Lediga jobb Nordic Flanges AB i Örnsköldsvik

Se alla lediga jobb från Nordic Flanges AB i Örnsköldsvik. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Örnsköldsvik som finns inom det yrket.

Kontroll och provningsansvarig till lab och QC

Nordic Flanges Group är en ledande leverantör av industriflänsar i Norden. Företaget tillverkar och lagerhåller flänsar i rostfria stål, kolstål, aluminium och titan. Företagets vision är att vara det naturliga valet vid krav på snabba leveranser, både på deras hemmamarknader och vid export i och utanför Norden och kvalitetsmålet är leveranssäkerhet. Vid produktionsanläggningen i Örnsköldsvik har företaget ett eget lab för materialprovning. Där utför man ... Visa mer
Nordic Flanges Group är en ledande leverantör av industriflänsar i Norden. Företaget tillverkar och lagerhåller flänsar i rostfria stål, kolstål, aluminium och titan. Företagets vision är att vara det naturliga valet vid krav på snabba leveranser, både på deras hemmamarknader och vid export i och utanför Norden och kvalitetsmålet är leveranssäkerhet.
Vid produktionsanläggningen i Örnsköldsvik har företaget ett eget lab för materialprovning. Där utför man mekanisk provning såsom slagprov, dragpov och hårdhet, korrosionsprovning och viss metallografi.
Nordic Flanges investerar för framtiden och rekryterar nu till vår kvalitetsavdelning i Örnsköldsvik en ny medarbetare som kommer att få ansvar för vår kvalitetskontroll och lab. Välkommen med din ansökan!
För mer information besök www.nordicflanges.com.


Arbetsuppgifter:
Leder och samordnar verksamheten vid LAB och QC som består av Provning, värmebehandling, certifikat och slutkontroll.
Ansvarar för planering och prioritering av arbetet samt deltar i dagliga möten.
Har det operativa ansvaret för rutiner och dokumentation som styr verksamheten.
Bevakar att verksamheten följer standarder, normer och kundkrav.
Deltar i revisioner och granskningar av tredjepart.
Ansvar för mätning i kordnatmätmaskin.
Deltar i dagligt operativt arbete på avdelningen.

Din profil
Befattningen spänner över ett brett kompetensområde vilket gör att vi är förberedda på att du som söker tjänsten kommer behöva utbildas inom vissa områden. Därför lägger vi särskilt stor vikt vid personliga egenskaper. Som person bör du vara flexibel då arbetet innebär många olika arbetsuppgifter som både sker självständigt men också tillsammans med andra. Tydlig och noggrann samt inneha en god social förmåga är andra viktiga egenskaper då befattningen har ett brett kontaktnät både inom och utanför organisationen. Din grundinställning är att se lösningar istället för problem och du har ett stort intresse för industri, produktion och teknik.
Erfarenhet av kvalitetsarbete och kvalitetsstandarder är ett krav likaså en relevant teknisk utbildning.
Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. God datavana och erfarenhet i affärssystem Monitor är meriterande.

Vi erbjuder
En utmanande befattning där du har stora möjligheter att påverka och utveckla arbetet inom avdelningen.
Möjligheter till personlig utveckling genom utbildning och arbete inom kanske nya områden.
Vara en viktig del i ett företag som förändras och utvecklas.


Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Visa mindre