Lediga jobb AB Strängbetong i Örnsköldsvik

Se alla lediga jobb från AB Strängbetong i Örnsköldsvik. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Örnsköldsvik som finns inom det yrket.

Beräkningsingenjör till Strängbetong

Ansök    Mar 28    AB Strängbetong    Byggnadskonstruktör
Strängbetong är Sveriges ledande stombyggsföretag och vår vision är att skapa de vackraste, mest innovativa och hållbara samhällsmiljöerna i Sverige. Vi bygger allt från bostäder och kontor till parkeringshus, hallar och arenor. Strängbetong har idag fem aktiva produktionsenheter och elva kontor runtom i Sverige. Med sina 700 medarbetare har Strängbetong en årlig produktion om ca 400 000 ton betongelement och omsätter ca 2 miljarder. Huvudkontoret finns i ... Visa mer
Strängbetong är Sveriges ledande stombyggsföretag och vår vision är att skapa de vackraste, mest innovativa och hållbara samhällsmiljöerna i Sverige. Vi bygger allt från bostäder och kontor till parkeringshus, hallar och arenor.
Strängbetong har idag fem aktiva produktionsenheter och elva kontor runtom i Sverige. Med sina 700 medarbetare har Strängbetong en årlig produktion om ca 400 000 ton betongelement och omsätter ca 2 miljarder. Huvudkontoret finns i Stockholm. Strängbetong ingår i Consolis som har 8 100 anställda och omsätter ca 15 miljarder SEK.
För att lära känna oss mer besök oss på strangbetong.se, LinkedIn eller Facebook.?


Till Consolis Strängbetong söker vi nu en
Beräkningsingenjör till region Norr
med placering i Örnsköldsvik
Vill du arbeta med utmanande arbetsuppgifter i Sveriges ledande stombyggsföretag där vi tillsammans skapar de vackraste, mest innovativa och hållbara samhällsmiljöerna i Sverige?
Som beräkningsingenjör har du ansvaret för beräkningarna i projekten, du kommer att jobba självständigt men också tillsammans med andra i olika beräkningsuppdrag. Du har en viktig roll i att göra stabilitets- och lastnedräkningar samt att elementdimensionera. Beräkningsprogram som används är t ex StruSofts och MathCADs program. Du ansvarar för att beräkningarna och lösningarna är hållbara och kostnadseffektiva.
Strängbetongs kontor i Örnsköldsvik består i dag av ca 20 personer varav 10 jobbar på konstruktionsavdelningen. Vi erbjuder dig ett jobb på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Du kommer att få möjlighet att växa in i rollen i ett nära samarbete med andra beräkningsingenjörer, konstruktörer, affärsansvarig och projektledare. På Strängbetong har du möjlighet att delta aktivt i hållbart byggande.
Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen, högskoleexamen, eller liknande erfarenhet inom byggteknik. Ett krav är att du har god kunskap i beräkningsprogram som t ex StruSofts och MathCAD. Som person har du lätt att samarbeta med andra om än att du kan arbeta på egen hand, du har en analytisk förmåga, är noggrann och lösningsfokuserad. Du brinner för teknisk utveckling och vill samarbeta för att hitta den bästa lösningen. Du hanterar det svenska och engelska språket flytande i tal och skrift. Du har god datorvana och behärskar Office-paketet.
Vi som arbetar på Strängbetong är måna om varandra. Vi är engagerade proffs som är ärliga och agerar affärsmässigt. Vi värdesätter nyfikenhet, lär oss ständigt nya saker och fokuserar på utveckling. En trygg och säker arbetsmiljö prioriteras där vi ställer krav på delaktighet och ett personligt ansvar i vår resa mot noll olyckor.
Att jobba hos oss på Strängbetong innebär att arbeta i ett företag med möjligheter att utvecklas och att få både små och stora utmaningar. Du får jobba i ett företag med närhet till besluten, möjlighet att påverka och där gemenskapen är stark.
Tveka inte att söka så snart som möjligt om du vill jobba som beräkningsingenjör tillsammans med oss i Örnsköldsvik!
Ansökningarna behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är planerad till 2024-05-12.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konstruktionschef Niclas Lindberg på [email protected].
Välkommen med din ansökan! Visa mindre