Lediga jobb som Lärare i praktiska och estetiska ämnen i Örnsköldsvik

Se lediga jobb som Lärare i praktiska och estetiska ämnen i Örnsköldsvik. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Örnsköldsvik som finns hos arbetsgivaren.

Specialist med kompetens inom kyl- och värmepumpssystem

Ansök    Feb 23    AFRY AB    Kyl- och värmepumpsmontör
Företagsbeskrivning AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle. Jobbeskrivning AFRY söker nu erfarna Specialister inom kyl- och värmepumpssystem. Våra projekt är både roliga, utmanande och ... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
AFRY söker nu erfarna Specialister inom kyl- och värmepumpssystem.
Våra projekt är både roliga, utmanande och varierande då våra kunder finns inom bland annat fastigheter, industri, skolor och sjukhus. Hos oss får du följa projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning. I tjänsten ingår att arbeta med allt från tidiga skeden till kalkyler, projektering och ritningar som projekteras i MagiCAD Autocad eller Revit samt att ta fram teknisk dokumentation och handlingar.
Som del i ett stort konsultföretag har vi möjlighet att arbeta smart och få med bred kunskap inom alla installationstekniska områden - vad projektet än kräver kan vi hjälpas åt och lösa det. Vårt arbetsklimat präglas därför av teamwork och framåtanda. Vi arbetar i en positiv och stimulerande miljö där det ständigt pågår utbyte av erfarenheter.
Vi söker en engagerad och erfaren Specialister inom kyl- och värmepumpssystem för att leda våra projekt inom kyla och värmeproduktion med fokus på värmepumpsteknik. Som en del av vårt team kommer du att spela en central roll i att utforma och implementera effektiva systemlösningar för att reglera temperaturen i olika miljöer.
I rollen kommer du att vara ansvarig för att utveckla och implementera innovativa systemlösningar inom kyla och värmeproduktion med användning av värmepumpsteknik. Detta inkluderar att anpassa och dimensionera centralutrustning för att möta olika behov och krav i olika miljöer.
Dessutom kommer du att ha ansvaret för att genomföra noggranna kostnadskalkyler för projektutförandet och säkerställa att budgeten hålls i linje med överenskomna ramar. Du kommer även att ha möjlighet att arbeta med att projektera kylsystem för restaurang- och köksmiljöer för att skapa effektiva och optimala lösningar.
Som en del av din roll kommer du också att tillämpa din kunskap om geo-lager för att optimera energianvändningen och främja hållbarheten i de system du arbetar med. Denna mångsidiga roll erbjuder en spännande möjlighet att vara med och forma framtidens teknik inom kyl- och värmeproduktion.
Är du nyfiken på vilka andra tjänster vi erbjuder? Läs mer här: https://afry.com/sv/afry-erbjuder-tjanster-inom-teknik
Kravspecifikation
Du har minst 3 års erfarenhet av självständigt arbete inom kyl- och värmepumpsystem. Under dina år inom yrket har du lärt känna relevanta aktörer och fått en relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet från branschen.
Även om vi är ett internationellt företag, är det ett krav att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov.
I denna rekrytering lägger vi särskild stor vikt vid dina personliga kompetenser, vi söker dig som är kundfokuserad, har god problemlösningsförmåga, är affärsmässig och en teamplayer. Du identifierar möjligheter och löser problem med kreativitet och kommunikation både internt och hos kunden, med förmågan att bedöma genomförbarheten i entreprenadskedet. Att lyssna, förstå och arbeta för att uppfylla kundens behov samt våga föreslå alternativa lösningar när det behövs, med insikt i vår kunds affär eller uppdrag är viktigt för dig. Oavsett roll i uppdraget, ställer du tid och kostnad i relation till arvode, identifierar möjligheter för en gynnsam affär, tar mod till att diskutera ekonomi med kunder och gör realistiska kalkyler baserat på förfrågningsunderlag.
Ytterligare information
Sista ansökningsdag 2024-04-30. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktperson för frågor:
Andreas Rinnström, COO
[email protected]
+46 10 505 64 17
Den här rekryteringen sköts internt av oss på AFRY och vi undanber oss vänligen kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen Visa mindre

Vi söker en till lärare till byggprogrammet!

Vi erbjuder Sveriges mest relevanta yrkesutbildningar. Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola, sedan dess har vi vuxit och har idag 36 skolor över hela landet. De branscher vi utbildar inom skriker efter utbildad personal och vi bidrar genom att utbilda framtidens arbetskraft. Genom vårt nära samarbete med det lokala näringslivet ger vi våra elever rätt kompetens inför sitt kommande yrkesliv. Vill du också vara med och utbilda framtidens ... Visa mer
Vi erbjuder Sveriges mest relevanta yrkesutbildningar. Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola, sedan dess har vi vuxit och har idag 36 skolor över hela landet. De branscher vi utbildar inom skriker efter utbildad personal och vi bidrar genom att utbilda framtidens arbetskraft. Genom vårt nära samarbete med det lokala näringslivet ger vi våra elever rätt kompetens inför sitt kommande yrkesliv. Vill du också vara med och utbilda framtidens arbetskraft?

Läs mer om oss på www.praktiska.se.

Välkommen till gemenskapen!

Praktiska Gymnasiet i Örnsköldsvik fortsätter att växa då vi är en attraktiv skola med flera starka program. Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen . Är du genuint nyfiken på ett viktigt uppdrag i spänningsfältet mellan utbildning och byggbranschen, med fokus på elevers potential och drivkrafter? Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat där elevperspektivet genomsyrar verksamheten? Då är vi rätt arbetsplats för dig.

Är du vår nästa stjärna som brinner för skolutveckling?

Då vi fortsätter utveckla vår organisation söker vi nu en lärare till vårt bygg- och anläggningsprogram till inriktning husbyggnad.

Vi söker nu just dig!

Det här erbjuder vi dig:

Som lärare hos oss kommer att undervisa på bygg- och anläggningsprogrammet inom flera årskurser, i kurser såsom Bygg och anläggning, Husbyggnad och Trä. Du har stor möjlighet att påverka undervisningen och utvecklas i din yrkesroll. Genom kollegialt lärande och samarbete med trevliga kollegor kommer du bidra till programmets och hela skolans utveckling.

Som medarbetare hos oss blir du en del av en välfungerande personalgrupp som kännetecknas av: arbetsglädje, kreativitet och professionalitet.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar.

Det här söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet från och brinner för arbete inom byggbranschen och vill jobba med att lära ut kunskap om ämnet, branschen och tillhörande yrken till våra ungdomar. Kanske du är en snickare som närmar sig pensionsåldern och söker ett bekvämare arbete som är mindre fysiskt påfrestande, men fortfarande mycket givande och roligt? Eller så kanske det är dags att testa på ett annat jobb?

Vi värdesätter högt en god förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov. Du ska även trivas med ett högt tempo och utmaningar i ditt arbete, blandat med en härlig sammanhållning i gruppen där man hjälper varandra. I tjänsten ingår även att knyta kontakter inom branschen och följa upp elevernas praktik ute på företagen.

Givetvis ser vi gärna att du är legitimerad yrkeslärare, men dina personliga egenskaper, erfarenheter och en vilja att utvecklas väger tyngst.

Övrigt

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Tjänstens/tjänsternas omfattning: 100%
Placeringsort: Örnsköldsvik
Anställningsform: Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 240430
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson: Anna-Li Zayas Danielsson rektor Praktiska Gymnasiet, telefon: 070-347 43 77

Övrig information

Som medarbetare inom AcadeMedia får du tillgång till vår förmånswebb, en hemsida med där du enkelt ser hela din kompensation, alltså både lön och alla förmåner som du har via oss som arbetsgivare. Bland dessa förmåner finns också personalkortet, som ger en mängd rabatter på flera stora och välkända varumärken.

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se. Visa mindre

Sommarvikarier till Edmarks Bageri inom Stora Coop Örnsköldsvik

Vi söker vikarier till vårt bageri! Sommarvikariaten är på 32 timmar i genomsnitt per vecka. Varaktighet enligt överenskommelse. Till vårt bageri söker vi Dig med känsla för branschen. Vi söker ugnsare som kan jäsa och baka av bröd samt göra anslag, budda bottnar. .Arbetstiden är kl 04:00-13:00 måndag till fredag, helgtjänstgöring kan förekomma. Kan du jobbet sedan tidigare? Jättebra! om inte så lär vi upp dig! Start på vikariatet enligt överenskommel... Visa mer
Vi söker vikarier till vårt bageri!

Sommarvikariaten är på 32 timmar i genomsnitt per vecka. Varaktighet enligt överenskommelse.

Till vårt bageri söker vi Dig med känsla för branschen.

Vi söker ugnsare som kan jäsa och baka av bröd samt göra anslag, budda bottnar. .Arbetstiden är kl 04:00-13:00 måndag till fredag, helgtjänstgöring kan förekomma. Kan du jobbet sedan tidigare? Jättebra! om inte så lär vi upp dig! Start på vikariatet enligt överenskommelse.

Vi söker trågare som kan baka från grunden, läsa och tyda recept

Vi söker Kallskänka/ Konditor

Vi söker packare av bröd


Skriv vilken eller vilka vikariat du är intresserad av!

Som medarbetare krävs det att du trivs med ett omväxlande och tempofyllt arbete samt har förmåga att utveckla varuområdet. Ditt sätt att vårda och exponera varorna ska inspirera och skapa matglädje hos våra kunder.

Du arbetar i huvudsak med arbetsuppgifter inom Ditt område. Det innebär att utföra alla sedvanliga uppgifter som ingår i tjänsten. Du ska medverka till att de dagliga rutinerna och de löpande arbetsmomenten utförs på ett planerat och optimalt sätt.

Vi lär dig det du inte kan! Din passion för området och talang för struktur och ordning och reda är utpräglad

Vi är en stor organisation och det innebär att det också finns många möjligheter att vidareutvecklas. Om du vill och har potential kan du växa med oss!

Bagerichef Peder Pettersson tfn 0660-299 783
Du är lyhörd för trender och vad som händer inom branschen och på din lokala marknad. Du trivs i och stimuleras av en händelserik vardag och har förmåga att ur det skapa en positiv arbetsmiljö. Du är drivkraftig och kommunikativ och vill samarbeta mot ett gemensamt mål för bageriet. Vi ser allra helst att du har god vana och utbildning inom branschen.

Verklig framgång bygger på att vi älskar vårt jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Facklig kontakt Emma Sjögren 0660-37 22 30

Besök vår hemsida www.coopnord.se för mer information om Coop Nord vår organisation och vårt hållbarhetsarbete.

Coop Nord är en av Sveriges största konsumentföreningar. Vi ägs av över 300 000 medlemmar och driver fler än 80 Coop-butiker i Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Några av våra butiker drivs i franchiseform, som Coopföretag.

Varje dag hittar våra medlemmar och kunder prisvärd, hållbar matglädje till fest och vardag i våra butiker. Vi arbetar med något livsviktigt – mat. Vill du vara en del i vårt lag? Visa mindre

Kyltekniker

Vill du jobba hos ett branschledande företag som ger dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll? Då har vi jobbet för dig! Nu söker vi efter flera serviceinriktade kyltekniker till våra team i Norrland som vill växa tillsammans med oss. Välkommen med din ansökan!   Ditt nya jobb Som kyltekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Här i Norrland arbetar vi främst med komfortkyla, livsmedelskyla och industri a... Visa mer
Vill du jobba hos ett branschledande företag som ger dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll? Då har vi jobbet för dig! Nu söker vi efter flera serviceinriktade kyltekniker till våra team i Norrland som vill växa tillsammans med oss. Välkommen med din ansökan!  

Ditt nya jobb

Som kyltekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Här i Norrland arbetar vi främst med komfortkyla, livsmedelskyla och industri arbetet är varierande och ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:


• Service, underhåll samt entreprenader inom kyla
• Daglig kontakt med våra kunder
• Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
• Återkommande avtalsbesök

Du kommer att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet.

Ditt nya team

På Bravida Kyla Norra Norrland finns vi i Kiruna, Gällivare, Boden, Kalix, Haparanda, Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Storuman och Örnsköldsvik. Och nu behöver vi bli ännu fler på alla orter!

Din primära uppgift kommer att vara som kyltekniker men självklart hjälps vi åt för att ge våra kunder den bästa servicen. Vi utför allt inom service och installation. För oss är det lika viktigt att vi levererar hög kvalité som att vi mår bra, har kul på jobbet och arbetar säkert! Vi satsar på dig, din säkerhet och arbetsmiljö genom utbildning men även gemensamma aktiviteter. 

Din bakgrund


• Har kylcertifikat (Kategori 1)
• Har flerårig erfarenhet av jobbet som kyltekniker och är självgående.
• B-körkort

Oavsett hur länge du har jobbat lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du öppen och engagerad, vill utvecklas och ser möjligheter i det dagliga arbetet. Din sociala kompetens, förmåga att upprätthålla goda relationer med såväl kollegor som kunder och ditt gedigna intresse för service och teknisk problemlösning tror vi är de viktigaste framgångsfaktorerna för den här tjänsten.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi jobbar mycket med kompetensutveckling genom både interna och externa utbildningar. Det är viktigt för oss att våra medarbetare har rätt förutsättningar att utföra sina uppdrag.

Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 31 juli. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

#LI-Remote


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har över 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i hela Norden.

Bravida har utsetts till Karriärföretag 2023 för fjärde året i rad för vårt stora fokus på karriär- och utvecklingsmöjligheter.

www.Bravida.se Visa mindre

Vi söker kyltekniker till våra serviceteam!

Ansök    Aug 9    Nki-Kyl AB    Kylmontör/Kyltekniker
Vi söker kyltekniker till våra serviceteam på följande orter. Örnsköldsvik, Kramfors och Sundsvall. NKI-Kyl säljer, projekterar, installerar och servar kommersiell kyla, komfortkyla, värmepumpar och mobilkyla åt butik, industri, kontor och restaurang. Vi är också specialiserade på storkök och kommersiella tvättstugor. Våra kunder finns huvudsakligen bland företag och i den offentliga sektorn, men finns även på privatmarknaden. Många av våra arbeten utförs ... Visa mer
Vi söker kyltekniker till våra serviceteam på följande orter.
Örnsköldsvik, Kramfors och Sundsvall.
NKI-Kyl säljer, projekterar, installerar och servar kommersiell kyla, komfortkyla, värmepumpar och mobilkyla åt butik, industri, kontor och restaurang. Vi är också specialiserade på storkök och kommersiella tvättstugor.
Våra kunder finns huvudsakligen bland företag och i den offentliga sektorn, men finns även på privatmarknaden. Många av våra arbeten utförs mot butiker där vi bland annat arbetar med butikskyla och likaså på både stora och små industrier där vi arbetar med till exempel industikyla.
Just nu söker vi drivna och lösningsorienterade Kyltekniker till våra serviceteam i Örnsköldsvik, Kramfors och Sundsvall.
NKI-Kyl AB är ett företag i ständig utveckling, med målsättningen att skapa värde för våra kunder. Hos oss blir du en viktig del och får vara med på en spännande resa som du själv kan vara med och påverka, du får en varm och tillåtande arbetsplats med härliga kollegor.


Är du den vi söker?
Vi söker dig som är certifierad inom kyla, har minst 5 års erfarenhet inom yrket och därmed har grundläggande kompetens i kylteknik samt el och styr runt kylmaskiner. Det är även meriterande men inget krav om du har erfarenhet av industikyla, CO2 och brandfarliga köldmedier.
Vi tror att du är social, målmedveten och har en drivkraft i att hitta lösningar. Du uppskattar ordning och reda på arbetsplatsen och ser ett värde i att uppfattas som professionell.
Hos oss ingår du i serviceteamet men arbetar oftast ensam på dina uppdrag och måste därför vara trygg i dig själv men samtidigt vara en prestigelös lagspelare.
Vad vi erbjuder dig
NKI - Academy
Friskvårdsbidrag
Servicebil
Sjukvårdsförsäkring

NKI -Academy är vår egna internutbildning som är unikt av sitt slag, vi utbildar personalen och det finns stora utvecklingsmöjligheter hos oss.
Låter det intressant? Ansök redan idag då vi kommer jobba löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet i annonsen.
Märk din ansökan med den ort du söker till.
Ansökan skickas till
[email protected] Visa mindre

Rekrytering av elektriker som vill bli el lärare

Har du arbetat som elektriker ute på fält senaste åren och känner att du är sugen på att få lära ut de kunskaper som du skapat dig under dessa år? Är du pedagogiskt lagd och brinner för att se personer att växa? Då är det dig vi är ute efter. Praktiska Gymnasiet söker nu efter en el-lärare till skolan och då uppstart av arbetet är omgående rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Information om tjänsten Professionals Nord söke... Visa mer
Har du arbetat som elektriker ute på fält senaste åren och känner att du är sugen på att få lära ut de kunskaper som du skapat dig under dessa år? Är du pedagogiskt lagd och brinner för att se personer att växa? Då är det dig vi är ute efter.

Praktiska Gymnasiet söker nu efter en el-lärare till skolan och då uppstart av arbetet är omgående rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Praktiska Gymnasiet en el-lärare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Praktiska Gymnasiet.

Praktiska gymnasiet i Övik består i dagsläget av 185 elever utspritt på 9 program, samt 30 anställda i personalen. Då en av el lärarna nu har gått vidare i karriären söker vi efter en ny el lärare till Praktiska gymnasiet. För att du på bästa sätt ska komma in i rollen kommer du att intern utbildas samt bli en del av Academedia Academy.

Du erbjuds
• Möjlighet att vara med och utbilda framtidens elektriker
• Kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy
• 10+ semesterveckor

Arbetsuppgifter
Som el lärare på Praktiska Gymnasiet följer du eleverna från årskurs 1 till årskurs 3 på gymnasiet. Elevgrupperna är cirka sju till tio elever per klass. Varje termin får du en kursplan från Skolverket som du kommer utgå ifrån. Men du har en stor flexibilitet att lägga upp lärandet och dom praktiska momenten utifrån vad du tror passar eleverna på bästa sätt.

Då det är ett praktiskt gymnasium går eleverna ut på APL från årskurs 2. Där kommer du, tillsammans med Praktiska gymnasiet ansvara för att få ut eleverna på sitt Arbetsplatsförlagda lärande.

Vi söker dig som:
Har arbetat minst tre år som elektriker eller el konstruktör. Du hanterar det svenska språket i tal och skrift samt har B-körkort. Är du legitimerad yrkeslärare är det meriterande men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Praktiska gymnasiet. Du är pedagogisk och är kreativ då du har stor möjlighet att påverka utbildningsmaterialet för eleverna. Du har en förmåga att anpassa undervisningen utifrån elevernas bakgrund samt ser dig själv som en tålmodig person.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

START: Omgående
OMFATTNING: Rekrytering, heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson – 073 800 50 38

#praktiskagymnasiet #ellärare #lärare

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Sommarvikarier till Edmarks Bageri inom Stora Coop Örnsköldsvik

Vi söker vikarier till vårt bageri! Sommarvikariaten är på 32 timmar i genomsnitt per vecka. Varaktighet 30 maj -21 augusti. Till vårt bageri söker vi Dig med känsla för branschen. Vi söker ugnsare som kan jäsa och baka av bröd samt göra anslag, budda bottnar. .Arbetstiden är kl 04:00-13:00 måndag till fredag samt varannan helg. Vi söker trågare som kan baka från grunden, läsa och tyda recept Vi söker Kallskänka/ Konditor Vi söker packare av bröd ... Visa mer
Vi söker vikarier till vårt bageri!

Sommarvikariaten är på 32 timmar i genomsnitt per vecka. Varaktighet 30 maj -21 augusti.

Till vårt bageri söker vi Dig med känsla för branschen.

Vi söker ugnsare som kan jäsa och baka av bröd samt göra anslag, budda bottnar. .Arbetstiden är kl 04:00-13:00 måndag till fredag samt varannan helg.

Vi söker trågare som kan baka från grunden, läsa och tyda recept

Vi söker Kallskänka/ Konditor

Vi söker packare av bröd


Skriv vilken eller vilka vikariat du är intresserad av!

Som medarbetare krävs det att du trivs med ett omväxlande och tempofyllt arbete samt har förmåga att utveckla varuområdet. Ditt sätt att vårda och exponera varorna ska inspirera och skapa matglädje hos våra kunder.

Du arbetar i huvudsak med arbetsuppgifter inom Ditt område. Det innebär att utföra alla sedvanliga uppgifter som ingår i tjänsten. Du ska medverka till att de dagliga rutinerna och de löpande arbetsmomenten utförs på ett planerat och optimalt sätt.

Vi lär dig det du inte kan! Din passion för området och talang för struktur och ordning och reda är utpräglad

Vi är en stor organisation och det innebär att det också finns många möjligheter att vidareutvecklas. Om du vill och har potential kan du växa med oss!

Bagerichef Peder Pettersson tfn 0660-299 783
Du är lyhörd för trender och vad som händer inom branschen och på din lokala marknad. Du trivs i och stimuleras av en händelserik vardag och har förmåga att ur det skapa en positiv arbetsmiljö. Du är drivkraftig och kommunikativ och vill samarbeta mot ett gemensamt mål för bageriet. Vi ser allra helst att du har god vana och utbildning inom branschen.

Verklig framgång bygger på att vi älskar vårt jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Facklig kontakt Emma Sjögren 0660-37 22 30 ****

Besök vår hemsida www.coopnord.se för mer information om Coop Nord vår organisation och vårt hållbarhetsarbete.

Coop Nord är en av Sveriges största konsumentföreningar. Vi ägs av över 300 000 medlemmar och driver fler än 80 Coop-butiker i Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Några av våra butiker drivs i franchiseform, som Coopföretag.

Varje dag hittar våra medlemmar och kunder prisvärd, hållbar matglädje till fest och vardag i våra butiker. Vi arbetar med något livsviktigt – mat. Vill du vara en del i vårt lag? Visa mindre

Kyltekniker Teknisk Fastighetsservice

Kyltekniker till Teknisk Fastighetsservice Har du ett stort teknikintresse och en lösningsfokuserad inställning? Vill du arbeta i en engagerande och utvecklande miljö? Då kan du vara den vi söker nu när vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en skicklig kyltekniker. Om Teknisk Fastighetsservice Teknisk Fastighetsservice, TFS, är ett Norrlandsbaserat företag som sköter underhåll och utveckling av fastigheter hos kunder som är fastighetsägare och ny... Visa mer
Kyltekniker till Teknisk Fastighetsservice
Har du ett stort teknikintresse och en lösningsfokuserad inställning? Vill du arbeta i en engagerande och utvecklande miljö? Då kan du vara den vi söker nu när vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en skicklig kyltekniker.
Om Teknisk Fastighetsservice
Teknisk Fastighetsservice, TFS, är ett Norrlandsbaserat företag som sköter underhåll och utveckling av fastigheter hos kunder som är fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet. Företaget är verksamt inom service och förebyggande underhåll inom fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el och automation. Verksamheten är belägen i Norrland med kontor på 16 orter från Uppsala i söder till Luleå i norr och med huvudkontor i Sundsvall. Teknisk Fastighetsservice ingår i koncernen Fenix Holding AB med drygt 330 medarbetare, varav ca 200 är anställda i TFS.
Om tjänsten
I rollen som kyltekniker kommer du till största del arbeta självständigt ute på fältet i många olika typer av serviceuppdrag. Arbetsuppgifterna består av kvalificerade serviceåtaganden, underhåll, felsökning, reparation, samt ny- och ombyggnationer. Arbetet innefattar såväl planerade som mer akuta jobb och är variationsrikt med många sociala kontaktytor. Som kyltekniker kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av:
· Servicearbete inom kyla, ventilation och automation.
· Felsökningar, åtgärdsförslag, ny- och ombyggnation
· Daglig kontakt med våra kunder
I rollen som kyltekniker är du TFS ansikte utåt och en viktig kontakt för våra kunder då du blir en del av att skapa framtidens fastighetsteknik.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig kyltekniker, kategori 1, och har ett par års erfarenhet av arbete inom kylservice. Har du dessutom erfarenhet från arbete med ventilation och automation är det meriterande. Vi tror att du som söker har ett teknikintresse, är trygg och har självförtroende i kontakten med nya människor. Dessutom har du en god anpassningsförmåga och ett naturligt driv som präglar ditt arbetssätt. Vi tror vidare att du trivs att arbeta i ett klimat där den ena dagen inte är den andra lik med fokus på att hitta lösningar för våra kunder.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Anställning: Tillsvidare
Ort: Örnsköldsvik
Sista ansökningsdag: 2023-07-12
Kontakt: Mikael Nilsson, Platschef, 070-327 64 46
Skicka din ansökan till [email protected] Visa mindre

Sommarvikarier till Edmarks Bageri inom Stora Coop Örnsköldsvik

Vi söker vikarier till vårt bageri! Sommarvikariaten är på 32 timmar i genomsnitt per vecka. Varaktighet 30 maj -21 augusti. Till vårt bageri söker vi Dig med känsla för branschen. Vi söker ugnsare som kan jäsa och baka av bröd samt göra anslag, budda bottnar. .Arbetstiden är kl 04:00-13:00 måndag till fredag samt varannan helg. Vi söker trågare som kan baka från grunden, läsa och tyda recept Vi söker Kallskänka/ Konditor Vi söker packare av bröd ... Visa mer
Vi söker vikarier till vårt bageri!

Sommarvikariaten är på 32 timmar i genomsnitt per vecka. Varaktighet 30 maj -21 augusti.

Till vårt bageri söker vi Dig med känsla för branschen.

Vi söker ugnsare som kan jäsa och baka av bröd samt göra anslag, budda bottnar. .Arbetstiden är kl 04:00-13:00 måndag till fredag samt varannan helg.

Vi söker trågare som kan baka från grunden, läsa och tyda recept

Vi söker Kallskänka/ Konditor

Vi söker packare av bröd


Skriv vilken eller vilka vikariat du är intresserad av!

Som medarbetare krävs det att du trivs med ett omväxlande och tempofyllt arbete samt har förmåga att utveckla varuområdet. Ditt sätt att vårda och exponera varorna ska inspirera och skapa matglädje hos våra kunder.

Du arbetar i huvudsak med arbetsuppgifter inom Ditt område. Det innebär att utföra alla sedvanliga uppgifter som ingår i tjänsten. Du ska medverka till att de dagliga rutinerna och de löpande arbetsmomenten utförs på ett planerat och optimalt sätt.

Vi lär dig det du inte kan! Din passion för området och talang för struktur och ordning och reda är utpräglad

Vi är en stor organisation och det innebär att det också finns många möjligheter att vidareutvecklas. Om du vill och har potential kan du växa med oss!

Bagerichef Peder Pettersson tfn 0660-299 783
Du är lyhörd för trender och vad som händer inom branschen och på din lokala marknad. Du trivs i och stimuleras av en händelserik vardag och har förmåga att ur det skapa en positiv arbetsmiljö. Du är drivkraftig och kommunikativ och vill samarbeta mot ett gemensamt mål för bageriet. Vi ser allra helst att du har god vana och utbildning inom branschen.

Verklig framgång bygger på att vi älskar vårt jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Facklig kontakt Emma Sjögren 0660-37 22 30 ****

Besök vår hemsida www.coopnord.se för mer information om Coop Nord vår organisation och vårt hållbarhetsarbete.

Coop Nord är en av Sveriges största konsumentföreningar. Vi ägs av över 300 000 medlemmar och driver fler än 80 Coop-butiker i Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Några av våra butiker drivs i franchiseform, som Coopföretag.

Varje dag hittar våra medlemmar och kunder prisvärd, hållbar matglädje till fest och vardag i våra butiker. Vi arbetar med något livsviktigt – mat. Vill du vara en del i vårt lag? Visa mindre

Bagare 32h sommarvikarie till Stora Coop Örnsköldsvik

Vi söker vikarier till vårt bageri nu i sommar! Tjänsten är på X timmar i genomsnitt per vecka 13 juni tom 21 augusti. Till vårt bager i söker vi Dig med känsla för branschen. Vi söker en bagare/ trågare som kan eller vill lära sig tillverka degar både för matbröd och för fikabröd. Vi lär dig det du inte kan ! Din passion för området och talang för struktur och ordning och reda är utpräglad. Arbetstiden är kl 06:00-15:00 Som medarbetare krävs det att du... Visa mer
Vi söker vikarier till vårt bageri nu i sommar!

Tjänsten är på X timmar i genomsnitt per vecka 13 juni tom 21 augusti.

Till vårt bager i söker vi Dig med känsla för branschen. Vi söker en bagare/ trågare som kan eller vill lära sig tillverka degar både för matbröd och för fikabröd. Vi lär dig det du inte kan ! Din passion för området och talang för struktur och ordning och reda är utpräglad. Arbetstiden är kl 06:00-15:00

Som medarbetare krävs det att du trivs med ett omväxlande och tempofyllt arbete samt har förmåga att utveckla varuområdet. Ditt sätt att vårda och exponera varorna ska inspirera och skapa matglädje hos våra kunder.

Du arbetar i huvudsak med arbetsuppgifter inom Ditt område. Det innebär att utföra alla sedvanliga uppgifter som ingår i tjänsten. Du ska medverka till att de dagliga rutinerna och de löpande arbetsmomenten utförs på ett planerat och optimalt sätt.

Bagerichef Peder Pettersson tfn 0660-299 783
Du är lyhörd för trender och vad som händer inom branschen och på din lokala marknad. Du trivs i och stimuleras av en händelserik vardag och har förmåga att ur det skapa en positiv arbetsmiljö. Du är drivkraftig och kommunikativ och vill samarbeta mot ett gemensamt mål för bageriet. Vi ser allra helst att du har god vana och utbildning inom branschen.

Verklig framgång bygger på att vi älskar vårt jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Facklig kontakt Emma Sjögren 0660-37 22 30


Om du vill veta mer om Coop Nord, besök vår hemsida www.coopnord.se

Coop Nord är en av Sveriges största konsumentföreningar. Vi ägs av över 290 000 medlemmar och driver 80 Coop-butiker i Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Några av våra butiker drivs i franchiseform, som Coopföretag.

Varje dag hittar våra medlemmar och kunder prisvärd, hållbar matglädje till fest och vardag i våra butiker. Vi arbetar med något livsviktigt – mat. Vill du vara en del i vårt lag? Visa mindre

Lärare i piano till Mellansels folkhögskola

Är du en välmeriterad lärare i piano med inriktning mot pop, rock, gospel och jazz som gärna undervisar oftast välmotiverade vuxenstuderande på eftergymnasial nivå? Då är det dig vi söker till Mellansels folkhögskola. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Arbetstiden är reglerad enligt folkhögskolans kollektivavtal för ferietjänster vilket innebär 1 760 timmar per år för heltid, varav 540 timmar undervisning. Tj... Visa mer
Är du en välmeriterad lärare i piano med inriktning mot pop, rock, gospel och jazz som gärna undervisar oftast välmotiverade vuxenstuderande på eftergymnasial nivå? Då är det dig vi söker till Mellansels folkhögskola.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Arbetstiden är reglerad enligt folkhögskolans kollektivavtal för ferietjänster vilket innebär 1 760 timmar per år för heltid, varav 540 timmar undervisning. Tjänsten omfattar 80-100% beroende på sökandes önskemål och kvalifikationer.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Undervisa i piano i grupp och med enskilda deltagare. Undervisningen sker både på vår musiklinje och på vår yrkesutbildning för kyrkomusiker. Tjänsten innebär även att du arbetar ungefär en helg per månad, då de studerande som läser kyrkomusikerutbildningen på distans är på skolan. Musiklinjen har tre olika profiler: rock/pop, funk/fusion och gospel.
Delta i skolans övergripande pedagogiska arbete.
Delta i utbildningsenhetens kvalitets- och utvecklingsarbete, samt ämnesövergripande verksamhet, som skolgemensamma dagar.Vi söker dig som
är behörig lärare i piano, eller har en högskoleutbildning i musik och erfarenhet av undervisning.
kan undervisa både individuellt och i grupp/klass.
gärna har erfarenhet av musicerande på professionell nivå.
är en drivande och inspirerande pedagog med god förmåga till ledarskap.
kan arbeta självständigt men även i samverkan med kollegor.
delar skolans värdegrund, och har erfarenhet av folkbildning.

Mellansels folkhögskola ligger i Örnsköldsviks kommun, ungefär 35 km väster om Örnsköldsviks centrum. Verksamheten bedrivs på kristen grund i nära samarbete med vår huvudmän Svenska kyrkan och EFS. Skolan bedriver även hotell- och konferensverksamhet. Verksamheten har en omsättning på cirka 40 miljoner kronor per år med ett femtiotal medarbetare.


Tillträdesdag: 1 augusti 2023 eller efter överenskommelse.
Ansökan ska ha inkommit senast 28 februari 2023. Märk ansökan pianolärare.
Ansökan med meritförteckning/CV och referenser skickas till
[email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

NKI-Kyl söker nya medarbetare!

Vi söker dig som vill jobba som Kyl och Värmepumpstekniker med stort intresse för kylteknik. För att passa i rollen ser vi att du är en problemlösande person med hög arbetsmoral. Du bör vara noggrann och tycka om att arbeta nära dina kollegor. Det krävs samtidigt att du är självgående och tar ansvar för ditt eget arbete. Vidare ser vi att du är serviceinriktad och uppskattar såväl mötet med kunder som de tekniska delarna av arbetet. Du blir en viktig del a... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som Kyl och Värmepumpstekniker med stort intresse för kylteknik. För att passa i rollen ser vi att du är en problemlösande person med hög arbetsmoral. Du bör vara noggrann och tycka om att arbeta nära dina kollegor. Det krävs samtidigt att du är självgående och tar ansvar för ditt eget arbete. Vidare ser vi att du är serviceinriktad och uppskattar såväl mötet med kunder som de tekniska delarna av arbetet. Du blir en viktig del av teamet och representerar företaget på plats hos kunden. Vi söker tekniker till våra filialer i Örnsköldsvik, Sundsvall och Kramfors.
Tidigare arbetslivserfarenhet inom kylteknik eller närliggande områden är meriterande. Är du rätt person för oss så finns möjlighet till intern utbildning på koncernens utbildningscenter NCG Academy. Vi värderar din personliga utveckling och erbjuder ett omväxlande och fritt arbete med tillgång till servicebil och friskvård.
Kvalifikationer
Erfarenhet som självgående kyltekniker med Kylcertifiering KAT.1
Stor vana att arbeta självständigt och i team
B-körkort.
Meriterande är VVS kunskap, el och installationer, storköksinstallationer mm.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning välkomnar vi även kvinnliga sökande till den här tjänsten
Skicka din ansökan så snart som möjligt, vi intervjuar löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Sista ansökningsdag 26 mars
Tjänsterna är heltid med 6 månaders provanställning.
Skicka din ansökan redan idag till Åsa Pettersson
Mailadress: [email protected]
För frågor kring tjänsten kontakta:
Jonas Edström
Tel 0660 – 431280
Mailadress: [email protected] Visa mindre

Kyltekniker till ny filial i Sundsvall

NKI-Kyl expanderar och öppnar nu en filial i Sundsvall, vi söker därför nya medarbetare! Vi söker dig som kyltekniker med stort intresse för kylteknik. För att passa i rollen som ser vi att du är en problemlösande person med hög arbetsmoral. Du bör vara noggrann och tycka om att arbeta nära dina kollegor. Det krävs dock samtidigt att du är självgående och tar ansvar för ditt eget arbete. Vidare ser vi att du är serviceinriktad och uppskattar såväl mötet m... Visa mer
NKI-Kyl expanderar och öppnar nu en filial i Sundsvall, vi söker därför nya medarbetare!

Vi söker dig som kyltekniker med stort intresse för kylteknik. För att passa i rollen som ser vi att du är en problemlösande person med hög arbetsmoral. Du bör vara noggrann och tycka om att arbeta nära dina kollegor. Det krävs dock samtidigt att du är självgående och tar ansvar för ditt eget arbete. Vidare ser vi att du är serviceinriktad och uppskattar såväl mötet med kunder som de tekniska delarna av arbetet. Du blir en viktig del av teamet och representerar företaget ute hos kunden.
Tidigare arbetslivserfarenhet inom kylteknik eller närliggande områden är meriterande men inget krav, är du rätt person för oss så finns möjlighet till intern utbildning på plats samt via koncernens utbildningscenter NCG Academy. Vi värderar din personliga utveckling och erbjuder ett omväxlande och fritt jobb med tillgång till servicebil och friskvård.
Kvalifikationer
Erfarenhet som självgående kyltekniker med Kylcertifiering KAT.1
Stor vana att arbeta självständigt och i team
B-körkort.
Meriterande med VVS kunskap och el
Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning välkomnar vi kvinnliga sökande till den här tjänstenSkicka din ansökan så snart som möjligt, vi intervjuar löpande.
Tjänsterna är heltid med 6 månaders provanställning.


Kontaktperson Anders Jäger
Mailadress: [email protected]
NKI-Kyl är ett företag med arbetsområde främst inom butik, fastighet och industri. Vi är med i Nordic Climate Group, Nordens ledande grupp för tekniska klimatlösningar. Hos oss får du vara med på en spännande resa. Om du letar efter en arbetsgivare där du får lära dig nytt och kan vara med och göra skillnad så är vi kanske den du söker. Visa mindre

Bagare 32 h sommarvikarie till Stora Coop Örnsköldsvik

Vi söker vikarie till vårt bageri! Sommarvikariatet är på 32 timmar i genomsnitt per vecka. Varaktighet 30 maj -21 augusti. Till vårt bager i söker vi Dig med känsla för branschen. Vi söker ugnsare som kan jäsa och baka av bröd samt göra anslag, budda bottnar. Vi lär dig det du inte kan! Din passion för området och talang för struktur och ordning och reda är utpräglad.Arbetstiden är kl 04:00-13:00 måndag till fredag samt varannan helg. Som medarbetare k... Visa mer
Vi söker vikarie till vårt bageri!

Sommarvikariatet är på 32 timmar i genomsnitt per vecka. Varaktighet 30 maj -21 augusti.

Till vårt bager i söker vi Dig med känsla för branschen. Vi söker ugnsare som kan jäsa och baka av bröd samt göra anslag, budda bottnar. Vi lär dig det du inte kan! Din passion för området och talang för struktur och ordning och reda är utpräglad.Arbetstiden är kl 04:00-13:00 måndag till fredag samt varannan helg.

Som medarbetare krävs det att du trivs med ett omväxlande och tempofyllt arbete samt har förmåga att utveckla varuområdet. Ditt sätt att vårda och exponera varorna ska inspirera och skapa matglädje hos våra kunder.

Du arbetar i huvudsak med arbetsuppgifter inom Ditt område. Det innebär att utföra alla sedvanliga uppgifter som ingår i tjänsten. Du ska medverka till att de dagliga rutinerna och de löpande arbetsmomenten utförs på ett planerat och optimalt sätt.

Bagerichef Peder Pettersson tfn 0660-299 783
Du är lyhörd för trender och vad som händer inom branschen och på din lokala marknad. Du trivs i och stimuleras av en händelserik vardag och har förmåga att ur det skapa en positiv arbetsmiljö. Du är drivkraftig och kommunikativ och vill samarbeta mot ett gemensamt mål för bageriet. Vi ser allra helst att du har god vana och utbildning inom branschen.

Verklig framgång bygger på att vi älskar vårt jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Facklig kontakt Emma Sjögren 0660-37 22 30


Om du vill veta mer om Coop Nord, besök vår hemsida www.coopnord.se

Coop Nord är en av Sveriges största konsumentföreningar. Vi ägs av över 290 000 medlemmar och driver 80 Coop-butiker i Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Några av våra butiker drivs i franchiseform, som Coopföretag.

Varje dag hittar våra medlemmar och kunder prisvärd, hållbar matglädje till fest och vardag i våra butiker. Vi arbetar med något livsviktigt – mat. Vill du vara en del i vårt lag? Visa mindre

Konditor till Stora Coop Örnsköldsvik

Vi söker vikarie till vårt Bageri! Vi söker dig som har möjlighet att arbeta med oss vid behov! Tillträde sker löpande. Det finns möjlighet till längre vikariat. Till vårt bager i söker vi Dig med känsla för branschen. Du som vill utvecklas inom ett område du är kunnig inom eller lära dig ett nytt jobb i en spännande bransch! . Vi söker konditorer som kan eller vill lära sig tillverka tårtor och mackor samt andra kondis produkter. Din passion för området... Visa mer
Vi söker vikarie till vårt Bageri!

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta med oss vid behov! Tillträde sker löpande. Det finns möjlighet till längre vikariat.

Till vårt bager i söker vi Dig med känsla för branschen. Du som vill utvecklas inom ett område du är kunnig inom eller lära dig ett nytt jobb i en spännande bransch! . Vi söker konditorer som kan eller vill lära sig tillverka tårtor och mackor samt andra kondis produkter. Din passion för området och talang för struktur och ordning och reda är utpräglad.

Som medarbetare krävs det att du trivs med ett omväxlande och tempofyllt arbete samt har förmåga att utveckla varuområdet. Ditt sätt att vårda och exponera varorna ska inspirera och skapa matglädje hos våra kunder.

Du arbetar i huvudsak med arbetsuppgifter inom Ditt område. Det innebär att utföra alla sedvanliga uppgifter som ingår i tjänsten. Du ska medverka till att de dagliga rutinerna och de löpande arbetsmomenten utförs på ett planerat och optimalt sätt.

Bagerichef Peder Pettersson tfn 0660-299 783
Du är lyhörd för trender och vad som händer inom branschen och på din lokala marknad. Du trivs i och stimuleras av en händelserik vardag och har förmåga att ur det skapa en positiv arbetsmiljö. Du är drivkraftig och kommunikativ och vill samarbeta mot ett gemensamt mål för bageriet. Vi ser allra helst att du har god vana och utbildning inom branschen.

Verklig framgång bygger på att vi älskar vårt jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Facklig kontakt Emma Sjögren 0660-37 22 30


Om du vill veta mer om Coop Nord, besök vår hemsida www.coopnord.se

Coop Nord är en av Sveriges största konsumentföreningar. Vi ägs av över 290 000 medlemmar och driver 80 Coop-butiker i Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Några av våra butiker drivs i franchiseform, som Coopföretag.

Varje dag hittar våra medlemmar och kunder prisvärd, hållbar matglädje till fest och vardag i våra butiker. Vi arbetar med något livsviktigt – mat. Vill du vara en del i vårt lag? Visa mindre

Konditor 25h vikarie till Stora Coop Örnsköldsvik

Vi söker en konditor Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Vi söker dig med känsla för branchen och försäljning som vill vara med och utveckla vårt bageri. Tjänsten är på 25 timmar i genomsnitt per vecka. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Till vårt bageri söker vi dig som vill utvecklas inom ett område du är kunnig inom en spännande bransch! Vi söker en konditor som kan eller vill lära sig tillverka tårtor och mackor samt andra kon... Visa mer
Vi söker en konditor

Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Vi söker dig med känsla för branchen och försäljning som vill vara med och utveckla vårt bageri.
Tjänsten är på 25 timmar i genomsnitt per vecka. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Till vårt bageri söker vi dig som vill utvecklas inom ett område du är kunnig inom en spännande bransch! Vi söker en konditor som kan eller vill lära sig tillverka tårtor och mackor samt andra kondis produkter. Din passion för området och talang för struktur och ordning och reda är utpräglad.

Som medarbetare krävs det att du trivs med ett självständigt, omväxlande och tempofyllt arbete samt har förmåga att utveckla varuområdet. Tiderna varierar men på måndagar börjar du 04:30.

Du arbetar i huvudsak med arbetsuppgifter inom Ditt område. Det innebär att utföra alla sedvanliga uppgifter som ingår i tjänsten. Du ska medverka till att de dagliga rutinerna och de löpande arbetsmomenten utförs på ett planerat och optimalt sätt.

Säljchef Peder Pettersson 0660-37 22 30
Du är lyhörd för trender och vad som händer inom branschen och på din lokala marknad. Du trivs i och stimuleras av en händelserik vardag och har förmåga att ur det skapa en positiv arbetsmiljö. Du är drivkraftig och kommunikativ och vill samarbeta mot ett gemensamt mål för bageriet. Vi ser allra helst att du har god vana och utbildning inom branschen. Vi erbjuder ett omväxlande och tempofyllt arbete.

Verklig framgång bygger på att vi älskar vårt jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Facklig kontakt Emma Sjögren 0660-37 22 30


Om du vill veta mer om Coop Nord, besök vår hemsida www.coopnord.se

Coop Nord är en av Sveriges största konsumentföreningar. Vi ägs av över 290 000 medlemmar och driver 80 Coop-butiker i Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Några av våra butiker drivs i franchiseform, som Coopföretag.

Varje dag hittar våra medlemmar och kunder prisvärd, hållbar matglädje till fest och vardag i våra butiker. Vi arbetar med något livsviktigt – mat. Vill du vara en del i vårt lag? Visa mindre

Bagare

Ansök    Okt 27    Gräddat i Norr AB    Bagare/Konditor
Gräddat i norr AB är ett företag i Örnsköldsvik med ett eget bageri och café, Arnäs Café & Konditori. Från år 2020 driver vi även Hillside Kitchen vid Naturum Skuleberget. Vi söker en driven, kreativ och engagerad bagare som gärna vill vara med och utveckla företaget. Du ska kunna arbeta med diverse bröd och konditoriprodukter. Det är viktigt att du har god kunskap av säker råvaruhantering, är noggrann och håller god kvalitet. Du ska vara glad och positiv,... Visa mer
Gräddat i norr AB är ett företag i Örnsköldsvik med ett eget bageri och café, Arnäs Café & Konditori.
Från år 2020 driver vi även Hillside Kitchen vid Naturum Skuleberget.
Vi söker en driven, kreativ och engagerad bagare som gärna vill vara med och utveckla företaget. Du ska kunna arbeta med diverse bröd och konditoriprodukter.
Det är viktigt att du har god kunskap av säker råvaruhantering, är noggrann och håller god kvalitet.
Du ska vara glad och positiv, samt ha en stark laganda!
Passar ovanstående in på dig och du brinner för ditt yrke?
Välkommen att skicka in din ansökan till
[email protected]
Intervjuer sker löpande, anställning enligt överenskommelse.
Ansökningar tas endast emot via mejl, bifoga CV samt
personligt brev.


#jobbjustnu Visa mindre

Två kyltekniker till Kramfors och Örnsköldsvik.

Ansök    Nov 4    Tesab AB    Kylmontör/Kyltekniker
Vi söker nu två tekniker med utgångspunkt i Kramfors eller Örnsköldsvik. Arbetsuppgifterna kan variera mellan installationsuppgifter i projekt eller service och underhåll. Vi har en stor bredd i vår kundkrets med livsmedelsbutiker, industrier och fastigheter. Vi är också specialiserade på storkök och kommersiella tvättstugor. Installation av värmepumpar, luftvatten och bergvärmepumpar. För att passa i rollen som tekniker ser vi att du är en problemlösande ... Visa mer
Vi söker nu två tekniker med utgångspunkt i Kramfors eller Örnsköldsvik. Arbetsuppgifterna kan variera mellan installationsuppgifter i projekt eller service och underhåll. Vi har en stor bredd i vår kundkrets med livsmedelsbutiker, industrier och fastigheter. Vi är också specialiserade på storkök och kommersiella tvättstugor. Installation av värmepumpar, luftvatten och bergvärmepumpar.
För att passa i rollen som tekniker ser vi att du är en problemlösande person med hög arbetsmoral. Du bör vara noggrann och tycka om att arbeta nära dina kollegor. Det krävs dock samtidigt att du är självgående och tar ansvar för ditt eget arbete. Vidare ser vi att du är serviceinriktad och uppskattar såväl mötet med kunder som de tekniska delarna av arbetet.
För att trivas hos NKI-Kyl är du:
• Självgående, men är inte heller rädd för att ta hjälp och ställa frågor till dina teammedlemmar.
• Du har ett stort tekniskt intresse och lätt att lära och bidrar gärna till nya kreativa lösningar.
• Social, utåtriktad och har ett gott kundbemötande då stora delar av arbetet utförs på plats hos våra kunder.
• God samarbetsfråga då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare.
• Jobba med stil. På NKI-Kyl gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal och att hålla det vi lovar.


Vi erbjuder:
Ett roligt jobb där vi tar vara på varandras styrkor och accepterar våra olikheter. Vi värderar din personliga utveckling och för att säkerställa en hög teknisk nivå har vi bland annat en egen utbildningsansvarig i koncernen NCG som vi ingår i, som säkerställer hög kompetens och ständig närvaro i moderna kylteknik.
Vi erbjuder ett omväxlande och fritt jobb med tillgång till servicebil och friskvård. Team-aktiviteter är en viktig del för vårt företag.


Kvalifikationer
• Erfarenhet som självgående kyltekniker med kylcertifikat 1.
• Stor vana att arbeta självständigt och i team.
• Språkkunskaper i svenska språket.
• B-körkort.
• Meriterande med VVS kunskap, el och styr & regler teknik.
• Meriterande är kunskaper i Officepaketet.
• Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning välkomnar vi kvinnliga sökande till den här tjänsten


Vi arbetar med löpande urval.
Märk i ansökan om ni önskar utgå från Kramfors eller Örnsköldsvik.


Om NKI-KYL
NKI-KYL AB har funnits sedan 1950 och har idag ca 30 anställda. Huvudkontoret ligger i Örnsköldsvik med servicefilialer i Kramfors och Umeå. NKI-KYL säljer, projekterar, installerar och servar kommersiell kyla, komfortkyla, värmepumpar och mobilkyla åt butik, industri, kontor och restaurang. Vi är också specialiserade på storkök och kommersiella tvättstugor. Vi lägger stor vikt på energi och hållbarhet i det stora såväl som i det lilla perspektivet i vår verksamhet. Vi ligger i teknikens framkant och vill framåt genom ständigt lärande och utbildning av vår personal. Tillgänglighet är vårt motto och det genomsyrar hela verksamheten. Vi är kollektivanslutna och följer teknikinstallationsavtalet. Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Värmepumpstekniker

Ansök    Okt 1    Tesab AB    Kyl- och värmepumpstekniker
NKI-KYL AB har funnits sedan 1950 och har idag ca 30 anställda. Huvudkontoret ligger i Örnsköldsvik med servicefilialer i Kramfors och Umeå. NKI-KYL säljer, projekterar, installerar och servar kommersiell kyla, komfortkyla, värmepumpar och mobilkyla åt butik, industri, kontor och restaurang. Vi är också specialiserade på storkök och kommersiella tvättstugor. Vi lägger stor vikt på energi och hållbarhet i det stora såväl som i det lilla perspektivet i vår v... Visa mer
NKI-KYL AB har funnits sedan 1950 och har idag ca 30 anställda. Huvudkontoret ligger i Örnsköldsvik med servicefilialer i Kramfors och Umeå. NKI-KYL säljer, projekterar, installerar och servar kommersiell kyla, komfortkyla, värmepumpar och mobilkyla åt butik, industri, kontor och restaurang. Vi är också specialiserade på storkök och kommersiella tvättstugor. Vi lägger stor vikt på energi och hållbarhet i det stora såväl som i det lilla perspektivet i vår verksamhet. Vi ligger i teknikens framkant och vill framåt genom ständigt lärande och utbildning av vår personal. Tillgänglighet är vårt motto och det genomsyrar hela verksamheten. Vi är kollektivanslutna och följer teknikinstallationsavtalet.
Arbetsbeskrivning
Vi på NKI -Kyl arbetar med olika typer av installationer till flera olika företag. Som värmepumpstekniker arbetar du främst med värmepumpar i fastigheter och egna hem.
Du kommer självständigt och med produktionsavdelningen planera, samordna och utföra underhållsservice, avhjälpande av fel, problemlösning samt ombyggnationer och nyinstallationer. Du erbjuds ett stimulerande och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och ett gott kamratskap.
Vi söker värmepumpstekniker som är stationerad i Örnsköldsvik.
Detta är ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och ett gott kamratskap. NKI-Kyl är en del av TESAB kedjan där ett 20-tal andra kylföretag ingår. Samarbetet är en styrka och i kedjan har vi även en egen utbildare för att tekniker ska kunna utvecklas och ha ständig närvaro i modern kylteknik.
Kvalifikationer
Tidigare arbetserfarenhet som värmepumpstekniker.
kylcertifikat 1 meriterande.
Goda erfarenheter av värmepumpar
Goda el- och styr/regler kunskaper
Språkkunskaper i svenska och engelska.
B-körkort.
Datakunskap i PC-miljö.

Du är den som representerar NKI-Kyl på plats ute hos kund. Därför vill vi att du är drivande, engagerad, affärsmässig och har rätt inställning till ditt jobb samt kundrelationer. God service och att lösa problem är avgörande för att lyckas i jobbet. Visa mindre

Kyltekniker

Ansök    Okt 1    Tesab AB    Kylmontör/Kyltekniker
NKI-KYL AB har funnits sedan 1950 och har idag ca 30 anställda. Huvudkontoret ligger i Örnsköldsvik med servicefilialer i Kramfors och Umeå. NKI-KYL säljer, projekterar, installerar och servar kommersiell kyla, komfortkyla, värmepumpar och mobilkyla åt butik, industri, kontor och restaurang. Vi är också specialiserade på storkök och kommersiella tvättstugor. Vi lägger stor vikt på energi och hållbarhet i det stora såväl som i det lilla perspektivet i vår v... Visa mer
NKI-KYL AB har funnits sedan 1950 och har idag ca 30 anställda. Huvudkontoret ligger i Örnsköldsvik med servicefilialer i Kramfors och Umeå. NKI-KYL säljer, projekterar, installerar och servar kommersiell kyla, komfortkyla, värmepumpar och mobilkyla åt butik, industri, kontor och restaurang. Vi är också specialiserade på storkök och kommersiella tvättstugor. Vi lägger stor vikt på energi och hållbarhet i det stora såväl som i det lilla perspektivet i vår verksamhet. Vi ligger i teknikens framkant och vill framåt genom ständigt lärande och utbildning av vår personal. Tillgänglighet är vårt motto och det genomsyrar hela verksamheten. Vi är kollektivanslutna och följer teknikinstallationsavtalet.
Arbetsbeskrivning
Som kyltekniker innebär det att du arbetar mycket självständigt och utför underhållsservice, avhjälpande av fel, problemlösning samt ombyggnationer och nyinstallationer av livsmedel- industri-, samt komfortkyla. Men självklart finns andra medarbetare alltid som support.
Vi arbetar med olika typer av köldmedier men framöver är det mycket konverteringar till Co2 på gång. Därför ser vi gärna att du har tidigare kunskaper kring Co2 kylteknik.
Vi söker kyltekniker som är stationerad i Örnsköldsvik.
Detta är ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och ett gott kamratskap. NKI-Kyl är en del av TESAB kedjan där ett 20-tal andra kylföretag ingår. Samarbetet är en styrka och i kedjan har vi även en egen utbildare för att tekniker ska kunna utvecklas och ha ständig närvaro i modern kylteknik.
Kvalifikationer
Tidigare arbetserfarenhet som kyltekniker.
kylcertifikat 1.
Erfarenhet inom kylteknik, Co2 kylteknik meriterande.
Goda el- och styr/regler kunskaper.
Språkkunskaper i svenska och engelska.
B-körkort.
Datakunskap i PC-miljö.

Du är den som representerar NKI-Kyl på plats ute hos kund. Därför vill vi att du är drivande, engagerad, affärsmässig och har rätt inställning till ditt jobb samt kundrelationer. God service och att lösa problem är avgörande för att lyckas i jobbet. Visa mindre

Bagare / konditor

Ansök    Sep 29    Gräddat i Norr AB    Bagare/Konditor
Gräddat i norr AB är ett företag i Örnsköldsvik med ett eget bageri och café, Arnäs Café & Konditori. Från år 2020 driver vi även Hillside Kitchen vid Naturum Skuleberget. Vi söker en driven, kreativ och engagerad bagare/konditor som gärna vill vara med och utveckla företaget. Du ska kunna arbeta med diverse bröd och konditoriprodukter. Det är viktigt att du har god kunskap av säker råvaruhantering, är noggrann och håller god kvalitet. Du ska vara glad och... Visa mer
Gräddat i norr AB är ett företag i Örnsköldsvik med ett eget bageri och café, Arnäs Café & Konditori.
Från år 2020 driver vi även Hillside Kitchen vid Naturum Skuleberget.
Vi söker en driven, kreativ och engagerad bagare/konditor som gärna vill vara med och utveckla företaget. Du ska kunna arbeta med diverse bröd och konditoriprodukter.
Det är viktigt att du har god kunskap av säker råvaruhantering, är noggrann och håller god kvalitet.
Du ska vara glad och positiv, samt ha en stark laganda!
Passar ovanstående in på dig och du brinner för ditt yrke?
Välkommen att skicka in din ansökan till
[email protected]
Intervjuer sker löpande, anställning enligt överenskommelse.
Ansökningar tas endast emot via mejl, bifoga CV samt
personligt brev. Visa mindre

Servicetekniker

Ansök    Jul 23    NKI Kyl    Kylmontör/Kyltekniker
ArbetsbeskrivningSom servicetekniker innebär det att du självständigt och med produktionsavdelningen planerar, samordnar och utför underhållsservice, avhjälpande av fel, problemlösning samt ombyggnationer och nyinstallationer av livsmedel- industri-, samt komfort-kyla. Vi jobbar med alla typer av köldmedier men framförallt nu med omställning till CO2.Vi söker 1 person stationerad i Örnsköldsvik. KvalifikationerDu är den som representerar NKI-KYL på plats u... Visa mer
ArbetsbeskrivningSom servicetekniker innebär det att du självständigt och med produktionsavdelningen planerar, samordnar och utför underhållsservice, avhjälpande av fel, problemlösning samt ombyggnationer och nyinstallationer av livsmedel- industri-, samt komfort-kyla. Vi jobbar med alla typer av köldmedier men framförallt nu med omställning till CO2.Vi söker 1 person stationerad i Örnsköldsvik. KvalifikationerDu är den som representerar NKI-KYL på plats ute hos kund. Din förmåga att vara kommunikativ, ge god service och lösa problem är avgörande för hur du kommer att lyckas i jobbet.ArbetslivserfarenhetDu har erfarenhet/utbildning inom el, styr & regler, energi, vvs, kyla, erfarenhet av liknande arbetsuppgifter meriterande även kylcertifikat.Körkort BFör ytterligare information kontaktaStefan Grundström, [email protected] NKI KylNKI-KYL AB har funnits sedan 1950 och har idag 32 anställda. Huvudkontoret ligger i Örnsköldsvik med servicefilialer i Kramfors och Umeå. NKI-KYL säljer, projekterar, installerar och servar kommersiell kyla, komfortkyla, värmepumpar och mobilkyla åt butik, industri, kontor och restaurang. Vi är också specialiserade på storkök och kommersiella tvättstugor. Vi lägger stor vikt på energi och hållbarhet i det stora såväl som i det lilla perspektivet i vår verksamhet. Vi ligger i teknikens framkant och vill framåt genom ständigt lärande och utbildning av vår personal. Tillgänglighet är vårt motto och det genomsyrar hela verksamheten. Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Kyltekniker till Teknisk Fastighetsservice

Vill du vara en del av ett ledande företag inom sin bransch som erbjuder dig varierade & inspirerande arbetsuppgifter? Vill du tillhöra ett företag med en familjär och utvecklande företagskultur? Teknisk Fastighetsservice söker en kyltekniker till deras filial i Örnsköldsvik där du direkt från start kommer vara en viktig del i företaget. Information om tjänsten Professionals Nord söker för Teknisk Fastighetsservice räkning en Kyltekniker. Uppdraget är... Visa mer
Vill du vara en del av ett ledande företag inom sin bransch som erbjuder dig varierade & inspirerande arbetsuppgifter? Vill du tillhöra ett företag med en familjär och utvecklande företagskultur? Teknisk Fastighetsservice söker en kyltekniker till deras filial i Örnsköldsvik där du direkt från start kommer vara en viktig del i företaget.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Teknisk Fastighetsservice räkning en Kyltekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Teknisk Fastighetsservice. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Teknisk Fastighetsservice är ett av norra Sveriges ledande företag inom fastighetstekniska installationer och är en trygg och familjär arbetsplats som ständigt fokuserar på utveckling och att du som anställd ska trivas. Filialen i Örnsköldsvik ska nu expandera och man är på jakt efter en Kyltekniker som vill hjälpa Teknisk Fastighetsservice att fortsätta växa.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Teknisk Fastighetsservice önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Arbetsuppgifter
I rollen som kyltekniker kommer du att jobba ute i fält med varierade arbetsuppgifter såsom service, förebyggande underhåll och installation ute hos kund inom kylområdet. Arbetet innefattar planerade såväl som akuta jobb och det är en variationsrik vardag där du dagligen har kontakt med kunder.

I dina arbetsuppgifter ingår:
- Daglig kundkontakt med kunder
- Servicearbete inom kyla
- Felsökningar, utredningar och åtgärdsförslag för kunder

Du ges också en rad utbildningar inom din arbetsroll för att kunna utveckla både dig själv men även företaget.

Vi söker dig som
Är utbildad kyltekniker och har grundläggande kylcertfikat alternativt att du har erfarenhet inom området.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen som Kyltekniker hos Teknisk Fastighetsservice. Därför söker vi dig som är flexibel och gillar omväxlande arbetsuppgifter. Vi tror också att du är kommunikativ, utåtriktad och tycker om att möta nya människor då du träffar både nya och befintliga kunder dagligen. Du kommer vara ansiktet utåt för företaget och därför ser vi också att du har en serviceinriktad sida och har inställningen att alltid vilja hjälpa kunden.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Pontus Carlsson

Sök tjänsten genom att klicka på ”Ansök” Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]


Information om kundföretaget
Teknisk Fastighetsservice AB är ett av norra Sveriges ledande företag inom service, förebyggande underhåll, installation av fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el samt styr och regler. Verksamheten är belägen i Norrland med kontor på 15 orter från Gävle i söder till Luleå i norr med huvudkontor i Sundsvall. Våra kunder är fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet. Teknisk Fastighetsservice ingår i en koncern med mer än 270 medarbetare varav 180 är anställda i TFS. På Teknisk Fastighetsservice jobbar vi som ett team där vi ser att våra medarbetare utvecklas, vilket gör att vi växer tillsammans som bolag.

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

Bagare för bröd från Balkan

Ansök    Feb 17    Gräddat i Norr AB    Bagare/Konditor
Vi utvecklar vårt sortiment och söker nu en bagare för bröd från Balkan, så kallat somun. Krav är erfarenhet av tillverkning av den produkten. Kommer även ingå bakning av andra produkter i bageriet som exempelvis havrekex och skorpor. Erfarenhet från bakning av framförallt havrekex är meriterande då vi har stor efterfrågan på dessa. En del av tjänsten kommer också innebära ansvar för underhåll av maskinerna i bageriet så praktisk erfarenhet av sådan skötse... Visa mer
Vi utvecklar vårt sortiment och söker nu en bagare för bröd från Balkan, så kallat somun. Krav är erfarenhet av tillverkning av den produkten. Kommer även ingå bakning av andra produkter i bageriet som exempelvis havrekex och skorpor. Erfarenhet från bakning av framförallt havrekex är meriterande då vi har stor efterfrågan på dessa. En del av tjänsten kommer också innebära ansvar för underhåll av maskinerna i bageriet så praktisk erfarenhet av sådan skötsel är meriterande. Arbetet förläggs framförallt nattetid. Visa mindre

Kyltekniker till Teknisk Fastighetsservice

Vill du vara en del av ett ledande företag inom sin bransch som erbjuder dig varierade & inspirerande arbetsuppgifter? Vill du tillhöra ett företag med en familjär och utvecklande företagskultur? Teknisk Fastighetsservice söker en kyltekniker till deras filial i Örnsköldsvik där du direkt från start kommer vara en viktig del i företaget. Information om tjänsten Professionals Nord söker för Teknisk Fastighetsservice räkning en Kyltekniker. Uppdraget... Visa mer
Vill du vara en del av ett ledande företag inom sin bransch som erbjuder dig varierade & inspirerande arbetsuppgifter? Vill du tillhöra ett företag med en familjär och utvecklande företagskultur? Teknisk Fastighetsservice söker en kyltekniker till deras filial i Örnsköldsvik där du direkt från start kommer vara en viktig del i företaget.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Teknisk Fastighetsservice räkning en Kyltekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Teknisk Fastighetsservice. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Teknisk Fastighetsservice är ett av norra Sveriges ledande företag inom fastighetstekniska installationer och är en trygg och familjär arbetsplats som ständigt fokuserar på utveckling och att du som anställd ska trivas. Filialen i Örnsköldsvik ska nu expandera och man är på jakt efter en Kyltekniker som vill hjälpa Teknisk Fastighetsservice att fortsätta växa.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Teknisk Fastighetsservice önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Arbetsuppgifter
I rollen som kyltekniker kommer du att jobba ute i fält med varierade arbetsuppgifter såsom service, förebyggande underhåll och installation ute hos kund inom kylområdet. Arbetet innefattar planerade såväl som akuta jobb och det är en variationsrik vardag där du dagligen har kontakt med kunder.

I dina arbetsuppgifter ingår:
- Daglig kundkontakt med kunder
- Servicearbete inom kyla
- Felsökningar, utredningar och åtgärdsförslag för kunder

Du ges också en rad utbildningar inom din arbetsroll för att kunna utveckla både dig själv men även företaget.

Vi söker dig som
Är utbildad kyltekniker och har grundläggande kylcertfikat alternativt att du har erfarenhet inom området.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen som Kyltekniker hos Teknisk Fastighetsservice. Därför söker vi dig som är flexibel och gillar omväxlande arbetsuppgifter. Vi tror också att du är kommunikativ, utåtriktad och tycker om att möta nya människor då du träffar både nya och befintliga kunder dagligen. Du kommer vara ansiktet utåt för företaget och därför ser vi också att du har en serviceinriktad sida och har inställningen att alltid vilja hjälpa kunden.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Pontus Carlsson

Sök tjänsten genom att klicka på ”Ansök” Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]


Information om kundföretaget
Teknisk Fastighetsservice AB är ett av norra Sveriges ledande företag inom service, förebyggande underhåll, installation av fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el samt styr och regler. Verksamheten är belägen i Norrland med kontor på 15 orter från Gävle i söder till Luleå i norr med huvudkontor i Sundsvall. Våra kunder är fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet. Teknisk Fastighetsservice ingår i en koncern med mer än 270 medarbetare varav 180 är anställda i TFS. På Teknisk Fastighetsservice jobbar vi som ett team där vi ser att våra medarbetare utvecklas, vilket gör att vi växer tillsammans som bolag.

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre

Vi växer och startar nu en kylavdelning i Örnsköldsvik!

Teknisk Fastighetsservice AB är ett av norra Sveriges ledande företag inom service, förebyggande underhåll, installation av fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el samt styr och regler. Verksamheten är belägen i Norrland med kontor på 15 orter från Gävle i söder till Luleå i norr med huvudkontor i Sundsvall. Våra kunder är fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet. Teknisk Fastighetsservice ... Visa mer
Teknisk Fastighetsservice AB är ett av norra Sveriges ledande företag inom service, förebyggande underhåll, installation av fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el samt styr och regler. Verksamheten är belägen i Norrland med kontor på 15 orter från Gävle i söder till Luleå i norr med huvudkontor i Sundsvall. Våra kunder är fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet. Teknisk Fastighetsservice ingår i en koncern med mer än 270 medarbetare varav 180 är anställda i TFS. På Teknisk Fastighetsservice jobbar vi som ett team där vi ser att utvecklas våra medarbetare växer vi tillsammans som bolag.

Vad vi kan erbjuda dig?
• Ett varierande arbete med både företags- och privatkunder
• En utvecklande arbetsmiljö, med möjlighet till utbildning inom flera områden
• Vi månar om våra anställdas hälsa och satsar därför på friskvård med förebyggande insatser
• En möjlighet att vara med och forma Örnsköldsviks kylavdelning
• Ett produktivt och glatt team
• En utmanande vardag med stor variation och frihet
• En utvecklande arbetsmiljö med möjlighet till utbildning inom flera områden

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi söker er som är behöriga kyltekniker, erfarenhet inom området samt el är meriterande. För att klara arbetet är B-körkort ett krav. Vi tror att du som söker har ett teknikintresse, är trygg och har självförtroende i kontakten med nya människor. Dessutom har du en god anpassningsförmåga och ett naturligt driv som präglar ditt arbetssätt. Vi tror vidare att du trivs att arbeta i ett klimat där den ena dagen inte är den andra lik med fokus på att hitta lösningar för våra kunder. Slutligen trivs du att vara en del av ett lag där vardagen präglas av ordning och reda, tydlighet och trivsel. Visa mindre

Kyltekniker till Teknisk Fastighetsservice

Vill du vara en del av ett familjärt företag som erbjuder dig varierade & inspirerande arbetsuppgifter och möjlighet till god utveckling inom företaget? Teknisk Fastighetsservice söker nu en kyltekniker med erfarenhet till deras filial i Örnsköldsvik där du direkt från start kommer vara en viktig del i företaget. Information om tjänsten Professionals Nord söker för Teknisk Fastighetsservice räkning en Kyltekniker. Uppdraget är en del av vår personalut... Visa mer
Vill du vara en del av ett familjärt företag som erbjuder dig varierade & inspirerande arbetsuppgifter och möjlighet till god utveckling inom företaget? Teknisk Fastighetsservice söker nu en kyltekniker med erfarenhet till deras filial i Örnsköldsvik där du direkt från start kommer vara en viktig del i företaget.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Teknisk Fastighetsservice räkning en Kyltekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Teknisk Fastighetsservice under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Teknisk Fastighetsservice i Örnsköldsvik är en familjär filial. Här är det en låg personalomsättning och man jobbar som ett team där alla ska få möjlighet till utveckling– Vilket i sin tur leder till företaget utvecklas.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Teknisk Fastighetsservice önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Arbetsuppgifter
Som kyltekniker hos Teknisk Fastighetsservice kommer du märka att ingen dag är den andra lik. De främsta arbetsuppgifterna är att åka ut på plats till kund och hjälpa dem med uppkomna problem inom kyla och att ge kunden bästa möjliga service. Det finns även möjlighet att hjälpa till inom andra områden som ventilation och el.

I dina arbetsuppgifter ingår:
- Daglig kundkontakt med kunder
- Servicearbete inom kyla
- Felsökningar, utredningar och åtgärdsförslag för kunder

Vi söker dig som
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen som Kyltekniker hos Teknisk Fastighetsservice.

Vi söker en utåtriktad, positiv och serviceinriktad person med tidigare erfarenhet som kyltekniker eller liknande. Vi ser också att du har grundläggande kylcertfikat och B-körkort. Vidare tror vi att du är en person som tycker om att samarbeta med andra, har en god problemlösningsförmåga och är flexibel i ditt arbetssätt.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Pontus Carlsson

Sök tjänsten genom att klicka på ”Ansök” Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Information om kundföretaget
Teknisk Fastighetsservice AB är ett av norra Sveriges ledande företag inom service, förebyggande underhåll, installation av fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el samt styr och regler. Verksamheten är belägen i Norrland med kontor på 15 orter från Gävle i söder till Luleå i norr med huvudkontor i Sundsvall. Våra kunder är fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet. Teknisk Fastighetsservice ingår i en koncern med mer än 270 medarbetare varav 180 är anställda i TFS. På Teknisk Fastighetsservice jobbar vi som ett team där vi ser att våra medarbetare utvecklas, vilket gör att vi växer tillsammans som bolag.

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. Visa mindre