Lediga jobb Network Solutions Infra Sverige AB i Örnsköldsvik

Se alla lediga jobb från Network Solutions Infra Sverige AB i Örnsköldsvik. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Örnsköldsvik som finns inom det yrket.

Projektledare för fiberutbyggnad för omgående anställning.

Vi söker Projektledare för fiberutbyggnad för omgående anställning. Hos oss på Network Solutions erbjuds du ett arbete med variation där inget uppdrag är det andra likt. Du kommer att ingå i ett team där det finns mångårig erfarenhet och där vi dagligen arbetar med att omsätta våra idéer till verklighet. Som Projektledare hos oss arbetar du brett och du kan vara säker på dina dagar är varierande och utvecklande. Du kommer att arbeta nära våra kunder me... Visa mer
Vi söker Projektledare för fiberutbyggnad för omgående anställning.
Hos oss på Network Solutions erbjuds du ett arbete med variation där inget uppdrag är det andra likt. Du kommer att ingå i ett team där det finns mångårig erfarenhet och där vi dagligen arbetar med att omsätta våra idéer till verklighet.

Som Projektledare hos oss arbetar du brett och du kan vara säker på dina dagar är varierande och utvecklande. Du kommer att arbeta nära våra kunder med stort fokus på kvalitet. Vi ser det därför som en självklarhet att du har en god förmåga att på ett professionellt sätt bemöta både beställare, myndigheter, markägare och vår egen personal.

Projekten är belägna kring Filipstad (Värmland) och Östersund (Jämtland)
Men kan även bli på flera håll i Sverige, och resor kommer därför att förekomma till stor del.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en bakgrund inom ledningsutbyggnad. Vi ser att du har erfarenhet av projektledning och gärna inom fiber (meriterande om du även har erfarenhet av projektledning inom el). Som person är du innovativ, lösningsorienterad och van att leda och driva processer framåt. Då arbetet innefattar många externa och interna kontakter är du kommunikativ och har ett fint sinne för samarbeten. Det är en självklarhet att du har en stark vilja att lösa de problem som uppstår.

I din roll som projektledare krävs styrning gällande projektering, byggmöten, besiktning, samordning mellan entreprenörer, kontakt med myndigheter, ekonomisk rapportering, arbetsmiljö, tidsplaner och uppföljning. Du kommer med hjälp av kalkyler att göra uppföljningar gällande projektets framdrift. Rapportering sker till företagets ledning löpande.
Du har många projekt i gång parallellt.
I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper, där ditt engagemang, ditt sätt att bemöta kunder och din förståelse för processen är viktiga faktorer för oss!
Du som söker ska ha minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst.
Rollen ställer krav på att du är en god administratör samt är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Då en del av arbetet sker ute på fältet är B-körkort ett krav. Visa mindre