Lediga jobb Hedera Nurse AB i Örnsköldsvik

Se alla lediga jobb från Hedera Nurse AB i Örnsköldsvik. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Örnsköldsvik som finns inom det yrket.

Hedera Nurse söker legitimerad sjuksköterska till slutenvård!

Hedera Nurse är ett bemanningsföretag på frammarsch! Vi är en medelstor aktör vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål så att vi kan hitta de uppdrag som passar just dig! För oss är det viktigt att vi tillsammans arbetar för en bättre vård, det gör vi genom långsiktigt samarbete. Välkommen att testa att arbeta hos oss, du kommer inte att ångra dig! Nu söker vi dig sjuksköterska som önskar arbeta på uppdrag i Norrland! Vi har upp... Visa mer
Hedera Nurse är ett bemanningsföretag på frammarsch! Vi är en medelstor aktör vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål så att vi kan hitta de uppdrag som passar just dig! För oss är det viktigt att vi tillsammans arbetar för en bättre vård, det gör vi genom långsiktigt samarbete. Välkommen att testa att arbeta hos oss, du kommer inte att ångra dig!
Nu söker vi dig sjuksköterska som önskar arbeta på uppdrag i Norrland!
Vi har uppdrag både inom medicin, kirurgi, ortopedi och akutmottagning. Uppdragen sträcker sig från nu tom september, respektive början på nästa år. Kontakta mig så berättar jag mer om vad vi kan erbjuda! :)
Personliga egenskaper: Du värdesätter omväxling och vill jobba för oss för att du vill styra över ditt arbetsliv. Du har ett genuint intresse för människor där du ständigt har patienten i fokus. Du är ansvarsfull, känner dig trygg och trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.
Vi erbjuder:
- marknadsmässig lön
- engagerad konsultchef
- möjlighet att påverka ditt schema
Vi ser fram emot att få jobba med dig - välkommen med din ansökan!
Vill du veta med om detta uppdraget, eller hur vi på Hedera Nurse kan hjälpa dig i din karriär! Visa mindre