Lediga jobb A-Assistans Leimir AB i Örnsköldsvik

Se alla lediga jobb från A-Assistans Leimir AB i Örnsköldsvik. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Örnsköldsvik som finns inom det yrket.

Personlig assistent till kvinna i Bjästa

A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnarpersonlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Vi utformar assistans av hög kvalitet enligt intentionerna i LSS. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Hos oss är alla unika! A-Assistans erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga ny... Visa mer
A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnarpersonlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Vi utformar assistans av hög kvalitet enligt intentionerna i LSS. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Hos oss är alla unika!


A-Assistans erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll.
Du som söker är en person som tycker om att hitta på saker, gå ut och gå, gå på bio. Jag ser gärna att du är en framåt, glad och positiv person som kan ta egna initiativ. Du bör även vara flexibel. Det är viktigt att du helt behärskar svenska språket. Eftersom min funktionsnedsättning är omfattande ser jag gärna att du har erfarenhet av personlig assistans, men personlig lämplighet väger tyngst.
Som person tror jag att du är en ansvarsfull och lyhörd person som har lätt för att samverka med andra och tycker om att bidra till att skapa en meningsfull och rik tillvaro för en annan människa.
Tjänsten är på 50% och du skall tänka långsiktigt när du söker. Du skall helst även kunna arbeta när ordinarie personal är sjuk eller har semester.
Det finns även utrymme för att vara endast vikarie om du kan jobba sommaren 2020.
Jag är en social och glad rullstolsburen kvinna i 40-års ålder som bor i egen lägenhet i Bjästa, ca två mil söder om Örnsköldsvik. Jag heter Beatrice Johansson och har assistans dygnet runt och behöver hjälp med allt i min dagliga livsföring. Det gäller personlig hygien, av- och påklädning, hushållssysslor, förflyttningar och övrigt som uppkommer i vardagen. Jag behöver också hjälp med kommunikation då jag inte kan tala och det är viktigt att du är lyhörd och uppmärksam på vad jag behöver. Du kommer att jobba i en grupp på 9 st assistenter. Vi vill att du börjar gå introduktion hos mig så snart som möjligt.
Arbetet kräver att du har god fysik eftersom det förekommer en del lyft, även om lyfthjälpmedel finns.
Det finns 1 tjänst på 50% som skall tillsättas så fort som möjligt och även behov av timvikarier. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Bjästa

A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnarpersonlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Vi utformar assistans av hög kvalitet enligt intentionerna i LSS. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Hos oss är alla unika!A-Assistans erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyans... Visa mer
A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnarpersonlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Vi utformar assistans av hög kvalitet enligt intentionerna i LSS. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Hos oss är alla unika!A-Assistans erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll.Du som söker är en person som tycker om att hitta på saker, gå ut och gå, gå på bio. Jag ser gärna att du är en framåt, glad och positiv person som kan ta egna initiativ. Du bör även vara flexibel. Det är viktigt att du helt behärskar svenska språket. Eftersom min funktionsnedsättning är omfattande ser jag gärna att du har erfarenhet av personlig assistans, men personlig lämplighet väger tyngst.Som person tror jag att du är en ansvarsfull och lyhörd person som har lätt för att samverka med andra och tycker om att bidra till att skapa en meningsfull och rik tillvaro för en annan människa. Tjänsten kräver att du har god fysik eftersom det förekommer en del lyft, även om lyfthjälpmedel finns. Du skall kunna arbeta när ordinarie personal är sjuk eller har semester. Jag är en social och glad rullstolsburen kvinna i 40-års ålder som bor i egen lägenhet i Bjästa, ca två mil söder om Örnsköldsvik. Jag heter Beatrice Johansson och har assistans dygnet runt och behöver hjälp med allt i min dagliga livsföring. Det gäller personlig hygien, av- och påklädning, hushållssysslor, förflyttningar och övrigt som uppkommer i vardagen. Jag behöver också hjälp med kommunikation då jag inte kan tala och det är viktigt att du är lyhörd och uppmärksam på vad jag behöver. Du kommer att jobba i en grupp på 9 st assistenter. Vi vill att du börjar gå introduktion hos mig så snart som möjligt och om allt fungerar bra kommer du att hoppa in vid behov som min personliga assistent.Arbetet kräver att du har god fysik eftersom det förekommer en del lyft, även om lyfthjälpmedel finns.Det finns 1 tjänst på 50% som skall tillsättas så fort som möjligt och även behov av timvikarier. Visa mindre

Personlig assistent till Beatrice i Bjästa

Beatrice i Bjästa söker vikarier som kan arbeta under vår och sommar med ev fortsättning. Jag heter Beatrice Johansson, är en social och glad rullstolsburen kvinna i 50-års ålder som bor i egen lägenhet i Bjästa, ca två mil söder om Örnsköldsvik och har assistans dygnet runt. Du som söker är en person som tycker om att hitta på saker, gå ut och gå, gå på bio eller andra aktiviteter. Jag ser gärna att du är en framåt, glad och positiv person som kan ta egn... Visa mer
Beatrice i Bjästa söker vikarier som kan arbeta under vår och sommar med ev fortsättning.
Jag heter Beatrice Johansson, är en social och glad rullstolsburen kvinna i 50-års ålder som bor i egen lägenhet i Bjästa, ca två mil söder om Örnsköldsvik och har assistans dygnet runt.
Du som söker är en person som tycker om att hitta på saker, gå ut och gå, gå på bio eller andra aktiviteter. Jag ser gärna att du är en framåt, glad och positiv person som kan ta egna initiativ. Eftersom min funktionsnedsättning är omfattande ser jag gärna att du har erfarenhet av personlig assistans, men personlig lämplighet väger tyngst. Det är viktigt att du talar flytande svenska.
Som person tror jag att du är en ansvarsfull och lyhörd person som har lätt för att samverka med andra och tycker om att bidra till att skapa en meningsfull och rik tillvaro för en annan människa.
Jag behöver hjälp med allt i min dagliga livsföring. Det gäller personlig hygien, av- och påklädning, hushållssysslor, förflyttningar och övrigt som uppkommer i vardagen. Jag behöver också hjälp med kommunikation då jag inte kan tala och det är viktigt att du är lyhörd och uppmärksam på vad jag behöver. Vi vill att du börjar gå introduktion hos mig så snart som möjligt.
Arbetet kräver att du har god fysik eftersom det förekommer en del lyft, även om lyfthjälpmedel finns. Det är viktigt att du kan arbeta både dagar och kväll/natt på både vardagar och helger och är noggrann med att passa tider. På nätterna så är vissa timmar vilotid då man hjälper till vid behov.
A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnarpersonlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall med lokalkontor i Umeå. Vi utformar assistans av hög kvalitet enligt intentionerna i LSS. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt.
A-Assistans erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Bjästa

Jag är en social och glad rullstolsburen kvinna i 40-års ålder som bor i egen lägenhet i Bjästa, ca två mil söder om Örnsköldsvik. Jag heter Beatrice Johansson och har assistans dygnet runt och behöver hjälp med allt i min dagliga livsföring. Det gäller personlig hygien, av- och påklädning, hushållssysslor, förflyttningar och övrigt som uppkommer i vardagen. Jag behöver också hjälp med kommunikation då jag inte kan tala och det är viktigt att du är lyhörd ... Visa mer
Jag är en social och glad rullstolsburen kvinna i 40-års ålder som bor i egen lägenhet i Bjästa, ca två mil söder om Örnsköldsvik. Jag heter Beatrice Johansson och har assistans dygnet runt och behöver hjälp med allt i min dagliga livsföring. Det gäller personlig hygien, av- och påklädning, hushållssysslor, förflyttningar och övrigt som uppkommer i vardagen. Jag behöver också hjälp med kommunikation då jag inte kan tala och det är viktigt att du är lyhörd och uppmärksam på vad jag behöver. Du kommer att jobba i en grupp på 9 st assistenter. Vi vill att du börjar gå introduktion hos mig så snart som möjligt och om allt fungerar bra kommer du att hoppa in vid behov som min personliga assistent.
Arbetet kräver att du har god fysik eftersom det förekommer en del lyft, även om lyfthjälpmedel finns.

Du som söker är en person som tycker om att hitta på saker, gå ut och gå, gå på bio. Jag ser gärna att du är en framåt, glad och positiv person som kan ta egna initiativ. Du bör även vara flexibel. Det är viktigt att du helt behärskar svenska språket. Eftersom min funktionsnedsättning är omfattande ser jag gärna att du har erfarenhet av personlig assistans, men personlig lämplighet väger tyngst.
Som person tror jag att du är en ansvarsfull och lyhörd person som har lätt för att samverka med andra och tycker om att bidra till att skapa en meningsfull och rik tillvaro för en annan människa. Tjänsten kräver att du har god fysik eftersom det förekommer en del lyft, även om lyfthjälpmedel finns. Du skall kunna arbeta när ordinarie personal är sjuk eller har semester.

A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnarpersonlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Vi utformar assistans av hög kvalitet enligt intentionerna i LSS. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Hos oss är alla unika!

A-Assistans erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Bjästa

A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnarpersonlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Vi utformar assistans av hög kvalitet enligt intentionerna i LSS. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Hos oss är alla unika!A-Assistans erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyans... Visa mer
A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnarpersonlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Vi utformar assistans av hög kvalitet enligt intentionerna i LSS. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Hos oss är alla unika!A-Assistans erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. Du som söker är en person som tycker om att hitta på saker, gå ut och gå, gå på bio. Jag ser gärna att du är en framåt, glad och positiv person som kan ta egna initiativ. Du bör även vara flexibel. Det är viktigt att du helt behärskar svenska språket. Eftersom min funktionsnedsättning är omfattande ser jag gärna att du har erfarenhet av personlig assistans, men personlig lämplighet väger tyngst.Som person tror jag att du är en ansvarsfull och lyhörd person som har lätt för att samverka med andra och tycker om att bidra till att skapa en meningsfull och rik tillvaro för en annan människa. Tjänsten kräver att du har god fysik eftersom det förekommer en del lyft, även om lyfthjälpmedel finns. Du skall kunna arbeta när ordinarie personal är sjuk eller har semester. Jag är en social och glad rullstolsburen kvinna i 40-års ålder som bor i egen lägenhet i Bjästa, ca två mil söder om Örnsköldsvik. Jag heter Beatrice Johansson och har assistans dygnet runt och behöver hjälp med allt i min dagliga livsföring. Det gäller personlig hygien, av- och påklädning, hushållssysslor, förflyttningar och övrigt som uppkommer i vardagen. Jag behöver också hjälp med kommunikation då jag inte kan tala och det är viktigt att du är lyhörd och uppmärksam på vad jag behöver. Du kommer att jobba i en grupp på 9 st assistenter. Vi vill att du börjar gå introduktion hos mig så snart som möjligt och om allt fungerar bra kommer du att hoppa in vid behov som min personliga assistent. Arbetet kräver att du har god fysik eftersom det förekommer en del lyft, även om lyfthjälpmedel finns. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Bjästa

Jag är en social och glad rullstolsburen kvinna i 40-års ålder som bor i egen lägenhet i Bjästa, ca två mil söder om Örnsköldsvik. Jag heter Beatrice Johansson och har assistans dygnet runt och behöver hjälp med allt i min dagliga livsföring. Det gäller personlig hygien, av- och påklädning, hushållssysslor, förflyttningar och övrigt som uppkommer i vardagen. Jag behöver också hjälp med kommunikation då jag inte kan tala och det är viktigt att du är lyhörd ... Visa mer
Jag är en social och glad rullstolsburen kvinna i 40-års ålder som bor i egen lägenhet i Bjästa, ca två mil söder om Örnsköldsvik. Jag heter Beatrice Johansson och har assistans dygnet runt och behöver hjälp med allt i min dagliga livsföring. Det gäller personlig hygien, av- och påklädning, hushållssysslor, förflyttningar och övrigt som uppkommer i vardagen. Jag behöver också hjälp med kommunikation då jag inte kan tala och det är viktigt att du är lyhörd och uppmärksam på vad jag behöver. Du kommer att jobba i en grupp på 9 st assistenter. Vi vill att du börjar gå introduktion hos mig så snart som möjligt och om allt fungerar bra kommer du att hoppa in vid behov som min personliga assistent.
Arbetet kräver att du har god fysik eftersom det förekommer en del lyft, även om lyfthjälpmedel finns.

Du som söker är en person som tycker om att hitta på saker, gå ut och gå, gå på bio. Jag ser gärna att du är en framåt, glad och positiv person som kan ta egna initiativ. Du bör även vara flexibel. Det är viktigt att du helt behärskar svenska språket. Eftersom min funktionsnedsättning är omfattande ser jag gärna att du har erfarenhet av personlig assistans, men personlig lämplighet väger tyngst.
Som person tror jag att du är en ansvarsfull och lyhörd person som har lätt för att samverka med andra och tycker om att bidra till att skapa en meningsfull och rik tillvaro för en annan människa. Tjänsten kräver att du har god fysik eftersom det förekommer en del lyft, även om lyfthjälpmedel finns. Du skall kunna arbeta när ordinarie personal är sjuk eller har semester.

A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnarpersonlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Vi utformar assistans av hög kvalitet enligt intentionerna i LSS. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Hos oss är alla unika!

A-Assistans erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. Visa mindre