Lediga jobb Recruitbyme i Sverige AB i Örnsköldsvik

Se alla lediga jobb från Recruitbyme i Sverige AB i Örnsköldsvik. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Örnsköldsvik som finns inom det yrket.

Team Leader

Ansök    Okt 28    Recruitbyme i Sverige AB    Teamledare
Om oss Recruitbyme är din partner för framgångsrik rekrytering anpassat för dina behov. Rätt person, med rätt kompetens, på rätt plats. Smart automatiserad och digitaliserad rekrytering för bästa matchning Jobbeskrivning Vi söker en Team Leader för ett integrationsprojekt hos vår kund i Örnsköldsvik! Uppdragsbeskrivning Vi behöver en Team Ledare för integration av C41 i ett pågående kundprojekt. Vår kund skall tillsammans med dess kund specificera och ... Visa mer
Om oss
Recruitbyme är din partner för framgångsrik rekrytering anpassat för dina behov. Rätt person, med rätt kompetens, på rätt plats. Smart automatiserad och digitaliserad rekrytering för bästa matchning
Jobbeskrivning
Vi söker en Team Leader för ett integrationsprojekt hos vår kund i Örnsköldsvik!


Uppdragsbeskrivning
Vi behöver en Team Ledare för integration av C41 i ett pågående kundprojekt.


Vår kund skall tillsammans med dess kund specificera och konfigurera inte bara intercom, radio och sambandssystem utan även kundens ledningssystem att fungera optimalt i de fordon som levereras. För det behöver vi en person med bred kunskap inom militära radio- och sambandsutrustningar och helst även tillämpliga standarder och protokoll. Vidare tillkommer det ett ansvar att integrera informationsöverföring och integration av information från fordonet till kundens ledningssystem.


Arbetet kommer att innebära ett ansvar för integration av kundens system i vårt fordon, av kunden utpekade system i vårt fordon samt data från fordonet till kundens system. Till sin hjälp finns ett team av experter inom olika domänområden.


Eftersom arbetet ger insyn i hur delar av kundens hemliga nätverk och kommunikation är uppbyggd kommer det att krävas att uppdragstagaren är klassad att hantera försvarssekretessklassad information.


Krav/Erfarenhet
Kunskap om militär radioutrustning och sambandssystem.
God ledare med eget driv och ansvar.
Goda kommunikativa egenskaper då direktkontakt med kunder och leverantörer förväntas.
Mycket goda kunskaper i engelska.
God allmän kunskap om elektroniska system.
Kunskaper inom cybersäkerhet ett plus.Övrigt
Startdatum: ASAP
Slutdatum: 2023-12-31
Placeringsort: Örnsköldsvik, Distans, Satellit
Distans: Flexibelt
Språk: Engelska & Svenska Visa mindre

Strategisk inköpare till Indirekt Inköp IT

Ansök    Jan 24    Recruitbyme i Sverige AB    Inköpare
Om oss Recruitbyme hjälper arbetssökande att hitta sin nästa arbetsplats ,genom att matcha rätt person, med rätt kompetens, på rätt plats. Med över 20 års erfarenhet inom branschen, så känner vi oss trygga med att leverera hög kvalité och service till våra kunder.  Vi söker nu en Strategisk inköpare till Indirekt Inköp IT, till en kund i Örnsköldsvik!  Din framtida utmaning Teamet består idag av 9 drivna och engagerade medarbetare som arbetar som stra... Visa mer
Om oss

Recruitbyme hjälper arbetssökande att hitta sin nästa arbetsplats ,genom att matcha rätt person, med rätt kompetens, på rätt plats. Med över 20 års erfarenhet inom branschen, så känner vi oss trygga med att leverera hög kvalité och service till våra kunder.

 Vi söker nu en Strategisk inköpare till Indirekt Inköp IT, till en kund i Örnsköldsvik! 


Din framtida utmaning
Teamet består idag av 9 drivna och engagerade medarbetare som arbetar som strategiska inköpare inom Indirekt inköp. Vi har en mycket ljus framtid framför oss och behöver förstärka gruppen med ytterligare medarbetare och söker dig som vill arbeta som strategisk inköpare.

Som Inköpare kommer du att få arbeta i en varierande och stimulerande miljö där du har kontaktytor internt mot flera avdelningar och funktioner, men framför allt mot våra leverantörer.


Arbetsuppgifter inom denna kategori består bland annat av:
Leverantörsansvar
Leverantörsutveckling (relationer, KPI:er och innovationer) 
Utföra leverantörsutvärderingar 
Förfrågningar/Offertutvärderingar
Riskbedömningar 
Kontrakt (skriva och projektleda) 
Skapa upphandlingsstrategier och genomföra dessa 
Leda tvärfunktionella team i projekt/kontrakt 
Målkostnadsstyrning
Kunden arbetar i kategoriteam som är sammansatta av olika roller och specialister. 


Den du är:
Vi söker dig med erfarenhet från en kvalificerad roll gärna med kommersiell inriktning. Du är bra på att kommunicera (styra, leda, lyssna, rapportera), är strukturerad och har stark initiativförmåga och har en relevant utbildning inom t ex teknik, juridik eller ekonomi eller nyligen utexaminerad från relevant inköp/logistik/ekonomi-utbildning. 


Eftersom kunden har en mycket internationell prägel på kunder och leverantörer behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.


Vi vill att du har examen från högskola/universitet, eller annan utbildningsbakgrund som kan bedömas som relevant för tjänsten.


Som person är du bra på att skapa relationer och bygga nätverk. Du har eget driv, är målinriktad med förmåga att leda, planera och följa upp både ditt eget och andras arbete på ett strukturerat och noggrant sätt. Du har ett långsiktigt strategiskt förhållningssätt och ett kommersiellt intresse.


Meriterande i denna urvalsprocess kommer vara om du har yrkeserfarenheter sedan tidigare inom inköp, kontrakt, förhandling eller projektledning, samt erfarenhet från SAP och Excel


Har du dessutom erfarenhet av våra produkter eller branscherfarenhet inom våra kategorier på Indirekt inköp är det mycket positivt.


Övrigt:


Startdatum enligt överenskommelse
Slutdatum 1 år efter startdatum. 
Placeringsort: Örnsköldsvik 
Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående Visa mindre

Project Planner

Om oss Recruitbyme är din partner för framgångsrik rekrytering anpassat för dina behov. Rätt person, med rätt kompetens, på rätt plats. Smart automatiserad och digitaliserad rekrytering för bästa matchning Jobbeskrivning Recruitbyme är ett bolag som arbetar med rekrytering av kompetent personal för att våra kunder ska kunna leverera sina tjänster med hög kvalité och service. Vi arbetar även utbildningar inom MS Office och digitalisering för ökad kom... Visa mer
Om ossRecruitbyme är din partner för framgångsrik rekrytering anpassat för dina behov. Rätt person, med rätt kompetens, på rätt plats. Smart automatiserad och digitaliserad rekrytering för bästa matchning
JobbeskrivningRecruitbyme är ett bolag som arbetar med rekrytering av kompetent personal för att våra kunder ska kunna leverera sina tjänster med hög kvalité och service. Vi arbetar även utbildningar inom MS Office och digitalisering för ökad kompetensmognad.

Just nu söker vi till vår samarbetspartner Verama och dess kund i Örnsköldsvik en Project Planner.

Vi söker dig som motiveras av att driva planeringsarbete i projekt, samt är resultatinriktad och strukturerad. Projektplanering är en förutsättning för att vi som företag skall kunna hantera komplexa projekt. Planeringen ska leda till en enhetlig syn på vad som krävs för att komma i mål på alla nivåer.

Som Projektplanerare ingår du i Kundprojektets IP-grupp, är Projektledarens stöd och driver projektets planeringsarbete och metodik, framtagande av tidplaner, kundmilstenar, projektstrukturer, samt analyser av dessa. Projektplaneraren arbetar enligt KI/VP metodik, och arbetar med uppföljning och rapportering av projektet i nära samarbete med projektledningen inklusive Projektcontrollers.
Projektplaneraren arbetar även med koordinering och uppföljning av schedule risker i kundens LCM projekt. Kunden kommer 2023 gå över i en digital KIVP planering för LCM projekten. Du arbetar antingen i Support projekt och/eller i LCM Projekt, eller i anbud.

Arbetsuppgifter:
Skapa och säkerställa att planeringsdirektiv finns tillgängliga för respektive projekt.
Att en bra projektplan finns och att löpande uppföljningar genomföres.
Säkerställa indata och underhåll av LCM milstolparna för LCM projektet.
Ansvara att linjeorganisationer genomför skattningar och löpande uppföljning av resursbehov.
Har ansvar att sammanställa sign-off-underlag till projektbaselines i anbud och pågående projekt.
Förbereda att planeringsverktygen möter de krav som ställs för att en planering mot uppfyllnad av resursutfall, analyser och projektrapporter kan bli utfört.
Arbete i Primavera efter våra rutiner, och utföra arbete vid varje Periodslut.
Skapa rapporter och utfall som beskriver aktuell projektstatus.
Stödja projektet och linjeavsnitt för att identifiera kritisk tidslinje och kostnadsläge.
Vid arbete i anbud följa processen för projektplanering i anbudsfas.
Krav
Akademisk universitets/högskole-examen inom ekonomi eller teknik/ingenjör
Erfarenhet av planering
Erfarenhet av att arbeta i projekt är meriterande
Erfarenhet av att arbeta i system, som t.ex. Primavera, MS Project, Devops.
Erfarenhet att arbeta i Office paketet.
Du har god förmåga uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska

 
Startdatum: ASAP/Enligt överenskommelse
Slutdatum: 12 månader från startdatum
Placeringsort: Örnsköldsvik
Distans: Nej Visa mindre