Lediga jobb Skanska Sverige AB i Örnsköldsvik

Se alla lediga jobb från Skanska Sverige AB i Örnsköldsvik. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Örnsköldsvik som finns inom det yrket.

Väg och anläggningsarbetare - Örnsköldsvik

På Väg och anläggning genomför vi markexploateringar, grundläggningar, vägar, Va-anläggningar, finplanering med mera – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda. Tillsammans bygger vi för ett bättre samhälle och det gör vi alltid på ett säkert sätt. Vill du arbeta i en stabil och välplanerad verksamhet? Vi söker nu fler medarbetare för säsongs- och tillsvidareanställning hos oss på V... Visa mer
På Väg och anläggning genomför vi markexploateringar, grundläggningar, vägar, Va-anläggningar, finplanering med mera – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda. Tillsammans bygger vi för ett bättre samhälle och det gör vi alltid på ett säkert sätt.

Vill du arbeta i en stabil och välplanerad verksamhet?

Vi söker nu fler medarbetare för säsongs- och tillsvidareanställning hos oss på Väg och anläggning. Arbetsuppgifterna hos oss varierar mellan grundläggning, markarbeten, väg- och VA-arbeten. Vi utför kommunala och privata projekt i Örnsköldsviks kommun. Uppdragen kan till exempel innebära att förlägga kabel, urgrävning och isolering av gator, schaktning, grundläggning, iordningsställande av offentliga ytor med mera.

Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.
Söker du nya utmaningar och större projekt?

Vi letar både efter dig som har intresse av branschen och vill utvecklas och dig som redan har branschvana inom området. För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är intresserad av hållbarhet och säkerhet. Du är positiv som person och ser möjligheter i stället för hinder. Du är självgående och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare eller effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

För den här tjänsten behöver du ha B-körkort.

Varför Skanska?

Vill du jobba på ett stabilt företag med spännande projekt och duktiga kollegor? Då tror vi att du kommer känna dig hemma hos oss. Vi ligger i framkant vad gäller hållbarhet och tillämpning av den senaste tekniken i våra projekt. Vi har en positiv kultur och ett bra ledarskap som värdesätter balans mellan arbete och fritid. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare.

Välkommen med din ansökan senast den 28:e april

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och om du vill ett kort personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten kontakta Jonas Wattman tel: 010-449 44 11.

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid. Visa mindre

Arbetsledare Tillverkning - Örnsköldsvik

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt. Till vår verksamhet i Örnsköldsvik söker vi nu en Engagerad och ansvarsfull arbetsledare Du kommer arbeta ... Visa mer
Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt.

Till vår verksamhet i Örnsköldsvik söker vi nu en

Engagerad och ansvarsfull arbetsledare

Du kommer arbeta med bergmaterial och asfaltproduktion. Du ansvarar för att planera och leda verksamheten tillsammans med en produktionschef. Stort fokus ligger på säkerheten där du har en viktig roll i att föregå med gott exempel och säkerställa att alla arbetsmoment utförs på ett säkert och effektivt sätt.

Som arbetsledare inom verksamheten är det din uppgift att planera produktionen från start till mål samt att följa upp och dokumentera. I dina arbetsuppgifter ingår också en del administration vilket enligt överenskommelse kan ske hemifrån någon dag i veckan.

För rätt person finns det stora möjligheter att växa i rollen och anta större utmaningar i framtiden.
Planering, struktur och laganda – tre saker du brinner för!

Du som kommer trivas som arbetsledare på vår tillverkande verksamhet är en positiv och flexibel person med ett tydligt och lyhört ledarskap. Du är social, har lätt för att samarbeta samt har förmågan att få med dig medarbetarna. Att arbeta med administration och ekonomi är något du har erfarenhet av och tycker om.

Planering och struktur tillhör dina styrkor och du styr alltid med säkerhet och lagets bästa i fokus.

Det är också viktigt att du har:

- Erfarenhet av ledarskap eller arbetsledning inom tillverkning
- God datavana och systemförståelse samt behärskar Office-programmen
- Goda kunskaper i svenska
- B-körkort, vilket är ett krav i tjänsten.

Det är meriterande om du har erfarenhet från asfalt- eller bergmaterialbranschen.

Ansök senast 7 juli - eller varför inte redan idag?

Vi arbetar löpande med ansökningarna, så ansök gärna omgående med ditt CV och ett personligt brev.

Om du har några frågor kring tjänsten så får du gärna kontakta rekryterande chef Viktor Peterson på 076-118 93 51

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Skanska använder sin kunskap och framtidsinsikt för att bidra till hur människor lever, arbetar och samverkar. Vi är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 157 miljarder kronor under 2023. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos cirka 27 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid. Visa mindre

Beläggningsarbetare Asfalt Entreprenad - Örnsköldsvik

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt. Till vår verksamhet i Örnsköldsvik söker vi nu inför våren 2023 Yrkesarbetare som vill jobba med asfa... Visa mer
Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt.

Till vår verksamhet i Örnsköldsvik söker vi nu inför våren 2023

Yrkesarbetare som vill jobba med asfalt!

Som beläggningsarbetare hos oss ansvarar du för att de dagliga arbetsuppgifterna utförs på ett säkert och optimalt sätt. Du arbetar i ett arbetslag där de dagliga arbetsuppgifterna präglas av hög produktivitet med fokus på kvalité och säkerhet.

I den dagliga produktionen ingår följande arbetsmoment:

- Beläggningsarbete
- Vältning
- Klistring
- Skruvning
- Justering
- Övrigt arbete inom beläggning samt enklare markarbeten.

Resor förekommer i tjänsten.
Du gillar högt tempo och trivs med en varierad vardag

Som person är du lyhörd och har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra för att nå gemensamma mål och skapa en god arbetsmiljö. Ett högt tempo och förändring i produktionen är inget du räds. Du är en engagerad och ansvarstagande person som gärna tar initiativ till förbättringar.

Du har minst B-körkort. Det är meriterande om du dessutom har:

- BE-/C-körkort
- Erfarenhet av asfaltläggning eller anläggningsarbeten sedan tidigare.

Vi behöver din ansökan senast 24 april!

Vi arbetar löpande med rekryteringen, så vänta inte med att söka.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Christoffer Carlsson på 072-174 89 63.

Välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid. Visa mindre

Arbetsledare IME Hus Norr - Örnsköldsvik

Skanska IME (Industri, Miljö, Energi) utför byggprojekt hos industrikunder – främst i norra Sverige, från Norduppland och norrut. IME har sitt ursprung i tung industri och uppdragen är främst inom processindustri, gruvindustri och energianläggningar samt även en del komplicerade stål- och betongarbeten utanför traditionell industri. Till våra industriprojekt i Örnsköldsvik söker vi nu Driftig och lösningsorienterad arbetsledare Som arbetsledare styr ... Visa mer
Skanska IME (Industri, Miljö, Energi) utför byggprojekt hos industrikunder – främst i norra Sverige, från Norduppland och norrut. IME har sitt ursprung i tung industri och uppdragen är främst inom processindustri, gruvindustri och energianläggningar samt även en del komplicerade stål- och betongarbeten utanför traditionell industri.

Till våra industriprojekt i Örnsköldsvik söker vi nu

Driftig och lösningsorienterad arbetsledare

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen ute på våra projekt. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag och säkerställa att produktionen styrs i enlighet med upprättade planer och enligt de lagar, regler och riktlinjer som finns kring arbetsmiljö och säkerhet.

I ditt arbete har du täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

Andra arbetsuppgifter kan vara att:

- Upprätta arbetsberedningar över olika arbetsmoment och säkerställa att dessa utförs så säkert och effektivt som möjligt
- Upprätta och stämma av tidplaner
- Leda hantverkare och underentreprenörer
- Styra mot uppsatta lönsamhetsmål
- Utföra dagliga avstämningar och uppföljningar.

Vi erbjuder dig ett givande arbete i en tajt sammansvetsad grupp som välkomnar nya medarbetare och tar hand om varandra. Hos oss på Skanska får du möjligheten att arbeta i spännande miljöer i ett modernt, värderingsstyrt företag som fokuserar på hållbar samhällsutveckling.
Den vi söker brinner för produktionen!

Vi söker dig som trivs ute i produktionen och har en stark vilja att leda teamet till att producera med hög produktivitet och kvalitet. Du har mångårig erfarenhet inom branschen, stor produktionskunskap och du är van att arbeta i en arbetsledande roll.

Som person är du trygg, tydlig och strukturerad och du har förmågan att få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål. Att se möjligheter och hitta de rätta lösningarna i projekten är något du är bra på.

Vi behöver din ansökan senast 4 januari 2023

Men vänta inte med att söka – vi arbetar löpande med ansökningarna. Du söker genom att bifoga CV och ett personligt brev.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta projektchef Mikael Ådahl på 010-449 90 16.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid. Visa mindre

Säsongsarbetare med möjlighet till tillsvidare Väg och anläggning - Örnsköl

På Väg och anläggning genomför vi markexploateringar, grundläggningar, vägar, Va-anläggningar, finplanering med mera – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda. Tillsammans bygger vi för ett bättre samhälle och det gör vi alltid på ett säkert sätt. Vill du arbeta i en stabil och välplanerad verksamhet? Arbetsuppgifterna hos oss varierar mellan grundläggning, markarbeten, väg- och V... Visa mer
På Väg och anläggning genomför vi markexploateringar, grundläggningar, vägar, Va-anläggningar, finplanering med mera – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda. Tillsammans bygger vi för ett bättre samhälle och det gör vi alltid på ett säkert sätt.

Vill du arbeta i en stabil och välplanerad verksamhet?

Arbetsuppgifterna hos oss varierar mellan grundläggning, markarbeten, väg- och VA-arbeten. Vi utför kommunala och privata projekt i Örnsköldsviks kommun. Uppdragen kan till exempel innebära att förlägga kabel, urgrävning och isolering av gator, schaktning, grundläggning, iordningsställande av offentliga ytor med mera.

Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.
Söker du nya utmaningar och större projekt?

Vi letar både efter dig som har intresse av branschen och vill utvecklas och dig som redan har branschvana inom området. För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är intresserad av hållbarhet och säkerhet. Du är positiv som person och ser möjligheter i stället för hinder. Du är självgående och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare eller effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

För den här tjänsten behöver du ha B-körkort.

Varför Skanska?

Vill du jobba på ett stabilt företag med spännande projekt och duktiga kollegor? Då tror vi att du kommer känna dig hemma hos oss. Vi ligger i framkant vad gäller hållbarhet och tillämpning av den senaste tekniken i våra projekt. Vi har en positiv kultur och ett bra ledarskap som värdesätter balans mellan arbete och fritid. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare.

Välkommen med din ansökan senast den 28:e april

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och om du vill ett kort personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten kontakta Jonas Wattman tel: 010-449 44 11.

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid. Visa mindre

Projektchef Väg- och anläggning Norr, Distrikt Infra – Örnsköldsvik/Umeå/Su

Är du lagspelaren som sätter ditt team och verksamhetens bästa i fokus? Då kan jobbet som projektchef på Väg och Anläggning Norr, Distrikt Infra vara utmaningen du letar efter! På Skanska Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vindkraft, vägar, broar, järnvägar, Va-anläggningar, hamnar med mera – oavsett projekt är målet alltid att över... Visa mer
Är du lagspelaren som sätter ditt team och verksamhetens bästa i fokus? Då kan jobbet som projektchef på Väg och Anläggning Norr, Distrikt Infra vara utmaningen du letar efter!

På Skanska Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vindkraft, vägar, broar, järnvägar, Va-anläggningar, hamnar med mera – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda. Vi vill att våra medarbetare ska ha en hållbar balans mellan arbete och fritid.

Vi söker nu en Projektchef med placering i Örnsköldsvik, Umeå eller Sundsvall.

Vad innebär rollen som projektchef?

Som projektchef har du en nyckelroll för vår framgång – du leder och genomför projekt från tidigt skede fram till överlämnande. Du kommer få möjlighet att arbeta med en fin mix av projekt i varierande storlekar för externa beställare. Du har stort eget ansvar men också stort stöd från en organisation som värdesätter öppenhet och samarbete.

En projektchef hos oss ansvarar för att utveckla relationer med sina kunder och bidrar till nya affärer. Du är en viktig förebild både internt och externt och ser till att Skanskas mål om noll arbetsplatsolyckor upprätthålls i projekten. Du sätter upp och styr mot mål i projekt vad gäller resurser, projektering, ekonomi och produktion.

Som ledare är du en förebild för din organisation och bidrar till att Skanskas mål och värderingar omsätts i praktiken. Engagemang och målfokus är nyckelord för dig i ditt arbete och präglar dig som person. Du är en lagspelare som sätter distriktets och Skanskas bästa i fokus.
Vill du leda framgångsrika projekt tillsammans med oss?

Vi söker dig som kan se projekt utifrån ett helhetsperspektiv och strävar efter de mest effektiva och lösningsorienterade förslagen i alla situationer. Det är en självklarhet för dig att inkludera ditt team och samarbeta för att nå bästa resultat.

Du har en Högskole/Universitetsutbildning. Ledarerfarenhet samt erfarenhet av att driva projekt inom bygg- och anläggningssektorn är meriterande. Gärna från projekt inom förnyelsebara energikällor.

Vidare värdesätter du vårt arbete inom etik, säkerhet, mångfald och miljö och ser dessa som verktyg för att skapa framgång och vara den samhällsbyggare vi vill vara!

Ansök idag eller senast den 15 augusti.

Om du har frågor angående tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Anders Söderberg på telefon 010-448 85 32.

Välkommen med din ansökan!

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid. Visa mindre

Trä- och betongarbetare

Ansök    Dec 22    Skanska Sverige AB    Träarbetare, gruva
Just nu söker vi på Skanska trä- och betongarbetare med placering i Örnskuldsvik. Som medarbetare hos oss får du vara med och bidra till ett bättre samhälle samtidigt som du får möjlighet att bredda din yrkeskompetens. Har du tidigare erfarenhet av arbete i en industriservicegrupp? Då kan det vara dig vi letar efter! Skanskas verksamhet Industri IME (Industri, Miljö och industri) är ett distrikt specialiserat på industribyggnader och drivs i samarbete med ... Visa mer
Just nu söker vi på Skanska trä- och betongarbetare med placering i Örnskuldsvik. Som medarbetare hos oss får du vara med och bidra till ett bättre samhälle samtidigt som du får möjlighet att bredda din yrkeskompetens. Har du tidigare erfarenhet av arbete i en industriservicegrupp? Då kan det vara dig vi letar efter!
Skanskas verksamhet Industri IME (Industri, Miljö och industri) är ett distrikt specialiserat på industribyggnader och drivs i samarbete med region Hus Norr och Väg och Anläggning Norr. Uppdragen inom IME är främst industriella inom pappers- och massaindustri och gruvindustri. Verksamheten erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter inom flera områden och chansen att arbeta med intressanta och komplexa projekt.


Arbetsbeskrivning
I rollen som trä- och betongarbetare arbetar du med nybyggnationer, ombyggnationer och renoveringar. Du kommer arbeta i industrimiljö och ofta med tyngre byggnadsarbete. Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag och rollen innebär till exempel att arbeta med tillverkning av bärande träkonstruktioner och formar för betonggjutningar. Tjänsten bjuder på utvecklande och variationsrika arbetsdagar där du har mycket kontakt med såväl kollegor som kunder och externa aktörer.


Är du den vi söker?
Vi söker dig som har yrkesbevis och minst fem års erfarenhet som träarbetare. Det är meriterande om du tidigare varit del av en industriservicegrupp och arbetat med olika material, så som trä och betong. För att passa hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du är också självständig, ordningsam och initiativrik med en självklar förmåga till gott samarbete.
Resor till närliggande orter förekommer och B-körkort är ett krav.


Vad kan Skanska erbjuda dig?
Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.


Intresserad?
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Vi kommer göra urval i mitten av januari så skicka in din ansökan senast den 10 januari 2021.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sinikka Gullroos på telefonnummer: 072-225 86 93.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Yrkesarbetare trä- och betong IME Hus Norr - Örnsköldsvik

Skanskas verksamhet IME (Industri, Miljö och Energi) är ett distrikt specialiserat på industribyggnation och drivs i samarbete med region Hus Norr. Uppdragen inom IME är främst industriella riktade mot pappers-, massa- och gruvindustri. Verksamheten erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter inom flera områden och chansen att arbeta med intressanta och komplexa projekt. Till vår verksamhet i Örnsköldsvik söker vi just nu Erfarna och ansvarsfulla trä- och... Visa mer
Skanskas verksamhet IME (Industri, Miljö och Energi) är ett distrikt specialiserat på industribyggnation och drivs i samarbete med region Hus Norr. Uppdragen inom IME är främst industriella riktade mot pappers-, massa- och gruvindustri. Verksamheten erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter inom flera områden och chansen att arbeta med intressanta och komplexa projekt.

Till vår verksamhet i Örnsköldsvik söker vi just nu

Erfarna och ansvarsfulla trä- och betongarbetare

Har du tidigare erfarenhet av arbete i en industriservicegrupp? Då kan det vara dig vi letar efter!

I rollen som trä- och betongarbetare arbetar du med nybyggnationer, ombyggnationer och renoveringar. Du kommer arbeta i industrimiljö och ofta med tyngre byggnadsarbete. Som medarbetare hos oss får du vara med och bidra till ett bättre samhälle samtidigt som du får möjlighet att bredda din yrkeskompetens.

Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag och rollen innebär till exempel att arbeta med tillverkning av bärande träkonstruktioner, stålkonstruktioner, form/armering för betonggjutningar samt injekteringar. Tjänsten bjuder på utvecklande och variationsrika arbetsdagar där du har mycket kontakt med såväl kollegor som kunder och externa aktörer.

Resor till närliggande orter förekommer.
Är du den vi söker?

Vi söker dig som har yrkesbevis, minst fem års erfarenhet samt B-körkort.

För att passa hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du är också självständig, ordningsam och initiativrik med en självklar förmåga till gott samarbete.

Det är meriterande om du tidigare varit del av en industriservicegrupp och arbetat med olika material, så som trä och betong.

Vad Skanska kan erbjuda dig

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

Intresserad? Ansök senast 22 mars!

Vi arbetar löpande med ansökningarna, så vänta inte med att söka. Du söker genom att bifoga CV och personligt brev.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Ådahl på 072-156 22 18.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid. Visa mindre

Yrkesarbetare trä- och betong IME Hus Norr - Örnsköldsvik

Skanskas verksamhet IME (Industri, Miljö och Energi) är ett distrikt specialiserat på industribyggnation och drivs i samarbete med region Hus Norr. Uppdragen inom IME är främst industriella riktade mot pappers-, massa- och gruvindustri. Verksamheten erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter inom flera områden och chansen att arbeta med intressanta och komplexa projekt. Till vår verksamhet i Örnsköldsvik söker vi just nu Erfarna och ansvarsfulla trä- och... Visa mer
Skanskas verksamhet IME (Industri, Miljö och Energi) är ett distrikt specialiserat på industribyggnation och drivs i samarbete med region Hus Norr. Uppdragen inom IME är främst industriella riktade mot pappers-, massa- och gruvindustri. Verksamheten erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter inom flera områden och chansen att arbeta med intressanta och komplexa projekt.

Till vår verksamhet i Örnsköldsvik söker vi just nu

Erfarna och ansvarsfulla trä- och betongarbetare

Har du tidigare erfarenhet av arbete i en industriservicegrupp? Då kan det vara dig vi letar efter!

I rollen som trä- och betongarbetare arbetar du med nybyggnationer, ombyggnationer och renoveringar. Du kommer arbeta i industrimiljö och ofta med tyngre byggnadsarbete. Som medarbetare hos oss får du vara med och bidra till ett bättre samhälle samtidigt som du får möjlighet att bredda din yrkeskompetens.

Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag och rollen innebär till exempel att arbeta med tillverkning av bärande träkonstruktioner, stålkonstruktioner, form/armering för betonggjutningar samt injekteringar. Tjänsten bjuder på utvecklande och variationsrika arbetsdagar där du har mycket kontakt med såväl kollegor som kunder och externa aktörer.

Resor till närliggande orter förekommer.
Är du den vi söker?

Vi söker dig som har yrkesbevis, minst fem års erfarenhet samt B-körkort.

För att passa hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du är också självständig, ordningsam och initiativrik med en självklar förmåga till gott samarbete.

Det är meriterande om du tidigare varit del av en industriservicegrupp och arbetat med olika material, så som trä och betong.

Vad Skanska kan erbjuda dig

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

Intresserad? Ansök senast 20 februari!

Vi arbetar löpande med ansökningarna, så vänta inte med att söka. Du söker genom att bifoga CV och personligt brev.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Ådahl på 072-156 22 18.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss! Visa mindre

Produktionschef Asfalt och Bergmaterial - Örnsköldsvik

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vi omorganiserar nu i hur vi bedriver vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial och bildar fyra nya regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall ... Visa mer
Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vi omorganiserar nu i hur vi bedriver vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial och bildar fyra nya regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

Till Asfalt och Bergmaterials Tillverkning i Örnsköldsvik söker vi nu

Engagerad Produktionschef som brinner för utveckling!

Som produktionschef ansvarar du för produktion av bergmaterial och tillverkning av asfalt på våra anläggningar i Örnsköldsvik. Du rapporterar till distriktschef för Tillverkning i Region Norr samt förväntas delta i distriktets ledningsgrupp, där du aktivt verkar för att optimera distriktets potential.

Din övergripande uppgift är att optimera, driva och utveckla produktionen samt skapa delaktighet, engagemang och utveckling i dina team. Du har ekonomiskt resultatansvar och ansvarar för att utveckla och leda produktionsarbetet mot uppsatta mål baserade på distriktets affärsplan och med tydligt fokus på lönsamhet och effektivitet.

Andra arbetsuppgifter i rollen:

* Säkerställa konkurrenskraft i anläggningarna genom fokus på produktivitet och kostnadseffektivitet

* Arbeta med målstyrning samt kontinuerlig uppföljning av verksamheten
* Ansvara för arbetet gällande arbetsmiljö, kvalitet och säkerhet
* Planera underhåll och service samt ha koll på investeringsbehov
* Leda och fördela arbetet för anställd personal och eventuella underentreprenörer.

Affärsmässighet, engagemang och tydlighet är dina ledord!

Du som kommer passa som produktionschef hos oss har ett tydligt, transparent och värderingsstyrt ledarskap. Du arbetar på ett strukturerat och resultatinriktat sätt samt vill ha ordning och reda omkring dig. Att ta beslut och få saker att hända är naturligt för dig.

Du inger förtroende och får lätt med dig teamet samt har förmågan att dra nytta av medarbetarnas kompetens, driv och motivation. En av dina drivkrafter är att jobba nära teamet, coacha och motivera varje individ att utvecklas.

Vi förutsätter att du har:

* Tidigare erfarenhet från liknande roll inom tillverkning i asfalt- eller bergmaterialbranschen
* Intresse för och erfarenhet av att driva säkerhets-, etik- och mångfaldsfrågor
* Någon form av eftergymnasial utbildning
* Bra IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-paketet och större affärssystem
* Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansök senast 23 april eller varför inte redan i dag!

Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Har du frågor rörande tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Peder Olsson på 010-448 86 82. Gäller dina frågor rekryteringsprocessen kan du kontakta HR-partner Sofie Carlsson på 010-449 33 94.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss! Visa mindre

Projektchef Skanska IME - Västernorrland

Projektchef till Skanska IME - Västernorrland Skanska IME (Industri, Miljö, Energi) utför byggprojekt hos industrikunder - främst i norra Sverige, från Norduppland och norrut. IME har sitt ursprung från tung industri och uppdragen är således främst industriella inom pappers- och massaindustri, gruvindustri, kraftvärmeverk m.m. samt även en del komplicerade stål- och betongarbeten utanför traditionell industri. Du får en nyckelroll Som projektche... Visa mer
Projektchef till Skanska IME - Västernorrland

Skanska IME (Industri, Miljö, Energi) utför byggprojekt hos industrikunder - främst i norra Sverige, från Norduppland och norrut. IME har sitt ursprung från tung industri och uppdragen är således främst industriella inom pappers- och massaindustri, gruvindustri, kraftvärmeverk m.m. samt även en del komplicerade stål- och betongarbeten utanför traditionell industri.


Du får en nyckelroll

Som projektchef hos oss är du en förebild och ledare. Du har en nyckelroll med helhetsansvar för projektet. Tillsammans med kollegor ser du till att projektet styrs mot uppsatta mål och att kundens förväntningar möts och helst överträffas. Som projektchef bygger du relationer och säkerställer att vi blir bättre tillsammans med våra kunder. Du har stor påverkan genom att sätta mål för medarbetare, projektering, inköp och produktion i dina projekt. Därmed lägger du grunden för att övriga roller i projektet får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter. Skanska värnar om en trygg arbetsplats och där är du ett föredöme som sätter säkerheten först i alla lägen. Du delar och lever våra värderingar både internt som externt.

Som tjänsten ser ut idag så kommer du att arbeta med både fasta avtalspartners och projektverksamhet inom geografin. Det innebär att det ingår en del resor i tjänsten vilket kan variera över tid beroende på vilka projekt vi har.


Du är en ledare som ser möjligheter och skapar engagemang

Detta är nyckelord för dig i ditt arbete och präglar dig som person. Du har ett helhetsperspektiv och tar ansvar för att driva många olika frågor parallellt. Vi tror att du i grunden är civilingenjör, högskoleingenjör eller har en likvärdig byggteknisk utbildning. För att bli framgångsrik i rollen som projektchef bör du helst ha erfarenhet av liknande tjänst. Du har dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt driva projekt med helhetsansvar och är en kommunikativ, tydlig och motiverande ledare som får saker gjorda tillsammans med ditt team.

Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk. Projektchefen ingår i distriktets ledningsgrupp och rapporterar till distriktschefen.


Välkommen med din ansökan

Vi gärna ser en mångfald av sökande då vi vet att våra olikheter gör oss mer kreativa och bättre tillsammans.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. Antingen till rekryterande chef Ulrica Åhman, 010-449 20 30, alternativt HR Åsa Blomquist, 010-449 43 92.

Sista ansökningsdag är 2018-08-18. Vi rekryterar löpande så kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre