungdomar 0-20 år. Du arbetar nära våra uppdragsgivares anställda och du har dagligt stöd av en arbetsledare och en förste socialsekreterare.

Vi erbjuder
Du kommer att vara anställd av Socionomera Bemanning AB. Som konsult hos oss erbjuds du goda och flexibla arbetsvillkor samt tydlighet kring vad som förväntas av dig. Vi månar om att du ska trivas och må bra i rollen som socionomkonsult och vi söker alltid långa samarbeten och relationer.
Vi kan bland annat erbjuda dig:
Schyssta anställningsvillkor enligt vårt kollektivavtal med Akademikerförbunden
En lön som du förtjänar och en transparent lönepolicy
Tjänstepension genom Collectum som anses ha ett av marknadens bästa pensionslösningar
Försäkringar som grupplivsförsäkring och sjukförsäkring via Fora
Introduktion och regelbunden arbetsmiljöuppföljning
Intern och extern handledning
Friskvårdspeng och fortbildningspeng
Stöd av konsultchefer som själva är socionomer
Snabb och smidig personlig service
En arbetsgivare som lägger stort fokus på hållbart och etiskt agerande inom socionombemanning

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vill du hellre börja med att höra mer så är du välkommen att kontakta oss via [email protected] eller 040-300 352.
Efter att vi har lärt känna varandra bestämmer du var, när och i vilken omfattning du vill arbeta, och vi bevakar att du matchas mot lämpliga uppdrag. Vi har ramavtal med mer än var fjärde svensk kommun, som för dig innebär ett brett urval av intressanta uppdrag. Våra konsultchefer är socionomer med lång erfarenhet av arbete inom socialtjänsten vilket gör att vi har god kännedom om våra uppdragsgivares behov och dina villkor. Vi är vana problemlösare och vi kan erbjuda stöttning utifrån dina behov under hela uppdragsperioden.
Om oss
Socionomera Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag och vi är specialiserade på uthyrning av socionomer. Vi är övertygade om att så gott som alla som väljer att arbeta med ett människovårdande yrke har omtanke om sina medmänniskor som främsta anledning. Vi vill göra allt vi kan för att underlätta för organisationer och personer som väljer att bry dig.
Nordens största affärstidning Dagens Industri har nyligen utsett oss till Skåne Läns Gasellvinnare 2022 samt hela rikets tredje snabbast växande bolag. Vill du hjälpa oss att ta nästa steg i utvecklingen?
Läs mer om oss på vår hemsida www.socionomera.se. Visa mindre

Socionomkonsulter till Cura Nord. Vi har uppdrag runt om i Sverige

På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor! Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor. Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll? Just nu söker vi specifikt so... Visa mer
På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor!
Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor.
Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll?
Just nu söker vi specifikt socionomer med minst tre års erfarenhet av socialtjänstens myndighetsutövning som vill arbeta med aktuella uppdrag inom:
Barn och unga
LSS
Biståndshandläggare SoL(äldre)
Vuxna/missbruk
Familjerätt
BarnsekreterareVi söker också, för framtida uppdrag, dig med kompetens inom:
Våld i nära relation
Familjehem
Ekonomiskt bistånd/försörjningsstöd
1:e socialsekreterare och enhetscheferKvalifikationer
Du har en Socionomexamen och minst 3 års erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete och myndighetsutövning
Du behärskar olika system ex. procapita, reserva, pulsen combine
Du behärskar svenska språket mycket väl i både tal och skrift
Du som person är trygg, driven, engagerad och brinner för att hjälpa människor
Det är meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil.

Vad kan vi ge dig?
Som konsult hos oss på Cura Nord får du ett personligt bemötande och vi vill lära känna dig för att på bästa sätt matcha uppdrag baserat på din kompetensprofil, drivkraft och geografiska preferens.
Trygga anställningsvillkor
Konkurrenskraftig lön
Kompetensutvecklingsbidrag
Professionell handledning av legitimerad psykolog eller erfarna ärendehandledare
Dedikerade konsultchefer som kommer göra allt för att stötta dig i ditt liv, arbetsliv och utveckling
Ett mindre bemanningsföretag med stort hjärta och hög kvalitetsnivå

Behovet av din kompetens inom detta område är värdefull. Registrera din ansökan på vår hemsida redan idag, där kan du också se aktuella uppdrag!
Vid frågor ring 090- 34 00 140
Tillsammans kan vi hjälpa fler människor i behov!
Med vänlig hälsning,
Vi på Cura Nord Visa mindre

Vikariat, Socialsekreterare till beroendegruppen

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Arbetsuppgifter Som socialsekreterare i beroendegruppen handlägger du utredningar och verkställer beslut enligt gällande lagstiftning SoL och LVM. ... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.

Arbetsuppgifter
Som socialsekreterare i beroendegruppen handlägger du utredningar och verkställer beslut enligt gällande lagstiftning SoL och LVM.

I arbetsuppgifterna ingår att ge information inom verksamhetsområdet till både allmänheten och samverkanspartners.

Det ingår även i uppdraget att bidra till verksamhetens utveckling och vara drivande i dessa frågor.

Kvalifikationer 
Vi söker dig med socionomexamen.

Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som socialsekreterare samt goda kunskaper om gällande lagstiftning inom verksamhetsområdet.

För att trivas i arbetet har du god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt med ett lösningsfokuserat arbetssätt.

Erfarenhet och kunskap av journalsystemet ProCapita, motiverande samtal (MI) och en utbildning inom eller erfarenhet av den standardiserad bedömningsmetoden Addiction Severity Index, ASI är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort med behörighet B är ett krav. Arbete i beredskap kan förekomma.

Tjänsten är en vikariatsanställning på heltid till och med 31 december med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde sker från och med 1 juni 2023 alternativt enligt överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan, bifoga CV, examensbevis och personligt brev.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Fältsäljare Blommor till Örnsköldsvik

Ansök    Apr 5    Poolia Sverige AB    Fältassistent
Vi söker nu fältsäljare till vår kund i Örnsköldsvik. De är ledande inom import och distribution av blommor till dagligvaruhandeln. Start i mitten av april och på 50% under sommaren och för rätt person kan det även finnas möjlighet att fortsätta jobba extra vid behov efter sommaren. Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Om tjänsten Du kommer att vara vårt och vår kunds ansikte utåt, du kommer även möter kunder och konsumenter i b... Visa mer
Vi söker nu fältsäljare till vår kund i Örnsköldsvik. De är ledande inom import och distribution av blommor till dagligvaruhandeln. Start i mitten av april och på 50% under sommaren och för rätt person kan det även finnas möjlighet att fortsätta jobba extra vid behov efter sommaren.

Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Du kommer att vara vårt och vår kunds ansikte utåt, du kommer även möter kunder och konsumenter i butiker. Tjänsten innebär ansvar för att sälja och förse våra kunder med härliga blommor i butik och att se till att blomavdelningen sköts med kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar.

Du åker runt till butiker för att sköta blomavdelningen med exempelvis exponering, pris/info-skyltning, beställning och upplockning av blommor.

Vem är du?
Vi söker dig som är social och trevlig med körkort samt tillgång till egen bil. Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av dagligvaruhandel, blommor eller säljarbete.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid


Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Barnsekreterare sökes för konsultuppdrag i Västernorrlands län

Vill du bidra till gott socialt arbete och samtidigt uppnå din fulla potential? Till vår avtalskommun söker vi en socionom som har minst tre års erfarenhet av myndighetsutövning inom kommunal verksamhet. Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären och vill veta mer om konsultlivet, eller är du redan socionomkonsult och intresserad av att bredda ditt professionella nätverk? Oavsett om du föredrar att arbeta som anställd eller underkonsult ser vi... Visa mer
Vill du bidra till gott socialt arbete och samtidigt uppnå din fulla potential? Till vår avtalskommun söker vi en socionom som har minst tre års erfarenhet av myndighetsutövning inom kommunal verksamhet.
Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären och vill veta mer om konsultlivet, eller är du redan socionomkonsult och intresserad av att bredda ditt professionella nätverk? Oavsett om du föredrar att arbeta som anställd eller underkonsult ser vi fram emot att du kontaktar oss. Vi berättar gärna mer om uppdraget och hur det är att arbeta som socionomkonsult. Vi ser fram emot in din kontakt!

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara anställd av oss och uthyrd för att utföra sedvanliga arbetsuppgifter som barnsekreterare inom socialtjänstens familjehemsvård. Som barnsekreterare ansvarar du bland annat för uppföljning av placerade barn och ungdomar 0-20 år. Du arbetar nära våra uppdragsgivares anställda och du har dagligt stöd av en arbetsledare och en förste socialsekreterare.

Vi erbjuder
Du kommer att vara anställd av Socionomera Bemanning AB. Som konsult hos oss erbjuds du goda och flexibla arbetsvillkor samt tydlighet kring vad som förväntas av dig. Vi månar om att du ska trivas och må bra i rollen som socionomkonsult och vi söker alltid långa samarbeten och relationer.
Vi kan bland annat erbjuda dig:
Schyssta anställningsvillkor enligt vårt kollektivavtal med Akademikerförbunden
En lön som du förtjänar och en transparent lönepolicy
Tjänstepension genom Collectum som anses ha ett av marknadens bästa pensionslösningar
Försäkringar som grupplivsförsäkring och sjukförsäkring via Fora
Introduktion och regelbunden arbetsmiljöuppföljning
Intern och extern handledning
Friskvårdspeng och fortbildningspeng
Stöd av konsultchefer som själva är socionomer
Snabb och smidig personlig service
En arbetsgivare som lägger stort fokus på hållbart och etiskt agerande inom socionombemanning

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vill du hellre börja med att höra mer så är du välkommen att kontakta oss via [email protected] eller 040-300 352.
Efter att vi har lärt känna varandra bestämmer du var, när och i vilken omfattning du vill arbeta, och vi bevakar att du matchas mot lämpliga uppdrag. Vi har ramavtal med mer än var fjärde svensk kommun, som för dig innebär ett brett urval av intressanta uppdrag. Våra konsultchefer är socionomer med lång erfarenhet av arbete inom socialtjänsten vilket gör att vi har god kännedom om våra uppdragsgivares behov och dina villkor. Vi är vana problemlösare och vi kan erbjuda stöttning utifrån dina behov under hela uppdragsperioden.
Om oss
Socionomera Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag och vi är specialiserade på uthyrning av socionomer. Vi är övertygade om att så gott som alla som väljer att arbeta med ett människovårdande yrke har omtanke om sina medmänniskor som främsta anledning. Vi vill göra allt vi kan för att underlätta för organisationer och personer som väljer att bry dig.
Nordens största affärstidning Dagens Industri har nyligen utsett oss till Skåne Läns Gasellvinnare 2022 samt hela rikets tredje snabbast växande bolag. Vill du hjälpa oss att ta nästa steg i utvecklingen?
Läs mer om oss på vår hemsida www.socionomera.se. Visa mindre

Socialsekreterare, BoF, sökes för konsultuppdrag i Västernorrlands län

Vill du bidra till gott socialt arbete och samtidigt uppnå din fulla potential? Till vår avtalskommun söker vi en socionom som har minst tre års erfarenhet av myndighetsutövning inom kommunal verksamhet. Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären och vill veta mer om konsultlivet, eller är du redan socionomkonsult och intresserad av att bredda ditt professionella nätverk? Oavsett om du föredrar att arbeta som anställd eller underkonsult ser vi... Visa mer
Vill du bidra till gott socialt arbete och samtidigt uppnå din fulla potential? Till vår avtalskommun söker vi en socionom som har minst tre års erfarenhet av myndighetsutövning inom kommunal verksamhet.
Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären och vill veta mer om konsultlivet, eller är du redan socionomkonsult och intresserad av att bredda ditt professionella nätverk? Oavsett om du föredrar att arbeta som anställd eller underkonsult ser vi fram emot att du kontaktar oss. Vi berättar gärna mer om uppdraget och hur det är att arbeta som socionomkonsult. Vi ser fram emot in din kontakt!

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara anställd av oss och uthyrd för att utföra sedvanliga arbetsuppgifter som socialsekreterare inom socialtjänstens utredningsenhet för barn och unga. Tjänsten som socialsekreterare innebär att du utreder, beslutar och följer upp insatser utifrån gällande lagstiftning som SoL och LVU. Du arbetar nära våra uppdragsgivares anställda och du har dagligt stöd av en arbetsledare och en förste socialsekreterare.

Vi erbjuder
Du kommer att vara anställd av Socionomera Bemanning AB. Som konsult hos oss erbjuds du goda och flexibla arbetsvillkor samt tydlighet kring vad som förväntas av dig. Vi månar om att du ska trivas och må bra i rollen som socionomkonsult och vi söker alltid långa samarbeten och relationer.
Vi kan bland annat erbjuda dig:
Schyssta anställningsvillkor enligt vårt kollektivavtal med Akademikerförbunden
En lön som du förtjänar och en transparent lönepolicy
Tjänstepension genom Collectum som anses ha ett av marknadens bästa pensionslösningar
Försäkringar som grupplivsförsäkring och sjukförsäkring via Fora
Introduktion och regelbunden arbetsmiljöuppföljning
Intern och extern handledning
Friskvårdspeng och fortbildningspeng
Stöd av konsultchefer som själva är socionomer
Snabb och smidig personlig service
En arbetsgivare som lägger stort fokus på hållbart och etiskt agerande inom socionombemanning

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vill du hellre börja med att höra mer så är du välkommen att kontakta oss via [email protected] eller 040-300 352.
Efter att vi har lärt känna varandra bestämmer du var, när och i vilken omfattning du vill arbeta, och vi bevakar att du matchas mot lämpliga uppdrag. Vi har ramavtal med mer än var fjärde svensk kommun, som för dig innebär ett brett urval av intressanta uppdrag. Våra konsultchefer är socionomer med lång erfarenhet av arbete inom socialtjänsten vilket gör att vi har god kännedom om våra uppdragsgivares behov och dina villkor. Vi är vana problemlösare och vi kan erbjuda stöttning utifrån dina behov under hela uppdragsperioden.
Om oss
Socionomera Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag och vi är specialiserade på uthyrning av socionomer. Vi är övertygade om att så gott som alla som väljer att arbeta med ett människovårdande yrke har omtanke om sina medmänniskor som främsta anledning. Vi vill göra allt vi kan för att underlätta för organisationer och personer som väljer att bry dig.
Nordens största affärstidning Dagens Industri har nyligen utsett oss till Skåne Läns Gasellvinnare 2022 samt hela rikets tredje snabbast växande bolag. Vill du hjälpa oss att ta nästa steg i utvecklingen?
Läs mer om oss på vår hemsida www.socionomera.se. Visa mindre

Skellefteå Bemanning - fältsäljare

Ansök    Jan 25    Poolia Sverige AB    Fältassistent
Vi söker nu fältsäljare till vår kund i Örnsköldsvik. De är ledande inom import och distribution av blommor till dagligvaruhandeln. Start i mitten av april och på 50% under sommaren och för rätt person kan det även finnas möjlighet att fortsätta jobba extra vid behov efter sommaren. Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Om tjänsten Du kommer att vara vårt och vår kunds ansikte utåt, du kommer även möter kunder och konsumenter i b... Visa mer
Vi söker nu fältsäljare till vår kund i Örnsköldsvik. De är ledande inom import och distribution av blommor till dagligvaruhandeln. Start i mitten av april och på 50% under sommaren och för rätt person kan det även finnas möjlighet att fortsätta jobba extra vid behov efter sommaren.

Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Du kommer att vara vårt och vår kunds ansikte utåt, du kommer även möter kunder och konsumenter i butiker. Tjänsten innebär ansvar för att sälja och förse våra kunder med härliga blommor i butik och att se till att blomavdelningen sköts med kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar.

Du åker runt till butiker för att sköta blomavdelningen med exempelvis exponering, pris/info-skyltning, beställning och upplockning av blommor.

Vem är du?
Vi söker dig som är social och trevlig med körkort samt tillgång till egen bil. Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av dagligvaruhandel, blommor eller säljarbete.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid


Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Socionomkonsult till uppdrag inom barn och unga

Vi söker Dig som har en socionomexamen och som har mångårig erfarenhet av myndighetsutövning inom området barn och unga. Uppdraget har sin start omgående och sträcker sig t.om. 30 mars. Erfarenhet av att arbeta i Procapita efterfrågas. Arbetsuppgifter Du kommer att utreda barns behov och föräldrars förmåga samt föreslå insatser enligt aktuell lagstiftning, SoL och LVU. I arbetet har du även kontakt med nära anhöriga och andra aktörer. Anställning Du kom... Visa mer
Vi söker
Dig som har en socionomexamen och som har mångårig erfarenhet av myndighetsutövning inom området barn och unga.
Uppdraget har sin start omgående och sträcker sig t.om. 30 mars. Erfarenhet av att arbeta i Procapita efterfrågas.

Arbetsuppgifter
Du kommer att utreda barns behov och föräldrars förmåga samt föreslå insatser enligt aktuell lagstiftning, SoL och LVU. I arbetet har du även kontakt med nära anhöriga och andra aktörer.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning & Rekrytering, med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult hos oss erbjuds du:
• Konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag i olika verksamheter
• Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och semesterersättning
• Stora möjligheter att själv välja arbetsplats och arbetstider
• Hjälp med resa och boende om du arbetar på annan ort
• Introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll
• En dedikerad och tillgänglig konsultchef, som själv varit verksam inom ditt yrkesområde
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag genom arbetsgivarorganisationen Almega – en trygghet för dig som konsult. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal och gedigna ansvars- och olycksfallsförsäkringar för våra konsulter, samt att vi betalar in till din tjänstepension från den allra första kronan du tjänar.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Om oss
Vårdlänken Bemanning & Rekrytering förmedlar intressanta konsultuppdrag och tjänster till dig som är läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, socionom, chef eller har annan profession inom vård eller socialt arbete. Vårt mål är att ge dig ett flexibelt och utvecklande arbetsliv, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en välfungerande vård- och omsorgssektor genom rätt kompetens på rätt plats.

Vi har över 25 års erfarenhet av vårdbemanning. Våra kunder är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Vi hjälper dem med skräddarsydda bemanningslösningar och hjälper även till att rekrytera personal till fasta tjänster. Det gör oss till helhetsleverantör av kompetens inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer på www.vardlanken.se, samt följ oss på Linkedin: www.linkedin.com/company/vardlanken Visa mindre

Socionomkonsult till uppdrag inom barn och unga

Vi söker Dig som har en socionomexamen och som har mångårig erfarenhet av myndighetsutövning inom området barn och unga. Uppdraget har sin start omgående och sträcker sig t.om. 30 mars. Erfarenhet av att arbeta i Procapita efterfrågas. Arbetsuppgifter Du kommer att utreda barns behov och föräldrars förmåga samt föreslå insatser enligt aktuell lagstiftning, SoL och LVU. I arbetet har du även kontakt med nära anhöriga och andra aktörer. Anställning Du kom... Visa mer
Vi söker
Dig som har en socionomexamen och som har mångårig erfarenhet av myndighetsutövning inom området barn och unga.
Uppdraget har sin start omgående och sträcker sig t.om. 30 mars. Erfarenhet av att arbeta i Procapita efterfrågas.

Arbetsuppgifter
Du kommer att utreda barns behov och föräldrars förmåga samt föreslå insatser enligt aktuell lagstiftning, SoL och LVU. I arbetet har du även kontakt med nära anhöriga och andra aktörer.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning & Rekrytering, med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult hos oss erbjuds du:
• Konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag i olika verksamheter
• Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och semesterersättning
• Stora möjligheter att själv välja arbetsplats och arbetstider
• Hjälp med resa och boende om du arbetar på annan ort
• Introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll
• En dedikerad och tillgänglig konsultchef, som själv varit verksam inom ditt yrkesområde
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag genom arbetsgivarorganisationen Almega – en trygghet för dig som konsult. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal och gedigna ansvars- och olycksfallsförsäkringar för våra konsulter, samt att vi betalar in till din tjänstepension från den allra första kronan du tjänar.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Om oss
Vårdlänken Bemanning & Rekrytering förmedlar intressanta konsultuppdrag och tjänster till dig som är läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, socionom, chef eller har annan profession inom vård eller socialt arbete. Vårt mål är att ge dig ett flexibelt och utvecklande arbetsliv, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en välfungerande vård- och omsorgssektor genom rätt kompetens på rätt plats.

Vi har över 25 års erfarenhet av vårdbemanning. Våra kunder är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Vi hjälper dem med skräddarsydda bemanningslösningar och hjälper även till att rekrytera personal till fasta tjänster. Det gör oss till helhetsleverantör av kompetens inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer på www.vardlanken.se, samt följ oss på Linkedin: www.linkedin.com/company/vardlanken Visa mindre

Socionomkonsulter till Cura Nord. Vi har uppdrag runt om i Sverige

På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor! Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor. Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll? Just nu söker vi specifikt so... Visa mer
På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor!
Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor.
Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll?
Just nu söker vi specifikt socionomer med minst tre års erfarenhet av socialtjänstens myndighetsutövning som vill arbeta med aktuella uppdrag inom:
Barn och unga
LSS
Biståndshandläggare SoL(äldre)
Vuxna/missbruk
Familjerätt
BarnsekreterareVi söker också, för framtida uppdrag, dig med kompetens inom:
Våld i nära relation
Familjehem
Ekonomiskt bistånd/försörjningsstöd
1:e socialsekreterare och enhetscheferKvalifikationer
Du har en Socionomexamen och minst 3 års erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete och myndighetsutövning
Du behärskar olika system ex. procapita, reserva, pulsen combine
Du behärskar svenska språket mycket väl i både tal och skrift
Du som person är trygg, driven, engagerad och brinner för att hjälpa människor
Det är meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil.

Vad kan vi ge dig?
Som konsult hos oss på Cura Nord får du ett personligt bemötande och vi vill lära känna dig för att på bästa sätt matcha uppdrag baserat på din kompetensprofil, drivkraft och geografiska preferens.
Trygga anställningsvillkor
Konkurrenskraftig lön
Kompetensutvecklingsbidrag
Professionell handledning av legitimerad psykolog eller erfarna ärendehandledare
Dedikerade konsultchefer som kommer göra allt för att stötta dig i ditt liv, arbetsliv och utveckling
Ett mindre bemanningsföretag med stort hjärta och hög kvalitetsnivå

Behovet av din kompetens inom detta område är värdefull. Registrera din ansökan på vår hemsida redan idag, där kan du också se aktuella uppdrag!
Vid frågor ring 090- 34 00 140
Tillsammans kan vi hjälpa fler människor i behov!
Med vänlig hälsning,
Vi på Cura Nord Visa mindre

Föreståndare HVB-hem 2023

2023 finns tjänst som föreståndare ledig för dig som vill vara en del av att utveckla spännande verksamheter där vi arbetar utifrån kvalité och värdegrund. Vi söker dig som har erfarenhet av och ett engagemang inför behandlingsarbete med barn och unga som vistats i olämpliga miljöer, provat droger, begått brott och som kan ha ett utåtagerande beteende. Dina arbetsuppgifter Som föreståndare har du ansvaret att leda och fördela arbetet, du jobbar utifrån vår... Visa mer
2023 finns tjänst som föreståndare ledig för dig som vill vara en del av att utveckla spännande verksamheter där vi arbetar utifrån kvalité och värdegrund.
Vi söker dig som har erfarenhet av och ett engagemang inför behandlingsarbete med barn och unga som vistats i olämpliga miljöer, provat droger, begått brott och som kan ha ett utåtagerande beteende.
Dina arbetsuppgifter
Som föreståndare har du ansvaret att leda och fördela arbetet, du jobbar utifrån vårt ledningssystem, du leder ett behandlingsteam med engagerade medarbetare som arbetar utifrån behandlingsprogram, främst: Kriminalitet, missbruk och social problematik
Det är viktigt att du är trygg, lösningsorienterad, stresstålig, har god samarbetsförmåga, är engagerad och flexibel.
Tjänsten innefattar arbete främst kontorstider. Det kan vara aktuellt med någon kväll.
Kvalifikationer
Du har en adekvat utbildning som socionom. Du har erfarenhet av arbetsledning.
Du har vidare kunskap om och ett genuint intresse för människor med olika typer av social problematik, psykisk ohälsa och missbruk. Du ska även ha god förmåga att uttrycka dig i skrift, datavana och kunna hantera flera bollar i luften samtidigt.
Övrigt
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.
Utdrag ur Polismyndighetens belastnings-och misstankeregister erfordras före anställning.
Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Ansökan skickas via mail till: [email protected] Visa mindre

Socialsekreterare till barn och unga

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Vi i avdelningen Social utredning arbetar varje dag för att Örnsköldsviks medborgare ska få en bättre vardag... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Vi i avdelningen Social utredning arbetar varje dag för att Örnsköldsviks medborgare ska få en bättre vardag.

Vi ansvarar för socialtjänstens myndighetsutövning för barn och vuxna i behov av stöd och skydd. Avdelningen har c:a 120 anställda socialsekreterare, biståndshandläggare och LSS-handläggare fördelat på sex enheter. Runt våra handläggare finns även chefer, ärendehandledare, administratörer, verksamhetsutvecklare och övriga stödfunktioner där vi tillsammans arbetar för att ge våra kommunmedborgare rätt stöd i rätt tid.

Arbetsuppgifter

Som socialsekreterare kommer du att arbeta på Utredningsenheten för Barn och unga tillsammans med 20 engagerade kollegor. Du kommer ansvara för utredning och uppföljning av insatser för barn, unga och deras familjer. Gemensamt för tjänsterna är att arbetet innebär motiverande och stödjande arbetssätt samt myndighetsutövning.

Som anställd inom avdelning Social utredning har du tillgång till en rad förmåner såsom friskvårdstimme, friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider och distansarbete. Du har som heltidsanställd tillgång till återhämtning på arbetstid, vilket innebär att vårt mål är att du ska arbeta knappt 38 timmar i veckan med bibehållen heltidsanställning och lön.

Enheterna är indelade i team där du får nära kollegial kontakt och stöd. Via din mentor och enhetens ärendehandledare erbjuds du individuell stöttning och såväl individuell handledning som handledning i grupp. Väljer du att delvis arbeta på distans utrustar vi din hemarbetsplats och som ny medarbetare erbjuds du ergonomisk genomgång av sjukgymnast.

Genom satsningen Yrkesresan kommer du som socialsekreterare inom barn och unga under åren ges möjlighet till utbildning inom verksamhetsområdet på arbetstid. Här hittar du mer information om Yrkesresan: Yrkesresan - Kommunförbundet Västernorrland (kfvn.se).

Kvalifikationer

Till Utredningsenheten och arbete med barn och unga söker vi dig som är utbildad och godkänd socionom.

Det är meriterande om du har erfarenhet av myndighetsutövning, arbete enligt BBIC och erfarenhet av att arbeta i Procapita eller Life Care. 

Utöver formella kompetenser kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Har du förmågan att skapa goda relationer, både internt och externt till klienter, kollegor och samarbetspartners? Tycker du om samarbete och att ta initiativ? Har du förmågan att arbeta självständigt och tillsammans med andra och fatta snabba och tydliga beslut? Sporras du av att hantera och prestera i utmanande situationer? Ser du positivt på utveckling och vill bidra såväl i arbetet som person? Svarar du ja på frågorna, tycker du att förutsättningarna i arbetet låter intressanta och har du kvalifikationerna som krävs så är kanske detta är jobbet för dig!

Körkort med behörighet B är ett krav.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan där du bifogar både CV och personligt brev!


http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Biståndshandläggare

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Utredningsenheten för omsorg vuxna och äldre bedriver socialtjänst tillsammans med övriga enheter inom Avdel... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Utredningsenheten för omsorg vuxna och äldre bedriver socialtjänst tillsammans med övriga enheter inom Avdelning social utredning.

Enheten ansvarar för utredning, beslut och uppföljning av biståndsbedömda stödinsatser i det ordinära boendet och inom särskilda boenden.

Arbetsuppgifter

Utifrån en satsning på socialtjänstens verksamheter söker vi nya medarbetare som vill vara med och utveckla vår avdelning. Vi söker biståndshandläggare till Enheten för Vuxna och äldre.

Som medarbetare på Utredningsenheten för Vuxna och äldre ingår du i en grupp om 17 kompetenta biståndshandläggare där ditt uppdrag är att utreda, besluta och följa upp insatser för personer i behov av omsorg. De vanligaste stödinsatserna är hemtjänst, anhörigstöd och särskilda boenden.

Som anställd inom avdelning Social utredning har du tillgång till en rad förmåner såsom friskvårdstimme, friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider och distansarbete. Du har som heltidsanställd tillgång till återhämtning på arbetstid, vilket innebär att vårt mål är att du ska arbeta knappt 38 timmar i veckan med bibehållen heltidsanställning och lön.

Enheterna är indelade i team där du får nära kollegial kontakt och stöd. Via din mentor och enhetens ärendehandledare erbjuds du individuell stöttning och såväl individuell handledning som handledning i grupp. Väljer du att delvis arbeta på distans utrustar vi din hemarbetsplats och som ny medarbetare erbjuds du ergonomisk genomgång av sjukgymnast.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad och godkänd socionom eller har utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig för att handlägga vuxenärenden.

Det är meriterande om du har erfarenhet av myndighetsutövning, arbete enligt BBIC eller IBIC och erfarenhet av att arbeta i Procapita eller Life Care. 

Utöver formella kompetenser kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Har du förmågan att skapa goda relationer, både internt och externt till klienter, kollegor och samarbetspartners? Tycker du om samarbete och att ta initiativ? Har du förmågan att arbeta självständigt och tillsammans med andra och fatta snabba och tydliga beslut? Sporras du av att hantera och prestera i utmanande situationer? Ser du positivt på utveckling och vill bidra såväl i arbetet som person? Svarar du ja på frågorna, tycker du att förutsättningarna i arbetet låter intressanta och har du kvalifikationerna som krävs så är kanske detta är jobbet för dig!

Körkort med behörighet B är ett krav.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan där du bifogar både CV och personligt brev!


http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Samordnare till Psykosociala vuxenenheten

Ansök    Sep 2    ÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN    Socionom
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Psykosociala vuxenenheten arbetar med socialt och pedagogiskt stöd till personer med psykisk ohälsa och funk... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Psykosociala vuxenenheten arbetar med socialt och pedagogiskt stöd till personer med psykisk ohälsa och funktionsnedsättning.

Insatserna ges genom individanpassat stöd som ska stimulera till social och personlig utveckling samt ökad självständighet. 

Arbetsuppgifter
Som samordnare utgör du en stödfunktion inom Psykosociala vuxenenheten och avdelningen Socialt stöd. Du kommer få arbeta verksamhetsnära, samarbeta med avdelningens personal, enhetens chefer samt övriga samordnare och andra funktioner kopplade till avdelningen och verksamhetsområdet.

I dina arbetsuppgifter ingår även:

-Konsultation med biståndshandläggare/socialsekreterarna om lämpliga insatser

-Att ge individuell handledning vid behov

-Att samverka internt/externt utifrån enhetens verksamhetsområde

-Att informera om lagstiftning, riktlinjer och allmänna råd inom enheten

-Att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten

-Introduktion till nyanställda

Kvalifikationer

Socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer tillräcklig. Sakkunnighet inom verksamhetsområdet. God kunskap om berörd lagstiftning. Data- och dokumentationsvana (gärna i Office och Procapita). Stor vikt läggs på samarbetsförmåga, tydlighet och flexibilitet.

B-Körkort

Meriterande är om du har erfarenhet av socialt arbete och kunskaper om systematiskt kvalitetsarbete.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga CV och personligt brev.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Socialsekreterare inom Social utredning

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Placeringsenheten ingår i avdelning Social utredning, Välfärdsförvaltningen. Avdelningens huvuduppdrag är... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Placeringsenheten ingår i avdelning Social utredning, Välfärdsförvaltningen.

Avdelningens huvuduppdrag är att ansvara för stöd och skydd till barn och vuxna som befinner sig i en socialt utsatt situation eller behöver få specifika behov tillgodosedda. Nu söker vi fler engagerade medarbetare till vår verksamhet. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en avdelning som har mycket kompetens, engagemang och arbetsglädje. Ta chansen att komma och jobba med oss!

Arbetsuppgifter

Placeringsenheten ansvarar för att ge stöd till och följa placerade barn och ungas situation, ge stöd till familjehem och rekrytera uppdragstagare.

Du kommer arbeta individuellt och i team med andra socialsekreterare med stöd från nära arbetsledning. Som en del i att följa placerade barn, unga och deras familjers behov ingår samverkan med andra enheter inom avdelningen, förvaltningen samt skola och regionen etc. Vi förväntar oss även att du bidrar i avdelningens och enhetens verksamhets- och utvecklingsarbete.

Som socialsekreterare hos oss får du löpande ärendehandledning individuellt samt tillsammans med din arbetsgrupp, men även processhandledning i grupp som en del i din kompetens- och personliga utveckling i yrkesrollen. Vi erbjuder även kompetensutveckling i form av utbildning i olika former. Du erbjuds också att ingå i vårt pågående projekt där medarbetare ges möjlighet till återhämtningstid.Kvalifikationer

Vi söker dig med socionomexamen.
Meriterande är om du har kunskaper och erfarenhet av;
- myndighetsutövning/handläggning av barn och unga inom den sociala barnavården
- BBIC
- journal- och verksamhetssystemet Procapita och/eller Lifecare samt
- lösningsfokuserat arbetssätt

Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift, god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort med behörighet B är ett krav.

Intervjuer sker löpnade under ansökningstiden och vi välkomnar din ansökan redan idag!
Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Rehabiliteringskoordinator till Psykiatrisk mottagning, Örnsköldsvik

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrlan... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Länsverksamhet Psykiatri har fem utbudspunkter, Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik Kramfors och Sollefteå. Det finns i länet 5 psykiatriska vårdavdelningar och 10 psykiatriska öppenvårdsmottagningar.
Vuxenpsykiatriska verksamheten i Örnsköldsvik består av en mottagning och ett mobilt specialistpsykiatriskt omvårdnadsteam. Psykiatriska mottagningen är en allmänpsykiatrisk mottagning som riktar sig till personer över 18 år som är i behov av psykiatrisk vård på specialistnivå. Mottagningen är centralt belägen i Örnsköldsvik. På vår mottagning arbetar ett 40-tal behandlare av olika professioner och vi bedriver teampsykiatri. Du kommer få möjlighet att träffa patienter med ett brett spektrum av psykiatriska tillstånd. Vi lägger stor vikt vid bedömning/diagnostik och evidensbaserad behandling där vi kan erbjuda ett brett behandlingsutbud. Vi är HBTQ-certifierad.

Vi söker nu en Rehabiliteringskoordinator till ett ettårigt vikariat vid psykiatriska öppenvårdsmottagningarna i Örnsköldsvik. Tillträde sker snarast enligt överenskommelse. Vikariatet är en heltid men de arbetsuppgifter som är av rehabilteringskoordinerande karaktär utgör ca 60% av arbetet. Övriga arbetsuppgifter överenskommer vi om utifrån din grundprofession och verksamhetens behov.

ROLLEN SOM REHABILITERINGSKOORDINATOR

I rollen medverkar du till att utveckla rutiner, metoder och arbetsmodeller som gynnar sjukskrivningsprocessen och rehabiliteringsgarantin. I arbetet ingår även att underlätta ett gemensamt synsätt och effektivisera det interna samarbetet i sjukskrivningsprocessen och rehabiliteringsgarantin på den egna enheten.

Rehabiliteringskoordinatorn ska fungera som en konsultativ och informativ resurs inom försäkringsmedicinska frågeställningar och som kontaktperson och coach till sjukskrivna och patienter med risk för sjukskrivning.
I arbetsuppgifterna ingår att vara ledare för internt rehabiliteringsteam, göra bedömningar av individens behov samt att vara ledare/organisatör för internt team för arbete med patienter i rehabiliteringsgaranti.

Övriga arbetsuppgifter som ingår i rollen som rehabiliteringskoordinator:

- Rådgivare/utbildning till läkare om sjukskrivningsprocessen och rehabilitering.
- Rådgivande funktion vid intygsskrivning.
- Kartläggning av klient utifrån Psykiatriskt perspektiv.
- Samverkanspartner mot externa aktörer inom arbetsrehabiliterande åtgärder (Kommun, Arbetsförmedling, Försäkringskassa, arbetsgivare eller andra projekt som pågår).
- Introducera/medverka för att ny personal i enheten introduceras med sjukskrivningsprocessen och rehabiliteringsgarantin.
- Utveckla samarbetet med kommunen i form av Samordnad individuell planering (SIP) vid behov.
- Agera länk mellan vårdtagare, vårdgivare, Försäkringskassa, Arbetsförmedling Kommun samt andra aktörer inom sjukskrivning och rehabilitering.

Hos oss arbetar du i ett positivt och öppet arbetsklimat med kompetenta kollegor och handledare. Du erbjuds goda möjligheter till utbildning och kompetensutveckling. Vi har flextid och arbetstiderna är måndag till fredag kl 8-17, med möjlighet till individuell anpassning av arbetstiderna.
För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra, vi uppmuntrar därför till friskvård - både i form av friskvårdslokaler och friskvårdstimme varje vecka, om verksamheten tillåter.

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, till exempel arbetsterapeut, sjuksköterska, kurator eller sjukgymnast eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du som söker har tidigare erfarenhet av arbete inom rehabilitering och/eller psykiatri. MI-utbildning och/eller Steg 1 (grundläggande psykoterapiutbildning) är meriterande för tjänsten.

För att trivas i denna roll ser vi att du är en utåtriktad person med förmåga att skapa och underhålla relationer. Då rollen innebär samverkan med såväl kollegor, patienter som externa parter är det viktigt att du trivs i en roll där du agerar spindeln i nätet och kan relatera till andra på ett smidigt och lyhört sätt. Vi ser också att du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. Du har ett strukturerat arbetssätt och kan självgående driva ditt arbete framåt på ett effektivt sätt. Vi ser också att du har förmåga att lyfta blicken och se till hela verksamhetens bästa i ditt agerande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter detta intressant?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Socialsekreterare inom BoU, vuxen, familjehem, ek. bistånd och SoL/LSS

Vi söker en handläggare för uppdrag som konsult i Örnsköldsvik och närliggande kommuner! Hör av dig via länken eller kontakta oss direkt. Ta chansen att prova på konsultrollen via ett företag som ger dig stöd både i handläggning och till dig som person. Vi på kontoret är socionomer och har erfarenheten från att vara handläggare inom Socialtjänsten. Förutom en flexibel tillvaro får du en bra lön, kollektivavtal och tjänstepension! CareOn är ett oberoende ko... Visa mer
Vi söker en handläggare för uppdrag som konsult i Örnsköldsvik och närliggande kommuner! Hör av dig via länken eller kontakta oss direkt.
Ta chansen att prova på konsultrollen via ett företag som ger dig stöd både i handläggning och till dig som person. Vi på kontoret är socionomer och har erfarenheten från att vara handläggare inom Socialtjänsten. Förutom en flexibel tillvaro får du en bra lön, kollektivavtal och tjänstepension!
CareOn är ett oberoende konsultföretag inriktat på socialt arbete. Vi har funnits i över 20 år och är verksamma över hela Sverige. Våra konsulter gör vardagen enklare för våra uppdragsgivare genom att avlasta, förvalta eller utveckla verksamheter. Vi som arbetar på företaget kan de olika delarna inom socialförvaltningen och vet vad som krävs för att vara en professionell konsult inom det sociala arbetet. Våra ledord är kompetens, kunskap och kvalitet!
Du behöver ha god förmåga till självständigt arbete samt ett flexibelt förhållningssätt till varierade arbetssätt och miljöer. Vi jobbar även gärna med dig som vill ta enskilda utredningar eller som är pensionär och vill fortsätta bidra med din kunskap!
Vill du veta mer? Registrera din ansökan redan idag så kontaktar vi dig inom kort.
Utbildningskrav: Socionomexamen eller likvärdig utbildning/erfarenhet Visa mindre

Fältarbetare

Ansök    Aug 18    ÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN    Fältassistent
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Avdelningen Socialt stöd arbetar mot riktade målgrupper på individ- och gruppnivå. Målet är att frigöra o... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Avdelningen Socialt stöd arbetar mot riktade målgrupper på individ- och gruppnivå.

Målet är att frigöra och utveckla enskildas och gruppers egna resurser genom förebyggande insatser, råd, stöd och behandling. Fältverksamheten är en del av barn-, ungdom- och familjeenheten inom avdelningen Socialt stöd.

Arbetsuppgifter
Som Fältarbetare är du en del av socialtjänsten där du arbetar mot målgruppen ungdomar 13-20 år med uppsökande, förebyggande och främjande verksamhet. Arbetet är i huvudsak förlagt ute på fältet -  på skolor, fritidsgårdar och andra platser där ungdomar befinner sig, både dagtid och kvällstid. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra medlingsverksamhet. Arbetet utförs till stor del i samverkan med andra aktörer såsom skola, fritidsgårdar och polis.

Arbetet sker på individ-, grupp-, och strukturell nivå. Det betyder att det uppsökande arbetet kompletteras med exempelvis att hålla föreläsningar, utbildningar, delta i möten samt leda och delta i olika samverkansforum.

Genom att arbeta brett uppsökande i hela ungdomsgruppen ser Fältarbetarna vilka generella behov som finns för att förbättra ungdomars uppväxtvillkor. Dessutom möter man här de ungdomar som riskerar att utvecklas ogynnsamt och ser de specifika behov dessa ungdomar har. Ett mål med fältarbetet är att förebygga att ungdomar utvecklar en social problematik och att fånga upp de ungdomar där en sådan utveckling redan börjat för att kunna ge stöd och hänvisa vidare. Viktigt är att bygga meningsfulla relationer till de ungdomar man möter, där all kontakt är frivillig. 

Arbetstiden är förlagd till både dagtid och kvällstid enligt schema där även visst helgarbete kan förekomma vid behov.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har socionomexamen eller annan beteendevetenskaplig högskoleutbildning som av arbetsgivaren bedöms som tillräcklig.

Erfarenhet av arbete med ungdomar samt fältarbete är meriterande. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av arbete i socialtjänst.

Som person så ser vi att du aktivt tar initiativ i sociala sammanhang, att kliva fram och våga bygga sociala relationer är något som är naturligt för dig. Du ska vara en förtroendeingivande vuxen som arbetar utifrån socialtjänstens ansvar och kunna identifiera barn och unga som befinner sig i riskzon. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Giltigt körkort med lägst B-behörighet är ett krav.

Vi eftersträvar mångfald i vår arbetsgrupp och ser därför gärna fler manliga sökanden.

Välkommen in med din ansökan, bifoga CV och personligt brev.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Socialsekreterare till Utredningsenheten för barn och unga

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Välfärdsförvaltningen, Avdelningen Social Utredning Utredningsenheten för barn och unga ingår i avdelning S... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Välfärdsförvaltningen, Avdelningen Social Utredning

Utredningsenheten för barn och unga ingår i avdelning Social utredning, Välfärdsförvaltningen.

Avdelningens huvuduppdrag är att ansvara för stöd och skydd till barn och vuxna som befinner sig i en socialt utsatt situation eller behöver få specifika behov tillgodosedda. Nu söker vi fler engagerade medarbetare till vår verksamhet!
Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en avdelning som har mycket kompetens, engagemang och arbetsglädje! Ta chansen att komma och jobba med oss!

 

Arbetsuppgifter

Utredningsenheten för barn och unga ansvarar för utredning och uppföljning av öppna insatser för barn och unga och deras familjer.
Just nu söker vi socialsekreterare för tre (3) tillsvidaretjänster och två (2) längre vikariat.

Du kommer arbeta individuellt och i team med andra socialsekreterare med stöd från nära arbetsledning. Som en del i att utreda barns och deras familjers behov ingår samverkan med andra enheter inom avdelningen, förvaltningen samt skola och regionen etc. Arbete i avdelningens sociala beredskap kan förekomma. Vi förväntar oss även att du bidrar i avdelningens och enhetens verksamhets- och utvecklingsarbete.

Som socialsekreterare hos oss får du löpande ärendehandledning individuellt samt tillsammans med din arbetsgrupp, men även processhandledning i grupp som en del i din kompetens- och personliga utveckling i yrkesrollen. Vi erbjuder även kompetensutveckling i form av utbildning i olika former. Du erbjuds också att ingå i vårt pågående projekt där medarbetare ges möjlighet till återhämtningstid.

Kvalifikationer

Vi söker dig med socionomexamen.
Meriterande är kunskaper och erfarenhet av;
- myndighetsutövning/handläggning av barn och unga inom den sociala barnavården
- BBIC
- journal- och verksamhetssystemet Procapita och/eller Lifecare
- lösningsfokuserat arbetssätt


Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift, god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort med behörighet B är ett krav.


Intervjuer och rekrytering sker löpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Socionomkonsult Barn och Familj Västernorrland

Vill du bidra till gott socialt arbete och samtidigt uppnå din fulla potential? Till vår avtalskommun söker vi en socionom som har minst tre års erfarenhet av myndighetsutövning inom enheten barn och unga. Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären och vill veta mer om konsultlivet, eller är du redan socionomkonsult och intresserad av att bredda ditt professionella nätverk? Oavsett om du föredrar att arbeta som anställd eller underkonsult ser... Visa mer
Vill du bidra till gott socialt arbete och samtidigt uppnå din fulla potential? Till vår avtalskommun söker vi en socionom som har minst tre års erfarenhet av myndighetsutövning inom enheten barn och unga.
Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären och vill veta mer om konsultlivet, eller är du redan socionomkonsult och intresserad av att bredda ditt professionella nätverk? Oavsett om du föredrar att arbeta som anställd eller underkonsult ser vi fram emot att du kontaktar oss. Vi berättar gärna mer om uppdraget och hur det är att arbeta som socionomkonsult. Vi ser fram emot in din kontakt!
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som barn- och ungdomsutredare enligt SoL och LVU.
Vi erbjuder
Du kommer att vara anställd av Socionomera Bemanning AB. Som konsult hos oss erbjuds du goda och flexibla arbetsvillkor samt tydlighet kring vad som förväntas av dig. Vi är en trygg samarbetspartner och arbetsgivare som månar om att man ska trivas och må bra i rollen som socionomkonsult. Vi söker alltid långa samarbeten och relationer. Vi erbjuder dig bland annat:
Kollektivavtal=schyssta anställningsvillkor
En lön som du förtjänar
Tjänstepension och försäkringar
Introduktion och regelbunden arbetsmiljöuppföljning
Intern och extern handledning
Friskvårdspeng och fortbildningspeng
Stöd av konsultchefer som själva är socionomer
Snabb och smidig personlig service
Och mycket mera

Efter att vi har lärt känna varandra bestämmer du var, när och i vilken omfattning du vill arbeta, och vi bevakar att du matchas mot lämpliga uppdrag. Vi har ramavtal med drygt var fjärde svensk kommun, som för dig innebär ett brett urval av intressanta uppdrag. Våra konsultchefer är socionomer med lång erfarenhet av arbete inom socialtjänsten vilket gör att vi har god kännedom om våra uppdragsgivares behov och dina villkor. Vi är vana problemlösare och vi kan erbjuda stöttning utifrån dina behov under hela uppdragsperioden. Vi hoppas att du vill vara med på vår resa!
Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vill du hellre börja med att höra mer så är du välkommen att kontakta oss via [email protected] eller 040-300 352.
Om oss
Socionomera Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag och vi är specialiserade på socionomer och socialt arbete. Vi är övertygade om att så gott som alla som väljer att arbeta med ett människovårdande yrke har omtanke om sina medmänniskor som främsta anledning. Vi vill göra allt vi kan för att underlätta för organisationer och personer som väljer att bry dig.
Läs mer om oss på vår hemsida www.socionomera.se. Visa mindre

Socialsekreterare till Utredningsenheten för barn och unga

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Utredningsenheten för barn och unga ingår i avdelning Social utredning, Välfärdsförvaltningen. Avdelninge... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Utredningsenheten för barn och unga ingår i avdelning Social utredning, Välfärdsförvaltningen.

Avdelningens huvuduppdrag är att ansvara för stöd och skydd till barn och vuxna som befinner sig i en socialt utsatt situation eller behöver få specifika behov tillgodosedda.
Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en avdelning som har mycket kompetens, engagemang och arbetsglädje. Ta chansen att komma och jobba med oss! Arbetsuppgifter
Utredningsenheten för barn och unga ansvarar för utredning och uppföljning av öppna insatser för barn och unga och deras familjer.
Just nu söker vi socialsekreterare för två (2) tillsvidaretjänster samt ett (1) ettårigt vikariat.

I arbetsuppgifterna ingår samverkan med andra enheter inom avdelningen, förvaltningen samt skolan och regionen etc. Du kommer arbeta individuellt och i team med andra socialsekreterare med stöd från nära arbetsledning och ärendehandledning. Arbete i avdelningens sociala beredskap kan förekomma.

Vi förväntar oss att du bidrar i avdelningens och enhetens verksamhets- och utvecklingsarbete.
Du erbjuds ingå i vårt pågående projekt där medarbetare ges möjlighet till återhämtningstid.

Kvalifikationer
Vi söker dig med socionomexamen.
Meriterande är kunskaper och erfarenhet av;
- myndighetsutövning/handläggning av barn och unga inom den sociala barnavården
- BBIC
- journal- och verksamhetssystemet Procapita och/eller Lifecare
- lösningsfokuserat arbetssätt

Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift, god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort med behörighet B är ett krav.

Intervjuer sker löpnade under ansökningstiden och vi välkomnar din ansökan redan idag!
Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Socionomkonsulter till Cura Nord

På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor! Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor. Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll? Just nu söker vi specifikt so... Visa mer
På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor!
Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor.
Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll?
Just nu söker vi specifikt socionomer med minst tre års erfarenhet av socialtjänstens myndighetsutövning som vill arbeta med aktuella uppdrag inom:
Barn och unga
LSS
Biståndshandläggare SoL(äldre)
Vuxna/missbruk
Familjerätt
BarnsekreterareVi söker också, för framtida uppdrag, dig med kompetens inom:
Våld i nära relation
Familjehem
Ekonomiskt bistånd/försörjningsstöd
1:e socialsekreterare och enhetscheferKvalifikationer
Du har en Socionomexamen och minst 3 års erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete och myndighetsutövning
Du behärskar olika system ex. procapita, reserva, pulsen combine
Du behärskar svenska språket mycket väl i både tal och skrift
Du som person är trygg, driven, engagerad och brinner för att hjälpa människor
Det är meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil.

Vad kan vi ge dig?
Som konsult hos oss på Cura Nord får du ett personligt bemötande och vi vill lära känna dig för att på bästa sätt matcha uppdrag baserat på din kompetensprofil, drivkraft och geografiska preferens.
Trygga anställningsvillkor
Konkurrenskraftig lön
Kompetensutvecklingsbidrag
Professionell handledning av legitimerad psykolog eller erfarna ärendehandledare
Två dedikerade konsultchefer som kommer göra allt för att stötta dig i ditt liv, arbetsliv och utveckling
Ett mindre bemanningsföretag med stort hjärta och hög kvalitetsnivå

Behovet av din kompetens inom detta område är värdefull. Registrera din ansökan på vår hemsida redan idag, där kan du också se aktuella uppdrag!
Vid frågor ring 090- 34 00 140
Tillsammans kan vi hjälpa fler människor i behov!
Med vänlig hälsning,
Vi på Cura Nord Visa mindre

Socionomkonsulter till Cura Nord

På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor! Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor. Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll? Just nu söker vi specifikt so... Visa mer
På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor!
Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor.
Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll?
Just nu söker vi specifikt socionomer med minst tre års erfarenhet av socialtjänstens myndighetsutövning som vill arbeta med aktuella uppdrag inom:
Barn och unga
LSS
Biståndshandläggare SoL(äldre)
Vuxna/missbruk
FamiljerättVi söker också, för framtida uppdrag, dig med kompetens inom:
Våld i nära relation
Familjehem
Ekonomiskt bistånd/försörjningsstöd
1:e socialsekreterare och enhetscheferKvalifikationer
Du har en Socionomexamen och minst 3 års erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete och myndighetsutövning
Du behärskar olika system ex. procapita, reserva, pulsen combine
Du behärskar svenska språket mycket väl i både tal och skrift
Du som person är trygg, driven, engagerad och brinner för att hjälpa människor
Det är meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil.

Vad kan vi ge dig?
Som konsult hos oss på Cura Nord får du ett personligt bemötande och vi vill lära känna dig för att på bästa sätt matcha uppdrag baserat på din kompetensprofil, drivkraft och geografiska preferens.
Trygga anställningsvillkor
Konkurrenskraftig lön
Kompetensutvecklingsbidrag
Professionell handledning av legitimerad psykolog eller erfarna ärendehandledare
Två dedikerade konsultchefer som kommer göra allt för att stötta dig i ditt liv, arbetsliv och utveckling
Ett mindre bemanningsföretag med stort hjärta och hög kvalitetsnivå

Behovet av din kompetens inom detta område är värdefull. Registrera din ansökan på vår hemsida redan idag, där kan du också se aktuella uppdrag!
Vid frågor ring 090- 34 00 140
Tillsammans kan vi hjälpa fler människor i behov!
Med vänlig hälsning,
Vi på Cura Nord Visa mindre

Socialsekreterare till utredningsenheten för barn och unga

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Utredningsenheten för barn och unga ingår i avdelning Social utredning, Välfärdsförvaltningen. Avdelninge... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Utredningsenheten för barn och unga ingår i avdelning Social utredning, Välfärdsförvaltningen.

Avdelningens huvuduppdrag är att ansvara för stöd och skydd till barn och vuxna som befinner sig i en socialt utsatt situation eller behöver få specifika behov tillgodosedda. Arbetsuppgifter
Utredningsenheten för barn och unga ansvarar för utredning och uppföljning av öppna insatser för barn och unga och deras familjer.
Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en avdelning som har mycket kompetens, engagemang och arbetsglädje. Ta chansen att komma och jobba med oss!

Just nu söker vi socialsekreterare för två (2) tillsvidaretjänster samt ett (1) ettårigt vikariat.

I arbetsuppgifterna ingår samverkan med andra enheter inom avdelningen, förvaltningen samt skolan och regionen etc. Du kommer arbeta individuellt och i team med andra socialsekreterare med stöd från nära arbetsledning och ärendehandledning. Arbete i avdelningens sociala beredskap kan förekomma.

Vi förväntar oss att du bidrar i avdelningens och enhetens verksamhets- och utvecklingsarbete.
Du erbjuds ingå i vårt pågående projekt där medarbetare ges möjlighet till återhämtningstid.

Kvalifikationer
Vi söker dig med socionomexamen.
Meriterande är kunskaper och erfarenhet av;
- myndighetsutövning/handläggning av barn och unga inom den sociala barnavården
- BBIC
- journal- och verksamhetssystemet Procapita och/eller Lifecare
- lösningsfokuserat arbetssätt

Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift, god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort med behörighet B är ett krav.

Intervjuer sker löpnade under ansökningstiden och välkomnar din ansökan redan idag!

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Enhetschef till enheten för ekonomiskt bistånd

Ansök    Mar 25    Örnsköldsviks kommun    Socionom
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Enheten för ekonomiskt bistånd ingår i avdelningen arbetsmarknad och försörjning och arbetar i huvudsak med ... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Enheten för ekonomiskt bistånd ingår i avdelningen arbetsmarknad och försörjning och arbetar i huvudsak med handläggning av ekonomiskt bistånd, bostadssociala kontrakt, dödsboanmälningar och vissa ansökningar om fondmedel.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara med att leda och utveckla vår enhet tillsammans medarbetare och ledningsgrupp. Som enhetschef har du personal- arbetsmiljö- och budgetansvar för din enhet. Du säkerställer att verksamheten bedrivs i enlighet med gällande lagstiftning, kommunens- förvaltningens- och verksamhetens mål inom den angivna budgetramen.

Du ansvarar för den dagliga arbetsledningen där du är en närvarande ledare som är bra på att engagera och motivera medarbetarna. Du ser möjligheter och kan anpassa dig efter förändrade omständigheter. Du har förmåga att fatta beslut och visa gott omdöme under tidspress. Du kan även arbeta med förändringsledning. Med ett tydligt och coachande ledarskap som också bygger på tillit och förtroende, skapar du förutsättningar för utveckling, lärande och god arbetsmiljö.

Du ingår i avdelningens ledningsgrupp och tar ansvar för helheten både i arbetsmiljö- och verksamhetsfrågor tillsammans med övriga deltagare i ledningsgruppen.

Kvalifikationer
Socionomexamen eller annan universitets- eller högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer tillräcklig. Du har goda kunskaper om den lagstiftning som styr verksamheten och erfarenhet av myndighetsutövning med inriktning vuxna.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning eller har tidigare arbetat som chef.

Som ledare har du en trygghet och kan på ett tydligt och engagerat sätt förmedla verksamhetens mål både internt och externt, med individens bästa i fokus. Du har ett förtroendegivande förhållningssätt med förmåga att skapa delaktighet. Du är kommunikativ, lyhörd, flexibel samt mål och resultatinriktad. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Din dokumentationsförmåga är god likväl som förmågan att hantera olika verksamhetssystem.

Giltigt körkort med lägst B-behörighet är ett krav.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Rehabiliteringskoordinator till Psykiatrisk mottagning, Örnsköldsvik

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrlan... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Länsverksamhet Psykiatri har fem utbudspunkter, Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik Kramfors och Sollefteå. Det finns i länet 6 psykiatriska vårdavdelningar och 10 psykiatriska öppenvårdsmottagningar.
Vuxenpsykiatriska verksamheten i Örnsköldsvik består av en mottagning och ett mobilt specialistpsykiatriskt omvårdnadsteam. Psykiatriska mottagningen är en allmänpsykiatrisk mottagning som riktar sig till personer över 18 år som är i behov av psykiatrisk vård på specialistnivå. Mottagningen är centralt belägen i Örnsköldsvik. På vår mottagning arbetar ett 40-tal behandlare av olika professioner och vi bedriver teampsykiatri. Du kommer få möjlighet att träffa patienter med ett brett spektrum av psykiatriska tillstånd. Vi lägger stor vikt vid bedömning/diagnostik och evidensbaserad behandling där vi kan erbjuda ett brett behandlingsutbud. Vi är HBTQ-certifierad.

Vi söker nu en Rehabiliteringskoordinator till ett ettårigt vikariat vid psykiatriska öppenvårdsmottagningarna i Örnsköldsvik. Tillträde sker snarast enligt överenskommelse.

ROLLEN SOM REHABILITERINGSKOORDINATOR

I rollen medverkar du till att utveckla rutiner, metoder och arbetsmodeller som gynnar sjukskrivningsprocessen och rehabiliteringsgarantin. I arbetet ingår även att underlätta ett gemensamt synsätt och effektivisera det interna samarbetet i sjukskrivningsprocessen och rehabiliteringsgarantin på den egna enheten.

Rehabiliteringskoordinatorn ska fungera som en konsultativ och informativ resurs inom försäkringsmedicinska frågeställningar och som kontaktperson och coach till sjukskrivna och patienter med risk för sjukskrivning.
I arbetsuppgifterna ingår att vara ledare för internt rehabiliteringsteam, göra bedömningar av individens behov samt att vara ledare/organisatör för internt team för arbete med patienter i rehabiliteringsgaranti.

Övriga arbetsuppgifter som ingår i rollen som rehabiliteringskoordinator:

- Rådgivare/utbildning till läkare om sjukskrivningsprocessen och rehabilitering.
- Rådgivande funktion vid intygsskrivning.
- Kartläggning av klient utifrån Psykiatriskt perspektiv.
- Samverkanspartner mot externa aktörer inom arbetsrehabiliterande åtgärder (Kommun, Arbetsförmedling, Försäkringskassa, arbetsgivare eller andra projekt som pågår).
- Introducera/medverka för att ny personal i enheten introduceras med sjukskrivningsprocessen och rehabiliteringsgarantin.
- Utveckla samarbetet med kommunen i form av Samordnad individuell planering (SIP) vid behov.
- Agera länk mellan vårdtagare, vårdgivare, Försäkringskassa, Arbetsförmedling Kommun samt andra aktörer inom sjukskrivning och rehabilitering.

Hos oss arbetar du i ett positivt och öppet arbetsklimat med kompetenta kollegor och handledare. Du erbjuds goda möjligheter till utbildning och kompetensutveckling. Vi har flextid och arbetstiderna är måndag till fredag kl 8-17, med möjlighet till individuell anpassning av arbetstiderna.
För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra, vi uppmuntrar därför till friskvård - både i form av friskvårdslokaler och friskvårdstimme varje vecka, om verksamheten tillåter.


Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, till exempel socionom, arbetsterapeut, fysioterapeut, sjuksköterska eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du som söker har tidigare erfarenhet av arbete inom rehabilitering och/eller psykiatri. MI-utbildning och/eller Steg 1 (grundläggande psykoterapiutbildning) är meriterande för tjänsten.

För att trivas i denna roll ser vi att du är en utåtriktad person med förmåga att skapa och underhålla relationer. Då rollen innebär samverkan med såväl kollegor, patienter som externa parter är det viktigt att du trivs i en roll där du agerar spindeln i nätet och kan relatera till andra på ett smidigt och lyhört sätt. Vi ser också att du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. Du har ett strukturerat arbetssätt och kan självgående driva ditt arbete framåt på ett effektivt sätt. Vi ser också att du har förmåga att lyfta blicken och se till hela verksamhetens bästa i ditt agerande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter detta intressant?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Socialsekreterare/biståndshandläggare - sommarvikariat

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Vi söker socialsekreterare och biståndshandläggare för semestervikariat till avdelningarna Social utredning ... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Vi söker socialsekreterare och biståndshandläggare för semestervikariat till avdelningarna Social utredning och Arbetsmarknad och försörjning.

Huvuduppgiften är att ansvara för stöd och skydd till barn och vuxna som befinner sig i en social utsatt situation eller behöver få specifika behov tillgodosedda.

Arbetsplatsen erbjuder hög kompetens, kunniga och engagerade medarbetare med stort intresse för både arbetsuppgifter och god arbetsmiljö. Ta chansen att komma och jobba med oss!

Arbetsuppgifter
Vi söker sommarvikarier inom följande enheter:

- Enheten för mottagning och familjerätt
- Enheten för vuxna och ensamkommande
- Enheten för ekonomiskt bistånd
- Utredningsenheten barn och unga
- Placeringsenheten
- Utredningsenheten för omsorg vuxna och äldre

Vi ansvarar för utredningar, beslut och uppföljning av stödinsatser och ekonomiskt bistånd utifrån gällande lagstiftning för barn och unga och deras familjer, äldre och personer med funktionsnedsättning, vuxna personer med psykosociala stödbehov och/eller missbruksproblem.

Kvalifikationer

- Socionomexamen eller pågående studier inom socionomprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom myndighetsutövning, Procapita och/eller BBIC/IBIC

Giltigt B-körkort är meriterande, för vissa enheter ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ange intresseområde eller önskemål om enhet i din ansökan samt bifoga CV och personligt brev. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Socialsekreterare/handläggare till enheten för ekonomiskt bistånd

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Från årsskiftet har en ny avdelning bildats inom förvaltningen med huvudansvaret för stöd mot självförsörjni... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Från årsskiftet har en ny avdelning bildats inom förvaltningen med huvudansvaret för stöd mot självförsörjning.

Den nya avdelningen Arbetsmarknad och försörjning är en sammanslagning av de båda enheterna Enheten för Ekonomiskt bistånd och Arbetsmarknadsenheten. Enheten för Ekonomiskt bistånd utreder rätten till ekonomiskt bistånd, ansvarar för fondansökningar, felaktiga utbetalningar, dödsbohandläggning och bistånd i form av bostad. Arbetsmarknadsenheten ansvarar för arbetslivsinriktad rehabilitering och arbetsfrämjande åtgärder.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en avdelning som besitter mycket kompetens och engagemang där vi har mycket nytt på gång. Ta chansen att komma och jobba med oss!

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en socialsekreterare/handläggare för tillsvidaretjänst samt två socialsekreterare/handläggare för vikariatsanställning på ett år på enheten för ekonomiskt bistånd.

Ansvarsområdena utgörs av utredning och uppföljning av insatser rörande ekonomiskt bistånd och en anställning innefattar även handläggning av dödsboanmälan.

I arbetsuppgifterna ingår samverkan med andra enheter inom förvaltningen samt externa myndigheter, t ex Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan samt hälso-och sjukvården. Du kommer att arbeta individuellt och i team med andra socialsekreterare/handläggare med stöd från nära arbetsledning och ärendehandledare.

Du bidrar med stort engagemang i avdelningens verksamhets- och utvecklingsarbete. Du erbjuds även att ingå i vårt pågående projekt där medarbetare ges möjlighet till återhämtningstid.

Kvalifikationer
Vi söker dig med socionomexamen eller utbildning som arbetsgivare bedömer som likvärdig.

Meriterande för tjänsterna är:

- Erfarenhet av myndighetsutövning, handläggning och mottagningsarbete inom området ekonomiskt bistånd
- Erfarenhet och kunskap av handläggning av dödsboanmälan
- Erfarenhet av journalsystemet Procapita och/eller Lifecare
- Erfarenhet/kunskaper i lösningsfokuserat arbetssätt
- Utbildning inom/erfarenhet av MI
- Utbildning inom/erfarenhet av arbete utifrån BBICDu har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten innefattar resor i tjänsten med bil, vid exempelvis hembesök, så körkort med behörighet B är ett krav. Innan anställning kan det bli aktuellt att visa ett utdrag ur Polisens misstanke- och belastningsregister. 

Tillsvidaretjänsten samt vikariaten, är på heltid 100%, med start omgående eller enligt överenskommelse.

Vänligen bifoga CV och personligt brev med din ansökan. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag!

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Socialsekreterare till avdelning social utredning

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Inom avdelningen social utredning finns enheterna för mottagning- och familjerätt, utredningsenheten barn oc... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Inom avdelningen social utredning finns enheterna för mottagning- och familjerätt, utredningsenheten barn och unga, placeringsenheten, enheten vuxna och ensamkommande, enheten för ekonomiskt bistånd, enheten utredning vuxna och äldre samt enheten LSS psykosociala vuxenområdet och bostadsanpassning.

Avdelningens huvuduppdrag är att ansvara för stöd och skydd till barn och vuxna som befinner sig i en socialt utsatt situation eller behöver få specifika behov tillgodosedda. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en avdelning som har mycket kompetens, engagemang och arbetsglädje. Ta chansen att komma och jobba med oss!

Arbetsuppgifter
Vi söker en socialsekreterare för tillsvidaretjänst till mottagningsgruppen samt fem socialsekreterare för vikariatsanställningar till avdelningen social utredning utifrån kommande föräldraledigheter m.m. 

Några av arbetsuppgifterna kan vara utredning och uppföljning av insatser rörande;
- Barn- och ungdomsärenden, 0-20 år med inriktning mottagning och utredning samt placerade barn och unga.
- Unga vuxna 18-20 år.
- Ensamkommande barn och unga.
- Vuxna med missbruks- och beroendeproblematik, vuxna i våld i nära relationer.
- Handläggning av ekonomiskt bistånd.

I arbetsuppgifterna ingår även samverkan med andra enheter inom förvaltningen samt skola och externa myndigheter, t ex Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan samt hälso-och sjukvården. Du kommer att arbeta individuellt och i team med andra socialsekreterare med stöd från nära arbetsledning och ärendehandledning. Arbete i beredskap kan förekomma.

Vi förväntar oss att du bidrar i avdelningens verksamhets- och utvecklingsarbete. Du erbjuds även att ingå i vårt pågående projekt där medarbetare ges möjlighet till återhämtningstid.

Kvalifikationer
Vi söker dig med socionomexamen.

Meriterande för tjänsterna är:

- Erfarenhet av myndighetsutövning, handläggning och mottagningsarbete gällande ekonomiskt bistånd och/eller den sociala barnavården samt inom våld och/eller missbruksområdet.
- Erfarenhet och kunskap av journalsystemet Procapita och/eller Lifecare
- Erfarenhet/kunskaper i lösningsfokuserat arbetssätt
- Utbildning inom/erfarenhet av MI
- Utbildning inom/erfarenhet av arbete utifrån BBIC.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort med behörighet B är ett krav. Innan anställning kan det bli aktuellt att visa ett utdrag ur Polisens misstanke- och belastningsregister. 

Tillsvidaretjänsten är inom mottagningsgruppen med start senast 2022-01-01, gärna tidigare. 
Vikariatsanställningarna är heltidstjänster dvs 100%, under 6-12 månader med start 2021-12-01 respektive 2022-01-01 eller enligt överenskommelse. Vikariat inom mottagningsgruppen är med start snarast till och med 2022-06-30.
 
Vänligen bifoga CV och personligt brev med din ansökan. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag!

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

MST-terapeut till Barn, ungdom och familjenheten

Ansök    Sep 28    Örnsköldsviks kommun    Socionom
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. MST, Multisystemisk Terapi, är en evidensbaserad strukturerad öppenvårdsinsats inom socialtjänsten som vände... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.MST, Multisystemisk Terapi, är en evidensbaserad strukturerad öppenvårdsinsats inom socialtjänsten som vänder sig till familjer med barn och ungdomar med utagerande beteende som t ex kriminalitet, missbruk, aggressivitet och/eller allvarliga skolproblem och som riskerar att placeras utanför hemmet.

Teamet består av en Teamledare och 3 stycken MST-terapeuter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetet innebär flexibla arbetstider där tiderna anpassas efter verksamhetens och klienternas behov. Som terapeut ingår även schemalagd beredskap var fjärde vecka.

Arbetsuppgifter
Som MST terapeut arbetar du huvudsakligen i ungdomens hem och andra miljöer där ungdomen befinner sig. Arbetet bygger på att analysera den problematik som föreligger utifrån ett helhetsperspektiv och tillsammans med familj och nätverk hitta strategier för att bemöta och lösa problematiken.

Du kommer att tillhandahållas en grundutbildning till MST-terapeut, veckovis handledning och konsultation i dina ärenden samt vidareutbildning inom MST 4 gånger per år. Du kommer att delta i ett aktivt kvalitétssäkringsarbete för att säkra metodtrogenheten. Du får genom MST en tillhörighet i både ett nationellt och ett internationellt sammanhang.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad socionom eller har annan beteendevetenskaplig högskoleutbildning som bedöms lämplig. Erfarenhet av behandlingsarbete i form av familjearbete och/eller arbete med barn och ungdomar är meriterande. Erfarenhet av kognitiv beteendeterapi och systemiskt nätverksarbete är meriterande.

Goda kunskaper i engelska är ett krav då utbildning och en del av handledningen sker på engelska.

Vi söker dig som är en flexibel person med god samarbetsförmåga som på ett strukturerat och självständigt sätt kan arbeta med familjer och deras nätverk. Du behöver ha en god förmåga att hantera återkoppling och utvärdering i ditt arbete.

Giltigt körkort, behörighet B, är ett krav.

Vi eftersträvar mångfald i vår arbetsgrupp och ser därför gärna fler manliga sökanden.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Behandlare till beroende- och boende enheten

Ansök    Sep 20    Örnsköldsviks kommun    Socionom
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Välfärdsförvaltningen arbetar aktivt med att skapa förutsättningar för en hållbar och god livsmiljö för indi... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Välfärdsförvaltningen arbetar aktivt med att skapa förutsättningar för en hållbar och god livsmiljö för individer i Örnsköldsvik genom behovsrelaterat stöd och för en god och anpassad omsorg.

Vårt fokus är utveckling och förnyelse för att tillsammans skapa största möjliga nytta. Kommunens öppenvård inom missbruk och beroende arbetar utifrån Socialstyrelsens nationella riktlinjer.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en behandlare som vill arbeta med psykosocial behandling inom kommunens missbruks- och beroendevård. Du är ett stöd för individen i dennes planering och förändringsprocess och arbetar med psykosocial behandling. Arbetet är fokuserat på att uppnå ett effektivt resursutnyttjande, i syfte att stärka individens möjligheter till ett självständigt liv. All behandling inom avdelningen baseras på en systemteoretisk helhetssyn och ett lösningsfokuserat förhållningssätt.

I tjänsten ingår även att ansvara för de drogtester som utförs inom Behandlingsteamet.

Du kommer att arbeta både självständigt samt uppdragsbaserat utifrån individens behov. Som behandlare ingår du i Behandlingsteamet och har ett nära samarbete med övriga verksamheter inom enheten.

Kvalifikationer
- Socionom, sjuksköterska eller annan utbildning som bedöms vara tillräcklig
- Erfarenhet av arbete med människor med missbruk och beroendeproblematik är meriterande
- Utbildning i samtalsmetoderna CRA, ÅP, HAP och MI är meriterande
- Erfarenhet av arbete med människor med en psykisk ohälsa är meriterande.
- Kunskap om gällande lagstiftning, socialtjänstens arbete och öppenvårdsverksamhet är  meriterande
- Drivande och intresserad av utvecklingsarbete, god samarbetsförmåga
- Datorvana (gärna av ProCapita)
- Personlig lämplighet bedöms som viktigt i tjänsten

Tjänsten är ett vikariat på heltid med tillträdesdag 18 oktober eller enligt överenskommelse till och med 30 maj 2022.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Resurssamordnare till LSS verksamheten

Ansök    Sep 17    Örnsköldsviks kommun    Socionom
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. LSS avdelningen är den tredje största avdelningen inom välfärdsförvaltningen med uppdraget att verkställa de... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.LSS avdelningen är den tredje största avdelningen inom välfärdsförvaltningen med uppdraget att verkställa de beslut som fattats enligt LSS lagen, företrädesvis beslut om bostad med särskild service, personlig assistans och daglig verksamhet.

Målsättningen i stödet som ges är att främja jämlikhet i levnadsvillkor och full delaktighet i samhällslivet så att individen som beviljats en insats ska få möjlighet att leva som andra.

Vårt arbete utförs genom individuellt utformat stöd med hög kvalitet och självbestämmanderätt där ett gott bemötande genomsyrar all verksamhet. Nu söker vi en resurssamordnare!

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av att rekrytera, utreda och anställa kontaktpersoner, stödfamiljer, ledsagare och avlösare. Du kommer sammanföra kontaktperson/stödfamilj/ledsagare/avlösare och brukare, genomföra uppföljningar samt finnas som ett stöd för resurserna. 

Vi söker dig som vill arbeta med att utveckla rekryteringssätt, genomföra träffar med intressenter samt skapa goda kontakter för att öka rekryteringsmöjligheterna. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har social omsorgsutbildning/socionomexamen, beteendevetenskaplig examen eller annan akademisk examen som arbetsgivaren finner tillräcklig. Bred kompetens av målgruppen inom LSS, och psykisk och neuropsykiatrisk funktionsnedsättning är meriterande.

Som person kan du bemöta människor utifrån deras individuella förutsättningar och behov, du är mål- och resultatinriktad, självgående, strukturerad, flexibel, kvalitetsmedveten, har god samarbetsförmåga och är tydlig i ditt sätt att kommunicera.

Giltigt körkort, behörighet B krävs.

För arbetet krävs tillräckliga kunskaper i svenska i tal och skrift för att bland annat kunna kommunicera med brukare samt utföra vårddokumentation.

Tjänsten är en vikariatsanställning på heltid 100% med start omgående till och med 31 december 2021.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Socionomer sökes för konsultuppdrag inom barnavård i Västernorrlands Län

Vill du bidra till ett gott socialt arbete och samtidigt uppnå din fulla kapacitet? Just nu söker vi socionomer som har minst tre års erfarenhet av barnavårdsutredningar, till uppdrag i Västernorrlands Län. Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären och vill veta mer om konsultlivet, eller är du redan socionomkonsult och intresserad av att bredda ditt professionella nätverk? Vi ser fram emot din kontakt oavsett! Arbetsuppgifter Sedvanliga arbe... Visa mer
Vill du bidra till ett gott socialt arbete och samtidigt uppnå din fulla kapacitet? Just nu söker vi socionomer som har minst tre års erfarenhet av barnavårdsutredningar, till uppdrag i Västernorrlands Län. Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären och vill veta mer om konsultlivet, eller är du redan socionomkonsult och intresserad av att bredda ditt professionella nätverk? Vi ser fram emot din kontakt oavsett!
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som socialsekreterare inom utredningsenheten för barn och unga.
Vi erbjuder
Kollektivavtal/schyssta anställningsvillkor
En lön du förtjänar och en transparent lönestruktur
Tjänstepension och försäkringar
Förstärkt introduktion
Snabb och smidig personlig service
Regelbunden arbetsmiljöuppföljning
Intern och extern handledning
Och mycket meraAnsökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vill du hellre börja med att höra mer så är du välkommen att kontakta Damir via e-post [email protected] eller mobil 0733-74 63 61.
Om oss
Socionomera Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag som hyr ut kunniga socionomer till verksamheter inom socialt arbete. Bolaget är grundat av socionomer som kan socionomer och socialt arbete. Vårt mål är att verksamheter som arbetar med socialt arbete aldrig ska ha brist på kunniga socionomer som hjälper dem fullfölja sitt uppdrag.
Läs mer om oss på vår hemsida www.socionomera.se. Visa mindre

Socialsekreterare till Utredningsenheten för barn och unga

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Inom avdelningen social utredning finns enheterna för mottagning- och familjerätt, utredningsenheten för bar... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Inom avdelningen social utredning finns enheterna för mottagning- och familjerätt, utredningsenheten för barn och unga, placeringsenheten, enheten vuxna och ensamkommande, enheten för ekonomiskt bistånd, enheten utredning vuxna och äldre samt enheten LSS psykosociala vuxenområdet och bostadsanpassning.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en avdelning som har mycket kompetens, engagemang och arbetsglädje. Ta chansen att komma och jobba med oss!

Arbetsuppgifter
Vi söker en vikarie till utredningsenheten för barn och unga. Inom enheten handlägger vi barn och ungdomsärenden 0-18 år, enligt SoL och LVU. Vi utreder och följer upp beslutade öppna insatser.

I arbetsuppgifterna ingår även samverkan med andra enheter inom förvaltningen samt skola och externa myndigheter, t ex Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan samt Landstinget. Du kommer att arbeta individuellt och i team med andra socialsekreterare med stöd från nära arbetsledning och
ärendehandledning. Utöver detta förväntas du även kunna bidra i verksamhets- och utvecklingsarbete. Du kommer även att ingå i det pågående projekt där medarbetare ges möjlighet till återhämtningstid.

Kvalifikationer
Vi söker dig med socionomexamen.

Meriterande för tjänsten är;
- Erfarenhet av handläggning inom den sociala barnavården 
- Erfarenhet och kunskap av journalsystemet ProCapita
- Erfarenhet/kunskaper i lösningsfokuserat arbetssätt
- Utbildning inom/erfarenhet av MI

Arbete i beredskap kan förekomma. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort med behörighet B är ett krav.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Tjänsten är en vikariatsanställning på heltid, 100%, tom 2021-12-31

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Erfarna Socionomkonsulter till sommaruppdrag hos Cura Nord

På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor! Gör du också det? Då vill vi ha din hjälp i sommar! Vi har nu uppdrag i Norrbotten, Jämtland, Västernorrland och Dalarna för omgående tillsättning. Vi söker därför socionomer med kompetens inom utredning inom barn och unga, som är tillgängliga för uppdrag omgående och över sommaren. Har du kanske långledigt från din fasta tjänst i sommar och vill fylla den med att bredda din kunskap? Är du kanske på väg att... Visa mer
På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor! Gör du också det? Då vill vi ha din hjälp i sommar!
Vi har nu uppdrag i Norrbotten, Jämtland, Västernorrland och Dalarna för omgående tillsättning.
Vi söker därför socionomer med kompetens inom utredning inom barn och unga, som är tillgängliga för uppdrag omgående och över sommaren. Har du kanske långledigt från din fasta tjänst i sommar och vill fylla den med att bredda din kunskap? Är du kanske på väg att avsluta ditt konsultuppdrag och vill hoppa på ett till? Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll? Perfekt - då är du den vi söker!
Kvalifikationer
Du har socionomexamen och minst 3 års erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete och myndighetsutövning inom området barn och ungdom.
Du är tillgänglig omgående och kan vid behov vara på annan ort under veckorna.
Du behärskar olika system ex. Procapita, Treserva, Pulsen combine
Du behärskar svenska språket mycket väl i både tal och skrift
Du som person är trygg, driven, engagerad och brinner för att hjälpa människor
Det är meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil.Vad kan vi ge dig?
Som konsult hos oss på Cura Nord får du ett personligt bemötande och vara en del av ett mindre bolag med stort kvalitétstänk.
Trygga anställningsvillkor
Konkurrenskraftig lön
Kompetensutvecklingsbidrag
Professionell handledning av legitimerad psykolog eller erfarna ärendehandledare
Två dedikerade konsultchefer som kommer göra allt för att stötta dig i ditt liv, arbetsliv och utveckling
Ett mindre bemanningsföretag med stort hjärta och hög kvalitetsnivåBehovet av din kompetens inom detta område är akut och värdefull. Registrera din ansökan redan idag!
Vid frågor ring 090- 34 00 140 eller maila oss på [email protected] :)
Tillsammans kan vi hjälpa fler människor i behov!
Glad sommar!
Lina & Joakim
Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor. Visa mindre

Erfarna Socionomkonsulter till Cura Nord

På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor! Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inrikting mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor. Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll? Just nu söker vi socionomer so... Visa mer
På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor!
Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inrikting mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor.
Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll?
Just nu söker vi socionomer som vill arbeta med framtida uppdrag inom:
Barn och unga
LSS
Vuxna/missbruk
Ekonomiskt bistånd/försörjningsstöd
Familjerätt
1:e socialsekreterare och enhetschefer

Just nu söker vi också specifikt dig med kompetens inom:
Våld i nära relation
Familjehem

Kvalifikationer
Du har en Socionomexamen och minst 3 års erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete och myndighetsutövning
Du behärskar olika system ex. procapita, reserva, pulsen combine
Du behärskar svenska språket mycket väl i både tal och skrift
Du som person är trygg, driven, engagerad och brinner för att hjälpa människor
Det är meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil.

Vad kan vi ge dig?
Som konsult hos oss på Cura Nord får du ett personligt bemötande och vi vill lära känna dig för att på bästa sätt matcha uppdrag baserat på din kompetensprofil, drivkraft och geografiska preferens.
Trygga anställningsvillkor
Konkurrenskraftig lön
Kompetensutvecklingsbidrag
Professionell handledning av legitimerad psykolog eller erfarna ärendehandledare
Två dedikerade konsultchefer som kommer göra allt för att stötta dig i ditt liv, arbetsliv och utveckling
Ett mindre bemanningsföretag med stort hjärta och hög kvalitetsnivå

Behovet av din kompetens inom detta område är värdefull. Registrera din ansökan på vår hemsida redan idag, där kan du också se aktuella uppdrag!
Vid frågor ring 090- 34 00 140
Tillsammans kan vi hjälpa fler människor i behov!
Med vänlig hälsning, Lina & Joakim Visa mindre

Socialsekreterare till Social utredning

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Inom avdelningen social utredning finns enheterna för mottagning- och familjerätt, utredningsenheten barn oc... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Inom avdelningen social utredning finns enheterna för mottagning- och familjerätt, utredningsenheten barn och unga, placeringsenheten, enheten vuxna och ensamkommande, enheten för ekonomiskt bistånd, enheten utredning vuxna och äldre samt enheten LSS psykosociala vuxenområdet och bostadsanpassning.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en avdelning som har mycket kompetens, engagemang och arbetsglädje. Ta chansen att komma och jobba med oss!

Arbetsuppgifter
Vi söker fyra socialsekreterare för vikariatsanställningar till avdelningen social utredning utifrån kommande föräldraledigheter. Avdelningens huvuduppdrag är att ansvara för stöd och skydd till barn och vuxna som befinner sig i en socialt utsatt situation eller behöver få specifika behov tillgodosedda.

Några av arbetsuppgifterna kan vara att handlägga;
- Barn- och ungdomsärenden, 0-20 år med inriktning mottagning, utredning och uppföljning av öppna insatser.
- Unga vuxna 18-20 år.
- Ensamkommande barn och unga.
- Vuxna med missbruks- och beroendeproblematik, vuxna i våld i nära relationer.
- Handläggning av ekonomiskt bistånd.

I arbetsuppgifterna ingår även samverkan med andra enheter inom förvaltningen samt skola och externa myndigheter, t ex Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan samt Landstinget. Du kommer att arbeta individuellt och i team med andra socialsekreterare med stöd från nära arbetsledning och ärendehandledning.

Utöver detta förväntas du även kunna bidra i verksamhets- och utvecklingsarbete. Du kommer även att ingå i det pågående projekt där medarbetare ges möjlighet till återhämtningstid.

Kvalifikationer
Vi söker dig med socionomexamen.

Meriterande för tjänsterna är:

- Erfarenhet av myndighetsutövning, handläggning och mottagningsarbete gällande ekonomiskt bistånd och/eller den sociala barnavården samt inom missbruksområdet.
- Erfarenhet och kunskap av journalsystemet ProCapita
- Erfarenhet/kunskaper i lösningsfokuserat arbetssätt
- Utbildning inom/erfarenhet av MI
- Utbildning inom/erfarenhet av verktyget ASI inom missbruks- och beroendehandläggning, BBIC.

Arbete i beredskap kan förekomma. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort med behörighet B är ett krav.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Tjänsterna är vikariatsanställningar på heltid 100% under 10-12 månader med start 2021-05-01 respektive 2021-06-01 eller enligt överenskommelse. Vikariatet inom utredningsenheten barn och unga är med start snarast till och med 2021-12-31.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Internsamordnare till Barn-, ungdom- och familjeenheten

Ansök    Nov 4    Örnsköldsviks kommun    Socionom
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Avdelningen Socialt stöd arbetar mot riktade målgrupper på individ- och gruppnivå. Målet är att frigöra o... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Avdelningen Socialt stöd arbetar mot riktade målgrupper på individ- och gruppnivå.

Målet är att frigöra och utveckla enskild och gruppers egna resurser genom förebyggandeinsatser, råd, stöd och behandling. Barn-, ungdom- och familjeenheten är en av fyra enheter inom avdelningen och genomför psykosocialt stöd- och behandlingsarbete inom socialtjänstens öppenvård. 

Arbetsuppgifter
Som intersamordnare inom Barn-, ungdom- och familjeenheten utgör du en stödfunktion inom enheten och mellan enheten och avdelningen Social utredning. Som internsamordnare ingår du i en arbetsgrupp med andra stödfunktioner och samarbetar med behandlare, socialsekreterare och enhetens chef.

- Konsultation med socialsekreterarna om lämpliga öppenvårdsinsatser.
- Ansvarig för att samordna och fördela uppdrag gällande biståndsbeviljade insatser till behandlare.
- Ansvarig för att internt handleda behandlare på gruppnivå och ge individuell handledning vid behov.
- Samverka internt/externt utifrån enhetens verksamhetsområde.
- Informera om lagstiftning, riktlinjer och allmänna råd inom enheten.
- Utveckla och kvalitetssäkra verksamheten.
- Ansvarig för information om dokumentation, BBIC, ESTER och andra system och instrument som används i arbetet inom avdelningen.
- Introduktion till nyanställda.

Kvalifikationer
Socionomexamen samt sakkunnighet inom verksamhetsområdet, barn och unga samt våld i nära relationer är ett krav. Du ska också ha god kunskap om aktuell lagstiftning för verksamhetsområdet samt socialtjänst i vidare bemärkelse. Dokumenterad erfarenhet av att handleda och leda grupper, erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete liksom erfarenhet av socialtjänstens myndighetsutövning är meriterande.  Du bör också ha goda kunskaper om teorier och metoder inom socialt arbete, evidensbaserad praktik samt systematiskt kvalitetsarbete.

Utbildning i BBIC är meriterande.

Du bör ha data- och dokumentationsvana (gärna i Office och Procapita).

Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, tydlighet och flexibilitet.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Vikariat socialsekreterare

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Arbetsuppgifter Handläggning av barn- och ungdomsärenden, 0-20 år med inriktning utredning och uppföljning a... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Arbetsuppgifter
Handläggning av barn- och ungdomsärenden, 0-20 år med inriktning utredning och uppföljning av öppna insatser alternativt uppföljning av placerade barn och ungdomar.

I arbetsuppgifterna ingår även samverkan med andra enheter inom förvaltningen samt regionen (Landstinget), skola samt myndigheter som exempelvis Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan. Du kommer arbeta individuellt och i team med andra socialsekreterare med stöd från nära arbetsledning och ärendehandledning. Utöver detta förväntas du även kunna bidra i verksamhets- och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig med Socionomexamen.

Erfarenhet av myndighetsutövning och främst erfarenhet av handläggning inom den sociala barnavården är meriterande. Även arbete i ProCapita samt erfarenheter/kunskaper i lösningsfokuserat arbetssätt är meriterande.

Körkort B är ett krav.

Tjänsterna är vikariatsanställningar på heltid 100% från och med 1 januari 2021 till och med 31 december 2021.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Familjehemssamordnare

Gemensamma familjehemsorganisation startade upp våren 2019, i syfte att höja kvaliteten i familjehemsvården och med det förbättra familjehemsplacerade barns förutsättningar för gynnsam utveckling. Organisationen arbetar på uppdrag av Härnösand, Kramfors, Sollefteå, Ånge och Örnsköldsvik, med rekrytering, kartläggning, utbildning av familjehem samt, på uppdrag av kommunerna, även stöd och handledning av familjehem. Den är en del av kommunernas socialtjänst ... Visa mer
Gemensamma familjehemsorganisation startade upp våren 2019, i syfte att höja kvaliteten i familjehemsvården och med det förbättra familjehemsplacerade barns förutsättningar för gynnsam utveckling. Organisationen arbetar på uppdrag av Härnösand, Kramfors, Sollefteå, Ånge och Örnsköldsvik, med rekrytering, kartläggning, utbildning av familjehem samt, på uppdrag av kommunerna, även stöd och handledning av familjehem. Den är en del av kommunernas socialtjänst och ingår i Kommunförbundet Västernorrlands verksamhet, med placering i Härnösand och närhet till tåg och bussförbindelser.


Den nya organisationen har är nu i full drift och består av fem medarbetare och en chef. Vi behöver bli fler och söker därför en person med ett gediget intresse för att arbeta med familjehemsvård i nära samarbete med ägarkommunerna. Du är intresserad av att arbeta i en ny och flexibel organisation med utmanande och varierande arbetsuppgifter. Tillsammans med kollegor och verksamhetens chef kommer du vara delaktig i det fortsatta utformandet och utvecklingen av verksamheten.
Arbetsuppgifter
Rekrytering av nya familjehem/behålla erfarna familjehem.
Tillhandahålla relevant utbildning- och fortbildning för familjehem.
Behovsanpassat stöd och handledning till familjehemmen.
Vara våra deltagande kommuners samarbetspartners i det gemensamma utvecklingsuppdraget.
Ha en omvärldsbevakning inom området utifrån nationellt, regionalt och lokalt perspektiv.

Kvalifikationer
Kompetenskrav för tjänsten är Socionom/socialpedagog/beteendevetare eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift, du behärskar officepaketet samt är van dagens teknik och digitala lösningar för möten, intervjuer och utbildningar.


För tjänsten krävs erfarenhet av arbete i den kommunala familjehemsvården och -eller socialtjänstens arbete med barn, unga, exempelvis rekrytering/utredning, utbildning och stöd/handledning av familjehem och familjer. Du har också erfarenhet av samverkan som gagnat barn och unga i samhällsvård. Körkort är ett krav.
Meriterande
Vi bygger verksamheten på ett kognitivt beteendeterapeutiskt och systemteoretiskt förhållningssätt, varför en utbildning inom något område är önskvärt. Du känner dig bekväm i utbildnings- och föreläsningssituationer samt i kommunikation med grupper.


Du som söker har ett flexibelt förhållningssätt, respektfullt bemötande och förmåga till helhetssyn som bidrar och skapar ett gynnsamt samarbetsklimat. Du har en hög servicenivå och tillgänglighet gentemot våra ägarkommuner. Du besitter förmåga att arbeta både självständigt och i team.
Anställningsfakta
GFO tillämpar 6 månaders provanställning. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Stationeringsort Härnösand med möjlighet till att arbeta på distans. Tjänsten innebär resande i länet. GFO strävar efter en jämn könsfördelning varför vi gärna ser manliga sökanden. Tillträde enligt överenskommelse.
Rekryteringsprocessen
Löpande urval tillämpas under rekryteringsprocessen. Visa mindre

Arbetsmarknadscoach till scanningsprojekt med inriktning språkutveckling

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Som arbetsmarknadscoach vid Arbetsmarknadsenheten arbetar du inom arbetslivsinriktad rehabilitering med matc... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Som arbetsmarknadscoach vid Arbetsmarknadsenheten arbetar du inom arbetslivsinriktad rehabilitering med matchning och coachning för att skapa förutsättningar för personer att bli självförsörjande.

Tjänsten är inriktad mot ett nytt scanningsprojekt med inriktning på språkutveckling som startat upp hösten 2020.

Arbetsuppgifter
Som arbetsmarknadscoach är du ansvarig för deltagare och deras individuella rehabilitering. Du dokumenterar och följer upp individuella planeringar för personen.

Du ansvarar för att planera och handleda det praktiska arbetet vid projektet. Det innebär bland annat att iordningställa arbeten inom arkivering och digitalisering av handlingar till alla deltagare, att planera möten och aktiviteter som lämpas vid språkutveckling för utlandsfödda kvinnor och du samordnar kontakter med samarbetspartners.  

Kvalifikationer
Vi söker dig med utbildning och erfarenhet av arbete med att handleda människor.  

Du har erfarenhet av pedagogiskt och strukturerat arbete samt att arbetsleda både individuellt och i grupp.

Du får gärna ha erfarenhet inom något/några av följande;
möta människor med funktionsvariation
möta personer som varit med om kriser och trauman
arbete med arbetsmarknadscoachning

Det är viktigt att du är en handlingskraftig problemlösare, strukturerad och uthållig samt tycker om att jobba tillsammans med andra i en flexibel miljö. Du har god förmåga att arbeta självständigt och skapa gott samarbete både internt och externt. Gärna erfarenhet av arkivarbete.

Du har mycket goda datakunskaper och helst vana att dokumentera och arbeta i verksamhetssystem som t.ex. Procapita. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Urval sker löpande.

Tjänsten syftar till ett projekt som gäller tom 31 december 2021.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Internsamordnare till Barn-, ungdom- och familjeenheten

Ansök    Okt 16    Örnsköldsviks kommun    Socionom
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Avdelningen Socialt stöd arbetar mot riktade målgrupper på individ- och gruppnivå. Målet är att frigöra o... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Avdelningen Socialt stöd arbetar mot riktade målgrupper på individ- och gruppnivå.

Målet är att frigöra och utveckla enskild och gruppers egna resurser genom förebyggandeinsatser, råd, stöd och behandling. Barn-, ungdom- och familjeenheten är en av fyra enheter inom avdelningen och genomför psykosocialt stöd- och behandlingsarbete inom socialtjänstens öppenvård. 

Arbetsuppgifter
Som intersamordnare inom Barn-, ungdom- och familjeenheten utgör du en stödfunktion inom enheten och mellan enheten och avdelningen Social utredning. Som internsamordnare ingår du i en arbetsgrupp med andra stödfunktioner och samarbetar med behandlare, socialsekreterare och enhetens chef.

- Konsultation med socialsekreterarna om lämpliga öppenvårdsinsatser.
- Ansvarig för att samordna och fördela uppdrag gällande biståndsbeviljade insatser till behandlare.
- Ansvarig för att internt handleda behandlare på gruppnivå och ge individuell handledning vid behov.
- Samverka internt/externt utifrån enhetens verksamhetsområde.
- Informera om lagstiftning, riktlinjer och allmänna råd inom enheten.
- Utveckla och kvalitetssäkra verksamheten.
- Ansvarig för information om dokumentation, BBIC, ESTER och andra system och instrument som används i arbetet inom avdelningen.
- Introduktion till nyanställda.

Kvalifikationer
Socionomexamen samt sakkunnighet inom verksamhetsområdet, barn och unga samt våld i nära relationer är ett krav. Du ska också ha god kunskap om aktuell lagstiftning för verksamhetsområdet samt socialtjänst i vidare bemärkelse. Dokumenterad erfarenhet av att handleda och leda grupper, erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete liksom erfarenhet av socialtjänstens myndighetsutövning är meriterande.  Du bör också ha goda kunskaper om teorier och metoder inom socialt arbete, evidensbaserad praktik samt systematiskt kvalitetsarbete.

Utbildning i BBIC är meriterande.

Du bör ha data- och dokumentationsvana (gärna i Office och Procapita).

Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, tydlighet och flexibilitet.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Ärendehandledare inom socialtjänsten barn och unga

Ansök    Okt 2    Örnsköldsviks kommun    Socionom
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Avdelning social utredning ansvarar för socialtjänstens myndighetsutövning och har som uppgift att ge stöd o... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Avdelning social utredning ansvarar för socialtjänstens myndighetsutövning och har som uppgift att ge stöd och skydd till barn och vuxna som befinner sig i en socialt utsatt situation eller behöver få specifika behov tillgodosedda.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta med att leda och utveckla andra genom att coacha och vägleda i ärenden som rör barn och unga inom socialtjänstens myndighetsutövning. I uppdraget ingår att vägleda såväl individuellt som i grupp. I uppdraget ingår också att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten samt att leda viss intern utbildning. Du har också vissa beslut delegerade.

Som ärendehandledare befinner du dig i olika sammanhang av samverkan och samarbete där det är viktigt att du ansvarar för att skapa samordning och helhetssyn med medborgaren i fokus. Som ärendehandledare verkar du för att leda mot de mål som är satta såväl inom avdelningen som inom de enheter du verkar i. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

- Socionomexamen
- Erfarenhet av socialtjänstens arbete inom verksamhetsområdet
- God kunskap om gällande lagstiftning
- Erfarenhet av att leda andra är meriterande
- Förtroendegivande, målinriktat och engagerat arbetssätt
- God förmåga att dokumentera
- God samarbetsförmåga
- Kommunikativ, lyhörd och flexibel
- Personlig lämplighet bedöms som viktigt i tjänsten

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, god kunskap i svenska språket och god datavana. Giltigt körkort med lägst B-behörighet är ett krav.

Intervjuer sker löpande under rekryteringstiden.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Erfaren socionomkonsult inom Vuxen/Missbruk

Ansök    Maj 25    Socionomkraft AB    Socialsekreterare
Uppdraget avser utredningar enligt SoL och LVM inom arbetsområdet Vuxen (Missbruk eller Socialpsykiatri). Socionomexamen är ett krav och minst 3 års erfarenhet från liknande uppdrag. Du förväntas arbeta självständigt i dina uppdrag men en mycket god socialförmåga är lika viktig. Vi ser gärna att du är engagerad och vill utvecklas. Vi satsar långsiktigt på kunskaps- och metodutveckling av våra konsulter och söker dig med ett genuint intresse för att hjälpa... Visa mer
Uppdraget avser utredningar enligt SoL och LVM inom arbetsområdet Vuxen (Missbruk eller Socialpsykiatri).
Socionomexamen är ett krav och minst 3 års erfarenhet från liknande uppdrag. Du förväntas arbeta självständigt i dina uppdrag men en mycket god socialförmåga är lika viktig. Vi ser gärna att du är engagerad och vill utvecklas. Vi satsar långsiktigt på kunskaps- och metodutveckling av våra konsulter och söker dig med ett genuint intresse för att hjälpa människor och med en stark vilja att tillsammans utveckla vårt yrke.
Tjänsten som socionomkonsult innebär varierande uppdrag med tydligt fokus på förändringsarbete med klienter och konkreta resultat. Vårt konkurrensmedel är kompetens och kvalitativt konsultarbete. Vi är noggranna med löpande chefsstöd när du är ute på uppdrag samt regelbunden extern handledning för att du ska känna dig trygg i din roll och kan leverera bästa möjliga resultat.
Socionomkraft är ett auktoriserat konsultföretag inom socialt arbete. Vår värdegrund är kunskap, kvalitet och personligt mottagande. Vi förstår vikten av arbetsglädje, teamkänsla och kontinuerlig kompetensutveckling och arbetar med kvalitet och rättssäkerhet i fokus. Läs gärna mer om oss på vår webbplats. Vi på Socionomkraft söker fler medarbetare till vårt konsultteam av duktiga och engagerade socionomer. Du är naturligtvis noggrann, erfaren och kompetent som socialsekreterare. Som konsult ska du dessutom vara lyhörd, flexibel och resultatorienterad. Varje arbetsplats har sina egna rutiner och förutsättningar och du ska snabbt kunna hitta din roll och bidra genom dina arbetsinsatser och din kunskap. Visa mindre

Socialsekreterare till utredningsenheten för barn och unga, vikariat

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med handläggning av barn- och ungdomsärenden, 0-20 år med inriktning ut... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med handläggning av barn- och ungdomsärenden, 0-20 år med inriktning utredning och uppföljning av öppna insatser.

I arbetsuppgifterna ingår även samverkan med andra enheter inom förvaltningen samt skola och externa myndigheter, t ex Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan samt Landstinget. Du kommer att arbeta individuellt och i team med andra socialsekreterare med stöd från nära arbetsledning och ärendehandledning. Utöver detta förväntas du även kunna bidra i verksamhets- och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig med socionomexamen.

Erfarenhet av myndighetsutövning och främst erfarenhet av handläggning inom den sociala barnavården är meriterande. Även arbete i ProCapita samt erfarenhet/kunskaper i lösningsfokuserat arbetssätt är meriterande.

Arbete i beredskap kan förekomma. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort, behörighet B är ett krav.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Tjänsten avser en vikariatsanställning till årsskiftet  med tillträde omgående.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Erfaren socialsekreterare inom Barn och unga

Ansök    Maj 28    Socionomkraft AB    Socialsekreterare
Vi söker en konsult för ett uppdrag inom myndighetsutövning Barn och unga. Arbetet avser utredning av ärenden enligt BBIC inom arbetsområdet. Som en del av vårt team får du stöd från våra erfarna konsultchefer så att du kan fokusera på ditt uppdrag samt möjlighet till extern handledning för att känna dig trygg vid svårare frågeställningar. Socionomkraft är ett auktoriserat konsultföretag inom socialt arbete. Vår värdegrund är kunskap, kvalitet och pers... Visa mer
Vi söker en konsult för ett uppdrag inom myndighetsutövning Barn och unga. Arbetet avser utredning av ärenden enligt BBIC inom arbetsområdet.


Som en del av vårt team får du stöd från våra erfarna konsultchefer så att du kan fokusera på ditt uppdrag samt möjlighet till extern handledning för att känna dig trygg vid svårare frågeställningar.


Socionomkraft är ett auktoriserat konsultföretag inom socialt arbete. Vår värdegrund är kunskap, kvalitet och personligt mottagande. Vi förstår vikten av arbetsglädje, teamkänsla och kontinuerlig kompetensutveckling och arbetar med kvalitet och rättssäkerhet i fokus. Läs gärna mer om oss på vår webbplats. Visa mindre

Socialsekreterare/biståndshandläggare - sommarvikariat

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Vi söker socialsekreterare för semestervikariat till avdelningen social utredning. Avdelningens huvuduppd... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Vi söker socialsekreterare för semestervikariat till avdelningen social utredning.

Avdelningens huvuduppdrag är att ansvara för stöd och skydd till barn och vuxna som befinner sig i en socialt utsatt situation eller behöver få specifika behov tillgodosedda.

Arbetsplatsen erbjuder hög kompetens, kunniga och engagerade medarbetare med stort intresse för både arbetsuppgifter och god arbetsmiljö. Ta chansen att komma och jobba med oss!

Arbetsuppgifter
Inom avdelningen finns följande enheter:

- Enheten för mottagning och familjerätt
- Enheten för vuxna och ensamkommande
- Enheten för ekonomiskt bistånd
- Utredningsenheten barn och unga
- Placeringsenheten
- Omsorgsenheten

Avdelningen ansvarar för utredningar, beslut och uppföljning av stödinsatser och ekonomiskt bistånd utifrån gällande lagstiftning för barn och unga och deras familjer, äldre och personer med funktionsnedsättning, vuxna personer med psykosociala stödbehov och/eller missbruksproblem.

Kvalifikationer

- Socionomexamen eller pågående studier inom socionomprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Kunskap och erfarenhet av BBIC

Giltigt B-körkort är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ange intresseområde eller önskemål om enhet i din ansökan samt bifoga CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Söker socialsekreterare inom Barn och unga

Ansök    Jan 27    Socionomkraft AB    Socialsekreterare
Vi söker en konsult för ett uppdrag inom myndighetsutövning - utredning av ärenden Barn och unga. Arbetet avser utredning av ärenden inom arbetsområdet. Som en del av vårt team får du stöd från våra erfarna konsultchefer så att du kan fokusera på ditt uppdrag samt möjlighet till extern handledning för att känna dig trygg vid svårare frågeställningar. Socionomkraft är ett auktoriserat konsultföretag inom socialt arbete. Vår värdegrund är kunskap, kvalit... Visa mer
Vi söker en konsult för ett uppdrag inom myndighetsutövning - utredning av ärenden Barn och unga. Arbetet avser utredning av ärenden inom arbetsområdet.


Som en del av vårt team får du stöd från våra erfarna konsultchefer så att du kan fokusera på ditt uppdrag samt möjlighet till extern handledning för att känna dig trygg vid svårare frågeställningar.


Socionomkraft är ett auktoriserat konsultföretag inom socialt arbete. Vår värdegrund är kunskap, kvalitet och personligt mottagande. Vi förstår vikten av arbetsglädje, teamkänsla och kontinuerlig kompetensutveckling och arbetar med kvalitet och rättssäkerhet i fokus. Läs gärna mer om oss på vår webbplats. Visa mindre

Socialsekreterare till familjerättsgruppen och barn-/ungaområdet

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Avdelningen social utrednings huvuduppdrag är att ansvara för stöd och skydd till barn och vuxna som befinne... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Avdelningen social utrednings huvuduppdrag är att ansvara för stöd och skydd till barn och vuxna som befinner sig i en socialt utsatt situation och/eller behöver få specifika behov tillgodosedda.

Nu söker vi två socialsekreterare; en tillsvidareanställning till Familjerättsgruppen och en vikarie till Barn och unga området, 6 månaders anställning med eventuell möjlighet till förlängning.

Arbetsplatsen erbjuder hög kompetens, kunniga och engagerade medarbetare med stort intresse för både arbetsuppgifter och god arbetsmiljö. Ta chansen att komma och jobba med oss!

Arbetsuppgifter
Avdelningen ansvarar för utredningar, beslut och uppföljning av stödinsatser och ekonomiskt bistånd utifrån gällande lagstiftning för barn och unga och deras familjer, äldre och personer med funktionsnedsättning, vuxna personer med psykosociala stödbehov och/eller missbruksproblem.

Som socialsekreterare i familjerättsgruppen handlägger du utredningar och övriga familjerättsliga ärenden samt verkställer beslut enligt gällande lagstiftning.

Som socialsekreterare inom Barn- och ungaområdet handlägger och verkställer du skyddsbedömningar, förhandsbedömningar, utredningar, beslut och insatser samt uppföljningar kring barn/unga och deras familjer enligt gällande lagstiftning.

I arbetsuppgifterna ingår att ge information inom verksamhetsområdet till både allmänheten och samverkanspartners. Det ingår även i uppdragen att bidra till verksamhetens utveckling och vara drivande i dessa frågor.

Kvalifikationer


- Socionomexamen
- God kunskap om lagstiftning inom verksamhetsområdet.

Vidareutbildning och/eller erfarenhet av BBIC samt arbete som socialsekreterare inom verksamhetsområdena är meriterande. Arbete i beredskap kan förekomma.

Giltigt B-körkort är ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt och flexibelt.

Bifoga CV, personligt brev och examensbevis med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Behandlare till Beroende och boendeenheten, vikariat

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Vi söker en vikarierande behandlare som vill arbeta med psykosocial samtalsbehandling inom kommunens missbru... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Vi söker en vikarierande behandlare som vill arbeta med psykosocial samtalsbehandling inom kommunens missbruks- och beroendevård.

Du är ett stöd för individen i dennes planering och förändringsprocess. Arbetet är fokuserat på att uppnå ett effektivt resursutnyttjande, i syfte att stärka individens möjligheter till ett självständigt liv. Tjänsten är en vikariatsanställning på heltid till och med 31 december 2020. Sök tjänsten och förstärk vårt team!

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar psykosocialt behandlingsarbete, motiverande samtal och förändringsfokuserat arbete. Du kommer att utifrån individens behov samarbeta både med interna och externa aktörer, sköta dokumentation, uppföljning och utvärdering.

Du kommer att arbeta både självständigt samt uppdragsbaserat utifrån individens behov. Som behandlare ingår du i Behandlingsteamet och har ett nära samarbete med övriga verksamheter inom enheten och du kommer att vara med att kontinuerligt utveckla och kvalitetssäkra verksamheten.

All behandling inom avdelningen baseras på en systemteoretisk helhetssyn och ett lösningsfokuserat förhållningssätt. I tjänsten ingår även att delvis ansvara för de drogtester som utförs inom Behandlingsteamet. Kommunens öppenvård inom missbruk och beroende arbetar utifrån Socialstyrelsens nationella riktlinjer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad socionom eller sjuksköterska. Erfarenhet av arbete med människor med missbruks- och beroendeproblematik är meriterande.

Kunskap om gällande lagstiftning, socialtjänstens arbete och öppenvårdsverksamhet är meriterande. Att ha erfarenhet av arbete med människor med en psykisk ohälsa, utbildning i någon/några av samtalsmetoderna CRA, ÅP, HAP och MI är också meriterande.

Personlig lämplighet bedöms som viktigt i tjänsten och vi lägger stor vikt vid att du har god samarbetsförmåga, är drivande och intresserad av utvecklingsarbete.

Du har datorvana och gärna erfarenhet av arbete i ProCapita.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Ärendehandledare inom socialtjänsten barn och unga

Ansök    Nov 13    Örnsköldsviks kommun    Socionom
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Avdelning social utredning ansvarar för socialtjänstens myndighetsutövning och har som uppgift att ge stöd o... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Avdelning social utredning ansvarar för socialtjänstens myndighetsutövning och har som uppgift att ge stöd och skydd till barn och vuxna som befinner sig i en socialt utsatt situation eller behöver få specifika behov tillgodosedda.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med att leda och utveckla andra genom att coacha och vägleda i ärenden som rör barn och unga inom socialtjänstens myndighetsutövning. I uppdraget ingår att vägleda såväl individuellt som i grupp. I uppdraget ingår också att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten samt att leda viss intern utbildning. Du har också vissa beslut delegerade.

Som ärendehandledare befinner du dig i olika sammanhang av samverkan och samarbete där det är viktigt att du ansvarar för att skapa samordning och helhetssyn med medborgaren i fokus. Som ärendehandledare verkar du för att leda mot de mål som är satta såväl inom avdelningen som inom de enheter du verkar i. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp.Kvalifikationer 

Socionomexamen
Erfarenhet av socialtjänstens arbete inom verksamhetsområdet
God kunskap om gällande lagstiftning
Erfarenhet av att leda andra är meriterande
Förtroendegivande, målinriktat och engagerat arbetssätt
God förmåga att dokumentera
God samarbetsförmåga
Kommunikativ, lyhörd och flexibel
Personlig lämplighet bedöms som viktigt i tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 3 juni 2020.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.
Intervjuer sker löpande under rekryteringstiden.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Socionomkonsulter till Cura Nord

Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll? Vill du arbeta som socionomkonsult och bidra med din kompetens till landets socialtjänster? Vi på Cura Nord kan då vara precis det du söker som din näste arbetsgivare!Just nu söker vi socionomer som vill arbeta med uppdrag inom:Barn och ungaLSSVuxna/missbrukEkonomiskt bistånd/försörjningsstödFamiljerätt1:e socialsekreterare och enhetscheferKvalifikationerVi söker Dig med socionomexamen och f... Visa mer
Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll? Vill du arbeta som socionomkonsult och bidra med din kompetens till landets socialtjänster? Vi på Cura Nord kan då vara precis det du söker som din näste arbetsgivare!Just nu söker vi socionomer som vill arbeta med uppdrag inom:Barn och ungaLSSVuxna/missbrukEkonomiskt bistånd/försörjningsstödFamiljerätt1:e socialsekreterare och enhetscheferKvalifikationerVi söker Dig med socionomexamen och flera års erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete och myndighetsutövning. Vi ser gärna att du har god erfarenhet inom verksamhetsstöd (såsom procapita, treserva, viva eller motsvarande) och att du hanterar det svenska språket mycket väl i både tal och skrift. Det är meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil. Då du kommer att möta människor i utsatta situationer önskar vi att du som person är trygg, driven, engagerad och brinner för att hjälpa människor i behov. Ditt arbete är viktigt! Inom barn/unga ser vi helst att du använt dig av verktyget BBiC (gärna den reviderade upplagan). Ett stort plus är att du även har använt dig av Signs of safety som arbetssätt! Vad kan vi ge dig?Som konsult hos oss på Cura Nord lär vi känna dig som konsult först. Vi letar sedan uppdrag baserat på din kunskap, drivkraft och geografiska preferens. Vi erbjuder:Trygga anställningsvillkorKonkurrenskraftig lönKompetensutvecklingsbidragProfessionell handledning av legitimerad psykolog eller erfarna ärendehandledare Tvådedikerade konsultchefer som kommer göra allt för att stötta dig i ditt liv, arbetsliv och utvecklingEtt mindre bemanningsföretag med stort hjärta och hög kvalitetsnivåCura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretagmed inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Om du är intresserad av att veta mer om oss och vad vi erbjuder, klicka in på vår hemsida www.curanord.se eller slå oss en pling på 090-34 00 140 så berättar vi mer.Läs gärna artikeln om oss i tidningen Framtidens karriär – Socionom: https://socionomkarriar.se/presentation/manniskor-som-hjalper-manniskor-2/Behovet av din kompetens inom detta område växer - så vi önskar att komma i kontakt med dig snarast möjligt för att kunna erbjuda dig ett trivsamt uppdrag och en anställning där du verkligen gör skillnad. Ansök redan idag! :) Vi lovar att återkoppla till dig så snabbt vi bara kan. Tillsammans kan vi hjälpa fler människor i behov!Med vänlig hälsning, Lina & Joakim Visa mindre

Familjehemssamordnare

I syfte att förbättra placerade barns förutsättningar för gynnsam utveckling, startade kommunernas gemensamma familjehemsorganisation våren 2019. GFO arbetar med rekrytering, utbildning och handledning av familjehem på uppdrag från de deltagande kommunerna; Härnösand, Kramfors, Sollefteå, Ånge och Örnsköldsvik. Verksamheten ingår i Kommunförbundet Västernorrlands verksamhet, med placering i Härnösand och närhet till tåg och bussförbindelser.Den nya familje... Visa mer
I syfte att förbättra placerade barns förutsättningar för gynnsam utveckling, startade kommunernas gemensamma familjehemsorganisation våren 2019. GFO arbetar med rekrytering, utbildning och handledning av familjehem på uppdrag från de deltagande kommunerna; Härnösand, Kramfors, Sollefteå, Ånge och Örnsköldsvik. Verksamheten ingår i Kommunförbundet Västernorrlands verksamhet, med placering i Härnösand och närhet till tåg och bussförbindelser.Den nya familjehemsorganisationen består av tre medarbetare och en chef. Vi behöver bli fler och söker därför två personer med ett gediget intresse för att arbeta med familjehemsvård i nära samarbete med berörda kommuner i länet. Du är intresserad av att arbeta i en mindre och flexibel organisation med utmanande och varierande arbetsuppgifter. Tillsammans med kollegor och verksamhetens chef kommer du vara delaktig i utformandet och utveckling av verksamheten.   Arbetsuppgifter Rekrytering av nya familjehem/behålla erfarna familjehem.Strategiskt arbete med marknadsföring.Tillhandahålla relevant utbildning för familjehemmen.Behovsanpassad handledning till familjehemmen. Vara våra deltagande kommuners samarbetspartners i det gemensamma familjehemsuppdraget.Ha en omvärldsbevakning inom området utifrån nationellt, regionalt och lokalt perspektiv. KvalifikationerKompetenskrav för tjänsterna är socionom/socialpedagog/beteendevetare eller någon annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Din bakgrund som akademiker gör att du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift och du behärskar officepaketet. För tjänsterna krävs erfarenhet av den kommunala familjehemsvården och  socialtjänstens arbete med barn, unga, exempelvis rekrytering/utredning, utbildning och stöd/handledning av familjehem och familjer. Du har också erfarenhet av samverkan som gagnat barn och unga i samhällsvård. Körkort är ett krav.MeriterandeVi bygger verksamheten på ett kognitivt beteendeterapeutiskt förhållningssätt, varför en utbildning inom området är önskvärt. Du känner dig bekväm i utbildnings- och föreläsningssituationer samt i kommunikation med stora grupper. Du som söker har ett flexibelt förhållningssätt, respektfullt bemötande och förmåga till helhetssyn som bidrar och skapar ett gynnsamt samarbetsklimat. Du har en hög servicenivå och tillgänglighet gentemot våra uppdragsgivare kommunerna. Du besitter förmåga att arbeta både självständigt och i team.AnställningsfaktaGFO tillämpar 6 månaders provanställning. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Stationeringsort Härnösand med möjlighet till att arbeta på distans. Tjänsten innebär resande i länet. GFO strävar efter en jämn könsfördelning varför vi gärna ser manliga sökanden. Tillträde enligt överenskommelse.RekryteringsprocessenLöpande urval tillämpas under rekryteringsprocessen.För mer information kontakta Elisabeth Högberg, Enhetschef, Gemensam familjehemsorganisation (GFO)  telefon: 070-360 08 25, E-post: [email protected] tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. Fackliga representanter Fredrik Kjellman Ölmerud, Vision 072-521 14 30 Camilla Carpholt, Ledarna 073-038 77 63 Din ansökanAnsökan med CV samt kopior på handlingar du vill åberopa, skickar du så snart som möjligt, dock senast den 2 september 2019 till: Inger Lind   Kommunförbundet  i Västernorrland                                             Järnvägsgatan 2871 45 Härnösand E-post: [email protected] Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal från säljare som erbjuder annonserings- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Socialpedagogisk resursperson till beroende - och boendeenheten

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Vi söker en socialpedagogisk resursperson med inriktning mot missbruk och beroende till avdelningen socialt ... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Vi söker en socialpedagogisk resursperson med inriktning mot missbruk och beroende till avdelningen socialt stöd, beroende och boendeenheten.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som psykosocialt stöd inom kommunens missbruks- och beroende vård. Du kommer att arbeta självständigt och uppdragsbaserat utifrån individens behov. Arbetet är fokuserat på att uppnå ett effektiv resursutnyttjande i syfte att stärka individens möjligheter till ett självständigt liv.

- Motiverande samtal och förändringsfokuserat arbete.
- Samordna kontakter med både interna och externa aktörer utifrån individens behov.
- Stödja individen utifrån dennes sociala situation och livssituation i övrigt.
- Dokumentation, uppföljning och utvärdering
- Kontinuerligt utveckla och kvalitetssäkra verksamheten

Kvalifikationer

- Socionomutbildning eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer tillräcklig
- Kunskap om gällande lagstiftning, socialtjänstens arbete och öppenvårdsverksamhet.
- Utbildning i Återfallsprevention ÅP, MI och Case management är meriterande.
- Erfarenhet av arbete med människor med missbruk och beroendeproblematik är meriterande
- Drivande och intresserad av utvecklingsarbete och god samarbetsförmåga.
- Erfarenhet av dokumentation i ProCapita är meriterande.
- Körkort är ett krav

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Tjänsten är en vikariatsanställning tom 31 augusti 2020 på heltid med tillträdesdag 191111 eller enligt överenskommelse.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Erfarna socialsekreterare / socionomkonsulter sökes

Ansök    Aug 22    Socionomkraft AB    Socialsekreterare
Socionomkraft söker fler medarbetare till sitt konsultteam av duktiga och engagerade socionomer. Du kommer att arbeta med uppdrag inom din specialisering med tydliga mål och utvecklat stöd från vara konsultchefer med lång erfarenhet av socionomyrket.Vi söker kandidater inom alla arbetsområden av myndighetsutövning, gärna med god kompetens inom flera områden. Även chefsuppdrag, rena utredningsuppdrag eller familjebehandling förekommer.Vårt arbetssättVi sats... Visa mer
Socionomkraft söker fler medarbetare till sitt konsultteam av duktiga och engagerade socionomer. Du kommer att arbeta med uppdrag inom din specialisering med tydliga mål och utvecklat stöd från vara konsultchefer med lång erfarenhet av socionomyrket.Vi söker kandidater inom alla arbetsområden av myndighetsutövning, gärna med god kompetens inom flera områden. Även chefsuppdrag, rena utredningsuppdrag eller familjebehandling förekommer.Vårt arbetssättVi satsar långsiktigt på kunskaps- och metodutveckling av våra konsulter och söker dig med ett genuint intresse för att hjälpa människor och med en stark vilja att tillsammans utveckla skapa en idealisk kompetenspartner till kommuner och utveckla vårt yrke. Kompetens och kvalitativt konsultarbete är vårt konkurrensmedel. Kvittot - återkommande kundförfrågningar från nöjda uppdragsgivare. Att vara förstahandsvalet bland våra kunder förenar hela vårt konsultteam i strävan att bli bättre och hjälpa varandra.Vem söker viVi söker dig som är en erfaren socialsekreterare - noggrann och kompetent. Som konsult ska du vara lyhörd, flexibel och resultatorienterad. Varje arbetsplats har egna förutsättningar och du ska snabbt hitta din roll och bidra genom dina arbetsinsatser och kunskap. Vi är noggranna med löpande chefsstöd när du är ute på uppdrag. Du får regelbunden extern handledning så att du kan känna dig trygg i din roll och kan leverera bästa möjliga resultat.Om ossSocionomkraft är ett auktoriserat konsultföretag inom socialt arbete. Vår värdegrund är kunskap, kvalitet och personligt mottagande. Vi förstår vikten av arbetsglädje, teamkänsla och kontinuerlig kompetensutveckling och arbetar med kvalitet och rättssäkerhet i fokus. Läs gärna mer om oss på vår webbplats. Visa mindre

Socialt ansvarig samordnare till utvecklingsenheten

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Utvecklingsenheten bistår välfärdsförvaltningens verksamheter med stöd i utvecklings- och kvalitetsfrågor. ... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Utvecklingsenheten bistår välfärdsförvaltningens verksamheter med stöd i utvecklings- och kvalitetsfrågor.

Enhetens plattform och grundläggande utgångspunkter i allt arbete är genom samarbete och kommunikation att se kundens fokus, innovationsorientera, kvalitetsanalysera och skapa kompetens.

Arbetsuppgifter
Som socialt ansvarig samordnare ingår du i förvaltningens kvalitetsgrupp med uppdrag att kvalitetssäkra arbetet inom det sociala området. Gruppen ansvarar också till viss del för kvalitetsfrågor inom hälso- och sjukvårdsområdet.

I arbetsuppgifterna ingår att;
-Omvärldsbevaka och följa forskning och utveckling inom socialtjänstens verksamhetsområde
-Säkra att lagstiftning, författningar och gällande rutiner inom området följs i verksamheten. Utreda missförhållanden vid behov.
-Bidra till och analysera faktorer som kvalitetssäkrar verksamhetens arbete
-Utforma riktlinjer, instruktioner och manualer samt vid behov utbilda förvaltningens funktioner i syfte att säkra kvalitet.

Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleutbildning i form av socionomprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer tillräcklig. Du har flera års erfarenhet från arbete inom socialtjänst och arbete med myndighetsutövning samt goda kunskaper kring gällande lagstiftning (SoL, LVM, LVU, LSS).

Vi ser gärna att du har erfarenhet av utredningsarbete. Det är önskvärt med erfarenhet av att pedagogiskt leda utvecklings- eller förändringsarbeten samt god förmåga att samarbeta och kommunicera i tal och skrift. Du bedriver friskvård i olika former för att medvetet främja en god hälsa hos dig själv.

Giltigt körkort med lägst B-behörighet är ett krav.

Vänligen bifoga CV och personligt brev med din ansökan. Vi går igenom alla ansökningar löpande och du kan kallas till intervju under ansökningstiden.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Dedicare söker socionomer i Västernorrlands län

Ansök    Jul 3    Dedicare Socionom    Socionom
Söker du efter en seriös arbetsgivare som gör det möjligt för dig att ta uppdrag enligt dina önskemål? Vi behöver dig som är en erfaren socionom och som vill arbeta med handläggning inom socialtjänstens olika områden. Du får trygga anställningsvillkor, goda förmåner och en personlig kontakt med din konsultchef, samtidigt som du kan fokusera på dem som behöver din hjälp. Våra kunder består i regel av socialtjänster runt om i landet som har personalbehov i... Visa mer
Söker du efter en seriös arbetsgivare som gör det möjligt för dig att ta uppdrag enligt dina önskemål? Vi behöver dig som är en erfaren socionom och som vill arbeta med handläggning inom socialtjänstens olika områden. Du får trygga anställningsvillkor, goda förmåner och en personlig kontakt med din konsultchef, samtidigt som du kan fokusera på dem som behöver din hjälp.

Våra kunder består i regel av socialtjänster runt om i landet som har personalbehov i form av socionomer/socialsekreterare med erfarenhet inom myndighetens olika verksamheter.

Vår vision är att ha de mest kompetenta medarbetarna. Med kompetens menar vi fackkunskap, relevant erfarenhet och professionell service.

Vi söker personer med socionomexamen samt minst 3 års yrkeserfarenhet till varierande konsultuppdrag i Sverige.

Som socionomkonsult är det viktigt att du är självständig och beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person är du lyhörd, positiv och lösningsorienterad. Våra kunder förväntar sig snabbhet och effektivitet liksom goda kunskaper inom det svenska språket, såväl i tal som i skrift.

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som varit verksamt sedan 1996 och är idag en av Nordens ledande leverantör av socionomer, läkare, sjuksköterskor, och andra profiler inom vårdsektorn.

Som konsult hos Dedicare kan du välja om du vill ta längre eller kortare uppdrag samt om du vill att arbetsplatsen ska vara i närheten av ditt boende eller om du önskar resa.

Vi tror att välmående människor gör ett bättre arbete, därför erbjuder vi alla våra konsulter följande:

- Kollektivavtal, tjänstepension, semesterersättning, friskvårdsbidrag är en självklarhet.

- Du får en lön som är synonym med dina prestationer.

- Du får personlig och nära kontakt till din chef.

- Du får möjlighet till utveckling och därtill stöttning av din chef på vägen.

- Du får spännande uppdrag som matchar ditt intresse och din kompetens.

Vill du bli en av oss?

Besök gärna vår hemsida www.dedicare.se/socionom för mer information och för information om olika evenemang.

Vi håller intervjuar löpande.

Välkommen med din ansökan!

Mer information Visa mindre

Enhetschef med inriktning mot stödboende och ungdomsboendestöd

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Att arbeta som chef inom välfärdsförvaltningen och avdelningen socialt stöd innebär att tillsammans med avde... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Att arbeta som chef inom välfärdsförvaltningen och avdelningen socialt stöd innebär att tillsammans med avdelningschef och avdelningens övriga enhetschefer leder och samverkar för att nå kommunens, förvaltningens, avdelningens och enhetens uppsatta mål utifrån rådande lagstiftning och riktlinjer samt fattade beslut.

Avdelningen socialt stöd arbetar med att verkställa insatser till människor med behov av extra stöd och struktur i tillvaron under en tid i livet. Insatserna är flexibla och anpassas i takt med utveckling av individens behov och förmåga.

Stödboende och ungdomsboendestöds målgrupp är ensamkommande flyktingbarn och andra ungdomar i åldrarna 16–25 år. Verksamhetens mål är att ge en strukturerad och trygg tillvaro samt förbereda för ett självständigt vuxenliv.

Nu söker vi en driven och engagerad enhetschef, är det du?

Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du ett helhetsansvar för enhetens personal-, arbetsmiljö-, budget- och verksamhetsfrågor.

Du ansvarar för personal och ekonomi kopplat till stödboende och ungdomsboendestöd samt driver och bidrar till utvecklings-, kvalitets-, effektiviserings- och förändringsarbete för enheterna men också för hela avdelningen.

Ett viktigt uppdrag i rollen är även att skapa förutsättningar så att arbete inom området förebyggande och uppsökande arbete stärks och utvecklas. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp och bidrar aktivt till att skapa en sammanhållen avdelning och välfärdsförvaltning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning motsvarande minst två år med inriktning socialt arbete, socialpedagogik eller beteendevetenskap. Dokumenterad erfarenhet av arbete med barn och unga är ett krav.

Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta som chef och goda kunskaper kring sociallagstiftningen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunalt arbete eller politiskt styrd organisation och god förståelse för hur ekonomi och verksamhet samspelar.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Vi värderar särskilt att du är ansvarstagande, kommunikativ och har förmågan att skapa förutsättningar för delaktighet och att motivera och engagera andra.

Vänligen bifoga CV och personligt brev med din ansökan. Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke- och belastningsregistret. 

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Dedicare söker socionomer i Västernorrlands län

Ansök    Maj 10    Dedicare Socionom    Socialsekreterare
Söker du efter en seriös arbetsgivare som gör det möjligt för dig att ta uppdrag enligt dina önskemål? Vi behöver dig som är en erfaren socionom och som vill arbeta med handläggning inom socialtjänstens olika områden. Du får trygga anställningsvillkor, goda förmåner och en personlig kontakt med din konsultchef, samtidigt som du kan fokusera på dem som behöver din hjälp. Våra kunder består i regel av socialtjänster runt om i landet som har personalbehov i... Visa mer
Söker du efter en seriös arbetsgivare som gör det möjligt för dig att ta uppdrag enligt dina önskemål? Vi behöver dig som är en erfaren socionom och som vill arbeta med handläggning inom socialtjänstens olika områden. Du får trygga anställningsvillkor, goda förmåner och en personlig kontakt med din konsultchef, samtidigt som du kan fokusera på dem som behöver din hjälp.

Våra kunder består i regel av socialtjänster runt om i landet som har personalbehov i form av socionomer/socialsekreterare med erfarenhet inom myndighetens olika verksamheter.

Vår vision är att ha de mest kompetenta medarbetarna. Med kompetens menar vi fackkunskap, relevant erfarenhet och professionell service.

Vi söker personer med socionomexamen samt minst 3 års yrkeserfarenhet till varierande konsultuppdrag i Sverige.

Som socionomkonsult är det viktigt att du är självständig och beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person är du lyhörd, positiv och lösningsorienterad. Våra kunder förväntar sig snabbhet och effektivitet liksom goda kunskaper inom det svenska språket, såväl i tal som i skrift.

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som varit verksamt sedan 1996 och är idag en av Nordens ledande leverantör av socionomer, läkare, sjuksköterskor, och andra profiler inom vårdsektorn.

Som konsult hos Dedicare kan du välja om du vill ta längre eller kortare uppdrag samt om du vill att arbetsplatsen ska vara i närheten av ditt boende eller om du önskar resa.

Vi tror att välmående människor gör ett bättre arbete, därför erbjuder vi alla våra konsulter följande:

- Kollektivavtal, tjänstepension, semesterersättning, friskvårdsbidrag är en självklarhet.

- Du får en lön som är synonym med dina prestationer.

- Du får personlig och nära kontakt till din chef.

- Du får möjlighet till utveckling och därtill stöttning av din chef på vägen.

- Du får spännande uppdrag som matchar ditt intresse och din kompetens.

Vill du bli en av oss?

Besök gärna vår hemsida www.dedicare.se/socionom för mer information och för information om olika evenemang.

Vi håller intervjuar löpande.

Välkommen med din ansökan!

Mer information Visa mindre

Behandlare till Beroende och boendeenheten

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Möjligheternas Örnsköldsvik, en hållbar och tillgänglig kommun i världsklass - att leva och arbeta i och att besöka. Vi söker en behandl... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Möjligheternas Örnsköldsvik, en hållbar och tillgänglig kommun i världsklass - att leva och arbeta i och att besöka.Vi söker en behandlare som vill arbeta med psykosocial samtalsbehandling inom kommunens missbruks- och beroendevård.

Du är ett stöd för individen i dennes planering och förändringsprocess. Arbetet är fokuserat på att uppnå ett effektivt resursutnyttjande, i syfte att stärka individens möjligheter till ett självständigt liv.

Sök tjänsten och förstärk vårt team!

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar psykosocialt behandlingsarbete, motiverande samtal och förändringsfokuserat arbete. Du kommer att utifrån individens behov samarbeta både med interna och externa aktörer, sköta dokumentation, uppföljning och utvärdering.

Du kommer att arbeta både självständigt samt uppdragsbaserat utifrån individens behov. Som behandlare ingår du i Behandlingsteamet och har ett nära samarbete med övriga verksamheter inom enheten och du kommer att vara med att kontinuerligt utveckla och kvalitetssäkra verksamheten.

All behandling inom avdelningen baseras på en systemteoretisk helhetssyn och ett lösningsfokuserat förhållningssätt. I tjänsten ingår även att delvis ansvara för de drogtester som utförs inom Behandlingsteamet. Kommunens öppenvård inom missbruk och beroende arbetar utifrån Socialstyrelsens nationella riktlinjer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad socionom eller sjuksköterska. Erfarenhet av arbete med människor med missbruks- och beroendeproblematik är meriterande.

Kunskap om gällande lagstiftning, socialtjänstens arbete och öppenvårdsverksamhet är meriterande. Att ha erfarenhet av arbete med människor med en psykisk ohälsa, utbildning i någon/några av samtalsmetoderna CRA, ÅP, HAP och MI är också meriterande.

Personlig lämplighet bedöms som viktigt i tjänsten och vi lägger stor vikt vid att du har god samarbetsförmåga, är drivande och intresserad av utvecklingsarbete.

Du har datorvana och gärna erfarenhet av arbete i ProCapita.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre