Lediga jobb som Enhetschef, offentlig förvaltning i Örnsköldsvik

Se lediga jobb som Enhetschef, offentlig förvaltning i Örnsköldsvik. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Örnsköldsvik som finns hos arbetsgivaren.

Enhetschefer - sommarvikariat

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Vi söker dig som vill arbeta inom välfärdsförvaltningen under sommaren 2022! Verksamheterna finns i central... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Vi söker dig som vill arbeta inom välfärdsförvaltningen under sommaren 2022!

Verksamheterna finns i centrala Örnsköldsvik och i landsbygden.

Enheternas arbete utförs i brukarnas egna hem eller i särskilda boenden.

Arbetsuppgifter
Arbetet som enhetschef innebär att företräda kommunen som arbetsgivare och att ansvara för verksamhet, arbetsmiljö och personal. Som enhetschef ansvarar du för olika antal medarbetare, vårdare/undersköterskor dag och kväll, nattpatrull och resursplanerare.

Du ska motivera, engagera och skapa delaktighet i din grupp för att nå våra gemensamma mål. Vidare är det ditt ansvar att följa de budgetdirektiv som finns samt verka och att bedriva en kostnadseffektiv verksamhet av bästa möjliga kvalité. Du strukturerar, planerar och organiserar ditt arbete självständigt.

Till stöd i ditt arbete finns din chef, kollegor i enhetschefsgruppen ordinärt boende/ särskilt boende samt stödfunktioner som ekonom, personalspecialist och lönehandläggare.

Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleutbildning eller annan utbildning vi bedömer som tillräcklig.

Om du har erfarenhet av ledarskap och förbättringsarbete är det värdefullt, liksom erfarenhet av kommunalt arbete eller offentligt styrd organisation. Goda kunskaper inom verksamhetsområdet är meriterande.

Som person är du trygg i dig själv och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är lyhörd, kommunikativ och smidig i dina relationer med andra människor. Det är också viktigt att du har förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt, säkerställa att information når fram och att du är mån om uppföljning. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, god kunskap i svenska språket och god datavana. Vidare är du mål- och resultatorienterad och har förmåga att se helheten i verksamheten.

Det är meriterande om du har kunskap i arbetsmiljöarbete och arbete med grupputveckling. Vi ser också att det är viktigt att du har förståelse för hur det egna bemötandet och förhållningssättet påverkar omgivningen.

Giltigt körkort med lägst B-behörighet och tillgång till egen bil är ett krav.

Vänligen bifoga CV och personligt brev med din ansökan. Välkommen med din ansökan!

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Enhetschef till Controlling Hälso- och sjukvård

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvå... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Ekonomi och Inköp Region Västernorrland (RVN) ansvarar för samordning och utveckling av ekonomisk planering och uppföljning samt inköpsverksamhet inom regionen.

Ekonomi och Inköp består av två Controllingenheter, regionens Ekonomiservice-enhet samt Inköpsfunktion. Vi är drygt 100 medarbetare och vi finns i Härnösand, Sundsvall, Örnsköldsvik och Sollefteå.

Till den ena av våra två Controllingenheter söker vi nu en enhetschef.


.

Controllingenhet Hälso- och Sjukvård ansvarar för såväl finansiell planering, rapportering och uppföljning som controllingstöd till Hälso-och Sjukvårdens olika delar. Enheten har 20 medarbetare i Härnösand, Sundsvall, Örnsköldsvik och Sollefteå.

I rollen som Enhetschef kommer du att arbeta nära såväl ledningen för Hälso- och Sjukvården som regionens Ekonomidirektör och övriga enheter inom Ekonomi och Inköp. Du tillhör såväl ledningsgruppen för Hälso- och Sjukvården som Ekonomi och Inköp. Utöver de medarbetare som stödjer respektive del av verksamheten har du en centralt placerad controller i ditt team.

Vi lägger stort fokus på kontinuerlig utveckling av de processer vi ansvarar för, med fokus på att förenkla, standardisera och ta bort ej värdeskapande moment. I rollen ingår att tillsammans med övriga enhetschefer och medarbetare aktivt leda och vidareutveckla regionens ekonomiska processer med ett starkt fokus på värdeskapande, verksamhetsanpassad och tillitsbaserad ekonomistyrning. Hälso-och Sjukvården inom RVN genomför för närvarande ett omfattande resursoptimeringsprogram där du och dina medarbetare spelar en nyckelroll.

I rollen som enhetschef ansvarar du för att leda, samordna och utveckla regionens ekonomiska processer inom ditt ansvarsområde. Du driver och skapar samarbete i strategiska frågor kopplat till regionens ekonomistyrning.


Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi med flerårig erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete i arbetsledande funktion inom större komplexa verksamheter.
Som person är du strukturerad, analytisk och noggrann med högt driv och en väl utvecklad förmåga att se till helheten. Du är ansvarstagande, lösningsorienterad och van vid att arbeta självständigt. För att lyckas i rollen måste du såväl ha en hög förmåga att ta initiativ och sätta igång och samordna aktiviteter som ger resultat och leverera dessa i tid.

Du är van vid att förändringsarbete och tycker om att leda i förändring. Du har dokumenterat goda ledaregenskaper och en mycket väl utvecklad samarbetsförmåga med alla nivåer i en organisation.
Du är en god pedagog och har lätt för att göra komplexa samband förståeliga. Och du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Tidigare erfarenhet av hälso- och sjukvård och arbete i en politisk styrd organisation är en fördel men inget krav. Du måste dock vara van vid och tycka om att arbeta med utveckling och förändring av såväl processer som verksamhets- och beslutsstöd.

Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper och erfarenhet från något större ekonomisystem (RVN använder Raindance), Excel och övriga delar i Officepaketet.
Att du gillar siffror, det tar vi för givet!
Känner du igen dig? Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Vikarierande enhetschefer till särskilt boende

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Vi inom särskilt boende arbetar för att ge våra brukare insatser och stöd av god kvalitet som är anpassat ut... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Vi inom särskilt boende arbetar för att ge våra brukare insatser och stöd av god kvalitet som är anpassat utifrån individens behov och önskemål.

Inom avdelningen finns totalt 19 vård- och omsorgsboenden fördelade på 23 enhetschefer. Nu söker vi vikarierande enhetschefer till avdelningen för att täcka upp kommande frånvaro.

Arbetsuppgifter
Arbetet som enhetschef innebär att företräda kommunen som arbetsgivare och att ansvara för ekonomi, verksamhet, arbetsmiljö och personal.

Som enhetschef ansvarar du för vårdare/undersköterskor dag/kväll, natt och helg. Du leder, stöttar, motiverar och utvecklar dina medarbetare för att tillsammans nå kvalité, resultat och uppsatta mål. Du strukturerar, planerar och organiserar ditt arbete självständigt.

Till stöd i ditt arbete finns din chef, chefsstöd, kollegor inom särskilt boende samt stödfunktioner som bland annat ekonom, personalspecialist och lönehandläggare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är socionom, sjuksköterska eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som tillräcklig. Erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete är meriterande. Meriterande är också om du har erfarenhet av kommunalt arbete eller offentlig styrd organisation samt om du har goda kunskaper inom verksamhetsområdet.

Som person är du trygg i dig själv och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är lyhörd, kommunikativ och smidig i dina relationer med andra människor. Det är också viktigt att du har förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt, säkerställa att information når fram och att du är mån om uppföljning. Vidare är du mål- och resultatorienterad och har förmåga att se helheten i verksamheten.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, god kunskap i svenska språket och god datavana.

Giltigt körkort med lägst B-behörighet är ett krav.

Tjänsterna är vikariatsanställningar med start enligt överenskommelse till och med 31/12 2022, med eventuell förlängning.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan. Välkommen med din ansökan.

Urval sker löpande.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Hälsocentralschef till Hälsocentralen Husum

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialis... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

.

Söker du en intressant arbetsplats där du kan göra skillnad? Vill du vara med och påverka i vårdens utveckling av nära vård? Då är detta uppdrag rätt för dig!
Vi erbjuder:
- ett viktigt, utvecklande och ansvarsfyllt uppdrag.
- goda möjligheter att utvecklas som ledare.
- en arbetsplats med kunniga och stabila medarbetare

Som hälsocentralschef leder och utvecklar du verksamheten framåt i enlighet med verksamhetens övergripande mål.
Du har verksamhets-, arbetsmiljö, ekonomi- och personalansvaret för medarbetarna vid enheten och vid din sida finns regionens stödfunktioner samt din chef.
I ditt ledarskap stödjer du medarbetarna genom dialog och återkoppling samt främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat.

I arbetet ingår även kontakter med andra verksamheter inom regionen och du kommer spela en viktig roll i hälsocentralens utveckling för att hjälpa invånare att få en god vård.

Du kommer att ingå i ledningsgrupp med verksamhetschef och områdets hälsocentralschefer där vi har ett öppet och stöttande arbetsklimat med god samverkan.
Vi söker dig som har akademisk examen inom hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska och har tidigare erfarenhet av primärvård.

Som hälsocentralschef ställs höga krav på ditt ledarskap och att du känner dig trygg i rollen, därför ser vi gärna att du har dokumenterad ledarerfarenhet men detta är inget krav då stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.
Du är en ledare som uppmuntrar till delaktighet och har förmåga att inspirera och engagera medarbetare för att nå gemensamma mål. Du har god självkännedom, är tydlig i din kommunikation och trivs med att stå i arbetsgivarrollen. Att ställas inför små eller stora utmaningar där ständiga förbättringar står i fokus är något som motiverar dig och du har förmågan att på egen hand driva projekt framåt med din chef som bollplank. Vidare har du förmåga att se de stora sammanhangen men kan också omsätta visioner och mål till praktiska, konkreta handlingsplaner som ni kan arbeta med på hälsocentralen.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen i kombination med ett tidsbegränsat chefsförordnande med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Regionen företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid. Visa mindre

Enhetschef till Båtmanstorpet vård- & omsorgsboende

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Arbetsuppgifter Arbetet som enhetschef innebär att företräda kommunen som arbetsgivare och att ansvara för ... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Arbetsuppgifter

Arbetet som enhetschef innebär att företräda kommunen som arbetsgivare och att ansvara för ekonomi, verksamhet, arbetsmiljö och personal.

Du leder, stöttar, motiverar och utvecklar dina medarbetare för att tillsammans nå kvalité, resultat och uppsatta mål. Som enhetschef ansvarar du för cirka 35 medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom, sjuksköterska eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som tillräcklig. Erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete är meriterande. Meriterande är också om du har erfarenhet av kommunalt arbete eller offentlig styrd organisation samt om du har goda kunskaper inom verksamhetsområdet.

Som person är du trygg i dig själv och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är lyhörd, kommunikativ och smidig i dina relationer med andra människor. Det är också viktigt att du har förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt, säkerställa att information når fram och att du är mån om uppföljning. Vidare är du mål- och resultatorienterad och har förmåga att se helheten i verksamheten.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, god kunskap i svenska språket och god datavana.

Giltigt körkort med B-behörighet är ett krav.
Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Urval sker löpande.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Enhetschef till rehabiliterande yrkesgrupper, Örnsköldsvik

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistv... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Vi söker nu en Enhetschef för yrkesgrupperna arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kuratorer och logopeder i Örnsköldsvik. Inom enheten finns ca 40 medarbetare.

Du kommer vara direkt underställd verksamhetschefen och ingå i verksamhetens ledningsgrupp tillsammans med övriga 11 enhetschefer där vi har ett öppet och stöttande arbetsklimat med god samverkan.

.

Som enhetschef leder och utvecklar du dina enheter i enlighet med verksamhetens övergripande mål. I ditt ledarskap har du god självkännedom och ett positivt förhållningssätt. Du bör ha god kommunikationsförmåga, förmåga att se helheten samt förmågan att stimulera, stötta och utveckla dina medarbetare.

Genom ditt ledarskap bidrar du aktivt till en bra stämning och en god arbetsmiljö. Vi ser även att du är målinriktad och har förmågan att driva utvecklingsprojekt samt ansvara för uppföljning av din verksamhet. Som stöd i ditt arbete har du verksamhetens HR-konsult samt ekonomikonsult.

I arbetet ingår även kontakter med andra verksamheter inom Region Västernorrland.

Vi söker dig som har lämplig akademisk examen inom hälso- och sjukvård. Meriterande är att du har ledarerfarenhet samt erfarenhet av hälso- och sjukvård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofession med tidsbegränsat chefsförordnande.

Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Du har en god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Enhetschef Psykiatriskt omvårdnadsteam Örnsköldsvik

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvå... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Psykiatriska länsverksamheten bedrivs på 5 orter i Västernorrlands län. Det finns inom verksamheten 10 öppenvårdsmottagningar, 5 vårdavdelningar och ett mobilt psykiatriskt omvårdnadsteam. Verksamheten inom vuxenpsykiatrin präglas av ett tvärvetenskapligt synsätt som tar hänsyn till såväl medicinska, psykologiska som sociala aspekter på patientens problem. Vi strävar efter att stärka den öppna vården så att behovet av heldygnsvård minskar.

Ett psykiatriskt omvårdnadsteam, SPOT, har startat under våren 2021.
Syftet med den mobila verksamheten är att ge stöd samt förebygga inläggning i slutenvård och göra vårdtiderna kortare i de fall där heldygnsvård är nödvändigt. Omvårdnadsteamet har ett flexibelt arbetssätt och arbetar med hembesök och öppenvårdsinsatser. Verksamheten har ett nära samarbete med slutenvården i Sundsvall och öppenvården i Örnsköldsvik. I omvårdnadsteamet arbetar skötare, sjuksköterskor och läkare.

Vi söker Dig som lockas av att vara en del i att bygga upp en ny verksamhet från grunden tillsammans med personalgruppen.

Vi ser gärna en ledare som är beredd att själv delta i vården på ett aktivt sätt och "coacha" övriga medarbetare i det dagliga arbetet. Du är kommunikativ och duktig på att skapa engagemang och delaktighet bland dina medarbetare för att nå gemensamma mål. Du ska i din roll som enhetschef leda enhetens utvecklings- och kvalitetsarbete samt medverka vid planering och uppföljning av verksamheten. Genom öppenhet och dialog driver du ett långsiktigt arbete och uppnår därigenom goda resultat.

Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i länsklinikens ledningsgrupp. Du har arbetsmiljö-, personal- och budgetansvar på enhetsnivå, men förväntas också ha en helhetssyn på klinikens verksamhet. Arbetet ställer krav på en god samverkan och samarbetsförmåga med andra enheter inom kliniken, verksamheter inom landstinget och andra samhällsaktörer.

Ett omfattande förändringsarbete pågår inom hela sjukvården i Västernorrland och även inom Länsverksamheten Psykiatri. Det är därför viktigt att du är intresserad av att jobba med förändrings- och utvecklingsarbete och ser möjligheter att prova nya vägar att organisera vården på.


Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning, samt god kännedom om psykiatrisk vård och dess organisation.

Du är öppen för att arbeta med verksamhetsutveckling och förändringsarbete, och meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att var arbetsledare eller chef, samt någon form av chefs-/ledarskapsutbildning.

Som person har du goda ledaregenskaper och samarbetsförmåga. Du bör vara stresstålig och handlingskraftig, och intresserad av att arbeta i en miljö där det ständigt "händer" saker, och där det ofta krävs snabba beslut och akuta insatser. Det krävs att du har personlig mognad och väl utvecklad social och kommunikativ förmåga. Professionalism, engagemang, laganda, tillgänglighet och visioner inför framtiden präglar ditt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tidsbegränsat chefsförordnande (4 år). Tillsvidareanställning erhålls i förvaltningen inom grundprofessionen. Visa mindre

Enhetschef till Hola kurs och konferensverksamhet

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regional utveckling utgör tillsammans med hälso- och sjukvård och tandvård regionens tre kärnverksamheter. Regional utveckling ansvarar för den regional... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regional utveckling utgör tillsammans med hälso- och sjukvård och tandvård regionens tre kärnverksamheter. Regional utveckling ansvarar för den regionala utvecklingen i länet. Det innefattar kultur?och folkbildning, hållbarhet, tillväxt och näringsliv, folkhälsa samt?kollektivtrafik och infrastruktur. Vi är en del av Region Västernorrland och jobbar?till stor del på uppdrag av Sveriges regering. Vårt arbete genomsyras av den regionala utvecklingsstrategin för Västernorrland 2020-2030, som också kallas för RUS. Visionen för den regionala utvecklingsstrategin är ett Västernorrland, där vi agerar tillsammans för Västernorrlands bästa och tillsammans skapar den handlingskraft som är nödvändig för att tillvarata Västernorrlands alla möjligheter - i dag och i framtiden.

I Kultur och bildningsverksamheten finns Region Västernorrlands kulturenhet och regionens tre folkhögskolor: Ålsta, Hola och Örnsköldsvik, tillsammans utspridda på sex orter i länet. Vi satsar och arbetar för ett hållbart och demokratiskt Västernorrland. Tillsammans kan vi erbjuda jobb med spetskompetens inom konst-, kultur och folkbildning i samverkan med våra partners. Vi arbetar för ett rikt konst- och kulturliv samt ett brett utbud av utbildningsmöjligheter vilket medverkar till Västernorrlands attraktivitet och utveckling.

Hola folkhögskola har sin huvudskola i Prästmon, strax norr om Kramfors och en filial i centrala Sollefteå. Skolan är religiöst och politiskt obunden. På skolan arbetar ett fyrtiotal pedagoger och ett tiotal servicepersonal. Här finns både kurser på plats och på distans. Hola folkhögskola kurs- och konferensverksamhet har 87 rum för internat och konferens samt möjlighet till 120 restaurangplatser i matsalen. Serviceenheten har ca 15 anställda inkl. timanställningar. Hola är Region Västernorrlands kursgård.

.

Enhetschefen har det övergripande ansvaret för driften av verksamheten på Hola kurs och konferens inom reception, restaurang, konferens och internat, städ och vaktmästeri. Du ansvarar för att leda, organisera och följa upp enhetens alla verksamhetsområden avseende organisation, personal och ekonomi .

Du sitter med i ledningsgruppen för Kultur och bildningsverksamheten där du bidrar till utvecklingen av hela verksamhetens arbete. Som enhetschef rapporterar du direkt till verksamhetschefen. Du planerar och bemannar utefter behov och efterfrågan. Du lägger schema, coachar och ser till att det interna informationsflöde fungerar. Du ansvarar för att fakturering och kassarapportering görs i rätt tid och du leder personalen på driftsmöten och APT.

Du är ansiktet utåt för konferensverksamheten och du hanterar större gruppförfrågningar, event och konferenser i nära samarbete med köksmästare. Du ansvarar för att offerter, bekräftelser och kunduppföljning sker löpande. Du ansvarar för Häxmuseets drift och utvecklingsprocesser i samråd med Kramfors Kommun. Säkerställa gästnöjdhet, hantera klagomål och säkerställa att receptionen håller hög kvalitet.

Du samverkar med enhetschef skola/rektor och är involverad i skolans internatverksamhet när det gäller planering och samverkan med deltagarna samt ansvar för kortkurser och sommarkurser. Tillsammans med enhetschef skola medverkar du till hela Hola folkhögskolas utvecklingsarbete.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat på 2-6 år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Personliga egenskaper vi värdesätter är att du är lösningsorienterad och brinner för värdskap där alltid har gästen i fokus. Vi ser även att du är en trygg ledare som får personalen att utvecklas och göra sitt bästa och du är kommunikativ och coachande i ditt sätt. Det är din personlighet och drivkraft som kommer att vara avgörande. Våra ambitioner är höga och som enhetschef leder du dina medarbetare till att leverera en service som överträffar våra gästers förväntningar. Du är en driftig ledare som sprider glädje och entusiasm till dina kollegor.

Du är en naturlig ledare med stort driv och engagemang. Vi värdesätter högt lojalitet och proaktivitet och att du stöttar dina medarbetare i deras arbete och själv är prestigelös och van att hugga i när så krävs. Vidare trivs du med att vara ansiktet utåt och vara närvarande bland såväl gäster som personal.

Förutom ovan personliga egenskaper behöver du ha hotell- och restaurangutbildning alternativt förvärvat arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer är motsvarande. Du har också utbildning inom ledarskap eller management samt grundläggande ekonomi eller redovisning.

Du behöver ha flerårig erfarenhet av arbetsledande roller inom servicesektorn där schemaläggning, receptionsarbete och hantering av hotell-/konferensbokningssystem har varit vanligt förekommande arbetsuppgifter. Eftersom vi är en intäktsfinansierad verksamhet är det också nödvändigt att du har erfarenhet av försäljning.

Andra erfarenheter som kommer att vara till hjälp i den här rollen är formellt personalansvar, konferensansvar inom hotellnäringen, budgetarbete och strategiskt besöksnäringsarbete.

Det är viktigt att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Du behöver se IT och digital teknik som en tillgång och ett naturligt arbetsverktyg samt ha intresse för att driva dess utveckling. Körkort erfordras.

Låter det som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Enhetschef till Inköp och upphandling

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Verksamhetsområdet Inköp och Upphandling genomför operativa och strategiska inköp och upphandlingar med tillämpning av upphandlingslagar, avtalsuppföljning, driver miljö- och hållbarhetsfrågor samt ansvarar för e-handel. Med inköp i fokus jobbar vi med spännande och omväxlande arbetsuppgifter. Genom att använda offentlig upphandling som styrmedel kan regionen driva samhällsutvecklingen i en hållbar riktning. Vi erbjuder ett utvecklande uppdrag i en positiv och engagerande arbetsmiljö med ca 34 medarbetare.

.

Detta chefsuppdrag erbjuder dig utmanande och omväxlande arbetsuppgifter i nära samarbete med våra uppdragsgivare, medarbetare inom ditt område och de centrala staber som stödjer linjeorganisationen. Du ska etablera en god arbetsmiljö med delaktighet och gemenskap samt skapa förutsättningar för medarbetare att växa och utvecklas i sina roller.
Du kommer både att ha en ledande och coachande roll där du arbetar processinriktat och har en chefsroll som kräver att du kan leda och fördela arbetet, prioritera och hitta samverkansmöjligheter på olika nivåer i organisationen.

Ditt uppdrag är att leda och utveckla Inköp och Upphandlings team för:
- E-handel, administrerar och utvecklar E-handelssystemet samt är "second line support"
- Avtalsförvaltning, förvaltar och följer upp avtal, informerar och stöttar regionens beställare i avtalsfrågor samt ansvarar för leverantörsrelationerna.
- Avrop, avropar bemanningstjänster från regionens ramavtal.

Stort fokus kommer ligga på att optimera arbetssätt och processer. Som chef kommer du även vara förvaltningsledare för Region Västernorrlands e-handelssystem och upphandlingsverktyg. Regionen arbetar enligt förvaltningsmodellen pm3.

I ditt ledarskap stödjer du medarbetarna genom dialog och återkoppling samt främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat. Du kommunicerar mål och visioner och genom att vara en inspirerande och stödjande ledare hjälpa din grupp att leverera i samklang med regionens mål. Som enhetschef har du ansvar för ekonomi- och personalfrågor i nära samarbete med regionens stödfunktioner.


Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi/ teknik/juridik alternativt har annan utbildning i kombination med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig för befattningen.

Meriterande om du har:
- erfarenhet från arbete med Lagen om Offentlig Upphandling och andra tillämpliga regelverk
- erfarenhet att arbeta med e-handelsplattform
- erfarenhet från förhandling och avtalsuppföljning

Som person tar du gärna initiativ till aktiviteter och förändringar. Du tycker om att leda och motivera andra för att nå gemensamma mål. Att samarbeta och skapa goda relationer är en naturlig del i din vardag. I din planering av verksamheten så ser du långsiktigt och till helheten och arbetar med ständiga förbättringar av verksamhet och processer. Chefer i Region Västernorrland utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och som präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Välkommen med din ansökan!

Anställning tillsvidare med start enligt överenskommelse. Tidsbegränsat chefsförordnande (4 år). Tillsvidareanställning erhålls i förvaltningen inom grundprofessionen.
Placeringsort inom regionen enligt överenskommelse.


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Enhetschef Medicinmottagning Örnsköldsvik

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialist... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.


Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Närsjukvårdsområde norr innefattar primär vård och medicin, geriatrik och akuten. Här ingår de medicinska vårdavdelningarna, medicin, geriatrik och hjärtmottagningen, paramedicin, dialysen och fyslab.

Vi söker nu en enhetschef till Medicinmottagningen i Örnsköldsvik där vi bedriver mottagningsverksamhet inom reumatologi, gastroenterologi, endokrinologi och neurologi. Även Diagnostiskt centrum ingår, en verksamhet som har patienter från hela länet.

.

Som enhetschef hos oss kommer du att ingå i närsjukvårdsområde norr Med/GNR akut ledningsgrupp och delar där ansvaret för det gemensamma utvecklingsarbetet.

I ditt arbete som enhetschef har du ansvar för verksamheten, ekonomi och personalfrågor. Du utvecklar verksamheten i enlighet med övergripande mål. Till din hjälp finns övriga chefskollegor och vårdutvecklare i verksamheten, samt stödfunktioner som ekonom och HR-konsult. Som ledare stödjer du medarbetarna och deras utveckling genom dialog och återkoppling samt främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat.

I arbetsuppgifterna ingår att vara avvikelsesamordnare inom närsjukvårdsområde Norr. Där har du nära kontakt med verksamhetschef och enhetschefskollegor inom vår länsverksamhet.

Vi söker dig som har akademisk examen inom hälso- och sjukvård, annan högskoleutbildning eller erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig. Erfarenhet inom specialiserad sjukvård och avvikelsehantering är meriterande.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat på 2-4 år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod. Vi söker därför en tydlig ledare med personlig mognad och förmågan att skapa delaktighet samt ett gott samarbete. Genom tydlig kommunikation och ett nyfiket och lyhört ledarskap skapar du förutsättningar för engagemang, god arbetsmiljö och glada medarbetare! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Enhetschef Medicinavdelning 3 Örnsköldsvik

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialist... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.


Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun.

Avdelning 3 ingår i Närsjukvårdsområde norr som innehåller medicin, geriatrik, kardiologi och akutverksamhet. I närsjukvårdsområdet ingår även primärvården. I närsjukvårdsområde norr arbetar 355 personer inom slutenvården och ca 180 i primärvården.

Vi söker nu en enhetschef till Medicinavdelning 3 Örnsköldsvik med inriktning strokevård samt rehabilitering. I chefsuppdraget ingår även geriatrisk mottagning och ÄLSA teamet i Örnsköldsvik.

.

I rollen som enhetschef ansvarar du för att leda, utveckla och samordna enhetens arbete. Du har personalansvar för omkring 35 medarbetare och ansvarar även för ekonomi- och kvalitetsfrågor. Du bedriver ett coachande ledarskap och arbetar ständigt för att främja en god arbetsmiljö. Som enhetschef arbetar du även med uppföljning samt initierar och driver förändrings- och förbättringsarbete. Uppdraget har både strategisk- och operativ inriktning. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Vi står i startgroparna att utveckla nära vård konceptet tillsammans med primärvård och kommun där du kommer att vara involverat i flertalet utvecklingsarbeten.

Patientsäkerhet, vårdkvalitet och arbetsmiljö är områden som prioriteras högt. Arbetet sker enligt gemensamt framtagna mål, prioriteringar och värderingar för enheten.

För att lyckas i rollen är en god samverkan en betydelsefull framgångsfaktor. Det gäller såväl den interna samverkan med dina chefskollegor och personalen på arbetsplatsen som att samverka med externa aktörer.

Vi söker dig som har adekvat akademisk examen och erfarenhet inom hälso- och sjukvård, vilket vi sammantaget bedömer som en förutsättning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från chefsuppdrag med budget- och personalansvar.

Du är en tydlig och kommunikativ ledare som har en förmåga att motivera och skapa engagemang hos dina medarbetare. För att trivas i rollen är du strukturerad och har en förmåga att planera och organisera utifrån ett helhetsperspektiv. Du har även en god samarbetsförmåga samt en personlig mognad som gör att du kan leda med integritet, mod och värme.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat på 2-4 år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Enhetschefer till kommunens vård- och omsorgsboenden

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. I kommunen finns totalt 20 vård- och omsorgsboenden fördelade på 24 enhetschefer. Vi söker nu enhetschefe... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.I kommunen finns totalt 20 vård- och omsorgsboenden fördelade på 24 enhetschefer.

Vi söker nu enhetschefer till fyra av dessa vård- och omsorgsboenden. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på Rosenbacken, Björnaborg, Båtsmanstorpet och Sörgården.Arbetsuppgifter
Arbetet som enhetschef innebär att företräda kommunen som arbetsgivare och att ansvara för ekonomi, verksamhet, arbetsmiljö och personal. Du leder, stöttar, motiverar och utvecklar dina medarbetare för att tillsammans nå kvalité, resultat och uppsatta mål. Som enhetschef ansvarar du för ca 35 medarbetare.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är socionom, sjuksköterska eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som tillräcklig. Erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete är meriterande. Meriterande är även om du har erfarenhet av kommunalt arbete, offentlig styrd organisation eller goda kunskaper inom verksamhetsområdet.

Som person är du trygg i dig själv och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är lyhörd, kommunikativ och smidig i dina relationer med andra människor. Det är också viktigt att du har förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt, säkerställa att information når fram och att du är mån om uppföljning. Vidare är du mål- och resultatorienterad och har förmåga att se helheten i verksamheten.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, god kunskap i svenska språket och god datavana. Giltigt körkort med B-behörighet är ett krav.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

http://inspiration.ornskoldsvik.se/
I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Enhetschef till enheten för internt stöd

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Inom avdelningen utveckling och internt stöd arbetar vi med att initiera, stödja, driva och samordna utveckl... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Inom avdelningen utveckling och internt stöd arbetar vi med att initiera, stödja, driva och samordna utvecklings-, förbättrings- och kvalitetsarbete.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef leder, fördelar och utvecklar du arbetet i en arbetsgrupp om 26 personer vars uppdrag är att leverera administrativa stödtjänster till välfärdsförvaltningens olika verksamheter (arbetsmarknad, individ- och familjeomsorg, vård- och omsorg och LSS.) Inom enheten jobbar vi med nämndadministration, arkivering, avgiftshandläggning, IT-utveckling, utredningar och övrig administration.

Vi söker dig som har stort intresse för ledarskap och förändringsarbete och som leder dina medarbetare genom ett närvarande ledarskap. Du utvecklar verksamhetens kvalitet tillsammans med medarbetarna i enlighet med förvaltningens övergripande mål. Vi ser också att du är målinriktad och har förmåga att följa och utveckla verksamheten utifrån vad som händer i omvärlden. Du har en känsla för att tolka lagstiftarens och förtroendevaldas intentioner som därefter kan utformas i den dagliga verksamheten. Du ansvarar för enhetens ekonomi och rapporterar till överordnade ledningsfunktioner samt bedriver systematiskt arbetsmiljöarbete inom enheten.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha relevant universitets- eller högskoleutbildning. Det är önskvärt att du har erfarenhet från att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med kvalitetsutveckling samt har erfarenhet av att leda projekt. Det är meriterande om du har vana av att strukturera och upparbeta rutiner och processbeskrivningar. Du är serviceinriktad, har god pedagogisk förmåga samt god förmåga att kommunicera i tal och skrift.

Du har vana av att arbeta såväl självständigt som i grupp. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och vi värderar särskilt lyhördhet, ansvarstagande, förståelse för kärnverksamheterna, noggrannhet och att du är analytisk och drivande.

Tjänsten är tidsbegränsad i form av ett vikariat under perioden 1 januari 2021 till och med 31 december 2021.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Enhetschef läkarenheten kvinnosjukvård Sundsvall, Sollefteå och Övik

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska spe... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.


Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Söker du en intressant och utmanande arbetsplats? Vill du vara med och påverka utvecklingen av hälso- och sjukvården? Då är Region Västernorrland rätt för dig. Vi erbjuder:
- en komplex miljö, kompetenta kollegor och intressanta uppdrag
- en hög utvecklingstakt inom hälso- och sjukvården
- en möjlighet att utveckla och att göra skillnad

Länsverksamhet Kvinnosjukvård bedriver verksamhet vid länets alla sjukhus. Där ingår förlossningsvård med ca 2500 förlossningar/år (Sundsvall och Örnsköldsvik), gynekologisk öppenvårdsmottagning, gynekologiska operationer, kontinensmottagning, ultraljudsmottagning samt utbildning och forskning.

Vi söker nu en enhetschef som ska ansvara över läkarenheten i Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik. Tjänsten kan kombineras med kliniskt arbete i lämplig grundprofession.

Placeringsort: Sundsvall, möjlighet kan finnas med placering i Örnsköldsvik.

Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i länsklinikens ledningsgrupp. Du ansvarar för cirka 30 medarbetare och har det samlade lednings- och resultatansvaret för enheten avseende, personal, ekonomi, patientsäkerhet, medicinsk kvalitet, arbetsmiljö och utveckling..

Vi söker dig i första hand som är utbildad specialist -eller överläkare, har du en akademisk examen inom hälso- och sjukvård eller annan högskoleutbildning som vi sammantaget bedömer som likvärdig är du även intressant för oss. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du har en gedigen arbetslivserfarenhet inom hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet från kvinnosjukvård samt från chefs- eller ledaruppdrag. I ditt ledarskap bidrar du med personlig mognad och stabilitet. Du är lugn, kontrollerad och behåller fokus i stressiga situationer. I samarbete och dialog med andra är du pedagogisk och anpassar sättet du förmedlar ditt budskap utifrån människors olika förutsättningar. I rollen som ledare skapar du engagemang och delaktighet och ger medarbetare befogenhet och förutsättningar för att nå gemensamma mål. Du bidrar med ditt driv att utveckla och förbättra verksamheten samt har en god strategisk förmåga där du tar in flera perspektiv i frågor.

Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Du har en god självinsikt och ditt ledarskap präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen med tidsbegränsat chefsförordnande på 2-4 år.

Vi söker dig som är legitimerad läkare och har specialistbevis utfärdat av socialstyrelsen inom gynekologi och obstetrik. Länsverksamhet Kvinnosjukvård Västernorrland är en Akademisk sjukvårdsenhet, där det både bedrivs forskning och utbildning av läkarstudenter. Erfarenhet av forskning eller undervisning är meriterande, och du förväntas delta i handledning av läkarstudenter och yngre kollegor.

För att arbeta som överläkare krävs flerårig välmeriterad klinisk tjänstgöring (minst 2 år) med bred och omfattande kunskap i sin specialitet och/eller relevant subspecialitet som krävs för arbete på respektive sektion. Dokumenterad undervisnings- och handledarvana (inklusive godkänd ST-handledarutbildning).

Överläkaren ska kunna vara självständig bakjour, vilket också innebär medicinskt ledningsansvarig på jourtid. Disputerad med aktiv forskning inom relevant ämnesområde är meriterande.

Följande dokumentation skall bifogas din ansökan enligt handläggningsordning för sakkunnigprövning vid anställning av specialistutbildade läkare samt överläkare vid akademiska sjukvårdsenheter och universitetssjukvårdsenheter:

1. Vetenskapliga meriter (om tillämpligt)
- Intyg om akademisk grad, exempelvis medicine doktor eller docent
- Fullständig publikationslista
2. Pedagogiska meriter (om tillämpligt)
- Intyg/dokumentation om undervisningserfarenhet
- Intyg om handledarkurs (grund- eller specialistutbildning)
3. Kliniska och övriga meriter (om tillämpligt)
- Intyg om sub-specialisering
- Intyg/dokumentation om ledningsuppdrag och/eller verksamhetsutveckling

Kontroll av samtliga relevanta specialistbevis via Socialstyrelsen (HOSP) kommer att ske när ansökan inkommit.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Enhetschef till Barn, ungdom och familjeenheten

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Arbetet som chef inom välfärdsförvaltningen och avdelningen socialt stöd innebär att man tillsammans med avd... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Arbetet som chef inom välfärdsförvaltningen och avdelningen socialt stöd innebär att man tillsammans med avdelningens övriga enhetschefer leder och samverkar för att nå kommunens, förvaltningens, avdelningens och enhetens uppsatta mål utifrån rådande lagstiftning och riktlinjer samt fattade beslut.

Avdelningen socialt stöd arbetar mot riktade målgrupper på individ- och gruppnivå. Målet är att frigöra och utveckla enskilda och gruppers egna resurser genom förebyggande insatser, råd, stöd och behandling.

Barn, unga och familjeenheten erbjuder stöd och hjälp till familjer, föräldrar, barn och ungdomar som av olika anledningar är i behov av stöd under en kortare eller längre period i livet. Målsättningen är att tillsammans uppnå hållbara och positiva förändringar i livssituationen.

Inom enheten finns kommunens behandlare, förebyggande fältverksamhet, ungdomstjänst och medling samt familjerådgivning.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef för barn, ungdom och familjeenheten har du ett helhetsansvar för enhetens personal-, arbetsmiljö-, budget- och verksamhetsfrågor. En stor del i ledarskapet består av att driva och bidra till utvecklings-, kvalitets-, effektiviserings- och förändringsarbete för enheten men också för hela avdelningen.

Ett viktigt uppdrag i rollen är även att skapa förutsättningar så att arbete inom området förebyggande och uppsökande arbete stärks och utvecklas. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp och bidrar aktivt till att skapa en sammanhållen avdelning och välfärdsförvaltning.

Som enhetschef för barn, ungdom och familjeenheten ansvarar du för:

- Barn-, ungdom- och familjeteamet

- MST- teamet

- Fältverksamheten

- Familjerådgivningen

- Resurscentrum mot våld

- Medling

- Stöd till unga brottsutsatta och ungdomstjänst

Som enhetschef ingår du också som kommunens representant i lokala BRÅ; Brottsförebyggande rådet. Inom välfärdsförvaltningen arbetar vi utifrån ett hälsofrämjande ledarskap.

Kvalifikationer
Du har socionomutbildning eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer tillräcklig.

Vidare har du en god dokumentationsförmåga, ett strukturerat arbetssätt, är kommunikativ, lyhörd, flexibel samt mål- och resultatinriktad. Vi vill att du har god förmåga att skapa förutsättningar för delaktighet och medskapande samt ett förtroendegivande och engagerat arbetssätt. Du är också van att arbeta med grupper i förändringsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande är:

- Dokumenterad erfarenhet av att arbeta som chef, gärna inom socialtjänsten.
- Dokumenterad erfarenhet av arbete med barn och unga.
- Goda kunskaper gällande aktuell lagstiftning inom området.
- Erfarenhet av kommunalt arbete eller offentligt styrd organisation och god förståelse för hur ekonomi och verksamhet samspelar.
- Erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete.

Vänligen bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Enhetschef läkarenheten kvinnosjukvård Sundsvall, Sollefteå och Övik

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska spe... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.


Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Söker du en intressant och utmanande arbetsplats? Vill du vara med och påverka utvecklingen av hälso- och sjukvården? Då är Region Västernorrland rätt för dig. Vi erbjuder:
- en komplex miljö, kompetenta kollegor och intressanta uppdrag
- en hög utvecklingstakt inom hälso- och sjukvården
- en möjlighet att utveckla och att göra skillnad

Länsverksamhet Kvinnosjukvård bedriver verksamhet vid länets alla sjukhus. Där ingår förlossningsvård med ca 2500 förlossningar/år (Sundsvall och Örnsköldsvik), gynekologisk öppenvårdsmottagning, gynekologiska operationer, kontinensmottagning, ultraljudsmottagning samt utbildning och forskning.

Vi söker nu en enhetschef som ska ansvara över läkarenheten i Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik. Tjänsten kan kombineras med kliniskt arbete i lämplig grundprofession.

Placeringsort: Sundsvall, möjlighet kan finnas med placering i Örnsköldsvik.

Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i länsklinikens ledningsgrupp. Du ansvarar för cirka 30 medarbetare och har det samlade lednings- och resultatansvaret för enheten avseende, personal, ekonomi, patientsäkerhet, medicinsk kvalitet, arbetsmiljö och utveckling..

Vi söker dig i första hand som är utbildad specialist -eller överläkare, har du en akademisk examen inom hälso- och sjukvård eller annan högskoleutbildning som vi sammantaget bedömer som likvärdig är du även intressant för oss. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du har en gedigen arbetslivserfarenhet inom hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet från kvinnosjukvård samt från chefs- eller ledaruppdrag. I ditt ledarskap bidrar du med personlig mognad och stabilitet. Du är lugn, kontrollerad och behåller fokus i stressiga situationer. I samarbete och dialog med andra är du pedagogisk och anpassar sättet du förmedlar ditt budskap utifrån människors olika förutsättningar. I rollen som ledare skapar du engagemang och delaktighet och ger medarbetare befogenhet och förutsättningar för att nå gemensamma mål. Du bidrar med ditt driv att utveckla och förbättra verksamheten samt har en god strategisk förmåga där du tar in flera perspektiv i frågor.

Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Du har en god självinsikt och ditt ledarskap präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen med tidsbegränsat chefsförordnande på 2-4 år.

Vi söker dig som är legitimerad läkare och har specialistbevis utfärdat av socialstyrelsen inom gynekologi och obstetrik. Länsverksamhet Kvinnosjukvård Västernorrland är en Akademisk sjukvårdsenhet, där det både bedrivs forskning och utbildning av läkarstudenter. Erfarenhet av forskning eller undervisning är meriterande, och du förväntas delta i handledning av läkarstudenter och yngre kollegor.

För att arbeta som överläkare krävs flerårig välmeriterad klinisk tjänstgöring (minst 2 år) med bred och omfattande kunskap i sin specialitet och/eller relevant subspecialitet som krävs för arbete på respektive sektion. Dokumenterad undervisnings- och handledarvana (inklusive godkänd ST-handledarutbildning).

Överläkaren ska kunna vara självständig bakjour, vilket också innebär medicinskt ledningsansvarig på jourtid. Disputerad med aktiv forskning inom relevant ämnesområde är meriterande.

Följande dokumentation skall bifogas din ansökan enligt handläggningsordning för sakkunnigprövning vid anställning av specialistutbildade läkare samt överläkare vid akademiska sjukvårdsenheter och universitetssjukvårdsenheter:

1. Vetenskapliga meriter (om tillämpligt)
- Intyg om akademisk grad, exempelvis medicine doktor eller docent
- Fullständig publikationslista
2. Pedagogiska meriter (om tillämpligt)
- Intyg/dokumentation om undervisningserfarenhet
- Intyg om handledarkurs (grund- eller specialistutbildning)
3. Kliniska och övriga meriter (om tillämpligt)
- Intyg om sub-specialisering
- Intyg/dokumentation om ledningsuppdrag och/eller verksamhetsutveckling

Kontroll av samtliga relevanta specialistbevis via Socialstyrelsen (HOSP) kommer att ske när ansökan inkommit.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Enhetschef med delat ledarskap till Kardiologavdelning 1 i Örnsköldsvik

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska spe... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.


Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik. Under hösten kommer vi att arbeta med att ställa om delar av organisationen mot Nära vård.

Kardiologavdelning 1 i Örnsköldsvik tillhör Länsverksamhet Kardiologi, som har verksamhet vid länets tre sjukhus. Avdelning har en inriktning mot kardiologi samt medicinsk akutsjukvård. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla vår verksamhet. Patientsäkerhet, kompetensutveckling och arbetsmiljö är några av våra viktigare. Vi har ett nära samarbete med Hjärtmottagningen och Klinisk fysiologi.

Vi söker en enhetschef som i delat ledarskap vill leda och utveckla verksamheten. Avdelningen har 24 fastställda vårdplatser.

.

I ditt arbete som enhetschef, tillsammans med din chefskollega, utvecklar du verksamheten framåt i enlighet med klinikens övergripande mål. Ni har det samlade ledningsansvaret för enhetens bemanning, fortbildning, schemaläggning, rekrytering och ekonomi. I arbetet ingår även kontakter med andra verksamheter inom regionen. Du är direkt underställd länsverksamhetschefen.

För att skapa goda förutsättningar för ledarskapet har du chefskollegor, verksamhetsutvecklare samt stödfunktioner inom ekonomi och HR till ditt stöd.

Du kommer att ingå i länsverksamhetens ledningsgrupp med verksamhetschef och övriga enhetschefer.

Vi söker dig som har ett stort intresse för ledarskap och förändringsarbete och vill, tillsammans med verksamhetschefen och din chefskollega, leda och utveckla verksamheten mot framtidens behov. I ditt ledarskap har du förmåga att se helheten. Du kan stimulera, stötta och utveckla dina medarbetare. Du bidrar aktivt till en bra stämning och en god arbetsmiljö. Vi ser även att du är målinriktad och har förmåga att följa upp verksamheten.

Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning eller annan utbildning som kan anses likvärdig för tjänsten. Har du tidigare chefs/ledarskapserfarenhet är det meriterande. Vi ser även gärna att du även har tidigare erfarenhet av vården och dess organisation.

Du som söker är en lugn, trygg och stabil person. Du är driven och motiveras av att arbeta mot resultat, du arbetar tills projekt är slutförda eller resultat är uppnådda. Du har god samarbetsförmåga och har en god förmåga att lyssna och kommunicera.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat på 2-4 år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Enhetschef till IT användarstöd, Örnsköldsvik

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvali... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Verksamhet IT, MT och digitalisering har i uppdrag att utveckla och förvalta tjänster inom IT, medicinteknik (MT) och telefoni. Verksamheten samordnar regionens digitaliseringsarbete samt leder arbetet med upphandling och implementering av framtidens vårdinformationsstöd (FVIS).

.

Enheten för användarstöd har till uppdrag att ge användarna av IT-tjänster en trygg och effektiv service med hög kvalitet. Vi levererar tekniskt service, installationer av hård- och mjukvara, hantering av licenser och administration av användarkonton. Enheten tillhandahåller även kompetens för utveckling av IT-tjänster genom deltagande i olika utvecklingsinitiativ och -projekt. Arbetet sker i nära samarbete med de verksamheter inom regionen som nyttjar användarstödet samt med leverantörer.

I rollen som enhetschef har du ansvar för verksamhet, personal, ekonomi och nöjda kunder. Du leder en verksamhet med 20-25 IT-tekniker och administratörer som är placerade på flera orter inom länet, huvudsakligen i Örnsköldsvik. Du ansvarar för bemanning, schemaläggning och tillämpning av processer och rutiner som syftar till att säkerställa kvalitet och stabilitet i leveranserna. I arbetet ingår att driva strategisk och långsiktigt hållbar utveckling av enhetens arbetssätt och processers samt att säkerställa tillämpningen av IT-verksamhetens styrande principer och riktlinjer. Du representerar IT-verksamheten såväl internt som externt och samverkar med andra regioner genom deltagande i styrgrupper och andra forum för samverkan.

Arbetsuppgifterna innefattar:
- Personalledning
- Förändringsledning
- Upphandlingar och avtalshantering
- Samverkan med beställare och användare av IT-tjänsterna
- Tillhandahålla teknisk kompetens och omvärldsbevakning inom enhetens verksamhetsområde
- Leverantörshantering
- Planering, ledning och uppföljning av enhetens verksamhet
- Ständiga förbättringar och intern verksamhetsutveckling

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med inriktning IT, eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av arbete i personalledande ställning samt förändringsledning. Du har erfarenhet av, och god kunskap om, första linjens användarstöd. Vi ser också att du även har erfarenhet av upphandlingar, avtalshantering och kund- och leverantörskontakter, samt utvecklings- och digitaliseringsprocesser. Du ha kunskap och modeller och metodik för förvaltning och utveckling av IT-relaterade tjänster och kännedom om lagar och förordningar inom IT-området. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Vi lägger även vikt dina personliga egenskaper och söker dig som har förmåga att leda och motivera andra för att effektivt nå gemensamma mål. Du trivs med att jobba med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du tar ansvar för din uppgift och driver processer vidare. Du är utvecklingsinriktad och är tillmötesgående i ditt bemötande.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat på 2-4 år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Enhetschef till Örnsköldsviks Folkhögskola

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvå... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Regional utveckling utgör tillsammans med hälso- och sjukvård och tandvård regionens tre kärnverksamheter. Förvaltningen har en bred verksamhet som omfattar tillväxt, kollektivtrafik och infrastruktur, miljö och hållbarhet, kultur, folkbildning samt internationellt samarbete.

Region Västernorrland ansvarar för tre av länets fem folkhögskolor - Örnsköldsvik, Hola och Ålsta. Örnsköldsviks folkhögskola är en dagfolkhögskola belägen i centrala Örnsköldsvik. Skolan är religiöst och politiskt obunden. Skolan ingår i samma rektorsområde som Hola folkhögskola och har gemensam rektor och ledningsgrupp. På folkhögskolan arbetar ett 20-tal pedagoger i en mångkulturell och spännande studiemiljö i stadens före detta Rådhus. Här finns kurser som allmän kurs, teaterlinjen och kulturskaparna m.fl. Sedan hösten 2019 har skolan lokaler i närbelägna "Annexet" där kurser som världens kvinnor, hälsocoach och naturguide har sina klassrum.

Regionens värderingar grundar sig i uppfattningen att alla människor har lika värde. Vi skapar drivkraft genom inflytande och ansvar, vi utgår ifrån att alla vill göra ett gott arbete och att mångfald är en styrka.

Till Örnsköldsviks folkhögskola söker vi nu en enhetschef, tillika biträdande rektor, med uppdrag att bedriva folkbildningsverksamhet enligt statsbidragsförordningen och huvudmannens uppdrag.

.

I rollen som enhetschef ingår sedvanliga arbetsuppgifter för en biträdande rektor, såsom att delta i ledningsgrupp, bedriva pedagogiskt ledarskap samt ansvara för personal och arbetsmiljöfrågor. Ekonomisk planering och budgetuppföljning genomförs i nära samarbete med skolans rektor och i tjänsten ingår också att företräda rektorn vid behov. En grundläggande del i arbetet är att stå för ett dagligt, nära ledarskap genom att vägleda och stödja skolans engagerade medarbetare i deras uppdrag. Tjänsten har en förhållandevis stor administrativ del där uppföljnings- och analysarbete, studerandefrågor samt personaladministration och schemaläggning är förekommande arbetsuppgifter.

Som biträdande rektor leder du det pedagogiska utvecklingsarbetet och stärkandet av folkhögskolan som utbildningsform. Tillsammans med rektor och kursansvariga ansvarar du för marknadsföring av skolan och deltagarunderlaget. Du kommer också vara drivande i det strategiska utvecklingsarbetet där tydliga målbilder och engagemang är framgångsfaktorer.

Vi söker dig som har en akademisk examen inom pedagogik eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Har du också en rektorsutbildning är det självklart meriterande men inte ett krav.

För att ha rätt förutsättningar för uppdraget krävs framför allt att du har erfarenhet av pedagogiskt ledarskap inom folkhögskola/vuxenutbildning eller gymnasieskolan. Vi ser att du kan ha lång erfarenhet av ledarskap eller vara i början av ett ledaruppdrag.
I takt med framtida utmaningar och samhällsförändringar är skolutveckling en strategiskt viktig och prioriterad uppgift. Vi vill att du har arbetat med kvalitativ utveckling av verksamheter där du ansvarat för genomförande och uppföljning. Har du tidigare jobbat med ekonomistyrning ser vi det som en merit.

Som person förmedlar du en positiv anda, du har förmåga att engagera dina medarbetare och du sätter upp tydliga målbilder. Du tycker att det är självklart att handla i enlighet med fattade beslut och riktlinjer. Du har en förmåga att se vad som behöver utvecklas och ditt ledarskap präglas av en helhetssyn där du ser till hela verksamhetens bästa.
Då tjänsten innefattar administrativt arbete behöver du kunna arbeta effektivt i nya administrativa system och kunna skriva längre kvalitativa texter med analyserande inslag.
Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat på 4 år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Förtroendearbetstid tillämpas för tjänsten. B-körkort är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Enhetschef till Miljö- och hälsoenheten

Samhällsbyggnadsförvaltningens uppdrag är att aktivt verka för att bygga en säker, trygg och hållbar kommun med en god miljö för alla som bor, verkar och besöker Örnsköldsvik. Enheten miljö- och hälsa är en del i bygg- och miljöavdelningen som ingår i samhällsbyggnadsförvaltningen. Enhetens huvudsakliga uppdrag är rådgivning, prövning och tillsyn av olika verksamheter och miljöer. Vi söker en enhetschef som vill utveckla verksamheten tillsammans me... Visa mer
Samhällsbyggnadsförvaltningens uppdrag är att aktivt verka för att bygga en säker, trygg och hållbar kommun med en god miljö för alla som bor, verkar och besöker Örnsköldsvik.Enheten miljö- och hälsa är en del i bygg- och miljöavdelningen som ingår i samhällsbyggnadsförvaltningen.

Enhetens huvudsakliga uppdrag är rådgivning, prövning och tillsyn av olika verksamheter och miljöer. Vi söker en enhetschef som vill utveckla verksamheten tillsammans med oss!

Arbetsuppgifter
Som enhetschef ansvarar du för att fördela projekt/ärenden och skapa en inspirerande miljö som motiverar medarbetarna att arbeta efter uppsatta riktlinjer, rutiner och mål i enlighet med gällande lagstiftning samt kommunens/nämndens mål. Det ingår även att arbeta med utveckling, uppföljning och strategier på avdelningsnivå i den avdelningsgemensamma ledningsgruppen.

Som enhetschef har du budgetansvar och du förväntas hålla dig uppdaterad på de politiska prioriteringarna, relevant lagstiftning samt samhällsutvecklingen i stort. Enheten har ca 25 anställda. De flesta är miljöinspektörer men även biologer, alkoholhandläggare och assistent finns anställda på enheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk utbildning, gärna med inriktning mot miljö och hälsoskydd. Det är meriterande med erfarenhet av tillsyn och handläggning inom området. Ledarerfarenhet med budget och personalansvar är meriterande liksom erfarenhet av offentlig förvaltning eller myndighetsutövning.

Som enhetschef är du tydlig, målinriktad och har en god förmåga att kommunicera. I ledarskapet ingår att skapa engagemang och motivation. Du tar tillvara medarbetarnas kunskaper så att både medarbetare och verksamhet utvecklas. Du är förbättringsinriktad och drivs av verksamhetsutveckling för största medborgarnytta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vänligen bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Enhetschefer - sommarvikariat

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Vi söker dig som vill arbeta inom välfärdsförvaltningen under sommaren 2020! Verksamheterna finns i central... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Vi söker dig som vill arbeta inom välfärdsförvaltningen under sommaren 2020!

Verksamheterna finns i centrala Örnsköldsvik och i landsbygden.

Enheternas arbete utförs i brukarnas egna hem eller i särskilda boenden.

Arbetsuppgifter
Arbetet som enhetschef innebär att företräda kommunen som arbetsgivare och att ansvara för verksamhet, arbetsmiljö och personal. Som enhetschef ansvarar du för olika antal medarbetare, vårdare/undersköterskor dag och kväll, nattpatrull och resursplanerare.

Du ska motivera, engagera och skapa delaktighet i din grupp för att nå våra gemensamma mål. Vidare är det ditt ansvar att följa de budgetdirektiv som finns samt verka och att bedriva en kostnadseffektiv verksamhet av bästa möjliga kvalité. Du strukturerar, planerar och organiserar ditt arbete självständigt.

Till stöd i ditt arbete finns din chef, kollegor i enhetschefsgruppen ordinärt boende/ särskilt boende samt stödfunktioner som ekonom, personalspecialist och lönehandläggare.

Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleutbildning eller annan utbildning vi bedömer som tillräcklig.

Om du har erfarenhet av ledarskap och förbättringsarbete är det värdefullt, liksom erfarenhet av kommunalt arbete eller offentligt styrd organisation. Goda kunskaper inom verksamhetsområdet är meriterande.

Som person är du trygg i dig själv och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är lyhörd, kommunikativ och smidig i dina relationer med andra människor. Det är också viktigt att du har förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt, säkerställa att information når fram och att du är mån om uppföljning. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, god kunskap i svenska språket och god datavana. Vidare är du mål- och resultatorienterad och har förmåga att se helheten i verksamheten.

Det är meriterande om du har kunskap i arbetsmiljöarbete och arbete med grupputveckling. Vi ser också att det är viktigt att du har förståelse för hur det egna bemötandet och förhållningssättet påverkar omgivningen. Giltigt körkort med lägst B-behörighet och tillgång till egen bil är ett krav.

Vänligen bifoga CV och personligt brev med din ansökan. Välkommen med din ansökan!

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Enhetschef Stöd och finansiering vid Tillväxtverksamheten

Är du intresserad av att arbeta på en arbetsplats som gör skillnad för invånarna och brinner du för utvecklingsfrågor? Tillväxtverksamheten inom Förvaltningen Regional utveckling ansvarar för arbetet med Västernorrlands regionala tillväxtfrågor som en del av det regionala utvecklingsansvaret. Arbetet utgår ifrån den regionala utvecklingsstrategin, regionplanen samt en rad förordningar. Tillväxtverksamheten ansvarar för en rad sakområden, exempelvis kompe... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta på en arbetsplats som gör skillnad för invånarna och brinner du för utvecklingsfrågor?

Tillväxtverksamheten inom Förvaltningen Regional utveckling ansvarar för arbetet med Västernorrlands regionala tillväxtfrågor som en del av det regionala utvecklingsansvaret. Arbetet utgår ifrån den regionala utvecklingsstrategin, regionplanen samt en rad förordningar. Tillväxtverksamheten ansvarar för en rad sakområden, exempelvis kompetensförsörjning och besöksnäring. Dessutom hanterar vi det statliga anslag för regional tillväxt, ett verktyg för att stärka den lokala och regionala konkurrenskraften och för att uppfylla regionens gemensamt satta mål. Anslaget kan användas till projekt- och företagsstöd. Vi beviljar projektstöd till regionala projekt och medfinansiering till projekt inom olika EU-program. Företagsstöd kan beviljas till regionala företag som investerar och växer.


Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Förvaltningen Regional utveckling ansvarar för tillväxt, kollektivtrafik och infrastruktur, miljö och hållbarhet, kultur, folkbildning, folkhälsa samt internationellt samarbete.


.

Vid Tillväxtverksamheten inrättas nu en enhetschefstjänst på enheten för Stöd och finansiering, med ansvar för hanteringen av det statliga anslaget för regional tillväxt. Enhetschefen kommer att ha budgetansvar och personalansvar för de 8 personer som arbetar på enheten och tillsammans med verksamhetschefen ansvara för verksamhetsutvecklingen på enheten. Enhetschefen ansvarar för att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Tjänstens placering är Regionens hus i Härnösand, där också samtliga medarbetare finns.

Enhetschefen ska även samordna ärenden till beslutande instans samt löpande rapportera till nationellnivå och politisk ledning. Uppföljning, utvärdering och analys av stöden och stödens effekter är en viktig uppgift.

Arbetet innebär också att jobba med aktörer som söker stöd, inte minst med ett främjandeperspektiv för att uppmuntra ansökningar inom prioriterade områden och till underrepresenterade grupper.

Det regionala utvecklingsansvaret utvecklas ständigt, dels utifrån den nationella styrningen men även utifrån de regionala behoven som är föränderliga. Detta innebär att utvecklingsprocesser är en del av vardagen och enhetens ansvarsområde kan antas både utvecklas och växa över tid.

En ny regional utvecklingsstrategi väntas träda i kraft vid årsskiftet. Utifrån den nya strategin ska en rad styrdokument och verktyg revideras. Dessutom arbetar vi med ett nytt system för handläggning samt att ett ramverk för uppföljning, utvärdering och analys är under framtagande. Enhetschefen kommer att ha en viktig uppgift i att tillsammans med medarbetarna driva de utvecklingsprocesser som vi står inför.


Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom samhällsvetenskap alternativt motsvarande utbildning och erfarenhet som vi bedömer är relevant. Du behöver också ha goda kunskaper inom ekonomi. Erfarenhet av att driva och leda förändrings- och utvecklingsarbete är ett krav, så även erfarenhet av att leda grupper som chef eller projektledare eller liknande.

Ledarskap inom Region Västernorrland har sin grund i god självinsikt och präglas av öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod. Som chef i region Västernorrland kan du ta del av ett utbud av utvecklingsinsatser som är till för att stärka dig i din roll som chef. Som chef erbjudas du stöd och utvecklingsmöjligheter utifrån individuella behov och uppdragets art.

Erfarenhet av offentlig förvaltning och ärendeberedning i en politiskt styrd organisation är meriterande. Även erfarenhet av regionalt tillväxtarbete och kunskap om regionens näringsliv och stödstruktur är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vad gäller förmågan att leda, organisera och motivera. Vi söker en enhetschef med en stark drivkraft, gott omdöme och ett sinne för ordning och reda.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat på 2-4 år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Enhetschef till Transportenheten Örnsköldsviks sjukhus

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Transportenheten är organiserad i transportverksamheten inom Regionledningsförvaltningen. Transportverksamheten är en länsövergripande serviceverksamhet med ca 80 medarbetare som arbetar på länets sjukhus samt närvården och Regionens hus i Härnösand.
Transportenheten arbetar med en mängd varierande uppdrag som innefattar bl.a. godshantering, transporter av sjukvårdsförnödenheter, patienttransporter, avfallshantering, läkemedelsdistribution samt hjälpmedelstransporter till kommunala äldreboenden och Regionens hälsocentraler mm.

Vid Transportavdelningen i Örnsköldsvik arbetar ca 15 personer.

.

Som enhetschef ansvarar du för att leda, planera och vidareutveckla verksamheten utifrån uppställda mål inom givna ramar. Du kommer att ansvara för enhetens ledning avseende verksamhets-, ekonomi-, personal- samt arbetsmiljö- och miljöansvar.
I ditt arbete förväntas du skapa förtroende, engagemang och delaktighet hos dina medarbetare.

Din utbildningsmässiga bakgrund är en för arbetet lämplig utbildning i ledarskap eller erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Att kunna hantera officepaketets program, vana av administration av system i IT-miljö samt praktiska kunskaper rörande fordon, truckar mm. är ett krav. Du behöver körkort behörighet B för tjänsten.

Vi söker en självständig, serviceinriktad och kreativ ledare som är duktig på att coacha sina medarbetare och som arbetar målmedvetet.
Du trivs med beslutsfattning i högt tempo men också att arbeta med långsiktig planering. Det är viktigt att du kommunicerar tydligt i tal och skrift.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat på 2-6 år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Enhetschef till käkkirurgi orofacial medicin och odontologisk radiologi

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor.... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Lockas du av att tillsammans med chefskollegor och våra fantastiska medarbetare vara med och bygga framtidens specialisttandvård i Folktandvården Västernorrland kan det här vara jobbet för dig!

På specialisttandvården kommer du att ansvara för enheten med avdelningarna käkkirurgi, odontologisk radiologi och orofacial medicin. Sammanlagt är det ca 24 medarbetare på klinikerna. Här behandlas remitterade patienter från länets folktandvårds- och privattandläkare. Arbetsplatsen är belägen i markplan på Sundsvalls sjukhus i ljusa moderna lokaler.

.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat på 4-6 år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete som enhetschef hos oss där du leder, utvecklar och följer verksamheten i enlighet med verksamhetens övergripande uppdrag och mål. Du arbetar på uppdrag av verksamhetschefen och har ett första linjens ledningsansvar för enhetens ekonomi, personal, verksamhet, arbetsmiljö och kvalitetsfrågor. Du kommer att jobba i ett team i nära samarbete med dina två chefskollegor på specialisttandvården.

Som enhetschef förväntas du

- Tydliggöra och uppfylla verksamhetsmål samt genomföra fattade beslut
- I dialog med närmaste chef kontinuerligt återkoppla verksamhetens utveckling
- Aktivt bidra till patientnytta, effektiviseringar och kvalitetsförbättringar
- Åstadkomma resultat som bygger på medarbetarnas medverkan och delaktighet
- Utveckla och behålla ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat
- Ge kontinuerligt stöd och återkoppling till medarbetarna
- Främja samarbete inom och utanför verksamheten, tar ansvar inom och utanför klinikens gränser och bidrar till att Folktandvårdens resurser används på bästa sätt
- Vara omvärldsorienterad

Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet och gärna akademisk examen från högskola eller universitet. Vi ser gärna att du har du någon form av ledarskapsutbildning. Det är även meriterande om du har erfarenhet från arbete inom tandvården. Vi söker dig som är en engagerad person med förmågan att leda och motivera dina medarbetare till att nå gemensamma mål. För att lyckas i uppdraget behövs ett genuint intresse för att utveckla verksamhet och medarbetare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.
 
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Enhetschef till Miljö- och hälsoenheten

Samhällsbyggnadsförvaltningens uppdrag är att aktivt verka för att bygga en säker, trygg och hållbar kommun med en god miljö för alla som bor, verkar och besöker Örnsköldsvik. Enheten miljö- och hälsa är en del i bygg- och miljöavdelningen som ingår i samhällsbyggnadsförvaltningen. Enhetens huvudsakliga uppdrag är rådgivning, prövning och tillsyn av olika verksamheter och miljöer. Vi söker en enhetschef som vill utveckla verksamheten tillsammans me... Visa mer
Samhällsbyggnadsförvaltningens uppdrag är att aktivt verka för att bygga en säker, trygg och hållbar kommun med en god miljö för alla som bor, verkar och besöker Örnsköldsvik.Enheten miljö- och hälsa är en del i bygg- och miljöavdelningen som ingår i samhällsbyggnadsförvaltningen.

Enhetens huvudsakliga uppdrag är rådgivning, prövning och tillsyn av olika verksamheter och miljöer. Vi söker en enhetschef som vill utveckla verksamheten tillsammans med oss!

Arbetsuppgifter
Som enhetschef ansvarar du för att fördela projekt/ärenden och skapa en inspirerande miljö som motiverar medarbetarna att arbeta efter uppsatta riktlinjer, rutiner och mål i enlighet med gällande lagstiftning samt kommunens/nämndens mål. Det ingår även att arbeta med utveckling, uppföljning och strategier på avdelningsnivå i den avdelningsgemensamma ledningsgruppen.

Som enhetschef har du budgetansvar och du förväntas hålla dig uppdaterad på de politiska prioriteringarna, relevant lagstiftning samt samhällsutvecklingen i stort. Enheten har ca 25 anställda. De flesta är miljöinspektörer men även biologer, alkoholhandläggare och assistent finns anställda på enheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk utbildning, gärna med inriktning mot miljö och hälsoskydd. Det är meriterande med erfarenhet av tillsyn och handläggning inom området. Ledarerfarenhet med budget och personalansvar är meriterande liksom erfarenhet av offentlig förvaltning eller myndighetsutövning.

Som enhetschef är du tydlig, målinriktad och har en god förmåga att kommunicera. I ledarskapet ingår att skapa engagemang och motivation. Du tar tillvara medarbetarnas kunskaper så att både medarbetare och verksamhet utvecklas. Du är förbättringsinriktad och drivs av verksamhetsutveckling för största medborgarnytta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vänligen bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Enhetschef till Myrtengårdens vård- och omsorgsboende

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans. Arbetsuppgifter Arbetet som enhetschef innebär att företräda kommunen som arbetsgivare och att ansvara för e... Visa mer
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Arbetsuppgifter
Arbetet som enhetschef innebär att företräda kommunen som arbetsgivare och att ansvara för ekonomi, verksamhet, arbetsmiljö och personal.

Du leder, stöttar, motiverar och utvecklar dina medarbetare för att tillsammans nå kvalité, resultat och uppsatta mål. Du handleder legitimerad personal. Med ett LEAN-inspirerat förhållningssätt skapar du förutsättningar för verksamheten att ständigt förbättras.

Kvalifikationer
Socionom, sjuksköterska eller annan högskoleutbildning alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som tillräcklig. Erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete är meriterande. Meriterande är även om du har erfarenhet av kommunalt arbete, offentlig styrd organisation eller goda kunskaper inom verksamhetsområdet. Vi ser gärna att du har utbildning i LEAN.

Som person är du förtroendegivande och har förmåga att skapa förutsättningar för delaktighet. Du är kommunikativ, lyhörd och har datorvana. Du har ett målinriktat, strukturerat och engagerat arbetssätt.

Körkort och egen bil är ett krav.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan. Ansökningarna kommer att behandlas löpande.

Välkommen med ansökan!

http://inspiration.ornskoldsvik.se/
I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre

Enhetschef till Ekonomienheten

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Ekonomi och Samordning är en verksamhet inom Ekonomi och planering som består av 70 medarbetare uppdelade i fyra enheter. Den enhet vi nu söker en enhetschef till utgör en stödresurs till verksamheterna där uppdraget är att utveckla ekonomi- och verksamhetsstyrningen inom Region Västernorrland. I arbetet ingår att verka utifrån ett övergripande koncernperspektiv tillsammans med ledningsgruppen för ekonomi och samordning.

Stödet omfattar i första hand strategiskt stöd i ledningsgrupper såsom budget och prognos, löpande uppföljning samt rapportering av ekonomi. Utöver det erbjuder enheten stöd i uppföljning och analys av verksamhetens prestation, måluppfyllelse och resursanvändning. Därutöver bidrar enheten till att utveckla den allmänna ekonomikompetensen i organisationen.

Placeringsort Härnösand.


.

Uppdraget som enhetschef till en av Regionens ekonomienheter erbjuder dig utmanande och omväxlande arbetsuppgifter i nära samarbete med uppdragsgivare, medarbetare och samverkanspartners.

Arbetet som enhetschef formas efter våra huvudsakliga uppdrag inom ekonomistyrning, verksamhetsstyrning, planering och samordning. Där ska du, i nära samarbete med övriga expertfunktioner inom Regionen, aktivt och med ett processinriktat arbetssätt stärka kopplingen mellan ekonomi, kvalitet, produktivitet samt kostnadseffektivitet.

Tillsammans med dina medarbetare och kollegor arbetar du för att nå vår vision, "liv, hälsa och hållbar utveckling". Vi söker dig som vill vara med och etablera nya arbetssätt, en god arbetsmiljö med delaktighet och gemenskap samt skapa förutsättningar för medarbetare att växa och utvecklas i sina roller.
Verksamheten står inför flera förändringar och en prioriterad fråga blir att tydliggöra och underlätta ledningsprocesserna för förvaltningarna i syfte att åstadkomma en allt mer nära vård för länets patienter. Arbetet med att säkra ett systematiskt förbättrings- och utvecklingsarbete och att skapa effektiva arbetsprocesser är en viktig del i detta.Vi söker dig som har akademisk examen inom ekonomi och har erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Du har erfarenhet av förändrings- och utvecklingsarbete, med vana att arbeta processinriktat. Det är meriterande om du har erfarenhet av en ledande befattning och har arbetat i en politiskt styrd organisation.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker en chef som är trygg och stabil och har ett situationsanpassat förhållningssätt och som kan vara en förebild för medarbetarna. Att samverka, delegera, leverera och följa upp är ett naturligt sätt att skapa resultat. Som person trivs med utveckling och att förbättra verksamheten.

Ledarskapet har sin grund i god självinsikt och präglas av öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.
Som chef i region Västernorrland kan du ta del av ett utbud av utvecklingsinsatser som är till för att stärka dig i din roll som chef. Som chef erbjudas du stöd och utvecklingsmöjligheter utifrån individuella behov och uppdragets art.


Välkommen med din ansökan!

Anställning tillsvidare, med start enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat chefsförordnande (4 år). Tillsvidareanställningen erhålls i förvaltningen inom grundprofessionen.

Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Enhetschef till Medicinavdelning 2 och Medicinsk dagvård , Örnsköldsvik

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska spec... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Medicin i Västernorrland omfattar området internmedicin med specialiteterna hematologi, nefrologi, endokrinologi, gastroenterologi och reumatologi. Inom vår länsverksamhet är vi ca 350 medarbetare.

Vi söker nu en enhetschef till Medicinavdelning 2 Örnsköldsvik, med inriktning njurmedicin och hematologi samt medicinsk dagvård och hematologmottagning.

.

I rollen som enhetschef ansvarar du för att leda, utveckla och samordna enhetens arbete. Du har personalansvar för omkring 35 medarbetare och ansvarar även för ekonomi- och kvalitetsfrågor. Du bedriver ett coachande ledarskap och arbetar ständigt för att främja en god arbetsmiljö. Som enhetschef arbetar du även med uppföljning samt initierar och driver förändrings- och förbättringsarbete. Uppdraget har både strategisk- och operativ inriktning. Du är direkt underställd länsverksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp, som är länsövergripande.

Patientsäkerhet, vårdkvalitet och arbetsmiljö är områden som prioriteras högt. Arbetet sker enligt gemensamt framtagna mål, prioriteringar och värderingar för enheten.

För att lyckas i rollen är en god samverkan en betydelsefull framgångsfaktor. Det gäller såväl den interna samverkan med dina chefskollegor och personalen på arbetsplatsen som att samverka med externa aktörer.

Vi söker dig som har adekvat akademisk examen och erfarenhet inom hälso- och sjukvård, vilket vi sammantaget bedömer som en förutsättning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från chefsuppdrag med budget- och personalansvar.

Du är en tydlig och kommunikativ ledare som har en förmåga att motivera och skapa engagemang hos dina medarbetare. För att trivas i rollen är du strukturerad och har en förmåga att planera och organisera utifrån ett helhetsperspektiv. Du har även en god samarbetsförmåga samt en personlig mognad som gör att du kan leda med integritet, mod och värme.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat på 2-4 år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Enhetschef till Lantmäterienheten

Samhällsbyggnadsförvaltningens uppdrag är att aktivt verka för att bygga en säker, trygg och hållbar kommun med en god miljö för alla som bor, verkar och besöker Örnsköldsvik. Lantmäterienheten är en del av Bygg- och miljöavdelningen som ingår i Samhällsbyggnadsförvaltningen. Enheten ansvarar för den kommunala lantmäterimyndigheten, kommunens geografiska information i form av kartor och GIS-tillämpningar samt för mätningsverksamhet. Vi är just nu 2... Visa mer
Samhällsbyggnadsförvaltningens uppdrag är att aktivt verka för att bygga en säker, trygg och hållbar kommun med en god miljö för alla som bor, verkar och besöker Örnsköldsvik.Lantmäterienheten är en del av Bygg- och miljöavdelningen som ingår i Samhällsbyggnadsförvaltningen.

Enheten ansvarar för den kommunala lantmäterimyndigheten, kommunens geografiska information i form av kartor och GIS-tillämpningar samt för mätningsverksamhet. Vi är just nu 20 medarbetare och söker en ny enhetschef som vill utveckla verksamheten tillsammans med oss!


Arbetsuppgifter

Som enhetschef ansvarar du för att fördela projekt/ärenden och skapa en inspirerande miljö som motiverar medarbetarna att arbeta efter uppsatta riktlinjer, rutiner och mål i enlighet med gällande lagstiftning samt kommunens/nämndens mål. Det ingår även att arbeta med utveckling, uppföljning och strategier på avdelningsnivå i den avdelningsgemensamma ledningsgruppen. Som enhetschef ska du hålla dig uppdaterad på de politiska prioriteringarna, ändringar i lagstiftningen samt samhällsutvecklingen i stort.

En annan viktig del av ditt uppdrag är att fortsätta enhetens medverkan i digitaliseringsarbetet och att du både förstår den geografiska informationen och GIS-systemens nyckelroll i digitaliseringsarbetet och att du har förmågan att driva arbetet framåt.

Kvalifikationer

Vi söker dig med utbildning inom lantmäteri, gärna med teknisk inriktning, GIS eller annan liknande utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Ledarerfarenhet med budget och personalansvar är meriterande liksom erfarenhet av offentlig förvaltning.

Som enhetschef är du tydlig, målinriktad och har en god förmåga att kommunicera. I ledarskapet ingår att skapa engagemang, motivation och inspiration. Du tar tillvara medarbetarnas kunskaper så att både medarbetare och verksamhet utvecklas. Du är drivande och förbättringsinriktad och kan hantera verksamhetsutveckling för största medborgarnytta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vänligen bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare. Visa mindre