Lediga jobb Lundbergs Bröd Zarie Moberg AB i Örnsköldsvik

Se alla lediga jobb från Lundbergs Bröd Zarie Moberg AB i Örnsköldsvik. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Örnsköldsvik som finns inom det yrket.

Butiks och smörgåstillv.

Butikssäljare, samt hjälpa till med smörgåstillverkning. Arbetstiden 6,00-12,00 ev. till 14.00. Du måste kunna börja omgående för att först skolas in i dina arbetsuppgifter. Skicka mail till [email protected] om du är intresserad av att jobba med oss. Visa mer
Butikssäljare, samt hjälpa till med smörgåstillverkning. Arbetstiden 6,00-12,00 ev. till 14.00. Du måste kunna börja omgående för att först skolas in i dina arbetsuppgifter. Skicka mail till [email protected] om du är intresserad av att jobba med oss. Visa mindre

Butiksbiträde

Om Lundbergs Bröd Lundbergs Bröd är ett anrikt bageri i Örnsköldsvik. Det har funnits med sedan en lång tid tillbaka och har även ett café med en tillhörande butik. Vad blir dina arbetsuppgifter? Som butiksbiträde hos oss är du vårt ansikte utåt mot kunderna. För dig är kunden alltid nummer ett och att du brinner för att ge en bra service. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du utför ka... Visa mer
Om Lundbergs Bröd
Lundbergs Bröd är ett anrikt bageri i Örnsköldsvik. Det har funnits med sedan en lång tid tillbaka och har även ett café med en tillhörande butik.
Vad blir dina arbetsuppgifter?
Som butiksbiträde hos oss är du vårt ansikte utåt mot kunderna. För dig är kunden alltid nummer ett och att du brinner för att ge en bra service.
Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du utför kassaarbeten, packar varor till kunder samt tillkommer även en del tillverkning av mackor. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa servicen då de besöker Lundbergs Bröd.
Vilka erfarenheter söker vi?
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi ser det positivt om du har tidigare erfarenhet inom servicebranschen. För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta i ett högt tempo.
Så ansöker du:
Du är varmt välkommen att ansöka tjänsten genom att mejla till: [email protected] Vi ber dig bifoga CV samt personligt brev när du ansöker.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre