Lediga jobb Ls Jobbet AB i Örnsköldsvik

Se alla lediga jobb från Ls Jobbet AB i Örnsköldsvik. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Örnsköldsvik som finns inom det yrket.

Säljare - Alab Aluman AB

Ansök    Sep 6    Ls Jobbet AB    Utesäljare
Vi söker en marknadsinriktad säljare med uppgift att driva den fortsatta utvecklingen av våra inglasningssystem för altan och balkong. Vi har tydliga mål för vår fortsatta expansion. Arbetsbeskrivning Din uppgift blir att ytterligare befästa vår starka marknadsposition i norra Sverige samt att öka närvaron på potentiella nya kunder. Det som gör att vi lyckas bra är att vi har egna profilsystem som vi själva utvecklar samt väldigt hög kvalitet på våra produ... Visa mer
Vi söker en marknadsinriktad säljare med uppgift att driva den fortsatta utvecklingen av våra inglasningssystem för altan och balkong. Vi har tydliga mål för vår fortsatta expansion.
Arbetsbeskrivning
Din uppgift blir att ytterligare befästa vår starka marknadsposition i norra Sverige samt att öka närvaron på potentiella nya kunder. Det som gör att vi lyckas bra är att vi har egna profilsystem som vi själva utvecklar samt väldigt hög kvalitet på våra produkter.
Utöver resor i samband med kundbesök ingår även deltagande vid mässor. Tjänsten utgår från vårt kontor i Örnsköldsvik och du rapporterar till försäljningschefen.
Dina kvalifikationer och egenskaper
Du som söker har ett brinnande intresse för att göra affärer och finna nya kunder och marknader för oss att växa på.
För att lyckas i rollen tror vi att du idag har ett stort affärssinne och är en god förhandlare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från vår marknad men är du rätt person är detta inget krav. För att kunna axla denna roll har vi som krav att du kan svenska och engelska. Du har B-körkort samt tillgång till egen bil.
Placeringsort
Örnsköldsvik
Vad kan vi erbjuda dig?
Alab har under årens lopp utvecklats till en av de största aktörerna i branschen, med rikstäckande verksamhet. Vi har gjort stora investeringar i maskiner, ytbehandlingsanläggningar samt effektiv arbetsplatsutrustning. Dessutom har vi arbetat mycket med att utveckla våra affärsprocesser och digitalisering.
Annat viktigt att veta
Har du frågor angående tjänsten så kan du ringa vår administrativa chef,
Ellinor Carlsson. Telefon 0934–202 43.
Vi vill ha din ansökan senast 2021-09-30.
Välkommen med din ansökan!
Krav
Goda kunskaper i svenska och engelska
B-körkort samt tillgång till egen bilOm arbetsgivaren - Alab Aluman AB
Alab är grundat 1967. VD sedan 2008 är Hans Granholm. Vi arbetar med glasbärande byggsystem i både aluminium och stål och har även egna inglasningssystem för altaner samt balkonger. Vi har en fabrik i Ånäset, en i Örnsköldsvik och två fabriker i Trehörningsjö. Omsättningen är ca 170 mkr och vi har 88 anställda.
Alab Aluman AB är ett helägt dotterbolag till P Wikström J:r AB. Andra bolag i koncernen är Olofsfors AB och Iggesund Forest. Koncernen har en omsättning på ca 800 Mkr och har 250 anställda i fem län­der.
Du kan läsa mer om företaget och våra produkter på: www.alab.com Visa mindre

Teknisk säljare

Ansök    Nov 14    Ls Jobbet AB    Utesäljare
Vi är ett av Sveriges ledande företag för glasbärande profilkonstruktioner i aluminium och stål. Med anledning av en pensionsavgång söker vi nu en ny kollega som vill vara med och leverera produkter och entreprenader av hög norrländsk kvalité. Har du tidigare erfarenhet inom försäljning och ett byggtekniskt kunnande? Då är du välkommen till oss på Alab - med mer än 50 års erfarenhet ser vi tryggt på framtiden! Arbetsbeskrivning Vi söker en marknadsinriktad... Visa mer
Vi är ett av Sveriges ledande företag för glasbärande profilkonstruktioner i aluminium och stål. Med anledning av en pensionsavgång söker vi nu en ny kollega som vill vara med och leverera produkter och entreprenader av hög norrländsk kvalité. Har du tidigare erfarenhet inom försäljning och ett byggtekniskt kunnande? Då är du välkommen till oss på Alab - med mer än 50 års erfarenhet ser vi tryggt på framtiden!
Arbetsbeskrivning
Vi söker en marknadsinriktad teknisk säljare med uppgift att jobba med försäljning av våra glasbärande system i aluminium och stål. I rollen kommer du bland annat att räkna på anbud, följa upp och etablera nya kundkontakter. Våra kunder är byggföretag och finns runt om i Sverige. Vi samarbetar bland annat med Skanska, NCC och Peab.
Utöver resor i samband med kundbesök ingår även deltagande vid mässor. Du rapporterar till försäljningschef. Som ny hos oss får du självklart en bra introduktion och som stöd har du teknisk support och erfarna kollegor.
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom försäljning, gärna B2B. Du har ett byggtekniskt kunnande, antingen har du en utbildning som byggingenjör alternativt erfarenhet av att arbeta med glasfasader och dörrmiljöer eller på annat sätt skapat dig kunskap inom glasfasadbranschen. Har du erfarenhet från aluminium- eller stålprofilsbranschen samt erfarenhet av att arbeta med projekt och anbud ser vi det som meriterande. God svenska och engelska i tal och skrift är krav för tjänsten, likaså B-körkort och tillgång till egen bil. Du har en god systemvana och har du kunskap i systemen Sapa Logic, KBK och/eller Monitor ser vi det som starkt meriterande.
För att lyckas i rollen ser vi att du är relationsskapande och förtroendeingivande. Du är strukturerad, professionell och flexibel. Du drivs av att göra affärer och nätverka samtidigt som du är lyhörd för kundens önskemål.
Vad kan vi erbjuda dig?
Du erbjuds en anställning i ett tryggt och stabilt företag. Alab har under årens lopp utvecklats till en av de största aktörerna i branschen, med rikstäckande verksamhet. Vi har gjort stora investeringar i maskiner, ytbehandlingsanläggningar samt effektiv arbetsplatsutrustning. Dessutom har vi arbetat mycket med att utveckla våra affärsprocesser och digitalisering.
Hos oss blir du en del av ett erfaret team som gärna delar med sig av sin kunskap. Vi har korta beslutsvägar och du får möjlighet att vara med och påverka.
Annat viktigt att veta
Placeringsort: På någon av våra fabriker i Örnsköldsvik, Ånäset eller Trehörningsjö alternativt på vårt kontor i Umeå. För rätt person finns möjlighet att diskutera arbete på distans.
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa vår försäljningschef Leif Andersson på 0662–51 21 07.
Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Krav
Erfarenhet av försäljning
Utbildning som byggingenjör alternativt erfarenhet av att arbeta med glasfasader och dörrmiljöer eller på annat sätt skapat dig kunskap inom glasfasadbranschen
God svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort och tillgång till egen bil
God systemvana

Meriterande
Kunskap i systemen Sapa Logic, KBK och/eller Monitor
Erfarenhet från aluminium- eller stålprofilsbranschen
Erfarenhet av att arbeta med projekt och anbudOm arbetsgivaren - Alab Aluman AB
Alab är grundat 1967. Vi arbetar med glasbärande byggsystem i både aluminium och stål samt inglasningssystem för altan och balkong. Vi har en fabrik i Örnsköldsvik, en i Ånäset och två fabriker i Trehörningsjö. Omsättningen är ca 160 mkr och vi har 80 anställda.
Alab Aluman AB är ett helägt dotterbolag till P Wikström J:r AB. Andra bolag i koncernen är Olofsfors AB och Iggesund Forest. Koncernen har en omsättning på ca 1000 Mkr och har 250 anställda i fem länder.
Du kan läsa mer om företaget och våra produkter på: www.alab.com Visa mindre

Projektledare

Vi är ett av Sveriges ledande företag för glasbärande profilkonstruktioner i aluminium och stål. Nu utökar vi vår organisation med en helt ny och bred roll som Projektledare. Har du tidigare erfarenhet av att leda projekt inom byggbranschen och vill arbeta med produkter av norrländsk kvalitet? Då är du välkommen till oss på Alab - med mer än 50 års erfarenhet ser vi tryggt på framtiden! Arbetsbeskrivning I rollen som projektledare hos oss kommer du att ans... Visa mer
Vi är ett av Sveriges ledande företag för glasbärande profilkonstruktioner i aluminium och stål. Nu utökar vi vår organisation med en helt ny och bred roll som Projektledare. Har du tidigare erfarenhet av att leda projekt inom byggbranschen och vill arbeta med produkter av norrländsk kvalitet? Då är du välkommen till oss på Alab - med mer än 50 års erfarenhet ser vi tryggt på framtiden!
Arbetsbeskrivning
I rollen som projektledare hos oss kommer du att ansvara för att leda våra entreprenadprojekt. Projekten består av balkongentreprenader från uppmätning till slutbesiktning, såväl nyproduktion som renovering. Du får stor frihet att själv planera och driva dina projekt men har samtidigt stöd från sälj, konstruktion, produktion och ekonomi. Din roll är samordnande, du har kontakt med kunder och leverantörer då du även ansvarar för inköp av material till projekten.
Du rapporterar till vår försäljningschef.
Dina kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har en teknisk utbildning samt flerårig erfarenhet av att leda projekt inom byggbranschen. För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper inom bygg och entreprenadjuridik. Vi ser gärna att du har erfarenhet från vår marknad, har du tidigare erfarenhet från balkongbranschen ser vi det som ett stort plus. För att kunna axla denna roll har vi som krav att du kan svenska och engelska samt att du har B-körkort. Resor ingår i tjänsten.
Du är trygg och stabil som person och trivs med att ha många olika projekt igång samtidigt. Du är strukturerad i ditt arbete och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vidare är du tydlig i din kommunikation och förstår vikten av ett gott samarbete för att nå goda resultat.
Vad kan vi erbjuda dig?
Alab har under årens lopp utvecklats till en av de största aktörerna i branschen, med rikstäckande verksamhet. Vi har gjort stora investeringar i maskiner, ytbehandlingsanläggningar samt effektiv arbetsplatsutrustning. Dessutom har vi arbetat mycket med att utveckla våra affärsprocesser och digitalisering.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Placeringsort flexibel då vi är verksamma på flera orter i norra Sverige.
Har du frågor angående tjänsten så kan du ringa vår försäljningschef, Lars Olofsson, på 0660–37 65 58.
Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Krav
Teknisk utbildning
Flerårig erfarenhet av att leda projekt inom byggbranschen
Goda kunskaper inom bygg och entreprenadjuridik
God svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet från vår marknad, gärna med inriktning på balkongbranschenOm arbetsgivaren - Alab Aluman AB
Alab är grundat 1967. VD sedan 2008 är Hans Granholm. Vi arbetar med glasbärande byggsystem i både aluminium och stål och har även egna inglasningssystem för altaner samt balkonger. Vi har en fabrik i Ånäset, en i Örnsköldsvik och två fabriker i Trehörningsjö. Omsättningen är ca 180 mkr och vi har 90 anställda.
Alab Aluman AB är ett helägt dotterbolag till P Wikström J:r AB. Andra bolag i koncernen är Olofsfors AB och Iggesund Forest. Koncernen har en omsättning på ca 920 Mkr och har 250 anställda i fem län¬der.
Du kan läsa mer om företaget och våra produkter på:
www.alab.com Visa mindre

Konstruktör

Arbetsbeskrivning Vi söker en konstruktör för våra projekt inom glasbärande byggsystem i aluminium och stål. Vi erbjuder en bred roll där du får utveckla din kompetens inom konstruktion, CAD-ritning, beredning och inköp. I rollen har du ett nära samarbete med säljare, produktion, kunder och leverantörer. Du rapporterar till Teknisk chef. Dina kvalifikationer och egenskaper Vi söker dig som är gymnasie- eller högskoleingenjör med några års erfarenhet av a... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker en konstruktör för våra projekt inom glasbärande byggsystem i aluminium och stål. Vi erbjuder en bred roll där du får utveckla din kompetens inom konstruktion, CAD-ritning, beredning och inköp. I rollen har du ett nära samarbete med säljare, produktion, kunder och leverantörer. Du rapporterar till Teknisk chef.
Dina kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är gymnasie- eller högskoleingenjör med några års erfarenhet av att rita i AutoCAD. Du behöver ha goda generella IT-kunskaper samt ekonomisk förståelse. Du har B-körkort, tillgång till egen bil, samt goda kunskaper i svenska och i engelska, i tal och i skrift. Meriterande är erfarenhet av produktionsberedning och/eller inköp. Har du erfarenhet från byggbranschen är det också meriterande, likväl som kunskaper i värt affärssystem Monitor.
Placeringsort
Trehörningsjö.
Vad kan vi erbjuda dig?
Alab har under årens lopp utvecklats till en av de största aktörerna i branschen, med rikstäckande verksamhet. Vi har gjort stora investeringar i maskiner, ytbehandlingsanläggningar samt effektiv arbetsplatsutrustning. Dessutom har vi arbetat mycket med att utveckla våra affärsprocesser och digitalisering. Vi erbjuder en varierande roll i ett stabilt företag med en tydligt uttalad tillväxtstrategi.
Kontaktperson
Har du frågor angående tjänsten så kan du ringa Administrativ Chef Ellinor Carlsson. Telefon 0934-202 43.
Välkommen med din ansökan senast 7 mars 2021!


Om Alab Aluman AB
Alab är grundat 1967. VD sedan 2008 är Hans Granholm. Vi arbetar med glasbärande byggsystem i både aluminium och stål och har även egna inglasningssystem för altaner samt balkonger. Vi har en fabrik i Ånäset, en i Örnsköldsvik och två fabriker i Trehömingsjö. Omsättningen är ca 170 mkr och vi har 87 anställda. Alab Aluman AB är ett helägt dotterbolag till P Wikström J:r AB. Andra bolag i koncernen är Olofsfors AB och lggesund Forest. Koncernen har en omsättning på ca 800 Mkr och har 250 anställda i fem länder. Du kan läsa mer om företaget och våra produkter på: www.alab.com Visa mindre